• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 10044)
پنج شنبه 21/9/1387 - 16:21 -0 تشکر 76814
♥ پسر یا دختر ♥

سلام دوستان .

شما راجع به فرزند چه نظری دارید ؟

چندتاش خوبه ؟

دوست دارید پسر باشه یا دختر ؟

دلیلش رو هم بگید ؟

مهدوی باشید ... ((=  D:

کاش میدانستم که کجا دلها به ظهور تو آرام خواهد گرفت  

يکشنبه 14/7/1387 - 20:35 - 0 تشکر 63110

سلام

خدمت دوستان گرامی عرض کنم که بچه هم دختر و هم پسرش خوبه. و اونایی که میگن فقط پسر و یا فقط دختر 100% در اشتباهن. اولاد اگر سالم و صالح باشه دختر و پسر نداره و اگر خدای نکرده بچه ای بد از آب دربیاد چه دختر باشه و چه پسر واسه والدینش مصیبت میشه. اونایی که پسردوستن نمیدونن که دختر چقدر شیرینه، یه دختر کوچولو چقدر متفاوته با یه پسرکوچولو ! اما اونایی که دختر میخوان، باید بدونن که پسر چقدر دوست داشتنی و با محبته. مخصوصاً وقتی بزرگ میشه بقول آقاجون سلیمون عصای دست بابا میشه!!!

اما بچه ها همیشه احتیاج به خواهر و برادر دارن و والدین هرچقدر هم که بگن ما جای خواهر برادرشو واسش پرمیکنیم بازهم نمیتونن حق مطلبو ادا کنن. یه دختر 10 یا 12 ساله یه خواهر تو همین حدود میخواد نه یه خواهر 40 ساله (که درواقع مامانشه). من نظر شخصیم اینه که بهتره آدم دوتا دختر و دو تا پسر داشته باشه و فاصله سنی اونها هم بین سه تا 5 سال باشه. چون فاصله سنی کمتر از سه سال واسه مادر دردسرسازه و بیشتر از 5 سال هم واسه بچه ها.

بچه هایی که هفت هشت سال باهم تفاوت سنی دارن، تاوقتی کاملاً بزرگ نشدن به هیچ دردهم نمیخورن. وقتی این یکی نوزاده اون یکی کودکه، وقتی اون خردساله این نوجوونه، وقتی اون کودکه این یکی جوون شده میخواد بره دانشگاه ووقتی این یکی نوجوون میشه اون یکی موقع ازدواجشه!! یعنی هیچوقت باهم همبازی و یا همصحبت و همدرد نمیشن. مگه وقتی میرن بالای بیست سال. ولی دوتا بچه با سه سال فاصله خیلی زود باهم تو یه مقطع سنی قرار میگیرن.

اما این توصیه ایه که من به همه دوستان تازه عروسم میکنم و به شما هم میگم، اگر  قصد بچه دارشدن دارید یکی دوسال بعداز ازدواج اقدام کنید و اگر قصدندارید تک فرزند داشته باشید، پس حتماً سه سال بعداز تولد اولی فرزند دوم را بیارید، چون وقتی زمان بچه دارشدن خیلی طولانی بشه و یا فاصله بچه ها باهم زیاد بشه به این معنیه که فاصله سنیشون با والدین هم خیلی زیاد میشه. مثلاً یه مادر 40 ساله خیلی راحت تر حرف دختر 18 ساله شو میفهمه تا یه مادر 50 ساله (مخصوصاً اونایی که فرزند اول هستند) وقتی فاصله سنی والدین با بچه هاشون درحد معقول باشه در دوران جوانی بچه ها، والدین و اونا بیشتر باهم کنار میان چون والدین هنوز خیلی پیر نشدن و بقولی شکاف بین نسل بچه ها و نسل والدین زیاد نیست.

فرض کنید یه دختری 25 سالگی ازدواج کنه، هفت هشت سال روهم بخواد راحت بگرده و بعد بچه دار بشه میشه 32 یا 33 سالش، حالا وقتی بچه اش 17 سالشه این مادر 50 سالشه! حالا اگه بخواد بچه دومی هم داشته باشه با فاصله 6 یا هفت سال یعنی 39 یا 40 سالگی بچه دار میشه و وقتی دخترش یا پسرش 20 سالش میشه اون 60 سالشه، حالا یه پدر مادر مسن با یه فرزند جوون، فکر میکنید میتونن باهم کنار بیان؟ اصلاً این پدرو مادر میتونن حریف خواسته های اون بچه بشن؟ اعصابشو دارن که باهاش سروکله بزنن ؟ مخصوصاً والدینی که فرزند اولشونه و تجربه تربیت و بزرگ کردن بچه دیگه ای رو ندارن !!

