• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8573)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 11/9/1388 - 21:37 - 0 تشکر 167323

سلام

منم یه دستور اشپزی بدم .:)

یه خانومه از همسرش که اتفاقا تند مینوشته درخواست میکنه که دستور اشپزی رو که از رادیو پخش میکنه بنویسه تو این موقع موج ورزشی با اون موج برنامه اشپزی قاطی میشه حالا ببینید چه شود

به شماره ی یک دست ها روی شکم یک پیاله اردروی شانه قرارد دهید مقداری کشمش بریزید به طوری که پاشنه پاروی آن قرار بگیرد همین که کشمش ورنگش تغییر کرد پارابلند کنید بعدرویش آب بریزید به طوری که تاکمرتان بیایید. این حرکت را شش بار تکرار کنید سپس با یک کف دست جوش شیرین نفس عمیق بکشید به طوری که پف کند و حس کنید نفستان تنگ شده است به پشت بخوابید دو تخم مرغ را بشکنید پاها را کاملا به طرف هواکشیده در کاسه بکوبید و ان را به جلو پرتاپ کنید بعد یک الک خیلی ریز را روی شکم گذاشته پاها را جمع کنید و به شماره ی پنج از بالای الک رد کنید . روی زمین به روبخوابید و با شکمتان در میان زرده تخم مرغ به همه جا برسد موقعی که پاها را بازمیکنید هرچه بیشتر روغن خوراکی داخلش بریزید بهتراست.

کاملا خم شوید و سعی کنید دستهایتان روی آتش بماند به شماره ی سه دستها را بلند کنید بگذارید سرد شود آن گاه هردو دست را از عقب خوب بسایید. سررا به طرف جلوبرده روی آتش یک چرخ بدهید بعد آن را به عقب خم کرده سرپوش رویش بگذارید که دم کند بعد سر را به شماره ی چهار قطعه قطعه کرده با حوله خشک کنید در بشقاب چیده به مهمان تعارف کنید.:)

نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد * نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت *

 ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد * به دست کودکی گستاخ و بازیگوش*

و او یکریزو پی در پی دم گرم و چموش خویش را بفشارد برگلویم سخت * و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد *

بدین سان بشکند در من * سکوت مرگبارم را ......

 ***دکتر علی شریعتی ***

جمعه 13/9/1388 - 18:22 - 0 تشکر 167792

به نام خدا

سلام

چرا قورمه سبزی ندارین ن ن ن ن ن ن ن!!!

خب من امشب چی بپزم؟!!!!!

با هزار امید اومدم اینجا دستورالعمل قورمه سبزی بردارم!!!!

تعجبی هم نداره.......آشپزی ه آقایون ه دیگه...قورمه سبزی شون کجا بود..

 عشق

ترانه ای ست

که تنها از لب های خدا

باریده است.

غروب پنج فصل سال را در خنده مي گريم خدا قوت دهد اين چشم هاي مهربانم را
جمعه 13/9/1388 - 18:32 - 0 تشکر 167794

به نام خدا

سلام

ترانه خانوم، قرمه سبزی هم بلدیم

اما چون قرار شد وقتی درست کردیم و دستورش رو گذاشتیم یه عکس هم بذاریم

برای همین من هنوز این دستور رو نذاشتم. البته از بقیه آقایون خبر ندارم

ولی فکر می‌کنم حسین طهوری عزیز که حالا رفته قاطی مرغا، همه دستورات غذایی رو یاد گرفته باشه. پس شاید ایشون زود تر از من قورمه سبزی رو بذارن

حالا شما امشب و با قیمه بگذرون قول میدم سخت نمی‌گذره

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
چهارشنبه 23/10/1388 - 6:29 - 0 تشکر 175692

سلام

هر كی آشپزی یاد داره اینجا به بقیه هم یاد بده

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:34 - 0 تشکر 175693

مواد لازم:
میگو پاك شده=1 كیلو
جعفری ریز شده=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
كره=65 گرم
سیر نرم شده=2 حبه
نمك و فلفل=به مقدار لازم
زعفران دم كرده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. میگوها را در ظرفی عمق دار ریخته سپس روی آن آبلیمو،جعفری ریز شده،روغن زیتون،سیر نرم شده و زعفران دم كرده به همراه نمك و فلفل بریزید. مواد را با قاشق هم زده سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگوها شود.
2. میگو ها را به سیخ كشیده روی آن با برس كره ذوب شده بكشید سپس میگوها را روی ذغال یا كباب پز برقی كباب كنید. در حین كباب شدن می توانید روی آن كمی كره ذوب شده كشیده تا طعم بهتری داشته باشد.
3. میگوهای كباب شده را می توانید همراه با سیب زمینی سرخ شده میل كنید.


(دستور انحصاری آشپزآنلاین)

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:36 - 0 تشکر 175694

مواد لازم:
روغن زیتون=2/1 لیوان
سیر ریز شده=4 حبه
ادویه تند=به مقدار لازم
میگو تمیز شده=1 و نیم كیلو
سویا سس=2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز شده=3/1 لیوان
طرز تهیه:
1. روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته كمی گرم كنید سپس میگوها را در ماهیتابه ریخته به  آن ادویه و سیر ریز شده اضافه كرده به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن كمی تغییر كند.
2. سویا سس را به مواد اضافه كرده به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید تا میگوها خوب سرخ شوند.
3. میگوها را در ظرف ریخته  با جعفری ریز شده مخلوط كنید و به صورت گرم میل كنید.


