جویدن کامل غذا ؛ در آزمایشاتی که بر روی ۳ دسته از افراد برای نشان دادن تأثیر عمل جویدن در گوارش مواد غذائی انجام شد، از دسته اول که غذای کاملی به آنها داده بودند خواسته شد که غذا را با حالت معمولی و یا تندتر از حد معمول بخورند . به دسته دوم و سوم به ترتیب به میزان یک دوم و یک سوم غذای دسته اول داده شد و از آن ها خواسته شد که غذای خود را به آرامی صرف کنند . بعد از یک ماه مشاهده شد که دسته دوم و سوم یعنی آنهایی که غذای کمتری مصرف کرده بودند اما خوب جویده بودند به خیلی قوی تر و شاداب تر از دسته اول بودند