• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5040)
پنج شنبه 23/4/1390 - 18:36 -0 تشکر 339231



همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 7/8/1390 - 20:14 - 0 تشکر 381150

مدیر مسوول روزنامه کیهان در یادداشت امروز خود نوشت: ۱-اوایل آبان ماه ۱۳۸۴- اكتبر ۲۰۰۵- خبرنگار «سی.ان.ان» كه برای تهیه گزارش و مصاحبه به كیهان آمده بود، با اشاره به حمله نظامی آمریكا به عراق و حضور همزمان نظامیان آمریكا در شرق و غرب ایران- افغانستان و عراق- نظر نگارنده را دراین باره جویا شد كه به وی گفته شد؛ «اگر آقای جرج بوش آدم جنایتكاری نبود وظیفه خود می دانستیم برای سلامتی و طول عمر وی دست به دعا برداریم»! و در مقابل ابراز تعجب خبرنگار سی.ان.ان كه در همان حال به دوربین دار و صدابردار برای ضبط دقیق صوت و تصویر تاكید می كرد به ایشان گفته شد «شما آمریكایی ها نمی دانید كه برخورداری از دشمن نادان چه امتیاز بزرگی است»! و در ادامه به نمونه هایی از دستاوردهای حمله نظامی آمریكا به عراق كه علی رغم خواست جرج بوش نصیب ایران شده بود اشاره رفت، چند ماه بعد از پخش این مصاحبه از شبكه تلویزیونی سی.ان.ان. «براون بك» سناتور جمهوریخواه از كانزاس كه به كینه توزی علیه جمهوری اسلامی معروف است و یكی از مدافعان سرسخت تحریم ایران بوده است نیز در یك كنفرانس خبری به مقایسه میان اهداف از قبل اعلام شده آمریكا در حمله به عراق و آنچه كه آن هنگام به دست آورده است پرداخت و با اشاره به سرنگونی رژیم صدام، حاكمیت اسلامگرایان در عراق، آسیب جدی گفتمان لیبرال دموكراسی در منطقه، تبدیل عراق به همپیمان استراتژیك جمهوری اسلامی ایران و... نتیجه گرفت كه هزینه های مالی و تلفات انسانی این حمله نظامی به آمریكا تحمیل شده است و دستاوردهای آن به حساب منطقه ای جمهوری اسلامی ایران ریخته شده.

سناتور براون بك در همین كنفرانس خبری با لحنی نیشدار گفت «مقایسه سود و زیان حمله نظامی آمریكا به عراق این تلقی را پیش می آورد كه حمله نظامی به عراق را جمهوری اسلامی ایران به پرزیدنت جرج بوش تحمیل كرده است»! این بخش از اظهارات سناتور براون بك با واكنش فوری و تند سخنگوی كاخ سفید روبرو شد كه آن را با منافع ملی آمریكا ناسازگار ارزیابی كرده بود و سناتور جمهوری خواه كانزاس توضیح داد كه در اظهارات خود جدی نبوده و قصد شوخی داشته است! و این در حالی بود كه براون بك شواهد محسوس و قابل مراجعه ای را به اظهارات خود پیوست كرده و نشان داده بود طرح حمله نظامی آمریكا به عراق «احمقانه»! بوده است.

۲- روز چهارشنبه ۴ آبان ماه جاری -۲۶ اكتبر ۲۰۱۱- خانم هیلاری كلینتون وزیر امور خارجه آمریكا در اقدامی غیرمنتظره كه با توجه به جایگاه و موقعیت سیاسی وی در هیئت حاكمه آمریكا، «بیرون از عرف دیپلماتیك» ارزیابی شده است، ابتدا با شبكه فارسی زبان «بی بی سی» و ساعتی بعد با شبكه فارسی زبان صدای آمریكا «VOA» به مصاحبه نشست و اظهارات سخیف و خنده داری درباره جمهوری اسلامی ایران بر زبان آورد كه با جرأت می توان گفت، نمایش قابل تقدیری! از یك دشمن احمق بود و جا دارد مردم ایران و همه ملت های مسلمان همنوا با حضرت سجاد علیه السلام، خدای مهربان را به خاطر ارزانی داشتن این دشمن نادان شاكر باشند، اگرچه به قول سعدی؛ «از دست و زبان كه برآید كز عهده شكرش به درآید»!

پرداختن به تمامی اظهارات خانم هیلاری كلینتون در دو مصاحبه پی در پی او با شبكه های تلویزیونی فارسی زبان انگلیس و آمریكا اگرچه به نمایش گذاردن دست خالی مقامات آمریكایی در مقابله و چالش با ایران اسلامی است و امید است صدا و سیمای كشورمان متن كامل این دو مصاحبه را به جای یكی از برنامه های «رازبقا» پخش كند! ولی این مختصر را گنجایش آن پرحرفی نیست و از این روی به چند نكته گفتنی درباره مصاحبه های یاد شده بسنده می كنیم.

۳- وزیر امور خارجه آمریكا، ابتدا به پشتیبانی دولت آمریكا از فتنه ۸۸ و اینكه «دولت آمریكا، در حمایت از معترضان هرچه از دستش برمی آمد انجام داده است» اشاره كرده و از ناكامی این فتنه آمریكایی-اسرائیلی ابراز تأسف می كند. خانم كلینتون اعتراف می كند كه عوامل داخلی فتنه از آمریكا خواسته بودند «دولت آمریكا در حمایت از جنبش سبز(!) به گونه ای عمل كند كه عامل و حامی اصلی این جنبش تلقی نشود». تا اینجا وزیر خارجه آمریكا بی آن كه بخواهد و یا متوجه باشد كه دست به چه اعترافی زده است، یك گام بلند و سودمند به نفع جمهوری اسلامی ایران برمی دارد و برتمامی مستندات به دست آمده از فتنه ۸۸ و اعترافات بازداشت شدگان مهر تائید می زند و علی رغم تبلیغات گسترده رسانه های آمریكایی و انگلیسی و اسرائیلی كه عاملان و سران فتنه ۸۸ را بی تقصیر معرفی می كردند، خانم كلینتون از جایگاه وزیر خارجه آمریكا تصریح می كند كه فتنه گران «ستون پنجم» آمریكا در ایران اسلامی بوده اند و بدیهی است كه در تمامی سیستم های حقوقی دنیا، «ستون پنجم»ها به اشد مجازات محكوم می شوند.

۴-خانم هیلاری كلینتون، چنانكه گویی با هووی خود «خانم مونیكا» جرّ و بحث كرده و برای او خط و نشان می كشد در اظهاراتی سخیف و احمقانه می گوید اگر معترضان در ایران نیز مانند مردم لیبی از آمریكا درخواست كمك كنند، دولت آمریكا به كمك آنان می شتابد! این تهدیدهای ناشیانه در حالی است كه اولا؛ مردم لیبی با دخالت ناتو در انقلاب اسلامی آنان به شدت مخالف بودند. ثانیا؛ آمریكا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و اسرائیل را حامیان اصلی سرهنگ قذافی می دانستند و در تظاهرات پیوسته خود بیشترین اعتراض ها را علیه این چند كشور غربی كه مهره های اصلی «ناتو» هستند، سرداده بودند و نهایتا نیز علی رغم تلاش گسترده آمریكا و متحدانش با صراحت اعلام كردند كه خواستار برپایی یك نظام اسلامی در كشورشان هستند. ثالثا؛ خانم كلینتون فراموش كرده است كه مردم مسلمان ایران با چه قدرت و اقتداری گروهك های تروریستی مسلح را به زباله دان تاریخ فرستادند، بنابراین اگر نگاه كلینتون به مردم ایران است كه مردم ایران در جریان فتنه ۸۸، حماسه ۹ دی و حضور همه ساله ۲۲ بهمن و اخیراً در استقبال بی نظیر و مثال زدنی از رهبر معظم انقلاب در سفر ایشان به كرمانشاه كه در سراسر ایران اسلامی تكرارشدنی است و... نفرت و انزجار عمیق خود از آمریكا و متحدانش را به نمایش گذارده اند و اما، چنانچه منظور كلینتون، اصحاب اندك و كم شمار فتنه ۸۸ است كه باید گفت؛ «موز را زور و قوتی گر بود كمر خویش راست می فرمود»!

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 7/8/1390 - 20:14 - 0 تشکر 381151

۵- یكی از خنده دارترین بخش از اظهارات هیلاری كلینتون، آنجاست كه درباره اتهام اخیر دولت آمریكا به جمهوری اسلامی ایران، سخن می گوید. این بخش از سخنان خانم كلینتون به اندازه ای بی پایه و اساس است كه مجری شبكه بی بی سی با پوزش از وی، می گوید؛ بسیاری معتقدند كه این اتهام و طرحی كه به ایران نسبت داده می شود «پیش پا افتاده» و «مبتذل» است- مجری از این اتهام با واژه BANAL یاد می كند- و خانم كلینتون كه از این سؤال به طور محسوسی عصبانی شده است به ادعانامه- كیفرخواست- دادستان كل آمریكا علیه «منصور ارباب سیار» اشاره می كند و به جای ارائه دلیل برای اثبات این ادعا می گوید «سپاه قدس سابقه اینگونه عملیات را دارد و این خود دلیل محكمی است بر این كه می تواند در توطئه قتل سفیر عربستان نیز دست داشته باشد»! و هیچ نشانه ای از سوابق مورد ادعای خویش ارائه نمی كند. خانم كلینتون كه انگار متوجه پریشان گویی خود شده است در ادامه پاسخ به سوال یاد شده می گوید «البته امیدواریم دولت آمریكا بتواند این اتهامات را در دادگاه ثابت كند»!

گفتنی است كه طی ۳۲ سال گذشته برای اولین بار است كه یكی از اتهامات دولت آمریكا به جمهوری اسلامی ایران نه فقط با مخالفت، بلكه با تمسخر بسیاری از مقامات رسمی و رسانه های معروف آمریكایی روبرو می شود. تا آنجا كه هفته نامه آمریكایی «تایم» علی رغم نزدیكی اعلام شده با كاخ سفید، این اتهام را مضحك و با سناریوهای تخیلی فیلم های هالیوودی قابل مقایسه دانسته است و «رابرت بائر» مأمور برجسته سیا در خاورمیانه اظهار می دارد: سطح كار نیروی قدس بسیار بالاتر از آن است كه چنین طرح های دم دستی داشته باشد و خطاب به دولتمردان آمریكایی می گوید: «با شناختی كه من از نیروی قدس دارم، اگر تصمیم بگیرد كه شما بمیرید، حتما خواهید مرد»!

هیلاری كلینتون كه فهمیده است پاسخ وی به پرسش یاد شده تا چه اندازه بی پایه و سخیف بوده است در مصاحبه بعدی با VOA- در همان روز- به فكر جبران می افتد و در پاسخ به همین سوال فقط می گوید «ما اسناد فراوانی در اختیار داریم كه در دادگاه ارائه خواهیم كرد»!