این روهم که تجربه خودمه بگم: تک فرزندی همیشه برای مادر باعث اضطراب و استرسه، مادری که فقط یه بچه داره همه هوش وحواسش به همون بچه اس و وقتی که بچه اش بزرگ شدو از خونه رفت بیرون ، مدام این اضطرابو داره که نکنه چیزیش بشه؟ نکنه اتفاقی بیفته؟ اگه دیرکنه اون مادر تا برگشتن بچه سکته کرده، مطمئن باشید که تک فرزندی نه واسه بچه خوبه نه واسه والدین.

خدانگهدار

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

دوشنبه 15/7/1387 - 1:49 - 0 تشکر 63193

به نام خدا

سلام

من می گم 2تا بچه خوبه، دختر و پسرش زیاد مهم نیست، فقط لا اقل یکیش دختر باشه! خداییش دختر از اون نعمت هاست...

تیر دراپ عزیز گفتند:«من نظر شخصیم اینه که بهتره آدم دوتا دختر و دو تا پسر داشته باشه»

یه سوال برام پیش اومد:  احیاناً شما مامان من نیستید؟!!!!! آخه اونم همیشه همینو می گه!

االبته اگه زندگی امروزه رو در نظر نگیریم این خیلیم خوبه، اون طوری بچه ها هم خواهر دارن هم برادر، بعد بچه های اونا هم هم خاله دارن و هم دایی و هم عمو و عمه. اما با این خرج و مخارج... (در آینده فکر کنم این نسبت ها کمی کم رنگ بشن، دیگه همه از همش ندارن!)

اگرچه نسل ما هم خیلی کم خرج نبودیم، اما خداییش ما کجا و این نسل جدید کجا! خدا به داد پدر مادرا برسه. دیگه این دوره زمونه بیشتر از 2 تا بچه داشتن واقعاً سخته...

مامان تیر دراپ عزیز (ببخشید، اما خودتون تو اون انجمن همسایه گفتید مامانمون هستید دیگه؛ گرچه احتمالاً شما جوون تر از این باشید که مامان من باشید، چه می دونم، سنتون رو که نگفتید!...  (چشمک)... ) بگذریم، داشتم می گفتم، توصیه هاتون درباره ی فاصله سنی بچه هارو دربست قبول دارم. اما یه چیزی، با رعایت کردن این فاصله (که البته واقعاً معقوله) دیگه داشتن 4 تا بچه شاید خیلی جالب نباشه، مگر این که مامان و بابا تو سن نسبتاً پایین ازدواج کرده باشن، چون در غیر این صورت برای بچه ی چهارم یا حتی سوم، همون مشکلی پیش می یاد که خودتون هم بهش اشاره کردید، یعنی فاصله ی سنی زیاد پدر مادر و بچه ها. فرض کنید خانمه تو سن 24 سالگی بچه دار بشه، صاحب 4 تا بچه بشه به فواصل سه سال، یعنی بچه ی جهارم وقتی متولد می شه که مامانه 36 سالشه؛ حالا وقتی بچه 20 سالش باشه مامانش 56 سالشه، و بابا هم احتمالاً باید حول و حوش 58-59 سالش باشه (اگه نگیم بیشتر). البته اینو نگفتم که بگم فاصله هارو از سه سال کمتر کنیم ها، نه. می خوام بگم داشتن بیش از 2 تا بچه علاوه بر خرج و مخارج این مشکلات رو هم داره. (قابل توجه تون که من خودم بچه ی چهارم هستم و فاصله سنیم هم با مامان بابا تو همین مایه هاست که بالا گفتم، البته خداروشکر اونا خیلی فهمیده هستن، اما واقعاً فاصله سنی رو حس می کنم و اختلاف سلیقه و عقیده هم گاهی پیش می یاد.)

خلاصه خواهر و برادر زیاد نعمته، داشتن خاله و دایی و عمه و عمو هم که معرکه ست دیگه؛ امّااااا، امّا... (دیگه توضیحشو بالا دادم)

تازه این دوره زمونه خیلی ها می گن فقط یه بچه! که با این یکی دیگه صد درصد مخالفم!

موفق باشید...

 

بخشيدن يعني آزاد کردن يک زنداني...

و کشف اين که آن زنداني خودت هستي!

 

دوشنبه 15/7/1387 - 4:57 - 0 تشکر 63209

بسم رب المهدی

خدا رو شکر که این بحث از یکی و دو تا و سه تا ی صرف اومد بیرون !

اما دوست عزیزمون haditak
دیر نشده که جناب ! چرا میزنید ؟ ههههه

اما سوالای من / راستشو بخوائید خودم هم متاسف شدم که چرا همون موقع سوالا رو نپرسیدم چون الان هر چی هم فکر کنم مثل اون موقع به نظرم نمیاد . که این هم به خاطر مشکلاتی بود که این چند وقت اخیر باعث و بانیهای اون هممباحثه ای های گرام بودند و هستند !!

