• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 7302)
شنبه 3/2/1390 - 14:17 -0 تشکر 310943
سوریه/75کشته در یک روز

آفتاب: سازمان عفو بین‌الملل به نقل از فعالان حقوق بشر سوری شمار کشته‌شدگان «جمعه بزرگ» سوریه را دست کم ۷۵ نفر اعلام کرد. 

تنها یک روز پس از آن که بشار اسد رسماً قانون حالت فوق‌العاده را پس از نزدیک به نیم قرن لغو کرد، هزاران معترض تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، معترضان ششمین جمعه اعتراض خود را «جمعه بزرگ» نام نهاده‌اند.

چرا صداوسیما حوادث سوریه را نادیده می گیرد؟

 

عصر ایران ؛ رضا غبیشاوی - سوریه در دو هفته اخیر شاهد اعتراضات مردمی بود که با پاسخ خشن و خونین دولت این کشور روبه رو شد و قربانیان زیادی نیز بر جای گذاشت. اعتراضات در سوریه تاکنون نیز ادامه دارد و دهها فیلم و عکس از اعتراضات مردمی و کشتار معترضین نیز منتشر شده است، با این حال صداوسیما از پرداختن به این موضوع و بازتاب آن در داخل خودداری کرد و سکوت را برهمه این اتفاقات ترجیح داد.

به دلایل زیر صداوسیما می بایست به تحولات سوریه می پرداخت و سیاست سکوت اشتباه بود.

سوریه ، بیشترین اهمیت برای مخاطب ایرانی

در میان کشورهای منطقه به طور عام و در میان کشورهایی که تاکنون با موجی از اعتراضات روبه رو شده اند به طور خاص؛ برای مخاطب ایرانی, تحولات سوریه از اهمیت بیشتری برخوردار و به اصطلاح دارای ارزش خبری است.

ایران در منطقه بالاترین سطح روابط و همکاری ها را به ویژه در زمینه های استراتژیک با سوریه دارد. سالانه نزدیک به یک میلیون ایرانی به سوریه سفر می کنند. شرکت ها و سرمایه گذاران ایرانی بسیاری در سوریه مشغول به فعالیت هستند و ... همه اینها باعث می شود مخاطب ایرانی برای اطلاع از تحولات این کشور اشتیاق نشان دهد به ویژه اگر این تحولات چند ارزش خبری را با هم و یکجا در بر داشته باشند.

تفاوت معترضین در سوریه و کشورهای تونس, مصر ، لیبی، بحرین و یمن

سئوال اساسی اینجاست سیستم بسته حکومت سوریه با دیگر استبدادها در کشورهایی مثل تونس, مصر, لیبی, یمن, بحرین, اردن و ... چه تفاوتی دارد؟ همچنین معترضین در سوریه با معترضین در کشورهای ذکر شده چه فرقی دارند که در صداوسیما اولی نادیده گرفته می شود و درباره دومی اطلاع رسانی می شود.

جالب است بدانیم وضعیت آزادی های سیاسی در سوریه به مراتب بدتر از بسیاری از کشورهای عربی است که میزبان اعتراضات بوده یا هستند.

حکومت فعلی در سوریه از طریق یک کودتای نظامی به قدرت رسید. سوریه رکورد دار طولانی ترین مدت اجرای حالت فوق العاده امنیتی (نزدیک به 50 سال) است. برخلاف عنوان "جمهوری" حکومت سوریه, قدرت در این کشور به صورت وراثتی یعنی از پدر به پسر منتقل شد و برای این منظور حتی قانون اساسی نیز تغییر داده شد. هم اکنون خانواده اسد و حزب بعث حاکمیت را در سوریه در اختیار دارند و هیچ جایگاهی برای صدای دیگر یا مخالف وجود ندارد و تحمل نمی شود.
 
تفاوت مخاطبان داخلی با خارجی چیست؟

صداوسیما در بخش برون مرزی خود دو شبکه خبری پرمخاطب یعنی العالم (عربی) و پرس تی وی (انگلیسی) دارد که هر دو از دریچه رفع تکلیف در انتشار خبر ، به حوادث سوریه پرداختند و با انتشار خبری بسیار کوتاه و تصاویری از تظاهرات هواداران بشار اسد ، به حوادث سوریه پرداختند.

سئوال اینجاست فرق اتباع بیگانه و خارجی با مردم ایران چیست که اولی حق دارد از صداوسیمای ایران متوجه ناآرامی در سوریه شود و دومی نه.

مقایسه پوشش خبری صداوسیما با تلویزیون دولتی سوریه

در حوادث اخیر سوریه ، صداوسیما نقش دایه مهربان تر از مادر را ایفا  کرد. در حالی که شبکه های دولتی سوریه به اعتراضات و کشتار مردم معترض این کشور پرداختند (البته از دریچه نگاه خود که مانند حکومت های دیکتاتوری تونس و مصر و لیبی معترضان را تروریست و هرج و مرج طلب توصیف کرد و تیراندازی به تظاهرات مسالمت آمیز را برعهده نگرفت) و حتی شبکه تلویزیونی المنار وابسته به جنبش مقاومت حزب الله لبنان و شبکه ان بی ان وابسته به حزب شیعه امل لبنان که از مدافعان سیاست خارجی سوریه به شمار می روند به انتشار اخبار و تحولات اخیر این کشور پرداختند اما صداوسیمای ما تنها سکوت را اختیار کرد.

مقامات سوریه تاکنون کشته شدن شماری از اتباع خود را تایید کرده و این موضوع را از تلویزیون دولتی سوریه نیز اعلام کردند.
سوال اینجاست چگونه تلویزیون سوریه و همه شبکه های خبری به حوادث سوریه می پردازند اما صداوسیمای ایران دربرابر این حوادث سکوت مطلق یا شبیه آن را انتخاب می کند؟

جالب است بدانیم همین تلویزیون دولتی سوریه در زمان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 ایران ، اخبار این تحولات را منتشر کرد و از سیاست سکوت خودداری نکرد.

حمله به مسجد و کشتار مسلمانان

سرکوب و کشتار مردم معترض در سوریه با حادثه ای مهم همراه بود و آن حمله نیروهای امنیتی سوریه به تحصن مردم معترض در مسجد العمری شهر درعا بود. در این حمله حدود 20 نفر کشته شدند . در این اقدام نیروهای امنیتی علاوه بر قتل مخالفان غیرمسلح حرمت مسجد را نیز شکسته و شماری از مسلمانان را تنها به جرم تحصن و اعتراض ، در مسجد به قتل رساندند. انتظار می رفت صداوسیما به مانند پوشش موضوع سوزاندن قرآن کریم به این مسئله نیز می پرداخت و اطلاع رسانی می کرد و از نادیده گرفتن ابتدایی ترین قوانین اسلامی توسط حکومت سوریه خبر می داد.

صداوسیما و اطلاع رسانی

 ممکن است برخی بگویند حکومت سوریه از سیاست های حق طلبانه ایران و مقاومت ضداشغالگری در فلسطین و لبنان حمایت گسترده ای می کند لذا نباید علیه حکومت این کشور اقدامی را انجام داد. ضمن تایید بخش نخست باید گفت حکومت سوریه ضمن در پیش گرفتن سیاست حمایت از مقاومت ضداشغالگری در سیاست خارجی خود برای حفظ منافع ملی اش, در مسائل داخلی دیکتاتوری همه جانبه ای را در پیش گرفته است اما آگاه کردن مردم ایران از اوضاع داخلی کشور سوریه نه به معنی اقدام علیه حکومت این کشور بلکه به معنی عمل وظیفه اطلاع رسانی در آگاه ساختن مردم ایران از تحولات بسیار مهم سوریه است.

