• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 14506)
چهارشنبه 30/11/1387 - 19:2 -0 تشکر 91715
آموزش شیرینی پزی خانمهای تبیانی

 ....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

دوستان عزیز باغ بانوان و دیگر عزیزان توجه توجه :

اولین مشارکت گروهی خانمهای باغ بانوان شروع میشود :

 

در این تاپیک قصد داریم کیک بپزیم ،شیرینی بپزیم و بعد هم نوش جان کنیم .......

 

خانمهای عزیز شیرینی هایی که تا حالا خودتون درست کردید و طعم خوشمزه شو چشیدید رو به دوستان عزیزتون آموزش بدید . ما هم همگی با هم یه روز قرار میگذاریم که بپزیم و اگر اشکالی در کارمون بود بپرسیم . بعدش هم گزارش کارمون رو بدیم که چی شد ...........

البته تو سایت ها آموزش شیرینی پزی زیاد هست ولی دوست دارم هر کسی تجربه کاری که خودش داشته رو برامون بگه . چون رو اون آموزشها نمیشه حساب کرد .ممکنه اون چیزی که آموزش داده اند اصلا نشه ......دیدین که بارها یه کیکی درست کردیم از یه کتابی مثلا بعد اون چیزی که درست میشه با عکسی که از اون نشون داده زمین تا آسمون فرق داره ........

پس میخوایم آموزش های تجربی باشه که مطمئن باشیم یه چیز خوب از آب درمیاد........

منتظر متخصصین عزیزمون در این زمینه به خصوص کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند هستیم.....

 

 

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/12/1387 - 12:38 - 0 تشکر 99963

خب حالا یه ظرف بزرگ مستطیلی یا مربعی بر میداریم و بیسکوئیت ها رو کنار هم میچینیم تو ظرف . فقط کاملا باید ظرف پوشیده بشه از بیسکوئیت ها . بعد نصف کرم ساده رو روی بیسکوئیت ها میریزیم و با دست یا پشت قاشق اون رو کاملا روی بیسکوئیت ها میمالیم . به طوری که بیسکوئیت ها از ظرف بلند نشه و کاملا همه جای بیسکوئیت ها از کرم پوشیده بشه . سپش دوباره یه لایه بیسکوئیت روی این کردم میگذاریم و نصف دیگر کرم ساده رو روی بیسکوئیتها می مالیم . سپس دوباره یه لایه بیسکوئیت و بعد کرم کاکائویی رو روی لایه آخر میریزیم و کاملا همه جای بیسکوئیت ها رو میپوشانیم با کرم ..... برای تزئین میتونید از پودر نارگیل یا پودر پسته استفاده میکنیم .........

سپس به مدت 5 ساعت داخل یخچال میگذاریم . بعد برش میزنیم به شکل های دلخواه و نوش جان میکنیم .....

نوش جونتون .

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/12/1387 - 13:57 - 0 تشکر 99983

بسم الله الرحمن الرحیم
**************************
سلام علیكم
خیلی طرح جالبیه برای همه باالاخره بعضی ها مجبورند بلد باشن چیزی بپزن ( پسرهااااا )
خب اگه من درست كردم گزارش میدم ولی اگه گزارش ندادم بدونید سوخته بود .
موفق و موید
**************
اللهم عجل لولیك الفرج  

http://rahpoyvesal.blogfa.com
چهارشنبه 28/12/1387 - 14:16 - 0 تشکر 99990

سلام سلام سلام

مسافرت خوش گذشت

به شما می گم مدیر

نرسیده به همه شیرینی دادید

شما می رید خانم تیردراپ میاد ،خانم تیردراپ میاد شما میرید

اگه بینتون شکراب شده می تونم اشتیتون بدم

فقط شرینی ما فراموش نشه

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
چهارشنبه 28/12/1387 - 14:40 - 0 تشکر 99997

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

انشاالله درست کنید و نوش جان کنید و گزارشش رو هم بزارید . فقط این شیرینی سوختنی نیستا . شاید تو یخچال منجمد بشه .ههههه

جناب طهوری جای همگی خالی بود . دعاگوی همه بودیم . انشاالله اگه خدا قبول کنه .....در ضمن  کی گفته من میام جانشین میره ؟ ایشون جایی نرفتن . ما خیلی هم دوستیم .......

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/12/1387 - 16:7 - 0 تشکر 100018

به نام خدا سلام رسیدن به خیر زهره جون زیارت قبول دیگه داشت دلمون براتون (به قول تیر دراپ عزیز تنگیده میشد. منم فکر کنم شیرینی خوشمزه ای بشه حتما درست می کنم

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
چهارشنبه 28/12/1387 - 16:59 - 0 تشکر 100038

هوالباقی...

سلام

هههه

تاپیكتون خیلی اسم جالبی داره من این ناپلئونو با اون ناپلئون ایشتیباه گرفته بودم .

فكر كردم در مورد اونه ! ... و از اونجا كه من عاشق زندگی نامه ی ناپلئونم و از همون جا كه می خواستم ببینم چه ربطی بین ناپلئون و این انجمن وجود داره (كنجكاوی منظورمه ) این تاپیكو باز كردم و سر از برنامه ی آشپزی ای در آوردم كه همچینم بدك نیست !

چه محتویاتیم داره این شیرینی !!

فكر كنم الآن كه دم عیده  بتونم با كمك مادر گرامم این شیرینی رو درست كنم .

