• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5119)
پنج شنبه 23/4/1390 - 18:36 -0 تشکر 339231



همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 28/11/1390 - 17:35 - 0 تشکر 432620

افشای شیطنت‌های آل‌سعود علیه ایران

یکی از فعالان سیاسی سعودی با اشاره به دعوت دربار سعودی از نوری زاده و مهاجرانی در جشنواره الجنادریه، از برخی دیگر از شیطنت‌های ریاض علیه ایران از جمله افتتاح دفاتری برای مخالفان تهران در قاهره پرده برداشت.


"حمزه الحسن" از فعالان سیاسی عربستان سعودی با اشاره به دعوت ریاض از اپوزیسیون خارج نشین جمهوری اسلامی ایران و عضو شورای موسوم به سبز در جشنواره میراث فرهنگی این کشور گفت: دربار سعودی با دعوت از مخالفان جمهوری اسلامی در حقیقت راه را برای اینکه دیگران هم مقابله به مثل کنند را باز کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های خاندان سعودی در اعمال تحریم‌ها بویژه تحریم نفت علیه تهران،‌گفت: به نظر می‌رسد که رژیم سعودی از قدرت روز افزون ایران و استقبال ملت‌های منطقه از گفتمان انقلاب ایران به هراس افتاده و گمان می‌کند با حمایت از اپوزیسیون تهران می‌تواند جمهوری اسلامی را تضعیف کند، غافل از اینکه چنین اقداماتی برای ریاض بسیار گران تمام خواهد شد.

الحسن با اشاره به گسترش اعتراضات مردمی مناطق شرق عربستان سعودی، خطاب به دولتمردان کشورش گفت: وقتی خانه‌ تان از شیشه ساخته شده باشد، به سوی خانه‌های دیگران سنگ پرانی نکیند، زیرا با اولین سنگی به سوی خانه شیشه‌ای تان پرتاب شود، دیگری منزلی برایتان نخواهد ماند.

وی از طرح‌های ددمنشانه تندروهای سعودی برای ورود به یک ماجراجویی تمام عیار علیه ایران سخن گفت و افزود: هر چند همه خاندان سعودی را افراد تندرو تشکیل می‌دهند ولی برخی‌ از آنها تندروتر از بقیه بوده و خواستار رویارویی اقتصادی، سیاسی، ‌امنیتی و.. با جمهوری اسلامی ایرانند و معتقدم که حمایت از ایوزیسیون تهران تنها یکی از آن گام‌‌هاست.

این فعال سیاسی سعودی یکی از اهداف جشنواره "الجنادریه " را تلطیف چهره پادشاه عربستان در اذهان عمومی خواند و افزود: پادشاه سعودی در حالی از مخالفان تهران حمایت مالی و رسانه‌ای می‌کند و از فرهنگ دم می‌زند که همگان می‌دانند که وی از عقب مانده‌ترین مخلوقات بوده و حتی نمی‌تواند مطلبی را درست بخواند زیرا او حتی نتوانست دوره ابتدایی را به اتمام برساند.

وی از افتتاح دفاتری برای مخالفان ایرانی با پشتیبانی مالی سعودی‌ها در قاهره پرده برداشت‌ و افزود: حمایت مالی ریاض از معارضان ایرانی موضوع جدیدی نیست بلکه مدت‌هاست که شاهد حمایت‌های مالی سعودی از اپوزیسیون خارج نشین ایرانی هستیم.

این فعال سیاسی سعودی با غیر اخلاقی دانستن اقدامات ریاض در حمایت مالی از مخالفان یک نظام اسلامی و همسایه، احتمال تشدید این اقدامات از سوی کشورش در آینده نزدیک را پیش بینی کرد و افزود: هر چه درها به ویژه در موضوع سوریه به روی سعودی‌ها بسته شود به همان میزان فشارها بر تهران را نیز افزایش می‌دهند.

وی ریاض را ابزار سیاست خارجی آمریکا دانست و گفت: اقدام سعودی در دعوت از مخالفان تهران در راستای سیاست‌های آمریکا مبنی بر لزوم حمایت از مخالفان نظام اسلامی ایران صورت می‌گیرد.

الحسن با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر کمک‌ ۱۸ میلیون دلاری درباره سعودی به اپوزیسیون ایران ووعده ریاض به راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی فارسی زبان گفت: رژیم سعودی می‌خواهد ایران را از دو ناحیه فرهنگی مورد تهاجم قرار دهد.

وی تاکید کرد: ‌از جمله سیاست‌های خصمانه ریاض علیه ایران می‌توان به فتنه انگیزی مذهبی همانند آنچه که در شبکه فارسی زبان وصال دنبال می‌شود و همچنین ترویج فساد غربی اشاره کرد که اکنون در ترجمه فیلم‌های غربی به زبان فارسی در شبکه "ام بی سی فارسی" مشاهده می‌کنیم. علاوه بر این ده‌ها شبکه انحرافی دیگر برای ایرانیان پخش می‌شود.

 http://www.yalasarat.com/vdcguq9x.ak9q34prra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 28/11/1390 - 17:42 - 0 تشکر 432624

ماجرای گدایی سبزها ازدیکتاتور سعودی+فیلم

به گزارش جهان، در فیلمی که از این مراسم منتشر شده، عطااله مهاجرانی در کنار علیرضا نوری زاده دیده می شود. پس از انتشار تصاویر این دیدار روشن شد که این دو فعال فتنه برای دریافت کمک ۱۸ میلیون دلاری از دستگاه امنیتی عربستان راهی ضیافت شاه عربستان در «الجنادریه» شده بودند.

روز گذشته خبرگزاری ها گزارش داده بودند که دستگاه امنیتی رژیم سعودی علاوه بر کمک ۱۸ میلیون دلاری به نوری زاده، به وی وعده داده تا با گسترده کردن بخش فارسی شبکه العربیه، تعدادی از عناصر رسانه ای وابسته به این گروه را بکارگیری کند.

در فیلم این مراسم، عطاء الله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت خاتمی، عضو ارشد دولت هاشمی رفسنجانی و عضو اتاق فکر موسوی در خارج از کشور به عنوان نماینده فتنه‌گران در ضیافت شاه عربستان سعودی جلب توجه می کند.

گفتنی است در ضیافت دیکتاتور سعودی علاوه بر مهاجرانی، برخی روحانی نمایان شیعه لبنانی نیز که با حمایت مادی سعودی ها علیه حزب الله فعالیت می کنند، حضور داشته اند.