نتیجه

 با سکوت صداوسیما نسبت به اعتراضات مردمی در سوریه ، مخاطبان در ایران قطعا از راه های دیگر از اخبار این کشور آگاه می شوند اما آنچه در این میان روی خواهد داد کاهش اعتماد مخاطبان نسبت به رسانه ملی از یک سو و گسیل دادن مخاطبان ایرانی به سمت رسانه های دیگری غیر از صداوسیماست.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

دوشنبه 14/9/1390 - 14:34 - 0 تشکر 396658

۱۰ دلیل پیروزی قریب‌الوقوع سوریه بر بحران

پس از گذشت بیش از هشت ماه از بحران و توطئه مسلحانه در سوریه، سران این کشور با کنترل کامل بر جوانب مختلف و کسب اعتماد مردم، دلایلی دارند که نشان می‌دهد نظام سوریه بزودی بحران را خفه، و پیروزی خود را اعلام خواهد کرد.


به گزارش فارس، بر خلاف تبلیغات رسانه‌ای و سیاسی دولت‌های اروپایی و عربی و رسانه‌های آنان از جمله رویترز، سی‌ان‌ان، الجزیره و العربیه، اوضاع در سوریه مدت‌هاست تحت کنترل قرار گرفته است و روزانه شاهد بازداشت تعداد بیشتری از عناصر تروریستی و کشف بیشتر محموله‌های قاچاق سلاح از ترکیه و لبنان به خاک سوریه هستیم.

در وضع کنونی سوریه دلایلی به چشم می‌خورد که نشان دهنده اتحاد مردم و دولت و تسلط نظام سوریه بر بحران و پیروزی قریب‌الوقوع بر گروه‌های تروریستی مسلح است که از جمله آن به موارد زیر اشاره می‌شود:

۱) حمایت گسترده مردمی از نظام سوریه مقابل دخالت‌های عربی و بین‌المللی. مردم سوریه در جمعیت‌های بزرگ که گاه در دمشق به بیش از یک میلیون نفر رسیده است به حمایت از نظام سوریه برخاسته‌اند اما تجمعات کوچک و پراکنده‌ معارضان در میان جمعیت ۲۳ میلیون نفری سوریه که در گوشه و کنار برخی شهرهای سوریه به چشم ‌می‌خورد جمعیتی است که گاه به زحمت تعداد هر یک از آنان به هزار یا دو هزار نفر می‌رسد برای همین تصاویر الجزیره از تجمع معترضان همیشه با« کادر بسته دوربین» به نمایش در می‌آید. بیشتر شدن حمایت‌های مردمی بخصوص پس از اقدامات و تحریم‌های اتحادیه عرب نشانه مهمی از تکیه نظام سوریه بر مردم خود است. بسیاری از مخالفان سوریه از دیدن تجمعات گسترده مردم غافلگیر شده‌اند.

۲) هیچ شهر یا منطقه‌ای در خاک سوریه نیست که خارج از کنترل نیروهای ارتش و امنیتی سوریه باشد. تنها برخی نقاط محدود و متفرق باقی است که گروهک‌های مسلح در آن پناه گرفته‌اند. ارتش با دقتی بالا و بر اساس دستورات سران بلندپایه به گونه‌ای عمل می‌کنند که کمترین خسارت به مردم وارد شود.

۳) بر خلاف همه پیش‌بینی‌ها که در محافل غربی و محافل منطقه‌ای صورت گرفت، ارتش سوریه حتی با گذشت هشت ماه هنوز متحد، یکپارچه و وفادار به نظام سیاسی سوریه باقی‌ مانده است. به گفته بشار اسد جدا شدن چند ده نفر سرباز یا چند افسر که در همه ارتش‌های دنیا صورت می‌گیرد، شکاف در ارتش نیست. حتی در برخی شهرها سران ارتش خواستار تعیین تکلیف سریع و یکسره کردن کار گروه‌های مسلح شدند اما سران سیاسی اعلام کردند که در برخی نقاط کار باید با درنگ و تامل انجام گیرد تا کمترین خونریزی صورت بگیرد حتی اگر موفقیت با تاخیر زمانی به دست بیاید.

۴) تلاش‌های غربی و عربی که تاکنون برای آغاز جنگ داخلی در سوریه صورت گرفته، شکست خورده است. مردم متحد و یکصدا از نظام سوریه حمایت می‌کنند. کسانی که سلاح در دست دارند به گفته بشار اسد سه دسته‌اند؛ دسته اول افراد وابسته به اخوان المسلمون [شاخه سوریه] هستند. دسته دوم وهابی‌های تکفیری هستند و دسته سوم جنایتکاران محکوم شده به احکامی مانند اعدام یا حبس ابد هستند.
علاوه بر این اسد تاکید کرده است که این طرح در عراق شکست خورده است و بر خلاف نظر آمریکایی‌ها در سوریه نیز محقق نخواهد شد.

۵) تداوم روند اصلاحات واقعی در سوریه. قوانین انتخابات، احزاب و مطبوعات اصلاح شده است و قانون اساسی در حال اصلاح است. نظام سوریه به احتمال فراوان به انحصار قدرت به حزب بعث در قانون اساسی سوریه پایان خواهد داد. این اصلاحات نیات حقیقی نظام سوریه برای اصلاحات را نشان می‌دهد. اصلاحاتی که به گفته بشار اسد ریشه‌ای است.

۶) تحریم‌های اقتصادی بر خلاف پیش‌بینی اتحادیه اروپا و آمریکا تاکنون نظام سوریه را با مشکل حیاتی و بحرانی روبه‌رو نکرده است که دمشق مجبور شود امتیازی به غرب بدهد. سران سوریه با اینکه بر اهمیت این تحریم‌ها و تاثیر منفی آن بر سوریه تاکید می‌کنند اما در عین حال نیز تصریح می‌کنند که سوریه توان مقابله و پایداری در مقابل بحران اقتصادی را نیز دارد.

۷) آرام ماندن روابط دمشق و بیروت. کشورهای غربی از طریق احزاب متحد خود در لبنان مانند جریان ۱۴ مارس، با قاچاق شدید سلاح به سوریه تلاش کردند مناسبات سوریه و لبنان را تچار تنش کنند. در مقابل سران سوریه تاکید می‌کنند که آرامش و ثبات در لبنان، به معنای ثبات در سوریه است.

۸) عقب‌نشینی اجباری آمریکا از عراق و کاهش نفوذ روزافزاون واشنگتن در منطقه. بسیاری از کارشناسان عمر فشارها بر سوریه را تا یک ماه آینده می‌بینند که آمریکا از عراق خارج خواهد شد. بشار اسد معتقد است که درگیری اصلی با آمریکاست. وی معتقد است زمانیکه آمریکا در سال ۲۰۰۴ در اوج قدرت خود بود، سوریه به شروط و خواسته‌های کالین پاول وزیر خارجه وقت آمریکا تن نداد، اکنون که آمریکا با خفت و خواری در حال خروج از آمریکاست، سوریه هرگز به فشار واشنگتن تن نمی‌دهد.

۹) شکست طرح آمریکا برای فشار بر سوریه از طریق اتحادیه عرب. سران سوریه پس از تن دادن اتحادیه به فشارهای غرب، دیگر اعتباری برای آن قائل نیستند بلکه میان‌داری روسیه را بر سران عرب ترجیح می‌دهند. سوریه تاکنون چندین بار تاکید کرده است که دمشق روی مسکو حساب می‌کند. در مقابل روسیه نیز تاکنون با همه فشارهای شورای امنیت علیه سوریه مقابله کرده است. بشار اسد چند روز پیش تاکید کرد که سران عرب پس از پیروزی سوریه بر توطئه کنونی سرافکنده برای عذرخواهی به دمشق خواهند آمد.

۱۰) حمایت کامل روسیه از سوریه در سطح بین‌الملل. روسیه تاکنون مانع صدور قطعنامه علیه سوریه شده است. برخی معتقدندن که روسیه سرانجام بر سر سوریه با غرب معامله خواهد کرد اما بشار اسد تاکید کرده است که موضع روسیه مقابل کشورش راهبردی است. بشار اسد اعلام کرده است که ممکن نیست که به روسیه پیشنهادی شود و این کشور در مقابل آن، نظام سوریه را تنها بگذارد. این گفته بشار اسد طی هشت ماه گذشته در مقاطع مختلف فشارهای شدید غربی ثابت شده است. روسیه نه تنها کاملا از سوریه حمایت می‌کند بلکه مواضع اخیر این کشور در قبال اصلی‌ترین متحد سوریه یعنی ایران نیز قابل توجه است. بر خلاف عمل و سیاست اروپا و آمریکا، روسیه در روزهای اخیر چندین بار اعلام کرد که تحریم ایران دیگر بی‌فایده و خسته کننده شده است و غرب باید با ایران گفت‌وگو کند. این مواضع نشان نمی‌دهد که روسیه قصد قطع حمایت خود از سوریه را دارد.

