• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 5026)
سه شنبه 19/2/1391 - 9:40 -0 تشکر 451679
آشپزی کنیم!

با سلام و ادب 

دوستان خوب همراه انجمن، خیلی از شما آشپزهای ماهری هستید و خیلی از ما ممکنه در پخت بعضی غذاها ایراد داشته باشیم. 


در این مبحث قصد داریم همدیگر رو تشویق کنیم به آشپزی خوب.

 این مبحث محلی است برای طرح سوالات آشپزی، طرح دستور غذاهای مختلف و   آشپزی کردن و درج عکسهای آشپزی خودمون. 

اگر غذای لذیذ و جدید و خوشمزه ای بلد هستید، اگر دست پخت شما در تهیه غذایی خاص عالی است، اگر حتی می خواهید آشپزی را شروع کنید با این مبحث همراه باشید. 


منتظر تک تک شما هستیم 




خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 3/5/1391 - 12:45 - 0 تشکر 478510

سوپ هایی مخصوص ماه رمضان +دستور پخت  

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، در کشور ما سوپ های مختلفی طبخ می شوند و هر کدام آن ها نیز خواص خاص خودشان را دارند. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم، می توانید از سوپ های مختلف در هنگام افطار استفاده کنید. در این مطلب نگاهی داریم به چند سوپ خوشمزه و دتور پخت آن ها را با هم مرور می کنیم.

سوپ سفید:

مواد لازم:

آب گوشت: ۵ پیمانه

سس سفید: ۲ پیمانه

هویج رنده شده: ۳ عدد

کرفس با جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و سبزی ها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم، در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.

مواد لازم برای سس سفید:

آرد: ۴ قاشق سوپخوری/کره: ۷۵ گرم/شکر: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

آرد را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم روی آرد ریخته و هم می زنیم تا در شکر حل شود سپس روی آتش گذاشته و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود آنگاه کره را داخل سس می ریزیم و بعد از دو جوش از روی آتش برمی داریم.

سوپ گندم و کلم:

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت چرخ شده بدون چربی: ۱۵۰گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

گندم پوست کنده: یک و نیم استکان

آبلیمو: به مقدار دلخواه

گشنیز وجعفری ساطوری شده: شش قاشق غذا خوری

کلم سفید خرد شده: یک لیوان

گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به مقدار لا زم

طرز تهیه:

گندم را از قبل خیس کرده، می پزیم. می گذاریم آب جوش بیاید. سپس کلم سفید خرد شده را در آن چند جوش می دهیم و بعد از آبکش کردن، آب آن را دور می ریزیم تا بوی بد آن برود.

وقتی گندم ها نیم پز شدند، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به شکل گلوله های کوچک در آورده و در آب سوپ که در حال جوشیدن است می ریزیم. کلم سفید را که قبلا آبکش کرده بودیم به همراه گشنیز و جعفری ساطوری شده اضافه می کنیم. نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده می گذاریم تا سوب جا بیفتد.

سوپ جو و گوشت:

مواد لازم

۲۵۰ گرم گوشت گاو

۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

نصف پیاز خرد شده

یک عدد هویج خرد شده

یک پیمانه کرفس خرد شده

نصف قاشق چای خوری آویشن خشک

۶ پیمانه آب

نصف فنجان جو

یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

یک قاشق غذاخوری کره

۲۵۰ گرم قارچ

۳ قاشق غذاخوری جعفری.

نمک و فلفل.

طرز تهیه:

گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در ظرف دیگری هویج، پیاز و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید.  پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا این که گوشت نرم شود.

سپس جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. قارچ ها را در تابه حاوی کره تفت دهید تا کمی طلایی شود و همراه با جعفری به سوپ اضافه کنید.

سوپ قارچ:

مواد لازم برای ۴نفر :

قارچ ۵۰۰گرم

کره ۹۰گرم

پیاز خرد شده ۲عدد متوسط

سیر له شده یک حبه

آرد ۲قاشق غذاخوری

آب مرغ ۴پیمانه

برگ بو یک عدد

خامه نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه:

قارچ ها را بشویید و خرد کنید. کره را در تابه داغ کنید پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود. آرد و قارچ ها را خوب باهم مخلوط کنید و به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و کمی تفت دهید. در این مرحله برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره دربیاورید. مواد سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از جوش آمدن زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه و سرو کنید.

