• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 4447)
پنج شنبه 3/11/1392 - 2:33 -0 تشکر 682114
اخبار جشنواره فیلم فجر 32

با سلام

در این تاپیک آخرین اخبار ، یادداشت وحواشی مربوط به
سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر
به اطلاع شما می رسد . 


http://www.fajrfilmfestival.com/files/UserFiles/images/fajr32-edited_web.jpg

 ***برندگان سیمرغ را اینجا ببینید ***

*** تصاویر مراسم اختتامیه را اینجا ببینید ***

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 4/11/1392 - 18:51 - 0 تشکر 682318

شقایق فراهانی پرکارترین بازیگر جشنواره ۳۲



این بازیگر امسال با فیلم‌های )رستاخیز(، )متروپل(، )خواب‌زده( و )کلاشینکف(در بخش اصلی و )خانوم( در بخش فیلم‌های اول حاضر خواهد بود.

بابک حمیدیان هم با همین تعداد فیلم (چ، پنجاه قدم آخر، رستاخیز، قصه‌ها، با دیگران) پرکارترین بازیگر مرد این دوره است.

ساعد سهیلی با چهار فیلم )متروپل(، )همه چیز برای فروش(، )کلاشینکف( و )چند مترمکعب عشق(در رتبه بعدی قرار دارد.

میلاد کی مرام دیگر بازیگر جوان سینمای کشورمان هم با دو فیلم )فیلم خط ویژه(، )برف( در بخش مسابقه سینمای ایران و با فیلم )روزگاری عشق و خیانت (در بخش نگاه نو حضور دارد.
فرهاد اصلانی (قصه‌ها، خواب‌زده، کلاشینکف)، رضا عطاران(رد کارپت، کلاشینکف، طبقه حساس)، صابر ابر (همه چیز برای فروش، قصه‌ها، خواب‌زده)، حبیب رضایی (همه چیز برای فروش، قصه‌ها و آرایش غلیظ) و مریلا زارعی (چ، همه چیز برای فروش، شیار ۱۴۳) هم به سه فیلمه‌های امسال پیوستند و نامشان در کنار محمدرضا فروتن (طبقه حساس، متروپل، قصه‌ها) قرار گرفت.

رابعه مدنی (انارهای نارس، برف، ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه)، ساره بیات (خواب‌زده، فصل فراموشی، لامپ ۱۰۰)، جواد عزتی (شیار ۱۴۳، کلاشینکف، فرشته ها با هم می‌آیند)، لیلا زارع (گنجشک‌ اشی‌مشی، شیفتگی، با دیگران) مهتاب کرامتی (رستاخیز، اشباح، ناخواسته) هر کدام دو فیلم در بخش اصلی و یک فیلم در بخش آثار اول دارند.

از بازیگران دو فیلمه بخش اصلی هم می‌توان از حامد بهداد (زندگی جای دیگری است و آرایش غلیظ)، هانیه توسلی (خط ویژه و مردن به وقت شهریور)، طناز طباطبایی (پنجاه قدم آخر و آرایش غلیظ)، رویا تیموریان (برف و شیفتگی) و امین زندگانی(شهابی از جنس نور و فصل فراموشی فریبا) اشاره کرد که پیش از این نام نیکی کریمی (تمشک، زندگی جای دیگری است)، سهیلا گلستانی (امروز میهمان داریم)، یکتا ناصر (زندگی جای دیگری است و گنجشک اشی‌مشی)، مهناز افشار (متروپل، بیگانه)، باران کوثری (عصبانی نیستم و قصه‌ها)، پانته‌آ بهرام (طبقه حساس و بیگانه) و پرویز پرستویی (امروز و میهمان داریم) نام برد.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 11/11/1392 - 0:14 - 0 تشکر 683108

گزارش فارس از جزئیات مراسم افتتاحیه فیلم فجر در تالار وحدت



به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در مدت زمان دو ساعت از ساعت 18:30 تا 20:30 با اجرای فرزاد حسنی و به کارگردانی محمد حیدری در تالار وحدت برگزار خواهد شد که تلاش برای عدم برگزاری مراسم خسته‌کننده مهمترین ویژگی افتتاحیه فیلم فجر سی‌ودوم است.


بر اساس این گزارش، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در افتتاحیه جشنواره امسال هیچ خبری از سخنرانی‌های طولانی و خسته کننده نیست و حتی تنها فردی که قرار است به صورت مستقیم و روی صحنه سخنرانی کند، رئیس سازمان سینمایی است که سخنرانی حجت‌الله ایوبی نیز بسیار کوتاه و موجز پیش‌بینی شده است.


همچنین علیرضا رضاداد دبیر جشنواره فیلم فجر نیز قرار است به شیوه متفاوتی گزارش خود را ارائه دهد و در مدت زمان حدود 4 دقیقه‌ای و با ترکیبی از کلیپ‌های زنده و آرشیوی گزارش خود را ارائه خواهد داد.


بنابراین گزارش، یکی از بخش‌های ویژه مراسم افتتاحیه کلیپی ویژه در ارتباط با انقلاب اسلامی است که با طراحی و اجرای منحصر به فردی اجرا می‌شود.


در مراسم افتتاحیه همچنین بزرگداشت هما روستا، مهدی هاشمی و جهانگیر میرشکاری به پاس یک عمر فعالیت موثر و مستمر سینمایی برگزار خواهد شد که قرار است برای تقدیر از هرکدام از این 3 هنرمند، 3 سینماگر شاخص روی صحنه حاضر شوند.