۶- وزیر امور خارجه آمریكا در پاسخ به این سوال كه «شما از یكسو می گوئید طرفدار جدی مردم ایران هستید و از سوی دیگر دست به تحریم هایی زده اید كه آثار آن متوجه همین مردم است» می گوید «آمریكا چاره ای جز انجام این تحریم ها ندارد»! و هنگامی كه با پرسش بعدی مجری كه اشاره تلویحی به تناقض میان ادعای مردم دوستی آمریكا و تحریم علیه همین مردم روبرو می شود، یك برگ دیگر به نفع جمهوری اسلامی ایران رو می كند و بی آن كه متوجه باشد، اعتراف می كند كه هدف اصلی از تحریم ها و اتهام تروریستی اخیر به ایران، ایجاد تمایل در جمهوری اسلامی ایران به مذاكره با آمریكاست و با استیصالی كه آشكارا نشان می دهد آمریكا تا چه اندازه از این كه مورد تحقیر ایران قرار گرفته عصبانی است، ابراز امیدواری می كند كه ایران در پی این تحریم ها به مذاكره با آمریكا تن بدهد. به بیان دیگر، خانم كلینتون با صراحت به دست بالا و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در چالش با آمریكا اعتراف می كند. اظهارات خانم كلینتون درباره انقلاب های اسلامی منطقه و ادعای حمایت از آنها در حالی كه خروش مردم در تمامی تحولات اخیر علیه دیكتاتورهای دست نشانده آمریكا نظیر حسنی مبارك، بن علی، عبدالله صالح، پادشاه اردن، آل سعود، آل خلیفه و... است نیز قبل از آن كه تعجب آور باشد خنده دار است و موارد دیگری از این دست كه در این وجیزه نمی گنجد و تنها می توان از ژرفای دل دست به دعا برداشت و از خدای مهربان، ادامه مسئولیت خانم هیلاری كلینتون در پست وزارت امور خارجه آمریكا را آرزو كرد!

۷- و بالاخره، نكته درخور توجه این كه در هیچیك از دو مصاحبه یاد شده هیچ پرسشی درباره جنبش فراگیر وال استریت و دامنه گسترده آن به بیش از ۱۲۰۰ شهر بزرگ از ۸۴ كشور جهان مطرح نمی شود و حال آن كه مردم آمریكا و سایر كشورهای اروپایی مخالفت جدی خود با نظام سرمایه داری را به صراحت فریاد می زنند و با شعار معروف «ما ۹۹ درصدیم كه تحت سلطه یك درصدی حاكمان آمریكایی و اروپایی قرار گرفته ایم» ضمن تاكید بر غیرمردمی بودن این حكومت ها از ادامه جنبش تا رسیدن به خواسته های مشروع خود سخن می گویند و به گفته تمامی صاحبنظران اروپایی و آمریكایی جنبش وال استریت، اصلی ترین، جدی ترین و بی سابقه ترین تهدید علیه دولت های غربی است. از این روی حضور شتابزده و غیرمنتظره هیلاری كلینتون در دو شبكه مورد اشاره برخلاف ظاهر آن، نشانه استیصال آمریكا در مقابل جنبش وال استریت، احساس ضعف و شكست از خیزش های اسلامی منطقه و سقوط پی درپی دیكتاتورهای دست نشانده است كه به اعتراف استراتژیست های معروف آمریكایی و اروپایی در تمامی این تحولات اثرپذیری از انقلاب اسلامی ایران به وضوح دیده می شود. مردم در آمریكا، انگلیس، ایتالیا، یونان و...خیزش خود را با حركت انقلابی مردم مصر در میدان «التحریر» مقایسه می كنند. در اقدام مضحك هیلاری كلینتون نباید وحشت آمریكا و متحدانش از حج امسال و فریاد برائت از مشركین ملت های مسلمان را كه این روزها به فریادی فراگیر تبدیل شده است، نادیده گرفت.
http://www.yalasarat.com/vdchvqnz.23nxqdftt2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 9/10/1390 - 9:55 - 0 تشکر 408761

پیام‌های مستقیم آقازاده لندن‌نشین برای آمریکا

حسین فدایی در تشریح گزارش کمیسیون اصل ۹۰ از فتنه ۸۸ به بررسی نقش مهدی هاشمی در انتقال اخبار و اطلاعات از خارج به ایران و همچنین نقش محمد خاتمی در معرفی میرحسین موسوی به عنوان فردی مناسب برای پیشبرد پروژه تغییر در ایران به طرف های غربی پرداخت.
به گزارش مهر، در جلسه امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون اصل نود از فتنه ۸۸ در آستانه حماسه ۹ دی قرائت شد.

حسین فدایی عضو کمیسیون اصل نود در ابتدای قرائت این گزارش گفت: کمیسیون اصل نود گزارش چکیده ای را از رسیدگی به حوادث انتخابات ریاست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ که منجر به شکل گیری جریان فتنه شد ارائه می دهد.

فدایی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، غرب که الگوی ناب اسلامی را به عنوان گفتمانی در مقابل لیبرال دموکراسی می دانست، به طور همه جانبه سعی در مخدوش کردن این نظام داشت تا مانع از الگودهی ملت ایران به دیگر ملت های جهان برای شکستن ساختار از پیش تعیین شده نظم جهانی شود. اما شکست های پی در پی نظام سلطه از جمهوری اسلامی ایران طی ۳۲ سال گذشته و پیشرفت های چشمگیر ایران در این مدت منجر به طراحی شیوه های جدید مواجهه با ایران شد.

عضو کمیسیون اصل نود تصریح کرد: پیشرفت در رشته های گوناگون علمی و فناوری، تصویب راهبرد تهاجمی در سیاست خارجی، به انحراف کشاندن قدرت های استکباری، عدم تمکین ایران در قبال فشارهای بیرونی، تلاش برای گسترش هرچه بیشتر جبهه مبارزه با رژیم صهیونیستی، قدرت های استکباری به ویژه آمریکا را به تلاش برای انتخاب گزینه های سخت، نیمه سخت و نرم علیه ایران وادار کرد به این امید که بتواند پروژه تغییر رفتار نظام ما را به عنوان گام اول پروژه تغییر به ثمر رساند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: تجربه دوران حاکمیت جریان دوم خرداد که جرج بوش پسر هنگام ترک کاخ سفید آن را دورانی خوش خواند و از بابت به پایان رسیدن آن ابراز تأسف کرد، آمریکا و متحدانش را به این نتیجه رساند که بهترین و کوتاهترین روش برای ایجاد تغییر در رفتار ایران اسلامی، سرمایه گذاری بر روی جریان ساختارشکن و غرب گرای داخل ایران است. در طول دوران اقتصادی و سیاسی خود، خود به خوبی نشان داده بود روش ها و اهداف خود را کاملا بر مبنای تئوری ها و نیازهای غرب پیاده کرده است.

وی افزود: به همین دلیل بود که بلافاصله پس از پایان دولت اصلاحات برخی فرایندها شتابی روز افزون گرفت.

فدایی در تشریح این فرایندها اظهار داشت: فرایند مراکز تصمیم سازی برای تهیه راهبردهای عملیاتی علیه ایران، تصویب بودجه ویژه برای حمایت از اپوزاسیون، ایجاد و تقویت ساختار و شیوه رسانه ای جدید برای ایجاد، هدایت و تغزیه آشوب داخلی، تصویب قطعنامه های تحریمی علیه ایران، فعال شدن سرویس های اطلاعاتی برای تحقق دو پروژه اپوزاسیون واحد، با برداشتن مرزها میان گروه های مختلف اپوزاسیون و اپوزاسیون حرفه ای که اصلاح طلبان غرب گرا در سال ۸۴ فقدان آنها را جزو ضعف های اساسی خود اعلام کرده بودند و گنجاندن آن در غالب پروژه شبکه سازی در محیط های واقعی و مجازی، تقسیم کار میان کشورهای غربی برای برقراری پیوندهای پنهان با اپوزاسیون داخلی، برنامه ریزی برای تبدیل انتخابات به هسته مرکزی یک فرایند کودتای مخملی بود.

وی تصریح کرد: اگرچه بسیاری از این فرایندها از سال ها قبل آغاز شده بود و عمر برخی از آنها به بیش از ۲۰ سال می رسید، اما در این تردیدی نیست و مجموعه اطلاعات موجود هم نشان می دهد برنامه ریزی اصلی برای تبدیل این پروژه ها به فتنه داخلی پس سال ۸۴ اوج گرفته است.

فدایی تصریح کرد: این گزارش تلاش می کند، چگونگی تکمیل این پروژه و تبدیل آن به یک فتنه سیاسی و اجتماعی با استناد به اطلاعات معتبر و آگاهی و روایتی دقیق از چگونگی مهار این فتنه دقیق ارائه نماید.

فدایی در بخش اول گزارش خود اظهار داشت: آنچه فردای پس از انتخابات سال ۸۸ را رقم زد، فرصتی بود از سالها قبل و با برنامه ریزی مدون و منسجم بیگانگان و همراهی عناصر فریب خورده داخلی فراهم آمد.

وی افزود: فضای مطلوب سوء استفاده بیگانگان از طریق حاکم شدن فضای غیر عقلانی و تهییج احساسات، نادیده گرفتن تذکرات مقام معظم رهبری و نادیده گرفتن اخلاق و روابط انتخاباتی فضایی را فراهم کرد که دشمنان به پیاده سازی سناریوی از پیش تعیین شده خود بپردازند در این راستا می توان به عوامل داخلی و خارجی اشاره کرد.

فدایی در قسمت دیگری از گزارش خود، به تشریح زمینه و عوامل داخلی فتنه ۸۸ پرداخت و گفت: مجموعه اسناد موجود نشان می دهد به طور کلی راهبرد غرب در قبال جمهوری اسلامی، مبتنی بر این پیش فرض است که در نهایت اجرای سناریوهای براندازه باید راهی به داخل ایران بیابد و هدف فشارهای بین المللی نیز در نهایت چیزی به جز اثر گذاری در داخل ایران و فعال کردن مجموعه نیروهای غرب گرا که همواره در مقابل اکثریت مردم مجموعه ای کوچک محسوب می شوند، نیست.

وی افزود: یکی از عوامل زمینه ساز فتنه ۸۸ در زمانی به مدت ۲ دهه از سال ۸۴ بدین سو در غالب ساز و کارهایی صورت گرفته است که شامل: ۱- برقراری ارتباطات پنهان، ۲- کمک مالی، ۳- حمایت علنی از چهارچوب پروژه‌های دیپلماسی عمومی، ۴- فشار به نظام جمهوری اسلامی به منظور ایجاد فضای مانور برای جریان غرب گرا در داخل، ۵- شبکه سازی اجتماعی در حوزه های مجازی.

وی افزود: در عین حال نکته مهم در این میان این است که غرب برای کلید زدن پروژه خود به آماده شدن مجموعه ای از شرایط داخلی نیاز داشت و به منظور هرچه کاملتر کردن پروژه از پیش برنامه ریزی شده، انتخابات را به عنوان یکی از مهمترین نقاط قوت جمهوری اسلامی هدف قرار داد.

فدایی اظهار داشت: بررسی دقیق فتنه ۸۸ نشان می دهد عملکرد و سخنان سران داخلی و خارجی فتنه، الگو برداری کاملا دقیق از تئوری های پیش طراحی شده انقلاب های مخملی در مراکز تولید توطئه های جاسوسی در خارج از کشور و از جمله تئوری مبارزات خشونت پرهیز و روش های مسالمت آمیز نافرمانی مدنی که از طرف کسانی چون جین شاپ بوده است که در تمام نمونه های غربی خود از جمله موارد اجرا شده در اروپا و آسیای میانه به صورت انتخاب محور عمل کرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر اساس اسناد موجود، کشورهای غربی و در رأس آنها دولت آمریکا بر مبنای مجموعه کدهایی که از داخل ایران دریافت کردند به این نتیجه رسیدند که مقطع انتخابات ریاست جمهوری دهم در سال ۸۸ بهترین فرصت برای اجرای کودتای مخملی در ایران است.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 9/10/1390 - 9:56 - 0 تشکر 408762

وی با برشمردن عواملی که موجب متقاعد شدن نظام سلطه برای انجام انقلاب مخملی در سال ۸۸ شده است، گفت: این عوامل شامل:

۱- مسافرت های خارجی افرادی چون محمد خاتمی که اغلب تلاش برای متقاعد کردن طرف خارجی به اینکه میرحسین موسوی فردی مناسب برای پیش بردن پروژه تغییرات ساختاری در ایران است، اختصاص داشته است. اسناد موجود نشان می دهد در تونس، ترکیه، استرالیا برای ترغیب خارجی ها به حمایت از موسوی تلاش کرده و موفق نیز شده است.

