• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 3464)
چهارشنبه 8/6/1391 - 19:53 -0 تشکر 534271
آشپزی گیاهی

سلام دوستان در این قسمت فقط دستور پخت غذاهایی نوشته میشود که گیاهی هستند


اما قبل از ان مواردی که چرا از غذاهای گیاهی استفاده کنیم؟


 زمین سرسبزی به مساحت یک زمین فوتبال را بخاطر تامین غذاهای حیوانات در دامداری های صنعتی از بین می برند.
هر سال 760 میلیون تن گندم برای مصرف در دامداری ها مصرف می شود و این در حالی است که هر 2,3 ثانیه یک کودک از گرسنگی جان خود را ازدست می دهد.
و در حال حاضر 1.2میلیارد نفر در معرض گرسنگی قرار دارند.
میزان آب مصرفی برای تهیه یک پوند گوشت 19.736 لیتر می یاشد و از طرفی از هر 6 نفر در دنیا یک نفر آب آشامیدنی ندارد.
در هر ثانیه 86000پوند مدفوع در دامداری های تولید می شود که 130 بار بیشتر از آلاینده های اتومیبل ها و کارخانه هاست.



پنج شنبه 16/6/1391 - 18:11 - 0 تشکر 545985

لوبیای خرد شده (درشت) : 250 گرم
پیاز درشت 1: عدد
استاک گوشت و یا آب گوشت (اختیاری) : 1 عدد و یا یک لیوان
رب انار : 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مربا خوری پر
سیر : 2 حبه
فلفل شیرین : 1 عدد
پودر فلفل سیاه: مقداری
نمک: مقداری
روغن برای سرخ کردن
و ماست چکیده موسیر برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و تا وقتی که طلایی شود در روغن تفت می دهیم. سپس سیر را نیز که به صورت خلالی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. لوبیاها را اضافه کرده و در ماهیتابه را می گذاریم تا همزمان سرخ و نرم شوند (حدودا 30 دقیق با حرارت متوسط) وقتی رنگ لوبیا ها شروع به تغییر کرد در یک لیوان آب گوشت داغ و یا آب جوش رب ها را حل کرده و نمک و فلفل و اگر خواستیم استاک گوشت را نیز اضافه می کنیم. در صورت استفاده از استاک گوشت دیگر به غذا نمک نمی زنیم. این سس را روی لوبیاها ریخته و فلفل شیرین را روی لوبیاها گذاشته و حرارت آنرا کم می کنیم تا بپزد و حتما آبش را به طور کامل کشیده و به روغن بیافتد. سپس فلفل را برداشته و دور انداخته و مواد را داخل ظرف مورد نظر کشیده و با ماست چکیده موسیر تزئین می کنیم. نکته مهم در سرو این غذا لزوم وجود ماست موسیر روی غذا است زیرا طعم دهنده اصلی این غذا می باشد.

پنج شنبه 16/6/1391 - 18:11 - 0 تشکر 545986

خوراک لوبیا سبز

موادلازم :

لوبیاسبز------------------- چهار پیمانه
هویج متوسط-------------- سه عدد
سیب زمینی متوسط------ سه عدد
پیاز------------------------ دو عدد
زعفران دم کرده -----------دو ق.س
رب گوجه فرنگی---------- یک ق.غ
زیره----------------------- یک ق.م
آبلیمو-------------------- به مقدار لازم
روغن --------------------به مقدار لازم
نمک و فلفل------------- به مقدار لازم


طرز تهیه :

. پیاز را ساطوری ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

. لوبیا را به اندازه دو بند انگشت خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید ، نیمی از پیاز

تفت داده شده را اضافه کنید و با دو پیمانه آب بگذارید تا بپزد . در آخر نیمی از رب

گوجه فرنگی و زیره و نمک و فلفل را اضافه کنید وکمی تفت دهید و درآخرکمی آبلیمو

و یک ق.س زعفران را اضافه کنید و یک بار هم بزنید و حرارت راخاموش کنید.

. هویج را پوست کنده و حلقه حلقه خرد کنید و تمام مراحلی که برای پخت لوبیا سبز

انجام دادید را برای پخت هویج انجام دهید .

. سیب زمینی هارا خلال کنید و در روغن با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا طلایی شود

و در آخرکمی زعفران ریخته و یک دور هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

خوراک را بعد از داغ کردن در ظرف مورد نظر بکشید .

پنج شنبه 16/6/1391 - 18:11 - 0 تشکر 545987


گل کلم 2پیمانه گل شده
کدوخورشی 1عدد متوسط
قارچ 5عدد
گوجه فرنگی 6عدد متوسط
سیب زمینی 1عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران و روغن زیتون به دلخواه


طرز تهیه :
مواد را به میزانی که گفته شد تهیه کرده ، تمام آنها را خورد کنید و در قابلمه بریزید، سپس گوجه فرنگیها را که اگر دوست داشته باشید در غذا دیده شود خورد کنید وگرنه رنده کرده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را بیفزایید و بگذارید به مدت یک 1:15 ساعت بپزد پس از زمان معین آن را با روغن زیتون سرو کنید