به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، اجرای موسیقی نیز یکی دیگر از بخش‌های مراسم افتتاحیه است که رضا یزدانی در مدت زمان 15 دقیقه 3 قطعه را برای مراسم حاضران اجرا خواهد کرد و به احتمال فراوان یک گروه موسیقی دیگر نیز به اجرای یک قطعه موسیقی 4 دقیقه‌ای خواهند پرداخت.


آئین پایانی مراسم افتتاحیه نیز بخشی کاملا ویژه است که در آن سیمرغ‌های 32 دوره جشنواره فجر به صورت تصویری به نمایش در خواهد آمد و پس از آن از پوسترهای 32 دوره جشنواره فیلم فجر در قالب طراحی ویژه‌ای رونمایی خواهد شد.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 12/11/1392 - 2:12 - 0 تشکر 683141

افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر


مراسم افتتاحیه سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با پیام حسن روحانی (رییس‌جمهور) و سخنان علی جنتی، حجت‌الله ایوبی و بزرگداشت سینماگرانی چون هما روستا،جهانگیر میرشکاری،مهدی هاشمی و خانواده‌ی زنده‌یاد جواد شریفی‌راد همراه شد.


 به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،در ابتدای این مراسم که شامگاه 11 بهمن ماه در تالار وحدت برگزار شد، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دعوت علیرضا رضاداد (دبیر جشنواره‌ی فیلم فجر) پیام حسن روحانی رییس‌جمهور را به جشنواره‌ی فیلم فجر خواند.


 در بخشی از پیام رییس‌جمهور کشورمان،جایزه‌ی ویژه‌ای تحت عنوان جایزه ملی ریاست‌جمهوری به بهترین آثار هنری کشور خصوصا آثار داستانی و مستند اختصاص داده شده است.


 همچنین حسن روحانی در پیام خود آورده است:« نهاد ریاست‌جمهوری با کمک وزارت ارشاد آماده است همه‌ی توان خود را برای حمایت از سینماگرانی به کار بگیرد که در راه آَشتی مردم با سینمای ملی یا عرضه‌ی آثار فرا مرزی و بین فرهنگی تلاش می‌کنند.»


 علی جنتی (وزیر ارشاد) در سخنانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان مراسم افتتاحیه جشنواره فجر بیان کرد: امیدوارم این آغاز، آغازی برای رشد و ارتقای سینمای ایران و آغاز فصل نوینی در این سینما با همدلی بین همه سینماگران، دولتمردان و خردمندان باشد.


 وزیر ارشاد در توضیح «جایزه ملی ریاست جمهوری» گفت: این جایزه، امسال فقط به جشنواره فیلم فجر اختصاص پیدا می‌کند و از سال آینده در بخش‌های موسیقی، هنرهای نمایشی و... نیز اعطا خواهد شد.


 علیرضا رضاداد (دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر) هم ضمن تشکر از رییس جمهور برای ارسال پیام به این جشنواره بین‌المللی در سخنانی گفت: هیچ خلوتی از نشستن در برابر خود و گفتن از آنچه توانسته‌ای و نتوانسته‌ای انجام دهی، لذت بخش‌تر نیست، 31 دوره از عمر این جشنواره می‌گذرد.


 وی ادامه داد: حالا جشنواره فجر، در میانسالی می‌خواهد به راه خود ادامه دهد و میراث گذشتگان را بر شانه‌های خود همچون بالی بلند پرواز دهد. حالا اما فصل دیگری است؛ فصل با هم و در کنار هم بودن و خوشبختی را با هم آرزو کردند و خوشا به حال ملتی که گذشته را انکار نمی‌کند اما تکرار هم نمی‌کند.


 دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: راه هموار نیست، اما رفتن امیدوار کننده است و سینمای ایران عبور از مسیرهای سخت را بارها تجربه کرده است. آنچه در این راه استوارمان می‌کند، امید است. امسال زمستان بی‌قرار بهار است که با تدبیری کهنه، خانه را برای بهار خالی می‌کند. در این جشنواره که میزبان و مهمان در آن یکی است، می‌کوشیم تا در سال تحویل سینمای ایران کنار هم باشیم؛ برای ساختن پرده‌ای سفید از امید و آگاهی است.


 رضاداد در ادامه سخنانش، کدورت‌زدایی از فضای سینما را یکی از اهداف جشنواره فجر دانست و گفت: آیین ما در جشنواره سی و دوم، اعتبار زدایی از کدورت‌هاست. البته بی شک هیچ مجموعه‌ای در هیچ جایی خالی از نقص نیست اما ما امروز ، پیش از هر زمان دیگری نیازمند شنیدن هستیم.



تقدیر رخشان بنی‌اعتماد و رضا کیانیان از هما روستا



 پس از نمایش کلیپ کوتاهی به کارگردانی محمدعلی سجادی درباره‌ی هما روستا از این بازیگر سینما و تئاتر ایران تقدیر شد.


 رخشان بنی اعتماد و رضا کیانیان برای بزرگداشت هما روستا به روی سن آمدند.


 رضا کیانیان بازیگر سینما در سخنانی گفت: واقعا خوشحالم و افتخار می‌کنم که برای بزرگداشت خانم هما روستا روی صحنه آمده‌ام. من اولین جایزه‌ام را در سینما از دست خانم روستا گرفتم و در صحنه هم با کمک او رشد کردم و هم‌اکنون برای او سر تعظیم فرود می‌آورم.


 وی سپس خطاب به علی جنتی (وزیر ارشاد ) بیان کرد: آقای وزیر دولت تدبیر و امید! لطفا در هیات دولت مطرح کنید که آلودگی هوا به عنوان یک قاتل زنجیره‌ای در خیابان‌های تهران به راه افتاده است. این آلودگی روزی 248 نفر را می‌کشد، اگر می‌خواهید این جشن برقرار باشد، لطفا آلودگی هوا را مهار کنید.


