• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 5991)
يکشنبه 29/5/1391 - 2:51 -0 تشکر 518933
تغذیه افراد سالم

آنتی اکسیدان ها: خداحافظ سندروم متابولیک و چاقی

 


مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها می‌تواند باعث لاغری و مقابله با سندروم متابولیک شود.

آنتی اکسیدان

 

تأثیر کلی آنتی‌اکسیدان‌های غذایی روی سلامت ما هنوز به طور کامل شناخته نشده است.

 

محققان کشورمان به مدت 3 سال روی 2000 فرد بزرگسال بین 19 تا 70 سال بررسی‌هایی انجام دادند تا مشخص شود چه ارتباطی بین دریافت آنتی‌اکسیدان‌های غذایی و خطر پیشرفت بیماری‌های متابولیکی مانند فشار خون بالا و چاقی مفرط وجود دارد.

 

در طول این مدت شرکت کننده ها به پرسش‌هایی در مورد مواد غذایی مصرفیشان پاسخ دادند و وضعیت سلامت آن‌ها به خصوص مواردی که مربوط به سندروم متابولیک بود (مثل حالت مقاومت به انسولین، میزان کلسترول بالا، فشار خون بالا، چاقی دور شکم) به طور دقیقی بررسی شد.

 

نتیجه این شد که از همان ابتدای پژوهش، چربی‌های دور شکم افرادی که آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری مصرف می‌کردند کمتر بوده و کمتر به سندروم متابولیک دچار بودند.

شرکت کننده‌هایی که در طول این 3 سال میزان دریافت آنتی‌اکسیدان‌های خود را افزایش دادند به میزان 38 درصد احتمال چاقی دور شکم خود را کاهش دادند

 

بعد از گذشت 3 سال نیز میزان چربی‌های اضافه شده به دور شکم این گروه بسیار کمتر بوده است.

 

جالب‌تر این که شرکت کننده‌هایی که در طول این 3 سال میزان دریافت آنتی‌اکسیدان‌های خود را افزایش دادند به میزان 38 درصد احتمال چاقی دور شکم خود را کاهش دادند.

 

باید بدانید حتی عواملی مثل مصرف فیبرها، مصرف دخانیات، میزان فعالیت‌های جسمی، شاخص توده‌ی بدنی، میزان دریافت پروتئین، گلوسیدها و چربی‌ها نیز در نتایج به دست آمده تغییری ایجاد نکرد. واقعیت این است که آنتی‌اکسیدان‌های غذایی برای حفظ وزن ایده‌آل و سلامت مفیدند.

 

در بین مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توان به لوبیا قرمز، آرتیشو، مورد صحرایی، توت فرنگی و تمشک اشاره کرد.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 4:0 - 0 تشکر 525734


خوراکی های کم ارزش اعتیاد آورند


غذاهای آماده


برای آرام کردن کودک تان، از مغازه ی نزدیک یک پارک، یک بسته چیپس یا پفک می خرید و با خیال راحت وارد پارک می شوید، او نیز آرام می شود اما شاید ندانید که این آرام شدن! به چه قیمتی برای او و شما تمام خواهد شد.


تحقیقات جدید نشان داده است مصرف هله هوله ها و غذاهای آماده می تواند مانند سیگار کشیدن و مصرف مواد مخدر اعتیاد آور بوده و منجر به مشکلات تغذیه ای و چاقی شود.


محققان آمریکایی متوجه شدند برگرها، چیپس ها و سُس ها مغز انسان را طوری برنامه ریزی می کنند که شکر، نمک و غذاهای پُرچرب بیشتری را تقاضا کند.


دانشمندان در موسسه تحقیقاتی اسکریپس در فلوریدا متوجه شدند موش های آزمایشگاهی درست همانند افرادی که به هروئین و کوکائین معتاد می شوند می توانند به یک عادت غذایی بد، اعتیاد پیدا کنند.