سوپ هویج:

مواد لازم:

کره ۲قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده یک عدد

هویج خرد شده نیم کیلوگرم

سیب زمینی درشت خرد شده یک عدد

سیر له شده یک حبه

آب مرغ ۴ پیمانه

نمک و فلفل به مقدار کافی

خامه نصف پیمانه

طرز تهیه:

پیاز، کره، سیب زمینی و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت۳۰دقیقه بجوشد. زیر آن را خاموش کنید و در غذاساز هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. خامه را اضافه کنید، در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتر اضافه و سرو کنید.

گدای فاطمه(س)

شنبه 7/5/1391 - 17:8 - 0 تشکر 483137

این غذا هنگام افطار سر سفره اهالی خطه كرمان قرار می گیرد.

مواد لازم :

نخود: یك لیوان
گوشت با استخوان: نیم كیلو
نمك، زرد چوبه و فلفل: به میزان لازم
كشك ساییده شده: به مقدار كافی
گندم شیر: دو لیوان
رشته آش: مقداری
سیر و نعنا داغ: به مقدار لازم
پیاز: یك عدد

طرز تهیه :
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له كرده سپس گندم شیر را اضافه كرده و پس از پخت آن مقداری كشك به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه كنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر كنید تا كاملاً بپزد.

طرز تهیه گندم شیر:
ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الك كردن آرد آن را كاملاً جدا كنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمك بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا كاملاً خشك شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان كرمان مورد استفاده قرار می گیرد.

يکشنبه 8/5/1391 - 14:11 - 0 تشکر 484048

این دستور آشپزی به عنوان سحری خیلی طرفدار دارد 

از غذاهای لذیذ مسلمانان هند كه به عنوان سحری نیز طرفداران فراوان دارد. طبخ این غذا به شمال هند، یعنی كشمیر بازمی‌گردد. آشپزی شمال هند تركیبی از آشپزی پاكستان، افغانستان و منطقه كشمیر است.



مواد لازم برای ۴ نفر:

میگو: ۵۰۰گرم، پاك‌كرده
سیر رنده‌شده: ۲ قاشق چای‌خوری
زنجبیل رنده‌شده: ۲ قاشق چای‌خوری
کرم ماسالا: یك قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
‌لیمو ترش: یك عدد
نمك: یك قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
پودر سوخاری: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
آرد ذرت: ۴تا۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم


روش تهیه:

۱- سیر، زنجبیل، آبلیمو، نمك و ادویه‌ را با هم مخلوط كرده و میگوها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.

۲- تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا یكدست شود، كم‌كم آرد ذرت را به آن اضافه كنید تا به شكل خمیر یكدست و شلی درآید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

۳- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. مقدار آن باید به اندازه‌ای باشد كه میگوها در آن شناور باشد.

۴- میگوها را در مایه تخم‌مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ كنید. مدت زمان سرخ كردن حدود ۴ دقیقه یا تا زمانی است كه روی آن طلایی و ترد شود.


نكات:

۱- آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.

۲- به جای میگو از مرغ نیز می‌توانید استفاده كنید.

۳- اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، ‌به جای آن از نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده كنید.

يکشنبه 8/5/1391 - 19:55 - 0 تشکر 484491

سلام
ممنون از دستورات آشپزیتون بر اساس موادی که استفاده میشه معلومه غذای خوشمزه ای میشه.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

يکشنبه 19/6/1391 - 0:24 - 0 تشکر 551795

با سلام در این قسمت نکاتی مربوط به خوراکیها در اشپزی و اشپزخانه قرار میدهم

يکشنبه 19/6/1391 - 0:30 - 0 تشکر 551816

۶۰ سوال و جواب جالب در مورد تخم مرغ




۱- چگونه می توان یک تخم مرغ تازه و کهنه را از یکدیگر تشخیص داد ؟
اگر یک تخم مرغ تازه را در ظرف آبی وارد کنیم در میان آب غرق می‌گردد در حالیکه یک تخم مرغ کهنه بر سطح آب شناور می‌ماند.