بر اساس گزارشی که باشگاه خبرنگاران منتشر کرده، عطاءالله مهاجرانی به همراه نوری‌زاده در این مراسم با شور و اشتیاق به سخنان شاه سعودی گوش داده و پس از پایان سخنان عبدالله به شدت برای او دست می زند.خاطر نشان می شود پادشاه عربستان روز گذشته در اظهاراتی بی سابقه و تمجید از آمریکا، انگلیس و فرانسه، وتوی قطعنامه ضد سوری در شورای امنیت سازمان ملل متحد را سبب متزلزل شدن اعتماد تمام جهانیان! به سازمان ملل متحد توصیف کرد.
http://www.jahannews.com/vdccp4qii2bqx48.ala2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 22:58 - 0 تشکر 438081

خاتمی پس از رای دادن گفت:مردم نظامی را که پایش خون دادن ول نمی کنند و به دوستان لس آنجلسی و ما بچسبند.


به گزارش جهان به نقل از سایت خبری محدوده، سید محمد خاتمی پس از شرکت مخفیانه در انتخابات مجلس نهم در جلسه ای که با برخی مشاورین و نزدیکان خود داشته است اظهارات بسیار قابل تاملی داشته است و به شدت نسبت به عملکرد اصلاح طلبان انتقاد داشته است.

خاتمی در این جلسه گقت:" مشکلات ما از این مشاورین عزیز است چرا من باید جواب نتیجه راهنمایی های شما را بدهم مدام هزینه داده ام با فشار شما عدم شرکت در انتخابات را مطرح کردم آقایان در زندان و بیرون مرزها ما را تا تحریم پیش بردند مرا به سازشکاری متهم کردند چه می خواستید بکنید که نکردید بعد می گویند برو یواشکی رای بده حالا فحش می دهید."

وی افزود: " اگر ۲ تا از این پیر مردها و پیرزن ها که رفتند رای دادن مشاور ما باشند والله بهتر است. ما با چه سازی باید بسازیم خدا عالم است.مثال ما مانند روی اره نشستن است نه راه پیش داریم نه را پس!"

خاتمی در ادامه این جلسه با انتقاد از دیگر سران فتنه ۸۸ اظهار داشت:" موسوی و کروبی با ما چه کردند؟ تا کجا باید به خاطر آنها هزینه بدهیم؟ دوستان بنشینند فکر اساسی کنیم دیدید در این انتخابات هم برآورد درست نداشتیم و به خطا رفتیم بابا جان سبز مرد اصلاحات را دریابید.

وی گفت:"چاره ای جز برگشت نداریم رای بهتر است یا برویم بگویم ... غلط کردیم . مردم نظامی را که پایش خون دادن ول نمی کنند و به دوستان لس آنجلسی و ما بچسبند . مرا مجبور نکنید باز حرفهای نخ نما شده بزنم."

 http://www.yalasarat.com/vdcexf8w.jh8wzi9bbj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 22:58 - 0 تشکر 438083

یک شرط برای ارزشمند شدن رای خاتمی
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت تحولات آینده معلوم خواهد کرد معنای حقیقی رای دادن محمد خاتمی در انتخابات 12 اسفند چه بوده است.
مهدی محمدی در گفت وگو با فارس درباره تحلیل علت حضور خاتمی در انتخابات مجلس نهم گفت: اجمالا می توان گفت دو عامل جدی در این امر دخیل بوده است. اول اینکه مشاهده حضور گسترده مردم در انتخابات –که البته خاتمی قبل از انتخابات هم آن را پیش بینی کرده بود- باعث شد، هزینه عدم مشارکت خیلی بالا برود و لذا خاتمی تصمیم به رای دادن گرفت و دوم اینکه خاتمی حس می کرد اگر در این انتخابات شرکت نکند برچسب تحریم برای همیشه روی پیشانی او خواهد ماند و تمامی فرصت های سیاسی در آینده نه فقط از او بلکه از تمام جبهه اصلاحات سلب می شود.

 محمدی سپس گفت: اگر بخواهیم خیلی خوش بین باشیم اینطور می شود گفت که  خاتمی تلاش می کند اصلاحات را از فتنه سبز تفکیک کند ولی این اقدام را بسیار کند و با انجام رفتارهایی تردید آمیز و در مواردی غیر صادقانه انجام می دهد.

 وی همچنین در پاسخ به این سوال که این رفتار خاتمی چقدر صادقانه بوده گفت: اساسی ترین مسئله اکنون این است که ببینیم رای دادن خاتمی گام اول از یک سلسله گام های مثبت و اصلاح کننده خیانت های گذشته وی خواهد بود یا نه. اگر این رای نقطه آغاز یک روند باشد که نتیجه آن مرزبندی قاطع خاتمی با فتنه و تلاش برای جبران گذشته خود از 1376 به این سو باشد –که البته کار بسیار سختی است و از جمله در گرو قطع ارتباطات خارجی اوست- می توان گفت این رای با ارزش است اما اگر بنا باشد بعد از این هم خاتمی همان مواضع گذشته را تکرار کند این رای هیچ ارزشی ندارد و تاثیر رای دادن و ندادن خاتمی بر سرنوشت اصبلاحخات دوم خردادی یکی است.
 http://www.jahannews.com/vdcjtve8muqevhz.fsfu.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 23:0 - 0 تشکر 438085

افزایش مشاركت و اعتماد مردم بدون باج دادن به فتنه‌گران/ خط پایان تردید آفرینی‌های هاشمی كجاست؟

"ان‌شاء الله نتیجه‌ انتخابات همانی که مردم می‌خواهند و رأیی که مردم به صندوق می اندازند باشد و اگر همان باشد، ان‎شاء الله مجلس خوبی خواهیم داشت." این بخشی از سخنان هاشمی رفسنجانی پس از شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس است که طی آن تلویحا "تردید" در نتیجه انتخابات را مطرح ساخت.

به گزارش رجانیوز، در حالی که قریب به سه سال از انتخابات دهم ریاست جمهوری می گذرد و آثار تردید افکنی های سران فتنه، رسانه های بیگانه و برخی رجال سیاسی نسبت به نتیجه انتخابات، برای كشور هزینه‌زایی كرد، هاشمی رفسنجانی بار دیگر ترجیح داد ضمن اظهارات کلی و دوپهلو، در مورد سلامت انتخابات اظهار تردید کند و عملا نشان دهد كه نه تنها از حوادث سه سال اخیر عبرت نگرفته، بلکه همچنان اصرار دارد تا با تاکتیک ثابتش در اظهار مواضع دوپهلو و مبهم، خود را از انزوای سیاسی اخیر نجات دهد.