این تحقیقات نشان می دهد مصرف بیش از حد مواد پُر کالری همان اثری را روی مغز انسان می گذارد که در اثر مصرف مواد مخدر به وجود می آید.


این تحقیقات که به صورت آنلاین در نیچر نوروساینس به چاپ رسیده است برای اولین بار نشان می دهد که مغز انسان نسبت به هله هوله ها و غذاهای آماده به همان صورتی پاسخ می دهد که به مواد مخدر واکنش نشان می دهد. دکتر پاول کنی یک عصب شناس که این تحقیقات را رهبری کرده است در این باره گفت: ما بعد از سه سال مطالعه متوجه شدیم که هله هوله ها نیز درست مانند مواد مخدر دارای اثرات اعتیاد آور هستند. بنابراین به نظر می رسد چاقی در اثر یک الگوی خوردن غیر ارادی در بدن انسان به وجود می‌آید. درست مانند معتادانی که نمی توانند خود را از مواد مخدر دور نگاه دارند.


دراین تحقیقات مشخص شد که در زمانی که انسان ها دسترسی آسان به مواد پُر کالری داشته باشند چه اتفاقی می افتد. در حقیقت دانشمندان با انجام این مطالعات متوجه شدند که اعتیاد به مواد مخدر و چاقی هر دو بر اساس یک مکانیسم عصبی و بیولوژیکی در بدن انسان رخ می دهند.


برای بررسی این موضوع دانشمندان موش های آزمایشگاهی را به سه دسته تقسیم کردند. دسته اول مقادیر طبیعی از غذاهای سالم دریافت کردند، دسته دوم به طور کنترل شده انواع هله هوله ها را به عنوان رژیم غذایی خود مصرف می کردند و گروه سوم مقادیر نامحدودی از کیک پنیری، محصولات گوشتی پُرچرب، شکلات و دیگر مواد ناسالم را دریافت می کردند.


زمانی که دانشمندان به طور الکترونیکی قسمت هایی از مغز این موش ها را که مسوولیت احساس لذت را دارد تحریک کردند متوجه شدند موش هایی که مقادیر نا محدودی از غذاهای ناسالم را دریافت کرده اند نیاز به تحریک بیش تری دارند تا به اندازه موش های سالم در مغز خود احساس لذت کنند.


این موش ها همیشه به سمت بدترین نوع مواد غذایی می روند و در نتیجه دو برابر دیگر موش ها کالری دریافت می کردند.


حتی زمانی که دانشمندان دسترسی این موش ها را به غذاهای ناسالم قطع کرده و سعی کردند به آن ها رژیم غذایی سالم تری بدهند این موش ها امتناع کردند.


تغییرات در تمایلات آن‌ ها به این مواد غذایی به حدی بود که این موش ها در ابتدا برای دو هفته به خود گرسنگی دادند تا در نهایت توانستند عادت به مصرف غذاهای ناسالم را از خود دور کنند.


دکتر کنی در این باره گفت: این تحقیقات نشان می ‌دهد این گفته چاق ها که نمی توانند از خوردن غذا دست بردارند و مانند معتادان به مصرف غذاهای ناسالم اعتیاد پیدا کرده اند درست است.


در حقیقت با مصرف این مواد، مرکزی از مغز که مسوولیت درک چاقی را به عهده دارد رفته رفته حساسیت خود را به غذاهای پُرکالری و چرب از دست می دهد و به همین دلیل فرد چاق مجبور است برای رسیدن به همان میزان لذت اولیه بیش تر بخورد.


دقیقا همین حالت نیز در اثر مصرف مواد مخدر مانند هروئین در مغز اتفاق می افتد و فرد معتاد مجبور می شود میزان مصرف خود را افزایش دهد.


پیش بینی می شود تا سال 2020، 80 درصد مردان و 70 درصد زنان دچار اضافه وزن و چاقی مفرط باشند.


