• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 17759)
پنج شنبه 15/11/1388 - 16:31 -0 تشکر 180179
درج مقالات کاربران انجمن برای صفحه اصلی تبیان

با سلام به شما کاربران عزیز انجمن های تخصصی تبیان

همانگونه که در صفحه اصلی سایت تبیان اطلاع داده شد ؛ از این پس قرار است 30 درصد مطالب صفحه اصلی تبیان با قلم و دستان توانای شما تولید گردد .

لذا از شما کاربر گرامی می خواهیم با انتخاب موضوع و انجمن مورد نظر خود ؛ مطلب خودتان را تنها در ذیل همین مبحث مطابق با قالب مندرج در اطلاعیه سایت وارد نمایید .

 

 

نمونه مطلب ارسالی

 

ساختار ورود مقالات باید از الگویی مشابه جدول ذیل پیروی نماید:

  
1 – عنوان یا تیتر مطلب چگونه از بروز بیماری قلبی جلوگیری کنیم ؟
2 – کلید واژه ها بیماری قلبی ؛ چربی ها ؛ فشار خون ؛ تغذیه مناسب و ...
3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی تلفیقی
4 – متن مطلب امروزه بیماری های قلبی از مهمترین عوامل مرگ و میر در جوامع پیشرفته و در حال توسعه محسوب می شوند . ....
5 – نام نویسنده و منبع مطلب 1 – هفته نامه سلامت 2 – انجمن تخصصی پزشکان بدون مرز 3 - ....
 

برای شما عزیزان آرزوی موفقیت داریم

 

دوشنبه 19/11/1388 - 15:38 - 0 تشکر 181048

عنوان :

بهترین ویتامین ها برای زنان

کلید واژه ها:انواع ویتامین ها

اگر جزء آن هفت درصد از زنانی هستید که هی چگاه وعده هایی غذایی را ترک نمی کنید یا در وقت نهار بستنی می خورید،به مکمل های ویتامینی نیازی نخواهید داشت.برای ۹۳ درصد باقی مانده، مکمل های غذایی راهی عالی برای جبران کمبود…
از بین این همه قرص و شربت،کدام ها را باید انتخاب کرد؟در این مقاله به این سوال،بر اساس نتایج آخرین تحقیقات و مطالعات پاسخ خواهیم داد…

اگر جزء آن هفت درصد از زنانی هستید که هی چگاه وعده هایی غذایی را ترک نمی کنید یا در وقت نهار بستنی می خورید،به مکمل های ویتامینی نیازی نخواهید داشت.برای ۹۳ درصد باقی مانده، مکمل های غذایی راهی عالی برای جبران کمبود مواد مغذی رژیم غذایی است و حتی می تواند از بروز بیماری نیز پیشگیری کند.ولی مواد مغذی ای که باید به صورت مکمل مصرف شوند،مقداری که باید مصرف و بهترین نوع مصرف آن از جمله نکات مورد توجه است.همچنین در این مقاله بخشی را اختصاص داده ایم به مکمل هایی که لازم نیست به طور روزانه مصرف شوند ولی می توانند در موارد خاصی مثل ورم مفاصل یا ضعف و خستگی مورد استفاده قرار گیرند.توجه کنید که اگر تحت درمان هستید،قبل از استفاده از این مواد با پزشک مشورت کنید.

چند نکته
توجه کنید که تمام مواد ذکر شده در اینجا باید به صورت مولتی ویتامین و همراه با غذا مصرف شوند.خرید مولتی ویتامین بسیار به صرفه تر از خریدن چندین قوطی و جعبه ی جداگانه است. همچنین ویتامین ها وقتی با هم باشند،بهتر عمل می کنند.همچنین در نظر داشته باشید که مقدار مصرف های توصیه شده در اینجا،برای زنان بالغ مناسب است و نه برای مردان یا بچه ها. همینطور میزان مصرف برای زنان باردار،زنان شیرده و زنان یائسه متفاوت است.به یاد داشته باشید که این مکمل های غذایی نمی توانند جایگزین یک رژیم غذایی خوب و مناسب باشند.
زنجبیل
تسکین دهنده ی دل پیچه و حالت تهوع است.همچنین ناراحتی های حرکتی و صبحگاه دوران بارداری و احتمالا دل دردهای حاصل از مصرف دارو را کنترل می کند.
میزان مصرف:
یک یا دو کپسول ۵۰۰ میلی گرمی پودر زنجبیل را در هر ۴ ساعت،اگر احساس نیاز کردید استفاده کنید. مصرف آن بعد از عمل های جراحی توصیه نمی شود،زیرا مدت زمان خونریزی را افزایش می دهد.
منابع غذایی:یک تکه ی یک اینچ مکعبی پوست تازه کنده شده ی زنجبیل حاوی مقداری مساوی مواد مفید برابر با یک کپسول ۵۰۰ میلی گرمی است.
شربت درخت چهل سکه (ژنکو)
افزایش تمرکز و حافظه و بهبود گردش خون از اثرات مفید آن است.در کاهش شدت سرگیجه و درمان جنون موثر است.همچنین برای وز وز گوش و بیماری آلزایمر نیز مفید است.
میزان مصرف: ۱۲۰ میلی گرم از شربت تهیه شده به نسبت یک در پنجاه را روزانه در دو یا سه نوبت استفاده کنید.عوارض آن می تواند شامل ناراحتی های گوارشی،سردرد و در موارد نادر واکنش های پوستی باشد.زنان باردار از مصرف آن خودداری کنند.نباید به همراه داروهای ایجاد کننده ی کم خونی مصرف شود،مثل آسپرین.حداقل ۳۶ ساعت قبل از عمل جراحی مصرف آن باید قطع شود.
برای خرید:
محصولاتی که شامل ۲۴ درصد فلاونول گلیکوزید و ۶ درصد ترپن لاکتون هستند را خریداری کنید.
جین سینگ
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند،متابولیسم (سوخت و ساز) را بهبود می بخشد و عملکرد حافظه و تمرکز را ارتقا می دهد.احتمالا از سرطان های زیادی جلوگیری می کند و می تواند به افراد دیابتی در کنترل قند خون کمک کند.
میزان مصرف:
یک تا دو گرم ریشه ی گیاه و یا ۲۰۰ میلی گرم عصاره ی گیاه را در دو نوبت به طور روزانه استفاده کنید. محصولاتی را خریداری کنید که حاوی ۴ درصد جینسِنوزید هستند.مدت مصرف نباید بیش از سه ماه باشد.زنان شیرده و باردار نباید از آن استفاده کنند.
برای خرید:
جینسینگ آسیایی (پاناکس، چینی و کره ای نام های دیگرش هستند) خریداری کنید.
گلوکزآمین
در پیشگیری و درمان آرتریت (ورم مفاصل) موثر است. همچنین در سختی و درد مفصل.
میزان مصرف:
سه بار در روز و در هر بار ۵۰۰ میلی گرم.تا دو ماه برای از بین رفتن علائم استفاده کرده ولی بیش از ۴ ماه مصرف را ادامه ندهید.از محصولات مارک های معتبر فروشگاه استفاده کنید.
برای خرید:
نام های گلوکزآمین،گلوکزآمین سولفات و یا گلوکزآمین هیدروکلرید را جست و جو کنید.
لایکوپن
خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان ها را کاهش میدهد.