با این حال، مرور گذرا بر مواضع و اظهارات هاشمی رفسنجانی در طی سال‌های گذشته نشان می دهد که وی با اظهارات غیر شفاف و بعضا متناقض، تلاش می‌كند كه صحنه‌های سیاسی مختلف کشور را مدیریت کند؛ به‌عنوان مثال در رابطه با موضوع سلامت انتخابات، پیش از این وی در 26 تیرماه 88 و در آخرین نماز جمعه خود در دانشگاه تهران، ضمن انتقاد از ایجاد فضای "تردید" در جامعه، خواستار بهبود اوضاع شده بود. هاشمی در آن روز در بخشی از اظهارات دشمن پسندانه اش گفته بود:

«آنچه من می‌فهمم و راه‌حل از آن بیرون می‌آورم، این است كه اواخر دوران تبلیغات دچار تردید شدیم، یعنی افرادی پیدا شدند كه تردید كردند و باعث شد بذر تردید در ذهن مردم پیش بیاید و ما تردید را بدترین مصیبت می‌دانیم. تردید مثل خوره به جان ما افتاد و برای رفع تردید باید کاری کنیم.»

اما حقیقت آن بود که هاشمی خود جزو اصلی‎ترین افرادی بود كه بذر تردید را پاشیده بود، به‌طوری که جدای از سابقه تاریخی تردید افکنی وی در مورد سلامت انتخابات قبل از انتخابات دوم خرداد 76 در نماز جمعه تهران که به نوعی توجه افکار عمومی را به سمت رقیب اصلی ناطق نوری سوق داد، ماه ها قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری نیز هاشمی ترجیح داد با توسل به همین حربه، توجه افکار عمومی را به سمت نامزدی غیر از محمود احمدی نژاد جلب کند؛ وی در 12 آذر ماه سال 87 در همایش پرحاشیه 30 سال قانون‌گذاری در مجلس اعلام داشت:

«اگر مردم احساس كنند رأی‌شان در سرنوشت‌شان بی‌اثر است و متولیانی پیدا شوند كه رأی آن‌ها را هر جوری كه می‌خواهند بخوانند، آنگاه دل‎سرد می‌شود.»

اما این تنها "آغازی" بر روند تردید افکنی های هاشمی برای انتخابات دهم ریاست جمهوری بود، چرا که وی چند ماه بعد در 7 فروردین 88 بار دیگر در نمازجمعه تهران حاضر شد و با تکرار صحبت های قبلی خود گفت:

«مردم باید اطمینان داشته باشند كه همان رأیی كه می‌دهند اثر خود را می‌گذارد. برگزاری انتخابات سالم خواسته همه مردم ایران است و رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاكید بسیار دارند.»

هاشمی در 4 اردیبهشت 88 هم برای چندمین بار قبل از انتخابات حساس ریاست جمهوری دهم، باز هم مصمم بود مضمون اصلی سخنان قبلی خود را در نمازجمعه تهران تکرار کند. وی گفت:

«مسئولان باید سلامت انتخابات را برای جامعه تضمین كنند تا مردم با خیال راحت پای صندوق‌های رای حضور داشته باشند و این اطمینان دادن یك ضرورت است.»

اما برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری و فاصله زیاد آرای رییس جمهور منتخب ملت با کاندیدای مورد حمایت هاشمی رفسنجانی موجب نشد تا وی بعد از انتخابات، مشی خود را تغییر دهد، بلکه با ادامه همان روند و تاکید بر مواضع غیر شفاف، تاکتیک همیشگی خود را ادامه داد، به‌گونه‎ای که با اظهارات دو پهلو در نماز جمعه تیرماه 88، در 14 آذرماه همان سال در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد سخنان قبلی خود را تکرار کرد:

«من در آن نمازجمعه نگفتم كه انتخابات درست است یا باطل؛ فقط گفتم تردید در جامعه حاكم است؛ اما برخی آمدند و به من گفتند چرا گفتی تردید؟ در صورتی كه آن روز میلیون‌ها! نفر در خیابان‌ها ریخته بودند و قاطعانه می‌گفتند كه در انتخابات تقلب شده است و انتخابات باطل است. اما من قاطعانه نگفتم كه تقلب شده است ولی گفتم تردید دارم و چطور می‌شود میلیون‌ها نفر به خیابان‌ها بریزند و تردید نكرد!»

هاشمی حتی پس از پایان فتنه 88 و اتمام حجت ملت در 9 دی با خواص مردود، بازهم مشی غلط خود را تغییر نداد و در  ۲۶ مهرماه 90 در دیدار اعضای هیئت مدیره مجمع استانداران جمهوری اسلامی گفت:

«می‌توانیم ظرف دو سال و با برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها به‌ صورت آزاد و شفاف و همراه با نظارت و اجرای صحیح، مردم را همانند ابتدای انقلاب پشتیبان و همراه نظام و آرمان‌های آن نگه‌داریم. مردم می‌خواهند رأی‌شان تأثیرگذار باشد و تزئینی نباشد و می‌توان با فراهم آوردن زمینه یک انتخابات شفاف و سالم، با حضور ناظران و مجریان صالح، اراده مردم را از طریق انتخاب نمایندگان مستقل و قوی توسط خودشان تحقق بخشید.»

او چند روز بعد در ۲ آبان ماه 90، سخنان خود را درباره انتخابات مجلس نهم صریح تر کرد و در دیدار جمعی از روزنامه‌نگاران گفت: "راه درست این است که مردم احساس کنند مسئولان به رأی و حق سیاسی آنان احترام می‌گذارند."

تردید آفرینی و مخدوش نشان دادن مكانیسم و سلامت انتخابات، در حالی بود كه رهبر معظم انقلاب در 9 اردیبهشت سال 88 با انتقاد از این‌گونه اظهارات غیرواقع بینانه اعلام کرده بودند:

«از دشمن انتظارى هم جز دشمنى نیست؛ چه انتظارى هست؟ توقع از دوستان است. توقع از كسانى است كه جزو این ملتند؛ واقعیات را دارند مى بینند؛ مى بینند كه این انتخابات چگونه سالم و متقن انجام می‌گیرد، در عین حال، همان حرفى را كه دشمن می‎زند، اینها هم می‌زنند! من انتظارم این است كسانى كه با ملت ایرانند، جزو ملت ایرانند، توقع دارند ملت ایران به آنها توجه كنند، اینها دیگر علیه ملت ایران حرف نزنند و انتخابات ملت ایران را زیر سؤال نبرند. مرتب تكرار نكنند كه آقا این انتخابات سالم نیست؛ انتخابات، انتخابات نیست. چرا دروغ می‌گویند؟ چرا بى انصافى می‌كنند؟»

به هر حال، به نظر می رسد در شرایطی كه نظام به فتنه‌گران باج نداد و به هیچ‌یك از راه‌حل‌های غیرقانونی نظیر آنچه كه هاشمی در آخرین نماز جمعه‌اش مطرح كرد، نیز توجه نكرد، میزان مشاركت در انتخابات مجلس نهم نسبت به مجلس هشتم، 10 درصد افزایش یافت تا مشخص شود، شعور سیاسی و راه‌حل‌های ملی مردمی كه 9 دی 88 به خیابان‌ها آمدند، بسیار فراتر از راه‌حل‌های مبتنی بر امتیازگیری و امتیازدهی فراقانونی است.

