• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1722)
پنج شنبه 9/6/1391 - 10:12 -0 تشکر 534868
سزارین

متاسفانه این روزها زایمان به روش سزارین به یک مد در جامعه تبدیل شده و بسیاری از خانم‌ها بدون هیچ تفکری و تنها به دلیل ترس از درد زایمان طبیعی، سزارین را انتخاب می‌کنند. البته انجام عمل سزارین، مزایا و معایبی دارد که لازم است با دقت به آن توجه کرد. اما بدون تردید می‌توان گفت که زایمان سزارین انتخابی توسط مادر عوارض زیادی را به همراه دارد.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:23 - 0 تشکر 534891

سزارین آسم می‌آورد



والدین با تصمیم‌های خود، بر سرنوشت آینده فرزندان‌شان تاثیر می‌گذارند و یکی از مهم‌ترین این تصمیم‌ها، برنامه‌ریزی برای چگونه به دنیا آمدن آنهاست که هر روز محققان شواهد تازه‌ای از تاثیر آن بر سلامت کودکان ارائه می‌کنند.

تازه‌ترین مطالعات نشان داده است نوزادانی که از راه سزارین به دنیا آمده‌اند، در سن 18 سالگی، بیش از دیگران احتمال دارد که دچار آسم شوند. این در حالی است که مطالعات متعددی نیز از سلامت بیشتر خود مادران، در زایمان طبیعی، نسبت به زایمان سزارین، خبر داده بودند.

مطالعه جدید را محققان نروژی در دانشگاه برگن انجام داده‌اند و خبرگزاری رویترز آن را گزارش کرده است.


براساس این گزارش، مطالعه مذکور از چند جنبه موضوع را بررسی کرده است؛ یکی نوع زایمان از لحاظ طبیعی (واژینال) یا سزارین؛ و در زایمان‌های سزارین، از لحاظ اورژانس بودن یا برنامه‌ریزی‌شده بودن.


همچنین استفاده از وسایل کمکی در زایمان‌های واژینال نیز ثبت شده است. بیش از یک میلیون و 700 هزار مورد زایمان بررسی شد و وضعیت فرزندان ماحصل آن، از لحاظ ابتلا به آسم، در سن 18 سالگی، ارزیابی شد.


نتایج نشان‌دهنده این واقعیت بود که انجام زایمان به طریقه سزارین، می‌تواند احتمال بروز آسم را تا 50 درصد، نسبت به موارد زایمان واژینال خودبه‌خودی و بدون مداخله، افزایش دهد.

اما نکته جالب اینکه استفاده از وسایل کمکی، مانند فورسپس یا وکیوم نیز، با افزایش حدود 19 درصدی احتمال ابتلا به این بیماری همراه بود. همچنین زایمان‌های سزارینی که به‌صورت اورژانس انجام شده بودند، خطر ابتلا به آسم را در فرزندان ماحصل آن، تا نزدیک به 14‌درصد افزایش داده بودند.


فرضیه‌های مختلفی در مورد چگونگی رابطه شیوه تولد یک فرد با بروز آسم در او وجود دارد. یکی از توجیه‌های محققان در این مورد آن است که وقتی زایمان از راه کانال طبیعی آن - یعنی واژن مادر- اتفاق نمی‌افتد، نوزاد امکان مواجهه با باکتری‌هایی که به‌طور طبیعی در این مجرا زندگی می‌کنند، نمی‌یابد.


این عدم‌مواجهه زودرس، می‌تواند تکامل سیستم ایمنی او را تحت‌تأثیر قرار دهد و آن را متوقف کند. توجیه دیگر این است که دردهای طبیعی مادر در هنگام زایمان واژینال، باعث ترشح هورمون‌های استرسی مانند کورتیزول در او می‌شود و این درست همان هورمون‌هایی است که برای تکامل بافت ریه نوزاد لازم است.


