• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8534)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

پنج شنبه 26/6/1388 - 14:48 - 0 تشکر 151953

برای اولین دستور آشپزی،زرشك پلو با مرغ رو انتخاب كردم.

مواد لازم:

برنج=یک کیلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کیلو
آشپزی
زرشک پاک کرده=100گرم
زیره=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


برنج را خیس می کنیم. مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد،به طوری که زیاد له نشود و پس از پختن به اندازه نصف لیوان آب داشته باشد.

آب مرغ را از صافی رد کرده ،زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم،نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم. زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود و یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود.

زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم،شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود. حرارت باید ملایم باشد.برنج را آبکش می کنیم. بقیه روغن را با نصف لیوان آب و کمی زعفران در ته دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود.

برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و زیره را لابلای برنج می پاشیم. قطعات مرغ را لای پلو می گذاریم،دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم. در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم.

موقع کشیدن،دو سه کفگیر برنج برمی داریم و با بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم. بقیه زرشک را با برنج داخل دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم و قطعات مرغ را روی آن می ریزیم. با برنج زعفرانی مخلوط با زرشک روی مرغ را می پوشانیم. کره را آب می کنیم و روی پلو می دهیم.

منبع:آشپزی آنلاین 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

جمعه 27/6/1388 - 18:26 - 0 تشکر 152422

خب از اونجایی كهمدیران محترم انجمن خانواده صلاح دونستند كه این تاپیك بمونه و حذف نشه،بنده این بحث رو ادامه می دم.

البته برنامه انجمن زنان سر جاش هست،منتها این برای آقایون تبیانیه.

اصلاً اسمش رو به آشپزی آقایون تغییر می دم .

یه رقابتی هم هست بین خانم ها و آقایون.

ببینید آقایون چه می كنننننننننن.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

جمعه 27/6/1388 - 18:40 - 0 تشکر 152426

وای...وای...وای

آبگوشت نگو بلا بگو.

من كه خیلی آبگوشت دوست دارم.

حالا طرز تهیه آبگوشت ساده رو در اختیار دوستانم قرار می دم.

آبگوشت ساده

مواد لازم:


گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان=750 گرم


نخود و لوبیای چیتی یا سفید=150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی


پیاز متوسط=2 تا 3 عدد


سیب زمینی کوچک=5 تا 6 عدد


زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=کمی


نمک و فلفل=به اندازه کافی


طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت،نخود و لوبیا کاملا پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم. کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی،و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،باید در حدود 3 تا 4 لیوان آب در ظرف مانده باشد.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

دوشنبه 30/6/1388 - 20:36 - 0 تشکر 153163

بنام خدا

سلام

با اجازه از صاحب تاپیك میخوام منم تجربیاتم رو تو آشپزی بگم

این بار طرز تهیه سیب زمینی سرخ كرده

مواد لازم برای تجربه اولیه

سیب زمینی: 2 عدد متوسط

روغن: متناسب با ماهی تابه

نمك : به مقدار لازم

چند نكته مهم: در تهیه این غذای بسیار ساده، كیفیت سیب زمینی نقش مهمی رو ایفا میكنه.

پس بهترین نوع سیب زمینی رو باید انتخاب كنید كه برای سرخ كردن، سیب زمینی مناسب هست كه وقتی پوستش رو میكنید، زرد باشه و هر چه این زردی پررنگ تر باشه بهتره. در اصطلاح به این سیب زمینی پشندی میگن.

نكته ی دیگه ای كه باید مد نظر داشته باشین اینه كه سیب زمینی نباید جوانه زده باشه . چون این جوانه ها روی طعم اون تاثیر داره

طرز تهیه:

شاید بگین كاری نداره. اما وقتی معلوم میشه فقط بلدین نیمرو درست كنید میفهمید كه خیلی هم كار داره.

