• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 8740)
سه شنبه 29/5/1392 - 12:31 -0 تشکر 635236
کارگاه آموزشی: آموزش سخنرانی و فن بیان



بحران سخنرانی






اگر نمیتونید تو جمع صحبت کنید اگر دستتاتون میلرزه عرق میکنید صورتتون سرخ میشه و اگرمیخواین یه سخنران خوب و شجاع شوید تا پایان این بحث با ما همراه باشید
:6123561:

سه شنبه 29/5/1392 - 13:18 - 0 تشکر 635256


استفاده از لطیفه در سخنرانی:90 (13):

حتماً برای شما هم جالب خواهد بود اگر ببینید که مخاطبان سخنرانی شما، در هنگام شروع صحبت شما و در خاتمه آن، به واسطه لطیفه شما لبخندی بر لبانشان نقش میبندد.


لطیفه در سخنرانی می‌تواند بسیار کارآمد باشد. البته تعریف یک لطیفه باید با توجه و دقت بالایی همراه باشد. اگر می‌خواهید از اطلاعات و یا حتی داستان شخص دیگری نقل قولی داشته باشید، نام بردن از او و نسبت دادن موضوع به خود شخص کاری الزامی و انجام ندادن آن خلاف اخلاق خواهد بود. نکته دیگری که باید در هنگام تعریف کردن یک لطیفه متوجه آن بود، این است که لطیفه باید با موضوع اصلی سخنرانی شما همراهی و ارتباط داشته باشد. تعریف لطیفه‌ای هرچند بسیار جالب که خنده زیادی نیز بر لب مخاطب می‌آورد، اگر ربطی به موضوع سخنرانی شما نداشته باشد، کار درستی نیست؛ و نکته دیگر اینکه حتی با وجود شرایط مساعد، از تعریف کردن لطیفه‌های غیر مؤدبانه بپرهیزید.


نکته های مهمی در رابطه با گفتن یک لطیفه در سخنرانی:


از موضوعات خنده‌دار استفاده کنید:


برای اینکار کافی است به این فکر کنید که هنگامی که برای اولین بار آن را شنیدید، چقدر خندیدید؟ آیا برای کسانی که قبل از سخنرانی این لطیفه را از شما شنیده‌اند چقدر جذاب و خنده‌آور بوده است؟


لطیفه را به خاطر بسپارید و یا حتی آن را ضبط کنید:


اگر یک لطیفه را فقط برای یک بار شنیده‌اید و می‌خواهید آن را دوباره به خاطر بیاورید و در ذهن خود نگه دارید، سعی کنید آن را فوراَ بنویسید. حتی می‌توانید آن را در جایی مثل ضبط صوت تلفن همراه خود ضبط کنید. پوشه‌ای با عنوان لطیفه در کامپیوتر خود بسازید و آن را در کامپیوتر ذخیره نمایید؛ و اگر وبلاگی دارید، از آن در نوشته‌های خود استفاده کنید. البته قبل از آن مطمئن شوید که به موضوع نوشته شما مربوط است.


لطیفه را به خوبی تمرین کنید:


من پیشنهاد می‌کنم که با لطیفه‌های کوتاه شروع کنید - یک مقدمه کوتاه و سپس اصل موضوع لطیفه. برای لطیفه‌های طولانی تر، در هنگام تمرین کردن آن، همه شخصیت‌ها را کاملاً در ذهن خود ترسیم کنید. در هنگام تمرین از زبان بدن برای القای حس بیشتر به مخاطبان بهره ببرید و آن را بارها و بارها برای افراد مختلف اجرا کنید. گام‌‌های لطیفه را در ذهن خود داشته باشید. لطیفه را سریع و بدون مکث تعریف نکنید. سعی کنید همیشه قبل و بعد از جمله اصلی لطیفه یک مکث کوچک داشته باشد. این کار مخاطبان را برای دریافت کردن لطیفه آماده خواهد کرد.