میزان مصرف:
۵ تا ۱۵ میلی گرم

برای خرید:
کپسول یا قرص لایکوپن

منابع غذایی:
گوجه فرنگی و محصولات تولید شده از آن،هندوانه و گریپ فروت .

ویتامین آ (A) و بتا کاروتن
سیستم ایمنی و بینایی را تقویت می کند.در شکل گیری دندان و استخوان کمک کننده است.
میزان مصرف:
تا سقف ۵ هزار واحد (IU) ویتامین آ (بیشتر از آن می تواند باعث نقص های مادر زادی در نوزادان شود). که حداقل ۲۰ درصد آن باید به صورت بتا کاروتن باشد.بتا کاروتن غیر سمی است،زیرا در بدن به مقدار مورد نیاز به ویتامین آ تبدیل شده و مقادیر اضافی دفع یا ذخیره می شوند.
برای خرید:
محصولات ترکیبی ویتامین آ و بتا کاروتن مثل رتینول پالمیتات یا رتینول استات را خریداری کنید.

منابع غذایی:
ویتامین آ:شیر غنی شده،جگر و زرده ی تخم مرغ.بتا کاروتن:پرتغال خونی و سبزیجات پربرگ تیره.

ویتامین دی (D)
تقویت کننده ی استخوان هاست و از بروز بیماری های استخوان جلوگیری می کند.در کاهش خطر ابتلا به سرطان های روده ی بزرگ،بیماری ام اس (MS) و روماتیسم مفاصل موثر است. احتمالا تقویت کننده ی بینایی وکاهنده ی PMS (علائم قبل از شروع قاعدگی) است.
میزان مصرف:
زنان ۱۹ تا ۵۰ سال،باردار و شیرده، ۲۰۰ واحد (IU).زنان ۵۱ تا ۷۰ سال، ۴۰۰ واحد.زنان بالای ۷۰ سال، ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد.
برای خرید:
کُلی کَلسی فِرول یا ویتامین دی.
ویتامین ایی (E)
ماده ای آنتی اکسیدانت است.از آسیب رسیدن به دی ان ای جلوگیری می کند که در نتیجه سلول ها کمتر دچار پیری می شوند.از بیماری های قلبی،سرطان،از دست دادن حافظه و آب مروارید پیشگیری می کند.سیستم ایمنی را تقویت می کند.
میزان مصرف:
۳۰ واحد. مصرف تا ۴۰۰ واحد بی خطر و مفید است.

برای خرید:
دی آلفا توکوفریل (شکل ویتامین ایی در طبیعت).
منبع غذایی:
جوانه ی گندم،روغن کافیشه،اسفناج و آجیل (بادام زمینی، بادام، فندق).
ویتامین کا (K)
از عناصر انعقاد خون است.استخوان ها را تقویت می کند و احتمالا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
میزان مصرف:
۵۰ میکرو گرم
برای خرید:
ویتامین کا، ویتامین کا ۱، فیلوگویینون.
منابع غذایی:
سبزیجات پربرگ
فولیک اسید
در رشد عادی سلول دخالت دارد.از کم خونی و تولد نوزادان ناقص پیشگیری می کند.در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی،فشار خون (بالا)،مرگ زو درس،از دست دادن حافظه،بیماری آلزایمر، افسردگی و سرطان موثر است.
میزان مصرف:
۴۰۰ میکرو گرم. زنان باردار، ۶۰۰ میکرو گرم. مادران شیرده، ۵۰۰ میکرو گرم. برای مصرف بیش از هزار میکرو گرم، با پزشک مشورت کنید.
برای خرید: فولیک اسید
منابع غذایی: سبزیجات پربرگ،آب پرتغال،جوانه ی گندم،لوبیا و جو غنی شده.