ابتدا سیب زمینی ها رو خوب بشویید تا هیچ گِلی نداشته باشه . چون در هنگام پوست كندن این گِل در سیب زمینی نفوذ میكنه و...

وقتی سیب زمینی ها رو خوب پوست كندید بسته به ذائقه تون كه سیب زمینی ترد دوست داشته باشین یا نرم و ملایم، باید در خرد كردن اون دقت داشته باشین. برای سیب زمینی ترد هر چه قطعات باریكتر و نازكتر باشه بهتره و بالعكس. حالا كه سیب زمینی ها رو خوب خرد كردید باید یك بار دیگه اونا رو بشویید و نمك بزنید. البته نمك كم بزنید چون ممكنه شور بشه. به هر حال بی نمكی خیلی بهتر از شوری هستش.

حالا خوب بذارید روغن( ترجیحاً مایع) داغ بشه . نشونه ی داغ شدن روغن دود كردن اون نیستا!!

یه وقت این كار رو نكنیدا كه بوی روغن تمام خونه رو پر میكنه و دوده به پرده و كاشی های آشپزخونه میمونه.

اما برای تشخیص روغن داغ شده كافیه كه یك قطعه سیب زمینی رو درون روغن بندازید تا واكنش اونو با روغن ببینید. اگه واكنش شدید بود و روغن اطراف سیب زمینی به غلغل افتاد یعنی روغن داغه.

خب روغن كه داغ شد به اندازه ای سیب زمینی درون ماهی تابه میریزید كه تمام قطعات سیب زمینی درون روغن قرار بگیرن. لازم نیست غوطه ور بشن. فقط نباید سیبزمینی ها روی هم سوار شده باشند.

شعله گاز رو بین كم تا متوسط میذارید و میذارین حدود 2 تا سه دقیقه سیب زمینی ها سرخ بشن. بعد از این مدت تغییراتی جزئی در اونها مشاهده میكنید. این نشون میده كه وقت هم زدن فرا رسیده و از این پس باید هر 30 ثانیه یه بار اونها رو هم بزنید تا یه نواخت سرخ بشن.

تو این مرحله باز هم میتونید تعیین كنید كه چه قدر ترد یا ملایم سرخ كنید . برای ملایم و نرم شدن این سیب زمینی ها باید درب ماهیتابه در فواصل هم زدن بسته باشه.

این از آموزش سرخ كردن سیب زمینی . اما ممكنه سیب زمینی كه خریداری كردید سفید باشه و كیفیت لازم رو نداشته باشه . این سیب زمینی در مرحله سرخ كردن ممكنه قوام خودش رو از دست بده و له بشه . مخصوصاً اگه ماهیتابه شما نچسب نباشه. در این مورد باید در هنگام سرخ كردن فواصل هم زدن رو به 4 تا 5 دقیقه افزایش دهید و شعله رو هم كمی بیشتر زیاد كنید. متاسفانه اگه تجربه نداشته باشین این نوع سیب زمینی رو اگه له نكنید یك نواخت نمیتونید سرخ كنید و میسوزونید.

هر كاری هم كنید قطعات كج و كوله در آخر كار خواهید داشت.

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
چهارشنبه 1/7/1388 - 11:42 - 0 تشکر 153560

سلام

جناب پارسا دیروز ناهار دلتون نخواد ماکارونی داشتیم ...

بله ؟ خب به شما چه ؟

نه یه چند لحظه دندونتونو رو جیگرتون بذارید ، عرض می کنم ربطشو ...

 می گفتم ، همینطور که داشتم پیازو (که جدیدا واسه اینکه به چشم نیاد تا من سواشون کنم ، رنده می کنیم .) سرخ می کردم یاد این تاپیک افتادمو دستور سرخ کردنه سیب زمینی ؛

گفتم بیام بتون بگم : بابا اینقد آشپزیای پیشرفته و سطح بالا نذارین به فکر ما آیکیو پائینام باشین که یهو مامانم گفت دختر این ماشین لباسشوئیه باز چش شد ؟

 چرا کار نمی کنه ؟

از اروریکه رو صفحش نوشته بود فهمیدم بله ...

