سلام خدمت دوستان عزیز همراه
بریم سراغ ادامه ی بحث...
***جلسه ی نهم***
امروز چندم ماه قمری است؟
حتما میگید چه ربطی داره.
بنا به مباحث طب سنتی اسلامی، تغذیه و زمان ارتباط زیادی با هم دارند.
ببینید تابش ماه وخورشید روی جسم و غذا و طبیعت و رفتار ما تاثیر داره.
روزهای 13 و 14 ماه قمری به دلیل جاذبه ی بیشتر ماه، و بالا آمدن ترکیب های معلق در خون و گرم شدن مغز،
طبع انسان به گرمی بیشتر میل می کند.در این روز ها افراد دموی و صفراوی مزاج یعنی کسایی که طبعشون گرم هست، این گرمی بیشتر شده و برخورد تندی پیدا می کنند.
بیشتر درگیری ها، عصبانیت ها و رفتار های تند در این روزها اتفاق می افتد.
در دنیا بیشترین قتل ها، تصادفات و درگیریها در اواسط ماه های قمری رخ می دهد.
حالا این بحث چه ربطی به غذا دارد؟
بهتره در این ایام افراد با طبع گرم، غذاهایی با طبیعت خنک تر مصرف کنند. نوشیدنی هایی مثل شربت آبلیمو و بهار نارنج می تونه در این جهت به کار بره.داخل پرانتز( سالی یکی دو بار حجامت، گرمی و عصبانیت را کم می کند.)
(گذاشتن پاها در آب سرد هم کمک می کنه.)
(بهتره بعد از وضو، آب روی دست و صوت را خشک نکنید.)===========================
اما بر عکس در ربع اول و ربع آخر ماه، احساس غم، افسردگی و ناامیدی در افراد با طبع سرد بیشتر میشه.
درمانش: کشمش، توت خشک و عسل به عنوان تنقلات برای این افراد استفاده بشه.###############################
امیدوارم با درک و عمل به نکات ساده طب سنتی اسلامی روز و روزگاری خوش تر و سالم تر پیش رو داشته باشید.
با ما همراه بمونید.