مقدمه ... (مکث) ... جمله اصلی ... (مکث):


اگر مخاطبان شما بعد از گفتن جمله اصلی لطیفه می‌خندند، آنقدر مکث خود را طولانی کنید تا همه مخاطبان زمان کافی برای خندیدن داشته باشند. در هنگام خندیدن هیچ‌کس صحبت نکنید. با عکس‌العمل‌های خود، به خنده مخاطبان دامن بزنید- اما هیچ چیزی نگویید. اجازه بدهید که بدن و صورت شما به جای شما حرف بزنند!


و اما؛


اگر مخاطبانتان بعد چند ثانیه به لطیفه شما نخندیدند، شما چنر راه دارید:



    • راه اول: اگر لطیفه شما خیلی واضح باشد، می‌توانید چند نظر شخصی مبنی بر بی‌تفاوت بودن آن حتی برای خود شما نیز، می‌تواند کارساز باشد؛"خوب، راستش گربه من به این لطیفه خیلی خندید"

    • راه دوم: به کار خود ادامه دهید. هیچ عکس‌العملی در رابطه با لطیفه نشان ندهید.


در مقابل دیگران آن را تمرین کنید:


با دوستان و خانواده خود لطیفه را تمرین کنید. آنها لطیفه‌ای که شما تعریف می‌کنید را دوست خواهند داشت حتی اگر آن را خراب کنید. هیچ چیزی جای تمرین در مقابل دیگران را نخواهد گرفت. اگر امکان ضبط کردن فیلم خود را دارید، حتماً این کار را انجام دهید. اگر یک نفر خندید آن هم خنده‌ای بسیار کوتاه، می‌توانید روی همان حساب باز کنید. شما مختارید که جمله اصلی لطیف را با لحن و منش خود تطابق دهید و یا حتی کلماتی به آن اضافه کنید.


لطیفه را در دست بگیرید:


 سعی کنید لطیفه را با گویش و حالت خود بیان کنید. شما باید از تمام بخش‌های لطیفه کاملاً مطمئن باشید. از متن لطیفه، ترتیب آن، اندازه زمانی آن و مهم‌ترین بخش، جمله اصلی و خنده‌آمیز لطیفه. اگر درباره بخشی از لطیفه شک دارید، آن را هیچ‌گاه تعریف نکنید.


در پایان توصیه می کنم چند لطیفه را تمرین کنید. این کار تعریف کردن لطیفه در یک سخنرانی را برای شما آسان‌تر خواهد کرد.

سه شنبه 29/5/1392 - 13:24 - 0 تشکر 635257

باید ها و نباید‌ها در سخنرانی - اینفوگرافیک

5 کار مهمی که باید در سخنرانی‌ها انجام دهیم و 5 کار وحشتناکی که نباید در سخنرانی‌هایمان انجام دهیم!


این هم اولین اینفوگرافیک آموزش سخنرانی و فن بیان. در این اینفوگرافیک که از سایت propintgraphics.com انتخاب و ترجمه شده، به 5 تا از بایدها و نبایدها در سخنرانی می‌پردازیم:


اینفوگرافی آموزش سخنرانی و فن بیان

سه شنبه 29/5/1392 - 13:26 - 0 تشکر 635258

آموزش سخنرانی برای ستاره شناسان-پادکست

7 پیشنهاد ویزه برای ستاره‌شناسان در یک پادکست (فایل صوتی) تا بتوانند سخنرانی خود را موثرتر و بهتر بکنند.


سلام به همه منجمان و ستاره‌شناسان عزیز، محترم و البته سر به هوا.


از آنجایی که ستاره شناسان و منجمان بسیار علاقه‌مند هستند که به دیگران آموزش بدهند و از آنجایی که من نیز سالهاست که یک منجم هستم و در زمینه ستاره شناسی فعالیت دارم، به نظرم آمد که می‌توانم تجربیاتم را در این دو زمینه مشترک با یکدیگر یعنی ستاره شناسی و فن بیان بپیوند بزنم و در اختیار ستاره‌شناسان عزیزی که قصد ارائه مطلب دارند قرار بدهم.