مطالعات متعدد نشان داده‌اند که احتمال بروز سندرم زجر تنفسی نوزاد، در نوزادانی که به شیوه سزارین به دنیا می‌آیند، بیشتر از سایر نوزادان است.


یکی از مطالعات انجام‌شده در این زمینه که کار محققان دانشگاه آروس در سال گذشته بود، حاکی از این حقیقت است که نوزادان ماحصل زایمان سزارین، تا 4 برابر بیشتر از سایر نوزادان در معرض خطر نارس‌بودن ریه هستند و به همین علت بیشتر امکان دارد که پایشان به بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان باز شود.


محققان مجری این مطالعه اخیر، عقیده دارند احتمالا این بلوغ ناکافی در زمان تولد، ممکن است اثرات درازمدتی، بیش از آنچه تاکنون تصور می‌شد، داشته باشد و به این ترتیب باعث بروز حساسیت تنفسی یا آسم در این کودکان، در سال‌های بعدی شود.


با این حال، هیچ‌کدام از این فرضیه‌ها، نمی‌تواند توجیه مناسبی برای این نکته ارائه دهد که چرا استفاده از وسایل کمکی، مانند فورسپس و وکیوم و نیز زایمان سزارین اورژانس، با خطر بالاتر ابتلا به آسم همراه است.


محققان می‌گویند به‌نظر می‌رسد هنوز حقایق پنهان زیادی در فرایند طبیعی زایمان وجود دارد که مطالعات بعدی باید پرده از راز آنها بردارد؛ حقایقی که هم سلامت مادر و هم سلامت فرزند او را - هم در کوتاه‌مدت و هم در درازمدت‌- به ارمغان خواهد آورد.


پنج شنبه 9/6/1391 - 10:24 - 0 تشکر 534892

سزارینی‌ها بیشتر سکته می‌کنند

در فواید زایمان طبیعی، سخن‌های بسیار می‌توان گفت، اما تازه‌ترین مطالعات نشان داده که انجام زایمان به روش سزارین ممکن است خطر دیگری، علاوه بر خطرهای پیشتر گفته شده داشته باشد و آن بالا رفتن احتمال سکته مغزی است.

به گزارش رویترز، مطالعات محققان دانشگاه تایپه در فاصله 3، 6 و 12 ماه بعد از زایمان،  نشان داده است که زنانی که زایمان‌شان به روش سزارین بوده است، به ترتیب، 67، 61 و 49 درصد بیشتر از زنانی که طبیعی زائیده‌اند، احتمال دارد که سکته کنند.

البته محققان اشاره کرده‌اند که خطر کلی بروز سکته بعد از زایمان در زنان مورد مطالعه بسیار پایین است؛ در زنان به روش واژینال و طبیعی، 5 صدم درصد و در زنان به روش سزارین، 8 صدم درصد.

اما آنها مقایسه این اعداد را حاوی معنا و پیام مهمی می‌دانند. آنها می‌گویند این تفاوت بین احتمال بروز سکته، به لحاظ آماری معنادار است و نشان‌دهنده بروز نوعی اختلال در سیستم عروقی زنانی است که به هر دلیل تحت زایمان سزارین قرار می‌گیرند.

این محققان در گزارش مطالعه‌شان در شماره آوریل نشریه بیماری‌های زنان و زایمان آمریکا تاکید می‌کنند که مطالعاتی از این دست می‌تواند به درک بهتر سازوکار اتفاق‌افتاده در حین زایمان سزارین کمک کند و به این ترتیب راه را برای کم کردن این گونه عوارض ناخوشایند هموار کند.

یک فایده دیگر مطالعاتی از این دست،  می‌تواند هشداری باشد برای زنان باردار؛ آنهایی که نگران عوارض احتمالی زایمان طبیعی هستند یا احتمالا از زایمان طبیعی می‌هراسند و گمان می‌کنند تحمل دردهای زایمانی را ندارند.