۲- مسافرت مجموعه ای از عوامل اطلاعاتی خارجی در پوشش های مختلف به داخل ایران و برآورد اوضاع داخلی ایران به شناخت تاریخی از شخصیت میرحسین موسوی به دلیل حضور عوامل وابسته به سرویس های اطلاعاتی در کنار وی، مانند اردشیر امیرارجمند.

۳- پیشبرد پروژه شبکه سازی با همراهی گروه هایی چون حزب مشارکت و سازمان مجاهدین از سال ۸۸ به این سو، که اصلی ترین مکانیزم اجرایی آن برگزاری دوره های متعدد براندازی نرم در خارج از ایران برای گروه های برانداز داخلی و مسافرت بیش از چند صد نفر از چهره های شناخته شده جریان دوم خرداد به خارج از ایران به منظور شرکت در این دوره ها در فاصله سال های ۸۴ تا ۸۸.

وی در تشریح آخرین عاملی که پیام هایی را به غرب برای برگزاری فتنه در سال ۸۸ داده است، اظهار داشت: بر اساس اسناد موجود مهدی هاشمی نقشی عمده در ارسال پیام های خارج به ایران داشته و از جمله پیام های مستقیم وی برای آمریکا در اواخر سال ۸۷ موجب شد آمریکا پروژه مذاکرات هسته ای با ایران که اهمیت حیاتی برای آنها داشت را تعطیل کرده و انرژی خود را بر پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات ۸۸ متمرکز نمایند.

فدایی افزود: آنچه به عنوان عوامل خارجی زمینه ساز فتنه ۸۸ مورد نظر است، صرفاً یک فاکتور تأثیرگذار بر سهل شدن بروز فتنه ۸۸ نیست بلکه می توان به جد گفت؛ طرف غربی در برنامه ریزی، سازماندهی و هدایت ناآرامی های اجتماعی به سمت و سوی مورد نظر خود نقش اصلی را بر عهده داشته فلذا مدیریت فتنه ۸۸ بر عهده طرف غربی بوده است.

وی تأکید کرد: در اثبات این موضوع شواهد بسیار قطعی در مواضع رسمی سکانداران غرب، مراکز تولید و توطئه آمریکایی و رسانه های دیداری و شنیداری غرب موجود است. آنچه در این بحث اشاره می شود، شواهد موجود از دخالت و مدیریت غربی ها در این ۳ مقطع است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در ادامه به تشریح نقش غرب در فتنه ۸۸ پرداخت و اظهار داشت: بنیادهای غربی حامی براندازی ، به نتیجه نرسیدن جنگ سخت در ایران موجب شد نظام سلطه جهت پیگیری اهداف خود در ایران و خاورمیانه پرونده خاصی در اتاق های فکری خود برای ایران به وجود آورد. موید این موضع تعدد قابل ملاحظه تولیدات موسسات برانداز ایران است.

فدایی گفت: مرور پژوهش های انجام شده در بنیادهای غربی طی سال های نزدیک به ۲۰۰۹ نشان می دهد که تحلیلگران از عدم وجود یک استراتژی کلان نگر پیرامون ایران و غرق شدن در تاکتیک هایی همچون ایران منهای انرژی هسته ای نگران اند و به دنبال دستیابی به این استراتژی مدون هستند. به وجود آمدن چنین دیدگاهی موجب می شود که یکباره تعداد پژوهش ها پیرامون دستیابی به یک استراتژی کلان در برخورد با ایران و بازشناسی ارکان جمهوری اسلامی اوج گیرد.

 http://www.yalasarat.com/vdcayen6.49n0i15kk4.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 9/10/1390 - 9:57 - 0 تشکر 408763

تلخ و شیرین؛ اشک و لبخند
روزشمار ماه پرحادثه و ماندگار سال 88
دی ماه سال 1388 از بیاد ماندنی ترین ماه های انقلاب اسلامی ایران است. ماهی پر از تلخی و شیرینی که همزمانی آن با ایام عزای اباعبدالله(ع) آن را در خاطره ها ماندگار کرد.
به گزارش جهان، گرچه هتک حرمت روز عاشورای امام حسین(ع) ملت سیاهپوش ایران را داغدارتر کرد اما حماسه بی نظیر"9 دی" خشم و کینه عزاداران حسینی را از هتاکان فتنه گر نمایان ساخت و غرب و عواملش را حیرت زده کرد. نیز آب سردی شد بر جریان سرکش فتنه 88 و پایانی بر آشوب های خیابانی. مرور روزهای این ماه پرحادثه خالی از لطف نیست.

1 دی

در پی اهانت‌های صورت گرفته در مراسم تشییع مرحوم منتظری از سوی جمعی از فرصت طلبان و همچنین تخریب اموال عمومی، مردم قم برای دومین روز با تجمع در برابر بیت امام راحل خواستار برخورد قانونی با مسببین حوادث اخیر در این شهر شدند.
معترضین سپس در برابر بیت یوسف صانعی تجمع كرده و با شعارهایی همچون «شهر مقدس قم، جای منافقین نیست» خواستار برخورد با وی به علت حاشیه سازی‌ها و حمایت وی از اراذل و اوباش شده و با امضای توماری خطاب به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اعلام «عدم صلاحیت مرجعیت صانعی» از سوی جامعه مدرسین را مطالبه كردند.
«اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه خود، میرحسین موسوی را از ریاست فرهنگستان هنر بركنار و علی معلم دامغانی را جایگزین وی كردند».

2 دی

مردم قم برای سومین روز متوالی در اعتراض به هتك حرمت نظام اسلامی و ولایت فقیه در حاشیه تشییع جنازه مرحوم منتظری، دست به تجمع زدند.
3 دی

چهارمین روز از تجمعات اعتراض آمیز مردم قم در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد. مردم قم همچنین در ادامه حركت خود با تجمع در مقابل بیت مقام معظم رهبری در قم با سر دادن شعار «درود بر رهبر آگاه ما، مسیر او روشنگر راه ما» و «مرجع انقلابی،‌ تشكر تشكر» ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های رهبر معظم انقلاب، حمایت خود را از مواضع روشنگرانه آیت‌الله نوری همدانی در حمایت از مقام عظمای ولایت اعلام كردند. تظاهركنندگان قمی آمادگی خود را برای عزیمت به تهران برای دفع فتنه اعلام كردند.

4 دی

مردم قم بار دیگر در اعتراض به هتك حرمت نظام اسلامی و ولایت فقیه از فتنه‌گران اعلام انزجار كردند. پنجمین روز متوالی از تجمعات مردم قم در حالی شكل گرفت كه آنان بعد از اقامه نماز جمعه با برپایی تظاهراتی از حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا میدان شهدای این شهر به سردادن شعارهای مختلف پرداخته و به سران فتنه هشدار دادند. مردم قم با شعارهایی نظیر «صانعی مرگ بر تو، مرگ بر تو»، «موسوی دستگیر بشه، فتنه زمین‌گیر میشه»، و... از مسئولان خواستند كه با سران فتنه برخورد جدی داشته باشند.

5 دی

محمد خاتمی در حسینیه جماران حاضر شد و برای دقایقی به ایراد سخنرانی پرداخت. وی نیز كه در این حسینیه حضور داشتند در خلال سخنان خاتمی شعارهای ساختارشكنانه علیه نظام اسلامی سردادند و همین موجب شد تا مردم و دانشجویان كه در محوطه بیرونی جماران حضور داشتند وارد حسینیه جماران شده و با شعارهایی چون «بیت امام خمینی، جای منافقین نیست»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه» و... خاتمی و هوادارانش را مجبور به ترك حسینیه كردند.

6 دی

ظهر عاشورا در حالی فرا رسید كه مردم سراسر كشور در هیئات مختلف مشغول به عزاداری بودند. در این حین جمعی از اراذل و اوباش كه خود را جنبش سبز می‌نامیدند و از روزهای قبل با تبلیغات شبكه‌های خبری خارجی از حضور میلیونی و سبز خود در خیابان‌ها خبر داده بودند، با استفاده از عدم حضور توده‌های مردم در خیابان‌ها به علت شركت در مراسم عزاداری روز عاشورا، در برخی خیابان‌های تهران حاضر شده و ضمن سر دادن شعارهایی چون «مرگ بر جمهوری اسلامی»، «مرگ بر اصل ولایت فقیه»، «یاحسین، میرحسین» و... به اماكن عمومی و نیروی انتظامی حمله ور شده و ضمن ایجاد خسارت فراوان به بیت المال، منجر به كشته شدن 7 نفر از شهروندان شدند. این عده با حمله به یك هیأت عزاداری در میدان جمهوری اسلامی تهران، به عزاداران حسینی كه در حال اقامه نماز ظهر عاشورا بودند، سنگ پرانی كرده و تعدادی از آنها از جمله امام جماعت آن حجت الاسلام صالحان را زخمی كردند. همچنین به آتش كشیدن قرآن كریم و بنرهای عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) به همراه سوت و كف از دیگر اقدامات این افراد در ظهر عاشورا بود. این عده با حضور گسترده مردم در خیابان‌ها متواری شدند. انتشار فیلمهایی از حضور فائزه هاشمی رفسنجانی در جمع اغتشاشگران روز عاشورا بیش از پیش بر ابهام برخی اتفاقات ماه‌های اخیر افزود. وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اعلام كرد كه در جریان اغتشاشات تهران كه طی آن فتنه‌گران به دسته‌های عزاداری سوگواران سیدالشهدا(ع) حمله كرده و همچنین تعدادی از خودروهای عمومی و شخصی و برخی اماكن عمومی را به آتش كشیدند، تعدادی از عناصر گروهك تروریستی منافقین دستگیر شدند.
مهدی كروبی در بیانیه‌ای كه در ابتدای آن به اشتباه آیه شریفه «انالله و انا الیه راجعون» را «الراجعون» نوشت، عزاداران حسینی(ع) را جماعتی وحشی خطاب كرد و اعلام كرد: «امروز در عاشورای حسینی از بدو صبح جماعتی وحشی با خشونتی وصف ناپذیر بر مردم یورش بردند و جمع زیادی را مجروح، دستگیر و بنابرگزارش‌های رسیده تعدادی از هموطنان را به شهادت رساندند» و در ادامه نیز جمهوری اسلامی را با رژیم پهلوی مقایسه كرده و با شهید خواندن اوباش روز عاشورا، نتیجه گرفت جمهوری اسلامی از رژیم شاهنشاهی نیز بدتر است زیرا حرمت این روز را نگه نداشته است. كروبی در ادامه بیانیه خویش افرادی كه در روز عاشورا شعار علیه جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه سر می‌دادند را فرزندان زهرا(س) نامید و از فراری دادن آنها توسط عزاداران حسینی (ع) اعلام نارضایتی كرد: «یا رب چه شده است كه حرمت عاشورا و عزاداران فرزند زهرا (س) در ظهر عاشورا نگاه داشته نمی‌شود و آنان را به خاك و خون می‌كشند. یا رب چه شده است كه حرمت خون مردم در این ماه عزیز هم رعایت نمی‌گردد؟»
تیم‌های ترور ضدانقلاب در اقدامی مشكوك یكی از نزدیكان میرحسین موسوی را به قتل رساندند. این اقدام مشكوك در حالی صورت گرفته است كه گزارش‌ها حاكی از استفاده از اسلحه مخصوص تیم‌های ترور در این اقدام مشكوك دارد، چنانكه نوع سلاح و گلوله استفاده شده در این حادثه، نوعی خاص و كمیاب از گلوله و سلاح مخصوص تیم‌های ترور است. اما در این حادثه مشكوك آنچه بیش از همه قابل توجه بوده است، انتخاب خواهرزاده موسوی در میان جمعیت حاضر در خیابان است، انتخابی كه اتفاقی به نظر نمی‌رسد. خواهرزاده میرحسین موسوی در اغلب تجمعات پس از انتخابات حاضر بوده و از این رو هدفی نشاندار برای تیم‌های ترور بوده است.