 سپس رخشان بنی‌اعتماد کارگردان سینما در سخنانی گفت: با ادای احترام به هما روستا؛ نه فقط به دلیل هنر بازیگری‌اش بلکه به دلیل حضور بی‌مثالش در هنرِ چگونه هنرمند ماندن و بودن.


 در ادامه هما روستا که به شدت مورد تشویق حاضران قرار گرفته بود، گفت: من خیلی تشکر می‌کنم؛ هم از رضا و هم از رخشان که مرا دلگرم کردند. از تمام هموطنانم تشکر می‌کنم که با مهرشان مرا به زندگی امیدوار می‌کنند.



تقدیر متفاوت از مهدی هاشمی



مهدی هاشمی توسط سه تن از هنروران سینما تقدیر شد.


 فیلم کوتاهی به کارگردانی مجید توکلی برای تقدیر از مهدی هاشمی بازیگر سینما و تلویزیون به نمایش درآمد.


 پس ازآن محمد لالی (محمد ذوالفقاری‌)، چیچو (شمس الدین دولت‌شاهی) و غلام ژاپنی (غلام حسین میرزایی) از هنروران محله ارباب جمشید به پیشنهاد مهدی هاشمی روی صحنه آمدند و با اهدای لوح یادبودی از این هنرمند تقدیر کردند.


 مهدی هاشمی در سخنانی گفت: من 65 سالم است و دیدم که وزن این بزرگداشت را نمی‌توانم تحمل کنم و زنگ زدم به همکاران سی‌ و پنج ساله‌ام که با هم باشیم.


 غلامحسین میرزایی یکی از هنروران محله‌ی ارباب جمشید هم در سخنانی یادآور شد: من از سال 47 در سینما هستم و تنها افتخارم این است که داریوش فرهنگ «دو فیلم با یک بلیط» را ساخت و مرا در کنار مهدی هاشمی قرار داد، من ممکن است تا دو سال خواب چنین روزی را هم نبینم، کسی اصلا حواسش به ما نبود.


 شمس‌الدین دولت‌شاهی و محمد ذوالفقاری هم در سخنانی ضمن تشکر از مهدی هاشمی از حضورشان در این مراسم تشکر کردند.


 در ادامه مهدی هاشمی ضمن تشکر از برگزاری بزرگداشتش در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: تبریک می‌گویم به دوران جدید و سلام می‌کنم به امیدی که در ما ایجاد شده است. امشب، شب پرافتخاری برای من است چرا که جایزه‌ام را از دست شریف‌ترین همکاران 35 ساله‌ام می‌گیرم.



تقدیر از جهانگیر میرشکاری



سیروس الوند کارگردان سینما از جهانگیر میرشکاری صدابردار سینمای ایران تقدیر کرد.


 کلیپ بزرگداشت جهانگیر میرشکاری که توسط میثم میرزایی ساخته شده بود، به عنوان آخرین بزرگداشت جشنواره فیلم سی و دوم نمایش داده شد و سینماگران مختلف در این کلیپ درباره این صدابردار و صداگذار با سابقه سینمای ایران سخن گفتند.


 سیروس الوند وظیفه همراهی جهانگیر میرشکاری برای بزرگداشت وی را برعهده داشت.


 الوند پس از حضور روی سن گفت: قطعا این دوره جشنواره‌ای پرشکوه با آسمانی پرستاره خواهیم داشت و از همین الان به آقایان ایوبی و رضاداد تبریک می‌گویم.


 وی درباره جهانگیر میرشکاری اظهار کرد: من خیلی از صدابرداری سر صحنه می‌ترسیدم چون ما نسل دوبله هستیم. یک روز سماک‌باشی عزیز به من گفت صدابرداری سر صحنه وقتی نهادینه می‌شود که مسعود کیمیایی عزیز صدابرداری سر صحنه انجام بدهد که انجام داد.


 این کارگردان سینما افزود: یکی از افتخارات جهانگیر میرشکاری این است که بسیاری از صداگذاران سینمای ایران شاگرد او بوده‌اند و او به گردن صدای سینمای ایران حق بزرگی دارد.


 جهانگیر میرشکاری نیز ضمن تشکر از وزیر ارشاد، حجت‌الله ایوبی و علیرضا رضاداد بیان کرد: باید ابتدا از تیم مدیریت جدید تشکر کنم که شادی را به سینما بازگردانند. همچنین باید از آقای علیرضا رضاداد و تیمش که بنده را برای برگزاری بزرگداشت قابل دانستند و از بانوی بزرگ زندگی‌ام که 39 سال مرا تحمل کرد، تشکر کنم.



معرفی برگزیدگان بخش مواد تبلیغی فجر و سخنان متفاوت مانی حقیقی


 برگزیدگان بخش مواد تبلیغی جشنواره‌ی فیلم فجر در افتتاحیه‌ی این رویداد هنری معرفی شدند.


  جوایز این بخش توسط فرامرز قریبیان و سعید راد (بازیگران سینما) اهدا شد.


 امیر شیبان خالقی برای طراحی پوستر فیلم «دربند» دیپلم افتخار گرفت و سیمرغ بلورین این بخش به بهزاد خورشیدی برای پوستر فیلم «سر به مهر» رسید.


 بهزاد خورشیدی در هنگام دریافت جایزه‌اش گفت: وقتی به این 20 سال و افرادی که اینجا هستند نگاه می‌کنم، می‌بینم که استادم در این مراسم نیست. افتخار بزرگی است که یک عمر کسی را دوست داشته باشی و در کنارش باشی، مقصودم استاد ابراهیم حقیقی است.