این مطالعه جدید می‌تواند به آنها در تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر کمک کند؛ نکته‌ای که به خصوص در مورد زنان کشورمان، بااهمیت به نظر می‌رسد. توضیح اینکه زایمان سزارین، گاهی وقت‌ها از روی ضرورت انجام می‌شود، گاهی اوقات هم تنها به انتخاب مادر و بیشتر به خاطر ترسی که آنها از دردهای زایمانی و عوارض آن دارند.

آمارها می‌گوید حداقل در نیمی از موارد، سزارین به‌دلیل ترس از درد زایمان طبیعی انجام می‌شود، یعنی هیچ ضرورت پزشکی، برای سلامت مادر یا جنینش، جهت انجام این عمل جراحی وجود ندارد.

شاید اگر زنان باردار و مادران آینده، از خطرهای احتمالی سزارین برای خود و نوزادشان آگاه می‌شدند، به همین راحتی آن را انتخاب نمی‌کردند. از خطرهای سزارین، که شاید کمتر گفته شده، یکی هم خطری است که محققان دانشگاه آروس، سال گذشته در مورد آن به نتیجه رسیدند.

مطالعات این محققان حاکی از این حقیقت است که زایمان سزارین می‌تواند احتمال مشکلات تنفسی را در نوزادان بالا ببرد. این مطالعه نشان داده است که نوزادان ماحصل زایمان سزارین، تا 4 برابر بیشتر از سایر نوزادان در معرض خطر نارس بودن ریه هستند و به همین علت بیشتر امکان دارد که پایشان به بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان باز شود.

دردهای زایمانی، می‌تواند باعث ترشح بیشتر هورمون کورتیزول در مادر شود، هورمونی که نوزاد برای بالغ شدن ریه‌هایش و کسب آمادگی برای تنفس در هوای آزاد، به آن نیاز دارد.

اما وقتی مادری قبل از شروع درد زایمانی، به اتاق عمل برود و نوزادش را با برشی در شکم، به دنیا بیاورد، دیگر فرصتی برای بلوغ ریه‌های نوزاد باقی نمی‌ماند.

مطالعه دیگری که نتایج آن سال گذشته منتشر شده بود، نشان می‌داد احتمال مرگ مادران در زمان زایمان، وقتی که به روش سزارین باشد، خیلی بیشتر از سایر مادران است.

در این مطالعه که در دانشگاه آکسفورد انجام شده، مشخص شده زایمان به روش سزارین می‌تواند تا 4 برابر خطر مرگ مادر را بالا ببرد؛ که البته عوامل گوناگونی در مرگ این مادران دخالت داشته‌اند.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:24 - 0 تشکر 534893

این زنان در مقایسه با زنان پیش از خود چه تفاوتی كرده اند؟!



به نظر می رسد با وجود شیوه های نوین پزشكی ، این زنان دیگر حاضر به تحمل درد و رنج زایمان طبیعی نیستند. مسئول كلینیك می گوید: «انگیزه اغلب زنان از زایمان به شیوه سزارین، كاهش آستانه درد است.» و با مثالی كه می زند بر این نكته صحه می گذارد:
« از هر ۱۰ زن بارداری كه به این مركز مراجعه می كنند، ۵ نفر آنها تصمیم قطعی برای زایمان به شكل سزارین دارند. ۳ نفر بین انتخاب زایمان طبیعی و سزارین مرددند و منتظر اعلام نظر پزشك می مانند و فقط ۲ نفر به قطع و یقین می خواهند به شكل طبیعی زایمان كنند. »
نه فقط در تهران ، بلكه وضعیت در شهرستان ها نیز همین گونه است. دكتر« پردیس بهرامیان » جراح و متخصص زنان و زایمان می گوید: « در شهرهای كوچك كه تا چند سال پیش یك سزارین هم انجام نمی شد، زایمان به روش سزارین افزایش یافته است.»
به این ترتیب شاید به زودی پرونده زایمان طبیعی برای همیشه بسته شود و از آن فقط خاطره ای در نقل قول های مادران و مادربزرگ ها باقی بماند!




