• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 35281)
يکشنبه 4/11/1388 - 16:45 -0 تشکر 177802
خواص خوراکیها

سلام

برای جلوگیری از ایجاد مباحث متعدد و بدون پاسخ لطفا مطالب مرتبط با خواص میوه ها و سبزیجات و گیاهان رو در این تاپیک مطرح نمایید. ممنون

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 4/11/1388 - 10:57 - 0 تشکر 177648

قبل از غذا این میوه را بخورید!!

15 دقیقه قبل از صرف غذا ، از این میوه بخورید.

نتایج تحقیقات انجام گرفته در آمریکا نشان می دهد، خوردن سیب ۱۵ دقیقه قبل از هر وعده غذایی، در کاهش وزن موثر است. 
 به نقل از دیلی میل، افرادی که قبل از هر وعده غذایی سیب می خورند، ۱۵ درصد کالری کمتری مصرف می کنند.
بیشتر کارشناسان تغذیه ، مصرف مواد غذایی کم کالری و ورزش منظم را برای مقابله با چاقی مفرط توصیه می کنند اما ۸۰درصد افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند، به علت تغییرندادن شیوه زندگی و رژیم غذایی قادر نیستند به وزن ایده آل خود برسند.

توجه داشته باشید مصرف میوه سیب که حاوی فیبر است و (نه آب سیب) در کاهش وزن تاثیر دارد.
منبع : asriran.com

يکشنبه 4/11/1388 - 10:59 - 0 تشکر 177650

10غذا برای تقویت هوش!!

غذاهایی که می خوریم علاوه بر اینکه در تناسب اندام ما تاثیر بسزایی دارند بلکه در هوش و تقویت حافظه نیز بسیار موثر هستند.پس بهتر است غذاهایی را بخوریم که هوشمان را زیاد کنند.

بهتر است از غذاهایی که ارزش غذایی ندارند بپرهیزید،غذاهایی که فقط باعث چاقی شما میشوند،نه تنها حافظه شما را تقویت نمی کنند بلکه کلسترول خونتان را نیز بالا می برند .

این ده ماده غذایی به ترتیب زیر می باشد :
1- اسفناج :
اسفناج به دلیل بافت های گیاهی که دارد از بسیاری از بیماری ها در خانم های پیشگیری می کند.تحقیقات نشان می دهد خانم هایی که از اسفناج و سبزی های سبز دیگری استفاده می کنند،پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می اندازند.اسفناج به دلیل آنزیم هایی که در برگ های آن وجود دارد،سیناپس بین سلول های را تسهیل می بخشد.و هوش را تقویت می کند.اسفناج دارای ماده ی دارویی به نام فولیک اسید است که در جهت تقویت حافظه موثر می باشد.و هم چنین برای افرادی که دارای عارضه ی قلبی هستند نیز بسیار مفید می باشد.اسفناج حاوی مواد آنتی اکسیدان نیز می باشد،
2- قهوه :
قهوه دارای موادی مانند :آنتی اکسیدانها،آمینو اسید،ویتامین و مینرال است.بخصوص اگر دانه های قهوه را دم کنید و بخورید در جهت تقویت حافظه بسیار مفید می باشد.قهوه به دلیل کافئینی که دارد در جهت تقویت حافظه مفید است.قهوه ی هم چنین بر ضد آلزایمر میباشد و با مصرف مداوم قهوه دچار آلزایمر نخواهید شد .

3- غلات:
غلاتی مانند سویا ،لوبیا،نخود فرنگی،عدس سبزیجات دارای روغن بسیار مفیدی هستند که در جهت تقویت حافظه لازم می باشد .

4- میوه و سبزیجات :
میوه و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند.میوه و سبزیجات بسیار برای تقویت حافظه مفیدند.
5- تخم مرغ :
تخم مرغ ماده ی بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه می باشد بخصوص این که مادران باردار به هنگام بارداری و در هنگامی که جنینی را در رحم دارند،تخم مرغ مصرف کنند در هوش فرزندشان بسیار موثر است .

6- ماست :
آیا می دانید یک پیاله ماست دارای امگا 3 و دی اچ ای می باشد.امگا 3 و دی اچ ای مواد بسیار مفیدی در جهت تقویت حافظه می باشند .اگر فرزندتان در زمان رشدش هر روز ماست مصرف کند،تاثیر بسیاری را بر روی رشد او می گذارد .

