• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 17850)
پنج شنبه 15/11/1388 - 16:31 -0 تشکر 180179
درج مقالات کاربران انجمن برای صفحه اصلی تبیان

با سلام به شما کاربران عزیز انجمن های تخصصی تبیان

همانگونه که در صفحه اصلی سایت تبیان اطلاع داده شد ؛ از این پس قرار است 30 درصد مطالب صفحه اصلی تبیان با قلم و دستان توانای شما تولید گردد .

لذا از شما کاربر گرامی می خواهیم با انتخاب موضوع و انجمن مورد نظر خود ؛ مطلب خودتان را تنها در ذیل همین مبحث مطابق با قالب مندرج در اطلاعیه سایت وارد نمایید .

 

 

نمونه مطلب ارسالی

 

ساختار ورود مقالات باید از الگویی مشابه جدول ذیل پیروی نماید:

  
1 – عنوان یا تیتر مطلب چگونه از بروز بیماری قلبی جلوگیری کنیم ؟
2 – کلید واژه ها بیماری قلبی ؛ چربی ها ؛ فشار خون ؛ تغذیه مناسب و ...
3 – تولیدی یا تلفیقی یا تجمیعی تلفیقی
4 – متن مطلب امروزه بیماری های قلبی از مهمترین عوامل مرگ و میر در جوامع پیشرفته و در حال توسعه محسوب می شوند . ....
5 – نام نویسنده و منبع مطلب 1 – هفته نامه سلامت 2 – انجمن تخصصی پزشکان بدون مرز 3 - ....
 

برای شما عزیزان آرزوی موفقیت داریم

 

جمعه 30/11/1388 - 21:21 - 0 تشکر 184001

6روش جالب برای مقابله با سرماخوردگی

در این مطلب به راه های جلوگیری از سرماخوردگی اشاره می کنیم که خواندن آن می تواند خیلی جالب و باور نکردنی باشد.


۱ - پیاده روی تند؛
تحقیقات جدید نشان داده، پیاده روی تند با افزایش ایمنی بدن از سرماخوردگی جلوگیری می کند، اما متوجه باشید که نباید بدوید، زیرا فشار بیش از حد، باعث مریض شدن می شود. اگر علاوه بر گرفتگی صدا علائم دیگری نیز دارید بهتر است در تخت خواب بمانید.

۲ - از تخلیه هم زمان سوراخ های بینی، پرهیز کنید؛
به هنگام گرفتگی بینی، فین کردن هر ۲ سوراخ بینی هم زمان می تواند ترشحات را داخل سینوس ها پرتاب کند و احتمال عفونت را افزایش می دهد. به جای آن از داروهای رفع احتقان استفاده و یا هم سوراخ بینی را به نوبت تخلیه کنید.

۳ - حمام آب گرم بگیرید؛
بررسی نشان داده، که هوای مرطوب و ولرم مانند مصرف زیاد مایعات هنگام سرماخوردگی، بدن را سم زدایی می کند سونای بخار هم می تواند مفید باشد.

۴ - آب میوه داغ مصرف کنید؛
محققان می گویند، خوردن یک لیوان آب سیب و انگور سیاه داغ، علائم سرماخوردگی را مانند سرفه، گلودرد و آب ریزش بینی برطرف می کند.

۵ - مصرف فلفل؛

فلفل دلمه ای قرمز، موادغذایی سرشار از ویتامین Cمدت و شدت علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد. موادغذایی دیگری که تقویت کننده ایمنی بدن می باشند عبارتند از ماست، زردچوبه، سیر، آویشن، چای سبز و کدو.

۶ - خواب:

تحقیقات نشان می دهد افرادی که خواب کمتری می کنند ۳ برابر بیشتر دچار سرماخوردگی می شوند.

نوع مطلب تجمیعی

کلید واژه ها:جلوگیری از سرماخوردگی/ انفلوانزا/جلوگیری از ابریزش بینی

منبع:
khorasannews.com

what`s life?life is love.
دوشنبه 3/12/1388 - 7:24 - 0 تشکر 185058

تیرگی پوست صورت

نوع مطلب : تلفیقی

کلمات کلیدی : تیرگی پوست صورت - کرم ضد آفتاب

تیرگی پوست صورت اگر بدلیل اثرات ناشی از تابش اشعه آفتاب باشد برای روشن شدن پوست صورت و رفع تیرگی صورت روش های مختلفی وجود دارد . استفاده از ترکیبات روشن کننده پوست و نیز استفاده از روش های مختلف لایه برداری می تواند به تدریج سبب روشن شدن پوست شود

