• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 4763)
پنج شنبه 6/2/1386 - 23:57 -0 تشکر 9912
دانشگاه در محاصره خانمها!

سلام به دوستان

می خواستم بدونم چرا دخترخانمهای محترم اینقدر اصرار دارند وارد دانشگاه بشن در حالی که تعداد زیادی از اونها بعد از اینکه مدرکشون رو گرفتن، درس و کار رو به کلی کنار میذارن ؟ اونهم با کلی خرج که بابت این تحصیل کم نتیجه (نمیگم بی نتیجه) رو دست بیت المال گذاشته؟ (قابل توجه دوستان: هزینه یک دانشجوی پزشکی در دوره تحصیلاتش در دانشگاه دولتی یک میلیون دلار است!(اخبار همین یکی دو سال اخیر) حالا خودتون با نسیت تناسب، هزینه بقیه رشته ها رو حساب کنید)

جالبه که همین خانمها برادرانی دارند که دانشگاه قبول نمیشن و بالطبع کار هم سخت گیر میارن و در اثر بیکاری باعث نا امن شدن جامعه برای همه مخصوصا خانمها میشن ...؟

خانمهای محترم ... نمیخوام بدون شنیدن دلایل طرف مقابلم کسی رو تخطئه کنم. نمیدونم چقدر این سوال برای شما دغدغه جواب دادن ایجاد میکنه، ولی فکر کنم که حداقل ارزش فکر کردن رو داشته باشه.

اگر فکر میکنید من چون یک پسرم دارم این حرفها رو میزنم، حاضرم ظلمهایی که ما پسرهای ظاهرا تحصیل کرده  به جامعه کرده ایم و میکنیم رو در طی یک بحث دیگه بیان کنم. بنابراین لطفا مسئه رو زنونه-مردونه نکنید و کمی از بالاتر و کلی تر بهش نگاه کنید.

جمعه 25/3/1386 - 13:55 - 0 تشکر 10928

به نام خدا

خانم nemidanam ؛ بنده متوجه احساس شما شدم ولي نتيجه منطقي حرفهاي شما اين بود كه اصلا چرا يك نفر به خود اجازه داده درباره اين مسئله فكر كند. ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه جمله تكراري "نبايد به جاي حل مسئله، صورت مسئله را پاك كرد" را من هم يكبار ديگر تكرار كنم. 

شما از وجود مشكلات بزرگتر در مملكت صحبت كرديد، در حالي كه در يك بحث جزيي با موضوع مشخص، قرار نبوده كه برآوردي كلي از اوضاع كشور داشته باشيم كه شما بگوييد فعلا موقع بحث كردن درباره اين موضوع جزئي نيست.

ما ميخواهيم درباره تعيين مسير آينده خودمان حرف بزنيم، نه اينكه مشكلات كشور را حل كنيم.

يك نكته ديگر: شما در ميان صحبتهايتان به حديث پيامبراكرم (صلي الله عليه و آله) اشاره كرديد كه فرموده اند: "طلب العلم فريضه علي كل مسلم و مسلمه" ولي در متون ديني ما جاي ديگر آمده كه: "اللهم اني اعوذ بك من نفس لا تشبع و من قلب لا يخشع و من علم لا ينفع ..."(بخشي از دعاي بعد از نماز عصر)( ترجمه: خدايا به تو پناه مي برم از ... و علمي كه سود ندهد). آيا از جمع اين دو مورد نمي توان نتيجه گرفت كه بايد علمي را طلب كنيم كه نفع (دنيوي، اخروي) براي ما داشته باشد؟

در نهايت من هم معتقدم كه نمي توان به حل اين مسئله از بالا و با وضع قوانين محدود كننده اميدوار بود. دوستاني هم كه ميگويند دولت بايد اين كار را بكند يا آن كار نكند، توجه داشته باشند كه بحث ما ربطي به سطوح مديريتي ندارد بلكه يك بحث كاملا شناختي است و در حوزه فكر و انديشه خود ما. تا موقعي كه اين مسئله براي خود ما خوب روشن نشده باشد، همين سوء تفاهم ها و اصطكاكها به وجود خواهد آمد. حالا دولت هر كاري ميخواهد بكند. 

امير ر.ح.

چهارشنبه 30/3/1386 - 0:17 - 0 تشکر 11015

تقريبا هشتاد درصد خانمها فقط براي وقت گذراني به دانشگاه ميروند يا براي اينكه جلوي ديگران قيافه بگيرند و از اين هشتاد درصد تعدادي فقط در جامعه بدرد مي خورند .

الان طوري شده است كه زنها آرزومند آن شده اند كه هر كاري كه يك مرد مي تواندانجام بدهد آنها هم انجام بدهند حتي راننده گي اتوبوس  اما غافل از آنكه خدا وجود آنها را طوري ظريف آفريده است كه بايد خيلي كارها را به مردها سپرده و به بدن خود فشار نياورند . اگر باور نداريد يك سري به مطب دكترها بزنيد ببنيد چند درصد زن هستند و چند درصد مرد .

خانمها با شركت خود در تمام امور زندگي روال عادي جامعه را به هم زده اند و متاسفانه باعث بسياري از مشكلات هم شده اند .