در بخش آنونس فیلم، دیپلم افتخار به حسین جمشیدی و محمد شاه‌حسینی برای ساخت تیزر «سر به مهر» رسید و مانی حقیقی برای ساخت آنونس «پذیرایی ساده» سیمرغ بلورین را به خانه برد.


 مانی حقیقی کارگردان سینما هم پس از دریافت جایزه‌اش اظهار کرد: از هیات داوران تشکر می‌کنم و از خانم هایده صفی‌یاری تشکر می‌کنم که این تیزر را با هم ساختیم.


 وی ادامه داد: ما با استفاده از نقد‌های منفی، تیزرمان را ساختیم و باید به همین منظور علی‌رغم وجود نکاتی، از مسعود فراستی، سعید مستغاثی و نویسندگان خبرگزاری فارس تشکر کنم؛ به خاطر نکاتی که درباره‌ی فیلم نوشتند و باعث شدند «پذیرایی ساده» بیشتر بفروشد! ضمن آنکه با توجه به سخنان رییس‌ جمهور محترم دیگر درباره‌ی مدیران حوزه هنری سخنی نمی‌گویم.


 حقیقی خطاب به مدیران حوزه هنری گفت: ما شما را بخشیدیم به شرط آنکه دیگر این اشتباه را مرتکب نشوند. از مدیران سازمان سینمایی هم می‌خواهم کمی مهربان‌تر با محسن امیریوسفی (کارگردان آشغالهای دوست داشتنی) رفتار کنند.


 در بخش عکس، هیات داوران با تحسین عکاسی درخشان فیلم «تنهای تنهای تنها»، سیمرغ بلورین خود را به جواد جلالی برای عکاسی فیلم «برلین منفی هفت» اهدا کرد.


در پایان اعلام اسامی این بخش، سعید راد (بازیگر سینما) در سخنانی مطرح کرد: این سن خیلی باشکوه است و آدم‌های بزرگی بر روی این سن آمده‌اند. نگاتیو‌های فیلم‌های آقای قریبیان را دور زمین نمی‌شود کشید چون جا کم می‌آورد. در اینجا می‌خواهم به عنوان یک بازیگر، اجازه بگیرم که از بزرگان بازیگری محمدعلی فردین و بهروز وثوقی نام ببرم‌ که نسل‌های بعدی بازیگری از روی دست آن مشق کردند.



تقدیر از خانواده جواد شریفی‌راد


 با حضور محمدمهدی عسگرپور، مسعود ده‌نمکی و حجت‌الله ایوبی از خانواده زنده‌یاد جواد شریفی‌راد (مدیر جلوه‌های ویژه‌ی فیلم معراجی‌ها) تقدیر شد.


 در بخش تقدیر از خانواده زنده‌یاد جواد شریفی‌راد، پس از پخش کلیپی از او در پشت صحنه «معراجی‌ها» و «محمد (ص)»، حجت‌الله ایوبی (رییس سازمان سینمایی)، محمدمهدی عسگرپور (مدیرعامل خانه سینما و مسعود ده‌نمکی (کارگردان معراجی‌ها) روی سن آمدند.


 در این بخش، رییس سازمان سینمایی در میان تشویق حاضران، لوح یادبودی را به خانواده زنده‌یاد شریفی‌راد تقدیم کردند.


 مسعود ده‌نمکی هم یاد چهار سینماگر از دست رفته دیگر در حادثه پروژه «معراجی‌ها» را گرامی داشت.



حجت‌الله ایوبی چه گفت؟


 حجت‌الله ایوبی تاکید کرد که در سینمای ایران امروز به گفت‌وگو احتیاج داریم.


 رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن خوشامدگویی به مهمانان جشنواره و تبریک ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به روز «سینما سلام» ادامه داد: دیروز روز نمایش اقتدار سینما بود و خانواده‌های ایرانی آمدند که اعلام کنند که حاضرند با سینما آشتی کنند. البته باید تشکر فراوان بکنم از مدیران زحمت‌کش سالن‌های سینما که خیلی زحمت کشیدند و اذیت شدند.


 ایوبی سپس در ابتدای متنی که در اختیار داشت، به سینماگران، همراهان، نامه‌های سرگشاده، رسانه‌ها و... سلام گفت و بیان کرد: از اینکه در سال‌ تحویل سینمای ایران، دفتری از فجر پر امید را می‌گشاییم، جا دارد به خود ببالیم. خوشحالم که سینمای ایران به فردا می‌اندیشد و گذشته را فراموش می‌کند.


 وی افزود: چرا سینمای این روزگار را سینما امید ننامیم! وقتی چون بزرگان سینما، آهنگ سینما کرده‌اند و جوانان پرشور می‌کوشند طرحی نو در اندازند. من امیدوارم چون از سپیده تا فجر را به شوق دیدارتان می‌گذارنم اما باز هم فرصت کم می‌آورم.


 معاون وزیر ارشاد با تاکید بر لزوم گفت‌وگو در این دوره جدید، عنوان کرد: ما روزگار سخت و طوفانی را پشت سر گذاشتیم. چه زیبا گفت اولین امام شیعیان و نخستین شهید محراب که طوفان برای امتحان ریشه‌هاست.


 وی ادامه داد: بر این باورم که نیاز امروز سینمای ایران گفت‌وگوست؛ گفت‌وگو به جای مجادله‌ و گفت‌گو برای فهمیدن یکدیگر و از بین بردن کدورت‌ها و پیدا کردن نقطه‌های پیوند. نقطه‌هایی که با هم خط سینمای ایران و سینمای امید را می‌سازند؛ خطی که با خط اجتماعی متقاطع است؛ خطی که قرمز نیست و به سوی خطوط قرمزی واقعی و نه سلیقه‌ای میل نمی‌کند.