هله هوله

تست اعتیاد به هله هوله


آیا می خواهید بدانید که شما هم جزء معتادان به هله هوله هستید یا نه؟ به سوالات زیر پاسخ دهید:


* آیا هر روز هله هوله می خورید؟


* آیا هیچ‌ گاه به فکر پنهان کردن هله هوله ‌های تان افتاده ‌اید و وقتی کسی به آن ها دستبرد زده به شدت عصبانی شده ‌اید؟


* آیا دست کم هفته ای 2 بار بیش از حد هله هوله می خورید؟


* آیا اغلب احساس خستگی و افسردگی می کنید و برای بهتر شدن حال تان دنبال هله‌ هوله می گردید؟


* آیا 3 بار در هفته گذرتان به رستوران ‌های فست ‌فود می افتد؟


اگر به بیش از 2 سؤال پاسخ مثبت داده ‌اید، باید در کمال تاسف گفت که شما به هله‌ هوله‌ ها اعتیاد پیدا کرده ‌اید.


برای درمان این اعتیاد خانمان سوز که مهم ترین پیامد آن چاقی و بیماری هایی است که به دنبال آن ایجاد می شود، 3 راهکار ساده را پیشنهاد می کنیم.


نخست آن که: در طول روز همه احساسات خود نسبت به خوراکی ها و هرچه را که می خورید یادداشت کنید، سپس با یک دید منصفانه خوراکی های مُضر را حذف کرده و به جای آن میوه و سبزیجات را جایگزین کنید.


دوم این که: سعی کنید خوب بخوابید و از مصرف بیش از حد کافئین خودداری کنید.


سوم آن که: تعداد وعده‌ های غذایی خود را افزایش بدهید و از حجم آن ها بکاهید.


با پیروی از این دستور‌العمل ساده می توانید از شر اعتیاد به هله‌ هوله‌ ها خلاص شوید.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 4:0 - 0 تشکر 525735

این 7 خوراكی پیرتان می ‌كند!


فست فود

متخصصان تغذیه می ‌گویند 7 غذا هست که همه و مخصوصا سالمندان باید از مصرف آن ها خودداری كنند:


فست ‌فودها


لازم نیست در مورد غذاهای آماده زیاد صحبت کنیم، چرا که بیشتر افراد در مورد مضرات آن ها زیاد شنیده ‌اند. تنها یک جمله کافی است: " فست‌ فود نخورید "


روغن‌ های اشباع


از خریدن و خوردن کلوچه ‌ها، شیرینی ‌ها، کراکرها، فست ‌فود و یا هر غذایی که با روغن‌ های اشباع تهیه شده خودداری کنید تا هم جلوی بیماری قلبی را بگیرید، هم جلوی پیری را.


روغن‌ های صنعتی


روغن‌ های صنعتی كه در تهیه ی چیپس‌ ها و سایر اسنک‌ ها کاربرد دارند، سبب درد شكم و سایر مشکلات گوارشی می ‌شود و مصرف آن ها باعث می ‌شود که افراد کمتر به سوی خوردن میوه و سبزی كه پوست را شاداب می ‌كنند، بروند.


نیترات ‌ها


نیترات‌ ها كه به میزان زیاد در هات ‌داگ ‌ها و گوشت ‌های نمک‌ سود شده وجود دارند، سرطان ‌زا هستند و توصیه می‌ شود اگر غذاهایی که حاوی نیترات‌ ها است، مصرف می ‌کنید، حداقل از ویتامین‌ ث بیشتری استفاده کنید تا از تاثیر این مواد روی معده شما کاسته شود.


چربی ‌های اشباع حیوانی


این چربی اشباع درون برخی گوشت‌ های قرمز پُرچرب، پوست مرغ و همچنین در لبنیات پُرچرب موجود است و بهتر است در مصرف آن ها حد تعادل رعایت شود.


میان وعده های شور

میان ‌وعده ‌های شور


مصرف میان ‌وعده ‌های شور باعث افزایش فشار خون شده و تحقیقات نشان داده مصرف زیاد مواد شور و چرب باعث ابتلا به برخی بیماری‌ های مزمن و همچنین پیری پوست می ‌شود.


