• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 4781)
پنج شنبه 6/2/1386 - 23:57 -0 تشکر 9912
دانشگاه در محاصره خانمها!

سلام به دوستان

می خواستم بدونم چرا دخترخانمهای محترم اینقدر اصرار دارند وارد دانشگاه بشن در حالی که تعداد زیادی از اونها بعد از اینکه مدرکشون رو گرفتن، درس و کار رو به کلی کنار میذارن ؟ اونهم با کلی خرج که بابت این تحصیل کم نتیجه (نمیگم بی نتیجه) رو دست بیت المال گذاشته؟ (قابل توجه دوستان: هزینه یک دانشجوی پزشکی در دوره تحصیلاتش در دانشگاه دولتی یک میلیون دلار است!(اخبار همین یکی دو سال اخیر) حالا خودتون با نسیت تناسب، هزینه بقیه رشته ها رو حساب کنید)

جالبه که همین خانمها برادرانی دارند که دانشگاه قبول نمیشن و بالطبع کار هم سخت گیر میارن و در اثر بیکاری باعث نا امن شدن جامعه برای همه مخصوصا خانمها میشن ...؟

خانمهای محترم ... نمیخوام بدون شنیدن دلایل طرف مقابلم کسی رو تخطئه کنم. نمیدونم چقدر این سوال برای شما دغدغه جواب دادن ایجاد میکنه، ولی فکر کنم که حداقل ارزش فکر کردن رو داشته باشه.

اگر فکر میکنید من چون یک پسرم دارم این حرفها رو میزنم، حاضرم ظلمهایی که ما پسرهای ظاهرا تحصیل کرده  به جامعه کرده ایم و میکنیم رو در طی یک بحث دیگه بیان کنم. بنابراین لطفا مسئه رو زنونه-مردونه نکنید و کمی از بالاتر و کلی تر بهش نگاه کنید.

دوشنبه 30/2/1387 - 0:28 - 0 تشکر 40289

موافقم چیزهایی که در دانشگاه رفتن خانم ها باید به شدت اصلاح بشه اینه:

 سهمیه خانم ها  برای ورود به دانشگاه باید به شدت کاهش پیدا کنه

رشته های غیر مرتبط با خانم ها  مثل معدن باید برای خانم ها ممنوع بشه

نقل و انتقالات دانشجویان دختر به شهرستانهای بالای 150 کیلومتر از محل زندگی باید ممنوع بشه

امکان ادامه تحصیل خانم ها باید در دانشگاههایی مانند پیام نور که غیر حضوری هستند و ظرفیت بیشتری دارند باید مورد بررسی قرار بگیره

اصلا بیان دانشگاه درست کنن برای خانم ها با رشته های زنونه چه اشکال داره باید حتما جای آقایون رو بگیرند ( محدودیت در سهمیه )و اختلاط ایجاد کنند .

انصافا خوشحال میشم اگر یک خانم جواب منو بده :

چه ضرورتی داره خانم ایکس 500 کیلومتر از خونشون بلند شه بیاد کشاورزی بخونه؟ من نمیدونم هر کس که میدونه بگه

سوء تفاهم نشه ولی وجدانا جایگاه مرد و زن 30 ساله در جامعه ما واقعا یکی شده

وقتی در یک رشته تحصیلی برای خانم ها کار نیست چه ضرورتی داره که خانم ها در اون رشته وارد دانشگاه بشن! خانم هایی که قصد کار ندارند چه دلیلی داره وارد دانشگاه بشن! خانم هایی که توانایی کار در رشته خودشون رو ندارند برای چی میرن دانشگاه برای اینکه بگن تحصیل کرده هستند؟

موفق باشید

یا علی

جمعه 15/9/1387 - 17:8 - 0 تشکر 75510

با سلام 

طلب علم در اسلام خیلی توصیه شده و کلا برای یک انسان داشتن علم یک فضیلت محسوب می شود اما اینکه علم واقعی چیست این مساله ای است که باید بررسی شود