7 دی

مردم قم در حركتی خودجوش هتك حرمت عاشورا و شعارهای ضد انقلابی و ساختار شكنانه در برخی خیابان‌های تهران را محكوم كردند. در این تجمع اعتراض‌آمیز كه در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا شد، مردم قم از مسئولان خواستند كه نسبت به برخورد قاطع با مسببان و عاملان وقایع اخیر بویژه عاملان هتك حرمت به عاشورای حسینی و مقدسات در شهر تهران اقدام كنند.
دانشجویان و مردم مشهد مقدس با پوشیدن كفن، در مهدیه این شهر تحصن كرده‌ و خواستار محاكمه سران فتنه و برخورد جدی با حرمت‌شكنان عاشورای حسینی در تهران شدند. معترضین سپس به مقابل دفتر یوسف صانعی در مشهد رفته و با سردادن شعارهایی نسبت به حمایت‌های وی از فتنه گران اعلام انزجار كردند.

8 دی

آیت‌الله نوری همدانی با صدور بیانیه‌ای هتك حرمت به مقدسات در عاشورای حسینی را محكوم و اعلام كردند كه مردم در برابر اینگونه اعمال ضد عاشورایی ساكت نمی‌مانند.
آیت‌الله جعفر سبحانی با صدور بیانیه‌ای هتك حرمت به مقدسات اسلامی و سیدالشهدا(ع) و تخریب اماكن عمومی را محكوم و اعلام كردند: «هرگز فكر نمی‌كردیم كه در چنین روز مقدسی كه حتی پیروان ادیان دیگر نیز نسبت به آن روز احترام قائل هستند و در برخی از كشورهای غیراسلامی عاشورای حسینی تعطیل رسمی است، چنین رویداد دور از اخلاق انسانی رخ دهد و قداست آن روز شكسته شود».
آیت‌الله مكارم شیرازی با صدور بیانیه‌ای وقایع عاشورای تهران و هتك حرمت به سرور و سالار شهیدان را محكوم و اعلام كردند: «هدف مغرضان فقط ویران كردن كشور و تجزیه آن و سپردن به دست بیگانگان است كه قطعاً با هوشیاری وفاداران به اسلام و نظام هرگز به اهداف شوم خود نخواهند رسید».
مردم شیراز در برابر بیت علی محمد دستغیب و یوسف صانعی تجمع كرده و نسبت به حمایت‌های آنان از اقدامات ساختارشكنانه اراذل و اوباش طی وقایع اخیر اعلام انزجار كردند. همزمان مردم و دانشجویان مشهدی نیز با تجمع مجدد در برابر بیت یوسف صانعی در این شهر با شعار «روحانی واقعی، مخالف صانعی» از مواضع وی اعلام برائت كردند.
حجت الاسلام قرائتی، استاد حوزه و دانشگاه با حضور در شبكه خبر گفت: «ملت 70 میلیون نفری ایران به عنوان وزارت اطلاعات هرجا كه فتنه‌گران را پیدا كردند، معرفی كنند. در سوره احزاب آیه 60 در مورد منافقین و مرجفون، كسانی كه در شهر و جامعه ایجاد شایعه و فتنه می‌كنند، آمده است این افراد در جامعه زلزله روانی ایجاد می‌كنند و امروز ابزار آنها اینترنت و شب‌نامه و سایر روش‌های پخش شایعه است. طبق آیه قرآن این افراد باید به روش فرهنگی و ظریف شناسایی و دستگیر شده و به سخت‌ترین روش مجازات شوند».

9 دی

«در ظهر عزا حرمت ارباب شكستند علمدار كجایی، این فتنه گران راه عزاداران تو بستند علمدار كجایی» شعاری بود كه جمعیت كم نظیر راهپیمایان تهرانی در خیابان‌های منتهی به میدان انقلاب بارها و بارها آن را فریاد زدند. راهپیمایان تهرانی كه همزمان با بسیاری نقاط كشور در خیابان‌های تهران حضور پیدا كردند تا انزجار و خشم خود از حرمت شكنی نسل جدید منافقین به ساحت حضرت سیدالشهدا (ع) را اعلام كنند، در ادامه نیز با شعارهایی نظیر «لعن علی عدوك یا حسین، خاتمی و كروبی و میرحسین»، «هرجا كه اغتشاشه، فائزه رد پاشه»، «جمهوری اسلامی شعار مسلمین است، جمهوری ایرانی حرف منافقین است»، «خامنه‌ای كیست علی زمان، مرگ بر این خوارج نهروان»، «به كوری منافق بسیجی بیدار است، برای هر بسیجی شهادت افتخار است»، «ما منتظریم تا علی اذن دهد، چشم سران فتنه را كور كنیم»، «مرگ بر امریكا»، «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر كروبی»، «مرگ بر خاتمی»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «كروبی بی‌سواد، آلت دست موساد»، «وقت عزا دست می‌زنه فائزه، سكوت هاشمی براش جایزه؟»، «سی سال توی جبهه‌ها، بسیجی‌ها رو زدن، صدام حسین نتونست، با میرحسین اومدن»، «حرف ما یك كلام، محاكمه والسلام»، «جنبش اشرافیت، گوگوش شده حامی ات»، «مرگ بر سه حسین، صدام حسین، باراك حسین، میرحسین» و... نسبت به سران فتنه خشم خود را ابراز كردند. همچنین راهمپیمایان هنگامی كه در مقابل بانك صادرات شعبه كالج كه در روز عاشورا توسط اغتشاشگران به آتش كشیده شده بود تجمع كردند، با نشان‌دادن این ساختمان شعارهای این «سند جنایات موسوی است»، «ما عاشق حسینیم، دشمن میرحسینیم» و... را سر دادند.برآوردها از جمعیت راهپیمایان در تهران قریب به 5 میلیون نفر بود. این راهپیمایی نقش مهمی در ادامه موضع گیری‌های برخی خواص و سران فتنه داشت به گونه‌ای كه بیانیه بعدی میرحسین موسوی عقبگردی آشكار نسبت به گذشته را نشان می‌داد.
آیت‌الله علم الهدی به عنوان سخنران این مراسم خطاب به سران فتنه هشدار داد كه اگر توبه نكنند و به دامن ملت و رهبری باز نگردند، مردم با آنها به عنوان محارب برخورد خواهند كرد. همچنین شركت‌كنندگان در این تجمع با امضای توماری خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی خواستار برخورد قاطع با موسوی و كروبی شدند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا فرمودند: «اگر این مسئله اتفاق نمی‌افتاد و عده‌ای وسط راه، سست عنصری نشان نمی‌دادند، امروز وضع كشور در زمینه‌های مادی و معنوی خیلی بهتر بود اما همانگونه كه بارها تأكید شد و واقعیت‌های جامعه نیز نشان می‌دهد هر مقدار ریزش بود دو برابر آن رویش وجود دارد».
ابوالحسن بنی‌صدر كه با شبكه روسی راشاتودی گفت‌وگو می‌كرد، با حمایت از آشوبگران روز عاشورا گفت: «این حركت‌های اعتراض‌آمیز و آشوب‌طلبانه از ابتدا در اعتراض به نتایج انتخابات 22 خرداد بود اما اكنون كل نظام را هدف قرار داده است». بنی صدر رمز اتحاد تمامی مخالفان را در ضدیت با نظام اسلامی دانست و گفت: «تمامی مخالفان آماده تشكیل دادن حكومتی دموكرات در ایران هستند» و در نهایت نیز خود را یكی از این افراد معرفی كرد.
سردار رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران گفت: «قطع به یقین حالتی كه در موضوع كشته‌شدن سید علی موسوی انجام شده مبین آن است كه وی در مسیری قرار گرفته و در حال حركت ترور شده است».
علی اكبر محتشمی پور، رئیس كمیته غیرقانونی صیانت از آرای موسوی پس از قریب به 4 ماه سكوت در برابر شعار «نه غزه نه لبنان» طیف متبوعش، با بیان اینكه كسانی كه به عمد شعار «نه غزه، نه لبنان» را می‌دهند خائن هستند، گفت: «ما باید طرفدار مظلوم باشیم و جان خود را فدای آرمان‌های بلند اسلام بكنیم».

11 دی

آیت‌الله جنتی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به وقایع روز عاشورا گفت: «مردم ما مردم نجیب و قانونمداری هستند كه اگر اینطور نبود حرمت‌شكنان الان زنده نبودند، مردم به دلیل اینكه نمی‌خواهند تخطی از قانون و خواسته‌های مقام معظم رهبری كنند آرام نشسته‌اند».
بیانیه هفدهم میرحسین موسوی كه متفاوت‌ترین بیانیه وی به شمار می‌رود منتشر شد. وی در ابتدای این بیانیه اراذل و اوباش روز عاشورا را كه با هتك حرمت عزاداران حسینی علیه‌السلام، شعار مرگ بر جمهوری اسلامی و مرگ بر اصل ولایت فقیه سر دادند و میلیون‌ها تومان خسارات به اموال عمومی وارد كردند را «مردان خداجوی» نامید: «یك بار دیگر مردمی خداجوی به صحنه آمدند و نشان دادند كه شبكه‌های وسیع اجتماعی و مدنی در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خودجوش شكل گرفته است» و در ادامه نیز با تكرار انتقادات خود به سیاست خارجی دولت و وضعیت اقتصادی كشور از آمادگی شهادت خود خبر داد: «بنده ابایی ندارم كه یكی از شهدایی باشم كه مردم بعد از انتخابات در راه مطالبات به حق دینی و ملی خود تقدیم كردند و خون من رنگین تر از آن شهدا نیست» موسوی در ادامه این بیانیه مجدداً مخالفت خود را با دروغ و دروغگویی اعلام كرد: «جنبش سبز مخالف دروغ است و آن را آفتی خانمان برانداز برای كشور می‌داند و از این رو دروغ‌های سیاسی و امنیتی و اقتصادی و فرهنگی و امثال آن را خطری بزرگ برای كشور می‌دانیم». وی در پایان این بیانیه 5 پیشنهاد را برای برون رفت از اوضاع فعلی مطرح كرد كه بسیاری از هواداران وی آن را عقب‌نشینی آشكار توصیف كردند:
1. پاسخگویی دولت 2. تدوین قانون جدید برای انتخابات 3. آزادی زندانیان 4. آزادی مطبوعات
5. آزادی تجمعات

12 دی

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ به سؤال جمعی از استادان و فضلای حوزه علمیه قم در زمینه مرجعیت آقای صانعی اعلام كرد: «آقای صانعی فاقد ملاك‌های لازم برای تصدی مرجعیت است».
محسن رضایی در نامه‌ای خطاب به رهبر معظم انقلاب بدون اشاره به قانون شكنی‌های متعدد میرحسین موسوی و عدم برخورد دستگاه قضایی با وی و اقدامات تأسف‌انگیز حامیان سران فتنه طی ماه‌های اخیر نوشت: «عقب‌نشینی آقای میر حسین موسوی از انكار دولت آقای احمدی‌نژاد و پیشنهاد سازنده ایشان به اینكه مجلس و قوه قضائیه به وظایف قانونی خود در قبال پاسخگو كردن دولت عمل كنند، هر چند دیر هنگام بود ولی می‌تواند سرآغاز یك حركت وحدت بخش در جبهه معترضین با دیگران باشد».
حجت الاسلام حسینیان رئیس فراكسیون انقلاب اسلامی مجلس با اشاره به محورهای مشترك نامه رضایی و بیانیه اخیر موسوی درباره وحدت و آشتی ملی گفت: «محورهایی از نامه و بیانیه سیاسی محسن رضایی و موسوی با هم مشترك است كه این امر نشان می‌دهد اینگونه نامه‌ها و بیانیه‌ها از یك مركز مشترك برنامه‌ریزی می‌شود».