با این حال، گذشت زمان نیز نشان داد كه هاشمی و یارانش از اساس دچار اشتباه در محاسبه بودند چرا که در اولین انتخابات بعد از سال 88، نه تنها میزان مشارکت عمومی در انتخابات در مقایسه با مجلس هشتم افزایش یافت بلکه حضور نداشتن جریان فتنه در انتخابات مجلس نهم -که بخشی از آن‌ها در انتخابات مجلس هشتم حضور داشتند- نیز نتوانست در این بین خللی ایجاد کند، چرا که مسبب اصلی بحران، جریان افراطی و ساختارشکنی بود که در فضای بعد از انتخابات، با فرار به جلو سعی کرد نظام را مسبب بحران و خود را ناجی ملت قلمداد کند.

به هر حال، آقای هاشمی می‌تواند از جامعه بازخورد بگیرد كه با این رویكردها در طی چند سال گذشته به‌ویژه از سال 88 به بعد چه وضعیتی از نظر انزوا یا محبوبیت سیاسی در جامعه پیدا كرده است.

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=118889

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 23:1 - 0 تشکر 438087

به نام خدا

دیگه گذشت زمانی که افراد کج راه و آلوده به امور غیر الهی بتونن فتنه‌انگیزی کنند الان دیگه مردم تجربه یوم الله نه دی رو پشت سر گذاشتن پروردگار نعمت بینش و عقل صحیح رو به هر کسی عنایت نمیفرماید واقعا حیف این مردم و این انقلاب که روزگاری مناصب مهم حکومتیش به دست افرادی بوده که با آرمانهای این انقلاب بیگانند ولایت درخشش خودش رو نشون داده و افراد خوش فکر ولایتمدار هم تا حدی شناخته شدند و به خواست خدا روز به روز بر پیشرفت و تعالی ملت عزیز ایران افزوده خواهد شد

یا علی

در پناه حق

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 23:3 - 0 تشکر 438095

مشارکت‎تاریخی‎مردم؛ بهت‌برانگیز اما قابل پیش‌بینی/بهنود هم فهمیده بود!+ فیلم

حضور تاریخی و مشارکت گسترده مردم در انتخابات روز گذشته، اگرچه مورد پیش‌بینی فعالان سیاسی کشور قرار گرفته بود و راهپیمایی روز ۲۲ بهمن نیز تأیید كننده‌ی این تحلیل‌ها و پیش‌بینی‎ها بود اما برای جریان ضدانقلاب که از مدت‌ها پیش بر طبل تحریم انتخابات و تلاش برای زیر سوال بردن مقبولیت مردمی نظام بود، بسیار سنگین و غیرقابل باور بود.

به گزارش رجانیوز، به همین دلیل و از‌‌ همان ساعات ابتدایی آغاز رأی‌گیری که با حضور مردم و تشکیل صف‌های طولانی در برابر مراکز انتخاباتی همراه بود، ابتدا با بهت و انفعال و سپس با انکار رسانه‌های خارجی روبرو شد. این روند تا حوالی ظهر ادامه داشت که خبر حضور محمد خاتمی در یکی از مراکز رای‌گیری در دماوند و شرکت او در انتخابات، رویکرد اتخاذ شده از سوی این رسانه‌ها را به‌هم زد و بی‌بی‌سی فارسی، صدای آمریکا، دویچه‌وله فارسی، یورونیوز فارسی، روزآنلاین، جرس، کلمه، خودنویس و... به همراه بلاگرهای حامی جریان فتنه، شروع به فحاشی به اصلاح‌طلبان داخلی و مردم ایران به دلیل حضور تاریخی در انتخابات کردند؛ تا جایی که معصومه قمی (مسیح علی‌نژاد) از فعالان رسانه‌ای ضدانقلاب که چندی پیش مصاحبه‌ای با رضا پهلوی هم داشت، در مطلبی از «شکسته شدن» خود به دلیل حضور گسترده مردم در انتخابات خبر داد.

اتخاذ استراتژی «توهم تقلب در انتخابات» هم یکی دیگر از رویکردهای این رسانه‌ها بود که با توجه به وقایع سال ۸۸ و آگاهی مردم از باطل و بدون دلیل بودن مدعاهای این جریان، در‌‌ همان دقایق اولیه با تمسخر مخاطبان این رسانه‌ها روبرو شد و از دستور کار آنان خارج شد.

اما آیا این حضور پرشور مردمی، غیرقابل پیش‌بینی و غیرقابل باور است؟ نگاهی به تحلیل‌های برخی از چهره‌های سر‌شناس جریان اپوزیسیون نشان می‌دهد اگرچه فضای غالب بر این رسانه‌ها مبتنی بر پیش فرض تحریم انتخابات است اما برخی از افراد در درون این جریان، با توجه به‌شناختی که از دل‌بستگی مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران دارند، این حضور گسترده و آمار مشارکت بالا را پیش‌بینی کرده بودند.

به عنوان مثال، مسعود بهنود روزنامه نگار ضدانقلاب مقیم لندن چند ماه پیش در برنامه زنده بی‌بی‌سی گفت که معتقد است ۶۰ درصد ایرانیان در انتخابات مجلس نهم شرکت می‌کنند و نبود جریان فتنه كه وی از آن‌ها به‌عنوان اصلاح‌طلبان یاد می‌كرد، تأثیر خاصی در میزان مشاركت نخواهد داشت.

وی همچنین که با اظهار تعجب و سوال مجدد مجری این شبکه در خصوص این موضوع مواجه شده بود، دوباره با تاکید بر آن اظهار داشت: از ابتدای انقلاب ایران تا به‎حال سابقه جمهوری اسلامی نشان داده که همیشه در پای صندوق رای آوردن مردم موفق بوده و به‌راحتی این کار را كرده است.

با این حال کماکان این سوال پابرجاست که چرا با وجود هجمه رسانه‌ای گسترده طی دو سال گذشته، حضور مردم در انتخابات مجلس نهم اینچنین تاریخی و بی‌سابقه بود؟ راهبرد کاهش مشارکت مردم ایران در انتخابات مجلس، در طی ماه‎های گذشته یکی از خطوط ثابت برنامه‌ریزی‌های غرب با به‌کارگیری همه ابزار‌ها بود و تهدید‌ها و ابزارهای نرم، نیمه سخت و سخت به‌طور کم‎سابقه‎ای علیه ملت ایران فعال شد، به‎طوری که از چند ماه قبل سه پرونده تروریسم، حقوق بشر و هسته‌ای در قبال ایران به‌طور ویژه فعال شد. در موضوع تروریسم، ادعای طراحی ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن مطرح شد. همچنین سازمان ملل برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران، احمد شهید را به‌عنوان گزارش‌گر ویژه تعیین کرد که وی به‌طور مستقیم با محافل منافقین و ضد انقلاب مرتبط شد. در موضوع هسته‌ای نیز امریکا و اروپا با هم‌افزایی با مدیرکل گوش به فرمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به اتهام‌زنی‌های بی‌اساس خود اضافه کردند و سنگین‌ترین تحریم‌های اقتصادی و سیاسی ممکن را علیه ایران فعال کردند.