تیرگی پوست صورت اگر بدلیل اثرات ناشی از تابش اشعه آفتاب

تیرگی پوست صورت اگر بدلیل اثرات ناشی از تابش اشعه آفتاب باشد برای روشن شدن پوست صورت و رفع تیرگی صورت روش های مختلفی وجود دارد . استفاده از ترکیبات روشن کننده پوست و نیز استفاده از روش های مختلف لایه برداری می تواند به تدریج سبب روشن شدن پوست شود . نکته مهم اینکه این روش ها می تواند سبب روشن شدن پوست صورت شود ولی اگر فرد از روش های محافظت کننده پوست در برابر اشعه آفتاب استفاده نکند اثرات آن دائمی نخواهدبود و پوست فرد مجددا تیره خواهد شد . به همین دلیل لازم است فرد زمانی که در معرض تابش اشعه آفتاب می باشد از ترکیبات ضدآفتاب برای حفاظت از پوست خود استفاده نماید.
اما اگر تیرگی پوست صورت ناشی از افتاب نبوده و رنگ طبیعی پوست باشد میتوان از ضد افتاب ها استفاده نمود وبرای روش مکمل ان برای کاهش تیرگی پوست با پزشک متخصص مشورت نمود.
داروهای حاوی ترکیبی بنام هیدروکینون(هیدروکینون ۲% را موقع خواب یک شب در میان روی لکه ها بمالید و صبح پاک کنید) و نیز ضد آفتاب های ۳۰ % مناسب بوده و تأیید شده می باشد و می توانید مورد استفاده قرار دهید ولی گاهی تنها در بیشتر نشدن لک ها مؤثر است و در از بین بردن آنها نقشی ندارد.اگر ضد آفتاب را بطور مؤثر و کافی مصرف کنید و حداکثر پس از ۳ ساعت تجدید کنید بیشترین تأثیر را دارد.
رنگ پوست افراد مانند بسیاری از صفات دیگر یک ویژگی ارثی که به فرد به ارث رسیده است . به همین دلیل روشنی پوست افراد با هم تفاوت دارد . البته قسمت هایی که در معرض نور آفتاب قرار دارد بدلیل اثرات آفتاب می توان تیره تر شده باشد . بری درمان اثرات آفتاب بر روی پوست و از بین بردن این اثرات می توان ازپ ترکیبات روشن کننده پوست استفاده کرد . می توان از روش های مختلف لایه برداری هم برای روشن کردن پوست استفاده کرد . البته برای حفظ روشنی پوست باید فرد از قرار گرفتن در برابر نور آفتاب خودداری نماید و در موارد ضروری از ترکیبات ضدآفتاب برای پیشگیری از تاثیر نور آفتاب بر روی پوست استفاده نماید . برای درمان مناسب به متخصص پوست مراجعه نمایید .
میتوانید ازکرم ضد افتاب اون spf50استفاده نمایید.
کرم های حاوی اسید میوه می توانند سبب برداشتن لایه های سطحی پوست شوند . این کار می تواند تا حدی سبب روشن شدن پوست و نیز از بین بردن چروک های ریز سطحی پوست شود . تاثیر این کرم ها زیاد نیست و اثر آنها بسیار ملایم است . در بعضی موارد برای تاثیر بیشتر همراه با آن از ترکیبات ترتینوئین استفاده می شود .نیز در صورتی که این کار را برای روشن کردن پوست انجام می دهیم می توانیم همراه با آن از ترکبات روشن کننده پوست استفاده کنیم . اگر نیاز به لایه برداری بیشتری باشد با استفاده از لایه برداری شیمیایی این کار را انجام می دهند .
استفاده از کرم های لایه بردار پوست را خیلی نازک نمی کند. نیز در تمام فصول سال می تواند از آنها استفاده کرد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای جلوگیری از اثرات نامطلوب نور خورشیدبر روی پوست لازم است در طول روز از ترکیبات ضد آفتاب متناسب با نوع پوست خود استفاده نمایید .

منبع : ww.pezeshkan.org

دوشنبه 3/12/1388 - 12:23 - 0 تشکر 185114

عنوان: امام رضا(ع) درباره سلامت بدن چه فرموده اند؟

امام رضا(ع) درباره سلامت بدن چه فرموده اند؟
کلید واژه: سلامت بدن ار دیدگاه امام رضا(ع)
تجمیعی

مامون در زمان حكومتش دانشمندان و علمای پزشكی را از نقاط مختلف دعوت كرده و جلسات بحث علمی تشكیل می داد تا به این وسیله هم این علم را بسط دهد وهم نام خود را در نقاط مختلف جهان معروف كند. امام رضا (ع) نیز در این جلسات شركت داشت و یكی از اعضای ثابت آن بود. مامون و افراد حاضر در بحث علمی از وجود آن حضرت بهره زیادی می جستند. امام در رساله پزشكی خود خطاب به مامون توصیه های بهداشتی فراوانی را آورده است. توصیه های سلامتی امام :

* كسی كه نمی خواهد معده اش آزار و آسیب ببیند، موقع غذا خوردن آب ننوشد.

كسانی كه توام با غذاخوردن آب می نوشند، دستگاه هاضمه را از ابتدای كارش، از كار باز می دارند. اینها به عارضه ضعف دستگاه گوارشی مبتلا خواهند شد زیرا نوشیدن آب در اول طعام، معده را از هم باز می كند، و عارضه گشادی معده پدید می آورد.

* آنانكه می خواهند از بیماری بواسیر و رنج روده ای و درد قسمت پشت بدن در امان باشند، هر شب ده دانه خرمای برشته شده را با روغن گاو بخورند.

* كسی كه نمی خواهد از درد مثانه بنالد، حتی نباید یك لحظه هم ادرارش را نگاهدارد، اگر چه در پشت اسبی سوار شده باشد.

* كسانی كه بضعف حافظه دچارند، بهتر است همه روزه هفت مثقال كشمش سیاه ناشتا بخورند و نیز سه تكه زنجبیلی كه در عسل خوابانده باشد( زنجبیل پرورده) با كمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند. برای تقویت نیروی فكری خوبست، همه روزه سه دانه هلیله با نبات كوبیده بخورند.

* كسی كه می بیند ناخنهایش زرد می شود و از هم می شكافد، یا اینكه اطراف ناخنهایش خراب میشود، باید عادت كند كه ناخنهایش را در هر پنجشنبه بچیند كه عادت به این كار از شكافتن ناخن ها و خرابی دور سرانگشت ها جلوگیری خواهد كرد. اگر كسی می خواهد كه به درد گوش گرفتار نشود، هر شب هنگام خواب اندكی پنبه در گوشهایش بگذارد. * هر كس می خواهد در فصل زمستان از بیماری سرماخوردگی در امان بماند، همه روزه سه قاشق عسل بخورد.