علم واقعی علمی است که نفع داشته باشه هر چیزی دانستنش لازم نیست و حتی گاهی دانستن خیلی چیزها مضر است پس هر علمی خوب نیست اینطور نیست که ما فکر کنیم اگر همه چیز را درباره عالم بدانیم برای ما خوب است نه خیلی از چیزها اصلا ضرورتی نداره و خیلی چیزها ضرر داره مثلا الان بچه های حدود 10 ساله خیلی نسبت به روابط زن و مرد علمشون بیشتر شده نسبت به بچه های مثلا بیست سال پیش اما ایا این خوبه یا بد قطعا بده چون باعث خیلی از مشکلات همین مساله هست .

علم اگر علم نافع شد اونوقت خوبه وگرنه هر چه بیشتر باشه بدتره .

اسلام به زن و مرد توصیه داره که دنبال علم بره اما علم نافع که یکی از مهمترین اون علوم علم دین است که لازمه همه دنبالش باشند و حداقل مقداری از این علم رو داشته باشند .

این در مورد اصل علم پس ما مخالف درس خوندن زن نیستیم بلکه موافقیم اما شرایط خاص خودش رو داره کما اینکه درس خوندن مرد هم شرایط خاصی داره .

اما آیا دانشگاه رفتن زن خوبه یا بده ؟

کلی نمی شه گفت .

دانشگاه رفتن به معنی عالم شدن نیست و این رو بعینه می شه دید و البته به معنی این هم نیست که انسان علم نافع پیدا می کنه چون بعضی از علوم دانشگاهی علاوه بر اینکه نافع نیست مضر هم هست مثلا فلسفه از علومی هست که برای هر کسی خوندنش جایز نیست اما در دانشگاه بصورت عمومی تدریس می شه . و یا بعضی حرفهایی که در درسها است و بصورت وحی منزل به دانشجو زده می شه از ریشه غلطه و زاییده تخیلات غربیهاست .

البته مطالب خوبی هم در درسها قطعا هست که نباید نادیده گرفته بشه .

پس نه برای زن و نه حتی برای مرد نمی توان دانشگاه رفتن رو بطور کلی خوب یا بد دونست .

اما بطور عمومی چی یعنی برای اغلب افراد چطوره ؟

درست هست که کسب علم خوبه اما با شرایطش که این شرایط اگر در کسی بود خوبه اما اگر نبود خوب نیست پس باید با شرایط نگاه کرد نه کلی

بعضی از شرایط اینه البته برای زنان (چون بحث در مورد زنان هست )

1- باعث کم شدن حیا و عفت زن نشه یعنی زنی که دانشگاه می ره باید بعد از فارغ التحصیل شدن همان حیای بالایی که برای یک زن مسلمان لازم هست رو داشته باشه اگر کم شده باشه ضرر کرده و از این علم سودی نبرده .

2- یکی از چیزهایی که برای یک زن تو اسلام خیلی سفارش شده زود ازدواج کردنه البته برای مرد هم سفارش شده اما برای زن بیشتر این تاکید امده پس اگر این درس خوندن باعث بشه که زن از ازدواج دور بمونه این مساله با اون چیزی که اسلام بیان می کنه کاملا متفاوته و این علم از نظر اسلام خیلی خوب نیست . و خوبه که این علم با ازدواج به موقع همراه باشه .

3- وظیفه زنی که همسر داره اینه که مهمترین چیزی که بعد از خدا بهش فکر می کنه همسرش باشه و حقوقی که بر عهده اش نسبت به همسرهست که حتی از حق پدر بر این زن بیشتره رو رعایت کنه و همچنین نسبت به فرزندش هم وظیفه داره که به بهترین شکل اون رو تربیت کنه پس این درس خوندن نباید مزاحم این مساله بشه . 