در ادامه برای شما 4 محصول تدارک دیدم که امیدوارم مورد توجه شما عزیزان و دوستان من قرار بگیرد


پادکست (فایل صوتی) با عنوان «7 ایده بزرگ برای سخنرانی نجومی»


در این پادکست 12 دقیقه‌ای 7 ایده کاربردی و یک پیشنهاد را با شما در میان می‌گذارم تا بتوانید سخنرانی‌های نجومی خود را جذاب‌تر و موثرتر بکنید.


پادکست آموزش سخنرانی برای منجمانبرای دانلود اینجا کلیک کنید


دانلود 3 پاورپوینت آموزشی برای گرفتن ایده


در اینجا سه پاورپوینت آموزشی برای شما منجمان عزیز قرار دادم که از آنها ایده بگیرد (نه کپی کنید) و در سخنرانی‌های خود از ایده‌های آنها استفاده کنید. دقت کنید که پاورپوینت باید عکس محور باشد تا متن محور. هیچگاه متن سخنرانی خود را در پاورپوینت نیاورید....


برای دانلود اینجا کلیک کنید


اینفوگرافی نجومی



اینفوگرافیک‌ها یا تصاویر اطلاع رسان، تصاویری هستند که به اندازه یک دنیا کلمه با ما حرف می‌زنند. اما در بین نجومی‌ها جای آنها واقعاً خالی است. من چند اینفوگرافیک خود را برای شما در فایل ضمیمه قرار دادم که مطمئنم توجه شما را جلب خواهد کرد و البته خوشحال می‌شوم اگر بتوانید خودتان اینفوگرافیک بسازید.


برای دانلود اینجا کلیک کنید


یک تمپلیت نجومی پاورپوینت



و به عنوان آخرین محصول، یک تمپلیت یا همان Template نجومی که به نظرم خیلی ساده آمد را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهم تا از آنها در سخنرانی‌های خود استفاده کنید.


برای دانلود اینجا کلیک کنید


امیدوارم که این محصولات مورد توجه شما قرار گرفته باشد

سه شنبه 29/5/1392 - 13:34 - 0 تشکر 635260


اصول آموزشی استفاده از پاورپوینت

برای ساخت یک پاورپوینت باید نکاتی آموزشی را رعایت کرد تا جذاب تر و اصولی تر باشد. در این مقاله به برخی از این نکات کاربردی می پردازیم.


ساخت یک پاورپوینت:


همانطور که در مقاله استفاده از تکنولوژی در ارائه مطلب گفته شد، پاورپوینت یکی از برترین نرم افزارهای آموزشی است.


چه زمانی باید از پاورپوینت استفاده بکنیم؟ یک پاورپوینت حرفه‌ای چطور ساخته می‌شود و چه کارهایی باید انجام دهیم تا پاورپوینت ما حرفه‌ای به نظر برسد؟


همانطور که 20 سال پیش، یکی از اصلی‌ترین ابزارهای آموزشی که سخنرانان حرفه‌ای از آن استفاده می‌کردند استفاده از اسلاید و پروژکتور برای نمایش آنها بود. اما امروزه روشی که سخنرانی حرفه‌ای – و حتی غیر حرفه‌ای – از آن استفاده می‌کنند، استفاده از پاورپوینت است.


نرم‌افزار پاورپونیت (Powerpoint) از بسته نرم‌افزاری Office شرکت مایکروسافت بوده با ‌هدف تسهیل در ارائه مطلب انتخاب شده است.


این نرم‌افزار این امکان را به شما می‌دهد که از تصاویر، نوشته‌ها، فیلم‌، صوت و حرکات و افکت‌های تصویری و انیمیشن استفاده نمایید تا بتوانید سخنرانی و ارائه مطلب بهتری داشته باشید نه این که تمام زحمات شما به عنوان ارائه دهنده نیز به عهده پاورپوینت باشد!


در اجرای پاورپوینت نکات بسیار زیادی وجود دارد و دوره‌های آموزشی بسیاری می‌توان برگزار کرد و در این مقاله قصد دارم که نکاتی کلی در رابطه با ساخت پاورپوینت را با شما درمیان بگذارم.