البته سزارین روشی است که اگر به موقع و در هنگام نیاز از آن استفاده شود، می‌تواند مادر و نوزاد را از شر مشکلات حین زایمان در شرایطی خاص (مانند عدم پیشرفت زایمان و فشار خون بالای مادر) نجات دهد. بنابراین سزارین در این شرایط خاص نه تنها خوب بلکه ضروری است، اما متاسفانه بیشتر سزارین­ها از نوع غیر ضروری بوده و فقط به خواست مادر و نا­آگاهانه انجام می­شود.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:25 - 0 تشکر 534894

شرایطی که عمل سزارین ضروری است



در صورتی که فرد قبلا سزارین کرده باشد.
زمانی که فرزند در رحم مدفوع کرده باشد.
جفت سر راهی
رگ سر راهی
نمایش بند ناف
دیسترس جنین در سن بالای ۲۴ هفته
دیستوشی زایمان (مانند توقف زایمانی، عدم تناسب سر جنین با لگن مادر)
پرولاپس بند ناف
وجود تب خال تناسلی
دو قلویی وقتی که جنین اول با نمایش سر نباشد
دوقلوهای منوآمنیونی
جنین بزرگتر از ۴.۵ کیلوگرم
وجود ناهنجاری های رحمی در مادر(رحم دوشاخ)

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:26 - 0 تشکر 534895

چرا در ایران آمار میزان سزارین ابخ طور غیر متعارف بالا رفته است؟

علل زیادی برای این سوال وجود دارد و به گفته برخی متخصصین بارزترین علت آن پیشرفت پزشکی و تکنولوژی می باشد که در مواقع خطر برای مادر و جنین مفید واقع می شود

برای مثال خطرات عمل جراحی برای مادر خیلی کاهش یافته است (به علت امکانات بیهوشی، انتقال خون و آنتی بیوتیکها). مراقبتهای نوزادی نیز پیشرفت کرده و خطرات سزارین برای نوزاد نیز کاهش یافته است. همچنین روشهای بهتری برای تعیین سلامت جنین در حین دردهای زایمانی وجود دارند. بنابراین بامشاهده علایم خطر برای جنین ویا مادر در حین دردهای زایمانی  می توان فوراً او را سزارین نمود، در حالی که این امکانات در۲۰ سال پیش وجود نداشت.یک علت دیگر از منشاء پزشکان می باشد. متأسفانه برخی از پزشکان به خاطر اینکه ریسک یک زایمان مثلاً با دستگاه (واکیوم و یا فورسپس) را متحمل نشوند فوراً بیمار را سزارین می کنند و البته هزینه بیشتری نیز صورت می کنند.

 انتخاب مادران و تفکر اشتباه زنان

علت دیگر افزایش تعداد سزارین، خود بیماران هستند. متأسفانه برخی از خانمها سزارین را مثل یک پدیده مد می پندارند و فکر می کنند که هر کس مدرن تر و یا امروزی تر است باید سزارین شود و حتی اصطلاحاتی مانند این که زایمان طبیعی یک نوع ((توحش)) است نیز گفته شده است. برخی هم فکر می کنند سزارین برای نوزادشان بهتر است، چرا که ((فشار)) برروی سر بچه وارد نمی شود. باید به چنین خانمهایی تذکر داد که همین فشاری که جنین تحمل می کند برای او حتی مفید هم هست چرا که با حالت مکشی که ایجاد می کند ریه های او راپاک می نماید. به همین علت است که نوزادان زایمان طبیعی مشکلات تنفسی کمتری نسبت به سزارینی ها دارند. از بابت فشار بر روی سر جنین نیز نباید نگران باشند چون استخوانهای سراو به نحوی هستند که این فشار را به خوبی تحمل می کنند و هیچ عارضه ای برای نوزاد پیش نمی آورد، مگر در مواردی که سر جنین نسبت به لگن مادر بزرگ باشد که دراین مواقع سزارین برای مادر و جنین مفید و ضروری می باشد. حتی در یک تحقیق روشن شد بچه هایی که با روش طبیعی به دنیا آمده اند، بهره هوشی بالاتردارند (باهوشترند). از نظر مد و مدرنی باید بدانند که امروزه در کشورهای پیشرفته زایمان طبیعی را یک موفقیت بزرگ برای زنان می دانند و سزارین را یک شکست تلقی می کنند بطوری که کلوپهای حمایت از سزارینی ها تشکیل می شود تا آنها را از نظر روحی حمایت کنند چرا که معتقدند قادر به کسب یک موفقیت بزرگ نشده اند.

