• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 4005)
سه شنبه 17/2/1392 - 14:16 -0 تشکر 601984
به کی رای میدی؟ چرا؟

سلام دوستان 
انتخابات نزدیکه و مهمترین مساله سیاسی روز هم همین انتخاباته که همه جا صحبت از اونه.
سر اومدن یا نیومدن بعضیها هم حرف و حدیث زیاده 



با این حال تعدادی هم رسما کاندیدا شدند و از امروز باید برای ثبت نام اقدام کند.


حالا از شما می پرسم 
به کی رای میدی؟چرا؟

این چراش خیلی مهمه. به نظر شما رئیس جمهور آینده باید چه خصوصیاتی داشته باشه که لازمه در کاندیدای مورد نظر ما باشه؟؟ 



فقط خواهش می کنم رعایت احترام و ادب رو نسبت به همه کاندیدها لحاظ کنید.


با سپاس 

خدا در همین نزدیکی است
دوشنبه 30/2/1392 - 12:6 - 0 تشکر 604889

چرا دکتر جلیلی؟

محمدمهدی فاطمی صدر

و آن چه این روزها پیش روی ما است باز از هم‌این اصناف است، به علاوه‌ی کسانی که زمانی در ساختارهایی حوزوی با فقه مأنوس بوده‌اند و در فضای عملی آن را آزموده‌اند. یعنی در جبهه‌ی یاران انقلاب اولین ملاک در انتخاب رئیس جمهور نسبت او با امر فقاهت است و به بیان ساده‌تر میزان هم‌زبانی او با امام مجتهد امت.



تریبون مستضعفین-محمدمهدی فاطمی صدر


اصلح افقه است


 داعیه‌ی بزرگ انقلاب اسلامی پیاده کردن فقه به مثابه تئوری اداره‌ی انسان از گه‌واره تا گور بود؛ و هم‌این است که این تکلیف در بالاترین سطح به یک فقیه مجتهد سپرده شده است؛ یعنی اولین وظیفه‌ی امام امت امتداد انقلاب اسلامی برای تحقق آرمان جمهوری “اسلامی” است.


و شاید تنها حضور یک فقیه مجتهد در رأس حکومت کافی بود اگر ما روند تمدن‌سازی را به پایان برده بودیم و جمهوری به مقصد اسلامی خویش رسیده بود؛ چه در سازوکارهای ایستای جمهوری تمشیت آتیه هم‌آن تقلید بهینه از پیشینه است. به این معنا در جمهوری ایستا همه‌ی امور تابع رویه‌هایی شناخته‌شده هستند و هیچ امر مستحدثه‌یی در مقابل نیست.


با این توصیف جریان پرشتاب انقلاب را نه‌می‌توان به تقلید اداره کرد و همه‌ی ارکان انقلاب ناگزیر از مراتبی از اجتهاد هستند. و اگر چه در نه‌بود این اجتهاد می‌توان به  تقلید بسنده کرد، اما به هر اندازه که به عرض تقلید ما افزوده می‌شود، از عمق انقلابی‌گری ما کاسته می‌شود؛ و خواه‌ناخواه همه‌ی بار انقلاب بر دوش ره‌بر مجتهد انقلاب خواهد ماند.


یعنی حالت آرمانی آن است که اگر چه امام مرجع فقهی امت است، سائر ارکان انقلاب نیز خود در این سپهر به اجتهاد مشغول باشند؛ چه جمهوری محصول انقلاب است و انقلاب چیزی جز به اسلام آوردن تمام امور در تمام مراتب نیست، و این جز از یک فقیه ساخته نیست.


با این همه واقعیت سازمان معرفتی ما این است که رسیدن به این نقطه‌ی آرمانی زودیاب نیست؛ چه جمع مدیر و مدبر و مجتهد بودن در یک فرد دش‌وار، و انقلابی بودن و انقلابی ماندن او دش‌وارتر است.