این ۱۰ مورد از مهم‌ترین مواردی است که ثابت می‌کند، طرح توطئه علیه نظام سوریه با سوء‌استفاده و بهره‌برداری از انقلاب‌های منطقه، شکست خورده است و با روندی که وضعیت این کشور دارد، محتمل است که بشار اسد بزودی پیروزی کشورش را بر توطئه مسلحانه در این کشور اعلام کند.

تحولات و روند اتفاقات در درون سوریه کاملا خلاف آن چیزی است که از شبکه‌های الجزیره، العربیه، سی‌ان‌ان و خبرگزاری رویترز مخابره می‌شود. اکثریت قریب به اتفاق مردم سوریه با تاکید بر اصلاحات و بر خلاف اخبار و گزارش‌های دروغ، از بشار اسد حمایت می‌کنند و تا زمانیکه این حمایت صورت می‌گیرد توطئه‌هایی مانند حمله نظامی، ایجاد جنگ داخلی و تحریم اقتصادی راه به جایی نخواهد برد و در حد تهدید باقی خواهد ماند.

 http://www.yalasarat.com/vdcfv1dy.w6dttagiiw.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 21/10/1390 - 22:50 - 0 تشکر 415745

سخنرانی بشاراسد در دانشگاه دمشق:
مقاومت اساس هویت ملی سوریه است

رییس جمهور سوریه صبح امروز در سخنانی در دانشگاه دمشق مقاومت را اساس هویت ملی سوریه دانست و افزود: اولویت ما آمادگی بالابردن امنیت در کشور است و با هیچ گروه تروریستی و کسانی که جان مردم بی‎گناه را هدف قراداده‎اند، سازش نخواهیم کرد.

مقاومت اساس هویت ملی سوریه است

به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا ـ «بشار اسد»،رییس جمهور سوریه، صبح امروز ـ بیستم دی ماه ـ در دانشگاه دمشق درباره تحولات اخیر در این کشور به ایراد سخنرانی پرداخت.

مهمترین نکات سخنان بشار اسد به این شرح است:

- هدف از فشار های اخیر بر سوریه تبدیل نمودن آن به حامی اسرائیل است؛موضوعی که ما از چند سال گذشته به آن واقفیم اما اکنون این موضوع را اعلام می‎کنیم تا آنانی که نسبت به این قضیه شک دارند، آگاه شوند.

- شریعت بزرگی به نام اسلام وجود دارد و در مقابل آن تروریسم وجود دارد که ردای اسلام را پوشیده است.

- ما نمی‎خواهیم مخالفان در سفارتخانهها اتاق فکر تشکیل دهند و هرآنچه که بیگانگان دستور دادند آنان هم اجرا نمایند.

- کمیته قانون اساسی در مراحل پایانی خود است و از مواد آن لزوم کثرتگرایی سیاسی و بسترسازی مناسب برای فعالیت احزاب از ناحیه دولت است.

- پس از پایان یافتن کار کمیته قانون اساسی، موارد اصلاح شده را به همهپرسی میگذاریم.

- رئیس جمهور حق ندارد به جای احزاب و موسسات مردمی بنشیند و حوزه فعالیت آنها را مسدود نماید.

- کشورهای خارجی به دنبال اصلاحات در کشور نیستند بلکه به دنبال آن هستند که سیاست‏های راهبردی را به سوریه تحمیل کنند.

- ما در حال حاضر به دنبال اصلاحات و ریشه کن کردن تروریسم در کشور هستیم.

- زمانی‏که زمینه گفتگو با همه احزاب و گروهها فراهم شود بدون هیچ قید و شرطی مذاکرات را آغاز میکنیم.

- فشارهای کنونی بیگانگان و برخی دولت های عربی همسو با آنان، درجهت مصالح مردم سوریه نیست بلکه علیه کیان و حاکمیت و ثبات کشور است.

- مقاومت اساس هویت ملی سوریه است و اولویت ما آمادگی بالابردن امنیت در کشور است؛ با هیچ گروه تروریستی و کسانی که جان مردم بی گناه را هدف قرادادهاند، سازش نخواهیم کرد.

- بیگانگان زمانی دست از توطئه بر میدارند که ما از "مقاومت" و حمایت از مردم فلسطین عقب نشینی نماییم.

- کسانی‎که در به هرج و مرج کشاندن کشور مشارکت دارند همان کسانی هستند که درعملیاتهای تروریستی نقش ایفا میکنند.

- توطئه با پیروزی بر بیگانگان و عوامل داخلی آنها به پایان میرسد.

- تروریسم و پشت پرده آن به دنبال اصلاحات در کشور نیستند.

- کسی که شرف و حاکمیت کشورش را با پول معاوضه نماید، سوری نیست و نمی‌تواند از دست مردم فرار کند.

- ما نقاط قوت بسیاری داریم از جمله موقعیت سوریه که یک موقعیت راهبردی است و محاصره سوریه به محاصره کل منطقه منجر خواهد شد.

- امید من به آیندهای است که ملت آن را رقم خواهند زد.

- ملت با اخلاق والا، به تعدادی انگشت شمار گمراه، اجازه نخواهند داد کشور را از مسیر اصلی خود خارج نمایند.

- اطمینان من به مردم از اطمینان مردم به من و به نیروهای مسلحی که جان خود را برای حفظ امنیت درکشور نثار میکنند نشأت گرفته است

 http://abna.ir/data.asp?lang=1&id=289886

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 21/10/1390 - 22:50 - 0 تشکر 415748

اسد به تجمع صدهاهزار نفری مردم دمشق پیوست
رئیس جمهوری سوریه در جمع صدها هزار نفر از مردم دمشق پیوست و با بیان اینکه رهبران قدرت خود را از مردم می‌گیرند، تاکید کرد که کسانی که می‌خواهند سوریه را ویران کنند هرگز به خواسته خود نمی‌رسند.

به گزارش فارس، مردم شهر دمشق، حلب، قامشلی، درعا و لاذقیه به خیابان‌ها ریختند و در حمایت از نظام سیاسی کشور خود و بشار اسد و اصلاحات وی راهپیمایی و تجمع کردند.

به گزارش رسانه‌های سوریه، مردم دمشق از صبح امروز در میدان امویین دمشق تجمع کرده‌اند اما در اقدامی غافلگیرکننده بشار اسد در جمع آنان حاضر شد.

بنا بر این گزارش، بشار اسد پس از حضور، اعلام کرد که نمی‌خواستم فقط در تلویزیون با شما سخن بگویم برای همین به جمع شما آمدم تا بگویم که دمشق پایتخت مقاومت و تمدن است.

اسد اعلام کرد: شکست از ما دور است (هیهات منا الهزیمة) و کسانی که می‌خواهند سوریه را ویران کنند چقدر از این هدف خود دور هستند و اینها به هدف خود نخواهند رسید.

رئیس جمهوری سوریه با تاکید بر اصلاحات خطاب به مردم اعلام کرد: با شما که دارای چنین پایداری و کرامت هستید با یک دست اصلاحات را خواهیم گرفت و با دست دیگر تروریسم را خواهیم زد زیرا اینجا جایی برای شکست‌خورده‌ها و بزدلان نیست.

بشار اسد در خصوص آینده ابراز اطمینان کرد و گفت اعتماد کافی به آینده و ملت خود دارد تا اینکه بر توطئه پیروز شوند.

اسد گفت: این مرحله را مرحله پایان توطئه‌ها قرار خواهیم داد.