از نظر پیشرفته بودن هم باید تذکر داد که با این که سزارین یک عمل  پیشرفته می باشد ولی یک عمل جراحی بزرگی است که در صورتی که برای  بیمار واجب نباشد اصلاً عاقلانه نیست. امروزه در آمریکا هیچ پزشکی نمی تواند بدون یک علت پزشکی قابل قبولی اقدام به سزارین بیمار کند و چیزی بعنوان سزارین اختیاری که ما در ایران داریم، وجود ندارد. یعنی  اگر چنین کاری را انجام دهند از نظر قوانین پزشکی توبیخ می شوند!

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:28 - 0 تشکر 534896

دلایل مورد قبول برای اجرای یک سزارین


۱٫  عدم تطابق سرجنین بالگن مادر:

اغلب اینگونه موارد درموقع دردهای زایمانی مشخص می شوند.به این ترتیب که با وجود انقباضات زایمانی،پیشرفت زایمان خوب نیست ویا این که در معاینه داخلی متوجه این عدم تطابق می شوند.البته موارد تنگی ویا اختلاف اندازه بسیار فاحش،قبل از دردها ودر یک معاینه دقیق داخلی که توسط مامایا پزشکتان در ماه آخر صورت می گیرد مشخص می شود.

۲٫  زجرجنین:


زجر جنین به معنای تغییرات بارزدر تعداد ضربان قلب جنین است که نشان دهنده این موضوع می باشد که میزان اکسیژن خون او کافی نیست و مواد زاید خونش بیش از اندازه است . در این صورت معمولاً عمل سزارین بطور اورژانس انجام می شود .



۳٫  طرز قرار گرفتن غیر عادی جنین :

وضعیت طبیعی قرار گرفتن جنین به صورت سر به پایین وداخل لگن مادر است. اگر مثلاً جنین به صورت عرضی قرار گیرد امکان زایمان طبیعی وجود ندارد. در صورتی که پاهای جنین داخل لگن مادر باشد (سراو بالا باشد) در برخی موارد امکان زایمان طبیعی وجود دارد ولی اغلب مواقع سزارین راه انتخابی است.

۴٫  مشکلات مربوط به جفت و بند ناف:

اگر جدا شدن زودرس جفت صورت گیرد و یا جفت بجای این که در قسمت فوقانی رحم واقع شود، بر روی دهانه رحم قرار گیرد (جفت سرراهی)، بهترین روش زایمان همان سزارین می باشد. ممکن است در حین یک دوره دردهای طبیعی، ناگهان بند ناف جنین به داخل مجرای زایمانی و جلوی سر جنین لیز بخورد. در چنین حالتی بند ناف بین سر جنین و لگن مادر تحت فشار قرار می گیرد و جریان خون و اکسیژن به جنین قطع می گردد. این مورد نیزاز موارد سزارین اورژانس می باشد.