پاسخ این سوال را باید در اوج بصیرت و تحلیل شفاف مردم ایران از شرایط موجود جستجو کرد. سیلی سختی که مردم ایران روز گذشته به جبهه استکبار زدند، نشان داد که گویا غربی‌ها هنوز نمی‌خواهند با درس گرفتن از اشتباه‌های محاسباتی پیاپی خود در کانال‌های اطلاعاتی و تحلیلیشان در قبال ایران تجدیدنظر کنند، به‌طوری که مجموعه فشار‌ها و تهدید‌ها نه تنها موجب ایجاد گسل میان حاکمیت و ملت نشده بلکه به‌عنوان یک عامل انسجام بخش در قبال تهدید بیرونی عمل کرده است.

همچنین حدود سه سال پمپاژ ادعاهایی مانند تقلب و فتنه عمیق و چند لایه ۸۸ نیز نه تنها به کاهش اعتماد عمومی آن‌طور که افرادی حتی در داخل مانند هاشمی رفسنجانی مدعی آن بودند، منجر نشده است، بلکه ملت ایران، تهدید فتنه ۸۸ را پس از سربلند بیرون آمدن از این آزمون به یک فرصت تبدیل کرده، به‌طوری که به‌عنوان یک عامل هوشیار کننده و زنگ خطر، ظرفیت مضاعفی از بصیرت و انگیزش را برای نظام ایجاد کرده است و افزایش مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی نسبت به دور هشتم، آن‌هم در پی این حجم از فشار‌ها، تهدید‌ها و بحران‌ها می‌‎تواند موضوع بحث جامعه‌شناسان و تحلیل‌گران سیاسی و اجتماعی در ایران و جهان باشد.

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=118754

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 14/12/1390 - 23:3 - 0 تشکر 438098

طنز/گزارش محرمانه از جلسه اضطراری اپوزوسیون پس از انتخابات

طنز- محمد رضا شهبازی:

طبقه بندی: به هیچ وجه محرمانه

رده: به کلی خنده دارانه

حاضرین:

مجتبی واحدی- مشاور کروبی

عطاالله مهاجرانی- ملقب به بهاء الله توسط کیهان

محسن سازگارا – معروف به بچه پررو

نوری زاده – معروف به خالی بند

هخا- اسم مستعار ندارد چون اصولا کسی صدایش نمی‏کند

نوری زاده: خب آقایون ما در شرایط خاصی هستیم. با این وضعیتی که در انتخابات پیش اومده باید یه فکر اساسی کنیم.

واحدی: همه ما در این افتضاح شریکیم. ما نباید می خوابیدیم.

سازگارا: اه بابا! تو که هنوز تو نقش مشاور کروبی گیر کردی، مجتبی جان! اون قضیه مال 6 سال پیشه، بیدار شو!

مهاجرانی: من میگم اوضاع آن‎قدرها هم بغرنج نیست. اگر مشارکت خوب بوده پس چرا نظام برای اولین بار هلیکوپتر بلند نکرد؟!

سازگارا: بابا تو دیگه خیلی یولی! اون حرف رو که موقع راه‌پیمایی باید میزدی نه الان، باز دیالوگ‌هاتو اشتباه حفظ کردی؟!

نوری زاده: ببینید من میگم بیاید همون سناریوی قبلی رو ادامه بدیم. بگیم از شهرستان آدم میارن.

واحدی: پس شهرستان ها هم که شلوغه چی؟

مهاجرانی: شاید از تهران می برن؟!

نوری زاده: ای بابا این که نشد. این‌جوری دوباره برگشتیم سر جای اولمون.

واحدی: ببینید من فکر می‌کنم حکومت ایران سی، چهل میلیون آدم واجد شرایط رأی دادن یه جایی انبار کرده و موقع انتخابات میاره تو سطح کشور توزیع می‌کنه!

نوری زاده: بی خیال واحدی جان، تو بگیر بخواب!

واحدی: باور کن. اصلا این قضیه که میگن جمعیت ما باید بشه 150 میلیون نفر هم برای اینه که دیگه جا برای انبار کردن ندارن یا شاید هم حق انبارگردانی اونها زیاد شده، می خوان این‎طوری فضا رو آماده کنن که اونها رو بیارن تو جامعه. این‎جوری میگن ما که گفته بودیم جمعیت‎مون باید زیاد بشه.

نوری زاده: حقا که مشاور و رییس بدجوری بهم میاید ها!

هخا: بد هم نمیگه ها! شاید انبار نکرده باشند اما ممکنه که برای هر انتخابات سی چهل میلیون نفر وارد کنند!

مهاجرانی: از کجا، چطور؟

هخا: از چین. ببینید واسه چین که سی چهل میلیون آدم چیزی نیست. یه آپارتمانش رو خالی کنه سفارش ایران جور می‎شه، قیمتش هم کم در میاد. چه جوریش هم که کاری نداره؛ چطور من می‌تونستم با 50 تا هواپیما برم تهران رو بگیرم اما حکومت نمی‌تونه 50 تا هواپیما آدم وارد ایران کنه؟!

مهاجرانی: حتی ممکنه با هلی‎کوپتر این کار رو بکنه!

نوری زاده: بابا اینا مسابقه گذاشتن تو مشنگی!

سازگارا: آقا بی خیال، همون سناریوی کیک و ساندیس چطوره؟

نوری زاده: می‎دونم آخرش هم مجبوریم به همین چنگ بزنیم اما واقعا دیگه حال بهم زن شده.

مهاجرانی: من میگم اتفاقا این سناریو هنوز هم جواب می‎ده، میگیم با هلی‎کوپتر کیک و ساندیس ها رو می‌ریختن رو سر مردم تو خیابون‌ها!

سازگارا: بابا اون راهپیماییه که مردم میان تو خیابون‌ها، رای گیری تو جای سر بسته‎اس! بی خیال شو جون مادرت عطا!

نوری زاده: بچه ها این مهاجرانی رو ول کنید. این بعد از اون ضربه ای که زن چندمش تو ایران بهش زد و مجبور شد فرار کنه کلا ساعت ذهنش خوابیده!

واحدی: دیدید گفتم همه مشکلات زیر سر همین خوابیدن رفتن‌های ماست!

نوری زاده: اصلاً بگذریم. میگم این قضیه رای دادن خاتمی رو چه کار کنیم؟

هخا: خاتمی کیه؟

سازگارا: مردم بهش می‌گفتن رئیس جمهور اما خودش بیشتر دوست داشت تدارکاتچی صداش کنند.

