• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 35280)
يکشنبه 4/11/1388 - 16:45 -0 تشکر 177802
خواص خوراکیها

سلام

برای جلوگیری از ایجاد مباحث متعدد و بدون پاسخ لطفا مطالب مرتبط با خواص میوه ها و سبزیجات و گیاهان رو در این تاپیک مطرح نمایید. ممنون

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

جمعه 27/1/1389 - 13:41 - 0 تشکر 195313

به به

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 28/1/1389 - 20:44 - 0 تشکر 195600

26 خاصیت کشمش

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است...

1- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.

2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.

3- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است..

4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.

5- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند... کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.

6- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.

7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.

8- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.

9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.

10- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.

11- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.

12- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.

13- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 28/1/1389 - 20:45 - 0 تشکر 195601


14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.

15- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.

16- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.

17- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، 6-5 عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید...

18- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.

19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.

20- کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است..

21- کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.

22- کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.

23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید..

24- کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.

25- کشمش، دهان را خوشبو می کند.

26- کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.

پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت برید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
يکشنبه 29/1/1389 - 2:16 - 0 تشکر 195701

بسیار جالب بود ... تا این حدرو نمی دونستم ... در احادیث هم داریم که مصرف کشمش باعث تقویت حافظه میشه

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

دوشنبه 30/1/1389 - 18:43 - 0 تشکر 196107

با سلام
از مدیر انجمن محترم، خواهش می‌كنم، برای این‌كه تاپیك ها تكرارری نشه، مواردی كه به اون‌ها پرداخته شده رو در تیتر اصلی بحث بیارن
ممنون
یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

سه شنبه 31/1/1389 - 12:37 - 0 تشکر 196352

خواص درمانی گلپر 

گلپر گیاهی چند ساله از تیره جعفری است که بیشتر در نقاط مرتفع کوهستان های ایران و نقاط دیگر می روید، با ریشه های ضخیم و برگ های کاملا بریده که پیشینیان برای آن خواص بسیاری شمرده اند، از جمله اینکه موجب نیروی بدن می شود ولی متاسفانه زیاد مورد توجه قرار نگرفته است.
گلپر گیاهی گلدار، علفی و چندساله از تیره چتریان است. این گیاه، بومی ایران است و در ناحیه های نمناک کوهستانی ایران و مناطق پیرامونی می روید.
گل های آن سفید مجتمع به صورت چتر در انتهای ساقه های گل دهنده در قسمت بالای گیاه ظاهر می شود. میوه آن تخم مرغی، کمی ضخیم و معطر به رنگ سبز تیره به طول 1/5 تا سانتی متر است.
برگ های آن با چاک های عمیق به شکل پنجه غاز شبیه برگ آنژلیکا، به طوری که این چاک ها برگ را به چند نیمه برگ تقسیم می کند و هر نیمه برگ نوک تیز و دندانه دار است.

خواص دارویی

گیاهی است مقوی معده و سایر اندام های دستگاه گوارش و دفع کننده نفخ دستگاه گوارش، ترشحات معده را زیاد کرده و سموم بدن را دفع می کند، ضدعفونی کننده و میکروب کش قوی است، خوردن آن شیر زنان را زیاد می کند، خوردن آن به میزان کم، باعث نشاط و شادی شده و در هضم غذا موثر است، برای کمردرد رطوبی نیز مفید بوده و می توان آن را همراه با غذاها میل کرد. گلپر قطع کننده بلغم و دفع کننده باد و نفخ شکم است، بهترین دارو برای معالجه هیستری است، در ریشه آن خواص بی شماری نهفته، اگر از تشنج و ناراحتی های عصبی رنج می برید از آن استفاده کنید. خوردن گلپر ذهن را باز و حافظه را زیاد و نسیان را کم می کند و ابلهی و حماقت را از بین می برد. برای فلج، لقوه و بی حسی اعضا مفید است.

مضرات

مصرف مقدار زیاد گلپر سبب سقط جنین می شود. از این رو زنان باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند.

