• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8540)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

پنج شنبه 2/7/1388 - 7:34 - 0 تشکر 153754

به نام خدا

سلام

می تونیم غذای در خواستی هم داشته باشیم؟ اگه میشه، من از آقایون آشپیز می خوام که برامون سالاد الویه درست کنن :)

البته مراسم مخلوط کننو با دست انجام ندن :D

پارسا جان، من هنوزم با دیدن الویه یاد شعر تو می افتم و با تمام علاقه و احترامی که برا جناب سالاد الویه قائلم ولی بعضی وقتا واقعا حالم بد میشه

خب پس منتظریم ببینیم چجوری درست می کنید.

 

  «همانا این دل ها همانند بدن ها افسرده می شوند، پس برای شادابی دل ها، سخنان زیبای حکمت آمیز را بجویید»

 

حکمت91.نهج البلاغه.امام علی (ع)

 

 

اگر در این روزگار مُردم، بگویید به او بگویند:

*مادرانه ها*

پنج شنبه 2/7/1388 - 11:8 - 0 تشکر 153781

بنام خدا

سلام

نكته ای كه نوای آسمانی گرامی گفتند رو الان كه فكرش رو میكنم میبینم درسته . و به خصوص اگه به جای گوشت قرمز بخوایم از مرغ استفاده كنیم باید پیاز رو با مرغ تف بدیم.

در مورد اینكه روش مادرم همونی هستش كه شما گفتین، درسته. البته مادرم از گوشت مرغ استفاده نمیكنن و اگه گوشت گوسفند داشته باشیم از گوشت گوسفند استفاده میكنن. كه البته من فقط گوشتهاشو نمیخورم. ولی خواهرم اصلاً هیچیش رو نمیخوره و میگه كل خورش بو میده.

مادرم خیلی از چیزایی كه به اعتقاد من باید آخر اضافه بشه همون اول اضافه میكنه. مثل همین پیاز. اما لیمو عمانی رو همون اواخر پخت اضافه میكنه(20 دقیقه به پایان پخت)

اما A_V_B_2066 گرامی آخ ببخشین عزیز(جداً میگم اول داشتم مینوشتم گرامی)باشه دستور الویه رو هم میذارم.

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
شنبه 4/7/1388 - 7:34 - 0 تشکر 154193

به نام خدا سلام

اگه پیاز اولش اضافه نشه که طعم و بوش به خورد مواد دیگه نمیره که !

من از آشپزی چیز زیادی نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم اگه لیمو زیاد بمونه تو خورش ، یعنی اگه خیلی زود اضافه بشه ممکنه غذا تلخ بشه .

از ادویه هایی هم که هست می تونین استفاده کنید . مثل عصاره ها یا پودر لیمو فلفلی . این دومی که خیلی اشتها آورده . وقتی ماکارونی می پزم ازش استفاده می کنم . خوشمزه و خوشبوئه و خاصیت اصلیش هم همون اشتها آور بودنشه .

* منم با گوشت گوسفند موافقم ! به شدت  .. با درجه کمترش هم از گوشت قرمز ( فقط سیزده به درها گوشت میخورم !!! ) یعنی هیچ وقت دلم برای گوشت های خورش آب نمیفته ! از خدا که پنهون نیست ، از بقیه هم که پنهون نیست ، از شما چه بنهون دلم برای خورش هم آب نمیفته  .. ولی مرغ و ماهی خوشمزه تر بیدن . 

شاد باشین

شنبه 4/7/1388 - 20:9 - 0 تشکر 154421

به نام خدا

سلام

یه نکته ای یادم نیست در رابطه با کدوم غذا توی ذهنم بود، اما الآن یادم رفت!!!

:D

یادم اومد می گم.

اما درباره ی لیمو عمانی، برخلاف این که همه می گن اگه اول بریزیم غذا تلخ می شه، اما من اینو قبول ندارم!

همون اول می ریزم و خیلی هم خوب می شه!!

اصلاً باید اول بریزیم تا به غذا مزه بده.

البته بستگی هم داره چقدر پخت ببره غذا.

آهان اون یکی نکته هم یادم اومد!!

در مراحل آخر پخت قیمه، مثلاً یه ده دقیقه ای قبل از حاضر شدن، اگر کمی زعفران ساییده شده توی خورش بریزید یه عطر خیییییلی عالی به غذا می ده و اصلاً یه مزه ی دیگه می گیره.

موفق باشید...

 

بخشيدن يعني آزاد کردن يک زنداني...

و کشف اين که آن زنداني خودت هستي!