اگه درست كردم گزارش می دم ولی بلد نیستم چه جوری باید گزارش بدم !

آیا كمك موجود است؟

در پناه یزدان پاك...

و او تنها پناه  همه ي ماست...
چهارشنبه 28/12/1387 - 20:25 - 0 تشکر 100088

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

صبای عزیز ممنونم . منم دلم برا بچه ها تنگ شده بود .امیدوارم درست کنید شیرینی رو و لذت ببرید .......

جناب پناه خوش اومدین . خوبه که اسم ناپلئون شما رو کشونده به اینجا . امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید و انشاالله درست کنید و نوش جان کنید . بعد هم گزارش کارتون رو تو تاپیک گزارش دست پخت خانمهای تبیانی بزارید اینم لینکش  :

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=92529&forumID=722

برامون بنویسید که درست کردید خوب شد یا نه . دوست داشتید یا نه . عکسش رو بزارید و خلاصه هر چی میدونید تو گزارشتون بنویسید ....

نوش جانتان

موفق باشید

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

سه شنبه 29/2/1388 - 0:31 - 0 تشکر 114100

دوستان سلام

نمی دونم چرا توی این انجمن که مخخخخخخخصوص خانمهاست خبری از تاپیکهای خوشمزه نیست؟

آشپزی یا شیرینی پزی . فرقی نمی کنه!

حالا من دستور پخت چند مدل شیرینی که راحت تهیه میشه و خوشمزه هم هستش براتون میزارم امیدوارم شما خانمهای عزیز هم در ادامه از هنرهای خودتون بیشتر برامون بگین.

شیرینی گردویی

مــــواد لازم :
زرده تخم مرغ  : 3 عدد

گردو خرد شده : 200 گرم
شكر : 4 قاشق سوپخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری

طــرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شكر و وانیل با همزن برقی آن قدر می زنیم تا مایه سفت و سفیدی حاصل شود. گردوی خرد شده را به مایه اضافه می كنیم،سینی فر را با یك ورق كاغذ روغنی می پوشانیم و بعد با استفاده از قاشق مربا خوری توده های كوچكی از این مایه را با فاصله كم در سینی فر می ریزیم سینی فر را به مدت پانزده دقیقه با درجه صد و هشتاد درجه سانتیگراد در فر كه قبلا گرم شده است قرار می دهیم. پس از بیرون آوردن شیرینی از فر می گذاریم كمی سرد شود سپس شیرینی ها را از كاغذ روغنی جدا می كنیم .

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

سه شنبه 29/2/1388 - 0:35 - 0 تشکر 114102

قطاب :

مــــــواد لازم:
زرده تخم مرغ : 2 عدد

ماست : 100 گرم
آرد به اندازه نچسبیدن خمیر : 100 گرم
بكینگ پودر : یك قاشق مرباخوری

بادام پوست گرفته : 250 گرم
خاكه قند نرم : 125 گرم
هل كوبیده نرم : یك قاشق مرباخوری

طـرز تهیه :
بكینگ پودر وزرده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط كرده آرد را بتدریج می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شده بطوریكه بدست نچسبد و زیاد هم سفت و بدون كشش نشود. خمیر را در كیسه نایلونی میگذاریم یک تا دو ساعت بماند وخمیر ور بیاید د بادام و قند و هل را مخلوط میكنیم و از خمیز گلوله یی باندازه یك پرتقال برمیداریم روی میز را كمی آرد میپاشیم خمیر را با نورد بقطر تقریبا“ نیم سانتیمتر باز می كنیم و با دهانه لیوان یا استكان دایره هایی میبریم وسط هر دایره را كمی از مایه بادام و قند میگذاریم دقت میكنیم كه بادام و قند وسط خمیر قرار گیرد واطراف آنرا آلوده نكند و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم با دست اطراف آنرا بهم می چسبانیم و فشار می دهیم كه بادام و قند درلای خمیر محفوظ مانده وخمیر شكل هلال پیدا كند وبا دقت دور خمیر را پیچ میدهیم روغن فراوان داغ مینماییم و قطابها را در روغن سرخ می كنیم بعد با كفگیر قطابها را از روغن خارج كرده ودر صافی میگذاریم كه روغن زیادی آن گرفته شود وبعد از كمی سرد شدن در خاكه قند می غلطانیم ودر ظرف می چینیم كمی پسته چرخ كرده روی آن می پاشیم ممكن است قطاب را در سینی بچینیم و در فر با حرارت سیصد وپنجاه درجه سانتی گراد بمدت نیم ساعت طبخ می كنیم و بعد از طلایی شدن از فر خارج نماییم و در خاكه قند بغلطانیم
.

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

سه شنبه 29/2/1388 - 0:44 - 0 تشکر 114105

نان خامه ای

مواد لازم :
آرد : 200 گرم

تخم مرغ  : 5-4 عدد

روغن : 2 قاشق سوپخوری

آب : یك و یك دوم فنجان

شكر : یك قاشق سوپخوری
وانیل : یك دوم قاشق چایخوری

نمك : یك دوم قاشق چایخوری

پودر قند : دو سوم فنجان

خامه : 250 گرم

طرز تهیه   :
آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یكدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم  تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا كمی خنك شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب كرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شكل گرد بزرگ یا كوچك در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف كرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می كنیم و پس از خنك شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می كنیم

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.