مطلب آن است که با گذر از ره‌بر و رئیس دیوان قضاء، در طول حیات حکومت اسلامی ما تنها یک رئیس دولت داشته‌ییم که مجتهد بوده است و به این اجتهاد در چارچوبی انقلابی التزام می‌ورزیده است: آیت‌الله سیدعلی حسینی خامنه‌یی.


باقی رؤسای دولت یا مقلدانی صرف بوده‌اند و یا مجتهدانی که فقه جواهری در حاکمیت آن‌ّ‌ها جلوه‌یی نه‌داشته است و یا معممینی که از اساس اعتقادی به حکومت فقهی نه‌داشته‌اند.


و این بی‌نسبتی با تفقه گاه به لغزش در بدیهیات و افتادن آن‌ها به دام شبهه و خرافه و مهلکه‌هایی اسف‌بار انجامیده است؛ به این دلیل ساده که دست آن‌ها از مبادی اصیل معرفت دینی کوتاه بوده است.


و آن چه این روزها پیش روی ما است باز از هم‌این اصناف است، به علاوه‌ی کسانی که زمانی در ساختارهایی حوزوی با فقه مأنوس بوده‌اند و در فضای عملی آن را آزموده‌اند. یعنی در جبهه‌ی یاران انقلاب اولین ملاک در انتخاب رئیس جمهور نسبت او با امر فقاهت است و به بیان ساده‌تر میزان هم‌زبانی او با امام مجتهد امت.


یعنی اعتقاد به فقاهت تنها گام اول است و گام دوم التزام به آن است، اما گام سوم اتصال به این امر است. یعنی از میان نام‌زدهای گفت‌مان انقلاب کدام یک بیش از سائرین فقه خوانده است و فقه را به عمل آورده است؟


یعنی اگر فقه را علم اداره‌ی انسان در سطوح فردی و اجتماعی به‌دانیم اصلح افراد برای اداره‌ی جامعه، با عبور از همه‌ی ملاک‌های دیگر، افقه آن‌ها است؛ حال اگر فقیه مطلق بود که چه آرمانی و اگر نه طلبه‌یی فقه‌خوانده‌ که آیه و روایت دیده و ذائقه‌ی شریعت را چشیده است

دوشنبه 30/2/1392 - 16:20 - 0 تشکر 604971

واقعادرست فرمودیدمن وهمه اعضای خانوادم باشماونظرتون موافقیم.ممنون بابت نظردرستتون

دوشنبه 6/3/1392 - 10:16 - 0 تشکر 606475

با سلام
به گفته یکی از عالمان سه گروه برای نامزدی وارد انتخابات می شوند :
. اولیاال... که شهادت طلب هستند
. طاغوتیان و اهل فسق
. احمق ها

ولی بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری و عالمان جامعه ، نامزد ها باید :
. در برابر حق تسلیم باشند .
. فریب لبخند های دشمن را نخورند . 
. روش بحث جدلی نداشته باشند
. در پیشبرد اهداف جامعه منطق و عقل را کنار نگذارند
. برای آن حرف هایی که می زنند آیا در زندگی خود هزینه کرده اند و یا فقط شعار است .
. توانسته اند از زندگی اشرافی و آشنا بازی دوری کرده و خود را نزدیک مردم نگه دارند .
. همواره از نخبگان کشور در پیشبرد امور بهره گیرند .

امیدوارم مردم ایران مثل گذشته با صلابت در این انتخابات شرکت و فرد اصلح را برگزینند . به امید آینده ای بهتر.

چهارشنبه 8/3/1392 - 19:59 - 0 تشکر 607057

به هیچکس!!!!

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

شنبه 11/3/1392 - 18:39 - 0 تشکر 607846

سلام
یه نکته برام جالب بود که یکی از دوستان صمیمی خواهرم که یک مسیحی(ارتدکس) بشدت معتقد هستش علی رغم خیلی نارضایتی ها و انتظارات برآورده نشده،  با خواهرم در مورد تصمیمش مبنی بر شرکت در انتخابات صحبت کرد. و البته فعلا کاندیدای خاصی رو مد نظر نداده. اما گفت که حتما شرکت میکنه. مثل چهارسال پیش که شرکت کرد (به آقای موسوی هم رأی داده بود!) اون وقت بعضی ها...............