 

يکشنبه 5/7/1388 - 6:51 - 0 تشکر 154485

 سلام سلام سلام

من هم طرز تهیه سالاد الویه برای 2066 را گاشتم

عجب بحث قیمه ای داغی شده هاااااااااااااااااااا

طرز تهیه سالاد الویه

سیب زمینی

تخم مرغ

سینه مرغ

خیار شور

كنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی آبپز

هویج

گوجه فرنگی

آبلیمو

سس مایونز

برگ جعفری



مراحل تهیه:

1) سیب زمینی را پخته و پوست آن را بگیرید و سپس به صورت 4 گوش ریز خرد نمائید ( البته می توانید سیب زمینی را پوست بكنید و سپس خرد كنید و آبپز كنید و زیاد آن را هم نزنید تا این كه سیب زمینی له نشود بعد از آبپز شدن آن را در یك آبكش ریخته و بگذارید سرد شود )

2) تخم مرغ را آبپز كنید و بعد از پوست كندن آن را ریز خرد كنید .

3) مقداری از خیار شور را به صورت نگینی خرد كنید و مقدار با قیمانده را حلقه حلقه كنید و برای تزئین استفاده كنید .

4) سینه مرغ را با كمی نمك آبپز كنید و سپس ریز خرد كنید .

5) در صورتیكه كنسرو نخود فرنگی در اختیار ندارید می توانید نخود فرنگی را با كمی نمك آبپز كرده و سپس در آبكش بریزید و بگذارید سرد شود .

6) خیار شور و تخم مرغ و سینه مرغ را در یك ظرف مناسب بریزید و به آرامی مخلوط كنید .

7) سس مایونز را با كمی آبلیمو مخلوط كرده و به مواد اضافه نمائید و به آرامی هم بزنید تا سس خوب با مواد مخلوط شود .

8) هویج را پوست كنده و سپس آبپز كنید .

9) هویج ها را حلقه حلقه خرد كنید .

10) گوجه فرنگی را حلقه حلقه خرد كنید .

11) مواد سالاد را در یك ظرف مناسب ( سینی – دیس ) ریخته و با هویج و گوجه فرنگی و خیار شور و نخود فرنگی تزئین نمائید .

12) از برگ جعفری برای تزئین استفاده كنید .

دلتان شاد و لبتان خندان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
يکشنبه 5/7/1388 - 7:28 - 0 تشکر 154502

به نام خدا سلام

ع ؟ جدن تلخ نمیشه ؟ چون من تجربیات رو شنیدم اونو گفتم تا حالا خودم تجربش نکردم . ( یکی منو به غذاهای سنتی علاقمند کنه  بیچاره آقامون  )

من سالاد الویه رو یه جور دیگه درست می کنم با مواد کمتر . همشو هم رنده می کنم . مواد زیادی نداره :دی / سیب زمینی . خیار شور . تخم مرغ . سوسیس  !!! . نخود فرنگی  . و سس فراوان . بعد از اینکه رنده کردین با قاشق هم بزنین  و با بربری داغ و تازه بخورید 

شاد باشین

يکشنبه 5/7/1388 - 7:40 - 0 تشکر 154509

سلام سلام سلام

2066 دیگه انتخاب خودته از دستور پخت ارسوووو استفاده کنی یا من

فقط مواظب باش شور یا بی نمک نشه

اشپز ه دو تا شد اش شور می شه یا بینمک

دلتان شاد و لبتان خدان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
يکشنبه 5/7/1388 - 8:5 - 0 تشکر 154515

به نام خدا سلام

بله مهندس انتخاب با خودته .

صد البته که دستور پخت جناب طهوری خیلی سالمتر و مقوی تر هست

اما دستور من مجردی و سریع هست

ولی از اون بربری اصلا غافل نشو 

میدونم الان بین دو راهی موندی ! انتخاب سختیه 

شاد باشین

يکشنبه 5/7/1388 - 19:15 - 0 تشکر 154673

به نام خدا

سلام

خیلی ممنون از حسین طهوری عزیز و آرسوی گرامی.

ما تو خونه معمولا از روش حسین جان استفاده می کنیم ولی اگه خیلی گرسنه باشم و بخوام الویه درست کنم از خلاصه ی دستور آرسو بهره می برم :)

یعنی سیب زمینی و سس  :D

در ضمن اگه من جای شما باشم سوسیسو تبدیل به ساندویچ می کنم و تو اولیه نمیریزمش :)

 

  «همانا این دل ها همانند بدن ها افسرده می شوند، پس برای شادابی دل ها، سخنان زیبای حکمت آمیز را بجویید»

 

حکمت91.نهج البلاغه.امام علی (ع)

 

 

اگر در این روزگار مُردم، بگویید به او بگویند:

*مادرانه ها*

پنج شنبه 9/7/1388 - 8:49 - 0 تشکر 155468

سلام

چقدر این تاپیک با نمکه....

مستفیذ می شویمممم.....

موفق باشید..

چرا تا شکفتم

چرا تا تو را داغ بودم نگفتم

چرا بی هوا سرد شد باد

چرا از دهن

          حرفهای من

                       افتاد

غروب پنج فصل سال را در خنده مي گريم خدا قوت دهد اين چشم هاي مهربانم را
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.