• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5309)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:40 -0 تشکر 606814
مسابقه: حسن روحانی





نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای حسن روحانی


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای 
حسن روحانی را درج نمایید.




سه شنبه 14/3/1392 - 12:31 - 0 تشکر 608691

رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در اردبیل:

 روحانی کاندیدای اختصاصی اصلاح‌طلبان نیست

خبرگزاری فارس: روحانی کاندیدای اختصاصی اصلاح‌طلبان نیست

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در استان اردبیل گفت: روحانی کاندیدای اختصاصی اصلاح‌طلبان نیست بلکه نیروهای معتدل عقیده دارند که باید به روحانی رأی دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اقبال عباسی صبح امروز در نشست مطبوعاتی و هم‌اندیشی با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار داشت: باید فضای سرد سیاسی که بر انتخابات سایه انداخته است با تلاش و پشتکار اصحاب رسانه و آگاهان جامعه گرم شود چرا که هر چقدر تنور انتخابات گرم و داغ باشد به همان میزان شور و اشتیاق برای حضور در صحنه انتخابات بیشتر می‌شود.

وی تصریح کرد: البته در این باب موضع‌گیری‌ها و مشارکت بزرگان و شفاف بودن فضای انتخاباتی بسیار تأثیرگذار است و بنده از احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی از تمام سلائق انتظار دارم تا فضای انتخابات را گرم و پرشور و نشاط کنند.

عباسی با بیان اینکه در وضعیت کنونی روحانی را اصلح‌تر و سازنده‌تر در حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و حتی بین‌المللی می‌دانیم، خاطر نشان کرد: این شخصیت وارسته به دلیل نزدیکی به ارکان نظام و اعتمادی که شخصیت‌های بزرگ کشور به این کاندیدای وارسته دارند و همچنین پست‌ها و جایگاه‌های کلیدی که پیش از این دارا بوده به نظر می‌رسد حضور روحانی و فعالیت او می‌تواند بسیاری از نارسایی‌ها و مشکلات کشور را برطرف کند.

این مسئول با انتقاد از کسانی که سعی می‌کنند کاندیدای خاص را به حاکمیت و مقام معظم رهبری نزدیک معرفی کرده و فضای انتخابات را بی‌اعتماد کنند، اضافه کرد: این ظلم بزرگی در حق این ملت است که بخواهیم یک کاندیدای خاص را نامزد حاکمیت و نظام و رهبری توصیف کنیم در حالی که همه هشت نفر تأیید شده شورای نگهبان ظرفیت و قابلیت پیروزی در انتخابات را دارند ولی برای فعالان سیاسی و افراد آگاه جامعه در شرایط مطلوب حضور روحانی بهتر و اصلح‌تر است.

وی به تجربیات بسیار مفید روحانی در تمام عرصه‌ها به ویژه حضور در مرکز مطالعات استراتژیک تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: شخصیت روحانی شخصیتی معتدل و متین است که همه گروه‌ها و احزاب سیاسی می‌توانند بر پیروزی او و به دست گرفتن مدیریت کشور اجماع داشته باشند چرا که در کنار شخصیت بسیار کاردان در داخل کشور ارتباطات او در عرصه سیاسی و بین‌المللی و قدرت دیپلماسی او می‌تواند چهره ارزشمندی را به فعالیت‌ها و تقویت ارتباطات کشورمان در عرصه‌های جهانی وارد کند.

عباسی از شکل‌گیری 20 کمیته اجرایی و بهره‌گیری از 13 چهره تأثیرگذار شورای شهر به عنوان همراهی انتخابات ریاست جمهوری با شوراها در قالب شورای سیاست‌گذاری یادآور شد:‌ ما در کنار حمایت از 13 کاندیدای سرآمد این جریان در انتخابات شوراهای شهر اردبیل از تمامی چهره‌های مطرح اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌های راهبردی استفاده می‌کنیم به گونه‌ای که در شهرهای پارس‌آباد، بیله‌سوار، گرمی و مشگین‌شهر رؤسای ستادهای انتخاباتی روحانی مشخص شدند و به زودی در نیر، نمین، خلخال، کوثر و سرعین نیز شاهد راه‌اندازی ستادهای دکتر روحانی می‌باشیم.

حضور احتمالی روحانی در روزهای پایانی تبلیغات در اردبیل

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در اردبیل در ادامه سخنان خود به برنامه‌های فشرده روحانی برای حضور در برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی گفت: احتمالاً روحانی در روزهای پایانی فرصت تبلیغات به اردبیل سفر کند و شاید هم این سفر اصلاً صورت نگیرد.

وی افزود: ما در حال حاضر در قالب کمیته‌های مختلف شاهد حضور چهره‌ها و جریانات مختلف اعم از اصلاح‌طلب معتدل، تندرو، گروه‌های مستقل، چهره‌ها و اشخاص تأثیرگذار در ستاد هستیم و در این ستاد به هیچ وجه به روی کسی بسته نیست و ستاد حسن روحانی نیز اختصاصی به اصلاح‌طلبان ندارد و همه گروه‌ها و جریان‌ها می‌توانند مشارکت کنند.

عباسی تصریح کرد: تمام گرایش‌ها در این ستاد رفت و آمد داشته و ما با 250 نفر تاکنون رایزنی‌هایی داشتیم و از راست‌ترین نیروی راست و چپ‌ترین نیروی چپ در ستادها و فعالیت‌هایمان استفاده می‌کنیم.


رئیس شورای شهر اردبیل مسئولیت ستاد روحانی در اردبیل را عهده‌دار است

رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در اردبیل گفت: حجت‌الاسلام سرداری و جواد زنجانی به عنوان رئیس و نایب رئیس شورای شهر اردبیل و از چهره‌های سیاسی و ارزشی نظام مسئولیت ستاد انتخاباتی روحانی در اردبیل را عهده‌دار هستند و ما به هیچ وجه دایره حضور نیروها را تنگ نکردیم بلکه سعی داریم در فراخ و گستردگی خاص از تمام نیروها استفاده کنیم.

عباسی با اشاره به برخوردهای سلیقه‌ای چهار سال گذشته با فعالان سیاسی، گروه‌ها و احزاب خاطر نشان کرد: همچنان عده‌ای نگران و عده‌ای نیز در تردید برای ورود به فضای انتخابات و حضور در ستادها هستند که انتظار داریم چنین فضایی شکسته و همه در خلق حماسه سیاسی مشارکت کنند.


قطعاً عارف روزهای آینده به نفع روحانی کنار می‌کشد

وی از مذاکرات فشرده اصلاح‌طلبان برای اجماع به نفع روحانی خبر داد و اضافه کرد: بنده یقین دارم که محمدرضا عارف کاندیدای اصلاح‌طلبان در روزهای آینده به نفع روحانی کنار کشیده و در این مورد بزرگان اصلاح‌طلب نیز اظهار نظر می‌کنند.

عباسی حضور اعضای خانواده هاشمی در ستاد روحانی را مبین حمایت هاشمی از روحانی اعلام کرد و ادامه داد: در روزهای آینده خاتمی و دیگر اصلاح‌طلبان نیز با صدور بیانیه‌ای از چهره اعتدال‌گرای انقلاب اسلامی روحانی حمایت می‌کنند.


سه شنبه 14/3/1392 - 19:22 - 0 تشکر 608776

حسن روحانی:

 رودخانه‌های امید و نشاط مردم خشک شده است


خبرگزاری فارس: رودخانه‌های امید و نشاط مردم خشک شده است

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: رودخانه‌های امید و نشاط مردم خشک شده که اگر من توسط مردم انتخاب شوم، دوباره مایع حیات انسان‌ها و جامعه در کشور جریان می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر روحانی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در حاشیه سفر به استان اصفهان با اشاره به خشک شدن رودخانه زاینده‌رود اصفهان گفت: اگرچه ممکن است مردم اصفهان برای خشک شدن رودخانه زاینده‌رود نگرانی‌هایی داشته باشند، اما نگرانی مهم‌تر از آن، مسئله رودخانه‌های امید و نشاط جامعه است که خشک شده‌اند.