---------
گزینه اول من "فعلا": آقای دکتر محمدباقر قالیباف
چون عملگراتر از بقیه بنظرم میرسند. و خیلی از ملاک های کلیدی مدنظرم رو دارند.
بعد مناظره ها که تصمیم قطعی رو گرفتم بیشتر در موردش صحبت میکنم.

یک نیمه ی من شعور افلاطون است، یک نیمه ی دیگرم دل مجنون است،،،من بر لب تیغ راه رفتم یک عمر،این رنگ حنا نیست به پایم، خون است

 


شنبه 11/3/1392 - 20:1 - 0 تشکر 607849

سلام



من به کسی رأی میدم که حرفهاش و سابقه اش به سخنان و معیارهای رهبری نزدیک تر باشه.



اصلح یعنی میان چند صالح اونیکه برتر هست رو انتخاب کنی



و من به آقای دکتر جلیلی رأی میدم



چون هم باتقواست

هم تخصص داره

و هم تکنوکرات نیست و یک مدیریت جهادی داره که در تک تک حرفهاش همچین چیزی هست. 

همچنین فقط حرف نمیزنه. تنها نامزدی که از همه کمتر حرف میزنه دکتر جلیلی هست

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 11/3/1392 - 22:55 - 0 تشکر 607876

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;607849]
سلام



من به کسی رأی میدم که حرفهاش و سابقه اش به سخنان و معیارهای رهبری نزدیک تر باشه.



اصلح یعنی میان چند صالح اونیکه برتر هست رو انتخاب کنی



و من به آقای دکتر جلیلی رأی میدم



چون هم باتقواست

هم تخصص داره

و هم تکنوکرات نیست و یک مدیریت جهادی داره که در تک تک حرفهاش همچین چیزی هست. 

همچنین فقط حرف نمیزنه. تنها نامزدی که از همه کمتر حرف میزنه دکتر جلیلی هست


سلام
خوبه به این نکته اشاره کردی...یه نکته ای که در جهت ضدتبلیغ و تخریب آقای قالیباف استفاده می کنند و ایشون خودشون به طور مبسوط جواب این شبهه رو دادند:(خواهشا حتما بخونید که سوءتفاهم ها برطرف بشه!)

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف  به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌ شیراز در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی این دانشگاه حضور پیدا کرده بود.(نشر 13/2/92)


«وی در پاسخ به این سؤال که آیا شما تکنوکرات هستید و تفسیرتان از تکنوکرات چیست با انتقاد از بی‌اخلاقی‌ها گفت: من نمی‌دانم چگونه بچه رزمنده‌ای که به جبهه می‌رود و روزهای اول اسلحه کلاشینکف و ژ3 هم نداشیم و در جنگل‌های فولی آباد با تفنگ ام1 به شناسایی می‌رفتیم و دشمن تا بن و دندان مسلح بود، مایی که با ام 1 می‌رفتیم به جنگ دشمن، کجا با ادبیات تکنوکراسی سازگاری دارد، این بداخلاقی ها را انسان متعجب می‌شود، کاش انقلابی که اساسش اخلاق بود رعایت می‌کردیم.

