نقش چای در مبارزه با بیماریها
آنتی اکسیدانهای موجود در چای « فلاوونوئید » هستند ؛ ترکیباتی قوی که به باور دانشمندان در مبارزه با بیماریها مؤثرند . برخی محققان معتقدند که آنتی اکسیدانهای چای از آنتی اکسیدانهای میوه و سبزیجات نیرومندتر ند . یک فنجان چای تقریباً حاوی ۲۰۰ میلی گرم فلاوونوئید است . نوشیدن سه فنجان چای در روز به غلظت فلاوونوئید در خون به میزان ۲۵ درصد می افزاید .
چای همچنین حاوی فیتوکمیکالها است که در آخرین بررسیها به عنوان عامل احتمالی جلوگیری از رشد تومورهای سرطانی مطرح شده اند . تحقیقات پیشرفته ای در مورد توانایی چای در مبارزه با بیماریهای قلب نیز انجام شده است . نتایج یک بررسی در آمریکا نشان داده است که خطر بروز حملات قلبی در کسانی که روزانه یک چند فنجان چای می نوشند ، نصف کسانی که چای مصرف نمی کنند .