۲- دلیل شناور ماندن تخم مرغ کهنه بر سطح آب چیست ؟
دلیل این شناوری رشد کیسه هوایی تخم مرغ در اثر گذشت زمان و تبخیر آب تخم مرغ از آن است.


۳- چرا گاهی اوقات تخم مرغ به سختی پوست کنده می‌شود ؟
این خود دلیلی بر تازگی تخم مرغ است ، اگر این تخم مرغها را به مدت یک هفته تا ۱۰ روز در انبار نگهداری نمایند بعد از پختن معمولا" راحت تر پوست کنده می‌شوند.


۴- چرا بعضی از تخم مرغها دارای یک حلقه سبزرنگ به دور زرده خود می‌باشند ؟
علت تشکیل این حلقه ترکیب آهن و گوگرد موجود در تخم مرغ می‌باشد.


۵- آیا تخم مرغهای دارای این حلقه های سبزرنگ را می‌توان مصرف نمود ؟
بلی ، زیرا این حلقه ها دلیلی بر امر خرابی تخم مرغ نیست و اثری بر ارزش غذایی آن ندارد.


۶- کدام کشور بیشترین مصرف سرانه تخم مرغ را دارد ؟
ژاپن


۷- رشته های نخی شکل سفید رنگ موجود در سفیده تخم مرغ چه نامیده می‌شود ؟
شالاز


۸- ساختار شالاز از چه ماده ای تشکیل شده است ؟
پروتئین


۹- وظیفه رشته شالاز در تخم مرغ چیست ؟
نگهداری زرده در مرکز سفیده تخم مرغ است.


۱۰- چرا گاهی سفیده تخم مرغ کدررنگ است ؟
کدر بودن سفیده تخم مرغ به دلیل وجود دی اکسید کربن موجود در تخم مرغ است.


يکشنبه 19/6/1391 - 0:32 - 0 تشکر 551820


۱۱-آیا این امر ( کدری سفیده تخم مرغ ) دلیل بر تازگی آن است ؟
بلی ، دلیل این امر دی اکسید کربن موجود در تخم مرغ بوده که فرصت خروج از پوسته را نیافته است.


۱۲- کریستال زرد یا سبزرنگ موجود در سفیده تخم مرغ بیانگر چیست ؟
حضور بلورهای زرد یا سبزرنگ در سفیده خام به دلیل وجود ریبوفلاوین تخم مرغ است.


۱۳- آیا خوردن تخم مرغ خام صحیح است ؟
خطر مسمومیت غذایی تخم مرغهای خام و ناپخته بالاست و بهتر است که غذاهای حاوی تخم مرغ خام مصرف نشوند.


۱۴- چرا باید تخم مرغها را در بسته های مخصوص خودشان نگهداری نمود ؟
سطح پوسته تخم مرغ حاوی روزنه های بسیار است و اگر تخم مرغ را در بسته های مخصوص خودشان نگهداری ننماییم ، از این طریق تخم مرغ بو و طعم غذاهای درون یخچال را جذب می‌نماید.


۱۵- بهترین راه ذخیره تخم مرغها چیست ؟
بهترین راه ذخیره تخم مرغها این است که در بسته های مخصوص خود و در یخچال نگهداری شوند.


۱۶- برای چه مدت می‌توان تخم مرغها را نگهداری نمود ؟
تخم مرغهای تازه را می‌توان در بسته بندی های مخصوص خودشان و در دمای یخچالی ۴ تا ۵ هفته پس از تولید نگهداری کرد.


۱۷- جهت کاهش کیفیت تخم مرغها چه باید کرد ؟
به محض خرید ، تخم مرغها را از یخچال فروشگاهها آنها را به یخچال منازل منتقل کرد.


۱۸- چرا باید تخم مرغها را در یخچال نگهداری کرد ؟
تخم مرغها نیز مانند سایر مواد غذایی فسادپذیر بوده و دارای تاریخ مصرف است. اگر تخم مرغ را در فضای باز نگهداری نماییم این امر فساد تخم مرغ را تسریع می‌بخشد.


۱۹- رنگ پوسته تخم مرغ به چه عواملی بستگی دارد ؟
این امر به نژاد مرغهای تخمگذار مربوط است.


۲۰- آیا رنگ پوسته تخم مرغ اثری در ارزش غذایی آن دارد ؟
خیر ، رنگ پوسته وابسته به نژاد بوده و هیچ اثری بر ارزش غذایی آن ، کیفیت ، طعم و نوع پخت آن ندارد.