پاورپوینت و سخنرانی

سه شنبه 29/5/1392 - 13:36 - 0 تشکر 635263

بزرگ بنویسید!


بله! پاورپوینت برای دیده شدن ساخته می‌شود نه برای نگاه کردن با ذره‌ بین! خیلی‌ها اعتقاد دارند که متن باید فقط تا اندازه‌ای که قابل خواندن است بزرگ باشد و این یک اشتباه بزرگ است! تا می‌توانید باید کوتاه اما بزرگ بنویسید!


از تصاویر استفاده کنید


تصاویر باعث می‌شوند که همه چیز در خاطر مخاطبان شما بماند، البته اگر تصاویر هنرمندانه انتخاب شوند نه هر تصویری! سعی کنید از تصاویر مرتبط، آموزشی و به یاد ماندنی استفاده کنید.


گاهی برای ساخت تمام یک پاورپوینت یک ساعت وقت می‌گذارم و برای ساخت یک تصویر آن دو ساعت! پاورپوینت قرار نیست که مثل نرم‌افزار word باشد که تماماً در آن بنویسید! عکس‌ها را به کمک خود بیاورید


از افکت‌های زیاد استفاده نکنید


یک اصل کلی! هیچگاه بیش‌ از اندازه از افکت‌ها و جلوه‌های بصری استفاده نکنید زیرا باعث می‌شود که مخاطبان شما پس از مدتی خسته شوند و هیچ تمایلی به نگاه کردن به پاورپوینت شما نخواهند داشت.


این که یک متن با یک جلوه خاص ظاهر شود و با یک جلوه عجیب و غریب مخفی شود، اصلاً جالب نیست! مخصوصاً اگر بیش از اندازه برای مخاطبانتان تکرار شود!


هرچقدر که می‌توانید از افکت‌ها استفاده نکنید و ساده باشید!


جمله نویسی نکنید


قرار نیست در یک صفحه پاورپوینت جمله نویسی کنید! فقط باید محتوا را به گونه‌ای که نکات اصلی را برساند به صورت «تیتر» بیان کنید.


مثلاً اگر قرار است بگویید که:



سیاره زهره گرم‌ترین سیاره در منظومه شمسی است و تنها سیاره‌ای است که زمان چرخیدن آن به دور خودش (چرخش وضعی)، از چرخیدنش به دور خورشید (چرخش انتقالی) طولانی تر است.



باید در پاورپوینت خود اینطور عمل کنید:



  • سیاره زهره


o        گرم‌ترین


o        چرخش وضعی طولانی تر از انتقالی!


قرار نیست همه چیز در پاورپوینت باشد، فقط باید نکات اصلی باشد که شما در مورد آنها بیشتر و کامل‌تر صحبت کنید.


قانون 6 * 6 را رعایت کنید!


قانون 6 * 6 یک قانون اجتناب ناپذیر است که می‌گوید پاورپوینت شما حداکثر باید 6 خط داشته باشد و در هیچ خطی هم نباید از 6 کلمه بیشتر استفاده شده باشد.


اگر این قانون را زیر پا بگذارید، مطمئناً مسیر اشتباهی در طراحی پاورپوینت خود رفته‌اید!


مطمئنم که این مطالب، تمام نیازهای شما را برطرف نخواهد کرد به همین دلیل منتظر مقالات دیگر ما در رابطه با ساخت پاورپوینت باشید.

سه شنبه 29/5/1392 - 13:39 - 0 تشکر 635267

چگونه متن سخنرانی را فراموش نکنیم؟

شاید یکی از اصلی‌ترین دلایل نگرانی شما از سخنرانی این باشد که ممکن است متن سخنرانی خود را فراموش می‌کنید و این باعث بشود که حسابی در سخنرانی آبرو ریزی شود!