چهارشنبه 31/5/1386 - 13:17 - 0 تشکر 13002

سلام برادر عزيز

من خودم يك دخترم كه هنگامي كه در مقطع كارداني تحصيل مي كردم يك استاد آقا داشتيم كه خانمها را مورد تمسخر قرار داد و گفت بايد چند دهه بگذرد كه زنان بفهمند چه اشتباهي كرده اند من هم خيلي تحت تاثير حرف او قرار گرفتم و پس از اتمام مقطع كارداني تحصيل را به طور كامل رها نمودم هرچند خانواده ام با اين كار خيلي مخالفت كردند مخصوصا پدرم ولي بالخره توانستم قانعشان كنم كه دانشگاه به درد من نمي خورد اكنون خدا را شكر راه زندگي ام را در جايي ديگر يافتم و با اينكه تحصيلاتم نرم افزار است شاعر و فيلمنامه نويس و رمان نويس شده ام

دوشنبه 29/11/1386 - 0:15 - 0 تشکر 30518

گناه من این بود كه عاشق رشته ام بودم باامید بسیار درس خواندم
چه فایده رشته ی من بااینكه موسسش در دوران گذشته زنان بودن اما همین نكته فراموش شده. مردم ما چه زن وچه مرد این مطلب رادرك نمی كنند اما در كشورهای خارجی بسیار جا افتاده است.فكر می كنید چه كسانی در رشته هایشان موفقیتها ودرجات بالا برای كشورشان به ارمغان می آورند !!!كسانی كه باعشق وپشتكار درس میخوانندوعلم كسب می كنند فرقی نمی كند چه زن چه مرد.

پنج شنبه 16/12/1386 - 17:16 - 0 تشکر 32800

خانم ها با حقوق كمشان فقط و فقط جای آقایان را اشغال می كنند كه خود باعث كاهش قدرت هر مرد به عنوان سرپرست یك خانواده2 الی ... می شود.

سه شنبه 21/12/1386 - 0:50 - 0 تشکر 33298

با سلام

به این مسئله فوق العاده جنسیتی نگاه و برخورد کردید. دانشگاه و تحصیل و کار و درآمد و زندگی  مرفه و آسایش و تامین مایحتاج زندگی مختص آقایان نیست خانمها هم حق بهره مندی از تمام این امکانات رو دارند اشتباه شما از دیدگاه شما نسبت به زن و مقوله ی نابرابری که بین زن و مرد در کشور ما جا افتاده ناشی میشه تا وقتی در جامعه ی ما افرادی هستند که زن را برای دادن حقوق کم استخدام میکنند و فقط مرد را نان آور خانواده میدونند طبعا اشخاصی هم پیدا میشند که حتی تحصیل زن را که حق مسلم او هست (همانطور که پسری تحصیل حق مسلم او است) بی مورد و اتلاف پول بیت المال می داند متاسفانه نمیخواهیم باور کنیم و بفهمیم که زن هم یک انسان است دقیقا مانند مرد و مانند او میتواند حق و حقوق کاملی داشته باشد برابر باشد این خانمی که به دانشگاه رفته به دلیل نابرابری که در جامعه و افکار مردم ما موج میزنه نتونسته کاری داشته باشه رجوع کنید به مطالب و مقالاتی که در مورد اشتغال زنان نوشته شده 14 درصد از زنان شاغل هستند !!! این آمار بالاییه؟ و تمام اینها به دیدگاه جامعه عرف قانون و... برمیگرده.

موفق باشید

دوشنبه 5/1/1387 - 15:16 - 0 تشکر 34680

اصل صورت سوالتون تفاوت جنسیتی بود من هم همین طور پاسختون را میدم دین ما هیچ وقت نگفته خانم ها به سراغ دانش نرن چون براشون بی فایده است ولی آقایون برن .شما میگید دینمون گفته علمی که به ما سود نمیده را دنبالش نریم درست ولی شما خیلی سطحی به این مسئله نگاه کردید . به نظر شما سود دانش فقط در ایجاد شغله ؟ این نهایت کوته نگری است . اصل طلب علم برای چیه ؟ پس بهتره این را هم در آموزه های دینی بخونید . بعد بیاین نظر بدین .علم را برای این فرا می گیریم که بتونیم رازاون چیز هایی که خدا برامون آفریده را درک کنیم تا خالقمون را با آفریده هاش بشناسیم نه برای ایجاد شغل . من نمیگم علم را فقط از دانشگاه رفتن میشه آموخت نه . مطالعه از هر راهی که باشه خوبه . شما افکار جاهلیت را دارید بیان می کنید . درسته که تو جامعه امروزی متاسفانه یکی از راه های داشتن شغل خوب ، داشتن مدرک دانشگاهیه ولی ما نباید هرگز علت اصلی طلب علم را فراموش کنیم . در ضمن زنان تحصیل کرده به هیچ وجه به کار ها با حقوق کم راضی نمیشن اتفاقا کاملا بر عکسه زنانی که درس نمیخونن حاضرن هر کاری را با هر در آمدی که هست برای سرگرم شدن و پر کردن وقتشون انجام بدن. البته این قسمت سوالتون را هم نادیده نمیگیرم که هر کس تو هر رشته ای که استعداد و علاقه داره بره نه اینکه صرفا به خاطر رتبه اش توی یه رشته ای پا بذاره و بعد موفق نباشه. در ضمن آقا یا خانم bazsho اگه کمی واقع بینانه تر نگاه کنید می بینید که پسر های امروزی هم دست کم از این هشتاد درصد خانم ها که شما میگید ندارن بلکه بدتر هم هستند.این را با یک نگاه در دانشگاه و وضعیت درس خواندن ها میشه فهمید . خانم shengtin شاید استعداد شما در آن راه بوده ولی این دلیل این نمیشه که کلا در موردجنسیت دختر بگیم دانشگاه بی دانشگاهامیدوارم بی احترامی به کسی نشده باشه و آقای سخنگوی خاموش هم قانع شده باشن. اگه باز هم قانع نشدید من حاضرم بحث را ادامه بدیم تا شما را قانع کنیم .

