• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 4764)
پنج شنبه 6/2/1386 - 23:57 -0 تشکر 9912
دانشگاه در محاصره خانمها!

سلام به دوستان

می خواستم بدونم چرا دخترخانمهای محترم اینقدر اصرار دارند وارد دانشگاه بشن در حالی که تعداد زیادی از اونها بعد از اینکه مدرکشون رو گرفتن، درس و کار رو به کلی کنار میذارن ؟ اونهم با کلی خرج که بابت این تحصیل کم نتیجه (نمیگم بی نتیجه) رو دست بیت المال گذاشته؟ (قابل توجه دوستان: هزینه یک دانشجوی پزشکی در دوره تحصیلاتش در دانشگاه دولتی یک میلیون دلار است!(اخبار همین یکی دو سال اخیر) حالا خودتون با نسیت تناسب، هزینه بقیه رشته ها رو حساب کنید)

جالبه که همین خانمها برادرانی دارند که دانشگاه قبول نمیشن و بالطبع کار هم سخت گیر میارن و در اثر بیکاری باعث نا امن شدن جامعه برای همه مخصوصا خانمها میشن ...؟

خانمهای محترم ... نمیخوام بدون شنیدن دلایل طرف مقابلم کسی رو تخطئه کنم. نمیدونم چقدر این سوال برای شما دغدغه جواب دادن ایجاد میکنه، ولی فکر کنم که حداقل ارزش فکر کردن رو داشته باشه.

اگر فکر میکنید من چون یک پسرم دارم این حرفها رو میزنم، حاضرم ظلمهایی که ما پسرهای ظاهرا تحصیل کرده  به جامعه کرده ایم و میکنیم رو در طی یک بحث دیگه بیان کنم. بنابراین لطفا مسئه رو زنونه-مردونه نکنید و کمی از بالاتر و کلی تر بهش نگاه کنید.

شنبه 8/2/1386 - 22:41 - 0 تشکر 9964

دمت  گرم  گل گفتي ها

سه شنبه 11/2/1386 - 13:59 - 0 تشکر 10011

البته اين موضوع جاي بحث دارد. و نمي توان ايراد چنداني از آن گرفت.
اگر منظور شما اين باشد كه خانمها كمتر برند دانشگاه تا جاي بيشتري براي آقايان باز شود به نظر من اين اشتباه است. بهتر است بگذاريم رقابت باشد تا كساني كه لياقت دارند و زحمت كشيده اند برند دانشگاه

سه شنبه 11/2/1386 - 23:22 - 0 تشکر 10023

سلام

با تشکر از haniahwaz به خاطر نکته ای که گفتند.

هدف من از بیان این بحث این نبود که جا برای آقایان بیشتر باز شود. من میخواهم بگویم که افزایش اطلاعات باید در جایی صورت پذیرد که فایده ای داشته باشد و از آن استفاده شود، مثلا همه قبول داریم که حفظ کردن همه کتابهای یک کتابخانه نه تنها کار مفیدی نیست بلکه بسیار مضر هم هست. این ایراد که ما از تحصیلات دانشگاهی بهره زیادی نمی بریم فقط به خانمها بر نمی گردد. بلکه مثلا پسری که لیسانس مهندسی مکانیک گرفته و بعد از دانشگاه تازه فهمیده به موسیقی یا خطاطی علاقمند است و در رشته خودش مشغول به کار نشده، بابت سرمایه های کشور که هدر داده مقصر و مسئول است. بابت کسانی که ممکن بود به جای او در دانشگاه در آن رشته درس بخوانند و خدمت بیشتری به کشور بکنند، مسئول است و ...

پس مخاطب من فقط خانمها نیستند گرچه به خاطر شیوع بیشتر این سهل انگاری در بین خانمها، آنها باید نگاه جدیتری به مسیری که می خواهند در آینده بروند داشته باشند.

خلاصه اینکه : "گر مسلمانی از این دست که ماها داریم      وای اگر از پس امروز بود فردایی"

امیر ر.ح.

پنج شنبه 13/2/1386 - 18:24 - 0 تشکر 10052

من كلا با نظر شما مخالفم چرا چون خانمها با علاقه وپشتكار وتمام سختيها وموانعي كه در جلوي راهشان است تحصيل مي كنند اما به خاطر مسئله ي امنيت در جامعه ودر محل كار واينكه خوب خانمها تا اندازهي زيادي اختيارزندگي دستشان نيست وممكن است همسر وتربيت فرزندان وخانه داري و....مهمترين فاكتور در اين امر باشد 

 گرچه به خاطر شیوع بیشتر این سهل انگاری در بین خانمها، آنها باید نگاه جدیتری به مسیری که می خواهند در آینده بروند داشته باشند.پس اين جمله ي شما اشتباه است چون خانمها اصلا سهل انگار نيستند

مشكلات ونبود درك كافي در مورد زنان واجتماع از سوي افراد جامعه ي ما اين امر را موجب شده كه شماوخيلي از مردان ما چنين فكري كنند .

