• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 5056)
سه شنبه 19/2/1391 - 9:40 -0 تشکر 451679
آشپزی کنیم!

با سلام و ادب 

دوستان خوب همراه انجمن، خیلی از شما آشپزهای ماهری هستید و خیلی از ما ممکنه در پخت بعضی غذاها ایراد داشته باشیم. 


در این مبحث قصد داریم همدیگر رو تشویق کنیم به آشپزی خوب.

 این مبحث محلی است برای طرح سوالات آشپزی، طرح دستور غذاهای مختلف و   آشپزی کردن و درج عکسهای آشپزی خودمون. 

اگر غذای لذیذ و جدید و خوشمزه ای بلد هستید، اگر دست پخت شما در تهیه غذایی خاص عالی است، اگر حتی می خواهید آشپزی را شروع کنید با این مبحث همراه باشید. 


منتظر تک تک شما هستیم 




خدا در همین نزدیکی است
جمعه 29/2/1391 - 23:4 - 0 تشکر 454901

سلام
من یه سوال فنی دارم!!!!!!!!!!
تازه ساندویچ میکر خریدم وبا آن اسنک درست کردم ولی اسنک ها یک مشکل داشت واون اینکه به راحتی ازوسط نصف نشد انگار لبه های بالا وپایین سینی اسنک روبروی هم نیستند وشاید من بلد نبودم خوب درست کنم!کسی می دونه چرا اینطوری شده؟

شنبه 30/2/1391 - 2:57 - 0 تشکر 454936

malinaz گفته است :
[quote=malinaz;428027;454901]سلام
من یه سوال فنی دارم!!!!!!!!!!
تازه ساندویچ میکر خریدم وبا آن اسنک درست کردم ولی اسنک ها یک مشکل داشت واون اینکه به راحتی ازوسط نصف نشد انگار لبه های بالا وپایین سینی اسنک روبروی هم نیستند وشاید من بلد نبودم خوب درست کنم!کسی می دونه چرا اینطوری شده؟

سلام
اگه یه شیار مختصر هم میندازه پس لبه ها روبرو هستن
به نظرم دو تا علت میتونه داشته باشه
یا درش محکم قفل نمیشه که حالت پرسی پیدا کنه و شیارها رو هم بیافتن
یا شاید زود برمیدارین و نمیزارین ترد بشه
چون باید تا مرحله ترد شدن بمونه...ترد که بشه راحت نصف میشه

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

شنبه 30/2/1391 - 11:5 - 0 تشکر 455011

vahidmiladi گفته است :

سلام
اگه یه شیار مختصر هم میندازه پس لبه ها روبرو هستن
به نظرم دو تا علت میتونه داشته باشه
یا درش محکم قفل نمیشه که حالت پرسی پیدا کنه و شیارها رو هم بیافتن
یا شاید زود برمیدارین و نمیزارین ترد بشه
چون باید تا مرحله ترد شدن بمونه...ترد که بشه راحت نصف میشه
malinaz گفته است :
[quote=vahidmiladi;415987;454936][quote=malinaz;428027;454901]سلام
من یه سوال فنی دارم!!!!!!!!!!
تازه ساندویچ میکر خریدم وبا آن اسنک درست کردم ولی اسنک ها یک مشکل داشت واون اینکه به راحتی ازوسط نصف نشد انگار لبه های بالا وپایین سینی اسنک روبروی هم نیستند وشاید من بلد نبودم خوب درست کنم!کسی می دونه چرا اینطوری شده؟

آفرین آقای میلادی شما هم آشپز خوبی هستینا!!!!:))

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

شنبه 30/2/1391 - 14:43 - 0 تشکر 455045

سلام
ممنون از پاسختون
راستش هردو طرف شیار می اندازه ولی روبروی هم نیست برای همین جداکردنش سخته !

پنج شنبه 4/3/1391 - 0:14 - 0 تشکر 456559

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

آشپزی | طرز تهیه خورشت چغاله بادام الان فصل چغاله بادام است و در هر میدان تره بار و مغازه میوه فروشی و حتی روی چرخ دوره گردها هم این میوه دیده می شود.

با چند نوع میوه معمولاً می توان خورش و یا ترشی تهیه کرد که چغاله بادام یکی از انواع آنهاست.