فرمودید روانشناسی رو تدریس میکنید و حرفه تون هست گفتم مزاحمتون بشم .

اینکه جامعه ما داره به سمتی میره که پدر مادرای آینده ! عقیده هایی دارند که بعضا ارزشی نداره یا معلومات پایین درست !(نمونه حال به هم زنش خود من ههههه) .  اما ...
اجازه بدید از روی جملات خودتون حرف بزنم !

 اول اینو بفرمائید که وجود فرزند چرا باید فی نفسه مفید باشه ؟؟
این سوال کلی من هست !
البته خواهشا دیکلمه های کلیشه ای نباشه ممنون میشم

اما جملات خودتون : "" خیلی ها با یک فرزند موافق بودند باید خدمت شما عرض کنم یکی از مشکلات جامعه ما الان فرزندانی هستند که در خانه تنها هستند و کسی را برای بازی ندارند و دچار کمبود محبت می شوند و این مساله در مورد فرزند تک خیلی بیشتر است و تربیت فرزند تک سخت تر است ""


اگه تک فرزندی مشکل باشه چطور تعدد اونها مشکل ساز نیست ؟
به نظر منی که توی جامعم دارم از هر گروه قشری رو میبینم ! اونهایی موفق ترند که در محیط خلوت تر و مستعد تری بزرگ شدند ! نیاز به رسیدگی از طرف پدر مادر مطمئنا در خانواده های جمعیت کم بهتر و مفید تر هست .
این مشکلی که شما فرمودید اگر هم موجود باشه تنها مشکل چند سال ابتدائی کودک هست نه سالهای بعد و دوران بزرگسالی او

بنده چیزی نه تجربه شخصی دارم و نه سواد خاصی ولی به نظرم صرف همبازی داشتن ها در کودکی دلیلی نیست که جمعیت کشور از این که هست چندین برابر بشه . در همین الان کشور خودمون رو ببینم جمعیت ها اون قدری زیاد شده که توی خیابونها و معابر جایی برای رفت و آمد نیست .

حال در نظر بگیریم یک نفر بخواد بشه دوتا ! دو نفر بخواد بشه سه تا !

خیلی از اشتباهات قدیمیها برای اینکه کثرت فرزند داشتند برای این بود که بیماریهای مختلف اجازه زندگی به بچه ها رو نمیداده . اما الان که مرگ و میر در نوزادان کم شده و احتمال کمی به از بین رفتن بچه ها هست ، چرا باید اون تعداد زیاد باشند ؟

ضمن اینکه یه حرفی رو اقا  مهدی در اوایل همین بحث گفت که نظر خودم هم بود و نمیتونم روی اون بی تفاوت باشم ! اینکه مگه خود ماها چه گلی به سر پدر مادرمون زدیم که در اینده بچه ما بخواد به سر ما بزنه ؟!

در مورد روزی و رزق خداوند هم شکی نیست انکه دندان دهد نان دهد اما  در سایه ی کدوم تلاش ؟

 در سایه کدوم فرصت ؟ شما الان فرصتی رو برای جوونهای مملکت در جامعه میبینید ؟ یک دانشجوی فرق العاده با سواد در کشور ما چه جایگاهی از نظر روزی و رزق داره ؟ کدام شغل و منبع مالی براش هست ؟
ضمن اینکه قرار نیست هر فرزندی به دنیا میاد بشه اون جوان درس خون و زحمت کش ! قرار نیست هر فرزندی بشه اون کاسب که صبح تا شب رو باید بدوه اما جائی نرسه !

حالا چنین فردی بزرگ میشه ، به نظرتون داشتن یک بچه براش مفید تره یا بیشتر ؟
(من که میگم هیچ کدوم ههههه)  


بنده هیچ وقت خدای نکرده نمیگم منظور من چی هست و چی نیستا ! قصد تحمیل هم دارم نه ببخشید یعنی قصد تحمیل ندارم اما با خودم فکر میکنم میبینم دلیلی نداره پدر مادرهای امروزی در کل بچه دار بشند !!

