• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 35413)
يکشنبه 4/11/1388 - 16:45 -0 تشکر 177802
خواص خوراکیها

سلام

برای جلوگیری از ایجاد مباحث متعدد و بدون پاسخ لطفا مطالب مرتبط با خواص میوه ها و سبزیجات و گیاهان رو در این تاپیک مطرح نمایید. ممنون

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

جمعه 3/2/1389 - 22:35 - 0 تشکر 197009

با سلام

شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است


خواص شلغم آنقدر زیاد است كه می‌توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می‌دانستند كه این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده می‌كردند .

شلغم مقوی است
شلغم اشتها آور است
شلغم سرفه را تسكین می‌دهد

ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است

آب شلغم قند خون را پائین می‌آورد
اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره كنید
خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است

آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می‌كند

شلغم شب كوری را درمان می‌كند
شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است
شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است
بنابراین زنان باردار وشیرده حتما باید از آن استفاده كنند .

زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می‌زند و حتی زودتر راه می‌افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت .

آنهایی كه غده تیروئیدشان كم ترشح می‌كند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می‌كند .

شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می‌كند .

شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است
شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است
شلغم برطرف كننده سرفه است
.
شلغم نرم كننده سینه، معده و روده است.

و بالاخره سعی كنید كه در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است . بدن را تمیز كرده و مواد سمی را ازبدن خارج می‌سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی كه معده شما را ناراحت نكند .

خواص شلغم از نظر احادیث :
هیچکس نیست مگر آنکه رگی از جذام در او است و شلغم آنرا ذوب میکند و روایت شده که آن را در فصلش بخورید که هر دردی را از شما میبرد
منبع : کتب طب سنتی

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

دوشنبه 6/2/1389 - 19:19 - 0 تشکر 197486

خواص درمانی علف هفت بند  

علف هفت بند گیاهی است یکساله و دارای ساقه خوابیده که طول آن به 50 سانتیمتر می رسد. برگ های آن ریز، نوک تیز و گل های آن ریز و کوچک و به رنگ صورتی است . این گیاه در اکثر نواحی آسیا،  اروپا و آفریقا و آمریکا می روید و در مقابل عوامل خارجی بسیار مقاوم است. بطوری که حتی اگر لگدمال شود باز هم از بین نرفته است.
علف هفت بند در چمنزارها، کنار جاده ها، اراضی متروک و خرابه ها، مناطق سایه و در بین تخته سنگ ها می روید. این گیاه در اکثر نقاط ایران نیز وجود دارد.

ترکیبات شیمیایی

علف هفت بند دریا اسید پوگیلونیک، اسید اگزالیک، آرابینوسید، اسانس، مواد رزینی، مواد قندی و موسیلاژ است.

خواص داروئی

گیاه هفت بند از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.
قابض است و برای رفع اسهال و اسهال خونی بکار می رود، آسم و برونشیت را درمان می کند، تب را پائین می آورد، برای برطرف کردن اگزما بکار می رود، سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد، در معالجه میگرن موثر است، درد سیاتیک و درد کمر را برطرف می کند،  نفخ را برطرف کرده و هضم غذا را تسهیل می کند،  تاول  و سوختگی را با کمپرس این گیاه معالجه کنید، برای درمان زخم های چرکی، گرد این گیاه را روی زخم ها بریزید.

طرز استفاده

جوشانده: مقدار 30 گرم گیاه خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس آن را صاف کرده باشکر و یا عسل مخلوط کنید. مقدار مصرف این جوشانده یک فنجان سه بار در روز است.

مضرات

این گیاه محرک سلسله اعصاب بوده و ممکن است استفاده زیاد از آن باعث تشنج شود.

سه شنبه 7/2/1389 - 19:20 - 0 تشکر 197639

با سلام

چغاله بادام یكی از میوه‌های نوبر فصل بهار و در واقع میوه درخت بادام است كه قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از كرك‌های ظریف بوده و داخل آن روكش سفید و نرمی وجود دارد كه مغز آبكی و نازك بادام را در خود نگهداری می‌كند.

در این حالت میوه بادام كاملا رشد نكرده و كال است كه با عنوان چغاله بادام مصرف می‌شود. در قدیم معتقد بودند این میوه نارس باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشكی دهان مفید است.

چغاله‌هایی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار كمی اسیدسیانیدریك و تركیبی از سم خطرناك سیانور هستند كه مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌كننده شود.

به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.

