پلو سبزیجات اسپانیایی
زمان آماده کردن: 15 دقیقه
زمان پختن: 30 دقیقه
مقدار : 6 تا 8 نفر
مواد لازم * برنج 3پیمانه
* روغن زیتون 2/3 پیمانه
* آنغوزه 1/8 قاشق چایخوری
* فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد بزرگ
* آب گرم 3 و یک دوم پیمانه
* گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد بزرگ
* لوبیا سبز پخته خرد شده یک و یک دوم پیمانه
* نخودفرنگی پخته 1 پیمانه
* ساقه کرفس خرد شده 1 ساقه
* زیتون سیاه 18 عدد
* نمک 8 قاشق غذاخوری
* پودر فلفل سیاه 4 قاشق چایخوری
* زعفران ساییده ( در نصف استکان آب گرم حل شده) 1قاشق چایخوری
* بادام پوست کنده یا خلال بادام دو سوم پیمانه
دستور تهیه برنج را میشوییم و آب آن را میگیریم.
روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ میکنیم. سپس آنغوزه و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه میکنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. سپس برنج را اضافه میکنیم و 2 دقیقه آنها را سرخ میکنیم.
آب گرم را به برنج اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا به جوش آید. گوجه فرنگی ، لوبیا سبز پخته ، نخود فرنگی پخته ، کرفس ، زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و محلول آب زعفران را هم اضافه میکنیم. هنگامی که مایه در حال جوشیدن است شعله را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. پس از پختن بادام را افزوده و مخلوط میکنیم.