وی روز گذشته (۱۰ ژانویه) نیز در چهارمین سخنرانی خود در ۱۰ ماه گذشته اعلام کرد که سیاست دولت وی بر اساس دو محور است که محور اول پیشبرد اصلاحات سیاسی و محور دوم سرکوب تروریسم با مشت آهنین است.

 http://www.yalasarat.com/vdcgzw9q.ak97n4prra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 27/10/1390 - 22:30 - 0 تشکر 418377

جالبه این جور خبرها رو میشه راحت گفت ولی نمیشه اثباتش ..........
جالب تر از اون اینه كه اونایی كه تو ایران مدافع حمله به مساجد بودن الان چه یقعه ای برای مردم سوریه پاره میكنند.
همین نزدیكی های خودمون تو بحرین مساجد رو تخریب میكنند .

دشمن کیست؟ هر کس که با حاکمیت نظام مستقل مردمی دینی مخالف است، دشمن است .(امام خامنه اي 19/10/79)
             http://dokhtarenaslesevomi.persianblog.ir/
چهارشنبه 24/12/1390 - 22:16 - 0 تشکر 440875

اظهارنظرهای یک مسئول ارتش آزاد سوریه در مصاحبه با نشریه صهیونیستی؛
تحولات مصر و تونس کودتای امریکایی بود اما انقلاب سوریه کاملاً مردمی است!/ قول مخالفان مسلح اسد به وزیر رفاه رژیم صهیونیستی

گروه بین الملل- با گذشت یک سال و نیم از آغاز بیداری اسلامی و با گذشت یک سال از آغاز ناآرامی ها درسوریه،  ظاهراً وقت آن رسیده است تا حقایق دیگری از پشت پرده تلاش‌های نیروهای بین المللی و نیروهای منحرف منطقه ای آشکار شود و تفکرات این نیروها هم بیشتر روشن شود.

به گزارش یدیعوت آحارنوت "اسحاق هرتضوگ" وزیر رفاه و خدمات اجتماعی رژیم صهیونیستی گفته است: «در دیداری که بین من و مخالفان حکومت سوریه برگزار شد، آنها قول دادند در صورت سقوط حکومت سوریه با اسرائیل روابط دوستانه ایجاد کنند»

همچنین "ایوب کارا" معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی  که با مخالفان بشار اسد در ارتباط مستمر می باشد تصریح کرده است که «مخالفان بشار خواهان دوستی با اسرائیل هستند.»

در این زمینه، شناخت تفکرات و اهداف تشكیلاتی كه «ارتش آزاد سوریه» خوانده می شود، نقشی کلیدی دارد. پایگاه اینترنتی شبکه المنار متعلق به حزب الله لبنان اخیراً در گزارشی به همین مسئله پرداخته است که ترجمه کامل آن در ادامه می‌آید:

بحث از «نفوذ و رخنه» اسرائیل در معارضین سوری بشار اسد سخن تازه ای نیست، هر چند دیگر روشن شده است که این عبارت، توصیف دقیقی از واقعیت ارائه نمی کند؛ چرا که معلوم شده که مسئله فقط «نفوذ اسرائیل» نیست، بلکه یک مسابقه از طرف معارضین سوری است تا خود را به تل آویو برسانند. پایگاه اینترنتی حقیقت (که خود یک سایت معارض سوری است) در همین رابطه می نویسد:

«الآن روشن شده است که هر دو جناح نظامی و غیرنظامی معارضین درحال مسابقه ای سخت و نفس گیر هستند تا زودتر به اسرائیل برسند و جایزه بزرگ را کسب کنند، منتها بعد از آنکه اوراق اعتمادسازی برای آینده را تحویل دادند! به نظر می رسد اینکه یکی از روزنامه های اسرائیلی بتواند مصاحبه ای با یکی از معارضین سوری انجام دهد، تا چند وقت دیگر، یک «پیروزی و موفقیت رسانه ای» محسوب نخواهد شد. بلکه حتی به نظر می رسد که چنین مصاحبه هایی به زودی در صفحات داخلی روزنامه ها [که اخبار معمولی را پوشش می دهند] منتشر خواهد شد و در بخش های خبری، جزو آخرین خبرها ذکر خواهد شد، چرا که به زودی به خبرهایی «عادی و متداول» تبدیل خواهد شد!

بعد از «فرید الغادری» که در سال2010  این راه را گشود (و جلودار همه در این راه محسوب می شود)، و بعد از «عمار عبدالحمید» که در سال2010 (و تنها سه ماه پس از آنکه بشار اسد به مادر هنرمند او «منی واصف» «نشان درجه یک لیافت» داده بود) به دعوت «موساد» به عنوان میهمان در «کنفرانس امنیتی هرتزلیا» حاضر شد، روزگار گذشت و گذشت تا نوبت رسید به «عهد الهندی» و «محمد العبدالله» و «بسمة قضمانی» و «رضوان زیادة»؛ و از همه بالاتر، نوبت رسید به «برهان غلیون»، کسی که نشانه های قوی ای وجود دارد (هرچند تا به حال این نشانه ها تأیید نشده اند) که چند ماه قبل در وین با ایهود باراک دیدار داشته است.»

معارضین سوری و اسرائیل تنها کسانی هستند که از سقوط بشار اسد سود می برند

نوشته سایت حقیقت که در بالا ذکر کردیم پس از آن منتشر شد که روزنامه صهیونیستی «اسرائیل امروز» (که طرفدار حزب لیکود است) مصاحبه ای را منتشر کرد که در یکی ازکافه های پاریس با یک مسئول «ارتش آزاد سوریه» (که یکی از بارزترین نمایندگان آن در اروپا هم هست) انجام داده بود. البته اسم حقیقی این مسئول و نماینده ارتش آزاد سوریه، عنوان نشده بود.

«ملت سوریه، فضل اسرائیل را (اگر به او در ساقط کردن اسد کمک کند) فراموش نخواهد کرد.» این چیزی بود که «کمال» گفته بود. (کمال اسم مستعاری بود که این مسئول و نماینده  ارتش آزاد سوریه ترجیح داده بود از آن استفاده کند.)

«کمال» سعی کرده بود که طی یک گفت‌وگوی طولانی با این روزنامه صهیونیستی، به اسرائیل کاملاً اطمینان بدهد که (به زعم او) ارتش آزاد سوریه در واقعیت میدانی، قوی ترین محسوب می‌شود.

همچنین کمال در جواب سؤال خبرنگار این روزنامه راجع به دلیل موافقتش برای مصاحبه با یک خبرنگار صهیونیست گفته بود: «مردم سوریه و مردم اسرائیل [این عبارت انحرافی و جعلی عیناً در متن مصاحبه آمده است] تنها کسانی هستندکه از رفتن بشار اسد و استقرار صلح سود می برند. اگر اسرائیل تصمیم بگیرد که بشار اسد ساقط شود، کار تمام است.» و ادامه داده بود: «شما راجع به فردای سقوط اسد نگرانید، نگران نباشید... با سقوط اسد، حلقه ای که حزب الله را به ایران وصل می کند، نابود خواهد شد. شما با سقوط اسد فقط از شرّ یک دشمن خود راحت نخواهید شد، بلکه دو دشمن دیگرتان را هم تضعیف خواهید کرد.»

در سوریه «انقلاب» در جریان است و آنچه در مصر و تونس رخ داد «کودتا»هایی برنامه ریزی شده بود!

کمال صحبت خود را چنین ادامه داده بود که او نشانه های «انقلاب در سوریه» را پس از آنکه در سال 2010 از زادگاهش در شهر حمص دیدن کرد، مشاهده كرده بود.

در اینجا خبرنگار روزنامه «اسرائیل امروز» می‌گوید: «پس در این صورت ما با انقلاب فیس‌بوکی، آن‌گونه که در تونس و مصر وجود دارد، مواجه نیستیم.» که کمال هم پاسخ داد: «آنچه در سوریه رخ می دهد، هم با آنچه تونس شاهدش بود و هم با آنچه مصر شاهدش بود متفاوت است. در سوریه ما با یک انقلاب حقیقی و مردمی مواجه هستیم. در حالی که آنچه در مصر و تونس رخ داد، کودتا بود.»