ویتامین ب-۶ (B6)
در تولید هورمون ها و مواد شیمیایی مغزی دخالت دارد.احتمال از دست دادن حافظه،بیماری قلبی،افسردگی و ناراحتی صبحگاهی دوران بارداری را کاهش میدهد.
میزان مصرف: ۲ میلی گرم
برای خرید: ویتامین ب-۶ یا پیریدوکسین هیدروکلرید
منابع غذایی: ماکیان،حلزون،تخم مرغ،شیر.
ویتامین ب-۱۲ (B12)
از بیماری های قلبی،از دست دادن حافظه،کم خونی و افسردگی پیشگیری می کند.عمل اعصاب و مغز را ابقا می کند.
میزان مصرف: ۴/۲ میکرو گرم.زنان باردار، ۶/۲ میکرو گرم. زنان شیرده، ۸/۲ میکرو گرم.
برای خرید:ویتامین ب-۱۲، سیانوکوبالامین یا کوبالامین
منابع غذایی:گوشت قرمز نحیف،ماکیان،حلزون،تخم مرغ و شیر.
ویتامین سی
از آنتی اکسیدانت های بدن است.از بافت ها حفاظت می کند،عمل بهبود یافتن را تسریع میکند و سیستم ایمنی را تقویت میکند.میتواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان،آسیب های ناشی از تابش آفتاب،بیماری قبلی،آب مروارید و آسیب های بافتی ناشی از تنفس غیر مستقیم دود سیگار موثر باشد.
میزان مصرف:افراد عادی، ۷۵ میلی گرم.سیگاری ها، ۱۱۰ میلی گرم. زنان باردار، ۸۵ میلی گرم.زنان شیرده، ۱۲۰ میلی گرم.
منبع غذایی: مرکبات،فلفل،سبزیجات پربرگ و کلم بروکسل.
کلسیم
خطر ابتلا به بیماری های استخوان،فشار خون(بالا) و احتمالا سرطان روده ی بزرگ را کاهش میدهد.در انعقاد خون،انتقال پیام های عصبی و انقباض ماهیچه ها دخالت دارد.میتواند در کاهش PMS (علائم قبل از شروع قاعدگی) و اضافه وزن موثر باشد.
میزان مصرف: زنان ۱۹ تا ۵۰ سال، باردار وشیرده،هزار میلی گرم.زنان بالای ۵۰ سال، ۱۲۰۰ میلی گرم.
برای خرید: نیازی به خرید نیست.اکثر کلسیم موجود در منابع طبیعی تا حد خوبی جذب بدن میشوند.
منابع غذایی: محصولات تولید شده از شیر کم چربی،آب میوه،ماهی ساردین،سبزیجات پربرگ،لوبیا و نخود.
کروم
میزان قند خون را تنظیم میکند و در افرادی که انسولین به خوبی کار نمیکند،میتواند قند خون را کاهش دهد.
میزان مصرف: زنان ۱۹ تا ۵۰ سال، ۲۵ میکرو گرم.زنان باردار، ۳۰ میکرو گرم.زنان شیرده، ۴۵ میکرو گرم. زنان بالای ۵۰ سال، ۲۰ میکرو گرم.
برای خرید: کروم نیکوتینات،قارچ غنی شده،کروم پیکولینات.این مواد راحتر از کروم کلرید جذب بدن میشوند.
منبع غذایی: حبوبات،جوانه ی گندم،آب پرتغال،مرغ و صدف.
مس
در انتقال پیام عصبی،تولید گلبول قرمز،تولید استخوان های قوی،فعالیت های قلب،مغز و سیستم ایمنی دخالت دارد.قند خون را تنظیم میکند و از تولد نوزادان ناقص جلوگیری میکند.
میزان مصرف: ۲ میلی گرم
برای خرید: کوپر گلوکونات یا کوپر سولفات
منابع غذایی: حلزون،گوشت اعضای داخلی بدن مثل جگر،حبوبات،آجیل،دانه ها و سبزیجات پربرگ.
آهن
از خستگی و کوفتگی جلوگیری میکند.فعالیت ورزشی بدن را بهبود میبخشد،سیستم ایمنی را تقویت میکند و سطح هوشیاری و حافظه را تنظیم میکند.
میزان مصرف: زنان ۱۹ تا ۵۰ سال، ۱۸ میلی گرم. زنان باردار، ۲۷ میلی گرم.زنان یائسه،حداکثر ۸ میلی گرم و نه بیشتر.
برای خرید: آهن بهترین جذب را در فرم های فِروس فومارات یا فروس سولفات دارد.
منابع غذایی: گوشت قرمز نحیف،ماکیان،ماهی،نخود و لوبیا،زردآلو خشک،سبزیجات پربرگ،کشمش و غلات غنی شده.
منیزیم
در تنظیم فشار خون،انقباض ماهیچه ها،انتقال پیام های عصبی،عملکرد سیستم ایمنی و ساخت استخوان دخالت دارد.خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را کاهش میدهد.در درمان وکنترل تشنج دوران آبستنی،سردرد و فشار خون مفید است.گاهی نیاز است که به تنهایی مصرف شود.
میزان مصرف: ۴۰۰ میلی گرم
برای خرید: منیزیم اکسید،منیزیم کربونات یا منیزیم هیدروکسید
منابع غذایی: شیر کم چربی،بادام زمینی،آووکادو،موز،جوانه ی گندم،حبوبات،نخود و لوبیا،سبزیجات پربرگ و صدف.