در مورد صحبتهای دوستان دیگمون تیر دراپ و گویای خاموش عزیز هم میترسم باز یه چیزی بگم از فردا جبهه گیریها شرو شه 


همین / یا علی مدد

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
دوشنبه 15/7/1387 - 10:31 - 0 تشکر 63281

با سلام خدمت دوستان عزیز و جناب حیات طیبه 

سوالات خوبی بود اما جوابها :

1-وجود فرزند مایه برکت و خیر است و در روایات هم فرزند برکت ذکر شده و خود فرزند زندگی زن و شوهر را از یکنواختی در می آورد و یک نوع محبت جدید و حس تازه به انسان می دهد که بسیار شدید است (باید تجربه کنید ) درست است که زن و شوهر در ابتدا عاشق یکدیگرند اما این عشق کم کم کمرنگ می شود و اگر زن و شوهر بعد از مدتی فرزند نداشته باشند خودشان احساس یک نوع مردگی و افسردگی در جامعه می کنن و شاید مهمترین دلیل طلاق در همسرانی که بچه دار نمی شوند همین است

صفایی که انسان در کودک می بیند نشاط آور است وقتی هم از کودکی گذشت وقتی پدر و مادر رشد فرزند را می بینند بسیار لذت می برند و این لذتی است که در جای دیگر کمتر احساس می شود

2-تک فرزندی مشکلی است که باعث می شود فرزند ما لوس بار بیاید بخاطر اینکه تمام توجه دو نفر (پدر و مادر) معطوف به اوست و طاقت سختی را کمتر دارد (البته این موارد هیچ کدام کلی نیست ) اینکه ما بر تعدد فرزند تکیه می کنیم بدلیل این است که اگر ما می خواهیم فرزند خوبی تربیت کنیم اولا چند فرزند خوب بهتر است از یکی ثانیا اگر خوب نباشد یکی هم زیاد است اما این دلیل نمی شود بگوییم حالا که ما نمی توانیم فرزند خوب تربیت کنیم پس اصلا بچه دار نشویم خیلی از مردم بخاطر اینکه از مسوولیت فرار کنند یک بچه می آورند و همان را هم خوب تربیت نمی کنند انسان توان بالایی دارد اگر ما بتوانیم یک فرزند خوب تربیت کنیم سه تا را هم می توانیم تربیت کنیم بعلاوه چرا فکر نمی کنیم تربیت فرزند هم یاد گرفتن دارد برویم یاد بگیریم پیامبر اسلام به حضرت علی علیهما السلام فرمودند اگر یک نفر به دست تو هدایت شود بهتر است از کل چیزهایی که خورشید بر آنها می تابد .

 مشکل کشور ما الان جمعیت نیست بلکه تراکم جمعیت در تهران است و حتی در تهران هم مشکل اصلی درست استفاده نکردن از منابع است نه نبودن منابع 

این مطلب هم مهم است که ما بدانیم که درست است اگر جمعیت ما به همین صورتی که هست بشود صد میلیون خیلی مشکل پیش می آید چون ما انسان کارآمد تربیت نمی کنید ما فقط مصرف کننده تربیت می کنیم اما اگر همین صد میلیون افراد کار آمد باشند بهتر از کم بودن نیست؟

نمی خواهم آرمان گرایی کنم اما چرا ما سعی نمی کنیم اصول فرزند داری را یاد بگیریم و رعایت کنیم تا فرزند خوب تربیت کنیم  چقدر از جمعیت هفتاد میلیونی ما افراد کارآمد هستند ما مثل امام و شهید مطهری و شهدا هر چه داشته باشیم کم است اینها افرادی بودند که خرجشان کم بود اما بازدهی فراوان

طبیعتا ما به همه توصیه نمی کنیم فرزند بیشتر بیاورند اما نباید فکر کنیم فرزند کمتر بهتر است فرزند کمتر برای کسی بهتر است که نمی خواهد فرزند خوب تربیت کند و برای او اصلا بچه دار نشدن بهتر است اما در جامعه ما بطور کلی این مساله جا افتاده که فرزند کمتر زندگی بهتر

فکر می کنم جواب سوالات دیگر شما هم داده ام اگر فرزند ما خوب تربیت شود احتیاجی به دنبال کار گشتن ندارد کار است که به سمت او می آید انسان خوب مثل ما از عالم طلبکار نیست خرجش کم است اما از فرصتها بهترین استفاده را می کند .

مطلب آخر اینکه باید بگویم تربیت فرزند خوب سخت نیست اصول آن اگر رعایت شود خیلی از مسائل حل می شود ولی مردم دنبال این مسائل نیستند من در همین انجمن بحث تربیت کودک را درست کردم  و می توانید سوالتان را در مورد تربیت بپرسید

باز از لطف شما ممنونم امیدوارم قانع شده باشید اگر چه می دانم تبلیغ در این مورد انقدر زیاد است که قانع کردن افراد در این مورد سخت است .

باز هم تشکر 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

دوشنبه 15/7/1387 - 16:43 - 0 تشکر 63347

سلام

گویای خاموش خوبم! چرا نمیشه که من مامان توهم باشم؟ من مادر همه دخترای خوب تبیانم.