این مسئول ارتش آزاد سوریه با گفتن این جمله نشان داد که گمان می کند آنچه در تونس و مصر و لیبی رخ داد، بخشی ازیک نقشه طراحی شده بود، دقیقاً بر عکس و سوریه، و از همین رو افزوده بود: «وقتی که سخنرانی اوباما را (در ژوئن 2009) گوش کردم و شنیدم که اوباما در صحبت خود، آیاتی از قرآن کریم را خواند، فهمیدم که در آینده چیزی رخ خواهد داد و پشت این کار او انگیزه ای نهفته است.»

اسرائیل یک قدرت بزرگ است/ار دوغان درآرزوی آن است که شکوه سلطنت عثمانی را زنده کند

همچنین کمال گفته بود که ترس جامعه سوریه از «اسلام گراها» و سلفی ها بیشر از ترس‌شان از اسرائیل است و اضافه کرده بود: «اگر فقط یک نفر در منطقه باشد که بخواهد سوریه ی اسلامی وجود داشته باشد، آن شخص، اردوغان است.»

به نظرکمال، اردوغان مشتاق است که امپراطوری عثمانی را احیا کند، اما این شوق اردوغان، میل سوری ها را بر نمی‌انگیزد. در مقابل، کمال معتقد است که اسرائیل یک قدرت عظیم سیاسی در سطح جهانی است. وی ادامه داده است: «حتماً لازم است که در آینده روابط بین سوریه و اسرائیل را عادی کنیم. و با وجود احترام فراوان به فلسطینی ها، باید بگویم که صلح در خاورمیانه از صلح بین اسرائیل و سوریه آغاز خواهد شد. ... ولی عادی سازی روابط یک شبه انجام نخواهد شد. ... ما باید در ابتدا کشور خود را بازسازی کنیم و البته اسرائیل همسایه ماست و در این راه به ما کمک خواهد کرد.»

ملت سوریه از جولان دست خواهد کشید!

وی درجواب سؤالی راجع به «جولان»، اینکه آیا جولان هم‌چنان در دستور کار آنهاخواهد بود و اینکه آیا سوری ها آماده هستند که از جولان دست بکشند، این مسئول «ارتش آزاد سوریه» پاسخ داده بود که پس از رفتن نظام بعث سوریه و پس از رفتن تمام کسانی که هم اکنون در قدرت هستند و گشودن باب روابط با اسرائیل را رد می کنند، قضیه جولان «کاملاً متفاوت» خواهد شد و همه اختلافات راجع به جولان به «نقطه تحول» خواهد رسید!

کمال همچنین درخواست های معارضین سوری را اینچنین توضیح داده بود: «مادر راستای عملیات مسلح شدن مجدد، نیاز به حمایت داریم، کما اینکه به این هم احتیاج داریم که کار خود را از «منطقه آزاد شده»ای که از طرف جامعه جهانی هم به رسمیت شناخته شودآغاز کنیم. ما می خواهیم که منطقه ای از سوریه از طرف ناتو به عنوان منطقه پرواز ممنوع اعلام شود و حتی اگر نیاز بود، لازم است که ناتو، نیروهای ارتش سوریه که شهروندان را می کشند مورد حمله قرار دهد، مانند کاری که در کوزوو انجام داد.»

 http://www.rajanews.com/detail.asp?id=120003

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 24/12/1390 - 22:18 - 0 تشکر 440876

جزئیات نقش تخریبی ترکیه و عربستان در سوریه

مجموعه سخنان مقامات سوری این بود که مطالبات مردم در آغاز کاملا مشروع بود، اما گروه های تروریستی مورد حمایت غربی ها، صهیونیستها و برخی اعراب وارد جریانهای سیاسی شدند و مطالبات مردم را به سمت خشونت و درگیریهای مسلحانه هدایت کردند.
هیئت رسانه ای جمهوری اسلامی در ادامه سفر به سوریه با خانم نجاح العطار معاون رئیس جمهوری سوریه در امور فرهنگی دیدار و گفتگو کرد.

خانم العطار که حدود ۸۰ سال سن دارد، به مدت ۲۵ سال از سال ۱۹۷۶ تا سال ۲۰۰۱ وزیر فرهنگ سوریه در کابینه های مختلف دوران حکومت مرحوم حافظ اسد رئیس جمهوری سابق سوریه و بشار اسد رئیس جمهوری فعلی سوریه بوده است.

وی دارای دکترای علوم تربیتی از دانشگاه های لندن است و همسر وی سرلشکر دکتر ماجد العظمه پزشک نیروهای مسلح و نوه یوسف العظمه وزیر دفاع سوریه در دوران استعمار فرانسه است .

خانم نجاح العطار یکی از چهره های عجیب سوریه است، زیرا در حالی که یکی از اعضاء ثابت کابینه های حزب بعث به شمار می رود، برادر وی، عصام العطار یکی از رهبران اخوان المسلمین سوریه است که بر اثر قیام مسلحانه علیه دولت حافظ اسد در سال ۱۹۸۲ توسط دادگاه های نظامی سوریه به طور غیابی محاکمه و به اعدام محکوم شده است.

عصام العطار به آلمان پناهنده شد و از آنجا با تشکیل مجموعه ای از هواداران اخوان المسلمین مخالفت خود را با نظام سوریه ادامه داد.

یاسر العظمه کمدین معروف سوریه نیز از نزدیکان ماجد العظمه شوهر خانم نجاح العطار است که از منتقدین آگاه و پر سر و صدای نظام حاکم سوریه است .

یاسر العظمه در طول ۳۰ سال گذشته با استفاده از نفوذ نجاح العطار در دولت، صدها فیلم انتقادی تحت عنوان مرایا(آینه ها) کارگردانی و بازی کرده که این برنامه های طنز تلویزیونی، نگاهی کاملا انتقادی نسبت به حاکمیت دارد.

هنگام ورود به دفتر کار خانم نجاح العطار در منطقه ابو رمانه دمشق رئیس دفتر وی که یک بانوی سوری است واتفاقا شباهت عجیبی هم به خانم عطار دارد در جمع هیئت رسانه ای پروتکلهای مربوط به چگونگی قرار گرفتن هیئت رسانه ای در کنار معاون رئیس جمهوری را گوشزد کرد.

پس از استقرار هیئت ایرانی در تالار مخصوص، خانم نجاح العطار وارد شد و نمایندگان رسانه های سوریه و رسانه های ایران نیز فیلم وعکس گرفتند.

اگر چه لرزش دستان معاون رئیس جمهوری سوریه، کاملا آشکار و نوعی نگرانی مبهم در چهره وی وجود داشت، اما او سعی می کرد تا خونسردی خود را در برابرهیئت رسانه ای ایران حفظ کند.

معاون رئیس جمهوری سوریه در آغاز شرحی از اوضاع سوریه و چگونگی شکل گیری بحران امنیتی و سیاسی این کشور ارائه داد و از نقش تخریبی ترکیه، قطر و عربستان علیه این کشور به شدت انتقاد کرد.

مجموعه سخنان خانم نجاح العطار این بود که مطالبات مردم سوریه در آغاز کاملا مشروع بود، اما گروه های تروریستی وارد جریانهای سیاسی شدند و مطالبات مردم را به سمت خشونت و درگیریهای مسلحانه هدایت کردند.

او معتقد بود که یک جبهه قدرتمند جهانی با محوریت آمریکا، اسرائیل، عربستان، قطر و ترکیه علیه سوریه تشکیل شده که هدف این جبهه سر نگونی دولت بشار اسد و حذف مقاومت اسلامی از منطقه است.

وی بازنگری قانون اساسی، برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا، اجرای اصلاحات سیاسی، کاهش تدریجی قدرت حزب بعث و انسجام کامل نیروهای مسلح و دولت در برابر تروریستها را بخشی از نقاط قوت دولت بشار اسد در برابر توطئه های داخلی و خارجی توصیف کرد.