مردم سالاری

سه شنبه 31/1/1389 - 18:50 - 0 تشکر 196423

sibsorkh60 گفته است :
[quote=sibsorkh60;63434;196107]با سلام
از مدیر انجمن محترم، خواهش می‌كنم، برای این‌كه تاپیك ها تكرارری نشه، مواردی كه به اون‌ها پرداخته شده رو در تیتر اصلی بحث بیارن
ممنون
یا علی

سلام ...........به زودی ان شاءالله این کار رو می کنم.ممنون از اراده نظراتتون.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

پنج شنبه 2/2/1389 - 10:17 - 0 تشکر 196732

گوجه سبز; میوه ای کوچک اما پرخاصیت 

از ابتدای فصل زیبای بهار، فروش میوه هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و فروشندگان دوره گرد آغاز می شود و همه افرادی که اهل ترشیجات هستند به محض رد شدن از کنار این فروشنده ها آب از لب ولوچه هایشان آویزان می شود. یکی از این میوه های ترش و خوشمزه گوجه سبز است که طرفداران زیادی هم دارد.
بسیاری از افراد معتقدند که این میوه ها «سرد» هستند و مصرف زیاد آنها موجب عوارضی از قبیل دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال، سردرد و دل درد می شود. در واقع گرد و غبار نشسته روی میوه ها حاوی بسیاری از میکروب هاست که موجب ایجاد عوارضی شبیه همان «سردی کردن» می شود. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی نژاد و فواید گوجه سبز (آلوچه) بپردازیم:
گوجه سبز به میوه درختانی که از خانوادهROSE  هستند، تعلق دارد. بر پایه نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله داشته و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته می شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران به یونان آورده شده است. درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می آیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ای و ظاهر نامطلوب این میوه می شود.
این میوه به سرعت می رسد و مدت نگهداری آن در یخچال 4 روز است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته و به عنوان چاشنی در انواع غذاها و خورشت ها مصرف می شود. این میوه غنی از ویتامینC، اسید مالیک، اسید سیتریک است و مصرف زیاده از حدش باعث نفخ معده می شود.
ارزش غذایی100 گرم گوجه  سبز برابر است با 8 گرم کربوهیدرات، 2/84 گرم چربی، 1/6 گرم پروتئین و فیبرخام 0/5 درصد. همچنین با خوردن 100 گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامینA ، 2 درصد ویتامین11/9 درصد ویتامین22/8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامینC ، 5 درصد کلسیم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد نیاز بدنتان تامین می شود.
پژوهشگران معتقدند که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ های درختش در سرکه می تواند در درمان کرم های حلقوی موثر باشد. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی روده ای است.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود. از این رو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلولی و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد، این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.
مطالعات نشان می دهد که این میوه می تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامین C)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود.
این میوه چون حاوی برخی ویتامین ها و نیز پیش ساز ویتامینA  است، برای کمک به درمان شب کوری و نیز رشد بدن (در صورت مصرف تمام مواد غذایی دیگری که مورد نیاز کودکان هستند) مفید است. گوجه سبز مملو از ویتامین هایB  وC  بوده و به همین جهت برای آرامش اعصاب نیز مفید شناخته شده البته مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندان های مصرف کننده ایجاد می کند. به علاوه هر صد گرم گوجه سبز 30 کیلوکالری انرژی دارد.
حتما می دانید گوجه سبز نرم یا همان آلو نیز برای درمان بسیاری از مشکلات گوارشی از جمله یبوست به کار می رود، اما باید مراقب بود که خوردن گوجه سبز آلوده سبب بروز مسمومیت های گوارشی می شود. مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری هایی مثل باسیلوس سرئوس و استافیلوکوک اورئوس نیز از جمله بیماری هایی هستند که در اثر مصرف گوجه سبز آلوده ایجاد می شوند.
عده ای به گوجه سبز علاقه وافری دارند و نه تنها تمایل دارند که آن را به صورت خام و همانند سایر میوه ها مصرف کنند و در سبد میوه  خود قرار دهند بلکه با گوجه سبز غذاهای متعددی نیز پخت می کنند. از جمله غذاهایی که می توان در آن از گوجه سبز استفاده کرد انواع آش ها و خورشت  هایی مثل خورشت گوجه است. همچنین از این میوه می توان به عنوان طعم دهنده و ترش مزه کردن غذاها و جایگزین نمک استفاده کرد. قرار دادن چند عدد گوجه سبز در خورشت هایی مثل بادمجان و مرغ طعم دلنشین تری به این غذاها می دهد.
حتی می توان گوجه سبزهایی که مدتی مانده و نرم و یا شل شده را به عنوان آلو در خورشت آلو استفاده کرد.