اینکه واقعا دانشگاه رفتن زنان الان با این سه شرط که گفتم مخصوصا شرط اول همراه هست یا نه این به عهده شما . 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

شنبه 16/9/1387 - 11:15 - 0 تشکر 75602

....وخدایی که دراین نزدیکی است.

سلام دوستان

من با نظر جناب هادیتک موافقم البته تا یه جاهایی . شرایطی که ذکر کردند واقعا درسته و هر کسی با توجه به این شرایط باید تصمیم بگیره که دانشگاه بره یا نه . البته این موارد در مورد آقایون هم صادقه و نه فقط خانمها .

اما این که میگید بعضی درسها مثل فلسفه رو هر کسی نباید بخونه : نمیدونم منظورتون از هر کسی خانمها است یا کلا میگید . ولی به نظر من فلسفه خیلی هم درس شیرینیه و البته خیلی هم در زندگی مهمه . پس چرا نباید همه این علم رو یاد بگیرن ؟؟؟؟؟

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

شنبه 16/9/1387 - 12:0 - 0 تشکر 75617

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

درس خوندن و طلب علم در هر زمینه ای خوبه.

دانشمندانی همچون ابوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، دکتر حسابی، و خیلی های دیگه که در تمامی زمینه ها تحصیل کردن و علم آموختن.

علم محدودیتی برای زن و مرد نداره و هر کدوم با توجه به علایق خودشون هرچقدر که دوست دارن میتونن درس بخونن.

درس نخوندن پسرا نباید باعث این بشه که دخترا نرن دانشگاه، اتفاقا این رقابت خوبه شاید پسرا به خودشون بیان.

در ضمن در زمینه هایی که کار برای خانما سخت هست اصلا خانما تو اون رشته ها نمیتونن ثبت نام کنن.

مثلا رشته من برق صنعتی هست و یه دونه خانم هم تو این رشته نمیتونه تحصیل کنه با اینکه خیلی سختی شغلش کمتر از کار کردن در معدن هست.

بازم میگم درس نخوندن پسرا عامل این مشکل هست نه کثرت دختران.

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
شنبه 16/9/1387 - 13:35 - 0 تشکر 75643

با سلام خدمت دوستان 

اینکه چرا فلسفه برای هر کسی خوب نیست دلیلش اینه که فلسفه علم عقلی محضه و بعضی جاها باید از نقل برای هدایتش کمک گرفت و علما معمولا به همه توصیه نمی کنند که فلسفه بخونن چون خیلی ها این وسط پاشون می لغزه و گمراه می شن و به نتایج نادرست می رسن .

در مورد دانشگاه رفتن خانومها هم من بطور کلی نمی تونم بگم ولی با دلایلی که آوردم و اینکه می دونم تو دانشگاههای ما جو حیا و عفت کم دیده می شه و خیلی مشکلات دیگه هم وجود داره بخاطر همین با دانشگاه رفتن خیلی از خانم ها و البته بعضی از آقایون مخالفم . 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

شنبه 16/9/1387 - 14:50 - 0 تشکر 75655

به نام خدا

سلام

حرف های جناب هادی تک تا حدی درسته، ولی به قول جناب ممل، دانشگاه نرفتن آقایون متأسفانه از درس نخوندن خودشونه. چه طور تا چند سال پیش ترازوی قبولی آقایون خیلی سنگین تر بود؟ باور کنید حق گرفتنیه، نه دادنی. اینو هم به عنوان یک شعار عرض نکردم، بهش اعتقاد دارم.

