• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 5843)
دوشنبه 9/2/1387 - 12:26 -0 تشکر 38417
خطر در كمین شماست!

بسم الله

در این تاپیك به مسایل بهداشتی غذائی میپردازیم.

فلینظر الانسان الی طعامه (عبس 24) انسان باید به غذای خویش بنگرد.

باتشكر

خادم الحسین مهدی

تكنسین غذا و دارو

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

چهارشنبه 11/2/1387 - 14:43 - 0 تشکر 38723

بسم الله

2-آیا میدانید که ماده اولیه کالباس از سویاست که مضر است و موجب کم حافضگی می شود.بنابر شواهدعینی زائدات گوشت و گوشتهای غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس وکالباس استفاده میشود.

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

چهارشنبه 11/2/1387 - 16:22 - 0 تشکر 38735

با سلام وصلوات بر محمد آل محمد

ضمن تشکر از جناب خادم حسین به خاطر ایجاد این بحث. از شما درخواست دارم در صورت امکان برای گفته های خودتون که ظاهرا برای بعضی از افراد مشکلاتی رو به وجود آورده دلیل بیارید!!! یا در صورت امکان خبر بهداشتی اینو به صورت مکتوب با آدرس معتبر ثبت کنید. ممنون میشم.

همه دوستان با مضرات سویس و کالباس آشنایی دارند ولی بنده بعید میدونم فاجعه در این حد باشه!!!

جای همگی خالی در حدود 1 سال پیش بازدید داشتیم از کارخونه سوسیس و کالباس ..... اولا که وضع به این خرابی نبود. درسته مسایل بهداشتی گاها مراعات نمیشه ولی شما هم زیاد میکروبش رو زیاد کردین!!!

و دوما بعید میدونم وزارت بهداشت که فکر میکنم در این چند سال بسیار خوب و موفق عمل کردند به یه همچین کارایی مجوز بدهند!!!

باز هم از شما ممنون و سپاسگزارم.

در پناه حق یا علی مدد

چهارشنبه 11/2/1387 - 16:42 - 0 تشکر 38739

سوسیس و کالباس سرطانزاست:

کارشناسان هشدار دادند، مصرف روزانه یک عدد سوسیس ، خطر ابتلا به سرطان روده را به شدت افزایش می دهد. 

روزنامه دیلی میل نوشت؛ «تحقیقات نشان می دهد خوردن 50 گرم گوشت فراوری شده مانند سوسیس یا کالباس احتمال ابتلا به سرطان روده را که یکی از خطرناک ترین انواع سرطان است 20 درصد افزایش می دهد».

دیلی میل اضافه کرد: «پیش از این نیز تحقیقات نشان داده بود که مصرف بیش از حد گوشت در رژیم غذایی خطرناک است».

سرطان روده در انگلیس سالانه 16 هزار قربانی می گیرد و بعد از سرطان ریه ، مرگبارترین نوع سرطان در این کشور است.

صندوق جهانی تحقیقات سرطان هشدار دارد ، کم تر از یک سوم انگلیسی ها از خطر غذاهای محبوب خود مانند سوسیس و کالباس آگاهی دارند.

پروفسور مارتین وایزمن، مشاور پزشکی و علمی این صندوق خیریه نیز گفت: «این صندوق به مردم توصیه می کند از خوردن این گونه مواد غذایی خودداری کنند».

چهارشنبه 11/2/1387 - 17:20 - 0 تشکر 38744

دکتر مرتضی صفوی مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام كرد كه مصرف سوسیس و كالباس بیش از یك بار در ماه سرطان زا است. به اعتقاد وی مصرف اندك سوسیس و كالباس مثلاً ماهی یك بار مضر نیست، اما اگر خوردن این غذاها عادت شود و به علت آسانی تهیه و ارزان بودن، بیش از حد مجاز مصرف شود عوارض زیادی را به دنبال دارد كه سرطان زا بودن یكی از آنها است.

وی می‌گوید: معمولاً در تهیه سوسیس و كالباس به جای گوشت خوب از چربی‌های مختلف گوشت استفاده می‌شود، ضمن این‌كه در طبخ آن نیز از روغن‌های معمولی جامد با ترانس بالا استفاده می‌شود كه بسیار مضر هستند.

این هشدار در حالی است كه در حال حاضر سرانه مصرف سوسیس و كالباس در اروپا ۶۴ و در ایران ۴ كیلوگرم در سال است، اما به دلیل جوان بودن جمعیت كشور و افزایش اشتغال زنان و همچنین سرعت و سهولت در تهیه این فرآورده‌ها، مصرف آنها در سفره ایرانیان رو به افزایش است.

دكتر صفوی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در این باره می‌گوید: «براساس آخرین آمار بررسی تغذیه كشور كه با هدف ریشه‌كنی سوءتغذیه ایرانیان انجام شده است، ۶۳درصد جمعیت مورد مطالعه در تهران چاق‌اند و اضافه وزن دارند، ۲۴ درصد فشار خون، ۵۴ درصد اختلالات چربی خون و ۱۱ درصد نیز دیابت دارند كه مهم‌ترین علل بروز آنها گرایش به مصرف زیاد غذاهای فست فود، عدم تحرك و جایگزین شدن سوسیس و كالباس به جای نان و پنیر است.