13 دی

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق علیه‌السلام و علامه طباطبایی، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و بسیاری دیگر از شخصیت‌های سیاسی كشور از جمله مرتضی نبوی، علیرضا زاكانی و... در بیانیه‌ها و مصاحبه‌های جداگانه‌ای محتوای نامه محسن رضایی به رهبر انقلاب را ناشی از بی‌بصیرتی دانسته و آن را عجولانه و اشتباه توصیف كردند.
اكبر گنجی، عطا مهاجرانی، عبدالكریم سروش، عبدالعلی بازرگان و محسن كدیور كه در خارج از كشور اقامت دارند، با صدور بیانیه‌ای مشترك كه در سایت ضد انقلاب جرس منتشر شد، ضمن حمله شدید به نظام جمهوری اسلامی و جایگاه ولایت فقیه، حمایت كامل خود را از موسوی، كروبی و خاتمی اعلام كرده و مطالبات مطروحه در بیانیه شماره 17 میرحسین موسوی را «حداقلی» توصیف كردند و در ادامه مواردی از مهم‌ترین خواسته‌های حقیقی جنبش سبز را اعلام كردند. استعفای احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور منتخب اكثریت ملت و برگزاری مجدد انتخابات، آزادی زندانیان، آزادی مطبوعات، عدم ارائه فتواهای فقهی از سوی ائمه جمعه و... از خواسته‌های افراد مذكور است.

14 دی

رادیو فردا از بازداشت تعدادی از اراذل و اوباش بهایی در جمع اغتشاشگران روز عاشورا توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی خبر داد.
جمعی از پزشكان و اساتید دانشگاه‌های سراسر كشور، در نامه‌ای سرگشاده خطاب به محسن رضایی تأكید كردند: «رسیدن به وحدت فقط در صورتی ممكن است كه سران فتنه و آشوب به دروغ بزرگ تقلب در انتخابات اعتراف كرده و از پیشگاه ملت بزرگ ایران رسماً عذرخواهی و در برابر خداوند متعال توبه كنند».
روزنامه وطن امروز در گزارشی مفصل به بررسی مستندی پرداخت كه ابهامات جدیدی پیرامون نحوه قتل مشكوك ندا آقا سلطان را نشان می‌دهد. در قسمتی از این گزارش آمده است: «انتشار فیلم جدیدی از قتل ندا آقاسلطان كه بر فرضیه قوی صحنه‌سازی بودن این ماجرا صحه می‌گذارد، ابعاد فاجعه‌باری از تلاش سرویس‌های اطلاعاتی غرب و همراهان داخلی آنها در حوادث اخیر را آشكار می‌كند. در این مستند، گفته می‌شود كه ندا با همكاری عوامل بیگانه در لحظه فیلمبرداری از صحنه ساختگی قتل خود، با دستگاه یا كیسه‌ای مخصوص، خون را روی صورت خود جاری می‌كند. همچنین تناقض‌های آشكار عكس معروف ندا آقا سلطان با فیلم پخش شده از وی نشان از زوایای پنهان این توطئه دارد. بر اساس بررسی‌های صورت گرفته روی این فیلم، ندا در این سناریو، خود همكاری می‌كرده و پس از اینكه همراه با آرش حجازی وارد خودرو برای انتقال به بیمارستان شده، توسط یكی از همراهان كشته می‌شود. از همان روزی كه فیلم با كیفیت بالای قتل وی برای اولین بار از سی ان ان پخش و پیگیری آن به بی‌بی‌سی فارسی سپرده شد، با توجه به شواهد موجود، از جمله كیفیت فیلمبرداری، فاصله فیلمبرداری از محل درگیری، خلوت بودن خیابان، اسلحه به كار برده شده، زاویه اصابت گلوله و اصابت گلوله از فاصله نزدیك(بر اساس گزارش پزشكی قانونی)، فرار آرش حجازی به انگلیس 2 روز بعد از قتل، ارتباطات حجازی در انگلیس و شواهد دیگر، این فرضیه مطرح شد كه آقاسلطان با طراحی سرویس‌های جاسوسی انگلیس و امریكا و عاملیت بخشی از هواداران موسوی به قتل رسیده است».

15 دی

مهدی صیاد شیرازی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات در نامه‌ای سرگشاده به عبدالله جاسبی به تخلفات مهدی هاشمی‌رفسنجانی و نقش فائزه هاشمی‌رفسنجانی و برخی مدیران دانشگاه آزاد در تجمعات غیرقانونی پرداخت و از سكوت جاسبی در قبال این موضوعات انتقاد كرد.

16 دی

سرانجام حسن روحانی نسبت به اغتشاشات و بی‌قانونی‌های صورت گرفته عده‌ای خاص در حوادث پس از انتخابات واكنش نشان داد و گفت: «مردم وقتی احساس كردند كه عده اندك فریب خورده عاشورا را هتك كردند، خشم و هیجان آنها شعله‌ور شد و نهم دی یك پاسخ محكم و قاطعی به معاندین و ضد انقلاب دادند.
نقد و نقادی در كشور آزاد است اما تحریك مردم به اینكه بیایند در خیابان و یا اینكه فكر كنیم مشكل در كف خیابان حل خواهد شد، چیزی نیست كه با قانون سازگاری داشته باشد. تجربه كشور ما هم می‌گوید كه حركت‌های خیابانی برای كسی سودی ندارد. تجارب ماه‌های اخیر نیز ثابت كرد كه با این گونه كارها كسی نمی‌تواند به اهدافی برسد و افراطیون باید توسط بزرگان نظام طرد شوند».

17 دی

جمع زیادی از مردم قزوین در اعتراض به مواضع و حضور كروبی در مقابل منزل قوامی نماینده اصلا‌ح‌طلب مجلس ششم شورای اسلامی این شهر تجمع كردند و كروبی در نهایت مجبور شد به كمك نیروی انتظامی از میان جمعیت فرار كند.
روح‌الله حسینیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از سمت خود استعفا داد. این استعفا مورد قبول دیگر نمایندگان قرار نگرفت و او مجبور به ادامه فعالیت خود در مجلس شد. وی در قسمتی از استعفانامه خود علت اقدام خود را این گونه توصیف كرد: «هر اقدامی آغاز كردیم با رقابت پیچیده پارلمانتاریست‌های حرف‌های نقش بر آب شد. جناح اصلاح‌طلب مجلس نزد رئیس مجلس عزیزتر و ارزشی‌تر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی‌خاصیت‌تر. من خود را موجودی شكست‌خورده و سرخورده می‌بینم وقتی می‌بینیم ریاست كمیته دفاع از ملت فلسطین (علی اكبر محتشمی پور) یكی از فتنه‌گرانی است كه از بانیان اتهام تقلب در انتخابات بود. وقتی می‌بینم مجلس اصولگرا نماینده‌ای را برای این كمیته انتخاب می‌كند كه تا دیروز علناً از یكی از سران فتنه دفاع می‌كرد و یك روز از عمرش را در راه مبارزه نگذرانده و تنها با تاجران كویتی می‌نشیند و برمی‌خیزد و رسالتش توزیع آدامس در بین نمایندگان است».

19 دی

مقام معظم رهبری در دیدار هزاران نفر از مردم قم، حضور عظیم و تعیین كننده ملت مؤمن، بابصیرت و با غیرت ایران را در راهپیمایی سراسری نهم دی ماه امسال، «تجلی دست قدرت خدا» و «حركتی ماندگار در تاریخ انقلاب» خواندند. ایشان با اشاره به شرایط غبارآلود كنونی تأكید كردند: «در چنین شرایطی، این حركت مردم، اهمیت مضاعفی داشت و روح ولایت، و روح حسین بن علی (ع) در آن دیده می‌شود و همانگونه كه امام راحل همواره می‌گفت «تجلی دست قدرت خدا بود» رهبر انقلاب حماسه بزرگ 9 دی را نتیجه هوشیاری مردم و درك این شاخص بسیار مهم دانستند و افزودند: «اگر صدها بار برای نعمت هوشیاری این ملت، سجده شكر بجا آورده شود، باز هم كم است» ایشان در پایان از راهپیمایی 9 دی به عنوان اتمام حجت مردم با مسئولان یاد كردند: «حجت بر همه تمام شده است. حركت عظیم روز چهارشنبه نهم دی ماه حجت را بر همه تمام كرد. مسئولین
قوه‌‌‌‌ مجریه، مسئولین قوه‌‌ مقننه، مسئولین قوه‌‌‌ قضائیه، دستگاه‌های گوناگون، همه می‌دانند كه مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می‌خواهند».

20 دی

سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گردهمایی دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی گفت: «در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی، ثبت گرامیداشت روز نهم دی‌ماه را در تقویم جمهوری اسلامی ایران تصویب خواهیم كرد».

21 دی

عطا الله مهاجرانی در گفت‌وگو با سایت ضد انقلاب جرس، از تشكیل اتاق فكر 5 نفره جنبش سبز خبر داد. به گفته وی اعضای این اتاق فكر، شامل خودش، محسن كدیور (برادر همسر اول مهاجرانی)، اكبر گنجی، عبدالكریم سروش و عبدالعلی بازرگان هستند. وزیر ارشاد دولت اصلاحات اعضای اتاق فكر جنبش سبز را به عنوان ابوذرهای میرحسین موسوی تشبیه كرده و بیانیه 9 روز قبل این چند نفر را بیان خواسته‌های غیر قابل بیان شخص موسوی بیان كرده است. عبدالكریم سروش و اكبر گنجی از مدعیان بشری بودن قرآن كریم، عبدالعلی بازرگان دارای گرایش‌های شبه وهابی و حاوی خدشه در اندیشه‌های شیعی و بویژه وجود امام زمان (عج) و محسن كدیور دارای نظریه خدشه در عصمت ائمه اطهار(ع) هستند. هر 5 نفر در حال حاضر در امریكا و انگلستان اقامت دارند.

22 دی

دكتر مسعود علی محمدی استاد فیزیك دانشگاه تهران و عضو بسیج اساتید كشور، در برابر در منزلش ترور شد. گروهك تروریستی انجمن پادشاهی ایران در بیانیه‌ای مسئولیت این ترور را برعهده گرفت.
«علی مطهری در نامه‌ای سرگشاده به رئیس دفتر رئیس‌جمهور، از احمدی‌نژاد به عنوان زمینه ساز اهانت‌های افراد ضد انقلاب به مقام معظم رهبری یاد كرد و خواست تا رئیس‌جمهور از مردم به خاطر صحبت‌های در مناظره با میرحسین موسوی از مردم عذرخواهی كند و اگر تن به این اقدام ندهد، احمدی‌نژاد باید محاكمه شود».

28 دی

«ولی حاجی‌ قلی زاده» دادستان خوی، در مقابل در منزل خود به ضرب گلوله به شهادت رسید. گروهك تروریستی پژاك در بیانیه‌ای مسئولیت این ترور را برعهده گرفت.