عسل سالم نشانه هایی دارد. آن دسته از عسل ها كه وقتی جلو دماغ می گیرید بوی تندش شما را به عطسه وامیدارد یا عسلی كه آدم را دچار بی حالی وسستی می كند، و آن عسلی كه زبان آدم را می سوزاند، عسل های خوبی نیستند. این عسلها قاتل جان آدمی میباشند. *در فصل زمستان گل نرگس ببوئید، بوئیدن این گل را بطور استمرار رعایت كنید تا از شر سرماخوردگی در امان بمانید. همچنین استشمام( سیاه دانه) آدمی را از سرماخوردگی ایمن می دارد. *برای جلوگیری از سرماخوردگی در روزهای تابستان، پرهیز از آفتاب و خوردن روزی یك عدد خیار فایده فراوانی دارد.

* كسانی كه می خواهند از سردرد و باد شكم در امان باشند، ماهی تازه بخورند. این عمل را هم در فصل زمستان و هم در تابستان انجام دهند، چون ماهی تازه برای پیشگیری از این گونه دردها بسیار سودمند می باشد. * آنانكه می خواهند همیشه سردماغ و با نشاط باشند، تا می توانند از شام شب بكاهند و شب ها سبك بار به رختخواب بروند. *كسانی كه نمی خواهند گوشهایشان سست و فروآویخته باشد، و یا اینكه از افتادن و بزرگ شدن لوزتین خود، بیمناك هستند، بهتر است هر وقت كه شیرینی می خورند، بدنبالش اندكی سركه غرغره كنند.

* كسانی كه می خواهد از ابتلا به مرض یرقان در امان بمانند، در فصل تابستان به اتاق های دربسته و دم كرده و بدون تهویه وارد نشوند و همچنین در فصل زمستان یك مرتبه از اطاق گرم به هوای سرد نروند، بلكه صبر كنند، تا بدنشان با هوای تازه مانوس شود.

* آنانكه از بادهای دردناك و شدید در بدن خود می ترسند، هفته ای یك بارسیر بخورند.

* كسانی كه به دندان خود علاقمندند قبل از خوردن شیرینی، كمی نان بخورندفلسفه این كار این است كه خرده های نان میان دندان ها را پر كند و نگذارد مواد شیرین به آنها آسیب بزند.

* آنانكه می خواهند غذایشان زود هضم شود و دستگاه هاضمه اشان كار خود را بآسانی انجام دهد، هر وقت كه می خواهند با شكم سیر برختخواب بروند، به پهلوی راست بخوابند و پس از مدتی از پهلوی راست به پهلوی چپ بغلطند و بخواب راحت فرو روند.

منبع:
موسسه مطهر

نیکی و بدی که در نهاد بشر است                         شـادی و غمی که در قضا و قدراست 

با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل                        چرخ از تو هزار بار بــــیچاره تر است

مدیر انجمن خانواده ی تبیان

 

 

سه شنبه 4/12/1388 - 13:38 - 0 تشکر 185427

جالب است بدانید
نتایج تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان می دهد که از دوره ما قبل تاریخ تا دنیای مجازی روی وب، مغز انسان تنها قادر به پذیرش تنها 150 دوست بوده است. نتایج تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان می دهد که از دوره ما قبل تاریخ تا دنیای مجازی روی وب، مغز انسان تنها قادر به پذیرش تنها 150 دوست بوده است.

 "
اعتیاد به دوست" روی شبکه های اجتماعی امروزه به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. این درحالی است که نتایج تحقیقات محققان دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که فضای "نئوکورتکس" مغز برای دوست یابی از یک محدودیت برخوردار است و قادر نیست که بیش از 150 دوست را برای خود تعریف کند.

نئوکورتکس مسئول پردازش افکار آگاهانه و زبان است و توانایی ایجاد تماس این فضای مغزی با دیگران تنها برابر با 150 نفر است. بنابراین بهتر است که این محدودیت به جای آنکه صرف افراد ناشناس شود برای دوستی با آشنایان مورد استفاده قرار گیرد.

این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "در کل، دنیای اجتماعی ما بسیار کوچک است حتی اگر اینترنت امکان وسیع کردن این دنیا را از طریق ارسال کارت پستالهای مجازی برای هزار و 500 دوست اینترنتی فراهم کند باز تنها 150 دوست واقعا می توانند در ذهن یک فرد بگنجند."

به طور خلاصه یک شخصیت مجازی (آواتار) همان ابعاد یک فرد در پوست و استخوان را دارد چرا که این مغز است که باید هر دو دنیای مجازی و واقعی را شکل دهد و از آنجا که تواناییهای مغز به ساختار فیزیکی آن محدود می شود بنابراین دوست یابی بیش از حد در یک دنیای مجازی بی فایده است.

این محققان انگلیسی به منظور دستیابی به این نتایج، ترافیک آنلاین کسی که هزاران تماس مجازی بر روی شبکه های اجتماعی دارد را با کسی که تماسهایش به چند صد دوست محدود می شود مقایسه کردند. نتایج این تحقیقات نشان داد که تفاوت زیادی میان این دو فرد در کیفیت ارتباط با دیگران وجود ندارد.

این بررسیها در ادامه یک سری از تحقیقاتی انجام شد که این دانشمندان در دهه 90 و با بررسی پویاییهای اجتماعی گروههای نوجوانان، محیطهای کاری و قبایل ما قبل تاریخ انجام داده بودند.