چربی های امگا-۳
خطر ابتلا به بیماری های قلبی،از دست دادن حافظه،پوکی استخوان و بیماری های استخوان را کاهش میدهد.علائم روماتیسم مفصلی را کاهش میدهد.احتمالا در خلق و خو موثر است.نباید همراه با مولتی ویتامین مصرف شود و باید به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرد.
میزان مصرف:یک گرم.زنانی که میزان تری گلیسیرید بالایی دارند، باید ۲ تا ۴ گرم،تحت نظر پزشک مصرف کنند.
برای خرید: امگا-۳ به شکل ترکیب EPA و DHA در دسترس است. بهترین منبع، مکمل های حاوی روغن ماهی است.
منابع غذایی: ماهی، بذر کتان و گردو.
سلنیم
یک آنتی اکسیدانت است.خطر بیماری های قلبی،روماتیسم مفصلی و سرطان های متعددی را کاهش میدهد.
میزان مصرف: زنان باردار، ۵۵ میکروگرم. زنان شیرده، ۷۰ میکروگرم.مصرف بیش از ۴۰۰ میکروگرم خطرناک و سمی است.
برای خرید: سلنومتیونین یا قارچ های غنی شده از سلنیوم
منابع غذایی: حبوبات،آجیل،غذاهای دریایی و گوشت نحیف
روی
عمل بهبود یافتن را تسریع میکند،سیستم ایمنی را تقویت میکند،از پیچیدگی های دوران بارداری پیشگیری میکند و در قوی و سالم ماندن استخوان ها و حس بویایی و حس چشایی طبیعی دخالت دارد.
میزان مصرف: ۸ میلی گرم. زنان باردار، ۱۱ میلی گرم. زنان شیرده، ۱۲ میلی گرم. میزان مصرف باید به کمتر از ۴۰ میلی گرم در روز محدود شود.
برای خرید: زینک گلوکونات،زینک پیکولینات،زینک اکسید،زینک سولفات.
منابع غذایی: صدف،گوشت قرمز نحیف،بوقلمون،آجیل،نخود و لوبیا،جوانه ی گندم و حبوبات.
ممکن است تصور کنید که استفاده از مکمل ها بسیار پیچیده اند. برای اینکه دچار سردرگمی نشوید،نکات زیر را بخوانید:
* مولتی ویتامین با دوز متوسط را به همراه یک مکمل مواد معدنی که طیف گسترده ای از مواد معدنی را شامل میشود،استفاده کنید.

* اگر مصرف روزانه ی شما از غذاهای حاوی کلسیم و غذاهای سرشار از منیزیم کمتر از سه بار در روز است،مکمل های مصرفی را با کلسیم و منیزیم اضافی استفاده کنید.همینطور اگر در رژیم غذاییتان مقدار کافی ماهی وجود ندارد،مکمل های چربی امگا-۳ را نیز در برنامه ی خود بگنجانید.
* میتوانید برنامه ی پیشنهادی بالا را با توجه به نیاز های خود تغییر دهید.مثلا اگر دچار آرتریت (ورم فاصل) هستید،میتوانید در مصرف گلوکز آمین تغییراتی بوجود آورید

منبع:http://freeblog.ir

what`s life?life is love.
دوشنبه 19/11/1388 - 15:42 - 0 تشکر 181050

عنوان:

9 توصیه برای زیبائی همیشگی شما

1. دوبار شستشوی صورت در روز چربی‌های پوست را از بین می‌برد. اگر پوستتان خشک است، از دستمال‌های مرطوب حاوی ویتامین ای استفاده کنید و صبحها به صورتتان بزنید.


2. ممکن است که وسوسه شوید از دستمال مرطوب استفاده نکنید اما حتی پوستهای چرب هم به مقداری آب نیاز دارند. از لوسیون‌هایی که چرب نیستند استفاده کنید. تنها زمانی می‌توانید دستمال مرطوب را از قلم بیندازید که هوا گرم باشد، به جای آن از دستمال تمیز استفاده کنید.



3. برای جلوگیری از جوش و آکنه از محصولاتی که ویتامین آ دارند استفاده کنید زیرا از ایجاد منفذهای پوستی جلوگیری می‌کند. اما پزشکان استفاده از آن را هشدار داده اند زیرا که قرمزی جوش‌ها را تشدید می‌کند. بنابراین از مصرف بیش از حد آن جلوگیری کنید.


4. محصولات آرایشی و بهداشتی مناسب با نوع پوستتان انتخاب کنید. محصولاتی که چرب نیستند برای پوستهای چرب مناسب است، محصولاتی که چرب هستند برای پوستهای خشک و محصولاتی که مواد معدنی دارند برای پوستهای حساس یا جوش دار مناسب است.


5. برای پوستهای لطیف و نرم مدادهای نرم مشکی، قهوه ای یا خاکستری مناسب است اما محصولات آرایشی ضدآب دیگر محو نمی‌شود. اگر می‌خواهید از محصولات ضدآب استفاده کنید گوشه چشمتان را به آرامی بالا ببرید سپس مداد را درامتداد مژه‌ها بکشید. اگر می‌خواهید مژه‌های پایین چشمتان را هم مداد بکشید، انگشتتان را در زیر مژه‌ها و در قسمت مرکزی مژه‌ها قرار هید و سپس مداد را به سمت راست مژه‌ها بکشید.


6. برای ریمل زدن، برس ریمل را به ریشه مژه‌ها بزنید و پشت و جلوی مژه‌ها را به طرف نوک مژه‌ها ریمل بزنید. برس ریمل را به کل مژه‌ها بزنید.


7. بعد از اینکه رژ لبتان را زدید با مدادی که رنگ لبتان است رژ را روی لبتان محو کنید.


8. سعی نکنید که جنس موهای طبیعی خودتان را عوض کنید. یاد بگیرید که چگونه می‌توانید موهایتان را با محصولات آرایشی یا بهداشتی خوب و روشهای خوب بهتر کنید. اگر موهای لختی دارید از شامپوهای حجم دهنده استفاده کنید.
برای موهای مجعد یا خشن به دنبال شامپوهایی باشید که دارای سیلی هستند(هرگونه شامپویی که به cone ختم می‌شود) بگذارید شامپو تا 5 دقیقه روی موهایتان بماند.


9. اگر می‌خواهید موهای نرم و لختی داشته باشید از شامپوهای گیاهی استفاده کنید زیرا این محصولات بهتر از ماسکهای شیمیایی اثر می‌کند.
اگر موهای خشن و مجعدی دارید هفته ای یکبار از شامپوهایی که کراتین دارند استفاده کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید روی موهایتان بماند. کراتین موها را تقویت می‌کند و از آسیب دیدن و فر شدن موها جلوگیری می‌کند.