يکشنبه 19/6/1391 - 0:34 - 0 تشکر 551824


۲۱- آیا بین لاله گوش مرغهای تخمگذار و رنگ تخم مرغهای آنها ارتباطی وجود دارد ؟
بلی ، مرغهای با لاله گوش سفید تخم مرغ سفید و مرغهای با لاله گوش قرمز تخم مرغهای قهوه ای تولید می‌نمایند.


۲۲- علل ایجاد لکه های خونی در تخم مرغ چیست ؟
گاهی اوقات لکه های خونی کوچک در زرده تخم مرغ دیده می شود ، این لکه ها دلیل بر نطفه دار بودن تخم مرغ نیست ، بلکه به علت پارگی عروق خونی بر روی زرده در طی شکل گیری تخم مرغ بوجود می آیند.


۲۳- آیا از تخم مرغ های دارای لکه خونی می‌توان استفاده نمود ؟
بلی ، می‌توان با نوک چاقو آن لکه ها را برداشت و از تخم مرغها استفاده نمود.


۲۴- درجه بندی یک تخم مرغ بر چه اساسی تعیین می‌گردد ؟
تخم مرغها را بر مبنای کیفیت پوسته ، کیفیت داخلی و اندازه کیسه هوایی آنها درجه بندی می‌کنند.


۲۵- نگهداری تخم مرغ به مدت ۱ روز در دمای اتاق معادل چند روز نگهداری آن در یخچال است ؟
معادل با نگهداری آن به مدت یک هفته در یخچال است.


۲۶- بهترین محل نگهداری تخم مرغها در یخچال کجاست ؟
تخم مرغ را باید در طبقات یخچال و در بسته های مخصوص خودشان نگهداری نمود.


۲۷- چرا درب یخچال محل مناسبی جهت نگهداری تخم مرغ نیست ؟
چون دارای نوسانات دمایی زیادی است.


۲۸- مصرف سرانه تخم مرغ در ایران چقدر است ؟
۸۴/۵ کیلوگرم در سال


۲۹- ۵ گروه عمده غذایی کدامند ؟
۱- گروه نانها
۲- گروه سبزیها
۳- گروه میوه ها
۴- گروه گوشت ، ماکیان ، تخم مرغ ، ماهی و حبوبات
۵- گروه شیر و لبنیات ( ماست و پنیر )


۳۰- آیا می‌توان تخم مرغ را به عنوان یک رژیم غذایی سالم مصرف نمود ؟
تخم مرغ در گروه گوشت و ماکیان قرار دارد و می‌توان آنرا به طور متناوب به جای گوشت قرمز ، ماهی و مرغ استفاده نمود.


۳۱- تخم مرغ حاوی چه مواد غذایی است ؟
پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، انواع ویتامین ها و مواد معدنی ، چربیها


۳۲- چه عواملی در افزایش میزان سطح کلسترول خون مؤثرند ؟
چربیهای اشباع در مقایسه با کلسترول رژیم غذایی بر افزایش میزان سطح کلسترول خون مؤثرتر هستند.


۳۳- کلسترول چیست ؟
کلسترول از نظر ساختار شیمیایی نوعی موم محسوب می‌شود.


۳۴- نقش کلسترول چیست ؟
کلسترول در ساختمان سلولها و هورمونها بدن نقش بسزایی را ایفا می‌نماید.


۳۵- کلسترول توسط کدام عضو بدن تولید می‌گردد ؟
کبد


۳۶- انواع کلسترول کدامند ؟
کلسترول غذایی و کلسترول خون


۳۷- کلسترول غذایی چیست ؟
کلسترولی است که از طریق غذا وارد بدن می‌شود.


۳۸- کلسترول خون چیست ؟
کلسترولی است که در عروق خونی جریان دارد.


۳۹- آیا همه منابع غنی از پروتئین گران قیمت هستند ؟
خیر ، زیرا تخم مرغ یک منبع غنی از پروتئین با قیمت مناسب است که محققین از آن به عنوان یک معیار استاندارد جهت اندازه گیری پروتئین سایر مواد غذایی بهره می‌برند.