7- انبه  :
این میوه ماده ی دیگری است که در تقویت حافظه بسیار مفید می باشد.با این که میوه چرب است و دارای بافتهای چربی می باشد اما باعث می شود که گردش خون تسریع یابد.هنگامی که گردش خون سریعتر شود باعث می شود خون بیشتری به مغز برسد و همچنین این میوه در حافظه نیز موثر است .
8- سیب زمینی :
محققان استرالیایی به تازگی دریافته اند که موادی مانند کربوهیدرات های،که به وفور در سیب زمنی یافت می شوند باعث تقویت حافظه می شوند .

9- ماهی :
ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سرییع تر سلول های مغز می شود . در نتیجه باعث تقویت حافظه می شود .ماهی برای عارضه ی قلبی نیز مفید است .

10- شکلات : شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می شود،البته بهتر است شکلات هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا شکلات هایی را که حاوی شیر باشند.
تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ - ندا فراهانی

يکشنبه 4/11/1388 - 11:2 - 0 تشکر 177653

سیب

سیب میوه‌ای است بهشتی،‌ سرشار از ویتامین‌های آ، ب، ث و پتاسیم كه در درمان‌های طبیعی ، دارویی برای پیشگیری از بیشتر امراض شناخته شده است‌.
یک میوه درختی سردسیری از خانواده گلسرخیان است که انواع مختلفی دارد، مانند سیب گلاب، سیب سرخ، سیب سبز و سیب وحشی. این میوه خوش عطر و طعم حاوی مقدار زیادی پتاسیم،سدیم،کلسیم، برم و فسفر و مقادیر زیادی ویتامین آ و ب می باشد.
تركیبات شیمیایی:
سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی مناسبت نیست كه یك ضرب المثل انگلیسی می گوید كه خوردن یك سیب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بی نیاز می كند.
ناگفته نماند كه ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد بنابراین آنهایی كه می توانند پوست سیب را هضم كنند بهتر است كه آنرا با پوست میل كنند و اگرنمی توانید پوست آنرا بخوریدبهتر است كه پوست آن را خیلی نازک بگیرید.

موادی كه در یك سیب متوسط وجود دارد بشرح زیر است :

انرژی                         258 كالری

پروتئین                       1/2 گرم

چربی                       1/6 گرم

مواد نشاسته ای      59/6 گرم

كلسیم                   24 میلی گرم

فسفر                    10 میلی گرم

آهن                      1/2 میلی گرم

ویتامین آ                360 واحد

ویتامین ب 1            0/15 میلی گرم

ویتامین ب 2           0/08 میلی گرم

ویتامین ب 3           0/1 میلی گرم

ویتامین ث             18 میلی گرم

خواص داروئی:
1)سیب یك میوه قلیایی و تمیز كننده بدن است و بعلت درا بودن پكتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2)سیب را می توان برای برطرف كردن اسهال حتی برای كودكان بكار برد . بدین منظور سیب را باید رنده كرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی كه روده ای  تنبل دارند روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده كنید زیرا به این طریق پكتین  و ویتامین های آن حفظ می شود.
3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یك كیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه كنید و در یك لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازكی صاف كنید و چند تكه قند به آن اضافه كنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4)سیب دارای مقدر زیادی كلسیم است و كلسیم سیب به بدن كمك می كند كه كلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب كند.
5)خوردن سیب یبوست را برطرف می كند و برای خستگی مفرط مفید است.
6)دم كرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كلیه و مثانه میباشد.
7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرما خوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8)سیب مقوی كبد و اشتها آور است.
9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.
10)سیب پخته تقویت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا  و سموم بدن است .
11)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
12)سیب را رنده كنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می كند.
13)خوردن سیب حتی برای آنهایی كه بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
14)كسانیكه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
15)دم كرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.
16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد.
17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پكتین می باشد.
18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده كرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19)پوست سیب را مانند چائی دم كنید و بیاشامید این چایی بهترین دوست كلیه است .
20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه كنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم  خود را از دست می دهد .
21)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروك پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده كنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست : سیب رابپزید و سپس له كنید و با شیر مخلوط كنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید .
خواص سیب ترش
1-سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می برد.
2-سیب ترش پخته شده درمان اسهال خونی است.
3-آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بكار می رود.
4-رب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است.
5-مربای شكوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.
6-سیب ترش برای آنهائیكه مزاج گرم دارند بسیار مفید است و  بالعكس آنهائیكه مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند.
سیب در قدیم معالج نقرس و بیماریهای عصبی بوده است.