درسته منم میگم فرزند دختر نعمتیه که هرکی نداره واقعاً سرش کلاه رفته! بعدشم زندگی امروزه و از این حرفا همش بهونه است. اولاً که هرفرزندی که به دنیا میاد به اندازه خودش بلکه هم بیشتر برا خانواده اش روزی و نعمت میاره. البته نه اینکه هرکی ازدواج کرد بره ده تا بچه پیداکنه و بگه تیردراپ گفته! نه ! منظورم اینه که ما نمیتونیم مقدر کنیم که کی به دنیا بیاد و کی نیاد. هرکس که قرارباشه به این دنیابیاد اگه همه خلق الله هم جمع شن نمیتونن جلو اومدنشو بگیرن و بالعکس.

ضمن اینکه بچه مگه فقط همبازی میخواد؟ وقتی یه دختر یا پسر به سن نوجوانی رسیدن، همصحبت نمیخوان؟ همدرد نمیخوان؟ یه پشت و پناه واقعی که نه چشمداشتی داشته باشه و نه به طمع چیزی سراغ اونا امده باشه، لازم ندارن؟ حتی در سنین جوانی و بعداز اونم کسی که خواهر و برادر نداره به شدت تنهاست. مگه چند درصد دوستان آدم میتونن اونقدر خوب باشن که جای خواهر و برادر رو پرکنن؟ خواهش میکنم هرکی میخواد جواب بده لطفاً شعار نده! واقعاً بگید آیا چند درصد جوونا دوستان خوب و دلسوزی درحد یه برادر یا یه خواهر دارن؟ وقتی اون تک فرزند ازدواج میکنه، تک وتنهاست. کمک لازم داره ولی خواهر و برادر نداره، مریض میشه، پرستار نداره. مشکل پیدا میکنه، پشت و پناهی که بهش تکیه کنه نداره. درسته که همسرش هست ولی خواهر وبرادر یه چیز دیگه است.

من خودم فرزند دوم هستم و با مادرم 20 سال تفاوت سنی دارم، نمیدونی چه حالی میکنیم مادر و دختر .

من یه بارهم گفتم که بچه اگه بد باشه همون یکیش هم برای به خاک سیاه نشوندن والدین کافیه، ضمن اینکه کی میتونه تشخیص بده و تعیین کنه که فرزند اول حتماً خوب در میاد و بچه های بعدی ممکنه بد بشن و دردسرساز ؟! از کجا معلوم که همون فرزند اول ناخلف نشه و اتفاقاً بچه های بعدی خوب و صالح نباشن؟ و یا برعکس ؟

من خانومای تک فرزندی رو دیدم که میگن وقتی اسم بچه میاد تنمون میلرزه!! میگن وای چقدرسخته بچه داری! حرفشم نزن! کهنه شوری؟ شب بیداری؟ و هزارتا زحمت دیگه اصلاً حرفشم نزن، این یکی رو هم اگه مجبور نبودیم نمیاوردیم!! خب اینا آدمایی هستن که فقط یه فرزند میارن تا رفع تکلیف کرده باشن و زندگیشون به خطر نیفته! و از اون طرف هم آزادی های فردی شون به خطر نیفته ، محدود نشن، مجبور نشن به خاطر بچه شون از خودشون بگذرن..

وقتی به یکیشون میگفتم من موقعی که کهنه بچه مو میشورم عشق می کنم!! خستگیم در میره!! موقع پیاده روی وقتی خسته میشم بچه مو بغل میکنمو راه میرم تا از عشق اون بچه خستگیم یادم بره، از تعجب شاخ دراورده بود و فکر کنم اصلاً منظور منو نمی فهمید چون تاحالا درکش نکرده بود.

بهرحال نظر من اینه که که هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادر شدن نیست! اونم مادر مکرر شدن!!

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

پنج شنبه 18/7/1387 - 0:26 - 0 تشکر 63996

هرچی باشه خدا داده . خدا بده برکت ، هر چقدر بیشتر بهتر.

پنج شنبه 18/7/1387 - 1:7 - 0 تشکر 64008

بسم رب المهدی

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم
دوست عزیز جناب haditak از لطفتون ممنون / قبل از اینکه نظرات خودم رو در مورد فرمایشاتتون عرض کنم ، جمله اخرتون رو جواب میدم

"" امیدوارم قانع شده باشید اگر چه می دانم تبلیغ در این مورد انقدر زیاد است که قانع کردن افراد در این مورد سخت است ""
خدمتتون بگم که بنده در مورد قانع شدنها اکثر حواسم به مسائلی هست که به عینه به چشم خود میبینم نه تبلیغات این و اون . وقتی در کنار و اطراف میبینم پدر مادری زحمت بچه ای رو میکشند که به اجبار دارند بزرگش میکنند ! وقتی میبینم پدر مادری گاها در مورد فرزندانشون جوری حرف میزنن که خوشایند نیست ! با اینکه مهر و محبتشون رو هم  (یعنی )نمیتونند مخفی کنند ! ، در این شرایط نمیرم ببینم تبلیغات در جامعه چی هست که البته بی تاثیر هم نیست

"" زن و شوهر در ابتدا عاشق یکدیگرند اما این عشق کم کم کمرنگ می شود و اگر زن و شوهر بعد از مدتی فرزند نداشته باشند خودشان احساس یک نوع مردگی و افسردگی در جامعه می کنن و شاید مهمترین دلیل طلاق در همسرانی که بچه دار نمی شوند همین است ""

جالب بود !