واحدی: من میگم...

نوری زاده: خدا وکیلی باز هم بخوای از خواب بگی میزنم...

واحدی: نه بابا، الان دیگه صبح شده. من میگم شایعه کنیم خاتمی چون اون‌دفعه گریه کرد بهش رأی دادند، خب این‌دفعه هم بقیه گریه کردند، اون بهشون رای داد!

سازگارا: آفرین. ولی... ولی کی گریه کرد؟ اینها که برای شرط‌های خاتمی تره هم خرد نکرده بودند.

هخا: کدوم شرط؟

مهاجرانی: بابا این فسیل رو کی راه داده تو جلسه اتاق فکر اپوزوسیون؟ مگه تاریخ مصرفش تموم نشده بود؟!

سازگارا: همونی که تو رو راه داده!

نوری زاده: بچه ها دعوا نکنید. اصلا بیاید بی خیال خاتمی بشیم. خودش یه غلطی کرده، خودش هم جواب میده.

واحدی: پس چی کار کنیم؟ الان برای کدوم مشکل جنبش راه حل پیدا کنیم؟!

نوری زاده: گور بابای جنبش. من می‎گم بیاید من و عطا جون براتون از شب‌های الجناردیه بگیم.

مهاجرانی: آره بابا ول کنید این بحث ها رو. چه شب‌هایی بود لا مصب... 

گفتنی است در این موقع تا صدای ساز و آواز بلند می شود، صادق صبا هم سریع خود را به اتاق فکر می رساند که با ورود او به مکان جلسه، همه فرار کردند!

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=118894

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 11/1/1391 - 14:26 - 0 تشکر 443559


قطع حقوق ۱۴ میلیونی مهدی هاشمی


در مدت ۱۹ ماه که از ماموریت مهدی هاشمی به لندن می گذرد وی ماهیانه بابت حقوق و حق ماموریت مبلغ ۳۲۰۰ پوند همراه با ۴ میلیون تومان دریافت کرده است که با محاسبه قیمت پوند در بازار ارز تهران که بیش از ۳هزار تومان است وی جمعا ماهانه حدود ۱۴ میلیون تومان دریافت کرده است.

به گزارش مشرق، حقوق مهدی هاشمی رفسنجانی رئیس دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد که از شهریور سال ۸۸جهت بازدید و رسیدگی به دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد در خارج از كشور از ایران خارج شده بود در سال ۹۱ قطع شد. 

پیش از این اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص علت سفر پسرش به لندن گفته بود: "ما در دانشگاه آزاد اسلامی شش واحد در خارج از كشور داریم كه همه آنها مشكل دارند. می‌بایست كسی می‌رفت و رسیدگی می‌كرد. از لندن شروع كردیم و به لبنان رفتیم كه باید توسعه پیدا كند. واحد دوبی مشكلات خاصی دارد. در زنگبار زمین دادند كه هنوز نتوانستیم شروع كنیم. در ارمنستان و تاجیكستان هم واحد داریم. باید رسیدگی می‌كرد كه رفت. دلش می‌خواهد بیاید و من می‌گویم اول كارهایت را تمام كن و انجام بده و بعد بیا. از این طرف هم مرتب تهمت می‌زنند كه او هم همیشه جواب می‌دهد. 

بر اساس این گزارش، در مدت ۱۹ ماه که از ماموریت مهدی هاشمی به لندن می گذرد وی ماهیانه بابت حقوق و حق ماموریت مبلغ ۳۲۰۰ پوند همراه با ۴ میلیون تومان دریافت کرده است که با محاسبه قیمت پوند در بازار ارز تهران که بیش از ۳هزار تومان است وی جمعا ماهانه حدود ۱۴ میلیون تومان دریافت کرده است. 

بر اساس اخبار موثق در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد حقوق و حق ماموریت مهدی هاشمی قطع گریده است.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
جمعه 11/1/1391 - 14:26 - 0 تشکر 443560

ستاد مهدی هاشمی برای کنترل صحت انتخابات 

مهدی هاشمی كه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ از حامیان میرحسین موسوی بود در دانشگاه آزاد ستادی را برای كنترل صحت انتخابات ایجاد كرده‌بود. 

با آغاز مطالبات مردمی برای محاكمه عوامل اغتشاشات و ناامنی‌ها در كشور پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ كه بالتبع نام مهدی هاشمی را نیز بر سر زبان‌ها می‌انداخت، به ناگاه وی از كشور خارج شد. 

با این وجود یكی از نزدیكان خانواده هاشمی رفسنجانی در همان روزها یعنی نهم شهریورماه سال ۸۸ ضمن تأئید خبر سفر مهدی هاشمی به انگلیس گفت كه این سفر هیچ ارتباطی به شایعات مطرح شده درباره احتمال دستگیری مهدی هاشمی به اتهام طراحی و عملیاتی كردن اغتشاش‌های پس از انتخابات ندارد.

اعترافات باستانی و کرمی علیه مهدی هاشمی 

شائبه‌ فرار مهدی هاشمی از كشور و ارتباط وی با اغتشاشات پبش آمده در ایام پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ آنجا بیشتر تقویت شد كه در چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده آشوب های پس از انتخابات، مسعود باستانی از روزنامه‌نگاران فعال دوم خردادی با اشاره به محورهایی كه از سوی مهدی هاشمی رفسنجانی به مدیریت سایت "جمهوریت " داده شده بود، گفت: حمله به عملكرد ۴ ساله دولت و تضعیف نهادهای قانونی كشور(سپاه ،بسیج، شورای نگهبان و...) و القای تقلب و التهاب‌آفرینی در انتخابات جزو محورهایی بود كه دستور كار داشتیم. 

همچنین حمزه كرمی مدیر سایت جمهوریت نیز در دادگاه اعلام كرد كه مهدی هاشمی در انتخابات پولشویی، سند سازی و از بیت‌المال هزینه می‌كرد. 

اما پیرو این شائبه‌ها، دفتر هیئت‌امنای دانشگاه آزاد به دفاع از مهدی هاشمی (رئیس این دفتر) پرداخت و با صدور اطلاعیه‌ای سفر وی را یك "مأموریت سازمانی " عنوان كرد. 

دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد در این اطلاعیه خود تصریح كرد كه مهدی هاشمی رئیس دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد جهت بازدید و رسیدگی دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد در خارج از كشور، چندین روز قبل از دادگاه مورخ ۳ شهریور ۸۸ به خارج از كشور عزیمت كرده و قطعاً بعد از اتمام "مأموریت سازمانی " خویش جهت پاسخگویی به مطالب كذب مطرح شده در دادگاه به كشور بازخواهد گشت.