مضرات :
همانطور كه قبلا گفته شد سعی كنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدر زیادی پكتین در پوست سیب وجود دارد سیب هایی كه در بازارهای داخل ایران بفروش می رسد یك لایه چربی برای حفاظت  آن را می پوشاند بنابراین حتما سیب ها را بدقت بشوئید. آنهائیكه دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازك پوست بگیرند كه پكتین ها و ویتامین های آن از بین نرود .
منبع:www.irteb.com

يکشنبه 4/11/1388 - 11:13 - 0 تشکر 177667

سبزی فوق العاده برای پوست

آیا می دانید یک سبزی وجود دارد که تاثیری فوق العاده بر پوست شما دارد؟

یك متخصص تغذیه گفت: مصرف جعفری باعث از بین بردن جوش‌های صورت، لك‌های صورت و روشن‌شدن پوست می‌شود.
مرتضی صفوی افزود: جعفری سرشار از ویتامین C است و آهن، ویتامین D، A، فسفر، پتاسیم، ید، كلسیم در آن وجود دارد و در طب قدیم گرم و خشك است.
وی گفت: ویتامین ث یک ویتامین محلول در آب است که در جعفری موجود است. جعفری حالت تحریك كننده اشتها دارد و خوردن چای جعفری به هضم غذا كمك می‌كند.
وی افزود: جعفری صفرابر، بادشكن، ادرار آور، در تنظیم سیكل قاعدگی و دفع سنگ كلیه و مثانه موثر و تب بر است و به عنوان یك مسكن قوی عمل می‌كند و در ناراحتی‌های ریوی و بواسیر بسیار موثر است.
صفوی گفت: جعفری باعث كاهش بوی بد دهان می‌شود بوی بد دهان ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است كه اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود بوی بد دهان را از بین می‌برد.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: برای از بین بردن جوش‌های صورت، لك‌های صورت و روشن‌شدن پوست می‌توان از دم‌كرده جعفری استفاده كرد.
منبع : farsnews.com

يکشنبه 4/11/1388 - 11:14 - 0 تشکر 177668

معمولا تمام خانم ها دوست دارند که جوان بماند ، پوست و متابولیسم بدن شان فرسوده نشود . تمام این شرایط تنها در صورتی فراهم می شود که تغذیه صحیحی داشته باشید .
با خوردن میوه‌ها، ناخواسته آنتی‌اکسیدان‌هایی را وارد بدنمان می‌کنیم که بهتر از هر دارویی می‌توانند ما را در برابر ابتلا به بیماری‌های مزمن محافظت کنند. در مورد سبزی‌ها هم همین‌طور است. سبزی‌هایی مثل کلم، بلال، کلم بروکلی و فلفل و خیلی از سبزی‌های دیگر خواصی دارند که ما از آنها غافل هستیم خیلی وقت‌ها نمی‌دانیم با گذاشتن ظرفی پر از سالاد چه قدر مواد مفید وارد بدنمان کردیم.

1. یونجه :
اگر چه گنجاندن یونجه در رژیم غذایی برای عده‌ای بی‌معنی و سخت است اما خوب است بدانیم که یونجه سرشار از ویتامین‌های A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز كه انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته‌ای است می‌باشد. آنزیم‌های بسیاری در یونجه یافت می‌شود بعنوان مثال می‌توان از امولسین،‌اینورتاز، و پكتیاز نام برد.
یونجه دارای حدود 20%‌پروتئین می‌باشد پروتئین‌های موجود در یونجه عبارتند از :‌لیزین،‌آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین،‌آسپاراژین و سیستین. یونجه دارای اسید فسفریك نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم، آهن و مقدر جزئی ارسنیك و سیلیس است.
2. کلم پیچ :
کلم‌ها مخصوصا کلم پیچ سرشار از ویتامین C، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است. فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می‌شود. همچنین فولات در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شده‌اند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند .
از مهم ترین خواص این خانواده می‌توان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. كلم پیچ به كاهش فشار خون كمك كند. محققان در بررسی‌های جدید خود دریافته‌اند كه این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیك هستند.به گفته محققان، اسید گلوتامیك یكی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یك چهارم از پروتئین‌های گیاهی و نزدیك به یك پنجم از پروتئین‌های حیوانی را تشكیل می‌دهد.