نتایج تمام این تحقیقات نشان می دهد که در تمام دوره های تاریخی، انسان تنها توانسته است روابط مهم خود را با حداکثر 150 نفر حفظ کند.

به گفته این دانشمندان، هر یک از ما پنج فرد بسیار صمیمی در زندگی خود داریم و پس از این افراد، دوستان و آشنایان بر پایه میزان صمیمیت در مغز دسته بندی می شوند و تنها 150 دوست می توانند وارد لیست این طبقه بندیهای مغز شوند.

براساس گزارش PC World، این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "ما می توانیم هزار اسم را در پروفایل خود در یک شبکه اجتماعی داشته باشیم اما بدون ایجاد تماس در دنیای واقعی هیچ دوستی واقعی رخ نمی دهد و بنابراین پیش از ورود به یک زندگی مجازی باید قبول کنیم که مغز ما انتخاب اجباری خود را از قبل کرده است."منبع: www.dailyjaleb.comنوع مطلب تجمیعیکلید واژه ها :دوست/ "اعتیاد به دوست/ پذیرش تنها 150 دوست

what`s life?life is love.
سه شنبه 4/12/1388 - 13:38 - 0 تشکر 185429

جالب است بدانید

۱. ارگان ومرونازال VOMERONASAL ORGAN:
یا ارگان جاکوبسون که حفره ای است در پل های بینی دو سمت با گیرنده های شیمیایی که در انسان عملکردی ندارند.در جانوران پست تر وظیفه درک ماده شیمیایی فرومون رو بر عهده دارند .

۲. عضلات خارجی گوش:
۳ عضله هستند که در بخش خارجی گوش واقع شده اند و در سایر حیوانات نظیر خرگوشها و سگها، وظیفه حرکت مستقلانه گوش از سر را بر عهده دارند.اما انسانها هنوز دارای آن هستند و توسط این عضلات است که بعضی از افراد می‌توانند گوششان را تکان دهند.

۳. دندان عقل:
در انسانهای اولیه که مقادیر زیادی از گیاهان رو جهت به دست آوردن انرژی مصرف می‌کردند داشتن یک جفت اضافه دندان آسیا در هر فک مفید به نظر می‌رسید اما در انسانهای امروزی که انواعی از غذاها را مصرف می‌کند، زیاد ضروری به نظر نمی‌آید.

۴. دنده گردنی:
حدود یک درصد از مردم یک جفت دنده اضافی در بالای دندهای خود (در بخش گردن) دارند که به نظر می‌رسد باقی‌مانده از اجداد خزنده ما باشد.این دنده می‌تواند در این افراد مشکلات عروقی یا عصبی ایجاد کند .

۵. پلک سوم:
در اکثر پرندگان و پستانداران یک لایه محافظ به عنوان پلک سوم بر روی چشمشان وجود دارد که وظیفه حفاظت از چشم و خروج شن ریزه و گرد و غبار را از چشم بر عهده دارد.باقی مانده این پلک در انسان به صورت یک چین نازک در گوشه داخلی چشم وجود دارد.

۶. تکمه یا نقطه داروین:
اگر لبه خارجی لاله گوش خود رو لمس کنید به یک برجستگی بر‌می‌خورید که به نام دکمه داروین مشهور است.در حیواناتی نظیر خرگوش این تکمه در انتهای گوشها قرار دارد و وظیفه فوکوس صداهای دور را روی گوش بر عهده دارد.

۷. عضله زیر ترقوه:
عضله کوچکی که در زیر شانه قرار دارد و از دنده اول به ترقوه کشیده شده است و در صورتی برای انسان مفید بود که هنوز بر روی ۴ پا راه می‌رفت.البته بعضی از مردم این عضله را ندارند و بعضی نیز یک جفت از آن را دارند.

۸. عضله پالماریس (خیاطه):
عضله بلند و نازکی که از زانو به کمر کشیده شده و ۸۹ درصد مردم دارای این عضله هستند.این عضله در جانوران پست تر در آویزان شدن و بالا رفتن از درخت بسیار مهم است.جراحان معمولا این عضله رو در جراحی های ترمیمی عضلات برداشته و از آن استفاده می‌کنند.

۹. نوک پستا‌ن در مردان:
مجاری شیری قبل از اینکه هورمون جنسی مردانه (تستوسترون) در جنین باعث ایجاد صفات مربوط به جنس مذکر بشود به وجود می‌آیند. مردان دارای بافت پستا‌نی هستند اما عملا استفاده‌ای از آنها نمی‌کنند.

۱۰. عضلات صاف کننده مو:
در بسیاری از جانوران این عضلات که در قاعده موهای بدن واقع شده اند وظیفه سیخ کردن موهای جانور را در هنگام بروز خطر دارند تا جانور بتواند از آن به عنوان ترساندن مهاجم استفاده کند.

۱۱. زائده آپاندیس:
یک لوله عضلانی باریک در روده بزرگ که در به نظر می‌رسد باقی مانده بخش از روده جانوران باشد که وظیفه هضم سلولز غذا (گیاهان) را بر عهده داشته باشد. اما در انسان بیشتر حاوی گلبول های سفید و غدد لنفاوی است.

۱۲. موهای بدن:
ابروها در جلوگیری از ورود عرق به چشم ها و موها در آقایان در انتخاب جنس‌ی نقش دارند.اما به نظر می‌رسد اکثر موها در بدن نقش موثری را ایفا نمی‌کنند.