دفاع مجدد پدر از پسر 

در همین اثنا اكبر هاشمی رفسنجانی پدر مهدی هاشمی نیز در دیدار با دانشجویان مشهدی كه ۱۵ آذر سال ۸۹ برگزار شد، در پاسخ به سوالات و اعتراضات دانشجویان راجع به سفر مهدی هاشمی به خارج از كشور پاسخ‌هایی ارائه كرد. 

آنچنان كه در متن ارسالی از سوی دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از این دیدار آمده بود، هاشمی در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره مهدی هاشمی رفسنجانی می‌گوید: "خیال مهدی از پرونده‌هایش راحت راحت است. 

اما هاشمی رفسنجانی در ادامه به نقش مهدی هاشمی در كمیته غیرقانونی "صیانت از آرا " اشاره كرده و گفت:‌من مطمئنم مهدی در این انتخابات در هیچ بخشی دخالت نداشت، "جز در مسئله كمیته صیانت از آرا ". مهدی نه پولی دارد و نه به كسی پول داد. گفتند: او پول داده تا افرادی در اغتشاشات شركت كنند، در حالی كه از این كارها بیزار است. 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص علت سفر پسرش به لندن هم اینچنین گفت كه: "ما در دانشگاه آزاد اسلامی شش واحد در خارج از كشور داریم كه همه آنها مشكل دارند. می‌بایست كسی می‌رفت و رسیدگی می‌كرد. از لندن شروع كردیم و به لبنان رفتیم كه باید توسعه پیدا كند. واحد دوبی مشكلات خاصی دارد. در زنگبار زمین دادند كه هنوز نتوانستیم شروع كنیم. در ارمنستان و تاجیكستان هم واحد داریم. باید رسیدگی می‌كرد كه رفت. دلش می‌خواهد بیاید و من می‌گویم اول كارهایت را تمام كن و انجام بده و بعد بیا. از این طرف هم مرتب تهمت می‌زنند كه او هم همیشه جواب می‌دهد. 

با وجود اطلاعیه دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد كه ریاست آن بر عهده شخص مهدی هاشمی رفسنجانی است و همچنین اظهارات اكبر هاشمی رفسنجانی، كریم زارع طی مصاحبه‌ای در مورخ ۲۷ دی درباره مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی از سوی دانشگاه آزاد گفت كه هنوز موضوع مأموریت آقای مهدی هاشمی برایش مشخص نشده. وی همچنین ادامه داد كه "من گفته‌ام كه موضوع مأموریت آقای هاشمی را به من بگویند ولی هنوز به من چیزی نگفته‌اند! 

بنا بر این گزارش، سرانجام در پی موضع‌گیری‌های فعالان دانشجویی درباره حضور طولانی‌ مدت مهدی هاشمی در خارج از كشور به رغم اتهامات وی در جریان حوادث پس از انتخابات، وی پس از گذشت ۶ ماه از خروج خود از كشور، علناً در این باره به ایراد توضیح پرداخت.

پاسخ مهدی هاشمی به اتهامات 

مهدی هاشمی در تاریخ ۲۸/۱۱/۸۸ و در پاسخ به گزارشی با عنوان "۵ ماه از حضور مهدی هاشمی در لندن گذشت؛ مأموریتی كه مرد شماره ۲ دانشگاه آزاد از جزئیات آن بی‌خبر است "، نوشت: " خبرگزاری فارس هر از چند گاهی به بهانه سفر تحصیلی اینجانب به خارج از كشور، آن را مستمسكی برای تكرار ادعاهای غیرقانونی برخی محكومین جریانات بعد از انتخابات در دادگاه قرار می‌دهد و لابد شخص، ارگان یا سازمان و مسئولین قضایی نیز به این سایت خبری به دلیل تكرار ادعاهای محكومین علیه اینجانب كه رهبری معظم انقلاب رسما در خطبه‌های نماز جمعه خود آن را بی‌اعتبار توصیف كردند، هیچ‌گونه اعتراض و یا بازخواستی نمی‌كند كه این گونه خود را در حاشیه امن آهنین می‌دانند؟! 

همچنان كه كرارا اعلام شده است یكبار دیگر اعلام می‌كنم كه اینجانب برای ادامه تحصیل مقطع دكتری و رسیدگی به دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد اسلامی در چندین شعب خارج از كشور به خارج سفر كرده‌ام و از حدود ۵ ماه اقامت در خارج از كشور حدودا یك ماه، آن را در لندن به سر برده‌ام و مابقی این مدت در سایر كشورها در تردد و سركشی و ماموریت بوده‌ام و مانند یك شهروند عادی به دور از جنجال های ساختگی خبرگزاری فارس و سایر سایت‌های همسو و زنجیره‌ای به ادامه تحصیل در خارج از كشور ادامه می‌دهم.

جاسبی: ما به مهدی هاشمی ماموریت ندادیم خودش رفت
پس از آغاز انتقاداتی که به سفر وی صورت گرفت، دفتر رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در اطلاعیه ای اعلام کرد که "آقای مهدی هاشمی بعنوان رییس دفتر هیات امنا برای بازرسی از عملکرد این دفاتر به تعدادی از کشورهای که دارای شعبه دانشگاه ازاد می باشند مسافرت نموده‌اند." 

روابط عمومی حوزه تحت اختیار مهدی هاشمی در ادامه ادعا کرد، سفر او "کوتاه مدت" خواهد بود. 

با این حال عبدالله جعفرعلی جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد، در کنفرانسی خبری در دانشگاه آزاد واحد تبریز، هرگونه ارتباط سفر پسر آقای هاشمی با دانشگاه آزاد را رد کرد. 

آقای جاسبی اظهار کرده است: بنده به آقای مهدی هاشمی ماموریت ندادم و وی از طرف مدیریت دانشگاه حکم نداشته و بنده نیز حکمی به ایشان ندادم. 

وی البته درباره سکوت یکساله مدیران دانشگاه آزاد درباره سفر مهدی هاشمی و اینکه چرا مجموعه تحت مدیریت او سفر مهدی هاشمی را کاری دانسته، توضیح نداد. 

آقای جاسبی که گفته می شود به زودی باید با دانشگاه آزاد خداحافظی کند، اوایل امسال و در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی روبوکاپ در پاسخ به این پرسش که مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی چه وقت به پایان می‌رسد؟ اظهار داشت: من به این سوال پاسخ نمی‌دهم. گفتنی است، سفر رئیس دفتر رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد به قلب انگلیس سپس طرح ادعای تحصیل در لندن، با اسکان طولانی مدت او و بی تفاوتی به درخواست های داخلی همراه شد. 