 ادامه دست گله مامان جونمه ...

گفتم بیا هوای پیازو داشته باش که کار کاره خودمه ...

خلاصه دریچه ی تخلیرو باز کردم ، مثکه از دفه قبل یه سری پرز دهانه دریچرو مسدود کرده بود ، باز کردن دریچه همانا و یکی شدن آشپزخونه با آب همانا ...

 سرتونو درد نیارم با مامانم جفتی رفتیم تو کار ماشین لباسشوئیو از پیازداغ غافل شدیم ...

درست حدس زدید پیاز داغمون جزغاله شد ...

اونجا بود که گفتم دختر کار هر( بلانسبت شما ) بز نیست خرمن کوفتن ، ( باز بلانسبت خوانندگان ) گاو نر می خواهدو مرد کهن ...

خداوندا تو میدانی که انسان بودنو ماندن در این دنیا چه دشوار است .

چه زجری می کشد آن کس که انسان استو از احساس سرشار است ...

چهارشنبه 1/7/1388 - 14:20 - 0 تشکر 153588

به نام خدا سلام

ممنون از آقایون برای دستورات آشپزیشون

در ادامه اموزش جناب پارسا زاهد یه نکته کوچولو بگم :دی

سیب زمینی ها رو خیس نریزید تو روغن ، چون می چسبه و با اعمال زور از ماهیتابه جدا میشه :دی

برای خوشرنگ شدنشم کمی زردچوبه اضافه کنید . برای طعم دار شدن و خوشبو شدنش یکی دو قطعه کوچولو پیاز بندازید باهاش سرخ شه ، اگه مثل من از پیاز بدتون میاد بعدن برش دارید . ( ممکنه به خاطر وجود پیاز بعدش گرسنه تر بشین البته اگه بخواین سیب زمینی خالی بخورید با نون )

این هم از تجربیات من :)

شاد باشین

چهارشنبه 1/7/1388 - 15:23 - 0 تشکر 153605

به نام خدا

سلام

با اجازتون منم یه چیز کوچولو در مورد اون سیب زمینی بگم

در پیرو حرف آرسو عزیز در مورد طعم دادن سیب زمینی با اضافه کردن

مقداری پیاز شما برای طعم دادن به سیب زمینی می تونین از نعناع

 یا پودر سیر یا سس گوجه هم استفاده کنید اون موقع شما می تونین سیب زمینی

 با طعم های مختلف داشته باشید

مثل این چیپس های که از بیرون می گیرین که هر کدوم با یه طعمی هست

ببخشید یه کم فضولی شد تو آشپزی آقایون

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
چهارشنبه 1/7/1388 - 15:27 - 0 تشکر 153606