ولی خب بعضیها هم هستن که  فرزند نداشتن رو برای ادامه زندگیشون بهتر میدونند . یا بزرگی میگفت ناراحتی برای عدم داشتن فرزند کاملا بی دلیله (اونهایی که بالاجبار نمیتونند فرزند داشته باشند) ، چرا که وقتی خدا نمی خواد فرزندی رو بهشون بده ، نمیخواد دیگه ! ناراحتی و خود خوری هم نداره و دلیلی نیست که بخواد زندگیشون رو به این خاطر از دست بدند

"" مشکل کشور ما الان جمعیت نیست بلکه تراکم جمعیت در تهران است و حتی در تهران هم مشکل اصلی درست استفاده نکردن از منابع است نه نبودن منابع  . این مطلب هم مهم است که ما بدانیم که درست است اگر جمعیت ما به همین صورتی که هست بشود صد میلیون خیلی مشکل پیش می آید چون ما انسان کارآمد تربیت نمی کنید ما فقط مصرف کننده تربیت می کنیم اما اگر همین صد میلیون افراد کار آمد باشند بهتر از کم بودن نیست؟  ""
مشکل ما جمعیت نیست رو نمیتونم قبول کنم !!
 توی خیابان میریم میبینیم عده ای زیاد از بچه ها هستند که نیازهای زیادی دارند ! مسکن هست ، خوراک و پوشاک هست ، علم اموزی و رشد فکری هست ، برقراری نیازهای عاطفیشون هست ، حراست و نگهداریشون هست ، مبارزه با گرفتاریها ،  سلامتی روحی و جسمیشون هست  و ... در این شرایط شما شخص مسئول و هدفداری باشید که لازم میدونید این مسائل رو حل کنید ، در چه شرایطی راحت تر هستید و کارامدی بهتر رو میتونید انجام بدید ؟

اگر نظر من این باشه که مشکل کشور جمعیت زیاد اون هست چون دارم به عینه میبینم بچه هایی که به دنیا میاند در ایندشون مشکل دار میشند !

 وقتی خودم !! رو میبینم ، وقتی برادرام رو میبینم ! (اگه اجازه بدید یکم خصوصی ترش کنم که بهتر بتونم بیان کنم ! ) میبینم از تربیت خوبی برخوردار بودیم ! میبینم بهترین پدرمادر رو داشتیم ، میبینم بهترین زندگی رو خدا بهمون داده ، نه لوس بار اومدیم نه از این سوسولهای امروزی و نه ... ، اما از طرف دیگه میبینم این افرادی که با این خصوصیات در جامعه هستند ، اگر نبودند !!!!!! کشور ما راحت تر بود ، پدر مادرای ما راحت تر بودند !! کشور ما نیازی نداشت این قدر گرانی و تورم رو به خودش ببینه !
نیاز نداشت سیل عظیم جمعیت رو در خیابانها ببینه که مثلا ساخت مترو در اون کشور چندین سال با هزینه های هنگفت هم تموم نشه ، اگه جمعیت کمتر بود فقر و گرسنگی ها هم به تبع اون کمتر میبود !
 اگه جمعیت کمتر بود کشور و جامعه تمیزتر و پیشرفته تری داشتیم
 اگه سیل جمعیت و تعداد فرزندان ، کنترل شده باشه نیازی به اون مورد نیست که طرف میگفت دیگه نمیدونم اسم بچه هامو چی بگذارم !!
در مورد توانایی فرمودید که انسان توانایی بالایی داره در مورد تعدد فرزندانش ! خب این توانایی هر چه متمرکز تر به شخص خاصی بشه بهتر از اینه که نسبت به اشخاص مختلف باشه ! پیامبر اسلام هم تنها یک فرزند داشتند و آن هم یک دختر ! با یک فرزند تربیت کردن تمام عالم و آدم زیر  و رو شد . صرف اینکه تربیت خوب روی یک فرزند باشه بهتر از این نیست که همون تربیت خوب روی چند فرزند باشه ؟ جمعیت کمتر ایجاد میشه ، نیازهای کمتری پیدا میشه ، سختی و مشقت کمتری ایجاد میشه و ...
...ادامه دارد ... 

