• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 5861)
دوشنبه 9/2/1387 - 12:26 -0 تشکر 38417
خطر در كمین شماست!

بسم الله

در این تاپیك به مسایل بهداشتی غذائی میپردازیم.

فلینظر الانسان الی طعامه (عبس 24) انسان باید به غذای خویش بنگرد.

باتشكر

خادم الحسین مهدی

تكنسین غذا و دارو

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

يکشنبه 15/2/1387 - 12:27 - 0 تشکر 39125

بسم الله

آیا می دانید که شیر چاستوریزه فقط 2درصد چربی حذف شده وبه جای هزینه پاستوریزاسیون ماده نگهدارنده بنزوات سدیم زده میشود،که خطرناک و سرطانزاست.

آیا میدانید که در شیر استرلیزه که امکان نگهداری 6ماه بیرون از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است.

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

دوشنبه 16/2/1387 - 0:55 - 0 تشکر 39201

Untitled Document

.:: سلام ::.

اینا رو هم بخونید ! :::

گوشت قرمز

در سوسیس و کالباس به مقدار زیادی از گوشت صورت گاو به همراه کبد (جگر سیاه) کلیه و شش (جگر سفید) استفاده ‏می شود همچنین هنگام تقسیم کردن گوشت عضلات، با ارّه مقداری خرده گوشت تولید می شود که آنها را برای تولید ‏گوشت به مراکز تولید سوسیس و کالباس می فرستند. البته در سوسیس و کالباس، گوشتهای زیبایی هم وجود دارند که ‏تکه تکه می باشند و به گوشتهای تزیینی معروف اند. برای تهیه این گوشتهای تزیینی از گاوهای پیر ماده‏‏(8 تا 9 ساله) که دیگر قدرت زایمان ندارند استفاده می شود. نکته ی دیگر این که از دامهای بیمار که تب دارند، ‏لاغری مفرط دارند، مبتلا به تب مالت یا سل می باشند نیز برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می کنند. ‏بر اساس قانون مصرف مشروط، توزیع گوشت این دامها برای فروش در بازار توسط قصابها ممنوع ولی برای تولید ‏سوسیس و کالباس مجاز است.

پس عمده گوشت موجود در سوسیس و کالباس عبارت است از: گوشت ماده گاوهای ‏پیر، گوشت سر گاوها، احشاء شامل کبد، کلیه، شش و گوشت های خرد شده و نیز گوشت گاوهای معدومی.

گوشت مرغ

در سوسیس و کالباس های دارای کیفیت (بالای80%) گوشت مرغ بسیار کم است ولی در سوسیس و کالباس های کم کیفیت تر مقدار این گوشت بیشتر است البته میزان این گوشت هیچ وقت از 25% تجاوز نمی کند گوشت هایی که در سوسیس و کالباس به عنوان گوشت مرغ ریخته می شود شامل تمامی بخش های مرغ می باشد و هیچ قسمتی از آن را جدا نمی کنند.

منابع :‏

‏1-‏ بهداشت و بازرسی گوشت، دکتر حسن شفایی ( عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرج)‏

‏2-‏ بهداشت مواد غذایی، بهداشت و بازرسی گوشت، دکتر نوردهر رکنی- خانم دکتر مشکاک ‏

‏3-‏ اطلس رنگی بازرسی گوشت، جی اینضانته ریل، ترجمه دکتر نادر افشار مازندران

از سایت ِ : iranhealers.com

.:: در پناه حق ::.

پنج شنبه 19/2/1387 - 10:49 - 0 تشکر 39484

بسم الله

ضمن تشکر از دوستانی که این تاپیک را دنبال میکنن ،امید است تا کنون مطالب مفیدی رو ارائه شده باشه،

لازمست یک نکته را متذکر شوم بنده انشاءالله پس از درج کل بخش اول نکاتم به سوالات شما پاسخ واهم داد.

والسلام

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین غذا و دارو

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

شنبه 21/2/1387 - 22:23 - 0 تشکر 39671

بسم الله

ایا میدانید که در ماکارونی 20درصد گنوتن صنعتی استفاده میشود که سرطانزاست.در بسیاری از کارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارونی استفاده میشود و ماکارونی یبوست زاست.