ضمناً وقتی بحث از علم آموزی می شه، نمی دونم چرا همه از بیرون به قضیه نگاه می کنند، این که این علم آموزی از نظر بقیه برای اون فرد مفیده یا نه. این صحیح نیست، لا اقل تا حد خیلی خیلی زیادی صحیح نیست. ببینید، چرا این طور نگاه نمی کنید که یک خانم خودش از درون احساس نیاز به آموختن می کنه، آموختن یک رشته ی خاص، یک تخصص خاص؛ که معمولاً از طریق دانشگاه می تونه به اون برسه؟! چرا فکر نمی کنید که اون خانم در وهله ی اول می خواد برای خودش مفید باشه؟ این که خودش از خودش احساس رضایت کنه، این که نیاز درونی ش برطرف بشه. نمی دونم متوجه منظورم هستید یا نه؟

و ضمناً شما می دونید که یک خانم تحصیل کرده چه قدرررررررر می تونه برای خانواده ش هم مفید باشه؟ می دونید چقدر این امر می تونه توی تربیت بچه هاش، و همچنین توی همسرداری ش تأثیر مثبت داشته باشه؟ می دونید وقتی سطح سواد خانم و آقا به هم نزدیک باشه چقدررررر به حل مشکلات زندگی کمک می کنه؟ به تفاهم بینشون کمک می کنه؟ نمی دونم چرا همه به همسرداری فقط در چند بعد محدود نگاه می کنند؟! و این رو هم بدونید، وقتی خانم از درون از خودش احساس رضایت کنه، این که تونسته به اون چه بخواد برسه، این خیلی برای روحیه ش مفیده و این احساس رضایتمندی از خود و شادابی ِ حاصل از اون، برای خانواده و روحیه ی خانواده هم خیلی مفیده. اما شما بگید، یک خانم افسرده چطور می تونه نقش یک همسر و مادر خوب رو ایفا کنه؟ (البته به شرط این که همسرداری و مادری رو محدود به دو سه بعد خاص نکنیم!)

بیایید به مفید بودن یک انسان فقط برای دیگران فکر نکنیم، به این هم فکر کنیم که یک انسان، چه زن چه مرد، انسانه...در وهله ی اول باید به نیازهاش توجه بشه، تا بتونه اون هم برای دیگران مفید باشه. باور کنید ابتدا باید یک سری از نیازهای درونی انسان که شامل علم آموزی هم می شه برآورده بشه، تا فرد بتونه هم برای خود و هم برای دیگران مفید باشه.  

در آخر، امیدوارم اسم ایجاد کننده ی این تاپیک با اسم من اشتباه گرفته نشه، این فقط تشابه اسمیه. چون در عین احترامی که براشون قائلم، اما با صحبت هاشون مخالفم.

موفق باشید

و التماس دعا...

 

بخشيدن يعني آزاد کردن يک زنداني...

و کشف اين که آن زنداني خودت هستي!

 

شنبه 16/9/1387 - 19:22 - 0 تشکر 75728

با سلام 

حرف من اینه درسته درس خوندن چیز خوبیه و علم خیلی خوبه اما آیا دانشگاه رفتن برای علم یادگرفتن اون هم با شرایطی که داره لازمه ؟

و اینکه من از این شرایط صحبت کردم اینها مهمترین چیزهایی هست که تو اسلام برای یک زن نامبرده شده اگر دانشگاه رفتن باعث بشه که یک زن از یکی از اینها ضربه بخوره و حیاش کم بشه و یا مشکلات دیگر براش پیش بیاد دیگه چه ارزشی داره علمش یعنی اون چیزی که به دست میاره نسبت به اون چیزی که از دست داده خیلی کم ارزشه . اون چیزی که به یک زن ارزش می ده اینهاست یعنی اون چیزی که خدا ازش می خواد و شما اگر به وظایف یه زن در خانه و خانواده در اسلام نگاه کنید همین چیزها رو می بینید و بقیه چیزها در درجه دومه درسته ممکنه یک زن وقتی علم داشته باشه بهتر فرزندش رو تربیت کنه اما اون علم چه علمی هست علم شیمی یا فیزیک یا علم خداشناسی و علوم انسان شناسی اون هم نه غربیش بلکه اسلامیش . و این علم باید به شرطی باشه که به وظایف اصلیش که خدا براش گذاشته ضربه نزنه اما اون چیزی که ما واقعا تو جامعه داریم می بینیم این نیست که این علم در خدمت خانواده و کمال زن قرار گرفته باشه در واقع هر چی سطح سواد زن ها بالاتر رفته و تعداد زنان شاغل و تحصیلکرده بالاتر رفته تعداد طلاقها هم بالاتر رفته و این ممکنه به درسها و به محیط دانشگاه و خیلی چیزهای دیگه مربوط باشه ولی بالاخره این رابطه مستقیم دیده می شه . 