قالیباف اضافه‌کرد: خوب است دوستان بدانند در پایان سال گذشته کنفرانس بین‌المللی در حوزه حمل و نقل و نقش فناوری اطلاعات برگزار شد که در آن بیش از 40 نفر از دانشگاه‌های معتبر دنیا به همراه اساتید خودمان شرکت کرده بودند و بنده حدود 25 دقیقه صحبت کردم چون بخش فناوری بود آنجا بحث کردم که نقش فن آوری یعنی تکنوکراسی به معنای فن سالاری، اینجا حتما فن سالاری مورد قبول ماست و فن سالاری امکان ندارد مگر بر بستر عقلانیت و همانجا به این موضوع اشاره کردم که ما اینجا به عنوان یک کشور اسلامی به عقلانیت که می‌رسیم مسیرمان دوگانه می‌شود؛ ما عقلانیت ابزاری را قبول نداریم ما عقلانیتی که متصل به وحی الهی است مد نظر ماست لذا فن سالاری و تکنوکراسی را به عنوان یک وسیله قبول داریم ولی هرگز هدف نیست.

شهردار تهران افزود: حال بداخلاقی اینجاست که می‌گویند بنده یک تکنوکراتم، در حالى که حضرت آقا  که در مورد18 سال پیش در مشهد صحبت می‌کردند، فرمودند در حوزه نفت این کار را انجام می‌دادند با یک رفتار تکنوکراتی، به نظر بنده خواستند بگویند این کار بدون مجاهدت و مدیریت جهادی انجام نمی‌شود، بعد این را به آن وصل می‌کنند در حالی‌که خودشان را به آن راه می‌زنند و این را نمی‌گویند که حضرت آقا خواسته شان در ان بحث این بوده که ما وابستگی خود را به نفت کاهش بدهیم؛ اینها که این حرف را می زنند نگاه کنند که در دولت مورد تایید خودشان وابستگی به نفت را  بالابردند یا پایین اوردند، در حقیقت آب به آسیاب‌ تکنوکراسی ریختند ولی شعار ضد تکنوکراسی می‌دهند.

-----------------------------------------

در ضمن دهکده جان ممنون میشم برام توضیح بدی مدیریت جهادی یعنی چه

-----------------------------------------

اینجا کم حرف زدن لزوما خوب نیست چون مردم حق دارند و نیاز دارند که بیشتر و بهتر کاندیدا رو و برنامه هاش رو بشناسند و خودشون قضاوت کنند. اونم حرفایی همه فهم نه در سطح دانشگاهی و تخصصی!

یک نیمه ی من شعور افلاطون است، یک نیمه ی دیگرم دل مجنون است،،،من بر لب تیغ راه رفتم یک عمر،این رنگ حنا نیست به پایم، خون است

 


يکشنبه 12/3/1392 - 0:1 - 0 تشکر 607888

سلام
فعلا: من رای میدم. حتما!! :)
اما به کی؟
حقیقتش هنوز تصمیم نگرفتم. گزینه هایی مد نظرم هست.
تا الان برداشت من این بوده:
- جناب آقای قالیباف به نظرم مهره فعال و عمل گرایی هستند. بهتره بگم نکته بارز ایشون "کارنامه" دار بودنشون هست هرچند مدیریت ناجا و مدیریت شهرداری نمیتونه در قیاس با مدیریت یه کشور قرار بگیره.
- جناب آقای رضایی هم به نظرم بسیار فعال و علم گرا هستند. بازم به نظرم میشه گفت ایشون "برنامه دار" تر از بقیه کاندیداها هستند. البته مدیریت سپاه در دوران جنگ تحمیلی هم میتونه "کارنامه" موفقی براشون به حساب بیاد. باز هرچند نمیشه خیلی با مدیریت یه کشور مقایسه اش کرد.
- در مورد جناب آقای جلیلی فکر می کنم ایشون به گفتمان انقلاب توجه دارند یعنی یه ایده آل گرا هستند. اما نکته ای که هست اینه که ایشون به نظر می رسه نماینده دولتی هستند که وضع موجود نتیجه کلی عملکرد اون هست یا حداقل نقش زیادی در به وجود آوردنش داره. بنابراین خیلی علاقه ندارم به "شعار"های خوب ایشون دل ببندم یعنی فکر می کنم نتونه در عمل محقق بشه.
- جناب اقای ولایتی هم گزینه بدی نیستند. ایشون ولایت مدار هستند. میانه رو هستند. متین و باوقار هستند. بداخلاقی ازشون ندیدم. صبور هستند و به نظرم حداقل در زمینه سیاست خارجی می تونن خیلی بهتر از شرایط فعلی عمل کنند.
- آقای روحانی رو هم از این جهت که حرف دل خیلی از مردم رو در مورد داستانهای 88 گفتند و کمی از تاثر جمع قابل توجهی از مردم بابت توهین هایی که ناعادلانه به جناب آقای هاشمی شد، رو کمتر کردند، ازشون سپاسگزارم. ولی فکر می کنم جناب آقایان قالیباف، رضایی و ولایتی گزینه های خیلی بهتری از ایشون هستند برا تصدی پست ریاست جمهوری.
بقیه رو در حدی ندیدم که بتونن کشور رو حداقل در این شرایط خاص داخلی و خارجی مدیریت کنند. البته انسان های شریف، و مدیر و بزرگی هستند بلا شک.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 12/3/1392 - 12:46 - 0 تشکر 607994

