• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 14461)
چهارشنبه 30/11/1387 - 19:2 -0 تشکر 91715
آموزش شیرینی پزی خانمهای تبیانی

 ....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

دوستان عزیز باغ بانوان و دیگر عزیزان توجه توجه :

اولین مشارکت گروهی خانمهای باغ بانوان شروع میشود :

 

در این تاپیک قصد داریم کیک بپزیم ،شیرینی بپزیم و بعد هم نوش جان کنیم .......

 

خانمهای عزیز شیرینی هایی که تا حالا خودتون درست کردید و طعم خوشمزه شو چشیدید رو به دوستان عزیزتون آموزش بدید . ما هم همگی با هم یه روز قرار میگذاریم که بپزیم و اگر اشکالی در کارمون بود بپرسیم . بعدش هم گزارش کارمون رو بدیم که چی شد ...........

البته تو سایت ها آموزش شیرینی پزی زیاد هست ولی دوست دارم هر کسی تجربه کاری که خودش داشته رو برامون بگه . چون رو اون آموزشها نمیشه حساب کرد .ممکنه اون چیزی که آموزش داده اند اصلا نشه ......دیدین که بارها یه کیکی درست کردیم از یه کتابی مثلا بعد اون چیزی که درست میشه با عکسی که از اون نشون داده زمین تا آسمون فرق داره ........

پس میخوایم آموزش های تجربی باشه که مطمئن باشیم یه چیز خوب از آب درمیاد........

منتظر متخصصین عزیزمون در این زمینه به خصوص کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند هستیم.....

 

 

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

پنج شنبه 8/12/1387 - 13:14 - 0 تشکر 93676

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

یه نکته راجع به باسلوق که ستاره 20 عزیز آموزش دادن . میتونید در این باسلوق از رنگ غذا استفاده کنید و به رنگ های مختلف درست کنید . البته بیش از دو قطره رنگ غذا مجاز به استفاده نیستید . البته از زعفران هم میتونید برای رنگ زرد استفاده کنید . هر مقداری از مواد رو که مایل هستید رنگ بزنید در ظرف جدا ریخته و هنگامی که روی گاز هست رنگ رو بهش اضافه کنید .....

سیب سرخ عزیز منتظر آموزش شما هستیم . انشاالله شنبه آموزشتون رو بدید . تا آخر این هفته وقت هست برای عزیزانی که هنوز کیک های قبلی رو درست نکردن ....

راستی گزارش کار هم یادتون نره

موفق باشید

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

پنج شنبه 8/12/1387 - 15:45 - 0 تشکر 93711

به نام خدا

سلام

تشکر می کنم از خانم آقائی به خاطر نکته ا ی که ذکر کردن.

تا بعد

خدایا هرگز نگویمت دستم بگیر،

 

                          سال‌هاست گرفته‌ای، 

                                                        مبادا رها كنی...

 

يکشنبه 11/12/1387 - 14:48 - 0 تشکر 94480

سلام مدیر محترم

چرا در آشپزخونه بستس؟

چرا بوی شیرینی نمیاد؟

ماه ربیع شد...شیرین بدید...مگه قرار به شکلات نبود؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
يکشنبه 11/12/1387 - 18:15 - 0 تشکر 94541

بسم رب المهدی

سلااااااام

****

ببخشید دیر شد....اما حالا دیگه میذارم.....

بدوئید:مواد اولیه جهت پخت شکلات مغزدار:

1) پودر قند              یک پیمانه

2) مغز پسته خرد شده            یک دوم پیمانه

3) مغز گردو خرد شده           یک پیمانه

4) بیسکوئیت (مادر یا ساده) پودر شده        یک پیمانه

5) وانیل                               یک دوم قاشق چای خوری

6) کره                               150 گرم

7) کاکائو                             2 قاشق (به مقدار لازم)