غذاهای فریز شده


این غذاها به‌ طور طبیعی برای سلامت بدن مُضر نیستند؛ البته اگر به‌ طور مناسب فریز شوند.


اما اگر می ‌توانید غذاهای تازه مصرف کنید، خوردن گوشت و غلات و فیبرها به‌ صورت تازه كه حاوی مقدار بیشتری آنتی ‌اکسیدان ‌های ضد پیری است، توصیه می‌ شود.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 4:0 - 0 تشکر 525736

رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟


رژیم قرمز و بنفش

دانشمندان ایتالیا می ‌گویند؛ ماده ‌ای که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی ‌های قرمز و بنفش رنگ یافت می ‌شود، ممکن است میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را کاهش دهد.



به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا از خوزستان، تاکنون انواع مختلفی از رژیم‌ های غذایی ویژه ی لاغری به بازار آمده است که در همه ی آن‌ ها ادعا شده رعایت آن‌ ها باعث می ‌شود افراد وزن کم کنند.



اکنون دانشمندان در ایتالیا می ‌گویند؛ مردم باید برای کم کردن وزن و اجتناب از بیماری ‌های قلبی به رژیم غذایی " قرمز و بنفش رنگ " روی بیاورند.



ماده‌ ای که در این دست از خوراکی‌ ها به طور طبیعی پیدا می ‌شود " آنتوسیانین " (Anthocyanin)، نام دارد. این ماده در همه ی گیاهانی که قد می‌ کشند و اغلب گل ‌ها و میوه‌ ها دیده می‌ شود. هم‌ چنین در برگ ‌ها، ساقه‌ ها و ریشه‌ ها نیز پیدا می‌ شود. در این قسمت ‌ها، آنتوسیانین ‌ها عمدتا در غشای خارجی سلول ‌ها متمرکز است و مقدار آن نسبتا بالا است.


توت ها

برای مثال یک کیلوگرم تمشک حاوی حدود یک گرم و لوبیاهای قرمز و سیاه حدود 20 میلی ‌گرم آنتوسیانین دارند.



رنگ آنتوسیانین‌ ها بستگی به ساختار و میزان اسید ماده ی خوراکی دارد. بسیاری از آنتوسیانین ها در شرایط اسیدی قرمز رنگ‌ هستند و هر چه میزان اسیدیته کم‌ تر شود به رنگ آبی ـ بنفش نزدیک ‌تر می ‌شود. این ماده هم چنین در برخی ذرت‌ ها یافت می ‌شود.



ریاست این گروه تحقیقی بر عهده پرفسور تونلی بوده است. او می ‌گوید: وقتی گروه‌ او موش‌ های آزمایشگاهی را تحت رژیم غذایی " قرمز و بنفش " قرار داده است، آسیب به قلب این حیوانات به میزان 30 درصد کاهش یافته و چربی بدن آن‌ ها نیز کم شده است.



پرفسور تونلی می ‌گوید: مرحله بعدی کار او و گروهش، مطالعه تاثیر آنتوسیانین بر انسان‌ ها است.


او افزود: نتایج اولیه چشمگیر بوده و مردم نباید منتظر نتیجه آزمایش‌ های بعدی باشند و از هم ‌اکنون مواد گیاهی قرمز و بنفش را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

what`s life?life is love.
جمعه 3/6/1391 - 4:1 - 0 تشکر 525737


فست فود معروفی به نام همبرگر



همبرگر، چاقی



شرایط کنونی زندگی انسان و نفوذ مدرنیزه شدن در جوامع امروزی، بسیاری از عادات غذایی انسان را تغییر داده است. آهنگ سریع زندگی، اشتغال زنان، کمبود وقت، فاصله زیاد بین محل کار و منزل و ترافیک سبب افزایش تمایل انسان امروزی به غذاهای فوری شده است. امروزه غذاهای فوری مانند پیتزا، همبرگر و ساندویچ قسمت اساسی و شاید بتوان گفت مهم?ترین بخش تغذیه انسان را تشکیل می دهند. در این میان ذائقه بسیاری از جوانان نیز به این غذاها عادت کرده است و آن?ها را لذیذتر از غذاهای سنتی می دانند.


