• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8542)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

پنج شنبه 9/7/1388 - 10:47 - 0 تشکر 155482

بنام خدا

سلام

الان كه یه بار دیگه این تاپیك رو دیدم. متوجه شدم خانم آرسو تو دستورشون از سوسیس استفاده میكنن.

راستش ما هم هر وقت برای خودمون یا جمع خونوادگی الویه درست كردیم، پول به سینه ی مرغ ندادیم و در عوض از كالباس استفاده كردیم. نمیدونم فكر نكنم با سوسیس بهتر بشه ها

از كالباس استفاده كنبد بهتره. در ضمن خیار شور هم نباید زیاد شور باشه چون تا حالا دوبار به خاطر این خیار شور نامرغوب و خیلی شور الویه بهم نچشبیده. آخه من اصلاً غذای شور دوست ندارم. هر غذایی هم كه درست میكنم همه از بی نمكی اون غذا ایراد میگیرن

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
سه شنبه 14/7/1388 - 14:45 - 0 تشکر 156607

پاكورا(غذای هندی)

پاکورا

مواد لازم:
آرد سفید=4/1 لیوان
آرد نخود=4/3 لیوان
پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
شوید ریز شده=4/1 لیوان
تره فرنگی ریز شده=كمی
بیكینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمك=به مقدار لازم
آب=3/1 لیوان
روغن برای سرخ كردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آرد سفید+آرد نخود+بیكینگ پودر+نمك+زردچوبه+آب را با هم مخلوط كنید.
2. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده به مواد اضافه كنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
3. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
4. از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.
5. پاكورا را به صورت گرم میل كنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل كنید.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 15/7/1388 - 0:57 - 0 تشکر 156747

 سیر قلیه گیلانی

مواد لازم:
برگ سیر تازه=3 عدد
تخم مرغ=3 عدد
لپه=1 فنجان
مرغ یا گوشت اردک=نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه=بمقدار لازم
طرز تهیه:
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم واردک یا مرغ را می گذاریم بپزدهمراه با لپه وبرگ سیر رااضافه می کنیم وقتی غذا ابش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم نوش جانتان

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 15/7/1388 - 1:8 - 0 تشکر 156749

املت یك غذای بسیار خوشمزه هست كه از تركیب گوجه فرنگی و تخم مرغ درس میشه(چه اطلاعاتی دارم)

نكات زیادی در مورد خوشمزه تر شدن و اشتها آور تر شدن این غذای به ظاهر ساده است كه برای دوستان گلم می گم.

آشپزی آقایونه دیگه مگه می شه حرفی از غذای حاضری و تخم مرغ و املت نشه.

خب بریم سر نكته ی مربوط به املت،خدمت دوستان عارضم كه

برای این كه املت پف كرده باشه و منظره جالب و اشتها آوری داشته باشه،كافیه قبل از اضافه كردن  تخم مرغ به مقدار خیلی كمی نشاسته ذرت اضافه كنید.

یه نكته تجربی دیگه هم كه خانواده ام و مهمون هام هم تاییدش كردن،مخلوط كردن فلفل دلمه با گوجست.

به طوری كه قبل از این كه تخم مرغ رو به گوجه اضافه كنید فلفل دلمه رو با گوجه تو ماهی تابه بذارید.خیلی چاشنی خوبی میشه.امتحانش ضرری نداره.

یه نكته دیگه این كه املت رو سعی كنید با رب درست نكنید.هم رنگش بد میشه هم طعمش و هم اینكه شما مجبورید از رب زیادی استفاده كنید و رب زیاد هم باعث میشه معده اذیت بشه(به اصطلاح می گن معدم می جوشه).

این ها  اطلاعات و تجربیات خودم هست،هیچپزشك و كارشناس غذایی نگفته.

یا علی(ع) مدد

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 15/7/1388 - 13:14 - 0 تشکر 156881

بنام خدا

سلام

ولی فكر نكنم برای بعضی از سلیقه ها ظاهر پف كرده اشتها آور باشه ها!!!