و شما واقعا محیط سالمی تو دانشگاه نمی بینید که به حیای زن ضربه نزنه تو کدوم دانشگاه ما روابط دختر و پسر بر اساس موازین شرعیه این درصد از ده درصد بالاتر نیست نباید آرمانی فکر کنیم الان حرف من اینه که علم خوبه اما وقتی این دانشگاه با این محیط و با این علوم شد آرمانی و هر زنی که نرفت دانشگاه احساس کنه چیزی کم داره این خیلی خطرناکه اینجا مساله علم نیست مساله دانشگاه رفتنه یعنی اون چیزی که الان زنها دنبالشن (مردها هم همینطور ) این علم نیست معمولا این دانشگاه رفتن و مدرک گرفتنشه و این مساله هست که مهم شده 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

شنبه 16/9/1387 - 22:38 - 0 تشکر 75780

به نام خدا

سلام

ببینید برادر خوبم، شما اول به این حرف من توجه بکنید، من می گم چرا همش از وظایفی که یه خانم در قبال بقیه داره صحبت می شه؟ البته وظایف درست، به جای خود، باید هم رعایت بشه، اما چرا کسی نمی گه بابا آخه اینم آدمه، این خانم خودشم بااااید یه حس رضایتمندی از خودش داشته باشه یا نه؟! شما فقط می گید خانم باید علمش در خدمت این و اون باشه و اگه نباشه پس بی مورده. چرا نمی گید اون خودش هم انسانه و حق داره به خودش هم خدمت کنه؟ حق داره به اون چه می خواد برسه؟ من قبول دارم که اگر این مسئله اون رو از یه سری وظایف باز بداره، نبود این نوع علم آموزی بهتر از بودشه. اما اگر تأثیر منفی نذاره چی؟ و حالا اگر یک خانم به علم مثلاً شیمی علاقه داشت، چون علم شیمی به درد همسر و بچه هاش نمی خوره، باید به دنبالش نره؟ پس خودش چی؟ نیازهای خودش چی؟ این که فقط شد نیازهای خانواده... باور کنید خانم خونه با ربات فرق می کنه...

و شما واقعا محیط سالمی تو دانشگاه نمی بینید که به حیای زن ضربه نزنه تو کدوم دانشگاه ما روابط دختر و پسر بر اساس موازین شرعیه این درصد از ده درصد بالاتر نیست

کاملاً متوجه منظور شما هستم از این حرف، اما باور کنید اگر آدم خودش اراده کنه می تونه خودش رو حفظ کنه. مگه خیلی از خانم هایی که توی همین تبیان هستن دانشجو نیستن؟ من نمی گم همه، چون همه رو نمی شناسم، اما به جرئت می گم تا جایی که من می شناسم همه دختر خانم های پاک و با ایمان و خیلی خوبی هستن. من خودم ادعای خوب بودنم نمی شه، اما الآن حس می کنم با 4سال پیش که وارد دانشگاه شدم، هیچ تغییری نکردم، البته منظورم تغییر در زمینه هاییه که شما گفتید. لطفاً نگید که این استثنائه، که نیست. من خیلی هارو می شناسم (از دوستای خودم گرفته تا کسانی که همین طوری می شناسم یا می بینم) که خیلی خوب خودشون رو از خیلی چیزایی که منظور شماست حفظ کرده و می کنن.