8) کاغذ آلومینیوم                       1 ورق کوچک

****

خوب برید مواد رو آماده کنید تا من دستور پختو بذارم........ بدووووووووووئید

****

با یاد خدا دل گیرد آرام

یا علی مدد

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

يکشنبه 11/12/1387 - 18:32 - 0 تشکر 94545

خوب وسایل آماده شد؟؟؟ دستور پختو بذارم؟؟؟؟؟

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

يکشنبه 11/12/1387 - 18:44 - 0 تشکر 94547

دستور پخت شکلات مغزدار: 1-پودر قند و وانیل رو با هم مخلوط کنید 2- کره رو وری حرارت کتری آّب کنید و به آن اضافه کنیدسپس بیسکوییت پودر شده رو هم اضافه کنیدو خوب با چنگال هم بزنید.. 3-مغز گردو،پسته و پودر کاکائو رو بریزید و آن قدر هم بزنید تا به صورت خمیری در بیاید 4- کاغذ آلومینیوم رو روی یک سطح صاف یا سینی پهن کنید و مواد رو به صورت لوله ای در وسط کاغذ قرار دهید. 5-کاغذ آلومینیوم رو مانند یک شکلات ببندید و در فریزر یا جایخی یخچال قرار دهید. 6- پس از مدت یک ساعت از یخچال بیرون بیارید و حلقه حلقه ببرید و در ظرف قرار دهید. به زودی نکته ه رو میذارمممممممممممم

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

يکشنبه 11/12/1387 - 18:49 - 0 تشکر 94548

نکته: مقدار اضافی رو باید در یخچال نگهدارید.... **** خوب بدویید برید درست کنید... یه وقت غافل نشیداااااا. هر کی درست کرده طرفدار این شیرینی شده و هی درست کرده.... ما هم توی مدرسه درست کردیمو انگشتامونم خوردیممممم.....منتظر گزارش پختشمممممممممم تا آخر این هفته

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

چهارشنبه 28/12/1387 - 12:18 - 0 تشکر 99957

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

از حالا به بعد هر آموزشی داریم تو یه تاپیک جداگانه میزنیم .انشاالله بعد از مدتی ادغام میکنیم .

این بار آموزش یه شیرینی خیلی خوشمزه داریم ......اسمش ناپلئون هست

این یکی رو من خودم درست کردم و واقعا خوشمزه بوده .

بدوئید مواد لازم رو فراهم نمایید .....

 عجله نکنید در ادامه بهتون میگم .....اول مواد رو فراهم کنید بعدشم درست کنید و به من گزارش بدیدا . من منتظرما .......

عکسش رو هم میزارم تا زودتر بدوئید

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/12/1387 - 12:29 - 0 تشکر 99958

خب دوستان مواد اولیه رو میگم بدوئید جور کنید

بیسکوئیت پوتی بر : تقریبا سه بسته

شیر : 2 لیوان

شکر : 1 لیوان

آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری سرپر

زرده تخم مرغ : 4 عدد

پودر نارگیل : به مقدار لازم

وانیل : نصف قاشق چایخوری

اسانس پرتقال : 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو : به مقدار لازم

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

چهارشنبه 28/12/1387 - 12:31 - 0 تشکر 99959

خب حالا باید یه کرم درست کنید :

طرز تهیه کرم پاتی سیر :

2 عدد زرده تخم مرغ را میزنیم تا کمی رنگش روشن شود . سپس نصف لیوان شکر را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . سپس نصف قاشق وانیل رو اضافه میکنیم . بعد 1 قاشق آرد اضافه میکنیم و خوب میزنیم . سپس این مایه رو کنار میگذاریم .

یه ظرف دیگه بر میداریم و 1 لیوان شیر رو داخل اون می ریزیم و میجوشانیم . وقتی به جوش آمد مایه ای رو که درست کردیم رو بهش اضافه میکنیم و شعله گاز رو کم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کمی سفت شود ( مثل حلیم بشه و خط قاشق در اون بیفته .) . سپس گاز رو خاموش میکنیم و اسانس پرتقال رو اضافه میکنیم . بعد میگذاریم سرد بشه .

سپس یه کرم دیگه باید درست کنیم . به همان ترتیبی که این یکی رو درست کردیم در یه ظرف جداگانه . فقط تفاوتش اینه که این یکی وانیل و اسانس پرتقال نداره ولی پودر کاکائو داره . موقعی که شیر جوش آمد پودر کاکائو رو اضافه و سپس مایه آرد و تخم مرغ و شکر رو اضافه میکنیم . فقط تو این یکی چون کاکائو داره شکرش رو کمی بیشتر از کرم ساده میریزیم .....

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.