وی ادامه داد: تمام تلاشم این است که در صورت انتخاب شدن توسط مردم در انتخابات پیش‌رو و در دولت آینده، این رودخانه‌هایی که مایع حیات انسان و جامعه در آن جریان دارد را پر آب ببینیم.

روحانی ابراز امیدواری کرد که تا کشاورزان، صنعتگران، کسبه و همه افرادی که حقوق‌بگیر هستند از جمله کارگران و کارمندان که امروزه تحت فشار هستند، بتوانند با رفاه بیشتر و معیشت راحت‌تر زندگی کنند.

وی در پایان بیان داشت: اگر زندگی مردم نشاط پیدا کند، دوباره در جامعه صفا، صمیمیت و مهربانی رونق می‌گیرد.


چهارشنبه 15/3/1392 - 18:48 - 0 تشکر 608996

متن سخنان روحانی در مناظره فرهنگی و پاسخ كاندیداها

حسن روحانی به عنوان اولین نامزد ریاست جمهوری به تشریح برنامه ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی خود پرداخت.

حسن روحانی ، سالروز شهادت  امام موسی کاظم (ع) اسوه صبر و استقامت و همچنین قیام پانزده خرداد و یاد امام راحل را گرامیداشت و گفت : مسئله فرهنگ وآسیب های اجتماعی از مهمترین مسائل امروز جامعه ماست .

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی از اساس و ابتدا فرهنگی بود اما امروز متاسفانه بعد از 35 سال در زمینه فرهنگ آنچه که باید مردم شاهد باشند ، نیستند در حالیکه انقلاب ما انقلاب نور بود .
روحانی  پرسید : آیا در جامعه ما امروز اخلاق وجود دارد ، ‌بزرگانی در جامعه ما هستند  و بودند که مروج اخلاق بودند .

وی اضافه کرد : من در حیطه دولت سخن می گویم ، وقتی در رسانه عمومی سخنی گفته می شود که آشکارا اغراق و مبالغه صورت می گیرد گاهی آمار غیر دقیق و نادرست ارائه می شود. افرادی از مسئولین از رسانه استفاده می کنند و به دیگران تهمت و افترا می بندند بدون اینکه حکم قضایی ای صادر شده باشد .

وی گفت : الناس ملوک دینهم ، وقتی افرادی که مسئولیت های سنگین دارند اخلاق را زیر پا می گذارند ،‌آنوقت اعتماد عمومی از بین می رود و اگر اخلاق رفت ،آن می شود که امروز شاهد افزایش تعداد چک های بی محل ، ‌بالا رفتن اعتیاد ، حاشیه نشینی هستیم به گونه ای که در یکسال گذشته نیز 7 درصد طلاق ها افزایش یافته است .
آقای روحانی ادامه داد : همه آسیب های اجتماعی را که در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع بررسی می کردیم نشان می داد که این آسیب رو به افزایش است ،چرا؛  به دلیل اینکه مبنای فرهنگی آسیب دیده است .
وی گفت : مهمترین راهکار ، حل مسائل فرهنگی تمرکز زدایی است .
روحانی اضافه کرد : تا زمانی که فرهنگ ما دولتی است مسائل ما حل وفصل نمی شود و تا زمانی که به جای تعمیق به ترویج فرهنگ بپردازیم مسائل همچنان باقی می ماند و تا زمانی که به دنبال کمیت باشیم حتی هر روز آمار بدهیم و این آمار نیز درست باشد اما بدنبال اثر بخشی نباشیم ، مسائل حل و فصل نمی شود .

روحانی پرسید : چرا همه کارها به دست دولت است ، درست است که دولت در حوزه فرهنگ باید سیاستگذار باشد و نظارت و حمایت کند و اولین حمایتش هم باید شفافیت در مقررات و ایجاد فضای امن در جامعه باشد اما ما باید کار را به صاحبان اصلی و اصحاب هنر واگذار کنیم و دولت از آنها حمایت کند.

محمد باقر قالیباف در نقد صحبت های آقای حسن روحانی درباره مسایل فرهنگی گفت: کلیات این که آثار مسئولان حتما یکی از بهترین روش ها برای تاثیرگذاری فرهنگی به مردم است بحث درستی است.

وی افزود: یعنی مردم نگاه می کنند که مسئولینشان در مدیریت، صداقت، گفتار و وعده ها چگونه رفتار می کنند ما منکر این بحث نیستیم اما سوالم از آقای دکتر روحانی این است که دولت شما با چه رویکرد فرهنگی به موضوع نگاه می کند؟ اگر تمرکز در فرهنگ برطرف شود آیا رویکردهایی که ایشان گفتند اصلاح می شود؟ آیا این امکان پذیر است یا اینکه باید طرحی نو درانداخت و نوع دیگری به فرهنگ نگاه کرد.

محمدباقر قالیباف در ادامه گفت: یکی از معضلات فرهنگ، رفتار دوگانه در رابطه میان دولت و مردم و این آسیب پذیر است.
محسن رضایی در ادامه گفت: دکتر روحانی یکی از عواملی را که بنده مطرح کردم یعنی رفتار دولتمردان بر فرهنگ را توضیح دادم البته دامنه رفتار غلط در دولتمردان وسیع تر است ما رابطه دولت و مردم را باید به نحوی بازسازی کنیم که تحول فرهنگی بوجود بیاید.

سید محمد غرضی هم در نقد سخنان حسن روحانی گفت: سوالم از ایشان این است آیا فرهنگ جامعه اکتسابی است یا تزریقی؟ آیا دولت ها موفق می شوند فرهنگ خود و فرهنگ جامعه را تغییر بدهند؟
محمدرضا عارف نیز در ادامه گفت: جناب آقای روحانی به نکته کلیدی که همان تمرکززدایی در فرهنگ است اشاره کردند، سوال این است آیا اگر تمرکززدایی انجام بگیرد و  این نگاه قیم مآبانه که دولت به فرهنگ دارد حل نشود ما به جایی خواهیم رسید یا خیر؟
وی افزود: نکته دیگر این است آیا شما فعالیت در بخش هنری را حق می دانید یا امتیاز؟ متاسفانه برخوردهایی که تاکنون شده به عنوان یک امتیاز مطرح بوده و دولت به راحتی به خودش اجازه می داده است که این امتیاز را سلب کند مثلا اگر روزنامه ای با نهادی اختلاف سلیقه پیدا می کرد تعطیل می شد؛ یا مثلا خانه سینما؛ اختلاف سلیقه ای بین وزارت ارشاد و خانه سینما ایجاد می شود و به تعطیلی خانه سینما می انجامد.

آقای عارف این سوال را مطرح کرد چکار کنیم که با اجرای تمرکززدایی نهادها و تشکل های مردمی در چارچوب قانون به فعالیتشان ادامه دهند؟

سعید جلیلی در نقد سخنان روحانی گفت: نگاه به فرهنگ دو گونه است که شامل تهدید محوری و فرصت محوری است اما شما بیشتر درباره تهدیدها سخن گفتید و اگر به فرصت ها توجه نکنیم طبیعتا تهدیدها بیشتر می شود.

وی با اشاره به بحث درباره فرهنگ تاکید کرد: نباید  به فرهنگ، گزینشی و سیاسی  نگاه کرد .