خانم عطار از جریان سازی های خبری رسانه های وابسته به قطر وعربستان علیه سوریه نیز انتقاد کرد و گفت این رسانه ها بر خلاف واقعیتهای موجود شرایطی کاملا بحرانی از سوریه به بینندگان خود القا می کنند تا افکارعمومی را علیه دولت سوریه تحریک کنند.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 24/12/1390 - 22:19 - 0 تشکر 440879


دیدار بعدی با فیصل المقداد معاون وزیر امور خارجه سوریه بود، وی که اهل شهر درعا در جنوب سوریه وهمشهری فاروق الشرع معاون اول رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه سابق است و اتفاقا خیلی هم شبیه هم هستند.

فیصل المقداد حدود یک ساعت از اوضاع داخلی و بین المللی و منطقه ای سوریه صحبت کرد که البته از روی یک متن تایپ شده می خواند که همین متن را بعدا در دیدار با عدنان محمود وزیراطلاع رسانی سوریه مشاهده کردیم .

افکار معاون وزیر امور خارجه سوریه کاملا پراکنده بود و برخی اماکن و مقاطع مربوط به رخدادهای سوریه را اشتباه می گفت که هیئت ایرانی آن را تصحیح می کرد و او تنها لبخند می زد.

هیئت رسانه ای ایران درباره دستگیری شماری از اتباع کشورهای خارجی که در تنشهای داخلی سوریه نقش داشتند، سئوال کرد که فیصل المقداد به این سوال پاسخ مثبت داد و گفت که تعدادی افسران اطلاعاتی و نظامی از کشورهای ترکیه، فرانسه ،قطر وعربستان دستگیر وتحت بازجویی قرار گرفته و به نقش تخریبی خود در سوریه اعتراف کرده اند.

معاون وزیر امور خارجیه سوریه در پاسخ به این سئوال که چرا این افسران را در برابر دوربینهای تلویزیونی قرار نمی دهید که وی گفت: سیاست سوریه همواره این است که برگهای برنده خود را برای چانه زنی آشکار نمی کند بلکه این چانه زنی ها در پشت درهای بسته صورت می گیرد، ولی اگر چانه زنی ها به بن بست رسید آنگاه موضوع را رسانه ای خواهد کرد.

وی همچنین به شدت از نقش ترکیه، قطر وعربستان و نیز اتحادیه عرب در بحرانی کردن اوضاع سوریه انتقاد کرد و به طور تلویحی اعتراف کرد که اگر سوریه از این بحران خارج شود، در جای خود از این کشورها انتقام خواهد گرفت.

فیصل المقداد همچنین از حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از سوریه قدردانی کرد و گفت اظهارات رهبر انقلاب اسلامی به همه دولتمردان سوریه برای مقابله با گروه های تروریستی روحیه داد.

المقداد دولت و ملت سوریه را منسجم توصیف کرد و شایعه مربوط به پیوستن شمار زیادی از ارتشیان و کادرهای دولتی به شورشیان را به شدت تکذیب کرد وگفت عمده فراریان از ارتش دارای سوء سابقه هستند که تعداد آنان از ۱۵۰ نفر تجاوز نمی کند

دیدار بعدی با عدنان محمود وزیر اطلاع رسانی سوریه بود که در محل رادیو تلویزیون دولتی واقع در میدان "امویین" انجام شد.

عدنان محمود دارای دکترای روزنامه نگاری از دانشگاه دمشق است و قبلا مدیرکل خبرگزاری رسمی سوریه بوده که با تغییر کابینه اخیر وورود چهره های جوان به کابینه به عنوان وزیر اطلاع رسانی انتخاب شد.

معمولا در طول ۴۰ سال گذشته همواره وزرای اطلاع رسانی سوریه از میان طایفه علوی ها انتخاب می شوند واین نشان دهنده اهمیت این وزارتخانه برای نظام سوریه است.

عدنان محمود اهل استان ساحلی لاذقیه است که عمدتا علوی نشین هستند و وی نیز وابسته به این طایفه است.

وزیر اطلاع رسانی سوریه نیز شرح مفصلی از تهاجم تبلیغاتی رسانه های عربی علیه دولت سوریه ارائه داد و شیوه های ساخت فیلم های خبری جعلی را در شبکه های الجزیره والعربیه شرح داد.

وی از رسانه های ایران که در طول ۱۱ماه گذشته از مواضع دولت سوریه پشتیبانی کرده اند تقدیر کرد و آمادگی وزارت اطلاع رسانی سوریه را برای گسترش همکاری های خبری با رسانه های ایران اعلام کرد.

هیئت رسانه های ایران همچنین ضمن عزیمت به منطقه "قطنا " در حومه دمشق با خانواده های شهدای نیروهای مسلح سوریه دیدار وگفتگو کرد.

هیائ رسانه ای جمهوری اسلامی ایران به هنگام ورود به شهرک شهدا مورد استقبال رئیس موسسه شهید ارتش که یک سرتیپ ارتش است قرار گرفت.

او شرحی از کمک نیروهای مسلح به خانواده شهدای این نیرو ارائه داد وگفت تامین مسکن وهزینه های تحصیلی فرزندان شهدا درهمه مقاطع تحصیلی و پرداخت حقوق ماهانه به خانواده شهدا و تامین رفاه آنان بخشی از تعهدات موسسه شهید نسبت به بازماندگان شهدا است.

پدر یک افسر شهید سوری نیز چگونگی شهادت فرزندش در مقابله با گروه های تروریستی را شرح داد وتاکید کرد که او قصد دارد فرزند دوم خود را برای خدمت وارد نیروهای مسلح کند.

هنگام خروج از منزل یک شهید تعدادی کودک خردسال که به نظر می رسد فرزندان شهدا هستند شعارهایی به نفع بشار اسد رئیس جمهوری سوریه سرمی دادند . شهرک شهدا در شمالی ترین نقطه دمشق قرار دارد وامکانات رفاهی در آن بسیار ضعیف و ابتدایی است .

"حسن هانی زاده خبرنگار اعزامی مهر به سوریه"

 http://www.yalasarat.com/vdcaoynu.49nee15kk4.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 24/12/1390 - 22:19 - 0 تشکر 440880

دروغ پراکنی۶۳کانال ماهواره‌ای علیه سوریه

۸۰ درصد جنگی که علیه سوریه جریان دارد، رسانه ای است، زیرا در کنار جبهه سیاسی و نظامی جهانی علیه سوریه، جبهه رسانه ای عربی گسترده ای نیز به مدیریت عربستان و قطر علیه سوریه تشکیل شده است.

به گزارش مهر، دیدار با مدیرعامل خبرگزاری رسمی سوریه("سانا") و مدیر کل دار البعث بخشی از برنامه بازدید هیئت رسانه ای جمهوری اسلامی از سوریه بود.

ساختمان سانا در منطقه البرامکه دمشق حدود ۴۵ سال قدمت دارد و بسیار فرسوده و فاقد امکانات یک خبرگزاری ملی است. ساختار این خبرگزاری همچنان سنتی است و مدیرعامل این خبرگزاری غالبا برخی اخبار به اصطلاح" بودار" را حتما باید با "عدنان محمود" وزیر اطلاع رسانی که خود زمانی مدیریت سانا را به عهده داشت هماهنگی کند.

احمد ضوا مدیرعامل و سردبیر سانا در جمع هیئت رسانه ای ایران از مواضع جمهوری اسلامی در پشتیبانی سیاسی و رسانه ای از سوریه در برابر جنگ رسانه های نظام سلطه و رژیمهای عربی همسو قدردانی کرد.

وی به نقش تخریبی رسانه های عربستان و قطر در بزرگنمایی حوادث و جریان سازی های خبری علیه سوریه اشاره کرد و گفت : ۶۳ کانال عربی به طور شبانه روزی اخبارساختگی وغیرواقعی علیه نظام سوریه پخش می کنند.

وی استفاده شبکه های ماهواره ای عرب از اتباع فراری سوریه را که فاقد هرگونه پایگاه اجتماعی وعلمی هستند بخشی از رفتارهای غیراخلاقی وغیر حرفه ای این رسانه ها توصیف کرد و گفت : فردی به نام رامی عبد الرحمن که قبلا در سوریه به فلافل فروشی اشتغال داشت اکنون به ستاره اطلاع رسانی شبکه های العربیه والجزیره تبدیل شده و از مقرخود در لندن اطلاعات کاملا دروغی در مورد رخدادهای سوریه در اختیار این شبکه ها قرار می دهد.