منبع:www.mihandownload.com

what`s life?life is love.
سه شنبه 20/11/1388 - 2:45 - 0 تشکر 181165

خواص گیاه وانیل

این گیاه كه به فرانسوی Vanilierو به انگلیسیVanilla گفته می شود گیاهی است از خانواده ثعلب هاOrchidaceae،دارای گونه های متعددی است كه معروف ترین آن برای تولید وانیل،به نام علمیVanilla planifolia Andr. نامیده می شود كه سابقا ان را Vanilla fragransمی گفتند.

مشخصات

درخت وانیل گیاهی است پایا خزنده یا بالا رونده ،دارای ساقه سبز دراز،برگهای متناوب،پهن،نرم،ضخیم،بیضی شكل و نوك تیز سبز و تعداد زیادی ریشه های هوایی كه از كنار هر برگی بیرون می اید كه با كمك آنهابه تنه درختان مجاور می چسبد و بالا می رود.

این گیاه بومی مناطق مرطوب و حاره و در جنگلهای مرطوب جنوب شرقی مكزیك و آمریكای مركزی و هند غربی و آمریكای جنوبی می روید و ساقه های پیچیده ان تا ارتفاع حتی 100 متر نیز ممكن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می رود. ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می شود.میوه آن به شكل غلاف لوبیا است و قبل از اینكه كاملا برسد آن را می چینند و خشك می كنند در موقع چیدن ،میوه ها عطری ندارند ولی پس از اینكه چیده شد در دوران خشك كردن و عمل آوردن ان ،عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می شود.گلهای آن به شكل خوشه و تعداد 20-15 گل در هر گروه و تلقیح گلها به طور طبیعی انجام نمی گیردو گلها را یكی یكی باید كمك كرد كه تلقیح شوند،زیرا استیگماتهای گلها از یك تیغه ای پوشیده شده كه تلقیح فقط به كمك حشراتی انجام می گیرد كه به قدر كافی برای تلقیح گلها وجود ندارند به این علت است كه برای داشتن ثمر كافی باید تلقیح مصنوعی نمود.

به همین دلیل معمولا با هرس كردن وانیل ترتیبی می دهند كه ارتفاع گیاه 3-2 متر بیشتر نشده است و گلها در دسترس انسان باشد.بهترین وانیل از غلافهایی به دست می آید كه طول آنها 25-15 سانتی متر و قطر آنها 12-10 میلی متر است.در موقع برداشت محصول سبز رنگ است ولی بعدا تیره رنگ می شود.پس از برداشت معمولا غلافها را برای مدت 3-2 دقیقه در آب جوش 65-60 درجه فرو می برند ،بعد آنها را در داخل جعبه ای دو جداره كه مابین دو جدار پشم گذارده شده می گذارند و مدت 24 ساعت داخل این جعبه سربسته نگهداری می شود و این یك گرم خانه طبیعی است كه دراین مدت 24 ساعت نوعی تخمیر در آن انجام می گیرد.پس از آن غلاف ها را بیرون آورده در محلی كه به ارتفاع یك متر از سطح زمین باشد در مقابل نور خورشید آویزان می كنند كه ضمن تهویه كامل با حرارت آفتاب خشك شود.این دوران خشك شدن تا یك هفته طول می كشد و در این مدت رنگ غلافها از سبزی به قهوه ای و قهواه ای تیره و سیاه تبدیل می شود و همین كه كاملا نرم شد و شروع به پژمرده شدن نمود ،آنها را برای خشك شدن داخل گرم خانه می كنند كه مدت 3-2 ماه می ماند وپس از اینكه رسوبت ان به 40-30 درصد می رسد آنها را از گرم خانه بیرون می آورند.

منبع: www.parsiteb.com

خـــــــــــــــــــــدایا

به داده و نداده ات و گرفته ات شکر

که داده ات نعمت است نداده ات حکمت

و گرفته ات امتحان

سه شنبه 20/11/1388 - 15:25 - 0 تشکر 181263

1 – عنوان یا تیتر مطلب: نوشابه آخر!

2 – کلید واژه ها: مضرات نوشابه؛ تاثیرات نوشابه

3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی : تجمیعی

4 – متن مطلب:

نوشابه آخر!

*اتفاقاتی که پس از خوردن نوشابه برای ما می افتد: 10 دقیقه بعد: 10 قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان می شود، می دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می گیرد و شیرینی اش را خنثی می کند. 20 دقیقه بعد: قند خونتان بالا می رود و منجر به ترشح نا گهانی و یک دفعه ی انسولین می شود.کبد تان شروع می کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود. 40 دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک های چشمتان گشاد می شود، فشار خونتان بالا می رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلو گیری کنند. 45 دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا می کند و مراکز خاصی در مغز ، که حالت سرخوشی ایجاد می کنند، تحریک می شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می شود. 60 دقیقه بعد: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می چسبد.متابولیسم بدن افزایش پیدا می کند. میزان بالای قند خون و شیرین کننده های مصنوعی، دفع هر چه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می شوند. مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر(ادرار آور) وارد عمل می شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می شود و به همراه مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست می رود. مدتی بعدتر: کم کم آن غوغایی که در بدن تان ایجاد شده بود فروکش می کند و نوبت به افت قند می رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر می شوید یا خیلی کرخت و بی حال.حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده اید؛ آبی که می شد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدن تان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کا فئین هم از بین می رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می کنید...

5 – نام نویسنده و منبع مطلب: 1- گاهنامه هلال

گاهی به آسمان نگاه کن...
پنج شنبه 22/11/1388 - 23:18 - 0 تشکر 181829

کوردُن بلو (cordon bleu)
غذای محبوب ایتالیایی ها



مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت راسته گوساله                     8 تکه (400 گرم)
سینه مرغ                                      4 تکه (200 گرم)
پنیر ورقه ای                                   4 ورق
آرد سفید گندم                               4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری                                   4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                        1 عدد
شیر                                              یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی                          به میزان لازم
نمک و فلفل                                  به میزان لازم

طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.
- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.



- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.

نکته:
به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.