بیشتر شاید اشتها رو كور كنه

در مورد فلفل دلمه هم من شدیداً با این گزینه تو همه غذا ها مخالفم

مگه اینكه فقط عطرش تو غذا باشه

نمیدونم چرا وقتی فلفل دلمه رو زر دندونم احساس كنم و اون مزه اش رو بفهمم حالم بد میشه

یه فلفل سبز تند رو حاضر خالی بخورم اما یه فلفل دلمه شیرین رو به هیچ وجه

در مورد رب هم باید بگم ما هیچ وقت از رب تو املت استفاده نكردیم

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
جمعه 17/7/1388 - 9:49 - 0 تشکر 157223

 املت تخم مرغ با سبزیجات

مواد لازم برای 2 نفر:
تخم مرغ=2 عدد
آرد=2 قاشق غذاخوری
شیر=2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا=كمی
نمك و فلفل=به مقدار لازم
روغن=كمی
سبزیجات(قارچ تفت داده،پیاز تفت داده،نخود فرنگی)=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. تخم مرغها را در ظرفی شکسته به ازای هر تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شیر اضافه كنید، نمک و فلفل زده خوب به هم بزنید.
2. كمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ كنید سپس مایه تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید.
3. شعله گاز را كم كرده در ماهیتابه را بگذارید.

4. بعد از حدود ۵-۶ دقیقه که تخم مرغ خوب پخته شد و خودش را گرفت، مخلوط سبزیجات پخته را روی یک نیمه تخم مرغ قرار داده کمی پنیر پیتزا روی آن پاشیده نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن برگردانید.





5. پس از آب شدن پنیر از روی حرارت بردارید و با سبزی یا سالاد میل کنید نوش جان.(این غذا برای صبحانه هم عالیست)
نكته: از سبزیجات دلخواه خود می توانید در این املت استفاده كنید.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

يکشنبه 19/7/1388 - 18:20 - 0 تشکر 157713

  توپ های گوشت با ماست

آشپزی آقایان

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده=نیم كیلو
تخم مرغ=1 عدد
ادویه گوشت=1 قاشق غذاخوری
نمك=1 قاشق غذاخوری
ماست=3 لیوان
پیاز حلقه شده=2 عدد بزرگ
ارده=3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. گوشت چرخ كرده را با نمك و ادویه خوب ورز دهید سپس به آن تخم مرغ اضافه كرده خوب هم بزنید.
2. از گوشت به اندازه توپ هی كوچك برداشته در دست گرد كرده سپس در روغن سرخ كنید.
3. ظرف پیركسی را كمی چرب كرده پیازهای حلقه شده را در ظرف كنار هم بچینید سپس توپ های گوشت را روی آن بچینید.
4. 3 لیوان ماست را با 3 قاشق غذاخوری ارده و كمی نمك مخلوط كرده روی گوشت بریزید.
5. ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانیكه روی گوشت كمی طلایی رنگ شود.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

سه شنبه 21/7/1388 - 15:6 - 0 تشکر 158127

و خدا هست

سلام

این غذاهایی كه درست میكنید رو خودتون تجربه كردید درست كردنش رو؟

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
سه شنبه 21/7/1388 - 16:22 - 0 تشکر 158145

نه،همش رو امتحان نكردم.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 11/9/1388 - 2:30 - 0 تشکر 167174

سلام

نصف شبی گشنم شد اینجا هم همه چیز هست الا سالاد ماکارونی.....آخ که چقدرمن دوسش دارم

خب اقایون کدبانو لطفا یادداشت کنن......

اووووووووووووووووووم

قبل از گفتن مواد لازم باید یه کم ناز کرد

اووووووووووووووم......ایش .....چیه خب یادداشت کنین         

مواد لازم:

ماکارونی درشت شکل دار              

کالباس خرد شده                               

نخود فرنگی          

سس ماینوز  

سیب زمینی آب پز

هویج آب پز                                                              

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماکارونی رو پخته و آبکش میکنیم.......بعد همه اون موادی که اون بالا عرض کردم رو همراه این ماکارونی تو یه ظرف می ریزین ......حالا غذا آماده هست .....دیگه توضیح از این بهتر و کامل تر نمیشه!

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.