۵٫  سزارین قبلی :

قبلاً اعتقاد براین بود که اگر یک بار سزارین شد، باید همیشه سزارین شود. البته در برخی بیماران این قانون هنوز هم حاکم است ولی امروزه اعتقاد بر اینست که اگر علت سزارین قبلی در این حاملگی وجود ندارد (مثلاًحاملگی قبلی جنین بطور عرضی قرار داشته ولی دراین حاملگی جنین با باسر قرار دارد) و بیمار در یک بیمارستان مجهز قرار دارد می تواند تحت نظر یک متخصص زنان و زایمان، زایمانی طبیعی انجام دهد. باید بیماران تفهیم شوند که در صورتی که مورد منعی برای این اقدام وجود نداشته باشد، زایمان طبیعی بسیار مطمئن تر و بی خطرتر از یک عمل جراحی بزرگی مثل سزارین می باشد. عوارض مربوط به مادر و جنین کاهش می یابد و یک فاکتور مهم دیگر یعنی هزینه نیز کاهش می یابد . هزینه یک زایمان طبیعی حدود یک چهارم عمل سزارین می باشد . البته خانمهایی که قبلاًسزارین شده اند و برش روی رحمشان به صورت طولی انجام شده نمی توانند زایمان طبیعی داشته باشند. فقط خانمهایی که برش روی رحمشان عرضی بوده و مورد منعی برای زایمان طبیعی ندارند، می توانند به این فیض برسند. (معمولاًبرش روی شکم بابرش روی رحم مطابقت دارد اما گاهی اینطور نیست، بنابراین داشتن پرونده پزشکی باقید نوع برش روی رحم الزامی است).

۶٫  دخالتهای پزشکی بیش از اندازه در دوره دردهای زایمانی:

مصرف داروهای مسکن زودتر از موقع و یا داروهای محرک انقباضات (بیش از حد مجاز) می تواند پیشرفت زایمان را کند نماید و به علت زایمان طول کشیده، سزارین انجام شود. آمار نشان داده است که بیماران تحت نظر ماماها کمتر سزارین می شوند. یکی از دلایل آن اینست که ماماها کمتر از پزشکان از داروهای مختلف استفاده می کنند و علت دیگر اینست که چون خود ماما نمی تواند عمل سزارین را انجام دهد، سعی می کند تا جایی که برای بیمار و جنین ضرری نداشته باشد، زایمان او رابه صورت طبیعی انجام دهد.

۷٫  جنینهای نارس و دیررس:

(کمتر از ۳۸ هفته و بیشتر از ۴۲ هفته ). چون جنینهای نارس احتمالاً تحمل فشار زایمان طبیعی رانخواهند داشت و جنینهای دیررس به علت درشتی و اشکال در خون رسانی آنها نیز دچار مشکل در زایمان طبیعی می شوند .

۸٫  جنینهای دارای مشکلات RH  خون:

جنینهایی هم که مشکلات ناشی از RH خون دارند بهتر است با روش سزارین متولد شوند چون به اندازه کافی قوی نیستند که زایمان طبیعی را تحمل کنند.

۹٫  چند قلویی :

گاهی زایمان دو قلوها به صورت طبیعی صورت می گیرد اما در اغلب موارد سزارین به عنوان بهترین راه انتخاب می شود. حاملگیهای بیش از دو قلو یی حتماً به صورت سزارین خاتمه می یابند .



۱۰٫ موارد متفرقه:


مانند عفونت هرپسی در ناحیه تناسلی (نوعی عارضه تبخال مانند بسیار مسری که برای جنین خطرناک است). فشارخون بالا، تومورهای فیبروییدی، بیماری قند، ایدز مادر و دوره دردهای زایمانی که بسیار طول کشیده باشد از موارد دیگر سزارین می باشند. سابقه مرگ نوزاد‏، سابقه ی نازایی و شکم اوّل مسن (بیش از ۳۵ سال) نیز قابل ذکر هستند.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:29 - 0 تشکر 534897

عوارض سزارین

باوجود پیشرفتهای پزشکی و افزایش امنیت عمل جراحی، بااین حال یک سزارین، خالی از خطر  و عوارض نمی باشد.