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

مواد لازم:

گوشت خورشتی: 400 گرم

پیاز خورد و سرخ شده: یک عدد متوسط

چغاله بادام: 200 گرم

نعنا و جعفری خورد شده: 300 گرم

نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم

آب غوره: به میزان لازم

آب: 4 لیوان

طرز تهیه خورشت چغاله بادام:

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45 تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند. وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا قوام بیاید. حال غذا آماده است.

نکات:

1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز اضافه کنید.
3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

هر كس كه با زندگي ميسازد ميبازد. بازندگي نساز زندگي را بساز.
شنبه 6/3/1391 - 10:47 - 0 تشکر 457082

سلام زهرا جون
این مدلی که گفتی پخت رو توی زودپزه یا قابلمه
گوشت تو قابلمه فکر نکنم 45  دقه بپزه؟
؟؟؟؟؟؟

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
جمعه 19/3/1391 - 13:11 - 0 تشکر 460187

شیرین پلوی قزوینی



مواد لازم برای 4 نفر:


برنج: 4 پیمانه
مرغ: 800 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته: هر كدام نصف پیمانه
خلال پوست پرتقال: یك پیمانه
شكر: نصف پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
زعفران، نمك و فلفل: به مقدار لازم
نان یا سیب زمینی: برای ته دیگ



روش تهیه:


خلال های بادام و پسته را یكی دو ساعتی توی آب بخیسانید و تلخی خلال های پرتقال را هم با چند بار جوشاندن در آب بگیرید و بعد از گرفتن تلخی، آنها را یك ساعت در آب سرد قرار دهید. در نهایت، پوست پرتقال های آن را با 3 قاشق شكر بپزید و در پایان كار، آب آن را خالی كنید.
پیازها را خرد كنید و در روغن سرخ كنید تا طلایی شود؛ بعد تكه های مرغ را به پیاز اضافه كنید و كمی تفت دهید تا رنگ عوض کند. نمك، فلفل و یك لیوان آب داغ را به مرغ اضافه كنید و 20 دقیقه ای روی اجاق آن را به حال خود بگذارید. بعد استخوان های مرغ پخته را جدا كنید. كمی شكر را هم با یك لیوان آب بجوشانید و 2 تا 3 قاشق كره، زعفران و آب مرغ باقی مانده در ظرف را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید.
برنجتان را آبكش كنید، ته دیگ را فراموش نكنید، می توانید از نان یا سیب زمینی استفاده كنید. نیمی از برنج آبكش شده را در قابلمه بریزید و نصف پوست پرتقال ها همراه خلال بادام و پسته را روی برنج ریخته و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. مخلوط زعفران و روغن و آب مرغ و شكر را كه قبلاً آماده كرده بودید، روی تمام برنج بریزید و برنج را روی شعله كم، دم بگذارید تا بعد از نیم ساعت آماده سرو شود. شیرین پلو را در دیس بكشید و باقیمانده خلال بادام، پسته و پرتقال را به صورت مخلوط یا جداجدا روی شیرین پلو را بپوشانید.



منبع: نشریه سرزمین من شماره 31


جمعه 19/3/1391 - 15:24 - 0 تشکر 460263


na_sh71
  خوش اومدین به این تاپیک
ممنون از دستور غذاتون
به نظر خوشمزه میاد

خدا در همین نزدیکی است
جمعه 19/3/1391 - 23:8 - 0 تشکر 460365

سلام
تابحال خورشت چاغاله بادوم نشنیده بودم!
حالا خوشمزه هست؟

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

يکشنبه 21/3/1391 - 12:57 - 0 تشکر 460547

vahidmiladi گفته است :
[quote=vahidmiladi;415987;452160]
سلام

من این مرغ رو امشب برای شام درست کردم.....یعنی من نکردم مامانم درست کرد فقط من نظارت میکردم:D

خیلی خوشمزه شد

از آذر خانوم و خانم باقری سپاسگزارم


سلام
ببخشید من دیگه نتونستم به این مبحث سر بزنم
نوش جان
انشاالله خودتون یادگرفتید دیگه؟
چون در آینده به دردتون میخوره(:

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.