3. چغندر :
چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم و کاسیوم در آن وجود دارد. کربوهیدرات، کمی پروتئین و ویتامین‌هایی چون B1 و B2، نیاسین، B6، B12 و C در آن موجود است. شیره ی چغندر سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد و به عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتی‌اکسیدهای موجود در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و سلامت سلول‌های بدن کمک می‌کند.

4. فلفل دلمه‌ای  :
تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاكاروتن فراوان موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند از بروز بسیاری سرطان‌‌ها جلوگیری كند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اكسیدان‌های قوی هستند. جالب است بدانید که هر قدر این فلفل‌ها رنگی‌‌تر (زرد و قرمز) باشند، بتاكاروتن بیشتری دارند.
تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می‌شود.
این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول‌های شما را از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند) و ضدباکتریایی نیز دارد.اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامین‌های گروه B است، باعث كاهش ماده‌ای به نام هموسیستئین در خون می‌‌شود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد می‌تواند باعث تخریب رگ‌های خونی و افزایش احتمال سكته قلبی ‌شود. فیبر موجود در این سبزی می‌‌تواند كلسترول خون را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.

5. ذرت‌ :
ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، و غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. كلسترول خون را پائین می‌آورد. و برای درمان اگزما و بیماری‌های پوستی مفید است. تحقیقات علمی در مورد خواص درمانی ذرت نشان می‌دهد این دانه گیاهی دارای مواد شیمیایی معروف به مهاركننده‌های پرونتاز است و رژیم غذایی ذرت شیرین نظیر سایر دانه‌ها مانند برنج و حبوبات در كاهش نرخ مرگ و میر در اثر سرطان كولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسیار موثر است.
منبع :parsine.com

يکشنبه 4/11/1388 - 12:0 - 0 تشکر 177699

مصرف زیره سبز در رژیم لاغری!

زیره در پیشگیری از بروز اسپاسم روده بخصوص در بیماران با روده تحریک پذیر IBS و چاقی موثر است.

 این گیاه قویترین ضد نفخ گیاهی است؛همچنین از اسپاسم عضلات صاف روده می‌کاهد و اثرات ضد میکربی متوسط دارد.زیره سبز باعث کاهش قند خون شده لذا در مصرف توام با داروهای کاهنده قند‌خون باید احتیاط شود.مصرف بیش از اندازه آن در رژیم‌های لاغری برای سلامتی مضر است و برای تعدیل عوارض و افزایش اثر این گیاه در رژیم‌های لاغری بهتر است همراه با لیموترش مصرف گردد.
گفتنی است زیره گیاهی 3 ساله با ریشه دوکی شکل و ساقه ای منشعب است و در شمال و مرکز اروپا،عراق،ایران،افغانستان،روسیه و قفقاز و در ایران در استانهای گیلان،آذربایجان،همدان،کرمان و قزوین کشت می شود.
منبع:isna.ir

يکشنبه 4/11/1388 - 12:1 - 0 تشکر 177700

ضد عفونی کننده قوی روده

این میوه قدرت ضد عفونی كننده‌ قوی روده‌ها را دارد و به درمان كم خونی، تصلب شرایین، رفع خستگی، دیابت، نارسایی كبد و آرتریت...

آلبالو در حقیقت نوعی گیلاس است كه در زبان لاتین Sour cherry نام دارد و میوه آن كمی كوچكتر از گیلاس بوده، قهوه‌ای تیره یا سیاه و ترش مزه است.

این میوه قدرت ضد عفونی كننده‌ قوی روده‌ها را دارد و به درمان كم خونی، تصلب شرایین، رفع خستگی، دیابت، نارسایی كبد و آرتریت (التهاب مفصل) كمك می‌كند.

مصرف آلبالو برای دفع سنگ كلیه و رفع مشكل سنگ كیسه صفرا سودمند است.