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
پنج شنبه 18/7/1387 - 1:11 - 0 تشکر 64010

"" نمی خواهم آرمان گرایی کنم اما چرا ما سعی نمی کنیم اصول فرزند داری را یاد بگیریم و رعایت کنیم تا فرزند خوب تربیت کنیم  چقدر از جمعیت هفتاد میلیونی ما افراد کارآمد هستند ما مثل امام و شهید مطهری و شهدا هر چه داشته باشیم کم است اینها افرادی بودند که خرجشان کم بود اما بازدهی فراوان ""
وقتی تعداد بچه هایی که بدون هیچ تربیت و سازگاری به دنیا میاند و بزرگ میشند ، این قدر زیاد هست که جایی برای افراد بهتر نمیذاره ، این انگیزه رو در من فوق العاده ضعیف میکنه که دنبال خوب تربیت شدنش هم نمیرم.
اصلا دنبال به دنیا اومدنش نمیرم که دیگه تربیتش چه شکلی رو بخواد داشته باشه مهم نیست !

همون افرادی که مثالش رو زدید از جمله امام عزیزمون و شهدای عزیزمون ؛ مطمئن باشید در همین زمان هم اگر اتفاقاتی از جمله جنگ و انقلاب و ... بیفته بیشتر از اون موقع شهید خواهیم داشت !!
اما بهتره توجه کنیم ما نباید تنها برای این بچه دار باشیم که موقع جنگ برند زیر توپ و خمپاره تا هویت خوب بودنشون معلوم بشه !
در بین همین هفتاد میلیون جمعیت این قدر ادم هست که در هر نقطه ای بتونه بهترین ریاست و رهبری رو داشته باشه ، بهترین کارامدی رو داشته باشه اما به هیچ عنوان شناخته نمیشه که اصلا نمیشه شناخته بشه !
که این هم به نظر من به خاطر کثرت جمعیت هست ! در مورد کم خرج بودن هم درسته فرمایشتون و اینکه باید توقعات بیاد پایین . اما مگه من چی رو میخوام داشته باشم که نباید باشه !؟ یا فرزند من ! چی رو میخواد داشته باشه که نباید بخواد ؟!

در ثانی برفرض اینکه هیچکسی نباشه تا اون مفید بودن خودشو بتونه ثابت کنه یا در کل چنین افرادی نباشند ، نتیجه اش این میشه که این جمعیت ما باید از صفر شروع بشه!
باید برسه به حد و مرز صفر! بعد شروع کنه دوباره تولید نسل و تولید فرزند ! اتفاقا این مورد رو من بهتر میتونم قبول کنم که اول بذاریم جمعیتمون به حد صفر برسه ! یعنی یه جوری بشه که تولد فرزند منقطع بشه تا مدتی که این احساس بشه که تا این حد اگه بیشتر شد میشه حد منفی ! از اون موقع به بعد باید اصولی و درست و درمان به تولید نسل پرداخته بشه نه الان !!

دراخر اینکه دوستان خوبمون خانم گویای خاموش و تیر دراپ عزیز هم مواردی رو در مورد اختلاف سنی فرزندان و تعدد اونها فرمودند که دوست داشتم نظر شما رو هم در مورد این موارد بدونم !


دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه / علی علی

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
پنج شنبه 18/7/1387 - 6:0 - 0 تشکر 64030

بنام خدا
با سلام !
بستگی به حوصله وتوانایی مالی و... والدین دارد اگر والدین بتوانند صحیح تربیت کنند وفرزندانی با کمال
و مفید برای جامعه بار آورند وافتخار پدر ومادر شون ودوش بار جامعه باشند ده تا هم کمه ولی اگر سربار پدر ومادر و بار دوش جامعه وموجب سر افکندگی پدر ومادرشون باشند یکی هم زیاده
دختر و پسر فرقی نداره و انتخاب اونا بستگی به سلیقه پدر ومادر شون داره ولی مهم تربیت وآموزش و ...است ....

skhosaini@gmail.com

www.hosaini.blogfa.com

جمعه 19/7/1387 - 9:4 - 0 تشکر 64200

سلام خدمت دوست عزیز جناب حیات طیبه 

من معتقدم دنیا برای آدمای خوب همیشه جا داره اون چیزی که باعث می شه دنیا تنگ بشه انسان های زیاده خواه هستند وگر نه کسی که تربیتش صحیح باشه جا رو برای دیگران تنگ نمی کنه من فکر می کنم ما نباید غصه جا رو بخوریم یا غصه امکانات رو ما باید تمام تلاشمان این باشد که فرزندمان بهترین باشد باور کنید این امکاناتی که الان ما ها داریم در زندگی هیچ وقت نبوده امکانات انسان رو تربیت نمی کنه بلکه کمبودها و نداری ها انسان رو تربیت می کنه اگر انسان هرچیز خواست در اختیارش باشه فایده نداره یکی از فلسفه های روزه و اعمال دیگر هم همینه بخاطر همین من توصیه می کنم غصه امکانات رو نخوریم تجربه نشون داده وقتی انسان بی نیاز تر باشد  و امکانات بیشتری در اختیار باشد احتمال طغیانش بیشتر است بخاطر همین ما توصیه می کنیم خیلی نباید برای فرزند امکانات و رفاه آماده کرد انسان باید بفهمد که اینجا دنیا است با سختیهایش باید بجنگد تا کسی شود اینجا بهشت نیست 