اما زیاد نگران نباشید زیرا در اینجا راهکارهای خوبی برای این موضوع در نظر گرفته‌ایم. 5 ترفند کاملاً کاربردی را به شما می‌گویم که مطمئناً بیشتر آنها برای شما کاربردی خواهد بود و می‌توانید با تکیه برآنها مطمئن باشید که مطلبی را فراموش نخواهید کرد:


از روی چیزی نخوانید


اول اشتباه برخی از سخنرانان این است که تصور می‌کنند وقتی روی صحنه سخنرانی می‌روند باید یک متن چند صفحه از سخنرانی خود به همراه داشته باشند و از روی آن روخوانی کنند! خب مطئمناً چنین چیزی غیر ممکن است زیرا شما یا باید با مخاطبانتان ارتباط چشمی برقرار کنید و یا باید از روی متن بخوانید و البته مشکلات بسیار زیاد دیگری نیز به وجود خواهد آمد مثلاً :



    1. ممکن است شما خطی که از روی آن می‌خواندید را گم کنید

    1. صحبت شما کاملاً کتابی به نظر بیاید.

    1. ممکن است در روخوانی اشتباه داشته باشید

    1. و....


روخوانی از متن سخنرانی


بنابراین اصلاً توصیه نمی‌شود که در سخنرانی خود متن کامل سخنرانیتان را به همراه داشته باشید.

سه شنبه 29/5/1392 - 13:40 - 0 تشکر 635269

جملات را حفظ نکنید


اشتباه بعدی که معمولاً هم شکست‌های بسیار زیادی می‌خورد این است که سخنران تصمیم می‌گیرد سخنرانی خود را خط به خط و به طور کامل حفظ کند! در چنین صورتی به دلایل بسیار زیادی از جمله استرس در مقابل جمع احتمال فراموشی و یا تُپُق زدن بسیار زیاد خواهد بود.


این نوع از سخنرانی که سخنران تمام متن را حفظ کند در حقیقت پس از روخوانی از روی متن، ضعیف‌ترین نوع سخنرانی است زیرا در بسیاری از موارد کاملاً مصنوعی به نظر می‌رسد و اگر کوچکترین خللی در سخنرانی وارد شود، مثلاً کسی از سخنران سئوالی بپرسد، برنامه سخنران کاملاً به هم خواهد ریخت.



فلش کارت داشته باشید


اما یکی از روش‌های بسیار مفید در سخنرانی، استفاده از فلش‌کارت‌ها یا کاغذهای نکته‌های کوچک است. شما می‌توانید کارت‌هایی به اندازه‌ 10 سانتی‌متر در 10 سانتی‌متر تهیه کنید و رئوس مطالب و نکات اصلی را به صورت خلاصه روی آنها بنویسید و پس از خواندن هر نکته، کارت رویی را زیر کارت بعدی بگذارید و سپس مطالب جدید را همینطور مطالعه کنید.


در این روش اولاً شما می‌توانید دائماً با مخاطبان ارتباط چشمی داشته باشید و در ثانی، مطالب را هیچگاه گم نخواهید کرد زیرا هرکدام به صورت دسته بندی شده در دستان شما خواهد بود!


کارت های نکات اصلی سخنرانی

سه شنبه 29/5/1392 - 13:42 - 0 تشکر 635272

از پاورپوینت بهره ببرید


خوشبختانه امروزه بسیاری از سالن‌های کنفرانس به ویدئو پروژکتور مجهز هستند و از همین روست که می‌توانید از پاورپوینت استفاده بکنید.


پاورپوینت در حقیقت همان کارت‌های دستی شماست در اندازه‌ای بزرگتر که به مخاطبان شما هم نشان داده می‌شود با استفاده از پاورپوینت می‌توانید تقریباً مطمئن باشید که چیزی را فراموش نخواهید کرد!


پاورپوینت


بیشتر بدانید


موضوع دیگری که بارها و بارها به آن اشاره کرده‌ام این است که سعی کنید همیشه بسیار بیشتر از چیزی که می‌خواهید ارائه دهید بدانید، در این صورت اگر چیزی هم به هر دلیلی فراموشتان شد، به سادگی می‌توانید از سایر اطلاعات خود استفاده کنید و البته در این صورت هیچ کسی هم متوجه نخواهد شد که اصلاً شما چیزی را فراموش کرده‌اید!