آلبالو حاوی انواع ویتامین‌هاست و به طور كلی منبع خوبی از ویتامین سی به شمار می‌آید.

توصیه می‌شود یك لیوان آب آلبالو را صبح ناشتا یا در فواصل میان وعده‌های غذایی استفاده ‌شود.

گفتنی است هسته آلبالو تلخ مزه است و حاوی ماده سمی است. بنابر این باید از مصرف آن اجتناب کرد و یا دقت كرد كه ضمن آبگیری وارد آب میوه نشود.
منبع: ایسنا

يکشنبه 4/11/1388 - 12:14 - 0 تشکر 177712

به سالاد خود حتما آووکادو اضافه کنید

آیا می دانید آووکادو چیست؟ چگونه باید استفاده شود؟ چرا به مصرف آن توصیه می شود؟

برخلاف باور عام، آووکادو یک میوه نیست، بلکه یک سبزی سرشار از مواد مغذی و اسیدهای چرب مورد نیاز برای بدن است.
علاوه بر کاهو، خیار و گوجه که ترکیبات اصلی سالاد‌ها هستند، افزودن هویج و فلفل دلمه‌ای که سرشار از بتاکاروتن می‌باشند نیز به بدن کمک می‌کند تا کمتر در معرض بیماری‌های قلبی و خطر ابتلا به سرطان قرار بگیرد. اما در این میان بدن برای جذب آنتی اکسیدان‌ها به چربی نیاز دارد و در این جا آووکادو می‌تواند نقش معجزه‌گری داشته باشد. در واقع آووکادو یک نوع سبزی چرب است؛ به طوری که یک آووکادوی متوسط حاوی حدود سی گرم چربی است.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا با انتشار مقاله‌ای در نشریه "تغذیه بازسازی" خاطرنشان کردند که خوردن سالاد کاهو، اسفناج و هویج به همراه آووکادو تا 15 برابر میزان جذب بتاکاروتن را افزایش می‌دهد.
پزشکان توصیه می‌کنند که به همراه یک ظرف سالاد، نصف آووکادو مصرف شود تا فواید زیاد آن به بدن برسد. آووکادو حاوی اسید‌های چرب امگا 3 و مفید برای سلامت قلب است. خوردن یک ظرف سالاد به همراه آووکادو در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های چشمی مفید است. انواع متوسط این سبزی شبیه به گلابی است و از نظر نوع روغن بسیار شبیه به زیتون یعنی حاوی اسید چرب ضروری مورد نیاز بدن است که بدن به خودی خود قادر به ساخت آن نیست و باید از منابع غذایی دریافت کند.
این چربی از نوع مفید است که نه تنها تاثیری در افزایش کلسترول بدن ندارد، بلکه باعث کاهش میزان کلسترول خون نیز می‌شود. تحقیقات بالینی نشانگر آن است که مصرف آووکادو در افراد با کاهش چشمگیری در میزان کلسترول خون آنها، همراه بوده است.

همچنین به گفته متخصصان تغذیه، آووکادو حاوی میزان زیادی پتاسیم است و مصرف پتاسیم نقش بسیار مهمی در کاهش فشار خون دارد. همچنین این سبزی یکی از مواد خوراکی بسیار تاثیرگذار در بهبود خون مردگی‌های زیرپوست پس از جراحی‌ها است.

آووکادو درعین حال حاوی اسیدفولیک برای درمان انواعی از کم خونی است و مصرف این سبزی می‌تواند جبران کننده کمبود این ماده مغذی باشد. از سایر مواد مغذی موجود در آووکادو می‌توان به ویتامین‌های آ ، ای و ث، ویتامین‌های ب6 و ب 5 اشاره کرد.

گفتنی است، ویتامین ب5 موجود در آن بر پوست و طراوت و شادابی آن اثر خاصی دارد و مانع خشکی بیش از اندازه و پوسته پوسته شدن پوست می‌شود و بهبودی زخم را مخصوصاً بعد از جراحی، تسریع می‌کند. آووکادو حاوی عنصر مس است که برای استحکام ناخن‌ها و مو و حفظ رنگ آنها ضرورت دارد.
منبع : isna.ir

جمعه 30/11/1388 - 0:2 - 0 تشکر 183720

کلید واژه ها:تغذیه ، خواص میوه ها، خواص انگور ،انگور و درمان برخی از بیماریهاو......