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

شنبه 21/2/1387 - 23:35 - 0 تشکر 39672

یا لطیف

سلام خدمت شما دوستاران مطالب جنجالی

با تمام احترامی که برای خادم حسین قائل هستم از ایشون مجدد تقاضا دارم گفته های خودشون رو با ذکر دلیل بیان کنند....

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ترکیبات ماکارونی آرد سمولینا میباشد و آب .... در ترکیبات این ماده غذایی گنوتن صنعتی یافت نکردم....

و چند سوال و ذکر چند نکته:

1. شما بفرمایید گنوتن صنعتی چیست؟؟؟

2. در کدام یک از کارخانه های تولید ماکارونی از این ماده  استفاده میشود. تا در صورت امکان همگی از این نوع ماکارونی استفاده نکنیم.

و همین طور دوستان توجه داشته باشند که ممکنه ماکارونی یبوست زا باشه ولی این در دراز مدت و در مصرف مداوم صورت میگیرد نه برای کسانی که هر ماه یک مرتبه از این ماده غذایی استفاده میکنند.

لازم به ذکر است که ماکارونی در هر صد گرم  دارای :

350 کیلوکالری انرژی، 12 گرم پروتئین، 74 گرم کربوهیدرات و 1گرم چربی میباشد.

يکشنبه 22/2/1387 - 14:5 - 0 تشکر 39719

سلام دوستان

روغن کنجد تا 250 درجه حرارت را تحمل میکند و جذب غذا هم نمیشود پس با مقدار کمی از آن میتوان مقدار زیادی غذا سرخ کرد . در ضمن از جمله روغن های مفید و ضروری برای بدن است .

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

سه شنبه 24/2/1387 - 14:54 - 0 تشکر 39884

فواید اُمگا-3 در غذاهای دریایی

میدونید چرا بروز بیماری‌های قلبی و سکته در اسکیموها بسیار کم است!!!

محققان با توجه به رژیم غذایی در مناطقی که شیوع بیماری‌های قلبی در آنها کم بود، دریافتند که رمز سلامت آنها، مصرف محصولات دریایی است که امگا-3 کافی برای عملکرد طبیعی سلول‌ها را فراهم می‌کند.

بدن برای حفظ سلامت خود به یک سری چربی نیاز دارد که حتما باید از طریق غذا به بدن برسند، زیرا بدن توانایی ساخت این دو گروه چربی را نداشته و فقط از طریق رژیم غذایی می‌تواند این چربی‌ها را دریافت کند. به همین علت این چربی‌ها را، اسیدهای چرب ضروری نامیده اند. کمبود این چربی‌ها عوارض بسیار جدی را به دنبال دارد. از علایم پوستی گرفته تا علایم عصبی، گوارشی، عملکردی و مغزی از نتایج کمبود این چربی‌ها هستند.

این چربی‌ها شامل اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6 می‌شوند که بدن، چربی‌ها دیگر را از آنها تولید می‌کند. این اسید‌های چرب برای عملکرد طبیعی بدن ضروری هستند. بخشی از فعالیت آنها در کنترل انعقاد خون، ساختار سلولی و ساخت غشای سلول‌های مغزی موثر بوده و همچنین آثار بسیار مفیدی در جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، سکته‌ها، بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس و افسردگی، آسم و... دارند.

اسیدهای چرب امگا-3 در ماهی‌ها به ویژه انواع ماهی‌های چرب مانند ماهی خال مخالی، ماهی‌های خاویاری، سالمون و... به مقدار زیاد وجود دارد. سایر منابع غذایی آن روغن سویا و کانولا، جوانه گندم ، گردو، روغن تخم کتان، سبزیجات برگ سبز و روغن کبد ماهی می باشد.

منابع امگا-6 نیز بسیار گسترده‌اند و در انواع روغن‌های گیاهی مانند ذرت، آفتابگردان و... وجود دارد.

جمعه 27/2/1387 - 18:37 - 0 تشکر 40205

Untitled Document

.:: سلام ::.

خادم حسین عزیز بهتر نیست همه ی این نکات رو

در یک پست ثبت کنید تا کیفیت رو بالا ببرید نه کمیت. اینطوری نظم بیشتری هم

پیدا می کنند.

.:: در پناه حق ::.