جلیلی همچنین با اشاره به مقاطع زمانی ای که فرهنگ اشرافی گری و اسراف اوج گرفت این دو نکته را از اسیب های اجتماعی دانست و افزود: دوری از ساده زیستی و تبعیض باعث می شود بحث عدالتخواهی را فراموش کنیم و اگر نگاه مجموعه ای به این موارد نداشته باشیم ارتباط دولت و ملت دچار آسیب های مخرب می شود.
وی دولت را مسوول مقابله با اشرافی گری و فساد و تبعیض و اسراف خواند و گفت: دولت می تواند آثار مثبتی روی فرهنگ و اجتماع داشته باشد و آن را تحت الشعاع قرار دهد.
همچنین  علی اکبر ولایتی دیگر نامزد ریاست جمهوری  در نقد سخنان روحانی گفت: وی به بخشی از آسیب شناسی فرهنگی پرداخت اما توقع این بود که دامنه فرهنگ را بسیار وسیع می دید و شاید بخاطر فرصت کوتاه است و ما منتظریم راه حل های دکتر روحانی را هم بشنویم.
غلامعلی حداد عادل اما با انتقاد صریح به سخنان روحانی گفت: گرچه آقای روحانی هم اسما روحانی و هم در کسوت روحانی است اما حالا که به نگرانی ها درباره باورها و اعتقادات فرهنگی پرداختند و خیلی راجع به سانسور اظهار نگرانی کردند سوالی دارم.
حداد عادل از روحانی پرسید: اگر در یک اثر هنری مثل یک کتاب به باورهای دینی و مقدسات هجمه ای شود و فساد درست کند آیا شما سانسور نمی کنید و اجازه  انتشار آن را می دهید؟
وی با نقد جمله ای دیگر از روحانی درباب اخلاق این جمله را استفهام انکاری دانست و  گفت: آیا اگر شما به یک یا چند نفر نقد دارید درست است که آن را به همه الگوها و شخصیت های کشور تعمیم دهید؟آیا رهبری و مراجع گفتار و رفتارشان اخلاقی نیست؟
حداد عادل همچنین افزود: اینکه اقای روحانی می گوید فرهنگ باید به دست مردم باشد مگر مثلا فرهنگ مذهبی مردم به دست مردم نیست؟
وی بعنوان مثال از مراسم های مذهبی و مساجد یاد کرد و گفت : مساجد را دولت اداره می کند یا  خود مردم؟
در ادامه مناظره انتخاباتی حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در فرصت سه دقیقه ای خود به سخنان دیگر نامزدها پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ وی گفت : راه حل این است که وقتی سیاست ها را دولت وضع می کند و قانون شفاف می شود ،باید بسیاری از امور را به انجمن های حرفه ای و نظام صنفی واگذار کنیم.
روحانی با بیان اینکه چه اشکالی  دارد نظام صنفی از پیشکسوتان بخش هنر و سینما و روزنامه داشته باشیم و آنها خودشان کنترل کنند ادامه داد: وقتی قانون، شفاف باشد از طریق آنها بهتر کنترل می شود.
وی  با بیان اینکه فرهنگ چیزی نیست که دولت به تنهایی قادر به کنترل آن باشد افزود: آن اخلاقی که گفتم امروز مشاهده نمی شود منظور آن اخلاقی است که مورد انتظار انقلاب اسلامی است والا اخلاق در قبل از انقلاب نیز وجود داشت و مردم ما همه مسلمان و اخلاقی هستند.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: اینکه باید باورهای مردم و مقدسات مورد احترام باشد درست است اما آیا این مقدسات ما را تنها کارمندی می فهمد که در اداره نشسته و می خواهد ممیزی کند؟.
وی گفت: سیاستهای فرهنگی را به پیشکسوتان شایسته ای که در آن زمینه کار کرده اند و تخصص دارند واگذار کنیم ، یک بار این تجربه را انجام دهیم و ببینیم وضع ما چگونه خواهد بود.
روحانی افزود: اینکه گفته می شود فرهنگ اشرافی گری نباید باشد کاملاً درست است، فرهنگ اسراف نباید باشد وجدان کاری باید باشد اما متأسفانه ببینیم آنهایی که دم از ساده زیستی زده اند کارشان به کجا رسید و آنهایی که دم از مبارزه با فساد زده اند ببینیم فساد سه هزار میلیاردی از کجا سر درآورد؟
وی ادامه داد: اگر می خواهیم فساد در جامعه نباشد به رسانه ها ، مطبوعات آزادی دهید و اگر آزادی دادید آن وقت می توانید جلوی فساد را بگیریم و نباید اتکا به نظارتهای رسمی امروز کنیم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه فرهنگ ، تزریقی نیست اضافه کرد: اشکال ما این است که فکر می کنیم فرهنگ آبشاری است که باید آن را بر سر مردم باز کنیم.
روحانی گفت: فرهنگ همان چشمه های جوشانی است که در نهاد مردم وجود دارد و باید آن را کشف کنیم و شرایط را آماده کنیم برای اینکه همه از فرهنگ درست و مطمئن در جامعه ما استفاده کنند.
وی افزود: این شرایطی که امروز در جامعه ما به وجود آمده است ، نگاه قیم مآبانه است و ما زیاد قیم نمی خواهیم بلکه قوام می خواهیم و اگر بتوانیم به فرهنگ قوام دهیم موفق می شویم.

چهارشنبه 15/3/1392 - 19:2 - 0 تشکر 609013

مازندران پیشتاز در حماسه سیاسی

 زیاری: وعده‌ها برای جامعه نخبه معنا ندارد


خبرگزاری فارس: زیاری: وعده‌ها برای جامعه نخبه معنا ندارد

مشاور ستاد نخبگان حسن روحانی در مازندران گفت: شعارها و وعده‌ها برای جامعه نخبه معنا ندارد و نخبگان به برنامه‌ها توجه می‌کنند.

مهدی زیاری امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری، اظهار داشت: هرچه زمان به جلوتر می‌رود، اقبال و رویکرد جامعه نخبگان و اساتید به حجت‌الاسلام حسن روحانی بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه با گذشت زمان و بیان برنامه‌ها توسط نامزدهای انتخابات ریاست ‌جمهوری، نخبگان به سمت روحانی گرایش پیدا کردند، تصریح کرد: چراکه شعارها و وعده‌ها برای جامعه نخبه معنا ندارد و نخبگان به برنامه‌ها توجه می‌کنند.

زیاری یادآور شد: امید در جامعه ما کم شده و از بیانات حجت‌الاسلام روحانی اینچنین برمی‌آید که درصدد برگرداندن روح امید به جامعه است.

مشاور ستاد نخبگان حسن روحانی در مازندران، خاطرنشان کرد:‌ نوع نگاهی که این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به مشکلات کشور دارد باعث گرایش جامعه نخبگان و اساتید به وی شده است.

وی با بیان اینکه در صورت انتخاب روحانی در انتخابات 24 خرداد تقاضا داریم نظرات و برنامه‌های جامعه نخبه مورد توجه قرار گیرد، گفت: نخبگان انتظار چیز بیشتری ندارند و فقط خواستار این هستند فضایی در اختیار آنها قرار گیرد تا به بیان راه‌حل مسائل بپردازند.


چهارشنبه 15/3/1392 - 19:31 - 0 تشکر 609019

مازندران پیشتاز در حماسه سیاسی

مردم ایران علاقه‌مند به روحانیت متعهد است

خبرگزاری فارس: مردم ایران علاقه‌مند به روحانیت متعهد است

عضو ستاد مرکزی حسن روحانی گفت: مردم ایران به روحانیت اصیل و متعهد، اعتقاد و علاقه دارند.

سید حبیب‌الله حسنی در حاشیه نشست رؤسای ستاد شهرستانی حسن روحانی در ساری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره وضعیت آرای روحانی در مقایسه با سایر کاندیداهای احراز صلاحیت شده، گفت: آقای روحانی صاحب فکر و اندیشه بوده و مردم ایران هم افراد صاحب اندیشه هستند و به همین دلیل حسن روحانی دارای درصد آرای بالایی در اقشار مختلف مردم است.

وی ادامه داد: ضمن احترام به بقیه نامزدهای ریاست‌جمهوری باید بگویم که حجت‌الاسلام روحانی امتیازاتی دارد که این امتیازات باعث شده در میان مردم مورد توجه قرار گیرد.

حسنی با اشاره به اینکه مردم ایران، مردم معتدلی هستند و به افراط و تفریط علاقه ندارند، یادآور شد: حجت‌الاسلام روحانی به عنوان فردی معتدل و منطقی مورد توجه است که می‌تواند تا آنجا که ممکن است تخاصم را به تعامل تبدیل کند.

وی با بیان اینکه این موارد تا آنجا که در خط قرمز سیاسی و اعتقادی ما است دیده می‌شود و با فراتر از آن، کاری نداریم، تصریح کرد:‌ دلیلی ندارد همسایه شمالی و جنوبی را دشمن خودمان قرار دهیم.

عضو ستاد مرکزی حسن روحانی متذکر شد: روحانی با توجه به حفظ حرمت‌هایی که قائل به آنهاست، درصد بالای رأی در جامعه دارد.

وی درباره امتیاز روحانیت و طلبگی آقای روحانی، بیان داشت: دکتر شریعتی می‌گوید «روحانیت و مردم مثل آب و ماهی هستند».