نوع مقاله :تلفیقی

شاید هر کدام از شما دوستان؛ میوه مورد علاقه خود را، به عنوان شاه میوه ها معرفی کنید! اما شاعر خوش ذوقی که احتمالاً از بین میوه ها انگور وخربزه را بیشتر دوست دارد می فرماید:

از میان میوه های خوشمزه شاه انگوراست و سلطان خربزه

پس بنا برسلیقه شاعر که شاه میوه ها راانگورمعرفی می کنه ، بخشی از خواص این میوه خوشمزه را برای شما دوستان می نویسم؛ انگور دارای ویتامین های «آ»، «ب» و «ث» است همچنین مقداری منیزیم ، کلسیم،آهن ، فسفر و پتاسیم دارد.انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده ،اگر انگور را _ از صبح تا ظهر_خالی میل کنید ، لاغر کننده است ؛ و اگر آن را هراه غذا بخورید چاق کننده است .یکی از خواص انگور صاف کنندگی و تولید خون است.انگور قند خون را نیز تنظیم می کند.انگور از میوه های ضد سرطانی شناخته شده است و این به علت ویژگی ضد عفونی کنندگی آن است .افرادی که در دوران نقاهت بیماری به سر می برند و یا ضعف عمومی بدن دارند سعی کنند بیشتر از انگور استفاده کنند ؛زیرا انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند . انگور برای سلامت قلب و ریه ها وکلیه ها مفید است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی ،ملین و مدور است و برای مبتلایان به اوره خون مناسب وسازگار است . گفتنی است یبوست (که عوارض آن بی اشتهایی و نفخ وسر درد وتشنگی مفرط و بوی بد دهان است)با خوردن آب انگور تازه بر طرف می شود.

انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده ،اگر انگور را _ از صبح تا ظهر_خالی میل کنید ، لاغر کننده است ؛ و اگر آن را هراه غذا بخورید چاق کننده است .
آب انگور در درمان بیماریهای اسهال خونی ، سیاه سرفه، یبوست ، ورم کولیت، و ضعف روده ها،گاز ونفخ روده ها،سوزاک ، کم خونی سوء هاضمه رمزمن ،ورم معده ، امراض عصبی و روانی،نقرس ، تبخال، برونشیت ، امراض قلبی ، کیسه صفرا ، بیماریهای کلیه ،مؤ ثر است .آب انگور هضمش اسان است ویکی از عناصر پیش هضم است ، زیرا قند انگور یکی از عناصر تشکیل دهنده خون طبیعی است .آب انگور از نظر کالری خیلی قوی است یعنی حرارت بخش است .آب انگور دارای مقدار زیادی از مواد معدنی است و بر عکس قند سفید تصفیه شده  که اگر زیاد مصرف شود موجب کمبود مواد معدنی در بدن ما می گردد،قند آب انگور برای بدن ما مواد معدنی لازم را تهیه می کند. آب انگور تازه دارای مواد تخمیری لازم برای خوب کار کردن بدن ماست.
هشدار:توجه داشته باشید وقتی انگور میل می کنید ، بعد از آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشک(مانند برگ هلو ) را با انگور و آب میل نکنید ؛زیرا دچار دل درد می شوید.

شنبه 1/12/1388 - 11:25 - 0 تشکر 184192

کلید واژه:خواص درمانی خربزه، مواد معدنی میوه ها

نوع مقاله :تلفیقی

خربزه درجه قلیایی خون و سلولهای بدن را بالا می برد و سموم بدن را خنثی می کند .خربزه دا رای فسفر و کلسیم است . فسفر خربزه سبب تقویت سلولهای مغزی و فعالیت اعصاب میشود و کلسیم آن در تقویت عضلات و تکمیل استخوان بندی و رشد کودکان مؤثر است .
خربزه مقدار زیادی پکتین و مواد معدنی مانند:پتاسیم،منگنز،فسفر وکلسیم دارد.
این میوه ادرار و عرق بدن و شیر را افزایش می دهد و ویتامینهای آن در ایجاد نشاط وفعالیت اعصاب نقش مؤثری دارد .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.