مردم سالاری

جمعه 3/2/1389 - 0:9 - 0 تشکر 196880

با سلام

ممنون- خیلی عالی می‌شه

خواص درمانی توت فرنگی

توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی كمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است. بوته اش كوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریك و خزنده است كه روی زمین می خوابد و ریشه می‌‌دواند.

نحوه استفاده : خوراکی میباشد و قسمتهای مختلف آن خواص درمانی دارند که در ذیل به آن اشاره خواهد شد :
خواص : توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی كمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است.  بوته اش كوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریك و خزنده است كه روی زمین می خوابد و ریشه می دواند.
قسمت هایی كه از بوته توت فرنگی مورد استفاده قرار می گیرند، عبارتند از: میوه ، برگ و ریشه
توت فرنگی به صورت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد: خام، جوشانده، مربا، شربت و بستنی.


خواص تغذیه ای توت فرنگی و اثر آن در سلامتی انسان :
توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، فولات، پتاسیم و آنتی اكسیدان ها می باشد .
كه این مواد مغذی باعث می شوند توت فرنگی بعنوان یك جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در كل ارتقاء سلامتی بدن شود.
همچنین دارای املاح كلسیم، آهن و فسفر می باشد. از مواد موثر مهم آن می توان تانن، موسیلاژ، قندهای مختلف، سالیسیلات ها و به خصوص اسیدهای میوه را نام برد.
توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و كالری كمی دارد.
یك واحد توت فرنگی معادل 8 عدد است كه 50 كالری انرژی دارد.
توت فرنگی مانند سایر توت ها مثل شاه توت، توت سفید، تمشك و... پاك كننده روده و مثانه است.
تحقیقات اخیر نشان داده است، دریافت روزانه یك واحد توت فرنگی باعث افزایش قابل توجهی در مقدار آهن خون شده و نیز فشار خون بالا را كاهش می دهد .


از دیگر خواص توت فرنگی می توان به موارد زیر اشاره كرد :
- مصرف این میوه علاوه بر وجود انواع ویتامین، املاح و آب كه هر كدام اثرات خود را بر بدن اعمال می كنند دارای خاصیت تقویت كننده، ملین و خنك كننده نیز می باشد.
- توت فرنگی از تصلب شرائین جلوگیری می نماید.
- توت فرنگی اشتها آور است و ادرار را زیاد می كند.
- دم كرده برگ توت فرنگی در زیاد كردن ادرار و شیر بانوان مفید است.
- دم كرده برگ توت فرنگی یا میوه توت فرنگی می تواند نقرس و سنگ های مثانه را معالجه كند.
- املاح معدنی موجود در توت فرنگی خاصیت مسهلی به آن بخشیده است، زیرا این املاح عضلات روده را به انبساط و انقباض وادار می كند و به همین جهت توت فرنگی برای درمان یبوست مؤثر است.
- اگر توت فرنگی را له كنید و در آب بریزید، نوشابه ای به دست می آید كه برای درمان تب هایی كه با بیماریهای التهابی همراه می باشد، بسیار مفید است.
- توت فرنگی به علت داشتن آهن و ویتامین C در خونسازی بدن مؤثر است.
- توت فرنگی به علت دارابودن مقادیر كافی كلسیم و فسفر، در رشد و نمو كودكان و نوجوانان ، استحكام دندان ها و ترمیم شكستگی استخوان ها بسیار مؤثر است.
- توت ‌فرنگی حاوی موادی چون فسفر، كلسیم، منیزم، پتاسیم و مقداری آهن و هیدرات 2 كربن بوده و در بدن تولید انرژی كرده و خستگی را برطرف می‌كند.
- توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین C ، در درمان بیماری لثه مؤثر بوده و به هضم غذا كمك زیادی می‌كند.
- دانشجویان و افرادی كه تمرینات فكری می‌كنند، بهتر است حتما توت فرنگی میل كنند چرا كه خوردن این میوه باعث تامین فسفر مورد نیاز مغزشان میشود.
- همچنین، توت فرنگی به علت داشتن ویتامین B در كاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب، هیجان و سستی مؤثرست.
- توت فرنگی نقش مهمی در خونسازی بدن دارد و از خاصیت ضدعفونی كننده‌ای برخوردارست. علاوه بر اینها خوردن توت فرنگی باعث پاك شدن خون از مواد مضر و زاید مثل اوره، اسیداوریك و چربی می‌شود و نیز درمان كننده نقرس است.
- ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخن‌ها و تقویت چشم می‌شود.
برای بیماریهای سنگ مثانه و نقرس مفید است ، همچنین باعث رفع تب می شود. با آنکه دارای قند است اما برای بیماران دیابتی مضر نیست ، باعث طول عمر می شود از سکته جلوگیری می کند و دارای ویتامینهای C، B فسفر ، آهک،منیزیم ، پتاسیم ،سدیم ، قند آهن ، ید و... است .