 نباید آرمانی فکر کنیم الان حرف من اینه که علم خوبه اما وقتی این دانشگاه با این محیط و با این علوم شد آرمانی و هر زنی که نرفت دانشگاه احساس کنه چیزی کم داره این خیلی خطرناکه اینجا مساله علم نیست مساله دانشگاه رفتنه یعنی اون چیزی که الان زنها دنبالشن (مردها هم همینطور ) این علم نیست معمولا این دانشگاه رفتن و مدرک گرفتنشه و این مساله هست که مهم شده 

این حرفتون هم درسته، قبول دارم، مدرک گرایی بیداد می کنه، چشم و هم چشمی توی این زمینه بیداد می کنه... شما خودتون هم گفتید، برای مردها هم همین طوره. امّا به نظر شما برای حل این مشکل باید صورت مسئله رو پاک کرد؟ یعنی بگیم خانم ها نرن دانشگاه؟ اگر این طوره، پس در این مورد باید کلاً در دانشگاه ه رو بست، چون این دیگه مرد و زن نداره.

باور کنید راهش این نیست. نمی شه برای حل یک مشکل، یه عده رو از حقشون محروم کرد. نمی شه گفت برای عدم مدرک گرایی خانم ها نرن دانشگاه... برای جلوگیری از بی حیایی خانم ها نرن دانشگاه...  

باور کنید منشأ خیلییییییی از این بی حیایی ها، خیلی از روابط نادرست و غیره و غیره آقایون هستن. البته خیلی از خانم ها هم مقصرن، اما آقایون هم... حالا نمی شه گفت پس خانم ها بمونن توی خونه تا گناه کم بشه... راه حلش هر چی باشه، این نیست...

موفق باشید

و التماس دعا...

 

بخشيدن يعني آزاد کردن يک زنداني...

و کشف اين که آن زنداني خودت هستي!

 

شنبه 16/9/1387 - 22:52 - 0 تشکر 75785

ا سلام

اینکه خانمها وارد دانشگاه بشوند یا نه به نظر بنده بعضی علوم است  که زن باید یاد بگیره . متاسفانه الان شرایط طوری است که آقایون سراغ علومی چون مامایی و ... را که فکر نکنم  انتخاب درستی باشه میرند و بالعکس خانمها دنبال علومی چون مکانیک و ... میروند که باز فکر نکنم انتخاب درستی باشه.

به نظر شما ایا مثلا ماما واجب نیست زن باشه در حالیکه مردها حضور فعالتری نسبت به خانمها در این مورد دارند که کاملا اشتباه است.

عرفش رو خودتون میدونید ولی شرعا معالجه خانم توسط اقا جایز نیست مگر ضرورت ایجاب کنه.

البته این رو بعنوان مثال عرض کردم ...

باید قبول کنیم وضع دانشگاههای ما در فعل حاضر سودمند که نیست مضر هم هست. کسی نمیتونه این رو انکار کنه .

مسئولین ذیربط موظف به حل این معضل هستند.

مثلا دانشگاههای اقایون و خانمها رو جدا کنند چه ایرادی داره و همچنین نه  تنها خانمها بلکه اقایون در شهر و محل خودشون تحصیل کنند . باید توجه کرد علت اصلی انحرافات دانشجویان دختر در دانشگاهها دوری از موطن  و دوری از خانواده خودش است.

البته وقتی بحث از جداسازی خانمها و اقایون به میان میاد بعضی ها داغ میکنند که چرا به ما توهین میکنید! البته نمیخوام به اوضاع و احوال جلسات و کلاسهایی که خانمها و اقایون حضور دارند اشاره ای کنم.