عوارض مربوط به مادر عبارتنداز:

خونریزیهای پس از عمل، لخته های خونی (که در برخی از موارد بسیار خطرناک و حتی کشنده هستند)، عفونت و چسبندگیهایی در رحم و لوله ها و حتی روده ها، عوارض بیهوشی و دردهای مربوط به بخیه ها (در مقایسه با زایمان طبیعی که معمو لاً فرد زایمان کرده، از فردای زایمان می تواند راه رفتن و فعالیت عادی رااز سر بگیرد در حالی که خانمی که سزارین شده تا چندین روزاز دردهای شکمی و محل بخیه ها شاکی است)

پس باید بخاطر سپرد که :

۱-روزهای بستری در سزارین برای بیمار بیشتر است،


۲- احتمال خونریزی بعد از زایمان بیشتر است .


۳-دردهای لگنی و چسبندگی بیشتر است،


۴-مدت زمانی که فرد بتواند به روال عادی زندگی برگردد بیشترست


۵- احتمال نازایی بعد از سزارین وجود دارد.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:30 - 0 تشکر 534899

عوارض مربوط به جنین :

عبارتند از یرقان و مشکلات تنفسی.

البته منظور اینست که احتمال بروز این مشکلات در نوزادان سزارینی بیشتر از نوزادان زایمان طبیعی است نه این که حتماً در هر نوزادی که با روش سزارین به دنیا می آید این مشکلات نیز پیش می آید.

فشاری که در حین زایمان طبیعی به قفسه سینه نوزاد وارد می آید کمک زیادی به تمیز کردن ریه های او از ترشحات و مایعات می کند که بر قراری یک فعالیت تنفسی عادی را برای نوزاد ایجاد می کند. البته باز هم باید تأکید نمود در صورتی که ماما یا پزشکتان تشخیص دهد که عمل سزارین برای شما و نوزادتان مفیدتر است باید سزارین انجام شود و عوارض آن با عوارض مربوط به یک زایمان طبیعی مشکل باید سنجیده شود و هرکدام برای شما مفیدتر است انتخاب گردد .

یکی دیگر از عوارض سزارین، عوارض مادی آن است. همانطور که قبلاً ذکر شد هزینه یک عمل سزارین و مدت بستری پس از آن حدود ۴ برابر و یا بیشتر از یک زایمان طبیعی است.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:31 - 0 تشکر 534900

پس از سزارین حال من چطور خواهد بود؟

پس از سزارین شما نیز مثل هر مادر دیگری با در آغوش گرفتن فرزندتان احساس سرخوشی و در عین حال خستگی خواهید داشت. ولی در عین حال زخمی هم بر روی شكم دارید. به هر حال شما در دوره نقاهت پس از یك جراحی شكمی بزرگ هستید. بطور معمول بیمارانی كه تحت جراحی سزارین قرار گرفته اند 1 تا 2 روز بعد از جراحی در بیمارستان می مانند. معمولا نیازی به آنتی بیوتیك ندارید مگر اینكه برایتان تجویز شده باشد. پس از مرخص شدن می توانید حمام كنید. نیازی به پانسمان مجدد در محل برش ندارید، كافی است محل را خشك نگه دارید.

پنج شنبه 9/6/1391 - 10:32 - 0 تشکر 534901

پس از سزارین چه نوع مسكنی دریافت می كنم؟

اگر برای سزارین تحت بیهوشی عمومی قرار گرفته اید و یا از طریق اپی دورال و اسپینال دوزهای مرفین اضافی دریافت نمی كنید. ممكن است به شما بلافاصله پس از جراحی تركیبات مخدر سیتمیك تزریق شود. ممكن است هر چند ساعت داروی ضد درد بصورت تزریق یا شیاف دریافت كنید.

در هیچ شرایطی از اینكه درخواست مسكن كنید خجالت نكشید. شما نباید در سكوت رنج ببرید و هر چه بیشتر صبر كنید كنترل درد مشكل تر می شود. بعلاوه، هر چه راحت تر و آرام تر باشید شیردادن و براه افتادن برای خودتان آسان تر خواهد بود.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.