29 دی

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رؤسای ستادهای دهه فجر سراسر كشور فرمودند: «وظیفه همه بویژه خواص، در دوران فتنه و غبارآلود بودن فضا، موضع گیری شفاف و پرهیز از سخنان و مواضع دو پهلو و آشكار كردن مرز با دشمن است».
 http://www.jahannews.com/vdcbg8b5grhbg8p.uiur.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 9/10/1390 - 9:58 - 0 تشکر 408764

نه دستاورد مهم نهم دی ماه ۸۸
فتنه ۸۸ نمادی شفاف از سرمایه گذاری فرهنگی استکبار جهانی برای به زانو درآوردن نظام اسلامی با بهره گیری از عناصر داخلی بود . مردم با حضور آگاهانه و هدفمند خود پیام روشن و قاطع خویش را با صدای رسا اعلام نمودند که در جبهه فرهنگی نیز همچون سالهای دفاع مقدس، مقتدارنه ، آگاهانه و با تجهیز سلاح ایمان، علم و بصیرت با محوریت ولایت فقیه از آمان ها و اصول اسلام عزیز و انقلاب اسلامی حراست نموده و این مسیر پر افتخار را تا فتح قله های فرهنگی و علمی جهان ادامه خواهند داد
پایگاه خبری انصارحزب الله: حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مردو زن ایرانی به حساب می آید . حماسه ۹ دی نماد عزّت ، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد .
هر چند تحلیل واقع بینانه و احصاء دستاوردها و ارمغان های این حماسه بزرگ نیازمند فرصت و وسعت بیشتری است، اما در این مختصر به ۹ دستاورد مهم حماسه بزرگ نهم دی ۸۸ پرداخته می شود .

۱. انقلاب اسلامی انقلابی عاشورایی است، انقلابی برگرفته از مطالبات دینی، شعارهای معنوی و شعورهای متأثر از دینداری و دغدغه های اخلاقی، انقلابی که با الهام از نهضت خونین حسینی و به رهبری مردمی از تبار پاکان، سلاله رسول الله(ص)، بزرگ مرجع عالیقدر، حضرت امام خمینی(ره) آغاز شد و با همان مطالبات، شعارها و شعورها پیروز گشت و استمرار پیدا کرد . حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۹ دی سال ۸۸ یک بار دیگر خاستگاه عاشورایی و ماهیت معنوی انقلاب را یادآور شد و پس از سی سال به جهانیان و عوامل بی‌خرد و کم فهم دشمن و فتنه گران داخلی و خارجی ثابت کرد که هنوز هم انقلاب و مردم انقلابی، خون حسین ، پیام‌حسین و مرام را حسین (ع) در بند بند وجود و لحظه لحظه عمر خویش حفظ نموده و هر لحظه که احساس وظیفه کنند با همان شور حسینی به میدان آمده و توطئه دشمن و فتنه فتنه گران را به خودشان بر می گردانند.

۲. ولایت فقیه رکن رکین و عمود خیمه انقلاب است، مردم در طی سالهای انقلاب جایگاه رفیع و نقش کلیدی ولی فقیه را در هدایت سکان انقلاب در امواج سهمگین و طوفان‌های مهیب بارها و بارها تجربه کرده اند ، آنان به درستی تضعیف جایگاه ولایت فقیه را تضعیف ولایت معصومین (ع) و اطاعت از ولی امر را اطاعت از خدا، رسول و ائمه (ع) می دانند و بدان پایبندند، عشق به ولایت عشق به خداست و عشق به خدا کلید سعادت دینا و آخرت است. فتنه گران به زعم خود پنداشتند با جوسازی، بی خردی، غوغا سالاری و اتهام تقلب نیست به انتخابات و جسارت به مقام شامخ ولایت به اهداف پلید خود خواهند رسید اما آنچه اتفاق افتاد زلزلة مهیبی بود که در کانون‌اصلی فتنه گران واقع شد و مردم ولایتمدار در یوم الله ۹ دی با بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت اله خامنه ای ( مدظله العالی ) و آرمان های امام راحل(ره) گور فتنه و فتنه گران را کندند و آنان را به زباله دانی تاریخ فرستادند. حماسه نهم دی خط بطلانی شد بر پندارهای غلط و خیال‌های باطل کسانی که تصور می کردند که رهبری از پشتوانه مردمی برخوردار نیست و با همین توهم تمام توان خود را در شکستن خیمه انقلاب بکار بردند . اما زهی خیال باطل، امت حزب الله یک بار دیگر اعلام کرد که همچنان سرباز ولایت بوده و در این راه کوچک ترین تردیدی به خود راه نخواهد داد.

۳. حماسه ۹ دی تمام محاسبات دشمن را به هم ریخت ، دشمن در جریان انتخابات دهم ریاست جمهوری با استفاده از بغض، کینه و بی بصیرتی برخی عوامل داخلی تمام عِدّه و عُده خود را جمع کرد و با عقبه ای بسیار حساب شده و برنامه ریزی شده وارد صحنه شد تا نقشه های شوم خود را عملی کند . اما سیل خروشان مردم آنان را زمین گیر ساخت و اقتدار و محبوبیت نظام اسلامی بار دیگر را به رُخ جهانیان کشید.

۴. نهم دی ماه نمایش بصیرت انقلابی مردم بود . بصیرتی که غبارها و نقاب ها را کنار زد و چهره واقعی مدعیان و فتنه گران را نشان داد ، چهره کسانی که به خاطر رسیدن به قدرت از هیچ تلاشی حتی ضربه زدن به ریشه های انقلاب و ارکان رکین نظام اسلامی دریغ نکردند. چهره کسانی که سالها با نقاب انقلاب گری در صفوف مردم نفوذ کرده بودند و ولایتمداری را فقط در شعار و ظاهر و نه در عمل و رفتار از خودشان بروز داده بودند، یقیناً بزرگ ترین پیام حماسه نهم دی ضرورت بصیرت مداری و پرهیز از غفلت بود .

۵. یکی دیگر از دستاوردهای مهم نهم دی، انسجام، وحدت و یگپارچگی مجدّد مردم بود. به لحاظ شرایط خاص انتخابات دهم و تبلیغات و جوسازی گسترده و سوء تفاهمات ایجاد شده اختلاف، چند‌دستگی، مشاجرات و نزاع های فردی و اجتماعی صفوف متحد و منسجم مردم را به شدت تهدید می‌کرد و راهپیمایی نهم دی، نقش بسیار مؤثر و معجزه آسایی در پیوند درباره دل ها و جان‌ها ایفاء کرد و انسجام مجدد نیروهای انقلابی با محوریت ولایت فقیه و رفع کدورت ها و سوء تفاهامات ناشی از فتنه گری دشمن را به ارمغان آورد.

۶. ملی گرایی کاذب ، اصلاح طلبی دروغین و نفاق لطمه های بسیاری به پیکر انقلاب وارده کرده و استکبار جهانی را به نفوذ و رسوخ در بدنه انقلاب امیدوار کرده بود، اما با عنایت الهی و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور میلیونی مردم در نهم دی ماه آخرین میخ بر تابوت معاندان، منافقین و فتنه گران زده شد و مرگ قطعی آنان رقم خورد.

۷. حماسه نهم دی پیام مهم دیگری داشت و آن زنگ بیدار باش خواص بود . انتخابات دهم به خوبی این مسئله را نمایان ساخت که سطح بصیرت توده مردم و عوام از بسیاری از خواص بالاتر است، در واقع فریادهای کوبنده مردم در راهپیمایی نهم دی تأکیدی مجدد بود به هشدارهای مستمر رهبر بیدار انقلاب مبنی بر هوشیاری و بصیرت خواص و نخبگان جامعه. رهبر معظم انقلاب بارها و بارها نقش و جایگاه و تکالیف نخبگان و خواص را گوشزد کرده بود. معظم له به خواص توصیه کرده بود که هر حرف، هر اقدامی ، هر تحلیلی که به دشمن کمک کند در مسیر خلاف ملت است . ایشان به خواص هشدار داده بودند که خیلی مراقب باشند، مراقب حرف زدن ، مراقب موضع گیری کردن و ... ولی برخی از خواص در این امتحان مردود شدند و حضور آگاهانه مردم این زنگ خطر را به صدا درآورد .

۸. فتنه ۸۸ با بهره گیری از حمایت آشکار و علنی استکبار جهانی بخصوص آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی و تکیه بر امکانات رسانه ای مدرن و گسترده فضای یأس و ناامیدی را در میان انقلابیون و نهضت های مقاومت جهان حاکم کرده و نگرانی ها و دغدغه هایی را دامن زده بود ، اما تجلی غیرت و بصیرت عاشورایی امت حزب الله در روز ۹ دی تمامی نگرانی ها را برطرف ساخت و یک بار دیگر اقتدار معنوی نظام اسلامی در سطح بین الملل و امید و نشاط دوستداران انقلابی در سطح جهان را به ارمغان آورد .

۹. دشمن پس از آنکه از مقابله نظامی و اقتصادی با نظام بهره ای نبرد به جنگ نرم روی آورده و مقام معظم رهبری نیز بارها با عناوین مختلف این مهم را یادآور شده و توجه همگان بخصوص مسئول و نخبگان را به ضرورت هوشیاری در برابر جبهه فرهنگی معاند جلب نمود. فتنه ۸۸ نمادی شفاف از سرمایه گذاری فرهنگی استکبار جهانی برای به زانو درآوردن نظام اسلامی با بهره گیری از عناصر داخلی بود . مردم با حضور آگاهانه و هدفمند خود پیام روشن و قاطع خویش را با صدای رسا اعلام نمودند که در جبهه فرهنگی نیز همچون سالهای دفاع مقدس، مقتدارنه ، آگاهانه و با تجهیز سلاح ایمان، علم و بصیرت با محوریت ولایت فقیه از آمان ها و اصول اسلام عزیز و انقلاب اسلامی حراست نموده و این مسیر پر افتخار را تا فتح قله های فرهنگی و علمی جهان ادامه خواهند داد

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود صفی یاری
منبع : پژوهه

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 9/10/1390 - 9:59 - 0 تشکر 408765

عجیب ولی واقعی/ نگاهی آماری به حماسه ۹ دی
پس از انتخابات، بسیاری از کسانی که به میرحسین موسوی رأی داده بودند با دیدن رفتارها و بیانیه های او از رأی خود پشیمان شدند. با گذشت زمان چهره نفاق روشن تر شد و در روز عاشورا اوج انحرافِ خود را نشان داد و کار به جایی رسید که امروز تقریبا تمامی طرفداران سابق میرحسین موسوی از او برگشته اند.
به گزارش جهان، وبلاگ جدی گفتم، چرا می خندی؟ در مطلبی نوشت:

این مطلب رو دو سال پیش نوشته بودم (در وبلاگ فیلتر شده چهارنما). این چند روزه فقط باید از ۹ دی نوشت. برای همین فکر کردم بازنشر این مطلب با اندکی تغییرات خالی از لطف نباشه.

پس از انتخابات، بسیاری از کسانی که به میرحسین موسوی رأی داده بودند با دیدن رفتارها و بیانیه های او از رأی خود پشیمان شدند. با گذشت زمان چهره نفاق روشن تر شد و در روز عاشورا اوج انحرافِ خود را نشان داد و کار به جایی رسید که امروز تقریبا تمامی طرفداران سابق میرحسین موسوی از او برگشته اند.