حسنی با اشاره به اینکه مردم ایران به روحانیت اصیل و متعهد، اعتقاد و علاقه دارند، عنوان کرد: مردم اگر ببینند که فردی در این کسوت مقدس به آنچه که وظیفه اوست، مبادی به آن وظایف باشد، اعتقاد خود را با او گره می‌زنند و این امتیازی است که دیگر کاندیداها حائز این امتیاز نیستند، علاوه بر این، حجت‌الاسلام روحانی یک رزمنده است.

وی با اشاره به اینکه نخستین‌بار در مراسم ختم حاج آقا مصطفی، آقای روحانی بود که واژه امام را به امام راحل اطلاق کرد، ابراز کرد: آقای روحانی در آن مقطع یک طلبه جوان خوش‌فکر حقوق خوانده بود و در عین جوانی از سوی شهید مطهری برای این سخنرانی انتخاب شد.

وی یادآور شد: روحانی، مجتهد دو حوزه است که هم در حوزه علمیه تحصیل کرده و هم دارای دکترای حقوق بین‌الملل و کوهی از تجربه است.

حسنی در رابطه با اجماع اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش‌رو، خاطر نشان کرد: به دستور آقای خاتمی، گروهی از اصلاح‌طلبان در حال بررسی وضعیت 2 کاندیدای اصلاح‌طلب و اجماع بر یکی از این 2 بزرگواران هستند که به احتمال قوی تا شنبه نظرشان را اعلام می‌کنند.

وی در پاسخ به این سئوال که شواهد نشان می‌دهد که اجماع اصلاح‌طلبان بر روی حجت‌الاسلام روحانی است، اظهار داشت: شواهد این را نشان می‌دهد و البته آقای عارف هم انسان بزرگ و وارسته‌ای است که اعلام کرده بعد از بررسی گروه و اعلام نظر آنها، تابع نظر آقای هاشمی و خاتمی است.

فارس

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:44 - 0 تشکر 609203

مازندران پیشتاز در حماسه سیاسی-165
فلاح: حسن روحانی فراجناحی عمل می‌کند

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در مازندران با اشاره به اینکه روحانی صرفا نامزد اصلاح‌طلبان نیست گفت: روحانی فراجناحی عمل می‌کند.
خبرگزاری فارس: فلاح: حسن روحانی فراجناحی عمل می‌کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، ربیع فلاح ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به لحاظ حساسیت و گستردگی استان، قوی‌ترین ستادها را در سطح شهرستان‌ها تشکیل دادیم، گفت: در سطوح بعضی از بخش‌ها هم دفاتر ستادی، فعال است.

وی با بیان اینکه حماسه مورد نظر رهبری، با مشارکت حداکثری اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها هم در این زمینه سهم بسزایی دارند تا مردم سرنوشت خود را رقم بزنند.

فلاح در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه در صورتی که بین اصلاح‌طلبان ائتلاف صورت نگیرد آیا باز هم به حمایت از روحانی می‌پردازید، گفت: اگر ائتلاف نباشد ما با روحانی ادامه می‌دهیم.

فلاح با اشاره به اینکه اعضای ستاد روحانی، وابسته به جناح خاصی نیستند، اظهار داشت: به عنوان افراد فراجناحی در این ستاد مسئولیت داریم.

وی با بیان اینکه عارف هم اعلام کرده به نظر آقای هاشمی و خاتمی پایبند است، گفت: در نخستین روزهای هفته آینده وضعیت مشخص می‌شود و امیدواریم نتیجه ائتلاف به نفع روحانی باشد.

فلاح یادآور شد: تصور می‌کنم اگر ائتلاف انجام شود، روحانی در دور نخست انتخابات پیروز است.

وی با اشاره به اینکه روحانی صرفا نامزد اصلاح‌طلبان نیست، خاطرنشان کرد: روحانی فصل مشترک اصلاح‌طلبان و اصولگرایان است و فراجناحی عمل می‌کند.

رئیس ستاد روحانی در مازندران افزود: البته هر دو گروه افراطی‌گری‌هایی داشتند.

وی با بیان اینکه هفته آینده، هفته سرنوشت‌سازی برای ما و البته برای رقبا است، گفت: روحانی از فعالان دولت خاتمی بوده و گفتمان روحانی شبیه خاتمی است.

فلاح در پایان گفت: چنانچه ائتلاف صورت نگیرد انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:45 - 0 تشکر 609206

نعمت‌زاده در گفت‌و‌گو با فارس:
روحانی از ائتلاف با عارف استقبال می‌کند

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفت: آقایان روحانی و عارف از ائتلاف استقبال می‌کنند و آقای روحانی اصولا با این ائتلاف موافق است.
خبرگزاری فارس: روحانی از ائتلاف با عارف استقبال می‌کند

محمد‌رضا نعمت‌زاده رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در گفت وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس در مورد ائتلاف عارف و روحانی دو کاندیدای اصلاح طلبان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: آقایان روحانی و عارف از این ائتلاف استقبال می‌کنند. آقای عارف در قزوین مواضعشان را اعلام کردند و روحانی نیز اصولی با این ائتلاف موافق است.

وی ادامه داد: باید مکانیزم کار برای ائتلاف آقایان روحانی و عارف فراهم شود.

رئیس ستاد روحانی در خصوص مناظره‌های تلویزیونی نیز گفت: مناظره‌ها خیلی بهتر از قبل بود چرا که هم صدا و سیما بهتر عمل کرد و هم کاندیدا آشنایی بیشتری با چگونگی مناظره پیدا کرده بودند.

نعمت‌زاده اضافه کرد: در این مناظره بنده از عملکرد آقایان روحانی و عارف راضی هستم چرا که یک همسویی بین این دو کاندیدا مشاهده می‌شد.

پنج شنبه 16/3/1392 - 17:50 - 0 تشکر 609214

ترکان در جمع اعضای ستاد روحانی در خراسان‌رضوی مطرح کرد
سیاست خارجی روحانی تعامل با جهان است نه تقابل

قائم‌مقام ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفت:‌ سیاست خارجه روحانی بر اساس تعامل با جهان بوده و تقابل با جهان نیست.
خبرگزاری فارس: سیاست خارجی روحانی تعامل با جهان است نه تقابل
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اکبر ترکان ظهر امروز در جمع اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی در خراسان‌رضوی که در محل ستاد مرکزی وی برگزار شد، با اشاره به چگونگی ورود این کاندیدای یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به عرصه انتخابات اظهار کرد: در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بیش از 700 کارشناس بر مسائل و مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش می‌کنند که حاصل این تحقیقات را نیز روحانی کاملا در جریان است.

وی افزود: وقتی وی مشکلات کشور را به‌ویژه در زمینه اقتصادی دید، به خدمت مقام معظم رهبری رسید و وضعیت کشور را برای ایشان تشریح کرد و گفت که احساس تکلیف می‌کند؛ رهبر معظم انقلاب نیز در این دیدار به روحانی عرض کردند من نه به کسی می‌گویم که بیا و یا نیا ولی همه باید براساس تکلیف عمل کنند.

قائم‌مقام ستاد انتخاباتی حسن روحانی خاطرنشان کرد: در همین راستا کسانی که به حسن روحانی در پژوهش و تحقیق کمک کرده بودند، همان افراد ستادهای انتخاباتی وی را تشکیل داده و نخستین حلقه‌های ستادی شدند؛ البته با کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی توقفی صورت گرفت و برخی از اعضا به ستادهای وی رفتند که البته پس از این مجددا شک دیگری سبب توقف در فعالیت‌های ما شد که آن اعلام عدم احراز صلاحیت آیت‌الله هاشمی بود.

ترکان با تاکید بر اینکه تمام سخنان روحانی بر مبنا و اساس پشتوانه‌هایی علمی و پژوهشی است، اظهار کرد: در تمام حوزه‌ها به‌ویژه حوزه اقتصاد و فرهنگ روحانی برنامه‌ای جامع و راه حل‌هایی برای حل مشکلات دارد؛ همچنان که می‌بینید در مناظره‌ها نیز سخنانی با پشتوانه علمی و پژوهشی بیان می‌کند.

