عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)
کلید واژه: استیک
تجمیعی
استیک
مواد لازم:گوشت راسته استیکی: 4 تکه
ادویه: به میزان کافی
آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده(اختیاری): 1 عدد لیمو
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چایخوری
سیر رنده شده: 3 حبه
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه: تمام مواد به جز گوشت و سیر را با هم مخلوط کنید و کناری بگذارید. سیر رنده شده را روی گوشتها بمالید و خوب فشار دهید تا به آن بچسبد. سپس آن را درون توری کباب پزی گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید. زمان پخت 10 تا 15 دقیقه است و در این مدت یک بار آن را پشت و رو کنید. در صورت تمایل می توانید استیک را در تابه نچسب که آن را چرب کرده اید، روی حرارت نسبتا زیاد سرخ کنید. استیک آماده را نمک بزنید و موادی که از قبل آماده کرده اید را روی آن بریزید.
منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3
..........
عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)
کلید واژه: هات داگ
تجمیعی
هات داگ مخلوط(شیلا)
مواد لازم:
هات داگ: 1 عدد کامل (120 گرم)
خیار شور رنده شده: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 2 پر
ذرت: مقداری
سس قارچ: به مقدار لازم
سس خردل: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: 100 گرم
نان: 1 عدد کامل
آویشن: مقداری
طرز تهیه:ابتدا هات داگ را بخار پز می کنیم و بعد داخل تنور قرار می دهیم. سپس هات داگ را داخل نان قرار داده و روی آن خیار شور رنده شده می ریزیم. آن گاه سس قارچ را روی هات داگ ریخته و بعد پنیر پیتزا که داخل ماکروویو داغ شده روی سس قارچ می ریزیم و سپس سس خردل را به صورت هفت و هشت روی پنیر ریخته، آویشن و ذرت را روی آن قرار می دهیم.
· می توانید به دلخواه خودتان از پنیر پیتزای کمتر یا بیشتری هم استفاده کنید.
منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3
..........
عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)
کلید واژه: Galbijjim، شیشلیک
تجمیعی
شیشلیک (غذای مخصوص کره جنوبی)
مواد لازم:
دنده گوساله: 800 گرم
تربچه یا ترب سفید: 300 گرم
هویج: 200 گرم
زنجبیل تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
بادام زمینی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
قارچ خرد و ریز شده: 5 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
فلفل سیاه و نمک: هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
آب: 3 لیوان
روغن زیتون: 2 قاشق
مواد لازم برای تهیه سس:
سویا سس: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 1 حبه
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
سرکه: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه: گوشتهای دنده گوساله را به دقت از استخوان جدا کنید و چربی آن را نگیرید و در قابلمه ای بچینید. سپس آب را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ترب یا تربچه ها و هویج ها را می توانید به اشکال دلخواه برش بزنید، البته باید نازک باشد. بعد قارچهای خرد شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید با قارچ به مدت یک ربع الی نیم ساعت بپزد. قارچ، خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. زنجبیل ها را پوست کنده و خرد کنید و به همراه بادام زمینی خرد شده به ظرف ترب، هویج و قارچ اضافه کنید تا همه مواد مخلوط شده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت باشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید، تخم مرغ را خوب زده و با کمی روغن زیتون تفت دهید. آن گاه تخم مرغ را با قاشق خرد کرده کنار بگذارید تا در نهایت به مواد اضافه شود. اکنون گوشت دنده بخار پز شده است. حال نوبت تهیه سس می باشد.
طرز تهیه سس:سویا سس را با شکر، پیازچه خرد شده، سیر، فلفل سیاه و سرکه مخلوط کنید و در ظرفی دیگرروغن زیتون بریزید و مواد را به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشد. در نهایت کنجد را اضافه کنید. حالا سس آماده است.
گوشت را در ظرفی بچینید و سس را رویش بریزیدتا کاملا سطح آن را بپوشاند. سپس با هویج، ترب و قارچ تزیین کنید. تخم مرغ نیمرو خرد شده را هم روی گوشت بریزید تا به سس آغشته شود.
این غذا در زبان کره به Galbijjim معروف است و یکی از غذاهای مورد علاقه کره ای هاست. البته ریشه چینی دارد. در قرن 16، پادشاهان چین علاقه زیادی به این غذا داشتند.
کم کم این غذا وارد کره شده و هم اکنون به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و گران قیمت در کره به شمار می رود و در روزهای تعطیل، زمانی که همه اعضای خانواده دور هم جمع می شوند این غذا برای نهار سرو می شود یا در مهمانیهای رسمی روی میز غذا دیده می شود.
منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3