* در تصویر فوق، خط آبی جمعیت شرکت کننده در ۲۵ خرداد را نشان می دهد. این راهپیمایی اوج حضور معترضین به انتخابات در تهران بود و در زمانی برگزار شد که هنوز اعتراض ها به خشونت کشیده نشده بود و مردم تحت تأثیر سخنان افراد پرسابقه و بزرگی چون نخست وزیر و رئیس جمهور و رئیس مجلس سابق قرار داشتند.
خط قرمز هم جمعیت راهپیمایی عاشورائیان را در روز ۹ دی نشان می دهد که این هم اوج حضور خالص مردم حامی انقلاب و رهبری در تهران بود.

حالا به این ارقام توجه کنید:
فاصله میدان انقلاب تا آزادی حدود ۶۸۰۰ متر با عرض متوسط ۴۰ متر
فاصله میدان امام حسین تا انقلاب حدود ۷۵۰۰ با عرض متوسط ۳۰ متر
مساحت خیابان از میدان انقلاب تا آزادی= ۲۷۲۰۰۰ متر مربع
مساحت خیابان از میدان امام حسین تا انقلاب=۲۲۵۰۰ متر مربع
جمع کل= ۴۹۷۰۰۰ متر مربع
این آمارها از سایت نقشه تهران گرفته شده است.

برای رسیدن به آمار واقعی شرکت کنندگان باید نکات زیر را در نظر گرفت:
* به این مساحت باید مساحت خیابان های اطراف و میادین را اضافه کرد.

* جمعیت افرادی که وسط راه برمی گردند را باید در نظر گرفت و این نکته را یادآوری که این جمعیت در ۹ دی به دلیل طولانی بودن زمان راهپیمایی چندین برابر ۲۵ خرداد بوده است.

* نکته مهم این است که در نه دی تمام لاین های خیابان مملو از جمعیت بوده است ولی در ۲۵ خرداد نصف لاین ها.

* جمعیت نه دی پس از پل روشندلان تراکم خیلی کمی داشت ولی از چهارراه ولیعصر تا میدان انقلاب تراکم بسیار بالا بود.

* با در نظر گرفتن نکات فوق تقریبا می توان استفاده از مساحت خیابان بهترین شیوه برای مقایسه جمعیت است.

* در این نوشتار اصلا دنبال برآورد دقیق جمعیت نیستم و فقط دنبال مقایسه هستم.
از ارقام فوق می توانیم به این نتیجه برسیم که:

۵۴ درصد جمعیت در فاصله میدان انقلاب تا آزادی قرار می گیرند.

۴۶ درصد جمعیت در فاصله میدان امام حسین تا انقلاب قرار خواهند گرفت.



طبق برآورد و ادعای جنبش به اصطلاح سبز، جمعیت ۲۵ خرداد بین یک تا سه میلیون بوده است که با توجه به آمارهای فوق می توان جمعیت راهپیمائی عاشورائیان را این طور تخمین زد:

۱میلیون * (۱۰۰/۵۶)= ۱٫۷ میلیون نفر
تا
۳میلیون * (۱۰۰/۵۶)= ۵٫۳ میلیون نفر

ما الان نمی خواهیم به این بپردازیم که آمار واقعی در ۲۵ خرداد چقدر بوده است اما می توانیم یک فرض معقول بکنیم:

* با نگاه به تصاویر متوجه می شویم که تقریباً تمامی شرکت کنندگان هر دو راهپیمایی افراد بالای ۱۸ سال و واجد شرایط رأی دادن هستند. (که البته با فرض غیر از این هم، باز ماجرا برای هر دو طرف یکسان است)

* برای اینکه به یک رقم واقعی تر دست یابیم فرض می کنیم کل طرفداران آقای موسوی در راهپیمایی ۲۵ خرداد حضور یافته اند (کل آراء میرحسین موسوی در شهر تهران حدود ۲٫۲ میلیون نفر است)

آنگاه برآورد راهپیمایان ۹ دی چنین برآورد می شود:

۲٫۲میلیون*(۱۰۰/۵۶)=۳٫۹ میلیون نفر

کل رأی دهندگان شهر تهران حدود ۴٫۱ میلیون نفر است.

اکنون می شود گفت تقریباً تمام کسانی که در تهران رأی داده اند در راهپیمائی عاشورائیان حضور یافته اند.



و نتیجه:

* انجام رفتارها و بیان شعارهایی که اصل نظام و قانون اساسی و ولایت فقیه را هدف قرار داده است، نتیجه ای جز طرد شدن توسط مردم و ایجاد همدلی بیشتر در حفظ کیان انقلاب اسلامی را در پی نخواهد داشت.

* مردم پای انقلاب و رهبری محکم ایستاده اند و با هیچ گروهی عقد اخوت نبسته اند. زمانی که کسی یا گروهی بر خلاف مسیر انقلاب حرکت کند، هر که باشد و هر سابقه ای داشته باشد، مردم آنها طرد می کنند.
 http://www.jahannews.com/vdchqzniq23nvxd.tft2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 28/11/1390 - 17:32 - 0 تشکر 432615

این ادعا و آن مأموریت ! (یادداشت روز)

رئیس دوره ای «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات»! بی آن كه به تركیب این شورا اشاره ای داشته باشد و یا درباره وزن شورای یاد شده كه بعد از فتنه88 فقط پوسته ای بدون مغز از آن باقی مانده است سخنی گفته و توضیحی بدهد، در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا، اعلام كرد: «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصمیم گرفته است كه اصلاح طلبان در انتخابات شركت نكنند» اظهارات وی بلافاصله با مخالفت برخی از مدعیان اصلاحات روبرو شد كه نسبت به هویت شورای مزبور ابراز تردید كرده و آن را در جایگاهی نمی دانستند كه برای اصلاح طلبان تعیین تكلیف كند. به عنوان مثال آقایان محمدرضا تابش نماینده فراكسیون اقلیت و سخنگوی این فراكسیون، خباز، كواكبیان و چند تن دیگر در اظهارنظرهای مشابه در حالی كه از یكسو نمی خواستند صریحا به پوشالی بودن شورای موسوم به «هماهنگی جبهه اصلاحات» اعتراف كنند و از سوی دیگر با اعلام نظر شورای یاد شده به شدت مخالف بودند، سناریوی تحریم انتخابات را رد كرده و اعلام داشتند؛ «اظهارنظر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ربطی به فراكسیون اقلیت ندارد» و اینكه «فراكسیون اقلیت مجلس مستقل از شورای یاد شده است و ما در انتخابات شركت خواهیم كرد». این عده با تلویحی نزدیك به تصریح از فروپاشی جبهه موسوم به اصلاحات و بی اعتباری آن خبر داده و گفتند «چون اصلاح طلبان پرچم و تابلویی تحت عنوان اصلاحات ندارند، ما به عنوان فرد، در انتخابات پیش رو شركت می كنیم». كه در این باره گفتنی است؛
1- مدعیان اصلاحات، مخصوصا، سران و عوامل فتنه آمریكایی -اسرائیلی 88 به دلیل وطن فروشی آشكار و ایفای نقش ستون پنجم دشمنان بیرونی، نه فقط كمترین صلاحیتی برای شركت در انتخابات ندارند بلكه به عنوان مفسد فی الارض، مستحق اشد مجازات هستند، این عده اساسا در حلقه نظام تلقی نمی شوند چه رسد به آن كه درباره مسائل نظام، نظیر انتخابات حق اظهارنظر داشته باشند. فقط یكی از ده ها جنایت و خیانتی كه این عده مرتكب شده اند می تواند در تمامی سیستم های حقوقی و قضایی دنیا، مستحق اشد مجازات باشد.
2- آن عده از مدعیان اصلاحات كه خود در فتنه 88 حضور فعال نداشته ولی از آن حمایت كرده اند نیز صلاحیت نامزد شدن برای نمایندگی مجلس و یا نامزدی در هیچ انتخابات دیگری را ندارند، زیرا مطابق سوگندی كه نمایندگان مجلس مطابق اصل 67 قانون اساسی ملزم به ادای آن شده اند، «شرف انسانی»، «پاسداری از حریم اسلام»، «نگهبانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مبانی جمهوری اسلامی» و... اصلی ترین شرایط برای حضور در خانه ملت است. بنابراین، كسانی كه از فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 حمایت كرده اند، بر فرض كه در آن حضور فعال نداشته اند، نیز فاقد صلاحیت نمایندگی مجلس شورای اسلامی هستند و كمترین جرم آنها حمایت از پروژه براندازی بیگانگان است كه به تنهایی جرمی سنگین و در حد و اندازه «خیانت» تلقی می شود و چنانچه از مجازات آنها صرف نظر شود، خیانت آنان قابل چشم پوشی نیست.
3- شمار دیگری از مدعیان اصلاحات نیز قابل اشاره اند كه در فتنه 88 حضور نداشته و از آن، حمایت نیز نكرده اند. این عده را باید در دو گروه جداگانه جای داده و صلاحیت آنان را به ارزیابی نشست.
الف: كسانی كه هرچند از فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 حمایت نكرده اند ولی در مقابل آن، سكوت كرده و موضع نیز نگرفته اند. این عده نیز برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی صلاحیت ندارند، چرا كه علت سكوت آنها از دو حال خارج نیست. اول آن كه از توان ذهنی و شعور لازم برای درك ماجرا برخوردار نبوده اند، كه در این صورت؛ باید گفت؛ خانه ملت جای افراد كندذهن و كم دان نیست.
ب: و اما، برخی از اصلاح طلبان نیز بوده اند كه نه فقط در فتنه 88 دخالتی نداشته و از آن حمایت نكرده اند، بلكه علیه آن موضع هم گرفته اند. این عده نشان داده اند كه به بهانه اختلاف سلیقه حاضر به وطن فروشی و یا سكوت در مقابل وطن فروشان نیستند و بدیهی است كه فقط همین عده از اصلاح طلبان شایستگی و صلاحیت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را دارند و می توان گفت این عده با موضع گیری خود علیه فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 كه علی رغم حضور آنها در جبهه اصلاحات بوده است، امتیاز مثبتی نیز در كارنامه سیاسی خویش ثبت كرده و نشان داده اند كه وقتی پای مبانی نظام و منافع ملی در میان باشد، قبیله گرایی نمی كنند.
4- اكنون با توجه به نكات یاد شده كه به یقین مدعیان اصلاحات از آن باخبرند و بارها نیز با تلویح و تصریح به آن اعتراف كرده اند، جای این سؤال است كه چرا شورای موسوم به «هماهنگی جبهه اصلاحات» اعلام می كند اصلاح طلبان تصمیم گرفته اند در انتخابات شركت نكنند و چرا برخی از نمایندگان فراكسیون اقلیت به گونه ای دوپهلو درباره این تصمیم اظهارنظر می كنند؟ پاسخ این سؤال را در چند محور زیر پی می گیریم؛
الف: جرج سوروس، سرمایه دار صهیونیست و از مدیران بیرونی فتنه 88 كه محمد خاتمی حداقل دو بار با وی ملاقات طولانی داشته و شماری دیگر از عوامل فتنه نیز به دیدار او رفته بودند، در یكی از دستورالعمل های مشترك خود با جین شارپ، ریچارد رورتی و هالوی تاكید می كند كه اگر انقلاب رنگی - بخوانید كودتای مخملی- با شكست روبرو شد، عوامل باقیمانده كودتا باید از عرصه واقعی- منظورش كف خیابان هاست- كه قابل اندازه گیری است به فضای مجازی كوچ كنند و توضیح می دهد كه در فضای مجازی می توان بدون نیاز به ارائه نشانه بر فراوانی طرفداران تاكیدكرد. گفتنی است كه بعد از حماسه 9 دی كه به قول «ریچارد هاس» مسئول شورای روابط خارجی آمریكا، نشان داد مهندسی معكوس فوكویاما در فتنه 88 نتیجه معكوس داده است، خانم هیلاری كلینتون در مصاحبه ای خطاب به سران فتنه توصیه كرد جنبش سبز(!) از خیابان ها به فضای مجازی برود و اعلام كرد آمریكا برای این جابه جایی مبلغ 400 میلیون دلار بودجه در نظر گرفته است.
بدیهی است اعلام حضور در انتخابات به معنای خروج از فضای مجازی و ورود به عرصه واقعی است و سران فتنه می دانند كه در این وزن كشی، بار دیگر و این بار به مراتب سخت تر از قبل شكست خورده و مفتضح می شوند. مردم در 9 دی نشان دادند كه به كمتر از اشد مجازات فتنه گران رضایت نمی دهند بنابراین چگونه ممكن است برای حضور در خانه ملت به آنان رای بدهند؟!
ب: اصلاح طلبان در صورت اعلام شركت در انتخابات بر سلامت انتخابات در ایران اسلامی و دروغ بودن ادعای تقلب كه آن همه از بیرون و درون روی آن سرمایه گذاری شده بود، اعتراف كرده اند. این نكته نیز علت دیگری است كه آنان را به اعلام عدم حضور می كشاند!
ج: و اما، تصمیم اعلام شده از سوی مدعیان اصلاحات به معنای تحریم انتخابات است و مفهوم دیگر آن اعتراف اصلاح طلبان به خروج از نظام خواهد بود و این در حالی است كه آنان به دو علت عمده و اصلی سعی در اجتناب از آن دارند.
اول؛ مدعیان اصلاحات اگرچه به دلایل پیش گفته از حلقه نظام خارج شده اند ولی با این احتمال كه شماری از آنها امكان ادامه حیات سیاسی داشته باشند، حاضر نیستند رسما به ضد انقلابی بودن و خروج از نظام اعتراف كنند.
دوم؛ شواهد و قرائن موجود حكایت از آن دارند كه مدیریت بیرونی جبهه اصلاحات در انتخابات پیش روی ماموریت جدیدی به این جبهه داده است. لازمه انجام این ماموریت به گونه ای كه بعدها توضیح بیشتری خواهیم داد و در این وجیزه به اشاره ای اكتفا می كنیم، اعلام حضور و شركت در انتخابات است. بخوانید؛
5- در جریان فتنه 88، تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در صورت امكان، زمینه سازی برای براندازی آن نیاز آمریكا و متحدانش و اهداف پلكانی فتنه بود كه با شكست سختی روبرو شد و حماسه 9 دی ایستگاه آخر آن بود. امروزه اما، نیاز مبرم مثلث آمریكا، انگلیس و اسرائیل، مخدوش كردن الگوی انقلاب اسلامی در میان ملت های مسلمان و انقلابی منطقه است و به گفته صریح هیلاری كلینتون وزیر خارجه آمریكا و براساس گزارش مشترك «آمریكن اینترپرایز»، «آیپك» و ده ها اظهارنظر صریح دیگر از سوی مقامات رسمی آمریكایی، انگلیسی و صهیونیستی، انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی به عنوان مناسب ترین فرصت برای این منظور معرفی شده است. برپایه همین شواهد و اسناد، یكی از ماموریت های تعریف شده جبهه اصلاحات، دمیدن دوباره بر شیپور فریب تقلب در انتخابات است كه رسانه های آمریكایی و اروپایی و صدها سایت و نشریه وظیفه انعكاس انبوه آن را برعهده دارند. از این روی جبهه اصلاحات برای انجام ماموریت یاد شده نیاز به حضور در انتخابات و سپس ادعای تقلب در آن را دارد و تحریم انتخابات با انجام ماموریت مورد اشاره همخوانی ندارد.
6- به نظر می رسد- و برای آن شواهدی در دست است- كه اعلام تحریم انتخابات از یكسو و اعلام حضور در انتخابات از سوی دیگر، ترفندی دوسویه برای عبور از بن بست یاد شده است. در اظهارنظر برخی از مدعیان اصلاحات- تاكید می شود كه فقط برخی از آنها- درباره شركت و حضور خود در انتخابات دقت كنید. این عده به گونه ای هماهنگ ضمن تاكید بر وابستگی خود به جبهه اصلاحات، تصمیم شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مبنی بر شركت نكردن در انتخابات را رد می كنند! در این باره گفتنی های دیگری است كه به بعد موكول می كنیم و در پایان تنها این نكته را گفتنی می دانیم كه برخی از عوامل نشان دار فتنه برای انجام ماموریت یادشده و هماهنگی با مدیریت بیرونی به آمریكا و چند پایتخت اروپایی از جمله لندن، پاریس و بروكسل اعزام شده اند. به عنوان مثال؛ در بروكسل پایتخت بلژیك تعداد بسیار اندكی از عناصر ضد انقلاب حضور دارند و ظاهرا اعزام آقای رجبعلی مزروعی و اقامت وی در بروكسل قابل توجیه به نظر نمی رسد ولی باید توجه داشت كه دفتر و پایگاه اصلی اتحادیه اروپا در بروكسل است و مزروعی اگرچه در میان فتنه گران نیز به كم هوشی معروف است ولی در بروكسل فقط نقش رابط میان اتحادیه اروپا و شورای داخلی فتنه را برعهده دارد و موارد دیگری كه به آن خواهیم پرداخت.
حسین شریعتمداری