البته این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نكات بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد. در واقع میوه سبزرنگی نظیر چغاله بادام كه كال و نارس است سرشار از كلروفیل است. كلروفیل داخل بدن در مسیر كانال گوارشی به تولید منیزیم كمك شایانی می‌كند و از آنجا كه منیزیم برای كاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد، خوردن متعادل آن می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود.

از سوی دیگر این نوبرانه تركیبات اسیدی دارد كه وجود آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت این نوبرانه از نظر ویتامین C كامل نیست و كم كالری بودن آن نیز موجب لاغری نمی‌شود.

این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا كه با هدف كسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه می‌شود بیش از حد كال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای كه فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی می‌كند و گاهی دچار عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.

اگر چغاله بادام به صورت بهداشتی كمپوت، خورش یا ترشی شود مصرف متعادل آن می‌تواند تا حدودی مواد مغذی را به بدن برساند.چون این میوه با پوست مصرف می‌شود باید حتما در ضدعفونی كردن و شستن آن دقت كرد.

اغلب میوه‌فروشان و فروشندگان دوره‌گرد با آب جوی یا چاه مبادرت به شستن این میوه می‌كنند كه می‌تواند عاملی برای بروز بیماری‌های گوارشی بویژه حصبه شود.

بیماری حصبه نوعی عفونت باكتریایی است كه از طریق مصرف آب یا غذای آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود كه در كودكان و افراد بالای 60 سال رایج‌تر است.

عوارض این بیماری شامل كاهش شدید آب و املاح بدن ، سوراخ شدن روده‌ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و هپاتیت است.
منبع : jamejamonline.ir

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

يکشنبه 19/2/1389 - 14:29 - 0 تشکر 199366

meeve

کارشناسان غذایی می‌گویند ۱۰ غذا با فواید معجزه آسا وجود دارد که توصیه می‌شود در وعده غذایی وجود داشته باشد

به گزارش واحد مرکزی خبر ،کارشناسان می گویند از آنجائیکه اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماری های واگیر بیش از پیش مشخص می شود، مصرف برخی غذای سالم و غنی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم هستند.

کارشناسان توصیه می کنند که مغز بادام، سیب، کلم بروکلی، عدس قرمز، ماهی آزاد، اسفناج، سیب زمینی،عصاره سبزیجات،دانه گندم و گیاه و میوه قره قاط به عنوان غذایی هایی که غنی از مواد غذایی و ضد بیماری هستند در وعده های غذایی ما قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پایگاه اینترنتی تی آر تی،فهرست غذاهایی که بیشترین خاصیت را برای بدن دارند در پایگاه اینترنتی مایو کلینیکMayo Clinic منتشر شده است اما در میان آنها ده ماده غذایی وجود دارد که خاصیت آنها برای بدن معجزه آسا است. زیرا آنها غنی از ویتامین های آA و ییE ، فیبر، مواد معدنی ، مواد فیتوشیمی و آنتی اکسیدان ها هستند. مصرف این غذاها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند و باعث چاقی نیز نمی شوند زیرا کالری کمی دارند.

کارشناسان غذایی پایگاه اینترنتی مایو کلینیک خاصیت های هر کدام از این ده ماده غذایی را به شرح زیر توضیح داده است:

مغز بادام:بیشترین خاصیت را برای قلب دارد. چرا که غنی از منیزیم، آهن ، کلسیم، فیبر است و از ابتلا به برخی سرطان ها و کم خونی جلوگیری می کند . مغز بادام همچنین دارای برخی ریبوفلاوین ها (ویتامین بی ۲) هاست که به بازسازی بافت بدن کمک شایانی می کند. مغز بادام همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

سیب:خاصیت ضد سرطانی دارد. سیب منبع کاملی از ماده پکتین است . ماده پکتین ، تولید کننده ذرات مولکولی هستند که تا حد زیادی سلول های سرطانی را در سطح پرستات ، روده ، ریه می کشد و از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند. سیب غنی از فیبر است که میزان کلسترول و گلوکوز خون کاهش می دهد. سیب همچنین سرشار از ویتامین سی و نوعی آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت می کند.سیب همچنین از سیاهرگ ها محافظت می کند و به جذب آهن نیز کمک می کند.

کلم بروکلی نیز دارای آنتی اکسیدان و غنی از ویتامین است. کلم بروکلی منبعی سرشار از کلسیم، پتاسیم،فیبر و دارای مقداری مواد فیتوشیمیک است که در ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخی سرطان ها جلوگیری می کند . کلم بروکلی همچنین دارای ویتامین های آ و سی است. این نوع کلم از برخی آنتی اکسیدان ها برخوردار است که می توانداز سلول ها محافظت کند.

