• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 8556)
پنج شنبه 26/6/1388 - 14:42 -0 تشکر 151950
آشپزی آقایون

این جا آشپزخونه آقایونه...

خانوم های محترم لطفاً برن سفره رو بچینن تا آقایون غذا رو آماده كنن.

رژیم هم تعطیل.مگه آقایون چقدر وقت می كنن تا براتون ؛ذای خوشمزه درست كنن؟از دستتون میرها. 

نترسید،نلرزید،یك دفعه امتحان كنید. 

فقط قبلش بیمه خدمات درمانی خودتون رو آماده كنید!!!

لطفاً فكر های بد نكنید...

گفتم رژیمتون رو بشكونید،نگفتم كه پر خوری كنید.

آخه از پر خوری كارتون به دوا و دكتر می كشه.

 

 

 

 

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

جمعه 25/10/1388 - 7:39 - 0 تشکر 176140

مواد لازم:
به=3 کیلو
شکر=2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو=نصف استکان
دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)
طرز تهیه:
به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود 6 لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم

جمعه 25/10/1388 - 7:39 - 0 تشکر 176141

مواد لازم:
تخم مرغ=5 عدد
پنیر مثلثی=2 بسته
وانیل=1 قاشق مرباخوری
شکر=نصف لیوان
خامه=2 قوطی
دریم ویپ=1 پاکت
شکلات مایع(گالکسی)
طرز تهیه:
تخم مرغ و پنیر و شکر را در مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم. ظرف را از فر خارج کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. سپس یک قوطی خامه را با 4 قاشق غذاخوری شکلات مایع مخلوط می کنیم و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. بعد دوباره ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و یک قوطی خامه را با دریم ویپ مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شیرینی خنک شود.

جمعه 25/10/1388 - 7:39 - 0 تشکر 176142

vمواد لازم:
شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ=8 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر=200 گرم
شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.

جمعه 25/10/1388 - 7:39 - 0 تشکر 176143

مواد لازم:
آرد گندم =500 گرم
روغن =300 گرم
خاكه قند =125 گرم
خرمای سیاه نرم=500 گرم
مغز گردو=125 گرم
دارچین كوبیده نرم =1 قاشق سوپخوری
هل كوبیده  =1 قاشق مرباخوری
پسته چرخ كرده =1 قاشق سوپخوری
 طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می كنیم. مرتب بهم می زنیم تا آرد كاملاً سرخ شده و طلائی شود سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا كمی سرد شود، آنگاه خاكه قند و دارچین و هل كوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم. هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یك خرما را یك تكه گردو می گذاریم. نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می كنیم و خرماها را روی آن می چینیم. با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می كنیم و كمی خاكه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ كرده را نیز روی آن می ریزیم. حال با كارد رنگینگ آماده شده را  به شكل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم  و در ظرف می چینیم

جمعه 25/10/1388 - 7:40 - 0 تشکر 176144

مواد لازم:
شیر =نیم لیتر
آرد برنج= 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شكر= 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
گلاب= 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل می كنیم و شكر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار  می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و كمی غلیظ شود، سپس در ظرف كشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم.

جمعه 25/10/1388 - 7:40 - 0 تشکر 176145

مواد لازم:
کریم کارامل=1 عدد
پنیر خامه ای=2 قوطی(یا 6 عدد پنیر کیری)
سرشیر یا خامه=2 قوطی
دریم ویپ=2 عدد
ژله توت فرنگی=3 عدد
بسکویت گندم=16 عدد
کره=100 گرم
طرز تهیه:
بسکویت را در مخلوط کن نرم می کنیم و با کره مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.بعد بسکویت را در ظرف شیرینی گردی ریخته و با قاشق روی آن را صاف می کنیم.بطوری که تمام سطح ظرف را بپوشاند.دریم ویپ و پنیر و سرشیر و 1 عدد ژله را در مخلوط کن ریخته و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را روی بسکویت ریخته و ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه در یخچال می گذاریم تا مواد کمی سفت شود.پس از آن دو عدد ژله را با دو لیوان آب سرد و دو لیوان آب گرم مخلوط کرده و هم می زنیم تا ژله در آب حل شود.سپس آن را بر روی مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا ژله سفت شود.

جمعه 25/10/1388 - 7:40 - 0 تشکر 176146

مواد لازم:
آرد= 125 گرم
روغن مایع= 4 تا 5 قاشق سوپخوری
تخم مرغ= 3 عدد
شكر= 200 گرم
گلاب= 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
روغن را به همراه یك لیوان آب و 1 تا 2 قاشق سوپخوری شكر روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. آرد را به مایه اضافه كرده و آهسته بهم می زنیم تا آب كاملاً تبخیر و مایه كاملاً سفت شود. ظرف را از روی حرارت بر می داریم و به مایه پس از اینكه كمی سرد شد تخم مرغ ها را اضافه می كنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر كاملاً نرم و لطیف شود. سپس در تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا داغ شود. آنگاه حرارت را ملایم كرده و مایه را با قیف مخصوص بامیه در روغن می ریزیم تا دو طرف آن كمی برشته شود.
شربت برای تهیه شربت بامیه: شكر ـ گلاب و یك لیوان آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید و كاملاً غلیظ شود. آنگاه آن را از روی حرارت برداشته و یك قاشق چایخوری آبلیمو به آن اضافه می كنیم. سپس بامیه ها را به مدت 5 دقیقه در شربت قرار داده و بعد در ظرف می چینیم

جمعه 25/10/1388 - 7:40 - 0 تشکر 176147

مواد لازم:
پودر کاکائو=10 قاشق سوپخوری
پودر شکر=10 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل=10 قاشق سوپخوری
شیر مایع=5 قاشق سوپخوری
وانیل=1 قاشق چایخوری
کره=227 گرم
مغز فندق و بادام مخلوط=نصف لیوان
بسکویت چای معمولی=2 بسته
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاکائو+شکر+پودر نارگیل+وانیل+مغز فندق و بادام را خوب با هم مخلوط می کنیم.شیر و کره را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را به مخلوط کره و شیر اضافه می کنیم.بسکویت ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه می کنیم.سپس مواد بدست آمده را در قیف ریخته و به صورت استوانه در ظرف می ریزیم.ظرف را در یخچال گذاشته و پس از 1 ساعت بیرون می آوریم و با چاقو می بریم.

دوشنبه 28/10/1388 - 23:34 - 0 تشکر 176880

با سلام

جالبه

البته دستپخت شوهر منم خیلی خوبه و هر از گاهی كمك حالمه

دستش درست

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

چهارشنبه 7/11/1388 - 15:28 - 0 تشکر 178557

به نام خدا

سلام

چون اینجا آشپزی آقایونه، یه سوال در مورد آشپزی آقایون برام  پیش اومده

لطفاً هر کی میدونه جواب بده. فکر کنم خانوما بهتر بدونن

چرا بیشتر آقایون وقتی که آشپزی می‌کنن، آشپزخونه رو  6 تا آشپزخونه می‌کنن(کثیف می‌کنن و به هم می‌ریزن)

که بعد مامانمون  میگه پشیمون شدم گفتم تو آشپزی کنی

البته غذا خوب میشه ولی آشپزخونه هم آشپزخونه می‌شه

آیا راهی وجود داره که این مشکل آقایون حل بشه؟ جدی میگم

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.