درست است که اگر خیلی افراد در جامعه نبودند جامعه بهتر بود ولی آن افراد چه کسانی هستند افرادی که تربیت صحیح ندارند اگر نبودند بهتر بود چون فقط استفاده می کنند و ثمر ندارند وقتی آدم نگاه می کنه صد هزار نفر می رن استادیوم اینهمه آدمی که می تونن کار کنند فکر کنند هفت هشت ساعت از عمرشون رو میگذارند و اینهمه هزینه رو صرف می کنند و خسارت می زنند تا یک بازی فوتبال ببینند دلش می سوزه ولی آیا اگر مخترعین ما هم نبودند بهتر بود؟

جامعه ما به چند شهید مطهری شهید چمران و بزرگان دیگری که هر کدام از هزاران فرد معمولی مفیدترند احتیاج داره؟ هرچه بیشتر بهتر چون وجود اینها ضرر نمی زنه

پیامبر اسالم چند فرزند داشتند یکی از آنها حضرت زهرا بود ائمه ما تا آنجا که می دانم غیر از حضرت امام حسن عسکری که تنها فرزند ایشان امام زمان علیه السلام است همه چندین فرزند داشته اند و امام موسی کاظم علیه السلام ظاهرا بیش از بیست فرزند داشته

من معتقدم ایران خیلی جا برای افراد خوب دارد اگر قرار باشد حالا که دیگران فرزند بد تربیت می کنند ما بگوییم دیگر پر شد ما فرزند خوب تربیت نمی کنیم دنیا نابود می شود خدا به اندازه توان از ماا انتظار دارد ما اگر می توانیم چرا نباید فرزندی تربیت کنیم که انقدر خوب باشد که بد ها را هم هدایت کند  در مورد شهدا باید خدمتتون عرض کنم که ما از شهدا بیشتر حماسه ها جنگی شان را شنیده ایم اما شهدا افرادی بودند که در زندگی فردی خیلی موفق بودند خدا به هر کسی توفیق شهادت نمی دهد بنده خاص این توفیق را پیدا می کند اینها افرادی نبودند که مثل مردم عادی زندگی کرده باشند و بعد بروند فقط بجنگند و شهید شوند زندگی شهید چمران را بخوانید در آمریکا در بهترین دانشگاه جهان دانشگاه برکلی همیشه اول بود جایی که همه با هم می جنگیدند و کسی به دیگری کمک علمی نمی کرد تا مبادا دیگری از او بالاتر رود و او حذف شود ایشان به همه کمک می کرد چون خودش خیلی بالاتر بود 

ما نباید بشینیم تا همه چیز درست بشه تا ما یک کاری بکنیم چون در دنیا هیچ وقت چنین اتفاقی نمی افته

در مورد حرف خانم گویای خاموش و تیردراپ باید بگم که بهتر اینه که سن ازدواج پایین باشه و فرزند زود به دنیا بیاد و میان فرزندان هم حدود 2 یا 3 سال فاصله باشه هر چه فاصله بچه ها با پدر مادر ها کمتر باشه تحمل کردن بچه ها برای پدر و مادر راحت تره و یک اصل داریم که پدر و مادر باید با فرزند دوست باشند تا بچه بتونه حرفش رو به اونها بزنه طبیعتا فرزند ما دوست انتخاب می کنه اگر پدر و مادر یکی از بهترین دوستان او نباشند اونوقت دیگران تربیت فرزند ما رو به عهده می گیرند در ضمن پدر و مادری که سنشون نزدیک تره به فرزند بیشتر می تونند با فرزندشون بازی کنند و این خیلی مهمه بازی محبت میاره و یکی از دلایل اینکه ما معتقدیم فرزند بیشتر برای تربیت بهتر لازمه اینکه بچه ها اگر بیشتر باشند خلا بازی پدر و مادر با بچه ها را خودشان پر می کنند و کار پدر و مادر کمی راحت تر می شود من خودم در خانواده ای به دنیا آمده ام که هفت خواهرو برادر بوده ایم و هیچ وقت این خانواده را با یک خانواده ای که مثلا دو فرزند دارند عوض نمی کنم نشاط و بازی که در خانواده شلوغ هست خیلی متفاوت است البته این کلی نیست و تربیت و اصول آن خیلی اهمیت دارد 

و بخاطر اینکه به آنها رحمت کند آفریدشان 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.