يکشنبه 19/6/1391 - 0:34 - 0 تشکر 551825


۴۰- هر مرغ بطور متوسط سالانه چه تعداد تخم مرغ می‌گذارد ؟
در حدود ۳۰۰ عدد


۴۱- چه میزان چربی در تخم مرغ موجود است ؟
۵/۴ گرم چربی


۴۲- چه میزان از چربی موجود در تخم مرغ اشباع است ؟
۵/۱ گرم


۴۳- چه میزان از چربی موجود در تخم مرغ غیراشباع است ؟
۸/۲ گرم


۴۴- میزان بالای کلسترول خون باعث چه رخدادهایی می‌گردد ؟
اگر میزان کلسترول خون بالا باشد ، سبب می گردد که سرخرگها مسدود گردند و این امر باعث کندشدن حرکت خون در رگها گردیده و ممکن است آنرا بطور کلی مسدود نماید و باعث حمله قلبی گردد.


۴۵- چگونه می توان میزان کلسترول خون و خطرات حمله قلبی را کاهش داد ؟
با عدم مصرف چربیهای اشباع ، افزایش تمرینات بدنی ، داشتن وزن متناسب با قد و عدم مصرف سیگار می توان سطح کلسترول خون را کاهش داد.


۴۶- مسمومیت غذایی چیست ؟
تمامی مواد مغذی قابلیت انتقال میکروارگانیزم ها و توکسین ها را دارند که اگر بر اثر فرآوری مناسب ( معمولا" حرارت ) از بین نروند ، نتیجه آن مسمومیت غذایی است.


۴۷- چگونه می‌توان خطر مسمومیت غذایی توسط تخم مرغ را کاهش داد ؟
پوسته یک تخم مرغ معمولا" حاوی انواع میکروارگانیزم هاست که با ضدعفونی نمودن ، شستن و پاک کردن پوسته یک تخم مرغ می‌توان خطر مسمومیت توسط میکروارگانیزمها را کاهش داد.


۴۸- برای کاهش احتمال خطر مسمومیت به هنگام طبخ غذا با تخم مرغ چه باید کرد ؟
از تخم مرغهای آلوده ، ترک دار ، شکسته و … نباید استفاده نمود و از روشهای اصولی چون شستن دستها ، ضدعفونی کردن وسایل و ظرفهای آشپزخانه و غیره بهره برد.


۴۹- باکتریها علاوه بر غذا به چه عوامل دیگری نیازمندند ؟
رطوبت ، دما و زمان


۵۰


يکشنبه 19/6/1391 - 0:35 - 0 تشکر 551827


- جهت از بین بردن خطر وجود باکتریها در تخم مرغ از چه روشهایی می‌توان بهره برد ؟
سرد کردن و پختن


۵۱- معروفترین باکتری موجود در تخم مرغ چه نام دارد ؟
سالمونلا انتریدیس


۵۲- کدام مواد موجود در تخم مرغ به مصارف دارویی و شیمیایی می‌رسند ؟
لیزوزیم و فسفوتین


۵۳- جهت مصرف مجدد غذاهای حاوی تخم مرغ آنرا باید تا چه دمایی حرارت داد ؟
۷۰ درجه سانتیگراد


۵۴- باقی مانده غذاهای حاوی تخم مرغ را باید در چه دماهایی نگهداری نمود ؟
در مکانی با دمای بیش از ۶۰ درجه سانتیگراد و یا در مکانی با دمای کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد


۵۵- برای تهیه تخم مرغ پخته آنرا باید تا چه مدت حرارت داد ؟
۷ تا ۹ دقیقه


۵۶- برای طبخ غذاهای حاوی تخم مرغ تا چه دمایی باید آنها را حرارت داد ؟
تا بیش از ۷۰ درجه سانتیگراد


۵۷- رنگ زرده تخم مرغ به چه عواملی بستگی دارد ؟
جیره غذایی مرغهای تخمگذار


۵۸- جهت نگهداری تخم مرغ در بسته های مخصوصشان ، باید آنها را چگونه در بسته ها جای داد ؟
قسمت پهن تخم مرغ باید رو به بالا باشد .


۵۹- آیا می توان تخم مرغ را در فریزر نگهداری نمود ؟
خیر



۶۰- تخم مرغ پخته را تا چه مدت می‌توان در یخچال نگهداری نمود ؟
تا یک هفته

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.