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

جمعه 3/2/1389 - 0:26 - 0 تشکر 196882

 با سلام

سنجد و خواص معجزه آسای آن

سِنجـِد گیاهی درختی است از خانواده ی سنجدیان كه در آب و هوای معتدل می‌ روید. برگ ‌های باریك و مخملی شكل و میوه‌ هایی قهوه‌ ای رنگ و خوراكی دارد كه از هسته ی آن در تهیه ی برخی داروها استفاده می ‌شود...

به فارسی به طور كلی سنجد نامیده می شود ولی در مناطق گوناگون ایران دارای نام های محلی است، در كردستان آن را " سرین چك "، در آذربایجان " ایده- ایكده " در اطراف تهران " پستانك " و در اصفهان " غبیده بادام " گفته می ‌شود.در كتب سنتی با نام‌ های " چوب ‌دانه، نُقد، بُل " نام برده شده ‌است. سنجد برای درمان بسیاری از بیماری‌ ها از جمله، بیماری‌ های دندان، اسهال، زخم‌ معده و نیز جلوگیری از خون ریزی استفاده می ‌شود.
سنجد، یكی از چیدنی‌ های سفره ی هفت سین است كه اگر با خواص فراوان آن آشنا شوید حتما آن را در برنامه غذایی هر روز ‌تان جای می‌ دهید.
سنجد میوه‌ای درختی است كه به علت قابلیت سازگاری بالایی كه با محیط دارد، می ‌توان در بسیاری از مناطق جهان،‌ آن را به عمل آورد.

میوه سنجد دو نوع كوچك و بزرگ دارد كه بزرگ‌ آن دارای پوستی نازك و مغزی آردی ‌تر است و به نام سنجد آردی معروف است. طعم این میوه مقداری گس است و دارای طبیعت سرد و خشك می ‌باشد و از لحاظ غذایی كم كالری است.

سنجد، دارای خواص دارویی و صنعتی مختلفی است كه به برخی از آن ‌ها اشاره می ‌كنیم:

1- بهترین اثر سنجد،‌ رفع كمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پیشگیری می ‌كند.

2- سنجد دارای خاصیت آنتی اكسیدانی قوی می‌ باشد.

3- خاصیت ضد التهابی دارد.

4- ضد اسهال و قابض است. جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال كودكان است.

5- پودر هسته ی سنجد در درمان التهاب ‌های حاد و مزمن كاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌ كند.

6- ضد تب و درد است.

7- بادشكن و مقوی قلب است و سردرد را تسكین می ‌دهد.

8- از ریشه آن در صنعت عطرسازی استفاده می ‌شود.

9- از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می ‌شود.

10- كم كالری و مقوی معده است.

11- سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌ كند و برای رشد مو مفید است.

سودمندی سنجد برای درمان آرتروز

پژوهشگران به سودمندی استفاده از عصاره سنجد برای درمان آرتروز پی بردند. چند تن از پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشكی تأثیر قرص عصاره سنجد و استامینوفن را در كاهش درد 120 بیمار مبتلا به آرتروز زانو با درد متوسط تا شدید بررسی كردند.

بیماران به مدت 7 هفته با قرص های عصاره سنجد و استامینوفن تحت درمان قرار گرفتند. بر پایه این بررسی برای كاهش درد ناشی از آرتروز، استفاده از عصاره گیاهی سنجد موثرتر از استامینوفن است.

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.