شنبه 4/3/1387 - 11:25 - 0 تشکر 40821

در سوسیس و کالباس به مقدار زیادی از گوشت صورت گاو به همراه کبد (جگر سیاه) کلیه و شش (جگر سفید) استفاده ‏می شود

همچنین هنگام تقسیم کردن گوشت عضلات، با ارّه مقداری خرده گوشت تولید می شود که آنها را برای تولید ‏گوشت به مراکز تولید سوسیس و کالباس می فرستند. البته در سوسیس و کالباس، گوشتهای زیبایی هم وجود دارند که ‏تکه تکه می باشند و به گوشتهای تزیینی معروف اند. برای تهیه این گوشتهای تزیینی از گاوهای پیر ماده‏‏(8 تا 9 ساله) که دیگر قدرت زایمان ندارند استفاده می شود. نکته ی دیگر این که از دامهای بیمار که تب دارند، ‏لاغری مفرط دارند، مبتلا به تب مالت یا سل می باشند نیز برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می کنند. ‏
بر اساس قانون مصرف مشروط، توزیع گوشت این دامها برای فروش در بازار توسط قصابها ممنوع ولی برای تولید ‏سوسیس و کالباس مجاز است. پس عمده گوشت موجود در سوسیس و کالباس عبارت است از: گوشت ماده گاوهای ‏پیر، گوشت سر گاوها، احشاء شامل کبد، کلیه، شش و گوشت های خرد شده و نیز گوشت گاوهای معدومی. ‏

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

يکشنبه 12/3/1387 - 11:59 - 0 تشکر 41751

مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می دهد، رژیم غذایی كه حاوی مقادیر زیادی مواد گیاهی ولبنیات باشد، حتی بدون كم كردن وزن ، فشار خون بالا را كاهش می دهد. این رژیم غذایی *DASH ( روش های غذایی برای جلوگیری از فشار خون بالا ) نام دارد.

این رژیم طی مدت دو هفته ، اثر می گذارد. بعد از هشت هفته، 70 در صد افرادیكه رژیمDASH را دریافت كردند، دارای فشار
خون عادی شدند، درحالیكه تنها 45 درصد افراد با مصرف رژیم میوه و سبزی و 23 درصد افراد با مصرف رژیم معمولی ، فشارخون نرمال پیدا كردند.

محققین دریافتند افزایش دریافت املاحی مثل پتاسیم ، منیزیم و كلسیم ، باعث كاهش فشار
خون می شود. شاید این كاهش به دلیل جلوگیری ازجریان هورمون های كلسیمی كه باعث مسدود شدن رگ ها می شوند، باشد.

به نظر می رسد اثر این رژیم همانند داروهای مُدِر است كه بیشترین داروی تجویز شده جهت كنترل فشار
خون می باشند و با آزاد سازی سدیم اضافی و دفع آن عمل می كنند.
در بیشتر افراد با محدود كردن مصرف نمك ، فشار
خون كاهش می یابد. این مطالعات نشان داد كه برای كاهش فشار خون بالا باید مقادیر زیادی میوه ، سبزی ، غلات سبوس دار ، حبوبات ، آجیل و سایر دانه های خوراكی و لبنیات كم چرب مصرف كرد و دریافت مواد غذایی دیگر را محدود كرد.
رژیمDASH در یك روز حاوی مواد زیر است:

* 8 واحد غلات كامل

* 5 واحد سبزیجات

* 5 واحد میوه

* 3-2 واحد شیر، ماست وپنیر كم چرب یا بدون چربی

* 2-1 واحد گوشت قرمز، مرغ یا ماهی

* 5 واحد درهفته ، آجیل ، حبوبات ودانه های خوراكی

* مصرف شیرینی جات وچربی ها محدود شود.

( یك واحد ازاین مواد شامل : نصف لیوان غذاهای پخته شده ، 1 لیوان
میوه و سبزیجات خام ، 2 قاشق غذا خوری آجیل و دانه هاست یعنی منظور از 5 واحد سبزیجات، 5 لیوان سبزیجات خام یا 5/2 لیوان سبزیجات پخته است.)
* تذكر:

رعایت این رژیم
غذایی حداقل برای مدت 10 سال توصیه می شود تا بتواند مؤثر واقع شود

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.