بسم الله

تا احتمال 95% به هیچ كس رای نمیدم :)

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
يکشنبه 12/3/1392 - 13:45 - 0 تشکر 607999

medman گفته است :
[quote=medman;497712;607888]سلام
فعلا: من رای میدم. حتما!! :)
اما به کی؟
حقیقتش هنوز تصمیم نگرفتم. گزینه هایی مد نظرم هست.
تا الان برداشت من این بوده:
- جناب آقای قالیباف به نظرم مهره فعال و عمل گرایی هستند. بهتره بگم نکته بارز ایشون "کارنامه" دار بودنشون هست هرچند مدیریت ناجا و مدیریت شهرداری نمیتونه در قیاس با مدیریت یه کشور قرار بگیره.
- جناب آقای رضایی هم به نظرم بسیار فعال و علم گرا هستند. بازم به نظرم میشه گفت ایشون "برنامه دار" تر از بقیه کاندیداها هستند. البته مدیریت سپاه در دوران جنگ تحمیلی هم میتونه "کارنامه" موفقی براشون به حساب بیاد. باز هرچند نمیشه خیلی با مدیریت یه کشور مقایسه اش کرد.
- در مورد جناب آقای جلیلی فکر می کنم ایشون به گفتمان انقلاب توجه دارند یعنی یه ایده آل گرا هستند. اما نکته ای که هست اینه که ایشون به نظر می رسه نماینده دولتی هستند که وضع موجود نتیجه کلی عملکرد اون هست یا حداقل نقش زیادی در به وجود آوردنش داره. بنابراین خیلی علاقه ندارم به "شعار"های خوب ایشون دل ببندم یعنی فکر می کنم نتونه در عمل محقق بشه.
- جناب اقای ولایتی هم گزینه بدی نیستند. ایشون ولایت مدار هستند. میانه رو هستند. متین و باوقار هستند. بداخلاقی ازشون ندیدم. صبور هستند و به نظرم حداقل در زمینه سیاست خارجی می تونن خیلی بهتر از شرایط فعلی عمل کنند.
- آقای روحانی رو هم از این جهت که حرف دل خیلی از مردم رو در مورد داستانهای 88 گفتند و کمی از تاثر جمع قابل توجهی از مردم بابت توهین هایی که ناعادلانه به جناب آقای هاشمی شد، رو کمتر کردند، ازشون سپاسگزارم. ولی فکر می کنم جناب آقایان قالیباف، رضایی و ولایتی گزینه های خیلی بهتری از ایشون هستند برا تصدی پست ریاست جمهوری.
بقیه رو در حدی ندیدم که بتونن کشور رو حداقل در این شرایط خاص داخلی و خارجی مدیریت کنند. البته انسان های شریف، و مدیر و بزرگی هستند بلا شک.


به نام خدا و سلام

جانا سخن از زبان ما می گویی!!

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.