ضوا تاکید کرد که ۸۰ درصد جنگی که علیه سوریه جریان دارد، رسانه ای است، زیرا در کنار جبهه سیاسی و نظامی جهانی علیه سوریه جبهه رسانه ای عربی گسترده ای نیز علیه سوریه تشکیل شده است.

وی از نقش تخریبی عربستان و قطر در ایجاد تنشهای داخلی برای سرنگونی دولت سوریه اشاره کرد واین سوال را مطرح کرد که چگونه می شود باور کرد که تظاهرات مردمی در عربستان، قطر وامارات حرام است، اما در سوریه تخریب اماکن عمومی و قتل مردم بیگناه از سوی سلفی ها و وهابی های جنایتکار حلال تلقی می شود؟

مدیر عامل سانا به اصلاحات بشار اسد رئیس جمهوری سوریه اشاره کرد و گفت سوریه با وجود فشارهای داخلی و خارجی از بحران عبور کرده و دلیل آن رای مثبت ۵۷ درصد ازمردم سوریه به قانون اساسی جدید است .

وی تاکید کرد که مردم سوریه شاید نسبت به حاکمیت حزب بعث نظر مساعدی نداشته باشند، اما موافق بشار اسد رئیس جمهوری سوریه هستند زیرا اسد از خانواده ای است که در طول ۴۲ سال گذشته خدمات فراوانی به ملت سوریه ارائه دادند.

اظهارات مدیر عامل سانا نشان می دهد که رسانه های سوریه، آمادگی لازم را برای مقابله با موج تهاجم تبلیغاتی رسانه های عربی نداشتند و در عین حال واکنش رسانه های محلی سوریه نوعا تدافعی است در حالی که طرف مقابل شیوه تهاجم تبلیغاتی را در پیش گرفته است.

ضعف اطلاع رسانی سوریه درباره پوشش واقعی رخدادهای داخلی این کشور سبب شده تا مردم سوریه برای آگاهی از اوضاع کشور خود به شبکه های عربی رو بیاورند، هر چند که مردم شوخ طبع وخوش ذوق سوریه بر سطل های آشغال خیابانهای دمشق، آرم شبکه های العربیه و الجزیره را به نشانه نارضایتی از رویکرد خصمانه و ضد سوری این رسانه های وابسته به آل سعود و آل ثانی نقاشی کرده اند! .

دیدار بعدی هیئت رسانه ای جمهوری اسلامی از دار البعث سوریه بود که مجموعه ای از مجلات و روزنامه ها را زیر پوشش خود دارد.

عبداللطیف عمران مدیر کل دار البعث که یک موسسه قدیمی درآمد زایی است در گفتگو با نمایندگان رسانه های ایران شرح جامعی از حوادث سوریه ارائه داد.

وی وجود اختلاف و شکاف میان دیدگاه کشورهای عربی و اتحادیه اروپا را به سود دولت و نظام سوریه دانست و گفت اتحادیه اروپا و آمریکا اکنون بر سر مسئله حوادث سوریه به دلیل ورود القاعده به جریانهای سیاسی و نظامی سوریه با عربستان و قطر اختلاف نظر پیدا کرده اند.

وی به کنفرانس تونس اشاره کرد و گفت این کنفرانس با شکست روبرو شد، زیرا با وجود حضور بیش از ۶۰ وزیر امور خارجه در این کنفرانس بروز اختلاف میان هیئتهای شرکت کننده سبب شد تا این کنفرانس بدون نتیجه پایان یابد.

عبداللطیف عمران افزود: درجریان برگزاری کنفرانس تونس میان آلن ژوپه وزیر امور خارجه فرانسه و سعود الفیصل وزیر خارجه رژیم عربستان مشاجره لفظی شدیدی بروز کرد، زیرا فرانسه مایل به دخالت نظامی در اوضاع داخلی سوریه نیست در حالی که عربستان کشورهای غربی را به دخالت نظامی در سوریه تشویق می کند.

وی در ادامه با اشاره به کمکهای مالی آمریکا به مخالفان نظام سوریه ،موضعگیری وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص تردید این کشور برای کمک به مخالفان نظام سوریه را صادقانه ندانست و گفت : روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست" اخیرا فاش کرد که آمریکایی ها از سال ۲۰۰۵ به مخالفان سوریه کمک مالی و حمایت سیاسی ارائه می کردند و شرط بندی آمریکا روی معارضان شرط بندی "اشتباه" است و اخیرا این کشور به این نتیجه رسیده است که نظام حاکم بر سوریه خیلی قویتر است از توطئه هایی است که این کشور و اعراب علیه دمشق طراحی کرده اند.

مدیرکل روزنامه البعث تاکید کرد تعدادی افسر بلند پایه فرانسوی، ترکی، عربستانی، لیبیایی و قطری که برای آموزش نظامی خرابکاران به طور مخفیانه وارد سوریه شده بودند توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده اند و سوریه در حال چانه زنی با کشورهای متبوع این افسران است.

مجموعه این دیدارها نشان داد که ارتش و دولت سوریه به شکلی منسجم در برابر تروریستها صف آرایی کرده اند و با اطمینان از آینده سوریه اصلاحات بشار اسد را تنها راهکار برون رفت این کشور از بحران فعلی می دانند.

 http://www.yalasarat.com/vdcbafb5.rhbfgpiuur.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 11/2/1391 - 23:26 - 0 تشکر 449683


پشت صحنه های فشار بر رژیم سوریه

چرایی حمایت ایران از سوریه







در چندین نوبت مقامات رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو اعلام كرده اند كه در صورت سقوط اسد در سوریه ضربه كاری بر پیكر حز ب الهی لبنان وارد می شود. همچنین اعلام كرده اند چنانچه طرح ساقط كردن اسد در سوریه با شكست مواجه شود، بزرگ ترین شكست راهبردی در تاریخ رژیم صهیونیستی به این رژیم وارد خواهد شد. چند روز پیش وزیر دفاع رژیم صهیونیستی اعلام كرد:


بصیرت:از زمان شكل گیری و پیدایی انقلاب ها، جنبش ها و ناآرامی ها در كشورهای اسلامی- عربی شمال آفریقا و خاورمیانه، این سوال در اذهان عده ای پدیدار شد كه چرا جمهوری اسلامی ایران، سیاست دو گانه ای را در قبال این تحولات اتخاذ كرده است؟ ایران از یك طرف در كشورهای تونس، لیبی، مصر، بحرین و یمن از حركت های انقلابی و اعتراضات مردمی در برابر حكومت های شان حمایت كرده و از طرف دیگر در سوریه، به صورت جدی از رژیم حاكم در این كشور در برابر معارضان حمایت می كند؟

منشأ پیدایی این سوال واقعیت های موجود است. سیاست خارجی جمهوری اسلامی در قبال قیام های مردمی در كشورهای مختلف عربی- اسلامی، دفاع و حمایت از حقوق ملت های به پا خاسته و در كشور سوریه، حمایت از رژیم و حاكمیت در این كشور به موازات دفاع از حقوق ملت سوریه است؛ حقوقی كه باید از طریق اصلاحات سیاسی تأمین شود و اكنون حاكمیت چنین اصلاحاتی را در كشور سوریه آغاز كرده است. بنابراین اصل دفاع از حقوق ملت ها و توده های مردم در همه كشورها به عنوان یك اصل خدشه ناپذیر در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، همواره رعایت شده و در تحولات كنونی منطقه نیز، بر اساس همین اصل عمل می شود. اگر جمهوری اسلامی ایران در برخی ازاین كشورها به صورت كامل از قیام های مردمی كه با هدف ساقط كردن حكومت ها به صحنه آمده اند، حمایت می كند و این نوع حمایت در صحنه تحولات سوریه نه تنها ملاحظه نمی شود، بلكه بر عكس، سیاست ایران حمایت از حاكمیت در این كشور است، دلایلی دارد از جمله:

۱- ماهیت تحولات در كشورهای تونس، مصر، لیبی، یمن و بحرین متفاوت از آن چیزی هست كه در سوریه در جریان است. از زمان پیدایی این تحولات در منطقه، مقام معظم رهبری فرمودند، جمهوری اسلامی از تحولاتی حمایت می كند كه دارای سه ویژگی مردمی، اسلامی و ضد استكباری باشد. در تمامی كشورهای یاد شده به جز سوریه، قیام ها و انقلاب ها از این سه ویژگی برخوردار است. در سوریه، گروه هایی كه به عنوان مخالفان حاكمیت دست به مبارزه مسلحانه زده اند، نه تنها از این ویژگی ها برخوردار نبوده، بلكه تكیه گاه اصلی آنان استكبار جهانی است.