 در این كارخانه‌ها برای این كه وضع ظاهری كالباس را مناسب كنند از نیترات استفاده می‌كنند تا آنها به رنگ‌های صورتی و قرمز درآیند و معمولاً فرآورده‌هایی كه نیترات كمتری دارند مرغوب‌ترند چون نیتریت و نیترات بعد از مصرف تبدیل به نیتروژآمین شده و سلامتی مصرف كنندگان را تهدید می‌كند.»

به گفته كارشناسان، سوسیس و كالباس جزو آن دسته از فرآورده‌های پروتئینی دست دوم هستند كه دیرهضم می‌شوند و جذب پروتئین از آنها كمتر است. همچنین به دلیل نمك سود شدن انواع كالباس و سوسیس مثل كالباس و سوسیس‌های دودی، تند و ادویه‌دار جذب كلسیم و پروتئین كاهش می‌یابد و در نهایت باعث پوكی استخوان می‌شوند. همچنین مواد افزودنی به این فرآورده‌ها باعث ایجاد اختلالاتی در جنین می‌شود.


پنج شنبه 12/2/1387 - 8:37 - 0 تشکر 38769

بسم الله

3-آیا میدانیدکه پیامبر (ص)فرموده اند گوشت گاو مرض است،روغن آن دارو و شیر آن شفاست.

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

پنج شنبه 12/2/1387 - 8:57 - 0 تشکر 38771

بسم الله

4-آیا میدانید که گوشت گاو به گفته ابوعلی سینا عامل 16بیماری مهلک می باشد که اولن آن سرطان و دوم آن مالیخولیا(اسکیزوفرنی )و سومی آن بواسیر میباشد.جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است.

خادم الحسین کربلائی مهدی

تکنسین داروئی

شنبه 14/2/1387 - 19:58 - 0 تشکر 39013

.:: سلام ::.
مطالب خیلی جالبی بود ... دست همگی درد نکنه ... در مورد کالباس خشک که از شبکه ی آموزش مراحل تولیدش رو به طور کامل دیدم ...مواد اصلی تشکیل دهنده ش روده کوچیک و بزرگ گوسفند و روده بزرگ و مثانه ی گاو هست .
.:: در پناه حق ::.

شنبه 14/2/1387 - 20:31 - 0 تشکر 39015

هوالمعشوق

دلخوش عشق شما نیستم ای اهل زمین به خدا معشوقه من بالایی است

***************************************************

سلام

danial_848 ؟؟؟؟؟؟؟

داری شوخی میکنی دیگه؟؟؟

یعنی چییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روده کوچیکه روده بزرگه...

مثانه گاو چیههههههه؟؟؟؟؟؟؟

وای نگید تو رو خدا...

فکر میکنم لازم شد حتما یه سری تحقیقات جدی در این رابطه داشته باشیم....

اینجوری واقعا نمیشه... 


..........................

یلدای عشق

جانشین انجمن قران و عترت

و بهداشت و سلامت 

یا علی از تو مدد

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
يکشنبه 15/2/1387 - 8:55 - 0 تشکر 39070

به نام خدا .. سلام

ای بابا ! مثل اینكه دست به دست هم دادین تا منو بترسونین !

تاج خروس ؛ روده گاو و گوسفند ؛ اما می دونستین چرا كبابهایی كه در رستورانها یا جاهای دیگه درست میشه اینقدر خوشمزه ست ؟ اصلا از توش خبر دارین ؟ همه چی قاطی اون چرخكرده می كنن . از وقتی بابام گفته چیا من دیگه چلوكباب نمی خورم ! پیتزا رو بهش ترجیح میدم . اما در مورد گوشت قرمز كه اینجوری حرف می زنید ، مادر بزرگ خد ابیامرزم 94 سال عمر كرد و تا اخرین دقایق زندگیش همچنان گوشت قرمز می خورد !!! حافظش هم كار می كرد توووووپ ! گوشت گوسفند هم به خوشمزگی گاو نیست . چیپس رو هم كه خیلی از وضع بد كارخونه هاش میگن ! اما الان دیگه همه چیز ماشینی شده .. ولی اگه بخوایم خیلی حساس بشیم دیگه نباید حتی از صابون استفاده كنیم چون از چرب و چیل گوسفنده ! .. آما من همچنان اندر كف سوسیس و كالباس موندم ! عجـــــب !

-:- می خواهم آب شوم در گستره افق ، آنجا كه دریا به آخر می رسد و آسمان آغاز می گردد -:-  
يکشنبه 15/2/1387 - 9:37 - 0 تشکر 39088

-:- به نام حضرت دوست -:-

با سلام...ببین گیگیلی عزیز... اصلا هدف ما اینهكه تو دیگه سوسی و كالباس نخوری... مگه ندیدی دكی نوشته بود كه سرطان زا هست... چرا تو درست نمیشی...خب شماها كه در زمینه ی گوشت قرمز مشكل دارید بیاین گوشت سفید مصرف كنید... مثلا جوجه كباب بخورید و مرغی جات دیگه... و اما در مورد كبابم بگم كه اصولا كباب برگ بخورید تا از همه چیزش خیالتون تخت فنری باشه!! ولی تو گیگیلی واقعا باید تجدید نظر كنی... اینو جدی میگم... یاعلی.


مواظب خودتون و دلای پاکتون باشید.

ندای آسمانی من

در راه عشق مرحله قرب و بعد نیست

می‏بینمت عیان و دعا می‏فرستمت.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.