منبع:کتاب آشپزی برای همه-زیبا توحیدی

عکس ها از سایت www.ircook.dorblog.com

تلفیقی به خاطر نکته و عکس ها

کلید واژه ها

غذای محبوب ایتالیایی ها-کوردُن بلو-cordon bleu

جمعه 23/11/1388 - 15:34 - 0 تشکر 181961

بهارنارنج


در فصل بهار درخت نارنج به شكوفه می‌نشیند و گل سفید معطری می‌دهد كه به آن بهارنارنج می‌‌گویند


جام جم آنلاین: در فصل بهار درخت نارنج به شكوفه می‌نشیند و گل سفید معطری می‌دهد كه به آن بهارنارنج می‌‌گویند و پزشكان متخصص تغذیه معتقدند این شكوفه‌های معطر خواص درمانی زیادی دارد. از بهارنارنج عرق تهیه می‌كنند كه طبیعت گرم داشته و مقوی جسم و روح است. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید بوده و نشاط‌آور است و در تسكین ناراحتی‌های سینه و تپش قلب موثر است.


مداومت در مصرف بهارنارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب كرفس مصرف شود جهت استخراج سنگ‌های كلیه و مثانه و خرد كردن آنها بسیار موثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود. لذا وجود یك شیشه از آن در منزل لازم است.



خواص درمانی بهار نارنج به شرح زیر است.



-‌ نارنج در تحریك و تقویت عضلات قلب نقش اساسی داشته و در رفع نارسایی‌ها، ضعف قلب و ترومبوز بسیار موثر است.



-‌ نارنج دافع صفراست و سلول‌های كبدی را به كار و فعالیت واداشته و ضعف و نارسایی‌ آن را درمان می‌كند و سموم بدن را از عضلات خارج كرده و از بین می‌برد.



-‌ اگر آب نارنج را گرفته و معادل یك سوم حجم آن گلاب اضافه كنید و هر روز صورت خود را با آن بشویید سوراخ‌های صورت را مسدود كرده و پوست چهره را تقویت می‌كند.



-‌ چنانچه خلال نارنج را كوبیده و با آب میل كنید از استفراغ و تهوع جلوگیری كرده و انگل‌های معده و روده را از بین می‌برد.



- برای جلوگیری از خون دماغ پنبه را به آب نارنج آغشته كرده و در سوراخ‌های بینی بگذارید تا خون بند آید.



-‌ رب نارنج كه بر اثر جوشاندن و غلیظ كردن آب نارنج به دست می‌آید، تنها چاشنی خوبی برای ترش كردن غذاست بلكه یك مرهم ضد‌زخم و ضدمیكروب هم می‌باشد.



-‌ اگر موهای شما سست و شكننده است روزی دو مرتبه به آنها رب نارنج بمالید تا سخت و محكم شود.



-‌ برای پاك كردن لكه‌های قرمز و سیاه كه روی پوست صورت و بدن پیدا می‌شود بهتر است به رب نارنج نمك زده و روی پوست بمالید و بگذارید تا خشك شود.



-‌ برای معالجه تورم گلو از غرغره آب نارنج بهره برده و اگر دچار درد سینه، سرفه و سردرد ناشی از گرمی هستید آب نارنج را با كمی نبات جوشانده و میل كنید.



-‌ پوست نارنج ضد یبوست است و برای معده‌‌هایی كه ترشی زیاد دارند بهترین داروی موثر می‌باشد و مربای آن نیز هاضم غذا بوده و خواص بهارنارنج را دارد.



-‌ مربای بهارنارنج نیز مقوی معده می‌باشد و ضد تشنج بوده و سكسكه را درمان می‌كند.



توجه: زیاده‌روی در خوردن بهارنارنج بویژه در ناشتا كبد را ضعیف می‌كند و موجب ضعف معده می‌شود. زیاد بوییدن بهارنارنج نیز بی‌خوابی می‌آورد و چنانچه عرق آن بیش از یك سال در شیشه بماند خاصیت خود را از دست داده و زود فاسد شده و كپك می‌زند. لذا این عرق در شیشه‌های مات محفوظ‌تر می‌ماند.