پنج شنبه 16/6/1391 - 18:12 - 0 تشکر 545988

دال باقلا



مواد لازم‌:
لپه باقلا: یك‌ و نیم‌پیمانه‌
سیر كوبیده‌: 3 حبه‌
پیاز خردشده‌: 1 عدد بزرگ‌
سیب‌زمینی‌: 1عدد متوسط (به داخواه)
رب‌گوجه‌ فرنگی‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌
روغن‌، نمك‌، فلفل‌قرمز و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
اب تمرهندی‌: چند قاشق بازم به دالخواه
طرز تهیه‌:
ابتدا باقلای‌ را پاك‌ كرده‌ و خیس‌ می‌كنیم‌. بعد باقالا را با سیب‌زمینی‌ درسته به‌ همراه‌ 2 تا 3 لیوان‌ آب‌ می‌گذاریم‌ بپزد.تمرهندی‌ را نیز خیس‌ كرده‌ و كنار می‌گذاریم‌. دراین‌ هنگام‌ پیاز را سرخ‌ كرده‌ و سیركوبیده‌ شده‌ رابه‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. وقتی‌ كه‌ بوی‌ سیر بلند شد،به‌ مقدار لازم‌ رب‌گوجه‌فرنگی‌ و همچنین‌ نمك‌ وفلفل‌ و زردچوبه‌ رابه‌ مواد می‌افزاییم‌. دراین‌مرحله‌ تمرهندی‌ را از صافی‌ رد كرده‌ و به‌ باقی‌مواد اضافه‌ می‌كنیم‌. در مرحله‌ آخراین‌ مواد را به‌ باقلاو سیب‌زمینی‌ كه‌ در ابتداپخته‌ بودیم‌، اضافه‌ كنیم‌.وقتی سیب زمینی پخته شد بیرونش میاریم میکوبیم دوباره به مواد اضافه میکنیم.......... پس‌ از اینكه‌ غذا جوش‌خورد و آب‌ آن‌ گرفته‌ شد، غذای‌ ما آماده‌خواهد بود..............میتونید به جای تمر هندی از ابلیمو هم استفاده کنید......

پنج شنبه 16/6/1391 - 20:1 - 0 تشکر 546108

سلام

خوراک لوبیا سبز باید خوشمزه باشه من خیلی دوست دارم البته این زیره نباشه بهتر نیست:)

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

پنج شنبه 16/6/1391 - 20:2 - 0 تشکر 546111

ممنون از غذاهای خوبتون همشون معلومه که خیلی مقوی و سالمه.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

شنبه 18/6/1391 - 7:39 - 0 تشکر 549729

نودل    چشم  بلبلی




مواد لازم برای یك نفر:


لوبیا چشم‌بلبلی: 2 قاشق غذاخوری


آب: یك پیمانه


پیاز: یك عدد كوچك



سیر (خردشده)‌: 2 عدد



سبزیجات تازه (برگ بو، جعفری و آویشن)‌: هر كدام 2 برگ



نمك و فلفل: به مقدار لازم



روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری



فلفل‌ دلمه‌ای قرمز (خلال‌شده):‌ یك چهارم



اسفناج (خردشده)‌: 2 قاشق غذاخوری



نودل: 75 گرم



طرز تهیه: لوبیا را درون آب جوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. حین پختن اگر روی آن كف كرد آن را بگیرید. پیاز را نصف كرده و درون ظرف بیندازید. سپس سبزیجات تازه را اضافه كرده و نمك آن را اندازه كنید. در ظرف را بگذارید تا لوبیا 40 دقیقه كاملا بپزد. سپس شعله را خاموش كرده و سبزیجات و پیاز را از درون ظرف بیرون بیاورید و دور بریزید. لوبیا را كنار بگذارید. در یك ظرف دیگر آب بریزید و نودل‌ها را درون آن روی شعله ملایم بگذارید. وقتی جوشید آن را كم كنید تا نرم شود. درون یك تابه، روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. فلفل‌دلمه‌ای قرمز را درون آن بریزید. حدود 35 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر و لوبیا را همراه با آب آن درون تابه بریزید. در ظرف را بگذارید تا بجوشد. حالا اسفناج را اضافه و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید.


وقتی نودل هم كاملا نرم شد و پخت، آن را آبكشی كنید. با مواد درون تابه مخلوط كرده و در ظرف دلخواه خود بریزید. آن را تزئین و سرو كنید.



یكی از مهم‌ترین خواص لوبیا چشم‌بلبلی میزان فیبر بالای آن است. نصف پیمانه از آن حاوی 6/5 گرم فیبر است. فیبر به تنظیم عملكرد دستگاه گوارش كمك می‌كند و باعث برطرف شدن یبوست شده و با مانع شدن از جذب كلسترول از افزایش سطح آن در خون پیشگیری می‌كند كه در نتیجه آن خطر بیماری‌های قلبی ـ عروقی كاهش می‌یابد. از آنجا كه غذاهای حاوی فیبر به علت سرعت هضم آهسته باعث احساس سیری می‌شوند، می‌توان از آنها در رژیم‌های كاهش وزن نیز استفاده كرد.



هر نصف پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی حاوی 239 میلی‌گرم پتاسیم است كه به تنظیم فشار خون و كاهش خطر بیماری‌های قلبی كمك می‌كند و ضامن سلامت ماهیچه‌ها و استخوان‌هاست. بعلاوه این نوع لوبیا ازجمله مواد غذایی كم‌چربی و كم‌كالری به شمار می‌رود. هر نصف پیمانه از آن كمتر از 100 كالری و حدود یك گرم چربی دارد. رژیم غذایی حاوی لوبیا چشم‌بلبلی موجب كاهش وزن و پیشگیری از ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.



از دیگر خواص این ماده غذایی می‌توان به محتوای پروتئین مناسب (7/6 گرم در هر نصف پیمانه)‌ و آهن (2/1 گرم در هر نصف پیمانه)‌ اشاره كرد.


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.