پس از بی نتیجه بودن درخواست بخشی از فعالان سیاسی برای بازگشت مهدی هاشمی، درخواست‌های مختلفی هم از آقای هاشمی رفسنجانی به منظور درخواست وی از پسرش برای بازگشت به کشور و پاسخگویی به اتهامات مطرح شده، صورت گرفت اما رئیس مجمع تشخیص مصلحت با بیان مطالبی در حمایت از فرزندش، تلویحا اعلام کرد که تلاشی برای بازگشت او از انگلیس انجام نخواهد داد.وی حتی چندی بعد اعلام کرد که به پسرش گفته است در خارج بمان و مدرکت را بگیر.

معاون جاسبی، فرودین ۸۹: همچنان بی‌اطلاعم 

كریم زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد بار دیگر در فروردین ۸۹ در پاسخ به این سوال كه آیا ماموریت مهدی هاشمی پایان یافته است یا خیر، اظهار داشت: در این زمینه اطلاعات جدیدی ندارم ولی اگر اطلاعاتی كسب كنم حتما ارائه خواهم داد. 

وی در پاسخ به این سوال كه آیا همچنان اطلاعاتی در خصوص این ماموریت به دست نیاورده‌اید، گفت: بنده هنوز در این زمینه اطلاعات جدیدی كسب نكرده‌ام. 

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد در پاسخ به این سوال كه یعنی ماموریت مهدی هاشمی همچنان ادامه دارد؟ یادآور شد: بنده نگفتم كه این ماموریت پایان نیافته است بلكه عرض كردم اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم كه بخواهم آن را برای شما بیان كنم. 

زارع در پایان در پاسخ به این سوال كه آیا گزارشی هم از این ماموریت از سوی مهدی هاشمی به مسئولین دانشگاه آزاد ارائه شده است، یا خیر؟ اظهار داشت: خیر، حداقل این است كه بنده در این زمینه اطلاعی ندارم.

جاسبی هم سؤال درباره مأموریت مهدی هاشمی را بی‌‌پاسخ گذاشت 

با وجود اطلاعیه هیئت مؤسس دانشگاه آزاد درباره مأموریت مهدی هاشمی، مسئولان این دانشگاه هیچگونه اطلاع‌رسانی درباره موضوع مأموریت، مدت آن و ... ارائه نمی‌كردند. در این بین، عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس دانشگاه آزاد نیز كه فروردین ۸۹ در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات بین‌الملی روبوكاپ شركت كرده بود، در حاشیه این مراسم و در پاسخ به این پرسش كه مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی چه وقت به پایان می‌رسد؟ اظهار داشت: من به این سوال پاسخ نمی‌دهم. 

وی با وجود اصرار خبرنگاران مبنی بر تشریح جزئیات مأموریت مهدی هاشمی رفسنجانی، اعلام كرد كه به این سوالات پاسخ نخواهد داد.
در این میان نكته حائز اهمیت این است كه چرا هیئت امنای دانشگاه آزاد تنها چند روز پس از خروج مهدی هاشمی از كشور، سفر وی را ماموریتی كاری از سوی این مجموعه دانست اما نه تنها در خصوص این ماموریت توضیحات تكمیلی را ارائه نداده و اعلام نكردند كه این ماموریت چه زمانی به پایان می‌رسد، بلكه اعضای هیئت امنای این دانشگاه نیز درباره این ماموریت اظهار بی اطلاعی می‌كنند و مشخص نیست كه چه كسانی آن اطلاعیه هیئت امنای دانشگاه آزاد را نوشته و امضاء كردند؟ و دلیل حمایت هیئت امنای دانشگاه آزاد از سفر مهدی هاشمی به لندن چه بوده است؟

صدور حكم جلب مهدی هاشمی 

اما فروردین ۸۹ روزهای پایانی خود را سپری می‌كرد كه اعلام خبری درباره صادر شدن حكم جلب مهدی هاشمی صحت اتهامات وارده به وی را قوت بیشتری بخشید. 

صدور حكم جلب مهدی هاشمی در جلسه مشترك آیت‌الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه و جمعی از نمایندگان از جمله اعضای كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اعلام شد. 

بر پایه این گزارش در این جلسه مشترك تصریح شد كه در صورت ورود مهدی هاشمی به كشور وی بر اساس این حكم دستگیر خواهد شد.
در این جلسه درباره احتمال عدم مراجعت مهدی هاشمی به كشور و راههای قانونی دستگیری وی نیز مطالبی عنوان شد.

خروج خانواده مهدی هاشمی از كشور 

با این وجود پس از اعلام خبر صدور حكم جلب مهدی هاشمی، برخی منابع خبری اعلام كردند در اردیبهشت‌ماه سال ۸۹ كه خانم "فرشته هاشمی " همسر مهدی هاشمی به همراه دو فرزندش به لندن رفته و قبل از پیوستن به همسر، به برخی اطرافیان خود اعلام كرده است كه قصد بازگشت به ایران را ندارد.

كشف برخی قراردادهای نفت و گاز در ساختمان هیئت امنای دانشگاه آزاد 

اما در حالی كه همچنان از عدم بازگشت مهدی هاشمی به كشور خبری نبود، به ناگاه اطلاعیه‌ای از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران صادر و اتهامات مهدی هاشمی و پیرو آن دانشگاه آزاد را وارد فاز جدیدی كرد. 

دادسرای عمومی و انقلاب تهران طی اطلاعیه‌ای در خردادماه امسال، اعلام كرد كه اسنادی از طبقه ششم ساختمان محل استقرار هیأت امنای دانشگاه آزاد كشف كرده است كه این اسناد درباره برخی قراردادهای نفت و گاز، اسناد مالی غیر مرتبط با دانشگاه آزاد، اسناد محرمانه دولتی و نیز گزارشهای مرتبط با یكی از متهمان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری بوده است. 

بدین ترتیب و با این اطلاعیه دادسرای عمومی و انقلاب ایران، صحت اتهامات وارده بر مهدی هاشمی بیش از پیش تقویت و از سوی دیگر احتمال بازگشت وی به ایران كم‌رنگ‌تر از گذشته شده است.
اما كارشناسان و فعالان دانشگاهی در گفت‌وگوهایی كه در 

خبرگزاری‌های كشور منتشر شده است، اعتقاد دارند كه با توجه به اسناد و مدارك به دست آمده و همچنین با توجه به در دست داشتن حكم جلب مهدی هاشمی، مسئولان امنیتی و انتظامی كشورمان می‌توانند از طریق پلیس بین‌الملل اقدام به بازگرداندن مهدی هاشمی به كشور كرده و وی را در دادگاهی صالحه محاكمه كنند. 

البته در این میان برخی نیز معتقدند با توجه به نوع اتهامات مهدی هاشمی و همچنین با توجه به خباثت دولت انگلیس، این كشور از همكاری با پلیس بین‌الملل برای بازگرداندن مهدی هاشمی به ایران قطعاً اجتناب خواهد كرد.


http://www.yalasarat.com/vdcg339x.ak9wz4prra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.