*تصمیمات اقتصادی در دوره اخیر متکی بر عقل و علم نبود/مسئله اصلی در حوزه اقتصاد فقدان علم و عقل است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نبود فکر و خرد جمعی در تصمیمات اقتصادی در دولت کنونی اذعان داشت: در حوزه اقتصاد مسئله اصلی فقدان علم و عقل است؛ متاسفانه در دوره کنونی در تصمیمات اقتصادی از عقل و خرد و فکر جمعی استفاده نشد به تعبیری دیگر تصمیمات اقتصادی در دوره کنونی نه متکی بر علم بود و نه متکی بر عقل.

قائم‌مقام ستاد انتخاباتی حسن روحانی ادامه داد: در دوره اخیر 890 میلیارد دلار درآمدهای ارزی نفت و غیر نفتی ثبت شد ولی سبب توسعه و پیشرفت و حل مسائلی چون بیکاری و تورم نشد چراکه تصمیمات بر پایه علم اقتصادی نبوده است.

وی با بیان اینکه یکی از انگیزه‌های احساس تکلیف حسن روحانی برای ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ناهنجاری‌های حوزه اقتصاد بود، اذعان داشت:‌ زمانی 22 درصد جامعه زیر خط فقر بودند ولی امروز 43 درصد جامعه زیر خط فقر هستند.

*سیاست خارجه روحانی تعامل با جهان است نه تقابل

ترکان در ادامه با اشاره به موضوع سیاست خارجه حسن روحانی گفت: سیاست خارجه حسن روحانی تعامل با جهان است نه تقابل؛ ببینید در زمان جنگ که از نظر سلاح و تسلیحات نظامی تحریم بودیم چگونه ارتباطی با تمام کشورهای دنیا جز ایالت متحده داشتیم، در آن زمان آمریکا نتوانست دیگر کشورها را با خود همسو کند. حتی در زمانی که روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود نیز وزرای اروپایی که در ایران حاضر شده بودند اعلام کردند در صورتی که پرونده ایران به شورای امنیت برود وتو می‌کنند.

قائم‌مقام ستاد انتخاباتی حسن روحانی تاکید کرد:‌ این درحالی است که امروز شاهدیم آمریکا توانسته بسیاری از کشورها را با خود همسو کند و علیه ما شوند؛ امروز همین همسو شدن کشورهای دیگر با آمریکا سبب شده اینچنین فشارهایی بر کشور وارد شده و خسارت‌های سنگینی ببینیم.

جمعه 17/3/1392 - 20:17 - 0 تشکر 609478

دکتر حسن روحانی

حجت‌الاسلام حسن روحانی تحصیلکرده انگلیس است و نمایندگی مجلس، عضویت در مجلس خبرگان، ریاست قرارگاه خاتم الانبیا و دبیری شورای عالی امنیت ملی را در کارنامه خود دارد.
خبرگزاری فارس: دکتر حسن روحانی

خبرگزاری فارس: دکتر حسن روحانی

«حسن فریدون روحانی» در سال 1327 در شهر سرخه استان سمنان متولد شد؛ وی تحصیلات ابتدایی را در محل تولدش گذراند و تحصیلات حوزوی را از سال 1339 در حوزه علمیه صادقیه سمنان آغاز کرد. او در سال 1340 وارد حوزه علمیه قم شد. روحانی همزمان در سال 1348 به دانشگاه تهران راه یافت و در سال 1351 دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد. وی با ادامه تحصیل در انگلیس، مدرک کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی‌و دانشنامه دکتری در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسکو دریافت کرد.

حسن روحانی فعالیت سیاسی خود علیه رژیم ستمشاهی را از دوران جوانی آغاز کرد؛ عمده فعالیت‌های وی در همراهی با نهضت امام خمینی (ره)، سفرهای تبلیغاتی و سخنرانی علیه رژیم پهلوی از سال 44 بود. حسن روحانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌ در سال 59 نماینده مجلس شورای اسلامی‌ شد و پنج دوره نمایندگی را را در کارنامه خود ثبت کرد.

برخی از مسئولیت های آقای روحانی بعد از پیروزی انقلاب تاکنون عبارتند از: عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما از سال 1359 تا سال 1362 ، عضویت در شورایعالی دفاع، عضویت در شورایعالی پشتیبانی جنگ، معاونت فرماندهی جنگ، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور، نمایندگی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و دبیری آن، 13 سال مشاور امنیت ملی آقایان هاشمی و خاتمی، عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست مرکز تحقیقات استرتژیک این نهاد، عضویت در مجلس خبرگان رهبری، ریاست هئیت ایرانی تیم مذاکره کننده با سه کشور اروپایی درباره پرونده هسته ای ایران.

جمعه 17/3/1392 - 20:30 - 0 تشکر 609517

مشروح/روحانی در مناظره سیاسی:

برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال نیاز داریم/چالش روحانی با قالیباف

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ما برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال و دوری از افراط و تفریط نیازمندیم.
خبرگزاری فارس: برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال نیاز داریم/چالش روحانی با قالیباف


خبرگزاری فارس: برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال نیاز داریم/چالش روحانی با قالیباف

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حسن روحانی نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در بخش اول سخنرانی خود به تشریح برنامه‌‌هایش در عرصه سیاست خارجی و داخلی پرداخت.

روحانی با بیان اینکه اساس سیاست داخلی دولت تدبیر امید بر مبنای تامین امنیت و ایجاد آرامش برای همه مردم ایران در تمام ابعاد زندگی است، اظهار داشت: مسئله دوم بحث آزادی است که در همه ابعاد زندگی باید آزادی را احساس کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه مردم باید بتوانند نظر خود را آزادانه بیان کرده و یا در یک انتخابات با آزادی تمام حضور پیدا کنند، افزود: متاسفانه امروز آزادی حضور مردم در صحنه انتخابات با سخت‌گیری‌هایی که لازم نیست همراه شده است که چند نمونه آقای عارف اشاره کرد و بنده نیز چند نمونه دارم که نمی‌خواهم وقت بگذرد لذا باید با سعه صدر برخورد کرد.

وی مسئله سوم را عدالت در سراسر کشور و حقوق شهروندی دانست و خاطرنشان کرد: همه مردم کشور از هر قبیله و نژاد ترک، لر، عرب، بلوچ و ترکمن باید این را احساس کنند که از حقوق عادلانه برخوردارند تا زمینه برای مشارکت همه مردم فراهم شود و با اعتماد کامل در بخش‌های مختلف سیاسی و اجتماعی مشارکت کنند و این مشارکت نباید فقط برای 22 بهمن و انتخابات باشد.

روحانی با تاکید بر اینکه ما برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال و دوری از افراط و تفریط داریم، به بحث سیاست خارجی اشاره و تصریح کرد: ما در سیاست خارجی باید منافع کشور و امنیت ملی را حفظ کنیم و شرایطی فراهم کنیم که فرصت‌های لازم برای مردم به وجود بیاید.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، با اذعان به اینکه این بحث‌هایی که در دوران سازندگی و اصلاحات و در بحث سیاست خارجی اشکال داشتیم باعث تعجب است، گفت: برخی اشاره به حرفی دارند که در گوشه سایتی آمده است در حالی که خوب است کتابی که اخیرا البرادعی آن را نوشته را نگاه کنند.

وی به نقل از کتاب البرادعی ادامه داد: وی می‌گوید جنگ پشت دروازه ایران بود اما تدبیر ایران این بود که جلوی آن را گرفت و سه کشور را به تهران دعوت و سپر انسانی قرار داد.

روحانی به کتاب دیگری که در این زمینه از سوی جک‌ استروا نوشته شده است، اشاره و خاطرنشان کرد: وی می‌گوید که جنگ حتمی بود و من اعلام کردم این جنگ احمقانه است و مرا برکنار کردند لذا نباید واقعیت‌های تاریخ را تحریف کنیم و امروز هم باید این شرایط را برای کشور حفظ کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، اذعان داشت: در سیاست خارجی و سیاست‌های مهم، تاییدهای مقام معظم رهبری و هدایت‌های ایشان وجود داشته است و آنچه درباره آن دو دولت گفتم بخش بزرگی از هدایت‌های مقام معظم رهبری است.

