طرز تهیه خورشت چغاله بادام
الان فصل چغاله بادام است و در هر میدان تره بار و مغازه میوه فروشی و حتی روی چرخ دوره گردها هم این میوه دیده می شود.
با چند نوع میوه معمولاً می توان خورش و یا ترشی تهیه کرد که چغاله بادام یکی از انواع آنهاست.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 400 گرم
پیاز خورد و سرخ شده: یک عدد متوسط
چغاله بادام: 200 گرم
نعنا و جعفری خورد شده: 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب غوره: به میزان لازم
آب: 4 لیوان
طرز تهیه خورشت چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45 تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند. وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا قوام بیاید. حال غذا آماده است.
نکات:
1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز اضافه کنید.
3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.