۱۳. دنده سیزدهم:
در شامپانزه ها و گوریل ها ۱۳ جفت دنده وجود دارد در حالی که در انسانها ۱۲ جفت.اما ۸ درصد از مردم دارای جفت دنده سیزدهم هستند که به نظر نمی‌رسد عملکردی را در آنها ایفا کند.

۱۴.عضله کف پایی:
به نظر می‌رسد در جانوران پست تر وظیفه چنگ شدن و قلاب شدن پاها به شاخه ها را بر عهده داشته است . اما در انسان به نظر می‌رسد فقط کمی کف پا را به پایین خم می‌کند. در ۹ درصد مردم این عضله وجود ندارد.

۱۵. رحم مردانه:
باقی مانده از ارگان تناسلی زنانه که از غده پروستات مرد آویزان است.

۱۶. انگشت پنجم پا:
در پریماتها و پستانداران پست تر انگشتان پا وظیفه چنگ زدن و آویزان شدن از شاخه ها را بر عهده داشته اند.. اما انسانها احتیاج به انگشتان بزرگ پا دارند تا بتواند با آنها ایستاده راه رفته و تعادل خود را حفظ کنند.لذا به نظر می‌رسد انگشت پنجم یا کوچکترین انگشت پا نقش اصلی در این مورد ایفا نکند.

۱۷. وازدفران (لوله منی) زنان:
ارگان تکامل نیافته مردانه که انتهای در کنار تخمدانها قرار دارد.فاقد عملکرد است.
۱۸. عضله هرمی (پیرامیدال) :
حدود ۲۰ درصد افراد این عضله مثلثی، کوچک و شبیه کیسه را که در استخوان شرمگاهی (پوبیس) است ندارند.به نظر می‌رسد این عضله باقی مانده‌ای از کیسه در جانوران کیسه دار باشد.

۱۹. استخوان دنبالچه (کوکسیس):
مجموعه چند مهره به هم جوش خورده کوچک که در انتهای ستون مهره ها واقع شده و در پستانداران دیگر وظیفه حفظ تعادل و ارتباط را بر عهده دارد. اما در انسان نقشی را بر عهده ندارد.

۲۰. سینوسهای اطراف بینی:
به نظر می‌رسد در انسانها نخستین این سینوسها سرشار از مخاط بویایی بوده تا به این ترتیب حس بویایی آنها را تقویت کرده و آنها را از خطرات حفظ کند.  اما نقش انها در انسان امروزی به شکل دهی به صورت،گرم کردن هوای ورودی به ریه ها و سبکتر شدن سر کمک می‌کند. التهاب این سینوسها باعث سینوزیت می‌شود.منبع: www.dailyjaleb.comنوع مطلب تجمیعیکلید واژه ها : دنده گردنی/ سینوسهای اطراف بینی/ استخوان دنبالچه (کوکسیس):
عضلات صاف کننده مو

what`s life?life is love.
سه شنبه 4/12/1388 - 15:13 - 0 تشکر 185450

اموزش غذای هومز {لبنانی}

تجمیعی



مواد لازم برای 6 نفر :

نخود  500 گرم
روغن کنجد  1 لیوان
سیر  1 بوته
نمک  به مقدار کافی
لیمو ترش  2 عدد
زیتون سبز یا سیاه  مقداری
فلفل قرمز کوبیده  نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید). نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید. نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید. مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. هومز بدست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.
می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی هومز را تزئین کنید

سایت:اشپز ایرانی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست - حضرت علی علیه‌السلام

چهارشنبه 5/12/1388 - 18:59 - 0 تشکر 185781

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر) 

کلید واژه: استیک

تجمیعی

استیک

مواد لازم:گوشت راسته استیکی: 4 تکه

ادویه: به میزان کافی

آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری

پوست لیموی رنده شده(اختیاری): 1 عدد لیمو

فلفل قرمز: یک دوم قاشق چایخوری

سیر رنده شده: 3 حبه

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه: تمام مواد به جز گوشت و سیر را با هم مخلوط کنید و کناری بگذارید. سیر رنده شده را روی گوشتها بمالید و خوب فشار دهید تا به آن بچسبد. سپس آن را درون توری کباب پزی گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید. زمان پخت 10 تا 15 دقیقه است و در این مدت یک بار آن را پشت و رو کنید. در صورت تمایل می توانید استیک را در تابه نچسب که آن را چرب کرده اید، روی حرارت نسبتا زیاد سرخ کنید. استیک آماده را نمک بزنید و موادی که از قبل آماده کرده اید را روی آن بریزید.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر) 

کلید واژه: هات داگ

تجمیعی

هات داگ مخلوط(شیلا)

مواد لازم:

هات داگ: 1 عدد کامل (120 گرم)

خیار شور رنده شده: 1 عدد متوسط

گوجه فرنگی: 2 پر

ذرت: مقداری

سس قارچ: به مقدار لازم

سس خردل: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: 100 گرم

نان: 1 عدد کامل

آویشن: مقداری

طرز تهیه:ابتدا هات داگ را بخار پز می کنیم و بعد داخل تنور قرار می دهیم. سپس هات داگ را داخل نان قرار داده و روی آن خیار شور رنده شده می ریزیم. آن گاه سس قارچ را روی هات داگ ریخته و بعد پنیر پیتزا که داخل ماکروویو داغ شده روی سس قارچ می ریزیم و سپس سس خردل را به صورت هفت و هشت روی پنیر ریخته، آویشن و ذرت را روی آن قرار می دهیم.