رییس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش درباره گفت‌وگو به جای مجادله بیان کرد: ما امروز به گفت‌وگو نیاز داریم؛ گفت‌وگویی درونی بین خانواده سینما و گفت‌وگویی بیرونی با کسانی که در سال‌های اخیر به سینما بدگمان شدند به وسیله خود ما؛ آن‌هایی که سینمای نجیب ایران را به مسائلی دیگر پیوند دادند. از همه آن‌ها می‌خواهم که بازگردند و گذشته را جبران کنند، این گفت‌وگو نیازمند شهامت، است؛ شهامت عذرخواهی و شهامت بخشش.


 ایوبی همچنین با تاکید بر لزوم بالا زدن آستین‌ها برای کار در سینمای ایران گفت: سخن اصلی‌ام در اینجا این است که آستین‌ها را بالا بزنیم؛ کار،‌کار و کار. ما بازگشت بزرگان به سینما را جشن می‌گیریم و ورود اندیشه‌های جوان را به آن قدر می‌نهیم. به آن‌ها که کنار نشسته بودند، می‌گوییم به صحنه بازگردند و به آن‌ها که رفتند نه برای ماندن، می‌گوییم که هیچ ایرانی را توان زندگی به دور از خورشید رضوی، دماوند، امازاده صالح و تجریش و ... نیست.به همه آن‌ها می‌گویم که بازگردند.


 معاون وزیر ارشاد همچنین بار دیگر با اشاره به سینمای امید اظهار کرد: سخن رییس محترم جمهوری، خواست مردم است. زندگی پر از امید خواست مردم است و سینما می‌تواند زندگی و امید بیافریند.


 حجت‌الله ایوبی در پایان سخنانش از دست‌اندرکاران جشنواره‌ی فیلم فجر تقدیر کرد و خطاب به سینماگران که فیلم‌هایشان به جشنواره راه نیافته‌اند، گفت: جشنواره فجر تنها یک آیین است و هیچ جایزه‌ای جبران خدمات عاشقانه یک هنرمند نیست.


  به گزارش ایسنا،مراسم 9:30 دقیقه با اجرای قطعات موسیقی رضا یزدانی و سپس آتیش‌بازی در محوطه‌ی تالار وحدت به پایان رسید.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 12/11/1392 - 2:13 - 0 تشکر 683142

پیام روحانی برای فجر سینما


مراسم افتتاحیه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر با قرائت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ساعت 18:30 جمعه 11 بهمن ماه آغاز شد.

اجرای این مراسم را فرزاد حسنی برعهده دارد و کارگردان آن محمد حیدری است.


پس از آغاز رسمی مراسم با پخش وله‌ای 32 دوره جشنواره فیلم فجر معرفی شد. علیرضا رضاداد دبیر جشنواره اولین سخنران مراسم که به کوتاهی حرف زد و تریبون را به علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپرد.


وزیر ارشاد در حال قرائت پیام حسن روحانی رییس دولت یازدهم به جشنواره فیلم فجر است.


در افتتاحیه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر مراسم بزرگداشتی برای هما روستا، مهدی هاشمی و جهانگیر میرشکاری به پاس یک عمر فعالیت موثر و مستمر سینمایی در نظر گرفته شده است.


هنرمندانی چون رضا عطاران، احمدرضا درویش، محمدمهدی عسگرپور، منوچهر محمدی، صابر ابر، پژمان بازغی، مهتاب کرامتی، هنگامه قاضیانی، رخشان بنی‌اعتماد، هما روستا، جهانگیر میرشکاری، علی عطشانی، علی اکبر ثقفی، حسین و مهدی پاکدل، آنا نعمتی، باران کوثری، مسعود کیمیایی، سیدرضا میرکریمی، کمال تبریزی، داود رشیدی، مانی حقیقی، فرزاد موتمن، مصطفی کیایی، محمدرضا عباسیان دبیر دوره گذشته جشنواره فیلم فجر، ساره بیات، هومن سیدی، حامد کمیلی، مهرداد صدیقیان، محمدرضا فروتن، نرگس آبیار، نگار جواهریان، هاتف علیمردانی، فرشته طائرپور، سعید راد، شهاب حسینی، پیمان معادی، رضا ناجی، نورا هاشمی، سعید سعدی، رویا نونهالی، نازنین بیاتی، منوچهر شاهسواری، سیروس الوند، طهماسب صلح‌جو، گلاب آدینه، برزو ارجمند و ... در تالار وحدت حضور دارند.


همچنین حجت‌الله ایوبی رییس سازمان سینمایی، علیرضا رضاداد دبیر سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، حبیب ایل‌بیگی مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران، ابراهیم داروغه‌زاده قائم مقام دبیر جشنواره فجر و ... نیز در سالن حضور پیدا کرده‌اند. اعضای هیات‌های انتخاب و داوری این دوره از جشنواره نیز در سالن حضور دارند.


سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر عصر امروز جمعه 11 بهمن‌ماه ساعت 18 و در آستانه آغاز دهه فجر، مراسم آغازین خود را جشن می‌گیرد تا از فردا در سینماهای تهران و شهرستان‌ها بخش نمایش فیلم‌های برتر سینمای ایران را داشته باشد.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 12/11/1392 - 2:15 - 0 تشکر 683143


حاشیه‌نگاری بر مراسم افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر





مراسم سه ساعته‌ی افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر راس ساعت مقرر آغاز شد و با برگزاری بزرگداشت‌های جشنواره فیلم فجر و برگزیدگان بخش مواد تبلیغی و اهدای اولین سیمرغ جدید جشنواره، راس ساعت مقرر به پایان رسید.