به اميد اينكه روزيكه  مردمان ما با ديد باز تري به زن واجتماع نگاه كنند ودر اين زمينه همكاري لازم را داشته باشند با زناني كه مادران ماهستند واز دامن زن مرد به معراج رود.

يکشنبه 16/2/1386 - 20:40 - 0 تشکر 10103

من با اين حرف شما كاملا موافقم چون شايد 20 درصد خانم ها از درسهايي كه خوانده اند استفاده كنند و در ضمن با گرفتن حقوقهاي كم باعث كمتر شدن كار براي اقايان ميشوند .

سه شنبه 18/2/1386 - 12:43 - 0 تشکر 10151

به نام خدا

از خانم/آقای montazer_mj متشکرم به خاطر اینکه نظرشان را صریح گفتند.

احتمالا سوء تفاهمی در رابطه با آن جمله (سهل انگاری خانمها و ...) برای شما اتفاق افتاده است.

اینکه خانمها معمولا وقتی در کاری که تا کنون در انحصار آقایان بوده وارد شوند، احتمالا آن کار را خیلی مرتب تر و بهتر انجام می دهند من در این باره شکی ندارم. همانطور که شکی ندارم که اگر مادری مسائل ریاضی فرزندش که سال سوم دبستان است را به جای او حل کند، همه را به بهترین صورت حل می کند.

اشتبا ه معمول اینجاست که ما توقع داریم که یک کار را به کسی بسپاریم که بهتر از همه آن را انجام میدهد. در حالی که باید ببینیم با توجه به استعدادها و نقش هر فرد در عالم هستی، چه کاری از چه کسی انتظار میرود و وظیفه هر کس چیست.

پس منظور من از سهل انگاری این نبود که در همه مسائل مربوط به خانمها این مشکل وجود دارد. بلکه مشکل آنجاست که آیا خانمها مطمئنند که برای آنکه برای خود (و طبعا در درجه بعد برای جامعه ) مفید باشند،باید حتما به سراغ تحصیلات دانشگاهی بروند؟ آیا این جنبش "تحصیل در دانشگاه" از سوی خانمها یک هدف فکر شده از جانب آنهاست یا صرف اینکه افرادی تصور کرده اند: "زن جز با تحصیل در دانشگاه محلی از اِعراب، ارزشی در افکار عمومی و حرفی برای گفتن ندارد" آنها را برای قبولی در دانشگاه (حال هر رشته ای در هر شهری و با هر شرایطی) به جنب و جوش واداشته است؟

آیا خانمهایی که حاضرند برای رسیدن به تشخص در جامعه دست به دامن چیزهای مختلف (از جمله دانشگاه)  بزنند، در ضمیر خود ارزش شخصیت خداداده خود را ناچیز ندانسته اند؟

احتمالا خانمهایی هستند که با دور اندیشی و تفکر راه تحصیل در دانشگاه را انتخاب کرده اند. من ایرادی در این کار نمی بینم. ولی جا دارد که هر کسی دوباره از خود بپرسد: "چقدر در انتخاب این راه فکر کرده ام؟"

  . امیر ر.ح.

پنج شنبه 20/2/1386 - 0:12 - 0 تشکر 10203

سلام دوست عزيز از نظر من اين درست نيست كه ما بخواهيم قشر زن را متهم به اين كنبم كه چرا مي آيند دانشگاه در حالي كه بعد از پايان تحصيللات سر كار نمي روند، ما بايد ببينيم كه مشكل از كجا آب مي خورد ،در هر جامعه اي هر كس كه مي خواهد بايد آزادانه به تحصيل بپردازد و اين زمينه را هم بايد دولت فراهم كند به نظر من تا دولت فكري به حال جوانان نزديك به كنكور نكند اين ناعدالتي هايي كه اشاره كرديد وجود خواهد داشت. مگر مي شود كه كسي سالها تلاش كند و درس بخواند و دوست نداشته باشد كه برود سر كار چه زن و چه مرد

AmirLoyal

AmirLoyal

جمعه 21/2/1386 - 16:47 - 0 تشکر 10238

با سلام

به نظر من حرف اشتباهیه که میگیم خانمها نرن دانشگاه

اگر پسرها  درسشون رو خوب بخونن این نسبت دانشجوها به تعادل میرسه چون در پذیرش دانشجو جنسیت ملاک نیست و دختر و پسر از یک امتیاز مساوی برخوردارند

در ضمن خود شما که درس خوندی مدرک دکترا گرفتی و کلی برو و بیا داشتی حاضری با یک خانم بیسواد ، نه حالا بیسواد هم نه بگیم دیپلمه ازدواج کنی