-قره قاط : این گیاه و میوه آن برای داشتن سلامت جسم مفید است. این ماده غذایی نیز غنی از برخی فیتوشیمیک هاست که از بروز عفونت شریان های ادراری موثر است. قره قرط همچنین به تقویت حافظه کمک می کند و برای داشتن دوران پیری سالم مفید است.

-عدس قرمز:این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.

-ماهی آزاد: این ماده غذایی منبع سرشاری از پروتئین و امگای سه است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.

-اسفناج :این گیاه غذایی نیز درجه ایمنی بدن را بالا می برد و در زیبایی پوست و مو نقش به سزایی دارد. اسفناج همچنین دارای ویتامین های آ و سی و ماده ریبوفلاوین (ویتامین بی ۲) است. ویتامین بی دو نیز در بازسازی بافت های بدن بسیار موثر است. اسفناج همچنین دارای ویتامین بی-شش ، کلسیم ، آهن و منیزیم است.

-سیب زمینی: این ماده نیز ضد سرطان و پیری است . رنگ زردی که در سیب زمینی وجود دارد نشان دهنده وجود بتا-کاروتن در آن است. بتا-کاروتن نیز غنی از ویتامین آ است و این ویتامین نیز از پیری زود رس جلوگیری می کند. بتا-کاروتن همچنین در ابتلا به برخی سرطان ها جلوگیری می کند.

-عصاره سبزیجات :عصاره سبزیجات نیز در جلوگیری از ابتلا به عارضه قلبی بسیار موثر است . زیرا عصاره این گیاهان سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی، ارزش های غذایی است.

-دانه گندم:دانه گندم برای مغز، پوست و هضم بسیار مفید است .

برگرفته از: سایت سه نقطه

سه شنبه 21/2/1389 - 17:53 - 0 تشکر 199790

 آب میوه "شفابخش" را بشناسید

كارشناسان تغذیه 7 نوع آبمیوه شفابخش را نام برده‌اند كه تاثیر زیادی بر سلامت انسان دارد.

متخصصان این 7 آب میوه‌ شفابخش را به این شرح نام‌ برده‌اند:

1- آب انار: مملو از آنتی اكسیدان است و مانع بسته شدن عروق قلبی و بروز سرطان پروستات می شود، . آب انار مملو از ویتامین A,C,E و فولیك اسید است.

2- آب پرتقال: محافظ سیستم ایمنی بدن است و مانع كم خونی می شود.و بهترین منبع ویتامین C و سرشار از فولیك اسید است.

محققان به خانمهای باردار توصیه می كنند نوشیدن آب پرتقال را فراموش نكنند. خوردن آب پرتقال با غذا جذب آهن را آسان تر و نوشیدن یك لیوان آب پرتقال در روز همچنین از بروز آرتروز جلوگیری می كند.
3- آب گریپ فروت: حافظ سیستم ایمنی بدن و سرشار از ویتامین C است.سرشار از بتاكاروتن است و این خاصیت باعث محافظت پوست از اشعه های مضر می شود.

4- آب سیب: پرانرژی و محافظ عضله قلب است.

5- آب آناناس: برای هضم غذا مفید است. به هضم پروتئین های سنگین كمك میكند.حاوی قند و بسیار پر انرژی است. هر 100 میلی لیتر آب آناناس ، حاوی 11 میلی گرم ویتامین C است.

6- آب گوجه فرنگی: برای سلامت مردان و لاغر شدن مفید است. هر 250 میلی لیتر آب گوجه فرنگی، 50 كالری ارزش غذایی دارد و باعث تقویت مویرگ ها می شود.

7- آب زغال اخته: از التهاب مثانه جلوگیری می كند و باكتری های مضر موجود در مثانه را از بین می برد. همچنین باعث كاهش خطر عفونت‌های ادراری میشود. آب زغال اخته مملو از ویتامین C است.

محققان همچنین توصیه می كنند آبمیوه را با غذا و یا پس از غذا میل كنید. اسید میوه به مینای دندان آسیب میرساند، بنابراین بلافاصله پس از نوشیدن آبمیوه مسواك بزنید. حداقل نیم ساعت پس از نوشیدن آبمیوه ها مسواك بزنید تا مینای دندانتان آسیب نبیند

چهارشنبه 29/2/1389 - 21:10 - 0 تشکر 201184

مسئول كمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران گفت: آلوی خشك منبع خوبی از آهن است و برای جلوگیری از كم خونی بسیار مفید است.