غلامعلی حدادعادل درخصوص اظهارات روحانی گفت: سؤال من از روحانی درباره استفاده از لفظ «کدخدا» در تبلیغات انتخاباتی برای مذاکره با آمریکا این است که این کدخدا آمریکاست؟ و اگر آمریکا واقعا کدخداست، پس ما و کشورهای دیگر رعیت آمریکا هستیم؟

سعید جلیلی در پاسخ به روحانی گفت: شما اشاره خوبی به ماجرای البرادعی داشتید. او همان زمان در صفحه 44 کتاب خاطرات خود نوشت برخورد با 3 کشور منطقه نه تنها ناچیز بلکه توهین‌آمیز تلقی می‌شد. اروپایی‌ها ادعا کردند که دانشمندان ایرانی را تحت پوشش خود قرار می‌دهند اما خود روحانی همان زمان در صفحه 538 کتاب خود این طور جواب او را دادو گفت متاسفانه اگر در مقابل ادعای آمریکا نگوییم هیچ امتیازی به ایران تعلق نگرفت، بلکه آنها ریاکاری خود را ادامه داده، توقعاتشان را بالا برده و در عوض با قول‌های انجام نشده به کار خود ادامه دادند. این صحبت روحانی در جای خود خوب بود و ایشان خیلی خوب به البرادعی جواب داد.

وی افزود: آن زمان حتی اگر برای مذاکره رفتیم با یک اقتدار به گونه‌ای جلو رفتیم و بعد گفتیم بیایید و مذاکره کنید.

سید محمد غرضی در سوال خود از روحانی پرسید: شما مطلع هستید که مشکل بودجه در کشور بسیار زیاد و اشکالات داخلی بسیار است. آیا اعتقاد شما این است که سیاست داخلی باید پیگیری شود یا سیاست خارجی؟ اگر اعتقاد دارید در این مرحله می‌توانید بدون تاییدیه داخلی با آمریکا مذاکره کنید آیا فکر می‌کنید موفق می‌شویم؟

وی افزود: زمانی که مصدق مجلس هفدهم را تعطیل کرد مرحوم آیت‌الله کاشانی از مصدق فاصله گرفت و آمریکایی‌ها دیدند که دست مصدق خالی است و کودتا کردند، البته پس از آن زمان مردم ایران جواب آمریکا را دادند ولی من می‌خواهم بدانم چرا شما شرایط را در این زمان چطور می‌بینید؟

در ادامه محسن رضایی با اشاره به صحبت‌های روحانی و جلیلی، اظهار داشت: من در زمان گوش کردن صحبت‌های دوستان فکر می‌کردم که صحبت کنم یا نه. اگر حرف نزنم ظلم به مردم است و اگر حرف بزنم در برابر دوستانی قرار می‌گیرم که اگر دولتی تشکیل دهم می‌خواهم از همه آنها استفاده کنم. بنابراین حرف‌هایم را می‌گویم.

وی ادامه داد:‌ البته صحبت‌های ما به این معنی نیست که بگویند کاندیداهای ریاست جمهوری پته یکدیگر را روی آب ریختند، این میز میز صداقت دولتمردان ایران با مردم است و مردم از صحبت‌های ما جمع‌بندی می‌کنند تا کاندیدای اصلح خود را انتخاب کنند بنابراین ما نباید بگوییم به دلیل اینکه دشمن سوء استفاده می‌کند حرف نزنیم.

رضایی افزود: به نظر من هم در زمان آقای جلیلی و هم در زمان آقای روحانی افراط و تفریط صورت گرفته است، این مسئله درست است که در زمان آقای روحانی از جنگ جلوگیری کردیم ولی آیا نمی‌توانستیم با بهای کمتری این کار را انجام دهیم؟

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، گفت: در زمان آقای جلیلی نیز ما به توافقاتی رسیده بودیم که می‌توانستیم این توافقات را مستحکم کرده و پس از آن دوباره ادامه می‌دادیم.

وی با بیان اینکه انجام افراط و تفریط از سیاست‌های اصلی نظام دور است، اظهار داشت: من هم در شورای عالی هسته‌ای حضور داشتم و هم گزارشات آن به دستم رسیده است و به نظرم در هر دو زمان افراط و تفریط صورت گرفته است.

رضایی افزود: اگر دوستان می‌گویند همه چیز درست بوده است، پس ما امروز نباید مشکلی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب تازه‌پا است و باید ضعف‌هایمان را تقویت کنیم، عنوان کرد: دوستان بگویند که ضعف‌های ما کجا بوده است، کسانی که فقط از خودشان دفاع می‌کنند ضعف‌های خود را نیز بگویند.

وی مردم را مهمتر از کاندیداها برشمرد و گفت: ما در برخی موارد دفاع از خودمان را به ملت ترجیح می‌دهیم در حالی که مردم مهمتر هستند و ما باید صداقت را انجام دهیم.

سعید جلیلی در پاسخ به اظهارات رضایی اظهار داشت: بین حق و باطل راه رفتن به معنی افراط و تفریط نیست.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه آقای لاریجانی نزد آقای سولانا رفتند و تصریح کرد: این دو به توافقاتی رسیدند اما سولانا بعد زیر آن زد و قبول نکرد؛ اینکه ارزیابی داشته باشیم خیلی خوب است و اینکه مرتب کاستی‌ها را ببینیم و ایرادها را بگیریم، درست نیست.

غلامعلی حدادعادل نیز در ادامه این بحث اظهار داشت: جناب آقای رضایی به گونه‌ای صحبت می‌کنند که گویی همه ما غیر مردمی هستیم و به مردم توجه نداریم و فقط ایشان غصه مردم را می‌خورند در حالی که ما همه به فکر مردم هستیم و برای مردم این حرف‌ها را می‌زنیم.

وی اضافه کرد: راه‌ها متفاوت است وگرنه هدف همان حمایت از مردم و تأمین سعادت و رفاه مردم است.

محمد غرضی نیز در ادامه این بحث، اظهار داشت:‌ به هم ایراد گرفتن اشکال ندارد اما باید ماهیت قضیه را دید؛ استعداد کشور برای مقابله با این همه مشکل به اندازه کافی تولید نشده است.

وی اضافه کرد: ما کسری بودجه و واردات زیاد داریم و مشکلات فراوانی وجود دارد؛ اینکه دشمن نقشه می‌کشد و هر کس را به سطحی می‌برد و اختلاف‌انگیزی می‌کند این ناشی از عدم استعداد داخلی است.

غرضی ادامه داد: بالاخره ارز 7 تومانی به 3500 تومان رسیده است و در این راستا نیز دشمن طمع کرده است باید به این مسائل پرداخت. اینجا محلی است که باید هر کسی استعداد خود را نشان دهد که چگونه این استعداد می‌تواند بالاتر رود.

محمدباقر قالیباف درخصوص اظهارات روحانی گفت: سیاست داخلی در سال 79 درگیر وقایع کوی دانشگاه بود آن زمان بنده فرمانده نیروی انتظامی و روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود.

وی افزود: بعد از حادثه 18 تیر هر سال دانشجویان برای اتفاقات کوی دانشگاه مراسم می‌گرفتند و اتفاقا من موافق برگزاری این مراسم بودم و اعتقاد داشتم دانشجو باید حرفش را بزند هر چند این مسئله باید در چارچوب قانون باشد. اما جنابعالی مدام اشاره می‌کردید به دنبال دردسر نروید.

قالیباف در ادامه خاطرنشان کرد: در نهایت یکی از اعضای تحکیم وحدت که حالا در خارج از کشور حضور دارد، آمد و آن روز با برگزاری مراسم تجمع موافقت شد.

وی افزود: حرف من این است که وقتی در مسئولیت هستیم همان نگاه به آزادی را داشته باشیم که در منظر منتقد هستیم. در حوادث خوابگاه کوی دانشگاه و خوابگاه طرشت علامه طباطبایی، نیروی انتظامی جلوی لباس شخصی‌ها ایستاد و ما معتقد بودیم افراد، پشت صحنه دانشجوها نیستند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: در زمان صدور مجوز برای برگزاری تجمع من به همکارانم گفتم هیچ اتفاقی نمی‌افتد و اتفاقا هیچ اتفاقی هم نیفتاد. حتی در مجلس ششم من، وزیر علوم، وزیر اطلاعات حاضر شدیم و بابت اتفاقات توضیح دادیم حتی من برای صحبت‌هایم مستنداتی داشتم که به یکی از نمایندگان برمی‌گشت. اتفاقا خود او چون متوجه کارهایش بود، در جواب من گفت منظور تو به من است اما من حرفی نزدم و گفتم صحبت‌هایم رو به شما نیست.