(دستور انحصاری آشپزآنلاین)

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:39 - 0 تشکر 175695

مواد لازم:
میگو=نیم كیلو
پیاز=2 عدد
روغن=به مقدار لازم
ادویه(نمك،فلفل،پودر فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین،پودر زیره)=به مقدار لازم
سیر=3 حبه
گشنیز خرد شده=1 لیوان
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
برنج آبكش شده=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را خرد كرده در روغن سرخ كنید.
2. ادویه را به پیاز اضافه كرده هم بزنید.




3. میگو را به مواد اضافه كرده در روغن كمی تفت دهید.

4. گشنیز خرد شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
5. رب گوجه فرنگی را همراه با نصف لیوان آب جوش به مواد اضافه كرده بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا كمی بجوشد.




6. بعد از اینكه مواد غلیظ شد؛ مواد را لای برنج آبكش شده در قابلمه ریخته سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا پلو به مدت 45 دقیقه دم بكشد. 15 دقیقه قبل از دم كشیدن برنج كمی كره آب كرده و زعفران روی برنج بریزید.








(دستور انحصاری آشپزآنلاین)

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:40 - 0 تشکر 175696

مواد لازم برای دو نفر:
ماهی آزاد=500 گرم
لیمو=1 عدد
ریحان=مقداری
پیاز=1 عدد
سیر=2 پر
کره=3 قاشق سوپخوری
ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس یا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومینیوم ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری
طرز تهیه:
1. ریحان، پیاز و سیر را در مخلوط کن خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید و به مخلوط بیفزایید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری است که در تصویر می‌بینید.




2. ماهی را بصورتی که در تصویر می‌بینید قطعه قطعه کنید (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روی یک ورقه آلومینیوم تقریبا ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری کنار هم قرار بدهید و نصف معجون بالا را بر روی آن بریزید و ورقه آلومینیوم را بصورتی که در تصویر می‌بینید خوب بسته بندی کنید. سعی کنید بسته را بصورت یک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنید، آب ماهی نباید تبخیر شود در غیر این صورت ماهی خشک می‌شود.





3. همین کار را با دو قطعه دیگر هم انجام دهید. فر را تا ١٧٥ درجه گرم کنید و بسته‌های ماهی را برای مدت ٢٠ دقیقه در حرارت ١٧٥ درجه بپزید. برای اطمینان از اتمام طبخ یکی از بسته ها را باز کنید و با چنگال امتحان کنید که ماهی به اندازه دلخواه پخته. ماهی را زیاد نپزید در غیر این صورت خشک می شود.
ماهی را می توانید با باقالی پلو یا چلو سفید سرو کنید.

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:40 - 0 تشکر 175697

مواد لازم:
ماهی تن=3 الی 4 قوطی(بدون روغن)
روغن مایع=مقداری
برنج =2 پیمانه(800 گرم)
آب=2 پیمانه و نیم
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
سیب زمینی=1 عدد خرد شده
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط=1 عدد خرد شده
فلفل دلمه سبز=1 عدد خلال شده
فلفل سبز تند=1 عدد ریز شده
ادویه مخلوط=1 قاشق مرباخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز تازه ریزه شده=1 لیوان
لیمو عمانی=2 عدد
سیر رنده شده=2 حبه
زنجبیل رنده شده=کمی
پودر دارچین=کمی
مواد لازم برای تزئین:
پیاز=2 عدد سرخ شده
شوید و جعفری تازه ریز شده=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را که یه صورت مکعبی کوچک خرد کرده اید در روغن کمی سرخ کنید.
2.کمی روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
3. فلفل دلمه سبز+فلفل سبز تند+سیر+گوجه فرنگی+سس گوجه فرنگی+تن ماهی+لیمو عمانی+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد کمی تفت داده شود(تن ماهی را با قاشق چوبی درون قابلمه خرد کنید).




4. آب+گشنیز تازه+سیب زمینی را به مواد اضافه کرده بگذارید آب بجوش آید سپس برنج را خوب شسته درون قابلمه بریزید و مواد را کمی با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با برنج مخلوط شود(مواد را زیاد هم نزنید چون باعث خرد شدن دانه های برنج می شود).




5. در قابلمه را گذاشته،بگذارید برنج با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت درست شود.
6. وقتی برنج خوب دم کشید آن را در ظرف ریخته روی آن را با پیاز سرخ کرده و جعفری و شوید ریز شده تزئین کنید.
نکته: در صورتی که آب برنج تمام شده باشد و برنج شما هنوز سفت باشد کمی آب داغ روی برنج بریزید. مواظب باشید آب برنج زیاد نشود چون باعت می شود که برنج به هم بچسبد.

چهارشنبه 23/10/1388 - 6:41 - 0 تشکر 175698

مواد لازم:
پیاز=1 عدد
سیر=3 حبه
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=600 گرم
پوره یا آب گوجه فرنگی=4/3 پیمانه
فلفل قرمز تند=1 عدد
نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم
میگوی تازه=200 گرم
فیله ماهی=4 تا 6 تکه
آب لیمو ترش تازه=4/1 پیمانه
جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.
2. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید.
3. در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد.
4. سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت 8 دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت 2 دقیقه با کره تفت دهید.
5. در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجه فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقه های لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته می توانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید.
نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.