شاید بگی که اگه همه خانم ها دانشگاه رو ول کنن بعد آقایون از نظر داشتن همسر مثل هم میشن و پیش هم سر افکنده نمیشن

ولی بهتره بدونی اون زمان هم تو دیگه یه هم زبون هم فکر خوب تو زندگی نداری چون فاصله طرز تفکراتون از زمین تا به آسمون میرسه

در ضمن بهتره به جای این حرفا آقایون درساشونو بخونن چون شاید صد سال دیگه دانشجوی آقا رو فقط تو موزه ها ببینند

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
دوشنبه 24/2/1386 - 0:52 - 0 تشکر 10310

به نام خدا

سلام

از آقای AmirLoyal و آقای پارسا زاهد متشکرم که وارد بحث شدند.

مثل اینکه کم کم داره زوایای مختلف ماجرا برامون بیشتر روشن میشه.

به نظر من هر کس تو زندگیش تکلیفش رو باید فقط با خودش روشن کنه. اینکه پسرها درس نمیخونن، اینکه آزمون به طور مساوی برگزار میشه و ... دلیل این نمیشه که همه خانمها یک مسیر دیکته شده توسط جامعه رو دنبال کنن. منظورم اینه که اگر خانمی مصمم باشه که تحصیل کنه، حتی اگر همه پسرها علامه دهر هم باشن باید تمام سعیش رو برای قبولی بکنه و در مقابل اگر فکر کنه که مسیر بهتری برای موفقیت وجود داره، اگر حتی یک پسر درسخون هم تو ایران پیدا نشه و قبولی برای دخترها مثل آب خوردن باشه، نباید وسوسه بشه که بره دانشگاه.پس مشکل ما نباید این باشه که آیا محدودیت جنسیتی در ورود به دانشگاه  وجود داره یا نه. هر اتفاقی که بیفته در نهایت هیچ کس نمیتونه جای ما فکر کنه و تصمیم بگیره.

درباره اینکه با ورود به دانشگاه به بهره هوشی افراد اضافه میشه بحثی ندارم. ولی اینکه حتما باعث ارتقای شخصیت همه بشه و خروجیهای دانشگاه از ورودیهاش رشد یافته تر باشن، من دلایل و شواهد مشخصی نمی بینم و گاهی بر عکس این قضیه رو بهش برخورد کرده ام. برای همین یکی از ملاکهای خودم توی ازدواج این نیست که طرف مقابلم چند سال توی نظام آموزشی بوده(بگذریم که چگونه تحصیل کردن هم مسئله مهمیه!)، بلکه مشخصا به دنبال نشانه های رشد یافتگی فرد مورد نظر میگردم.

امیر ر.ح.

سه شنبه 22/3/1386 - 18:29 - 0 تشکر 10888

خیلی جالبه خود شما میگید بدون تبعیض جنسیتی بحث کنیم در حالی اصلا بحث شما جنسیتی است من نه به عنوان یک مرد یا یک زن بلکه به عنوان یک انسان به این قضیه می اندیشم این یه کوته فکری است که بخواهیم راه را بر دختران ببندیم چون هزینه صرف می شود وبازگشت ندارد خب نداشته باشد ما در کدام کارهایمان بازدهی داشته ایم که در این کار داشته باشیم من نه به عنوان یک زن یا مرد به عنوان یک انسان حق فکر کردن سالم اندیشیدن ودنیا را شناختن وبا دیگران ارتباط برقرار کردن را دارم هیچ گاه پیامبر من نفرمود طلب علم کنید ای مردان وزنان اگر برایتان بازدهی داشت اگر هزینه های مملکت بیهوده مصرف نشد. بهتراست کمکاری وتنبلی خود را جای دیگر جستجو کنیم در ضمن من هیچ کاه با مردی همچون شما وامثال شما که فقط به فکر استفاده اید وارزش علم را فقط در کاربرد ان می بینید هم ازدواج نخواهم کرد پس زیاد به  خود غره نشوید  که دختران تحصیل کرده اجتماع منتظر باشند که شما به خواستگاریشان بروید من به زنان ودختران این مملکت افتخار می کنم به داشتن تمام ارزشها چرا که زنان حتی اگر هیچ گاه از علمشان استفاده هم نکنند باز هم ارزشمندندتازه اگر هم به فکر بازدهاید که مبادا بیت المال به هدر برود خب اشتغال زایی کنید نه اینه به جای حل مشکل باز مشکل افرینی کنید اگر به فکر هدر نرفتن بیت المالید بروید نگاهی به وضعیت کشور بیاندازید جاهای دیگری است که سرمایه نه تنها حیف ومال بلکه به تاراج میرود .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.