قالیباف در پایان گفت: بعد از این موضوع من در سخنرانی برای دانشجویان صحبت کردم که متاسفانه BBC و VOA بخشی از صحبت‌های من را حذف کردند و گفتند قالیباف دوگانه برخورد کرده است. در صورتی که من دوگانه عمل نکردم و همچنان معتقدم اعتقاد به آزادی در برخورد با دانشجویان باید در همه جایگاه‌ها به صورت یکسان باشد.

محمدرضا عارف در پاسخ به اظهارات روحانی سکوت کرد و نظری نداد.

علی‌اکبر ولایتی در واکنش به اظهارات روحانی اظهار داشت: لاریجانی در مذاکراتی که با سولانا داشت به جای خوبی رسید و همین تعداد سانتریفیوژ که آقای رضایی گفتند توافق کرد.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌ یکی از مواردی که سولانا عقب‌نشینی کرد این بود که همزمان با اینکه لاریجانی با سولانا مذاکره می‌کرد یکی از مقامات بلندپایه اجرایی ما اعلام کرد که ما مذاکره هسته‌ای نمی‌کنیم و بعد سولانا در مذاکره بعدی، تلکسی را که از تهران مخابره شده بود نشان داد و به این ترتیب یک کارشکنی صورت گرفت.

وی گفت: مشابه این مسئله نیز در برخی موضوعات در رابطه با سیاست خارجی داشتم، وجود دارد تا معلوم شود دشمن زمانی که تناقض بین ما می‌بیند و اینکه کسی مانند لاریجانی با زحمت به آنجا رفتند و به توافقاتی رسیدند و می‌شد مسئله هسته‌ای را در آنجا حل کرد.

ولایتی ادامه داد: اما یک مرتبه کسی در اینجا حرف دیگری زد و آن فرد و افراد منتسب به وی در صحنه نماندند که مسئله هسته‌ای را حل کنیم، وگرنه آقای لاریجانی حل کرده بود.

جلیلی در پاسخ به ولایتی افزود: این اطلاعاتی که شما می گویید درست نیست.

ولایتی پاسخ داد: هرچه که ما می‌گوییم آقای جلیلی می‌گوید درست نیست. بنده اطلاع دقیق دارم که درست است که مشابه این مسئله درباره خود من نیز اتفاق افتاد.

جلیلی گفت: بنده اطلاعات کامل‌تر را دارم که بیان می‌کنم.

ولایتی ادامه داد: مردم نیز قضاوت می‌کنند.

غرضی نیز در ادامه این بحث اظهار داشت: عدم انسجام داخلی و سوء‌استفاده از مقام‌های مختلف، کشور را به این شرایط رسانده است که شخصیت‌های مختلف با دیدگاه‌های خود به تمام منافع ملت ضربه می‌زند.

حسن روحانی در پاسخ به انتقادات و سوالات هفت کاندیدای دیگر در مورد سوال حداد عادل مبنی بر کدخدا خواندن آمریکا اظهار داشت: در مورد کدخدا، سوال این بود که از بنده پرسیده بودند آیا مذاکره با آمریکا راحت تر است یا مذاکره با اروپا و بنده پاسخ دادم مذاکره با آمریکا راحت‌تر از اروپا است، چرا که اروپایی‌ها کدخدایی دارند و باید از آن اجازه بگیرند بنابراین ما برویم با همان کدخدای آنها صحبت کنیم و بهتر است.

وی در پاسخ به جلیلی نیز گفت: آقای البرادعی در بحث سه کشوری که مطرح بود، آن سخنان من درمورد ممانعت از جنگ مربوط به سال 82 است و این نکته‌ای که آقای جلیلی خواندند مربوط به سال 84 است، یعنی آخرین پیشنهاد اروپایی‌ها را در آن زمان آقای البرادعی می‌دهد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: آقای البردعی گفتند که من متاسفم که سه کشور راه بازاری‌ها یعنی چانه زنی را پیش گرفته‌اند و آن چه می‌‌خواستند یک مرتبه ارائه ندادند و گفتند ما در مراحل بعد ارائه می‌دهیم. چرا کدورت تازه عوض شده بود و تندترین جواب را ما به آن پیشنهاد دادیم.

روحانی با بیان اینکه قبل از رسیدن پیشنهاد اروپا ما دستور راه اندازی اروپا را صادر کرده بودیم خاطر نشان کرد: ما نامه این راه اندازی را به آژانس نیز نوشته بودیم، بنابراین این تاریخ‌ها نباید مخلوط شوند چرا که یکی بحث سال 84و دیگری مربوط به 82 بود .

وی خطاب به قالیباف اظهار داشت: من از آقای قالیباف خیلی تعجب می‌کنم، درست است که ما باید با هم رقابت کنیم ولی نه به این شیوه.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: آقای قالیباف من زیاد دلم نمی‌خواست این حرفها را بگویم اما شما من را ناچار کردید بنابراین در بحث کوی دانشگاه تهران، بحث این بود که شما گفتید دانشجویان بیایند تا ما گاز انبری عمل کنیم تا این مسائل خاتمه یابد و ما گفتیم راه این نیست که ما مجوز دهیم گاز انبری این ها را دستگیر کنند.

روحانی تصریح کرد: راه این است که از ابتدا یا به آنها بگوییم که مجوز می‌دهیم یا خیر. اگر مجوز دادیم تظاهرات کنند و مبدا و مقصد معلوم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بنده در مورد چند کلانتری تهران به آقای قالیباف گزارش داده بودم گفت: آقای قالیباف! شما به من چه پاسخی دادید، من قصد ندارم اینجا بازگو کنم ولی شما گفتید کل آدمهای سالم من این تعداد هستند و عددش کاملا در ذهن من است بنابراین شما برنگردید به بحث‌های آن زمان، چرا که ما حرف برای گفتن بسیار داریم و این سینه از مسائل فراوان پر است و بگذارید رقابت یک رقابت سالم باشد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به موضوع اقوام که قالیباف که آن را مطرح کرد اظهار داشت: شورای عالی امنیت ملی چه اقدامی علیه اقوام انجام داده است؟ همواره مد نظر شورا بر این بوده است که حقوق حقه همه اقوام مورد مراعات قرار گیرد و اگر ماموری موردی انجام داده که که صحیح نبود شورای امنیت ملی با هم برخورد می‌کرد، این حرف امروز شما یک اتهام بزرگ به شورای امنیت ملی است.

روحانی ادامه داد: بنده فردی هستم که از ابتدای زندگی سیاسی مسیرم روشن بوده است و هیچ وقت پادگانی فکر نکردم و هیچ وقت نیز پادگانی عمل نکردم.

وی به رشته تحصیلی خود یعنی «حقوق» اشاره و تصریح کرد: من حقوقدان هستم، سرهنگ نیستم بنابراین حواسمان جمع باشد چگونه سخن می‌گوییم و حرف می‌زنیم، اگر لازم باشد اطلاعات را ارائه می‌دهم البته الان در ذهن دارم.

«آقای قالیباف شما اینگونه با یک مسئله برخورد نکنید من می‌گویم سیاست من این است که با همه اقوام و اقلیت که حقوق شهروندی مساوی برخورد کنند من می‌گویم باید دنبال آزادی بیان باشیم شما می‌گویید که بنده دنبال آزادی بیان نبوده‌ام.»

روحانی اضافه کرد: من در زمان شاه روبروی شاه ایستادم و سپس همیشه در تمام موارد روبروی افراطیون ایستادم، بنابراین همیشه طرفدار آزادی بیان و خطم همیشه اعتدال بوده است بنابراین این شیوه درستی نیست ولی اگر قرار است شیوه اینگونه باشد بنده حرف برای گفتن زیاد دارم.