برلیانت بزرگمهر: آلو یك میوه‌ تك هسته‌ای از خانواده‌ هلو و زرد‌آلو است. طعم آن از ترش تا شیرین متغیر است و به رنگ‌های زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی موجود اسـت.
وی گفت: آلو یكی از منابع غنی پتاسیم است و با توجه به اینكه آلو حاوی سدیم كمی نیز است، مصرف متعادل آن در كنترل فشارخون می‌تواند مؤثر باشد.
این متخصص تغذیه افزود: آلو یكی از منابع خوب آنتی اكسیدان‌ها است و به دلیل داشتن فیبر از یبوست جلوگیری می‌كند. آلوی خشك منبع خوبی از آهن است و برای جلوگیری از كم خونی بسیار مفید است.
بزرگمهر گفت: آلو از افزایش فشارخون جلوگیری می‌كند و مصرف آن موجب كنترل قندخون می‌شود و برای پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان و بیماری‌های گوارشی مفید است.

يکشنبه 2/3/1389 - 0:22 - 0 تشکر 201688

عنوان : خواص درمانی کندر

کندر (Olidanum) گیاهی دارویی است از راسته ناترک سانان (Sapinbales)  که از صمغ آن هم به عنوان خوشبوکننده استفاده می شود. صمغ کندر را معمولا با اسپنددانه می سوزانند.

ترکیبات شیمیایی

نام علمی این گیاهthurifera Boswellia  یا sacra .B  و همچنین carterii .B  است. طعم این عصاره بسیار تلخ است. در استان فارس به درختی که کندر از آن به دست می آید بنه می گویند.

خواص درمانی

از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک کننده و قابض و بندآورنده خون است،گازها را تحلیل می برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزی های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.
با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده کرده اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده اند کودکانشان بیش فعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.

طرز استفاده

آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

مضرات

مضرات خاصی برای آن گفته نشده است.

مردم سالاری


دوشنبه 1/6/1389 - 23:34 - 0 تشکر 223810

خواص لبو

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است. خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند. برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند. برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است. آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسیدبوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

  
دوشنبه 8/6/1389 - 20:52 - 0 تشکر 225908

با سلام


دچار آسم هستید؟
پیاز بخورید.

مصرف پیاز التهاب نایژك ها را از بین می برد.

دل بهم خوردگی دارید؟
موز و زنجبیل.

موز به معده ای که اذیت شده کمك می کند.
زنجبیل حالت تهوع صبحگاهی و دل آشوب را درمان می کند.


اگر عفونت مثانه دارید؟
آب قره قاط بنوشید.

آب قره قاط سرشار از اسید می باشد که باکتری های مضر را کنترل می کند.


سرما خوردید؟
سیر بخورید.

سرو کله گرفته را با سیر تمیز کنید. (یادتان باشد که سیر سطح کلسترول را نیز کاهش می دهد)


سرفه می کنید؟
فلفل قرمز !!!

مشابه ماده ای که در شربت سرفه بكار می رود در فلفل قرمز وجود دارد. البته فلفل قرمز را با احتیاط مصرف کنید شاید معده شما را تحریك کند.


سرفه می کنید؟
فلفل قرمز !!!

مشابه ماده ای که در شربت سرفه بكار می رود در فلفل قرمز وجود دارد. البته فلفل قرمز را با احتیاط مصرف کنید شاید معده شما را تحریك کند.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
دوشنبه 8/6/1389 - 20:52 - 0 تشکر 225909

زخم معده بروز کرده؟
کلم بخورید.

کلم شامل ترکیباتی است که به درمان زخم معده و دوازدهه کمك می کند.

اسهال؟
سیب میل کنید.

سیب را با پوست رنده کنید. بگذارید تا قهوه ای شوید و برای درمان این وضعیت میل کنید. ( موز نیز برای این بیماری خوب است)

فشار خونتان بالاست؟
کرفس و روغن زیتون میل کنید.

روغن زیتون فشار خون را پایین می آورد.
کرفس نیز شامل ماده ای است که فشار خون را پایین می آورد.

ناهماهنگی قند خون دارید؟
بروکلی و بادام زمینی میل کنید.

کروم موجود در بروکلی و بادام زمینی انسولین و قند خون را تنظیم می کند.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.