· می توانید به دلخواه خودتان از پنیر پیتزای کمتر یا بیشتری هم استفاده کنید.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر) 

کلید واژه: Galbijjim، شیشلیک

تجمیعی

شیشلیک (غذای مخصوص کره جنوبی)

مواد لازم:

دنده گوساله: 800 گرم

تربچه یا ترب سفید: 300 گرم

هویج: 200 گرم

زنجبیل تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

بادام زمینی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

قارچ خرد و ریز شده: 5 عدد

تخم مرغ : 1 عدد

فلفل سیاه و نمک: هر کدام یک دوم قاشق چایخوری

آب: 3 لیوان

روغن زیتون: 2 قاشق

مواد لازم برای تهیه سس:

سویا سس: 3 قاشق غذاخوری

شکر: 3 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: 1 حبه

کنجد: 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

سرکه: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه: گوشتهای دنده گوساله را به دقت از استخوان جدا کنید و چربی آن را نگیرید و در قابلمه ای بچینید. سپس آب را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ترب یا تربچه ها و هویج ها را می توانید به اشکال دلخواه برش بزنید، البته باید نازک باشد. بعد قارچهای خرد شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید با قارچ به مدت یک ربع الی نیم ساعت بپزد. قارچ، خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. زنجبیل ها را پوست کنده و خرد کنید و به همراه بادام زمینی خرد شده به ظرف ترب، هویج و قارچ اضافه کنید تا همه مواد مخلوط شده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت باشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید، تخم مرغ را خوب زده و با کمی روغن زیتون تفت دهید. آن گاه تخم مرغ را با قاشق خرد کرده کنار بگذارید تا در نهایت به مواد اضافه شود. اکنون گوشت دنده بخار پز شده است. حال نوبت تهیه سس می باشد.

طرز تهیه سس:سویا سس را با شکر، پیازچه خرد شده، سیر، فلفل سیاه و سرکه مخلوط کنید و در ظرفی دیگرروغن زیتون بریزید و مواد را به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشد. در نهایت کنجد را اضافه کنید. حالا سس آماده است.

گوشت را در ظرفی بچینید و سس را رویش بریزیدتا کاملا سطح آن را بپوشاند. سپس با هویج، ترب و قارچ تزیین کنید. تخم مرغ نیمرو خرد شده را هم روی گوشت بریزید تا به سس آغشته شود.

این غذا در زبان کره به Galbijjim معروف است و یکی از غذاهای مورد علاقه کره ای هاست. البته ریشه چینی دارد. در قرن 16، پادشاهان چین علاقه زیادی به این غذا داشتند.

کم کم این غذا وارد کره شده و هم اکنون به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و گران قیمت در کره به شمار می رود و در روزهای تعطیل، زمانی که همه اعضای خانواده دور هم جمع می شوند این غذا برای نهار سرو می شود یا در مهمانیهای رسمی روی میز غذا دیده می شود.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

اگر کسی طالب هدایت و معرفت خدا باشد و در طلب، جدی و خالص باشد، در و دیوار به اذن الله، هادیِ او خواهند بود.

در محضر بهجت

 

چهارشنبه 5/12/1388 - 19:57 - 0 تشکر 185805

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: ساندویچ شاورما، ساندویچ لبنانی، کباب لبنانی شاورما، کباب ترکی

تجمیعی

شاورما (ساندویچ لبنانی)

مواد لازم:

مرغ پخته و خرد شده: 1 عدد

پیاز قرمز: 2 عدد

سیب زمینی سرخ شده: 2 عدد

خیار شور: به مقدار کافی

گوجه فرنگی : 1 عدد

سیر: 1 حبه

نان ساندویچی: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس ساندویچ:

ماست: 1 لیوان

آب: یک دوم لیوان

سیر: 5 حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس:

تمام مواد لازم را برای سس در مخلوط کن می ریزیم تا یک سس صاف و یک دست بدست آید.

طرز تهیه ساندویچ:مرغ را با آب، سیر و یک عدد پیاز روی حرارت می گذاریم تا مرغ به خوبی بپزد ( بهتر است از سینه مرغ استفاده شود) یک عدد پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. مرغ پخته شده را بعد از خنک شدن خرد کرده، و با پیاز داغ مخلوط می کنیم. سپس تکه های مرغ را میان نان ساندویچی گذاشته و روی آن سس می ریزیم در نهایت ساندویچ را با گوجه فرنگی و خیار شود تزیین می کنیم. می توان سیب زمینی سرخ شده را هم با مرغ در میان نان ساندویچی گذاشت و یا در کنار بشقاب قرار داد. لازم به ذکر است نوعی کباب که به صورت کباب ترکی می باشد به کباب لبنانی شاورما نیز معروف است که از ترکیب گوشت مرغ است. این نوع کباب خانگی نیست و در رستوران ها تهیه می شود، اما ساندویچ شاورما را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: ماکارونی، پاستا

تجمیعی

پاستا با سس قارچ

مواد لازم:

ماکارونی فرمی: نصف بسته

پیاز متوسط : 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 بسته (معادل 250 گرم)

خامه: 150 گرم

شیر: نصف پیمانه

کره: 25 گرم

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

گشنیز یا جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

روغن: 4 قاشق غذاخوری

پودر سیر و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس کمی پودر سیر به آن اضافه کرده و قارچها را همراه با آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و تفت دهید. (توجه داشته باشید که قارچها نباید آب بیندازند.) خامه را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یک دست شوند. بعد آن را به مواد قبلی اضافه کنید تا مواد غلیظ شوند. جعفری و کره را به مخلوط اضافه کرده و بعد از روی حرارت بردارید. ماکارونی ها را به آب در حال جوش که به آن نمک و روغن زده اید اضافه کنید. بعد از پختن و آبکش کردن، بلافاصله با سس آماده شده مخلوط کرده و سرو کنید.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: بیف استروگانف