منبع: www.parsiteb.com

خـــــــــــــــــــــدایا

به داده و نداده ات و گرفته ات شکر

که داده ات نعمت است نداده ات حکمت

و گرفته ات امتحان

جمعه 23/11/1388 - 15:59 - 0 تشکر 181973

عنوان : 5 سبزی جوان کننده

کلید واژه: سبزی جوان کننده

تجمیعی

با خوردن میوه‌ها، ناخواسته آنتی‌اکسیدان‌هایی را وارد بدنمان می‌کنیم که بهتر از هر دارویی می‌توانند ما را در برابر ابتلا به بیماری‌های مزمن محافظت کنند. در مورد سبزی‌ها هم همین‌طور است. سبزی‌هایی مثل کلم، بلال، کلم بروکلی و فلفل و خیلی از سبزی‌های دیگر خواصی دارند که ما از آنها غافل هستیم خیلی وقت‌ها نمی‌دانیم با گذاشتن ظرفی پر از سالاد چه قدر مواد مفید وارد بدنمان کردیم.
۱٫ یونجه:اگر چه گنجاندن یونجه در رژیم غذایی برای عده‌ای بی‌معنی و سخت است اما خوب است بدانیم که یونجه سرشار از ویتامین‌های A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز که انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته‌ای است می‌باشد. آنزیم‌های بسیاری در یونجه یافت می‌شود بعنوان مثال می‌توان از امولسین،‌اینورتاز، و پکتیاز نام برد.یونجه دارای حدود ۲۰%‌پروتئین می‌باشد پروتئین‌های موجود در یونجه عبارتند از :‌لیزین،‌آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین،‌آسپاراژین و سیستین. یونجه دارای اسید فسفریک نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم، آهن و مقدر جزئی ارسنیک و سیلیس است ۲٫ کلم: پیچکلم‌ها مخصوصا کلم پیچ سرشار از ویتامین C، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است. فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می‌شود. همچنین فولات در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شده‌اند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند از مهم ترین خواص این خانواده می‌توان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. کلم پیچ به کاهش فشار خون کمک کند. محققان در بررسی‌های جدید خود دریافته‌اند که این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیک هستند.به گفته محققان، اسید گلوتامیک یکی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یک چهارم از پروتئین‌های گیاهی و نزدیک به یک پنجم از پروتئین‌های حیوانی را تشکیل می‌دهد. ۳٫ چقندر:چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم و کاسیوم در آن وجود دارد. کربوهیدرات، کمی پروتئین و ویتامین‌هایی چون B1 و B2، نیاسین، B6، B12 و C در آن موجود است. شیره ی چغندر سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد و به عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتی‌اکسیدهای موجود در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و سلامت سلول‌های بدن کمک می‌کند.۴٫ فلفل دلمه‌ای:تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاکاروتن فراوان موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند از بروز بسیاری سرطان‌‌ها جلوگیری کند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اکسیدان‌های قوی هستند. جالب است بدانید که هر قدر این فلفل‌ها رنگی‌‌تر (زرد و قرمز) باشند، بتاکاروتن بیشتری دارند. تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می‌شود. این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول‌های شما را از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند) و ضدباکتریایی نیز دارد.اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامین‌های گروه B است، باعث کاهش ماده‌ای به نام هموسیستئین در خون می‌‌شود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد می‌تواند باعث تخریب رگ‌های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی ‌شود. فیبر موجود در این سبزی می‌‌تواند کلسترول خون را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد۵٫ ذرت‌:ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، و غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. کلسترول خون را پائین می‌آورد. و برای درمان اگزما و بیماری‌های پوستی مفید است. تحقیقات علمی در مورد خواص درمانی ذرت نشان می‌دهد این دانه گیاهی دارای مواد شیمیایی معروف به مهارکننده‌های پرونتاز است و رژیم غذایی ذرت شیرین نظیر سایر دانه‌ها مانند برنج و حبوبات در کاهش نرخ مرگ و میر در اثر سرطان کولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسیار موثر است. افرادی که بیشتر از ذرت استفاده می‌کنند تا گندم و برنج، و ذرت قوت غالب آنها است، نرخ مبتلا شدن به کرم خوردگی دندان خیلی کمتر است.

منبع:

سلامتیران

نیکی و بدی که در نهاد بشر است                         شـادی و غمی که در قضا و قدراست 

با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل                        چرخ از تو هزار بار بــــیچاره تر است

مدیر انجمن خانواده ی تبیان

 

 

جمعه 23/11/1388 - 16:49 - 0 تشکر 181991

با سلام

– عنوان یا تیتر مطلب خواص بلوط
2 – کلید واژه ها بلوط، ضد اسهال، اگزما، كورك و ...
3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی تلفیقی
4 – متن مطلب

خانواده:
Fagaceae

مشخصات:
 درختی با عمر  طولانی است که  دارای پوست خاکستری و تاج گرد و  عریض می باشد.برگها  به رنگ سبز تیره ،به شکل تخم  مرغ با حاشیه ای مواج و بدون دمبرگ می باشند.گلهای نر بصورت  گروهی روی یک  پایه و به شکل  آویزان می رویند،گلهای ماده بر  روی دمگل های بلند از بغل برگها میرویند و در گروه های 2 – 5 تایی بوده و دارای کاسه ای هستند که از فلس پوشیده شده است و میوه داخل همین کاسه تشکیل می شود .

پراکندگی:
 مناطق معتدل جنوب اروپا،قفقاز وآناتولی در ایران در آذربایجان و خراسان  یافت می شود.

بخش های مورد استفاده:
 پوست درخت و مازو ( ترشح صمغی پوست درخت که ناشی از فعالیت لارو حشره بر روی آن میباشد )

ترکیبات شیمیائی:
 تانن ها،اسید پیروگالیک،کاتشین و کورستین از عمده ترین مواد موثره می باشند.بلوط یکی از غنی ترین گیاهان داروئی از بابت میزان تانن ( 8-20%) می باشد .{ از دیگر گیاهان  علف نقره ای،نعنا،قره قات و هماملیس را می توان نام برد.}
خواص:
* ضد اسهال :
بدلیل وجود تانن زیاد،قابض ( مایعات اطراف را به خود جذب می کند ) بوده و در اسهال های آبکی حاد،دفعات اسهال را کم می کند.
* ضد التهاب : به خاطر ترکیبات فلاونوئیدی خواص ضد التهابی دارا می باشد و این اثررا در مخاط روده ، پوست و بواسیر نشان می دهد.

* کاهنده ترشحات : با اثر قابض ترشحات اضافی بافت را بخود گرفته و در عین حال ایجاد حساسیت و تحریک نمی کند.

موارد مصرف:
 درمان
* اگزما : بخصوص در اگزمای حاد که ترشحات زیادی دارد با کم کردن ترشحات و کاهش التهاب موثر می باشد.{کمکی (کمپرس ، حمام )}

* اسهال : با کاهش ترشحات روده ای منجر به کاهش دفعات اسهال می گردد .{کمکی ( خوراکی)}

*  بواسیر : با کاهش تورم عروق منجر به کم شدن تورم و التهاب هموروئید می شود. {کمکی (حمام ، کمپرس)}
* التهاب مقعد : در التهاب انتهای روده بزرگ و مقعد موثر می باشد . {کمکی (حمام ،تنقیه ،موضعی)}

* کورک : منجر به رسیدن کورک و سر باز کردن آن می شود . {معادل ( کمپرس)}

*  التهاب لبه پلک : منجر به کاهش التهاب ، تورم و درد می گردد . { کمکی ( کمپرس)}

*  التهاب واژن : در خانم هائی که ترشحات زیاد زنانگی همراه با سوزش دارند ، موثر میباشد . {کمکی ( حمام ، موضعی)}
 موارد منع مصرف و احتیاط:
*  در مواردی که سطح وسیعی از پوست آسیب دیدگی دارد بدلیل احتمال جذب غیر قابل کنترل تانن ها  مصرف موضعی و حمام ممنوع است .
*  در اگزما های  خونریزی دهنده  محدودیت مصرف دارد.