حسن روحانی گفت: من می‌خواهم به ملت بزرگ ایران بگویم که بنده شیوه تخریب را نمی‌پسندم و حاضر نیستم رقیبم را تخریب کنم، من حاضر نیستم اسناد سری نظام را اینجا افشا کنم، من حاضر نیستم در اینجا جملات را بالا پایین کنم همانطور که بسیاری از سخنان را آقای قالیباف گفت و من در اینجا پاسخ ندادم.

وی افزود: بحث من پلیس نیست، بنده دست تمام پلیس‌های خدمتگذار کشور را می‌بوسم، بحث من شیوه آقای قالیباف است.

روحانی با اشاره به بخشی از سخنان محسن رضایی تصریح کرد: آقای رضایی با یک لحنی صحبت می‌کند که انگار او یک نظرات بسیار دقیقی داشته و آن نظرات اجرا نشده است، آقای رضایی! جنابعالی همان کسی هستید که در جمعی گفتید که «شورای امنیت سازمان ملل به مراتب بهتر از شورای حکام است و آقای روحانی چرا جلوی این کار را گرفته است که پرونده هسته‌ای از شورای حکام به شورای امنیت نرود؟» شما همان آدم هستید. آنوقت شما اینجا می‌آیید و ما را نصیحت می‌کنید؟ ما که نمی‌خواهیم این موضوعات را بگوییم، چون شما آغاز کننده بحث هستید بنده پاسخ می‌دهم.

وی با بیان اینکه بنده درباره نظرات دیگر شما هم حرف دارم، تصریح کرد: اولین جلسات هسته‌ای که ما گذاشتیم و به طور کلی سری بود، کدام سایت افشا کرد؟ چه کسانی بودند در جلسه سران که همه ناراحت شدند؟ آقای ولایتی آنجا حضور داشت و دید که کدام سایت بود افشا کرد. خیلی حرف‌ها هست، نباید گفته شود، جای این بحث‌ها نیست، ما اگر می‌خواهیم رقابت کنیم، باید رقابت سالم داشته باشیم، یعنی بیاییم بگوییم من در فلان جا چنین برنامه‌ای داشتم، بنده هم پاسخ دهم این برنامه این مشکلات را داشته است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: با این لحنی که آن غلط بوده و این غلط بوده، آن درست نبوده. شما (رضایی) از چه چیزی دارید حمایت می‌کنید؟ تمام گرفتاری‌های ما این است که همه تلاش نشد برای اینکه پرونده هسته‌ای به شورای امنیت نرود. هیچ کس در این زمینه مقصر نبود، می‌خواهم بگویم همه تلاش باید انجام می‌شد تا این اتفاق نیفتد. امروز هم همه ما باید تلاش کنیم تا این پرونده به شورای حکام برگردد و از شورای امنیت خارج شود.

وی ادامه داد: پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ظالمانه به شورای امنیت رفت؛ باید پرونده به شورای حکام بازگردد.

در ادامه، محسن رضایی در پاسخ به روحانی گفت: اولا بنده حرف اساسی‌ام این بود که ما اینجا می‌خواهیم یک اطلاعاتی به مردم بدهیم که مردم یک تصمیمی برای سرنوشت خود بگیرند؛ چرا طوری صحبت می‌کنیم که گویا هیچ اشکالی وجود ندارد؟ آیا معنای این حرف آن است که اگر یکی از شما رئیس‌جمهور شد، می‌خواهید با همان شرایط قدیمی که دارید از آن دفاع می‌کنید، کشور را اداره کنید؟ یا نه، اشکالاتی بوده است ولی به آن اشکالات اشاره نمی‌کنید؟

وی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: شما می‌گویید که آن مذاکرات منجر به این شد که جنگ نشود و نظام هم آن را کنترل می‌کرد، هم حرکات آقای جلیلی را نظام کنترل می‌کند و هم حرکات شما را کنترل می‌کرد؛ ولی بحث من این بود که آیا نمی‌شد شما با هزینه کمتری این کار را انجام می‌دادید؟

محسن رضایی همچنین گفت: شما ببینید سؤال من چقدر مؤدبانه است، آقای روحانی اگر بخواهد با این عصبانیت و به این شکل داد و بیداد کردن، سکان کشور را به دست گیرد، خدا رحم کند به این کشور.

وی خاطرنشان کرد: ما باید خونسردی‌مان را حفظ کنیم، بنده کسی را تخریب نکردم و تنها یک سؤال مؤدبانه پرسیدم، یک زمانی ما واقعا در حال تحریم نبودیم ولی فکر می‌کردیم تحریم می‌شویم، اشتباه کردیم، ما در حال تحریم نبودیم، احتمال جنگ بود اما جنگ را از طریق دیگری هم می‌شد کنترل کرد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه یک زمانی ما واقعا در حال تحریم بودیم، آقایان گفتند یک کاغذ پاره‌ای بیش نیست، تصریح کرد: اتفاقا من اشکال اساسی را به سیاست خارجی در مسئله تشخیص می‌دانم، یک وقت‌هایی جنگ نیست، شما فکر می‌کنید جنگ می‌شود، می‌دانید در این شرایط کشور چه هزینه عظیمی را خواهد پرداخت؟ یک تشخیص غلط می‌تواند مشکلاتی درست کند.

وی اضافه کرد: ما که می‌خواهیم خودمان را در معرض انتخاب مردم قرار دهیم، باید طوری صحبت کنیم که اگر اشتباهاتی هم بوده، گفته شود که مردم بتوانند تصمیم‌گیری کنند و بر آن اساس عمل شود.

حسن روحانی در خاتمه گفت: من نه عصبانی شدم، نه ناراحت شدم، البته با صدای رسا بایستی پاسخ می‌دادم چون‌ اشکالات مطرح شده اشکالات توهین‌آمیزی بود و من لازم بود با صدای رسا برای ملت عزیز توضیح دهم.

قالیباف در پاسخ به روحانی تاکید کرد که بنده درباره اقوام گفتم که حقوق آنها تحقق نیافته است آن زمان شما دبیر شورای امنیت ملی بودید و می‌توانستید این کار را انجام دهید.

روحانی در پاسخ به وی، گفت: ما این کار را کردیم و مصوبه‌ای برای احقاق حقوق اقلیت‌های قومی و مذهبی صادر کردیم.

قالیباف در واکنش به گفته‌های وی با تاکید بر اینکه بهترین رابطه و ارتباط بین پلیس و دانشجویان در زمان مدیریت من بوده است، گفت: یک نمونه از حرکات گاز‌انبری که مطرح کرده‌اید را بیان کنید. بنده در مقابل لباس‌شخصی‌ها ایستادم و هزینه‌ آن را دادم. حرف این بود که آن زمان به دفتر تحکیم وحدت اجازه دهید تجمع کنند و شما گفتید دنبال دردسر هستید، ولش کنید.

روحانی در پاسخ گفت: من این حرف را گفتم؟ من گفتم اگر می‌خواهید دانشجوها بیایند و شما گازانبری برخورد کنید؟ این کار را نکنید؟

قالیباف پاسخ داد: نماینده رسمی دفتر تحکیم وحدت پس از موافقت با تجمع با بنده صحبت کرد قرار شد محل، سخنران و موضوع تجمع را بیان کند تا امنیت با من باشد.

قالیباف خطاب به روحانی، گفت: بنده شما را به عنوان فردی معتقد می‌شناسم بنده افتخار می‌کنم که رزمنده بوده‌‌ام و از کشور دفاع کرده‌ام.

وی ادامه داد: چرا در کوی دانشگاه آن اتفاقات افتاد اما در خوابگاه طرشت مشکلی پیش نیامد؟ چون پلیس در طرشت هم از لباس‌شخصی‌ها و هم از آن طرفی‌ها کتک خورد.

غرضی کاندیدای دیگر انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از عملکرد این دو کاندیدا گفت: این اتفاقات مربوط به گذشته است باید به آینده فکر کرد، این دو بزرگوار بین هم اختلاف دارند اینها چه به درد مردم می‌خورد که مطرح شود؟ از بحث‌های دوطرفه کسی سود نمی‌برد این بحث‌ها دعوای بین احزاب است چرا کسی برنامه‌اش را ارائه نمی‌دهد؟ همه برنامه‌های عرفانی و ادبی ارائه می‌دهند پس سیاست‌های داخلی و خارجی چه می‌شود؟

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.