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/1/1387 - 14:32 - 0 تشکر 37095

به نام خدا

با سلام خدمت کلیه دوستان

در جواب خانم aghaiezohre باید بگویم:

هر علمی ممکنه به یکی از این سه صورت فایده داشته باشه:

یا فایده دنیوی داره (فقط با هدف برای پول در آوردن برای کسی که به خدا معتقد نیست) یا فایده اخروی داره (مثلا علوم دینی در صورتی که به آنها عمل شود، یا بعضی علوم تجربی که حکمت آفرینش خدا را در یابیم و ...). یا اینکه هم فایده دنیوی و هم اخروی داره (مثلا کسب درآمد برای کسب روزی حلال و انفاق و ...).

به نظر شما هدف یک دختر خانم از تحصیل در رشته مهندسی معدن که قطعا در آن مشغول به کار نخواهد شد چیست؟ یا مهندسی کشتی سازی (کار در گرمای بالای 50 درجه و ...)؟ یا هر رشته ای که بعدا نمیخواهد در آن مشغول به کار شود؟ چه نفع دنیوی یا اخروی  در این فرآیند تحصیل وجود دارد؟

آیا برای آن است که این علوم همین طوری خوبند؟

آیا با این علوم خدا را با آفریده هایش شناخته ایم؟ و ...

به نظر من گاهی اوقات حرفهای قشنگ ما در عالم واقع حقیقتی ندارد و تنها برای آرام کردن وجدان خودمان است که میگوییم.

امیر ر.ح.

يکشنبه 1/2/1387 - 14:7 - 0 تشکر 37472

با سلام

جناب سخنگوی خاموش مثل اینکه شما دلتون خیلی پره از دست این دخترا اشکالی نداره من باز هم سعی میکنم شما را قانع کنم . به نظر شما مهندسی معدن ربطی به خداشناسی نداره ؟ اتفاقا همین علم قشنگ میتونه زیبایی ها و نظم دقیق خلقت را نشون بده البته من منکر این نیستم که خیلی ها درس را به خاطر این چیزاش نمیخونن ولی در کل نمیتوان گفت چون چندین نفر اینطوری هستند جنس دختر اصلا نمیتونه این رشته را بخونه اما کسانی که درس را فقط برای سرگرم شدنشون و اینکه یه کلاسی هم بذارن میخونن منم موافقم که نباید بیهوده به دانشگاه برن و جلوی موفقیت چندین نفر دیگه را بگیرن

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

دوشنبه 2/2/1387 - 23:58 - 0 تشکر 37647

بنام خداوند بخشایشگر مهربان

با عرض معذرت از خانوما!

باید بگم رفتن به دانشگاه برای خانوما یک کلاسه !

از طرفی می خواهند بگن که ما می تونیم اما نمی دونند که با این رفتن به دانشگاه چه عواقبی رو برایشون در پی داره!من می گم اول اینکه اگر خواستگاری پیدا کردن با کلی بهونه اینکه تا درسم تموم نشه قصد ازدواج ندارم باعث می شه بهترین دورانی را که باید به نسل آینده خدمت بکنه ،خیلی راحت نه می گه.

دوم اینکه بعد از فارغ التحصیلی دیگه حاضر نیست با یک مرد کم سواد تر از خودش ازدواج کنه ،چون براش افت داره!نه غلام!

و این میشه که داریم می بینیم سن ازدواج افزایش یافته و آمار متاسفانه طلاق ...

خانومای گل اول بفکر آینده خود و مملکتتون باشید می رید دانشگاه که چی !بگی تحصیل کرده هستی ،می ری که کاری پیدا کنی،چکاری بهتر از تربیت فرزند سالم.باور کنید از هر هزار تایی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند یکیشون سر کار می ره دست آخر هم باید بشینه تو خونه البته برای آقایون هم خوب نیست که فقط دنبال مدرک باشند،بهتره بجای مدرک دنبال تخصص باشند تا آینده این مرز و بوم رو سرافراز نگه دارند.

الهی در راه خود اول زخودم بی خود کن

                                     بی خود چو شدم زخود به خود راهم ده

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.