*  در نارسائی قلبی  متوسط و پیشرفته  منع مصرف دارد .

*  در عفونتهای پوستی  منع مصرف دارد.
تداخلات داروئی:
*
  در صورت مصرف توام با آلکالوئیدها و داروهای قلیائی احتمال رسوب دارو و کاهش جذب آنها وجود دارد .

* تانن بلوط منجر  به رسوب نمکهای  آهن شده و عدم  جذب کافی آهن  را موجب می شود.
مصرف  در دوران بارداری:
 بدلیل نبود مطالعات کافی با احتیاط صورت گیرد.

مصرف  در دوران شیردهی:
 با احتیاط صورت گیرد. 
5 – نام نویسنده و منبع مطلب
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ - دکتر محمد رضا رضوانی

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

جمعه 23/11/1388 - 16:52 - 0 تشکر 181993

با سلام

– عنوان یا تیتر مطلب خواص درمانی عناب
2 – کلید واژه ها عناب، تصفیه خون، آرامش اعصاب و ...
3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی تلفیقی
4 – متن مطلب
عناب درختچه ای است متوسط با برگ های کشیده و ریز كه در زمستان برگریز می شود. منشا این گیاه به چین و آسیا بر می گردد، گرچه بعد ها به طور نامعلومی پراكنده شده و امروز در بخش های گسترده ای از نقاط مختلف زمین دیده می شود .

ویژگیهای میوهً عناب
میوه گیاه که همان عناب نامیده می شود خوراكی است.عناب درشكل ظاهر بیش از 2 یا 3 سانتیمتر درطول است.وقتی میوه عناب نارس است لغزان وسبز است و طعمی شبیه سیب دارد . هسته آن نیز سخت و مخروطی شكل است.

هنگامی كه میوه می رسد به رنگ زنگ زدگی یعنی قرمز تیره برمی گردد.و سپس چروكیده می شود.این میوه در ظاهر شبیه به خرماست بنابراین عناب خرمای قرمز نیز نامیده می شود. عناب ( خرمای چینی ) نیز نامیده می شود .

خواص دارویی عناب
خواص دارویی عناب مدتها ی طولانی است كه شناخته شده است. مردمان كشورهایی مانند چین و كره عناب را به عنوان داروی سنتی كه مبنای گیاهی دارد بكار می برند. این میوه با خواص تخفیف استرس مطرح شده است.

پودر میوه عناب برای آرامش اعصاب و اضطراب به كار برده می شود. میوه عناب خون را تصفیه وسموم را از سیستم بدن دفع می كند.عناب پوست را روشن میكند ، مانع مشكلات قلبی می شود و احساس آرامش می دهد.خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند.

البته به یاد داشته باشید که این میوه علاوه بر اینکه خون را تصفیه میکند موجب ازدیاد ویتامین k میشود یعنی خون را سفت میکند و مصرف زیاد آن برای افرادی که دچاز غلظت خون هستند توصیه نمیشود.

جوشانده برگ عناب اغلب برای تسكین وعصاره آن برای درمان گلودرد به كار می رود.

استفاده از مغز میوه در بریدگی ها و زخمها موجب تسریع در بهبودی آنها می شود .

مخلوط عناب با فلفل و نمك در بیماران مبتلا به سوءهاضمه و حتی بیماری های صفراوی سودمند است . عناب خشك رسیده به عنوان ملین عمل می كند.دانه عناب خاصیت داروی مسكن را دارد .
اگر با كره خورده شود از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می كند. مصرف آن در دوران بارداری به كاهش دردهای شكمی معروف است. ضمن اینکه در کاهش دردهای روماتیسمی نیز مفید است . عناب به شکل گلچین شده ، خشك شده و آب نباتهایی با اسانس عناب و به عنوان خوراكی یا همراه با چای عصرانه در بریتانیا صرف می شود. در رنگهای سیاه و قرمز موجود است .شكل دود داده عناب طعم آن را افزایش می دهد. شربت شیرین میوه عناب دركشورهای كره ، تایوان و چین به طور عموم در دسترس مردم است.عناب كنسرو شده و همچنین چای با طعم عناب به طرز گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد.

در برخی مناطق نیز میوه عناب برای تهیه سركه نیز کاربرد دارد. دربرخی قسمتهای جهان مردم شربت عناب را نیز می نوشند. ضمن اینکه در آفریقا از این میوه در تهیه كیك استفاده می شود. اما كاربرد عناب در ایران ، هندوستان و پاكستان بیشتر به صورت میوه خشک شده است .
5 – نام نویسنده و منبع مطلب
1. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
2. منبع : parsiteb.com

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

جمعه 23/11/1388 - 16:56 - 0 تشکر 181994

با سلام

1 – عنوان یا تیتر مطلبکباب کوبیده یونانی
2 – کلید واژه هاآشپزی، تغذیه، خانه‌داری
3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی تلفیقی
4 – متن مطلب
مواد لازم :
گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه ای 3 عدد
پیاز 3 عدد كره 100 گرم
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه : گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت ، به یک اندازه میبریم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نمائیم ( بسته بقطر فیله است ) بطور کلی این کباب باید تقریبا بقطر 2 انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس میخوابانیم ( در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیب ایکه یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده م مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخها میپاشیم بهتر است کباب را بسیخ هائیکه دسته های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کبابها بگذاریم .
5 – نام نویسنده و منبع مطلب
1. گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
2. منبع:iranchef.com

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.