در ادامه حاشیه‌نگاری‌های خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، را از مراسم افتتاحیه‌ی سی‌ودومین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر می‌خوانیم.


* در ورودی‌های تالار وحدت از ازدحام و بی‌نظمی‌های معمول خبری نبود اما همچنان بازار خواستن کارت اضافه داغ بود و افرادی به امید گرفتن کارت اضافه به پشت درهای تالار وحدت آمده بودند.


* به روال دو سال اخیر مراسم استقبال از میهمانان ویژه‌، داوران‌ و فیلمسازان حاضر در جشنواره به کارگردانی محمد حمیدی مقدم برگزار شد با این تفاوت که به جای فرش آبی‌ بر روی فرش قرمز این استقبال انجام شد و در حین ورود اسامی افراد توسط احسان کرمی و مهران دوستی قرائت می‌شد و نام آنها بر روی ال‌سی‌دی ‌های نصب شده درج می‌شد.


* صندلی‌های تالار با کاغذهایی مشخص شده بود که اکثریت ظرفیت سالن به فیلم‌های حاضر در جشنواره اختصاص داشت و برای هر فیلم، چهار صندلی در نظر گرفته شده بود.


* مراسم راس ساعت 18 و 30 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و بعد از آن در تیتراژی که پخش شد عوامل اجرایی مراسم افتتاحیه به کارگردانی محمد حیدری معرفی شدند.


* با بالا رفتن پرده سالن دکور مراسم جلب توجه می‌کرد که به مرور کامل می‌شد و بعد از شروعی کاملا متفاوت و کامل شدن دکور، علیرضا رضاداد (دبیر جشنواره‌ی فیلم فجر) با عبور از داخل دکور به پشت تریبون آمد و صحبت‌هایش را آغاز کرد.


* در ادامه علی جنتی (وزیر ارشاد) هم به دعوت علیرضا رضاداد برای قرائت پیام رئیس جمهور به روی صحنه دعوت شد.


* بعد از پخش کلیپ معرفی هیات‌های انتخاب و داوری که با صدای مجید برزگر همراه بود، تصاویری مرتبط با انقلاب اسلامی پخش شد.


به گزارش ایسنا، بعد از گذشت 45 دقیقه از مراسم، فرزاد حسنی اجرای مراسم را برعهده گرفت و در ابتدا هم با اشاره به محمود گبرلو که در سالن حضور داشت بابت اجرایش از او عذرخواهی کرد و در عین حال با کنایه گفت: البته شما باید این را به من بگویید!


* از معدود فیلم‌هایی که هیچ نماینده‌ای بر روی صندلی‌ آنها نشسته بود، «دلتنگی‌های عاشقانه» بود که هرچهار صندلی‌اش خالی بود.


* از نکات قابل جالب در نظر گرفتن چهار صندلی برای فیلم «نقش‌و نگار» و حضور عوامل این فیلم به همراه علی عطشانی بر روی این صندلی‌ها بود در حالی که نام این فیلم در میان بخش‌های مختلف جشنواره‌ی فیلم فجر نیست.


* از میان برنامه‌های مراسم افتتاحیه، می‌توان به اجرای برنامه موسیقی با صدای آرمان گرشاسبی اشاره کرد که با استقبال حاضران همراه بود.


* با پخش کلیپ هما روستا بزرگداشت‌های این مراسم آغاز شد که بخشی از این تصاویر به حضور هما روستا در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) و مزار برخی از هنرمندان اختصاص داشت که نشان دادن این تصاویر با تشویق حاضران همراه بود.


*بعد از پخش تصاویر مربوط به بزرگداشت مهدی هاشمی که در شمال کشور ساخته شده بود ،حضور سه هنرور برای این بزرگداشت باعث تعجب و تحسین حاضران شد که در این حین یکی از تماشاگران از بالکن با صدای بلند فریاد زد«ای ول به فیلمفارسی» که فرزاد حسنی، یاد هوشنگ کاووسی ابداع کننده این عنوان را زنده کرد.


* بعد از پخش فیلم جهانگیر میرشکاری که شامل صحبت‌های او در شمال کشور و برخی از سینماگران درباره‌ی این هنرمند می‌شد، مجری مراسم اعلام کرد که در مراسم اختتامیه بخش مفصلی را به درگذشتگان سینما اختصاص خواهند داد.


* در بخش اهدای جوایز مواد تبلیغی جشنواره، هیات داوران در بیانیه‌ی‌شان پیشنهاد اضافه شدن جایزه بهترین مدیر تبلیغات فیلم را مطرح کردند.


* اولین سیمرغ جدید جشنواره را بهزاد خورشیدی برای طراحی پوستر فیلم «سربه مهر» دریافت کرد که این جایزه از سوی سعید راد و فرامرز قریبیان اهدا شد.


* فرزاد حسنی در طول صحبت‌هایش با اشاره به حاضران با ذکر عنوانی از تماشاگران می‌خواست که آنها را تشویق کنند.


* صحبت‌های سعید راد که از محمدعلی فردین و بهروز وثوقی نام برد با تشویق زیاد حاضران همراه بود.


* از حاضران در این مراسم می‌توان به داوود رشیدی‌، فرهاد توحیدی‌، مسعود کیمیایی‌، کمال تبریزی‌، محمدرضا شرف‌الدین‌، رضا عطاران‌، رامبد جوان‌، نگار جواهریان‌، جهانگیر الماسی‌، حسین یاری‌، رضا میرکریمی‌، هوشنگ گلمکانی ‌، حسین پاکدل‌، هنگامه قاضیانی‌، روح الله حجازی‌، گلاب آدینه،‌ مهتاب کرامتی‌، محمدرضا فروتن‌، پولاد کیمیایی‌،،ناصر چشم آذر‌، جهانگیر کوثری‌، داریوش فرهنگ، محمدحسین لطیفی‌، علی معلم،‌ شهاب حسینی‌،،‌ بهروز افخمی‌، مرجان شیرمحمدی‌، مجید مظفری‌ و... نام برد.