حال  ببینیم با اینکه میدانیم وضع دانشگاههای ما خوب نیست و با عفت زن منافات دارد آیا درست است زن باز به دانشگاه برود؟

به نظرم در مورد بعضی علوم من جمله دینی  و ...خیلی خوب و تا اندازه ای واجبه  که زنها یاد بگیرند ولی ایا اشتغال خانمها خوبه یا بد

باید گفته های دوست خوبمون آقای هادی تک رو که فرمودند:

"1- باعث کم شدن حیا و عفت زن نشه یعنی زنی که دانشگاه می ره باید بعد از فارغ التحصیل شدن همان حیای بالایی که برای یک زن مسلمان لازم هست رو داشته باشه اگر کم شده باشه ضرر کرده و از این علم سودی نبرده
2- یکی از چیزهایی که برای یک زن تو اسلام خیلی سفارش شده زود ازدواج کردنه البته برای مرد هم سفارش شده اما برای زن بیشتر این تاکید امده پس اگر این درس خوندن باعث بشه که زن از ازدواج دور بمونه این مساله با اون چیزی که اسلام بیان می کنه کاملا متفاوته و این علم از نظر اسلام خیلی خوب نیست . و خوبه که این علم با ازدواج به موقع همراه باشه .

3- وظیفه زنی که همسر داره اینه که مهمترین چیزی که بعد از خدا بهش فکر می کنه همسرش باشه و حقوقی که بر عهده اش نسبت به همسرهست که حتی از حق پدر بر این زن بیشتره رو رعایت کنه و همچنین نسبت به فرزندش هم وظیفه داره که به بهترین شکل اون رو تربیت کنه پس این درس خوندن نباید مزاحم این مساله بشه . "


بالاخص بعد از ازدواج و تشکیل خانوداه و حقوقش نسبت به زن و تربیت فرزند رو در نظر گرفت .

شنبه 16/9/1387 - 23:10 - 0 تشکر 75797

با سلام خدمت دوستان 

من هدفم تو این بحثا این نیست که ثابت کنم نباید به دانشگاه رفت هدفم اینه که زنها فکر کنند آیا دانشگاه رفتن اینقدر لازمه که از اون چیزی که برایشون لازم تره دست می کشند و به اونجا می رن ؟

من می خوام به این نتیجه برسیم که این که دانشگاه بهترین گزینه است غلطه البته در مورد مردان خب یه مقدار گفتن این حرف سخته چون بیشتر شغلشون به دانشگاه رفتنشون بستگی داره اما در مورد زنان که اکثرا به شغل نیاز ندارند این مساله روشن تره می خوام بگم کسی که می تونه با شرایطی که گفتم بره دانشگاه خب می تونه بره اما کسانی که به این مسائل توجه نمی کنند آیا خوبه ما بگیم که دانشگاه برای اونها خیر داشته ؟

من می خوام این رو خانومها بهش برسن که دانشگاه رفتن در صورتی که به اون شرایطشون ضربه نزنه خوبه .

ما هر کدام باید هدفمون رسیدن به کمال الهی باشه اگر قرار باشه اینطور باشه خدا برای همه ما وظایف و حقوقی به تناسب توانایی ما قرار داده و همون طور که برای مرد وظیفه جهاد و کار و وظایف دیگر رو قرار داده برای زن هم وظیفه اصلی رو درمنزل قرار داده یعنی سرو سامان دادن به خانواده طبیعتا وظیفه های ما در قبال دیگران هست اما این به معنی این نیست که ما نتونیم کار دیگه انجام بدیم گفتم من با درس خوندن زنان مخالف نیستم حتی فکر می کنم زنان باید مطالب زیادی در مورد زندگی یاد بگیرند اما این درسها و این محیط دانشگاه رو برای خیلی (توجه داشته باشید می گم خیلی) از خانومها مفید نمی دونم بلکه فکر می کنم مضر هم هست . بخاطر همین من دانشگاه رفتن خیلی از خانومها رو ارزش نمی دونم  

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.