برای سخنرانی بیشتر یاد بگیرید...

سه شنبه 29/5/1392 - 13:49 - 0 تشکر 635278

پیام اصلی سخنرانی

پیام اصلی سخنرانی شما چیست؟ آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که هر سخنرانی باید یک پیام اصلی داشته باشد؟


در حقیقت این پیام اصلی است که به سخنران کمک می کند تا اجزای سخنرانی خود را بر اساس آن تنظیم نماید.


دانستن «پیام اصلی سخنرانی» در حقیقت یکی از اصلی‌ترین نکات در یک سخنرانی است!


هرچند اشاره به این موضوع اشاره به بدیهیات است! اما همه ما بسیاری از سخنران‌ها را دیده‌ایم که به این بدیهیات توجه نمی‌کنند!


به صورت کلی، منظور از پیام اصلی سخنرانی، این است که شما به عنوان یک سخنران بدانید که دقیقاً‌ در سخنرانی خود قصد دارید چه پیام(هایی) را به مخاطبان خود منتقل کنید.


در این ویدئو کوتاه که مربوط به یکی از کارگاه‌های آموزشی «آموزش سخنرانی» است،‌ توضیحات مختصری در مورد پیام اصلی سخنرانی ارائه خواهم کرد.



دانلود این ویدئو

سه شنبه 29/5/1392 - 13:54 - 0 تشکر 635281



آنتونی رابینز، پر درآمد ترین سخنران جهان!

مطمئن هستم، شما این موضوع را می‌دانید که گوش دادن و مشاهده سخنرانی‌های موفق در بهتر شدن فن بیان و روش‌های سخنوری شما بسیار تأثیر دارد.


از همین رو قصد دارم مشهورترین سخنران و البته پردرآمدترین سخنران را به شما معرفی کنم!


بله! احتمالا شما هم آنتونی رابینز را می‌شناسید! مشهورترین سخنران انگیزشی جهان.


فردی که کتاب‌هایش در رده پر فروش‌ترین کتاب‌های موفقیت است و موفقیت خودش را از خانه‌ای کوچک شروع کرده که آشپزخانه نداشته و ظرف‌هایش را در حمام می‌شسته و حالا جزو ثروتمند‌ترین سخنرانان جهان است.


سخنرانی آنتونی رابینز, فن بیان


پیشنهاد می‌کنم به سخنرانی آنتونی رابینز در یکی از سخنرانی‌های معروف تد (TED.com) نگاه کنید و ببینید که چطور از تکنیک‌های سخنرانی به نفع خود استفاده می‌کند.



 http://host11.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/177/c1745b8f929341ce66c5e192e33c9013530686.apt?start=0


در اینجا قصد دارم به یک تکنیک فوق‌العاده از رابینز اشاره کنم:



تماس چشمی فوق‌العاده 


همانطور که در فیلم مشاهده می‌کنید، رابینز به صورت کاملاً حرفه‌ای و با یکنواختی هرچه تمام، به مخاطبان نگاه می‌کند و هر منطقه را به طریقی خطاب قرار می‌دهد که هر فردی در سالن این احساس را می‌کند که رابینز مستقیماً با او صحبت می‌کند. 

این موضوع آنقدر حرفه‌ای توسط رابینز انجام می‌شود که بسیاری از شرکت کنندگان همایش‌های رابینز در مصاحبه‌هایشان می‌گویند انگار رابینز شخصاً با من صحبت می‌کرد و ارتباط خوبی با او داشتم و رابینز هم در خاطرات خود می‌گوید وقتی برخی مردم من را می‌بینند آنقدر گرم با من سلام و خوش و بش می‌کنند که انگار سالهاست یکدیگر را می‌شناسیم و وقتی از آنها می‌پرسم که آیا آنها را می‌شناسم معمولاً با این جواب رو به رو می‌شوم که «توی اون همایش 1000 نفری من سمت چپ سالن نشسته بودم و شما خیلی به من توجه می‌کردید...»

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.