تجمیعی

بیف استروگانف

مواد لازم:

گوشت راسته: 1 کیلو

پیاز خلال شده: 1 عدد

کره: 100 گرم

قارچ خرد شده: 150 گرم

نمک و فلفل: به اندازه دلخواه

خامه: 1 فنجان

آرد: 70 گرم

سیب زمینی سرخ شده: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

گوشت را باریک باریک ببرید و پیاز را در روغن تفت دهید. سپس قارچ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کمی آب گوشت را برداشته و آرد را به آرامی در آن حل کنید. سپس این مایه را همراه کره به پیاز و قارچ بیفزایید و بگذارید بجوشد تا شبیه سس شود. در آخر خامه را به این سس بیفزایید و گوشتها را با آن مخلوط کرده و غذا را در ظرف بکشید. روی این خوراک را با سیب زمینی سرخ شده تزیین نمایید. برای خوشمزه تر شدن می توانید یک قرص عصاره گوشت هم در سس حل کنید.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

اگر کسی طالب هدایت و معرفت خدا باشد و در طلب، جدی و خالص باشد، در و دیوار به اذن الله، هادیِ او خواهند بود.

در محضر بهجت

 

چهارشنبه 5/12/1388 - 22:8 - 0 تشکر 185833

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: قبه، کوفته لبنانی

تجمیعی

قبه

قبه نوعی کوفته لبنانی است و جزو غذاهای ملی این کشور محسوب می شود. قبه در اشکال و طرق مختلف تهیه می شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفند بدون چربی: 500 گرم (دو بار چرخ شده)

بلغور گندم پخته و آبکش شده: 2 لیوان

ادویه (شامل تخم گشنیز، هل ساییده، فلفل، جوز هندی و دارچین): 1 قاشق مربا خوری

نمک: به مقدار لازم

آب یخ یا یخ خرد شده: مقداری

پیاز درشت: 1 عدد

مواد لازم برای تهیه مایه وسط قبه:

روغن: 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ریز شده: 400 گرم

خلال بادام: یک دوم فنجان

جعفری خرد شده: 1 فنجان

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید، سپس بلغور،نمک و ادویه را به آن بیفزایید و با کمی آب یخ یا یخ خرد شده به طور کامل ورز دهید. اضافه کردن یخ سبب می شود گوشت نرم شده و چربی پس ندهد. گوشت را باید خوب ورز دهید. مواد کوفته را چند ساعت در یخچال بگذارید بماند و بعد دوباره ورز دهید. آنگاه دستان خود را مرطوب کرده و از مایه به اندازه یک نارنگی بردارید و در کف دست پهن کنید. از مایه مواد وسط قبه یک قاشق مربا خوری برداشته و در میان گوشت بگذارید و به صورت یک گلوله یا دوک درآورید و در روغن سرخ کنید. همچنین می توان یک ظرف را چرب کرد و گلوله ها را در آن چید و در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه گذاشت تا بپزد و طلایی شود.

منبع: مجله خانواده سبز (آشپزی) 3

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: خوراک جوجه مدیترانه ای

تجمیعی

خوراک جوجه مدیترانه ای

مواد مورد نیاز:

ران مرغ: 8 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز خرد شده : 1 عدد متوسط

سیر خرد شده: 2 حبه

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: 1 عدد بزرگ

آب پرتقال: یک دوم فنجان

آب مرغ: 1 فنجان

رب گوجه فرنگی : 400 گرم

گوجه خشک شده: یک دوم فنجان

پودر آویشن تازه : 1 قاشق غذا خوری

زیتون سیاه: یک دوم فنجان

فلفل و نمک: به میزان لازم

طر زتهیه:

روغن زیتون را در ماهیتابه نسوزی می ریزیم. پس از گرم شدن،ران ها را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند. ران های سرخ شده را در آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آنها برود. سپس در قابلمه می گذاریم. پیاز، سیر، فلفل قرمز را مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم و به ران ها اضافه می کنیم. آب پرتقال، آب مرغ، رب گوجه فرنگی و گوجه خشک را اضافه کرده و هم می زنیم. در قابلمه را می بندیم و می گذاریم به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم 1 ساعت روی حرارت ملایم آرام بپزد. پودر آویشن، زیتون سیاه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. پس از اطمینان از پخته شدن غذا، آن را در ظرفی می کشیم و با آویشن تزیین می کنیم.

نویسنده: حدیث معینی

منبع: ماهنامه بین المللی پرستو (آشپزی و بهداشت) – شماره 30

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: لایه ایتالیایی

تجمیعی

لایه ایتالیایی

مواد مورد نیاز:

فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد

بادمجان بزرگ: 2 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

کدو: 3 عدد بزرگ

روغن زیتون: یک دوم پیمانه

ریحان خرد شده: یک سوم پیمانه

پنیر خامه ای: 150 گرم

پودر پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه

مواد نان:

نان گرد بزرگ: 1 عدد

سس گوجه فرنگی یا گوجه خشک شده: 1 پیمانه

سیر: 1 حبه

ارگانو: 1 قاشق چایخوری

تخم خردل: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فلفل ها را شسته و خشک می کنیم و روی آتش ملایم گاز کباب می کنیم. بعد از خنک شدن پوست آن را می گیریم. بادمجان را با پوست می شوییم سر آن را می گیریم و از قسمت طول به 4 یا 5 قسمت می بریم لایه های بریده نباید کلفت باشد. سپس نیم ساعت در آب و نمک می اندازیم و مجددا می شوییم و خشک می کنیم و آنها را در روغن سرخ می کنیم و یا در فر کباب می کنیم. کدو را هم به همین صورت آماده می کنیم. سیب زمینی ها را پوست کنده به صورت حلقه ای می بریم بعد از شستن و کاملا خشک کردن آنها را هم تفت می دهیم و کنار می گذاریم. یک لایه گرد از سر نان با چاقو می بریم و آرام بر می داریم و داخل نان را کاملا خالی می کنیم و تمام قسمتهای آن را به سس می مالیم و به ترتیب ریحان، فلفل دلمه ای، کدو، مخلوط پنیر خامه ای و پودر پنیر پارمسان، گوجه فرنگی و روغن زیتون و سیر و ارگانو را در مخلوط کن می ریزیم و کاملا پوره می کنیم و آن را در ظرف کوچکی می ریزیم. تخم خردل را نی به آن اضافه می کنیم. بادمجانها را می چینیم به طوری که جای خالی داخل نان نباشد بعد لایه برداشته نان را رویش می گذاریم و کمی فشار می دهیم و باز نان پر را با نایلون محافظ غذا محکم می بندیم. وقتی که می خواهیم این لایه را سرو کنیم همانطور آن را در فویل پیچیده می گذاریم و در مدت 10 دقیقه در فر خیلی خیلی داغ قرار داده و سپس داغ آن را سرو می کنیم. می توانیم به جای تفت دادن، سبزیجات را کبابی کنیم. به این صورت که آن ها را در سینی فر می چینیم روی آن مقداری روغن زیتون یا روغن مایع می مالیم و می گذاریم در فر داغ مدت 50 دقیقه بماند تا آماده شود.

نویسنده: پدرام ملکی

منبع: ماهنامه بین المللی پرستو (آشپزی و بهداشت) – شماره 3

اگر کسی طالب هدایت و معرفت خدا باشد و در طلب، جدی و خالص باشد، در و دیوار به اذن الله، هادیِ او خواهند بود.

در محضر بهجت

 

چهارشنبه 5/12/1388 - 23:1 - 0 تشکر 185851

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: کباب آدانا

تجمیعی

کباب آدانا

مواد مورد نیاز:

گوشت بره لخم: 600 گرم چرخ کرده

کره یا دنبه بره: 400 گرم

پیاز : 4 عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

فلفل قرمز: 4 قاشق چایخوری

پاپریکا: 2 قاشق چایخوری

سماق: 4 قاشق چایخوری

کره: 4 قاشق چایخوری

کاهو، گوجه فرنگی ریز و فلفل سبز کبابی و پیاز برای کنار کباب

طرز تهیه:

پیاز و دنبه یا کره را خرد کرده به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با چاقوی بزرگ یا ساطور آن قدر روی آن می زنیم تا کاملا جذب گوشت شود. در این مرحله می توانیم 3 قاشق آب به گوشت اضافه کرده و بکوبیم پیاز دیگر را رنده می کنیم و آب آن را به گوشت اضافه می کنیم (تفاله پیاز را دور می ریزیم) فلفل قرمز و نمک، پاپریکا و سماق را به گوشت افزوده و با هم مخلوط می کنیم. 4 قاشق کره را اضافه کرده و آن قدر با دست ماساژ می دهیم تا گوشت کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. روی گوشت را می بندیم و نیم ساعت در یخچال می گذاریم ( زمان نباید بیش از نیم ساعت باشد) سپس گوشت را به سیخ می کشیم و روی آتش آماده و ملایم کباب می کنیم. ریختن سماق و پیاز طعم خوبی به این کباب می دهد. این کباب را با کاهو، گوجه فرنگی کمی سرخ شده و فلفل سبز و پیاز تزیین می کنیم و با نان سرو می کنیم.

· این غذا از جنوبی ترین قسمت آدانا ( یکی از شهرهای ترکیه) آمده و امروز به عنوان یک غذای سنتی در همه نقاط به شمار می رود.

نویسنده: پدرام ملکی

منبع: ماهنامه بین المللی پرستو (آشپزی و بهداشت) – شماره 30

..........

عنوان : آشپزی(غذاهای ملل دیگر)

کلید واژه: کتلت بادمجان

تجمیعی

کتلت بادمجان (ایتالیایی)

مواد مورد نیاز:

بادمجان کبابی: 2 کیلو

پیاز: 1 عدد بزرگ

سیر: 2 حبه

پودر نان تست: یک دوم پیمانه

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ زده شده: 1 عدد

پودر پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه

آرد سفید: یک چهارم پیمانه

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

بادمجان کبابی را پوست کنده می گذاریم کاملا خنک شود. سپس محکم فشار میدهیم تا کاملاآب آن برود. در ظرف مناسبی بادمجان و سیر و پیاز رنده شده، پودر نان تست یا ( پودر سوخاری) جعفری خرد شده، تخم مرغ، پودر پنیر و آرد سفید را می ریزیم و با دست کاملا ماساژ می دهیم تا مایه یکنواخت و سفت شود. سپس در روغن داغ دانه دانه مانند کتلت از مایه بر می داریم در دست گرد کرده و سپس سرخ می کنیم. یک طرف آن که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. روی کتلتها را با کمی جعفری خرد شده تزیین و سرو می کنیم.

نویسنده: انسیه شیرمحمدی

منبع: ماهنامه بین المللی پرستو (آشپزی و بهداشت) – شماره 30

اگر کسی طالب هدایت و معرفت خدا باشد و در طلب، جدی و خالص باشد، در و دیوار به اذن الله، هادیِ او خواهند بود.

در محضر بهجت

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.