* مدیران سازمان سینمایی از جمله محمدرضا جعفری‌جلوه، آرش امینی،حسین مسافرآستانه و... هم از حاضران بودند.


پایان بخش مراسم افتتاحیه، اجرای سه ترانه توسط رضا یزدانی بود.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 16/11/1392 - 13:45 - 0 تشکر 683780

سلام بر جناب سید 
آقا سید شما خودتون به تماشای فیلمهای این جشنواره رفتید در این چند روز؟
در صورت مثبت بودن جواب، دوست داریم نظرات شما رو بخونیم 
یکی از نزدیکان من هر روز میره برای دیدن فیلم پردیس ملت 
کلا از فیلمها زیاد رضایت نداره 
میگن بعضیهاشون مثل رد کارپت عطاران خنده دار بود ولی اصلا داستان نداشت 
و کلا می گفتن شخصیت زنهای همه فیلمهایی که دیده بودن خیلی منفعل بود 


خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 20/11/1392 - 1:47 - 0 تشکر 684116


اظهار نظر علی پروین درباره‌ی حضور دخترش در سینما






علی پروین که برای تماشای «دربست آزادی» و بازی دخترش به کاخ جشنواره‌ی فیلم فجر آمده است،‌ گفت: اگر بازی خوبی از دخترم نبینم دیگر صلاح نمی‌بینم، دنبال بازیگری برود.



به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سرپرست جدید باشگاه «پرسپولیس» شنبه 19 بهمن ماه در برج میلاد حضور یافت تا به تماشای فیلم دخترش لادن پروین در جدیدترین ساخته‌ی مهرشاد کارخانی بنشیند.



او با بیان اینکه فرزندش به رشته ورزشی والیبال همواره علاقه داشته اما از ابتدا عاشق سینما بوده است، ادامه داد: خودم هم عاشق سریال‌های ایرانی هستم و فقط تلویزیون ایران را نگاه می‌کنم البته گاهی برخی برنامه‌های ماهواره‌ای را هم می‌بینم. همچنین از میان سریال‌هایی که اخیرا دیده‌ام سریال «آوای باران» بود که حیف شد که تمام شد، مخصوصا به خاطر نقش باران که بازیگر آن خیلی خوب آن را بازی می‌کرد.



پروین با اشاره به اینکه برای تماشای «دربست آزادی» و به خاطر دخترش جلسه‌ای را به تاخیر انداخته است، گفت: اولین‌بار است که به جشنواره فجر می‌آیم، در حالی که سینما رفتن را خیلی دوست دارم اما در صورتیکه مثل امروز، یواشکی مرا به گوشه‌ای بیاورند، راحت‌تر هستم.



او خاطرنشان کرد: آخرین باری که به سینما رفته‌ام برای تماشای فیلم «می‌خواهم زنده بمانم» بوده و بعد از آن دیگر نتوانسته‌ام به سینما بروم. البته هر شب برنامه هفت را می‌بینم ولی تا یک و نیم شب بیشتر دوام نمی‌آورم.



این بازیکن و مربی سابق پرسپولیس همچنین اضافه کرد: از گوشه و کنار می‌شنوم که اوضاع سینما چگونه است و به نظر می‌رسد که سینما هم کم کم دارد مثل فوتبال می‌شود. مسئولان باید به داد سینما برسند و کاری کنند که علاقه‌ای که مردم به سینما دارند حفظ شود. برای این کار خوب است سرمایه یا وام‌های دو، سه درصدی به فیلمسازان و مخصوصا به سالن‌دارها و سینماداران بدهند تا اوضاع بهتر شود.



علی پروین در ادامه‌ی گفت وگوی خود با ایسنا‌، اضافه کرد: همین باشگاه پرسپولیس در حال حاضر بدهی دارد و در یک سال آینده حدود 20 میلیارد تومان نیاز دارد اوضاع مالی باشگاه کمی خراب است و از نظر مالی زیر فشار هستیم. با این حال اگر فردا از بازی خود در شیراز نتیجه بگیریم برای قهرمانی می‌رویم.



او همچنین با اشاره به اینکه در پشت صحنه کار دخترش نیز یک جلسه حضور داشته است ، بیان کرد: دوست داشتم برای کار مسعود کیمیایی سرمایه‌گذاری کنم چون آدم‌هایی هستند که هم برای ورزش و هم برای سینما کار کرده‌اند و سرمایه گذاشته‌اند اما سودی هم نمی‌خواهند. فقط همین که بدانند سرمایه‌ای که می‌گذارند برگردانده خواهد شد به سینما کمک خواهند کرد، مخصوصا اینکه افرادی مثل هدایتی در اطراف ما زیاد هستند.



به گزارش ایسنا،‌علی پروین را که برای تماشای «دربست آزادی» به برج میلاد آمده است، جمعی دیگر از خانواده‌اش همراهی کردند.