تحقیقات نشان می?دهد جوانان و نوجوانانی که در یکی از  وعده?های غذایی روزانه خود فست فود می خورند، نسبت به سایر همسالان خود کالری، نمک و چربی بیشتر، ویتامین و مواد مغذی کمتری دریافت می?کنند. در ضمن جوانانی که به فست فود عادت دارند با چاقی و مشکلات ناشی از آن دست و پنجه نرم می?کنند.


همبرگر


همبرگر یکی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد پسند گروه?های زیادی از مردم به خصوص جوانان است که با شکل گرد نان خود که وسط آن گوشت سرخ کرده با لایه هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه ها و ورقه هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از کشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شکل گرد درآوردند که این محصول با استقبال مردم مواجه شد.


در قدیم گوشت چرخ کرده ی گرد را استیک همبرگر می?نامیدند، ولی وقتی این ماده غذایی را داخل نان قرار می?دادند، ساندویچ همبرگر نام می?گرفت. تا اوایل قرن بیستم هر دو اصطلاحات به کار رفته خلاصه شده و تنها نام همبرگر و یا حتی برگر به جای اسامی قبلی استفاده می?شد.


در زمان جنگ جهانی اول به دلیل احساسات ضد آلمانی در دنیا نام همبرگر برای مدتی به استیک تغییر یافت. شهرت این نوع ساندویچ به خاطر مسائل سیاسی تا مدتی از بین رفته بود تا این?که در اواسط دهه 1920 در رستوران های زنجیره?ای نیوکاسل تاسیس شد و این رستوران ها انواع مختلفی خوراک?های همبرگر مانند در اشکال متفاوت تهیه می?کردند. همبرگر از زمانی شهرت امروزی خود را به دست آورد که ری کروک اولین رستوران مک دونالد را در اواسط دهه 1950 تاسیس نمود.




همبرگر باید کاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.




همبرگر عبارت است از گوشت چرخ کرده دام?های حلال گوشت به ویژه گاو و گوسفند همراه یا بدون افزودن چربی، ادویه جات و سبزیجات مانند پیاز و سرکه که به وسیله دستگاه مکانیکی مخصوص با وزن 100 گرم تهیه شده و در بین کاغذهای مومی مجاز به صورت منجمد عرضه می?شود. در فرمولاسیون همبرگر می?توان درصدی از پروتئین های گیاهی نیز استفاده کرد. شکل همبرگر بسته به نوع قالب دستگاه همبرگر زن معمولا به شکل مدور و یا مستطیل می باشد که در بین کاغذهای مومی بسته بندی اولیه و سپس در بسته?های مقوایی بسته بندی می?شود.


انواع همبرگر


همبرگر ممتاز: همبرگری که در آن حداقل 60 درصد گوشت به کار رفته و حاوی مقادیر مشخصی از مواد پرکننده، انواع آردها و ادویه جات است.


همبرگر معمولی: همبرگری که در آن حداقل 30 درصد گوشت به کار رفته و دارای مقادیر مشخصی پروتئین گیاهی، مواد پرکننده مجاز، ادویه جات و سبزیجات باشد.


مواد اولیه همبرگر


آرد سوخاری: در محصول همبرگر از آرد سوخاری به عنوان یک ترکیب پرکننده استفاده می شود. در واقع آرد سوخاری باعث ایجاد بافت و قوام مناسب و تا حدی تردی محصول می?گردد.


روغن: در صورتی که فرمولاسیون همبرگر تولیدی شامل استفاده از گوشت کمتر و مصرف درصدی سویا باشد به منظور لطافت محصول و بالا بردن ظرفیت نگهداری آب در گوشت از روغن استفاده می?شود.


