املت یك غذای بسیار خوشمزه هست كه از تركیب گوجه فرنگی و تخم مرغ درس میشه(چه اطلاعاتی دارم)
نكات زیادی در مورد خوشمزه تر شدن و اشتها آور تر شدن این غذای به ظاهر ساده است كه برای دوستان گلم می گم.
آشپزی آقایونه دیگه مگه می شه حرفی از غذای حاضری و تخم مرغ و املت نشه.
خب بریم سر نكته ی مربوط به املت،خدمت دوستان عارضم كه
برای این كه املت پف كرده باشه و منظره جالب و اشتها آوری داشته باشه،كافیه قبل از اضافه كردن تخم مرغ به مقدار خیلی كمی نشاسته ذرت اضافه كنید.
یه نكته تجربی دیگه هم كه خانواده ام و مهمون هام هم تاییدش كردن،مخلوط كردن فلفل دلمه با گوجست.
به طوری كه قبل از این كه تخم مرغ رو به گوجه اضافه كنید فلفل دلمه رو با گوجه تو ماهی تابه بذارید.خیلی چاشنی خوبی میشه.امتحانش ضرری نداره.
یه نكته دیگه این كه املت رو سعی كنید با رب درست نكنید.هم رنگش بد میشه هم طعمش و هم اینكه شما مجبورید از رب زیادی استفاده كنید و رب زیاد هم باعث میشه معده اذیت بشه(به اصطلاح می گن معدم می جوشه).
این ها اطلاعات و تجربیات خودم هست،هیچپزشك و كارشناس غذایی نگفته.
یا علی(ع) مدد