 http://www.kayhannews.ir/900928/2.htm#other200

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 28/11/1390 - 17:32 - 0 تشکر 432616

راهبرد واقعی جریان فتنه در انتخابات مجلس لو رفت
به گزارش جهان به نقل از کیهان، یك ضد انقلاب مرتبط با سران داخلی فتنه كه البته مدتی است به دلیل گاف های متعدد عزل شده، در تازه ترین شیرین كاری خود راهبرد واقعی جریان فتنه داخلی در مورد انتخابات مجلس را لو داد.

مجتبی واحدی كه اخیرا با سلطنت طلب ها هم مرتبط شده به بی بی سی فارسی گفت اصلاح طلبان در اصل در پی تحریم انتخابات هستند ولی نمی خواهند این كلمه را به كار ببرند چون از تبعات آن می ترسند.

واحدی گفت: «من معتقدم كه اصلاح طلب ها به صورت عام اگر چه خیلی صریح نگفتند، ولی معنای حرف شان تحریم انتخابات است. كروبی هم كه به صورت صریح این را گفته. در واقع برآیند اظهار نظری كه اصلاح طلب ها كردند از اظهار نظر آقای تاج زاده گرفته تا صحبت های دیگران، برآیندش تحریم انتخابات بوده است».

رضا علیجانی عضو گروهك غیر قانونی نهضت آزادی هم كه اكنون به خارج از ایران گریخته، در مصاحبه ای دیگر با بی بی سی اظهارات واحدی را تایید كرده است. وی می گوید: «حقیقتاً اگر بخواهیم ذات پندارانه برخورد نكنیم این كلمات در ادبیات سیاسی و به ویژه امنیتی در ایران در داخل كشور یك مقدار به صورت قراردادی یكسری تعریف هایی را پذیرفته است. عدم شركت، لیست ندادن، نامزد نشدن و این كه من اختیار خودم را دارم و شركت نمی كنم. تحریم ظاهراً به این معنا است كه من دیگران را هم تبلیغ به عدم شركت می كنم. این ها یك سنگرهای دفاعی است و البته سنگرهای كوچكتر است كه در بازجویی ها و در برخوردهای امنیتی، دوستان در داخل كشور از آن استفاده می كنند، ولی همان طور كه در گزارش شما بود، اگر از ظاهر كلمات بگذریم در محتوا، هم بیانیه شورای هماهنگی، هم بیانیه شجاعانه ای كه زندانیان دادند، بیانیه 143 نفر قبلی به هر حال خروجی همه شان مشترك بود و آن نه تنها عدم شركت بود، بلكه مغایر منافع ملی و مغایر آزادی و مغایر دموكراسی دانستن شركت بود و این ظاهراً در محتوا تفاوتی با تحریم ندارد، هر چند باید شرایط دوستان در داخل را درك كرد و از این كه یك سنگرهای كوچك دفاعی را برای برخوردهای امنیتی شان حفظ بكنند، خیلی نباید ناراحت بود».

واحدی و علیجانی در حالی این سخنان را علنا بر زبان آورده اند كه افرادی مانند محمد خاتمی در داخل به شدت نگران آن هستند كه مارك «تحریمی» بر پیشانی آنها بچسبد.
 http://www.jahannews.com/vdcdnx0x5yt0z96.2a2y.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 28/11/1390 - 17:34 - 0 تشکر 432618

ناکامی جدید جریان فتنه، ضدانقلاب را به جان هم انداخت
پروژه برگزاری تجمع در روز 25 بهمن گرچه از چند ماه پیش و با صرف هزینه گزاف مالی، فکری و تبلیغاتی کلید خورده بود اما مطابق پیش بینی ناظران داخلی به شکست دیگری در کارنامه سرویس های اطلاعاتی غربی و موساد با عاملیت جریان فتنه تبدیل شد.
به گزارش جهان،‌ درست همانند ناکامی های پیشین جریان فتنه، پس از شکست روز سه شنبه هم درگیری و تمسخر همدیگر به‌ موضوع اصلی رسانه های اپوزیسیون تبدیل شده است.

به عنوان نمونه سایت خودنویس با ابراز نارضایتی از این ناکامی عنوان کرد: به بیرنگی هرچه تمام برای پیوستن به راهپیمایی و اکسیون (در 25 بهمن) از روزها پیش شروع به تبلیغ کردیم، کمرنگ‌تر از سال‌های پیش، در حالی که ۱ سال از حصر رهبران جنبش می‌گذرد، شعار کروبی دستگیر بشه، ایران قیامت میشه رو به معنای واقعی در یک سال گذشته نشان دادیم.

این سایت نوشته است: به جز پای اینترنت نشستن و مثبت و منفی دادن به لینک‌های مختلف چه کردیم؟ جز درگیر شدن در جنگ و دعواهای ۳۳ ساله اپوزسیون خارج نشین چه کردیم؟

در همین حال تلویزیون صدای آمریکا با دعوت از چند فعالان فتنه، به بررسی علل شکست جدید مخالفان جمهوری اسلامی پرداخت.

حسن داعی ضد انقلاب نزدیک به طیف سازمان تروریستی مجاهدین خلق در این برنامه، شورای موسوم به هماهنگی راه سبز امید را دلیل ریزش جریان فتنه و شکست های آن دانست و گفت، این شورا کوشیده است با برقراری ارتباط ویژه با سناتورهای آمریکایی و دولت های ضدایرانی، دیگر گروههای اپوزیسیون را از میدان به در کند.

مجتبی واحدی هم که خود را مشاور مهدی کروبی معرفی کرده، در این میزگرد عدم اطلاع رسانی رسانه های داخلی را علت ناکامی جدید فتنه گران دانست و عنوان کرد ریزش آشکار جنبش نتیجه بلاتکلیفی در آن است.

ناکامی جریان فتنه در برگزاری تجمع روز سه شنبه در شرایطی رقم خورده است که از ماه ها پیش سران و همه فعالان فتنه هزینه زیادی را صرف تدارک آن کرده بودند و در این راستا کمک های مالی و تبلیغاتی متعددی هم از سوی سرویس های اطلاعاتی غرب و موساد به این جریان تزریق شده بود اما شکست دیروز نشان داد که احیای این جریان مرگ مغزی شده حتی با شوک های مالی و تبلیغاتی غرب امکانپذیر نیست.
 http://www.jahannews.com/vdci5var3t1auv2.cbct.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.