2 طرز تهیه کیک

یه آقایی بوده که همیشه حرف زنش رو گوش می کرد و روی حرف زنش حرفی نمی زد .
یه روز جمعه ای که قرار بود تلوزیون ساعت 4 بازی استقلال و پیروزی رو نشون بده ، خانم این آقا بهش میگه که امروز ساعت 4 رادیو طرز تهیه ی یه کیک خوشمزه رو پخش میکنه تو هم باید طرز تهیه رو برام بنویسی ، مرد هم که چاره ای جز اطاعت نداشت قبول میکنه . رادیو رو میذاره کنارش ، تلوزیونم روشن میکنه وشروع به نوشتن میکنه .
به نام خدا سلام به بانوان فوتبالیست مسابقه ی داغ و حساس استقلال و پیروزی رو با سوت جمال شریف داور بین المللی آغاز می کنیم ، امیدواریم تو این مسابقه کیک خوشمزه ای رو یاد گرفته و با اعضای خانواده نوش جان کنید .
مواد لازم : تخم مرغ ده عدد ، پیراهن و ساق قرمز یازده عدد ،آرد نیم کیلو ، شکر و زرد چوبه به مقدار لازم ، وانیل به میزان دلخواه ، دارچین یک قاشق مربا خوری ، روغن صد گرم .
طرز تهیه : تخم مرغ ها را آنقدر بر سر مهدی واعظی زده تا شکسته شود سپس آنهارا داخل ظرف ریخته وبایک ظربه ی چکشی به طرف دروازه شوت می کنیم علی علیزاده و کریم باقری را کنار ماهی تابه کاشته به طرف فر پاس میدهیم سپس حسین بادامکی را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با آرد خوب مخلوط کرده تا پف کند . بعد امیر قلعه نوعی را داخل آب جوش انداخته تا پوستش کنده شود (از پوست کنده شده ی او برای تزئین کیک استفاده می کنیم )
محسن خلیلی در عرض زمین بازی می کند برای بهتر شدن حرکات تکنیکی او مقداری دارچین روی سرش می ریزیم و با آرد تفت می دهیم شکم فرهاد مجیدی را خالی کرده و با آرد پرمی کنیم که محسن خلیلی با یک تکل بلند راه او را سد می کند داور در سوت خود میدمد و با زرده ی تخم مرغ به او اختار می دهد امید رضا روانخواه ضربه ی خطا را به اشتباه به فرزاد آشوبی پاس میدهد او هم پس از دریبل کردن وانیل ها توپ رهپا سانتر می کند که ما هم بلافاصله وینگادا را داخل فر می گذاریم تا حرارت بیند با توجه به اینکه وینگادا داخل فر است مواد تزئینی کیک را آماده می کنیم اول میثم منیعی را رنده کرده ، روی سر علیرضا واحدی نیکبخت می پاشیم و موی سر پژمان نوری را روی سر علیرضا منصوریان با روغن می مالیم در این حال که وینگادا حسابی حرارت دیده و پف کرده را از فر خارج کرده و با مواد تزئینی که ازقبل آماده شده بود تزئین می کنیم و پوست امیر قلعه نوعی که قبلا کنده شده بود را روی آن می کشیم . کیک استقلال و پیروزی آماده است . نوش جان .

زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدن فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...

چهارشنبه 1/7/1388 - 21:30 - 0 تشکر 153690

بنام خدا

سلام

ممنونم از توصیه های خانومهای محترمه كه در مورد سیب زمینی سرخ كرده به مطالب من اضافه كردند.

اما اینبار دستور پخت                            خورش قیمه

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:

لپه : برای هر نفر یك مشت یا یك استكان(البته این مقدار دستور مامانمه)

گوشت گوساله(علت گوساله بودن رو در طرز تهیه میگم): برای هر نفر 4 تا 5 تكه بازم بستگی

به خودتون داره

پیاز: یك عدد متوسط

لیمو عمانی: 4 تا 5 عدد(به جای لیمو عمانی میتونید از آبلیموی تازه هم استفاده كنید)

رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذا خوری پر (اگه خواستید یكمی بیشتر میتونید اضافه كنید)

زرد چوبه: یك قاشق چایی خوری شایدم مربا خوری

نمك، فلفل سیاه : به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

آب: برای طبخ غذا

چیبس خلالی( برای اونایی كه آموزش سرخ كردن سیب زمینی رو یاد نگرفتند): برای روی

خورش

طرز تهیه:

درسته كه گفتم مقدار لازم مواد رو از مامانم گرفتم. اما طرز تهیه مامانم رو قبول ندارم و روش خودم رو دارم.

ابتدا تكه های گوشت رو در روغن كمی سرخ میكنیم. گفتم گوشت گوساله، چون خودم از گوشت گوسفند بدم میاد(آخه بو میده). مخصوصاً اگه غدد لنفاوی قاطیش باشه كه دیگه اونوقت نمیشه خوردش. برای همین گوشت گوساله كه هم ارزون تر و هم خالص تر هست رو استفاده كنید. البته مشكلش سرد بودن هستش.