«دربست آزادی» به کارگردانی مهرشاد کارخانی که در بخش «نوعی تجربه» سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده است.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 20/11/1392 - 1:48 - 0 تشکر 684117


اعلام نتایج آرای مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر تا روز هفتم





نتایج آرای مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر تا روز هفتم از رقابت 3 فیلم «شیار 143»، «خط ویژه» و «چ» خبر می‌دهد.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روابط عمومی خانه سینما براساس اعلام ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگران، نتایج میانگین امتیاز 3 فیلم برتر آرای تماشاگران را تا روز هفتم سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به شرح ذیل اعلام کرد:


- فیلم سینمایی شیار ١٤٣ با 3.30 امتیاز


- فیلم سینمایی خط ویژه با 3.18 امتیاز


- فیلم سینمایی چ با ٣.١٧ امتیاز

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 20/11/1392 - 1:52 - 0 تشکر 684118

heaven_h گفته است :
[quote=heaven_h;612899;683780]
سلام بر جناب سید 
آقا سید شما خودتون به تماشای فیلمهای این جشنواره رفتید در این چند روز؟
در صورت مثبت بودن جواب، دوست داریم نظرات شما رو بخونیم 
یکی از نزدیکان من هر روز میره برای دیدن فیلم پردیس ملت 
کلا از فیلمها زیاد رضایت نداره 
میگن بعضیهاشون مثل رد کارپت عطاران خنده دار بود ولی اصلا داستان نداشت 
و کلا می گفتن شخصیت زنهای همه فیلمهایی که دیده بودن خیلی منفعل بود 


سلام به شما
نرفتم !!!!
یعنی هر قدر سعی کردم زمان سانس ها رو با زمان خالی که داشتم هماهنگ کنم نشد ...
البته چیزی رو هم از دست ندادم !!!!!!
فیلم هایی که اکثرا همه منتظرش بودن چ و رستاخیز خانه پدری اشباح واینا بود
ولی از اونجایی که ممکنه بعدا اکران هاشون تو سینما با چیزی که الان تو جشنواره هست فرق داشته باشه فرصت خوبی برای دیدن فیلم هاست ...

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 20/11/1392 - 2:0 - 0 تشکر 684119

سینمای ایران پس از یک دوران سخت شاهد شور و شوق است/
ساخت فیلم بعدی در اروپا



به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی کارگردان اسکاری سینمای ایران شامگاه شنبه 19 بهمن ماه با حضور در برج میلاد به تماشای فیلم خانه پدری ساخته کیانوش عیاری نشست.


وی پس از تماشای فیلم با حضور در جمع خبرنگاران در سخنانی گفت: من دوست دارم فیلم بعدی ام در ایران ساخته شود ولی یک قراردادی با تهیه کننده خارجی دارم که باید به آن تعهد عمل کنم. این فیلم در اروپا ساخته می شود ولی کشور آن هنوز معلوم نیست.


وی افزود: متاسفانه نمی توانم فیلم بعدی ام را در ایران بسازم. قصه فیلم اخیرم به گونه ای است که آن را دوست دارم.


فرهادی با اشاره به اینکه چند روز پیش برای حضور در بازار فیلم به برج میلاد آمده بود، بیان کرد: امشب برای نخستین بار در این دوره از جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به تماشای فیلم نشستم.


کارگردان «درباره الی» نظر خود درباره این دوره از جشنواره فیلم فجر را اینگونه بیان کرد: یکی از ویژگی های این دوره جشنواره فیلم فجر حضور نسل های مختلف فیلمسازان است. همچنین ما از یک دوره سخت و بسته عبور کردیم و فضای به وجود آمده شوق و شور جدیدی را برای سینمای ایران ایجاد کرده است.


وی با تاکید بر اینکه شور و شوق در سینماگران و مردم مشهود است، توضیح داد: برخی از منتقدان در برخورد با فیلم هایی می گویند این آثار دنباله سینمای فرهادی هستند؛ اگرچه من این فیلم ها را ندیده ام اما نمی توان گفت هر فیلمی که در آن از درام و معما استفاده شده است لزوما از سینمای من الگوبرداری کرده است.


فرهادی در برابر صحبت یکی از خبرنگاران که به فیلم «ملبورن» ساخته نیما جاویدی به عنوان نمونه ای شبیه به سینمای وی اشاره کرده بود، گفت: من این فیلم را ندیده ام.


کارگردان فیلم «گذشته» درباره برخی واکنش های منفی اهالی رسانه هنگام تماشای فیلم های جشنواره در قالب کف و سوت زدن به نشانه اعتراض نیز عنوان کرد: بهتر است مخاطبان اجازه دهند حتی یک نفری هم که دوست دارد فیلم را در فضای آرامی ببیند، این شانس را داشته باشد. به احترام همان یک نفر هم باید یا سکوت کنند یا سالن را ترک کنند. ممکن است بسیاری از افراد یک فیلم را دوست نداشته باشند اما این برخوردها و رفتارهای اعتراضی برای آنهایی که با فیلم ارتباط برقرار می کنند مزاحمت ایجاد می کند.


وی تاکید کرد: در جشنواره های خارجی که من تجربه حضور در آنها را داشتم هرگز چنین رفتارهای اعتراضی دیده نمی شود. در این جشنواره ها هرگز ندیدم کسی فیلمی را هو کند. نباید مخاطب انتظار داشته باشد هر فیلمی که می بیند مورد پسندش باشد. فیلمساز در این شرایط سخت که همه می دانیم فیلم می سازد و برای اولین نمایش فیلمش شوق و ذوق زیادی دارد. چه بسا لحظه ای که مخاطبان به فیلمی می خندند پاسخ خود را در لحظه دیگر فیلم بگیرند. رفتار منطقی این است که بگذاریم فیلم تمام شود.


فرهادی در پایان پیشنهاد داد نشست پرسش و پاسخ فیلم ها در جشنواره در فرصت دیگری نسبت به زمان نمایش اثر برگزار شود تا فیلمساز بتواند مروری بر مسایل داشته باشد و با آمادگی بیشتری به پرسش ها پاسخ دهد.

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.