سویا: علت افزودن سویا به همبرگر بالا بردن میزان پروتئین محصول است. از طرفی سویا 2 تا 2/5 برابر وزن خودش آب جذب می کند، در نتیجه باعث ایجاد بافت مناسبی در همبرگر می?شود.


نمک: نمک به علت خاصیت ضد میکروبی و ایجاد طعم مناسب، کاربرد ویژه?ای در محصول همبرگر دارد.


ادویه جات: برای بهبود طعم و مزه همبرگر معمولا از فلفل، خردل، گشنیز استفاده می?شود.


گلوتن: پروتئین گیاهی می باشد که علت استفاده از آن در بعضی فرمولاسیون تولید همبرگر، بالا بردن میزان پروتئین محصول، بالا بردن جذب آب محصول و ثبات شکل همبرگر می باشد.


برای جلوگیری از چسبیدن همبرگرها و جلوگیری از نفوذ چربی و رطوبت، از پوشش کاغذ مومی استفاده می?شود.


همبرگر

بسته بندی


همبرگر خام منجمد باید در پوشش?های مناسب و مجاز ویژه مواد غذایی به طوری که آن را از آسیب های فیزیکی حفظ نماید، بسته بندی شود.


اطلاعات زیر نیز باید بر روی فرآورده نوشته، چاپ و یا برچسب شود:


نام و نوع فرآورده، درصد مواد تشکیل دهنده، نام و نشانی واحد تولیدی، شماره پروانه ساخت، صادره از سوی وزارت بهداشت، تاریخ تولید به روز، ماه و سال، تاریخ انقضا به روز، ماه و سال و شرایط نگهداری.


شرایط نگهداری


این محصول باید همواره تا زمان مصرف تحت شرایط بهداشتی و دمای مطلوب نگهداری، حمل و عرضه شود. درجه حرارت مورد نیاز برای نگهداری محصول 18- درجه سانتی گراد است.


این محصول باید کاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.


خطر  مصرف گوشت چرخ كرده خام و یا نیم پز


گوشت چرخ كرده خام و یا نیم پز ممكن است حاوی باكتری‌ های مضر باشد. برای اطمینان از نابودی باكتری‌ ها گوشت باید حداقل تا دمای 71 درجه سانتیگراد حرارت داده شود. كودكان، سالمندان و افرادی كه در اثر ابتلا به سرطان، بیماری كلیوی و دیگر بیماری‌ ها سیستم ایمنی ضیعفی دارند، نسبت به بیماری های ناشی از آلودگی غذا حساس ‌تر هستند.


بروز اسهال و تهوع كه از علایم این بیماری‌ ها هستند و موجب كم‌ آبی می‌ گردند برای این افراد خطرناك است. بنابراین در هنگام تهیه غذا برای این افراد توجه به رعایت نكات بهداشتی در تمام مراحل خرید، نقل و انتقال، پخت و توزیع غذا، بسیار ضروری است.


روش طبخ همبرگر در میكروویو


برای طبخ همبرگر در میكروویو باید:


1- روی آن درپوش گذاشت تا حرارت بیشتری در آن ایجاد گردد.


2- در نیمه زمان پخت همبرگرها برگردانده شوند.


3- پس از پخت، همبرگرها به مدت 1 الی 2 دقیقه در میكروویو باقی بمانند تا روند پخت تكمیل گردد.


حتماً به دستورالعلمل استفاده از دستگاه توجه فرمایید.


آیا باقیمانده همبرگرهای پخته را می‌ توان مجدداً در یخچال نگهداری نمود و یا منجمد كرد؟


گوشت چرخ كرده پخته شده و یا همبرگر را اگر بلافاصله پس از پخت (طی 2 ساعت و اگر دمای هوا بیش از 32 درجه سانتیگراد است، طی 1 ساعت) در یخچال قرار دهیم، برای 2 روز قابل نگهداری است. در صورتی كه آن را منجمد كنیم برای 3 ماه قابل نگهداری است. برای گرم كردن مجدد آن ها باید كاملاً داغ شود و بخار از آن بلند شود.

what`s life?life is love.
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.