خب گوشت ها رو باید سرخ كنید به دو دلیل:1- بهتر شدن مزه گوشت2- سرعت در پخته شدن و مطمئن از كشته شدن باكتریهایی كه تو 100 درجه كشته نمیشن.

وقتی كمی گوشتها سرخ شد لپه هایی كه شسته شده و خشك شدن رو به گوشتها اضافه میكنید تا اونها هم كمی سرخ شوند.

حالا باید به مقدار لازم برای پخته شدن این مواد آب به اونها اضافه كنید. درب قابلمه رو ببندید و بذارید خوب این مواد بپزند( چون ممكنه در حین پخت آب مورد نیاز تبخیر بشه. بسته به مقدار اولیه آب، باید در دو تا سه مرحله آب اضافه كنید.

وقتی مواد خوب پخته شدند(لپه به راحتی له بشه و گوشت هم خوب جویده بشه)، اگه آب خورش اندازه باشه، دیده میشه خورش ما كمی غلیظ شده. اما هنوز جا نیفتاده.

باید دقت داشته باشین كه بسته به نوع گوشتتون یك تا یك ساعت نیم از زمان پخت گذشته باشه.

در این صورت، نگران نباشید كه هنوز میبینید خورش تون جا نیفتاده . چون اگه دقت كرده باشین خورش تون هیچ شباهتی به قیمه نداره. نه رنگی و لعابی و....

اصلاً نترسین، چون روش من این طوریه.

بعد از پایان مرحله پخت گوشت و لپه باید لیمو عمانی ها رو اضافه كنید.

حالا باید تو یه ظرف دیگه، كمی روغن برزید بعد یك عدد پیاز خورد شده رو سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد یك قاشق رب ، نمك و زرد چوبه و فلفل سیاه رو اضافه كرده و كمی همراه پیاز ها سرخ كنید . وقتی سرخ شدند باید با مقداری آب این مواد رو رقیق كنید.

 سپس این مواد رو به خورش تون اضافه كنید. با كمال تعجب میبینید كه بعد از 10 تا 20 ثانیه هم زدن خورش تون به بهترین نحو جا افتاد . حالا 5 تا ده دقیقه فرصت بدین تا خورش تون كاملاً آماده بشه.

نكته: اگه به جای لیمو عمانی از آب لیمو استفاده كردین باید آبلیمو رو در مراحل آخر پخت و 5 دقیقه قبل از آماده شدن غذا بریزید چون اگه آبلیمو رو زود تر بریزید مزه غذا تغییر پیدا میكنه

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
چهارشنبه 1/7/1388 - 22:54 - 0 تشکر 153717

به نام خدای مهربون

سلام

*

پیرو این آموزش خورشت قیمه باید بگم که.. یکی از اصلی ترین موردایی که میتونه بوی زخم گوشت رو بگیره.. اینه که همون اول با کمی پیاز و صد البته دارچین تفت داده بشه..  البته تو قیمه ای که دارچین ریخته میشه لیمو عمانی نمیندازن و از همون آبلیمو استفاده میکنن.. و این نکته رو هم یادتون باشه که آبلیمو باید د ر آخرین مرحله.. ینی کمی قبل از سرو  کردن استفاده بشه.. چون لیمو به گرما حساسه و همه ی خواصش رو از دست میده

برا اونایی که قیمه رو کمی لعاب دار دوس دارن.. فقط کافیه که چن تا برش از سیب زمینی هاشون رو داخل قیمه بندازن تا همراه با باقیه مواد بپزه

در ضمن جناب زاهد حدس میزنم روش مادرتون هم همینی بود که گفتم..

و یه نکته ی دیگه اینکه

ما اصن گوشت قرمز استفاده نمیکنیم.. و همین قیمه رو با مرغ میپزیم.. منتها برای گوشت مرغ نیازی به تفت دادن نیس...

همین دیگه..

مواظبت خودتون و دلای پاکتون باشید

یا علی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.