۲- دو نشست با عنوان «دوستان سوریه» در تركیه و فرانسه با دو هدف اصلی حمایت از مخالفان و معارضان در سوریه از یك طرف و فشار بر بشار اسد جهت كناره گیری از قدرت از طرف دیگر، نشان داد كه ناآرامی ها و تحولات در سوریه، بیش از آنكه منشأ درونی و مردمی داشته باشد، منشأ خارجی دارد.

۳- مدیریت اصلی معارضان در سوریه كه دارای ماهیتی تروریستی هستند، در اختیار آمریكایی ها و صهیونیست ها است. كشورهایی پشت سر این تروریست ها قرار دارند و رسماً اعلام حمایت، تجهیز به سلاح و پرداخت حقوق ثابت به آنها را اعلام كرده اند كه در صحنه هایی چون بحرین به طور كامل در مقابل مردم قرار داشته و از دیكتاتور خون آشامی چون آل خلیفه حمایت می كنند. بنابراین، شعار این گروه كشورها تحت عنوان حمایت از مردم سوریه، پوششی برای توجیه حمایت های شان از تروریست ها است.

۴- در میان تمامی كشورهای عربی- اسلامی، رژیم سوریه و شخص بشار اسد، از بیشترین حمایت های مردمی برخوردار است. علت اصلی مقاومت و ایستادگی حاكمیت در برابر تمامی فشارها طی یك سال گذشته، همین حمایت های مردمی است. كسانی كه در ورای مرزهای این كشور توطئه سرنگونی بشار اسد را طراحی كردند و گروه هایی را بدین منظور مسلح كرده و به درگیری ها و بحران آفرینی ها در سوریه دامن زدند، گمان می كردند ظرف یكی دو ماه می توانند بشار اسد را ساقط كرده و عوامل خود را در دمشق بر كرسی قدرت بنشانند.

اگر این پیش بینی تحقق نیافت، دلیل اصلی آن برخورداری حكومت اسد از حمایت فراگیر و گسترده مردمی است. دلیل اصلی حمایت های مردمی از حاكمیت در سوریه و مخالفت های مردمی با حاكمیت در دیگر كشورهای عربی- اسلامی را باید در سیاست های حكام به ویژه در عرصه سیاست خارجی این كشورها طی سال های گذشته جست وجو كرد. در حالی كه سیاست خارجی كشورهایی چون مصر مبنی بر هم پیمان شدن با آمریكا و رژیم صهیونیستی برای مردم مصر طی دهه های اخیر، تولید حقارت و خفت و خواری كرده، سیاست خارجی سوریه مبنی بر حضور در جبهه مقاومت ضدصهیونیستی و حمایت همه جانبه از فلسطینی ها، برای سوری ها تولید افتخار كرده است. در خلال جنگ های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه، كشورهایی چون مصر و عربستان در كنار صهیونیست ها برای شكست حزب الله در لبنان و حماس در غزه تلاش كردند، اما كشور سوریه در خلال این دو جنگ، حامی سرسخت حزب الله و حماس بود. مردم مسلمان در كشورهای عربی- اسلامی به خوبی با این نوع سیاست های متفاوت آشنا بوده و به همین دلیل در مصر، مردم به صورت یكپارچه علیه حسنی مبارك قیام كرده و او را عامل آمریكا و رژیم صهیونیستی معرفی می كنند، لكن همین مردم در سوریه از بشار اسد در مقابل تروریست هایی كه خود را مردم معرفی می كنند، حمایت می نمایند.

۵- مواضع مقام های غربی و رژیم صهیونیستی، به خوبی پرده از پشت صحنه های فشار بر رژیم سوریه بر می دارد. مقام های صهیونیستی كه از عوامل اصلی پشت صحنه ناآرامی ها در سوریه هستند و تاكنون ارتش سوریه، بسیاری از تجهیزات و بمب هایی كه تروریست ها در اختیار داشته اند را كشف كرده و اسرائیلی بودن این تجهیزات آشكار شده، طی ماه های اخیر اظهاراتی داشته اند كه این اظهارات اهداف پنهانی تروریست ها و حامیان آنها را آشكار می سازد. در چندین نوبت مقامات رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو اعلام كرده اند كه در صورت سقوط اسد در سوریه ضربه كاری بر پیكر حز ب الهی لبنان وارد می شود. همچنین اعلام كرده اند چنانچه طرح ساقط كردن اسد در سوریه با شكست مواجه شود، بزرگ ترین شكست راهبردی در تاریخ رژیم صهیونیستی به این رژیم وارد خواهد شد. چند روز پیش وزیر دفاع رژیم صهیونیستی اعلام كرد: «سقوط اسد ضربه ای جدی به ایران خواهد بود و واسطه های ضداسرائیلی ایران در لبنان و غزه آسیب خواهد دید.»

موارد ذكر شده برای فهم چرایی دفاع ایران از سوریه در حوادث این كشور كفایت می كند. دقت و تأمل در این موارد آشكار می كند كه جبهه مقابل حاكمیت در سوریه دارای ماهیتی آمریكایی- صهیونیستی است. متأسفانه برخی از كشورهای همجوار با سوریه با وجود ادعاهای اسلام گرایی و ضدیت با نظام استكبار جهانی و طرفداری از حقوق مسلمانان و به ویژه فلسطینی ها، هم اكنون درهمراهی با دیگر متحدان عرب آمریكا در منطقه مانند عربستان، قطر، اردن و ... در ماجرای سوریه در پازل آمریكا و برای تأمین منافع رژیم صهیونیستی بازی می كنند.

دكتر یدالله جوانى

http://www.yalasarat.com/vdceew8w.jh8nwi9bbj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 12/2/1391 - 23:28 - 0 تشکر 450068


تلاش آمریکا برای خروج آبرومندانه از سوریه


سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۳





روزنامه المنار از توصیه گروه ویژه خاورمیانه وزارت خارجه آمریکا برای طراحی سناریوی آبرومندانه خروج از بحران سوریه پرده برداشت.


به گزارش مهر منابع دیپلماتیک اعلام کردند: گروه ویژه خاورمیانه وزارت خارجه آمریکا خواستار تشکیل تیم ویژه و سری درباره وضع سناریوی آبرومندانه آمریکا از بحران سوریه شده است.

این منابع بیان کردند: این گروه بر این باور است که واشنگتن باید سناریویی تهیه کند که در آن منافع آمریکا حفظ شود و این کشور بتواند آبرومندانه از بحران سوریه خارج شود. حتی اگر این سناریو با پیشنهادات روسیه و افزایش تاثیر آن در خاورمیانه همراه باشد و اجرای آن به زیان هم پیمانانش( کشورهای منطقه ای ضد نظام سوریه) باشد.

منابع فوق ذکر کردند: گروه مذکور به نادرست بودن همه پیش بینی ها درباره سرنگونی نظام "بشار اسد" و نیز اشتباه بودن گزارشهای دستگاههای اطلاعاتی غربی از جمله آمریکا و اسرائیل درباره وضعیت ارتش سوریه اعتراف کرده است.

این گروه همچنین درباره ایجاد سیاست زمین سوخته و ایجاد هرج و مرج و تخریب هشدار داده است.

http://www.yalasarat.com/vdcjoxe8.uqeivzsffu.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.