• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 7259)
شنبه 3/2/1390 - 14:17 -0 تشکر 310943
سوریه/75کشته در یک روز

آفتاب: سازمان عفو بین‌الملل به نقل از فعالان حقوق بشر سوری شمار کشته‌شدگان «جمعه بزرگ» سوریه را دست کم ۷۵ نفر اعلام کرد. 

تنها یک روز پس از آن که بشار اسد رسماً قانون حالت فوق‌العاده را پس از نزدیک به نیم قرن لغو کرد، هزاران معترض تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، معترضان ششمین جمعه اعتراض خود را «جمعه بزرگ» نام نهاده‌اند.

چرا صداوسیما حوادث سوریه را نادیده می گیرد؟

 

عصر ایران ؛ رضا غبیشاوی - سوریه در دو هفته اخیر شاهد اعتراضات مردمی بود که با پاسخ خشن و خونین دولت این کشور روبه رو شد و قربانیان زیادی نیز بر جای گذاشت. اعتراضات در سوریه تاکنون نیز ادامه دارد و دهها فیلم و عکس از اعتراضات مردمی و کشتار معترضین نیز منتشر شده است، با این حال صداوسیما از پرداختن به این موضوع و بازتاب آن در داخل خودداری کرد و سکوت را برهمه این اتفاقات ترجیح داد.

به دلایل زیر صداوسیما می بایست به تحولات سوریه می پرداخت و سیاست سکوت اشتباه بود.

سوریه ، بیشترین اهمیت برای مخاطب ایرانی

در میان کشورهای منطقه به طور عام و در میان کشورهایی که تاکنون با موجی از اعتراضات روبه رو شده اند به طور خاص؛ برای مخاطب ایرانی, تحولات سوریه از اهمیت بیشتری برخوردار و به اصطلاح دارای ارزش خبری است.

ایران در منطقه بالاترین سطح روابط و همکاری ها را به ویژه در زمینه های استراتژیک با سوریه دارد. سالانه نزدیک به یک میلیون ایرانی به سوریه سفر می کنند. شرکت ها و سرمایه گذاران ایرانی بسیاری در سوریه مشغول به فعالیت هستند و ... همه اینها باعث می شود مخاطب ایرانی برای اطلاع از تحولات این کشور اشتیاق نشان دهد به ویژه اگر این تحولات چند ارزش خبری را با هم و یکجا در بر داشته باشند.

تفاوت معترضین در سوریه و کشورهای تونس, مصر ، لیبی، بحرین و یمن

سئوال اساسی اینجاست سیستم بسته حکومت سوریه با دیگر استبدادها در کشورهایی مثل تونس, مصر, لیبی, یمن, بحرین, اردن و ... چه تفاوتی دارد؟ همچنین معترضین در سوریه با معترضین در کشورهای ذکر شده چه فرقی دارند که در صداوسیما اولی نادیده گرفته می شود و درباره دومی اطلاع رسانی می شود.

جالب است بدانیم وضعیت آزادی های سیاسی در سوریه به مراتب بدتر از بسیاری از کشورهای عربی است که میزبان اعتراضات بوده یا هستند.

حکومت فعلی در سوریه از طریق یک کودتای نظامی به قدرت رسید. سوریه رکورد دار طولانی ترین مدت اجرای حالت فوق العاده امنیتی (نزدیک به 50 سال) است. برخلاف عنوان "جمهوری" حکومت سوریه, قدرت در این کشور به صورت وراثتی یعنی از پدر به پسر منتقل شد و برای این منظور حتی قانون اساسی نیز تغییر داده شد. هم اکنون خانواده اسد و حزب بعث حاکمیت را در سوریه در اختیار دارند و هیچ جایگاهی برای صدای دیگر یا مخالف وجود ندارد و تحمل نمی شود.
 
تفاوت مخاطبان داخلی با خارجی چیست؟

صداوسیما در بخش برون مرزی خود دو شبکه خبری پرمخاطب یعنی العالم (عربی) و پرس تی وی (انگلیسی) دارد که هر دو از دریچه رفع تکلیف در انتشار خبر ، به حوادث سوریه پرداختند و با انتشار خبری بسیار کوتاه و تصاویری از تظاهرات هواداران بشار اسد ، به حوادث سوریه پرداختند.

سئوال اینجاست فرق اتباع بیگانه و خارجی با مردم ایران چیست که اولی حق دارد از صداوسیمای ایران متوجه ناآرامی در سوریه شود و دومی نه.

مقایسه پوشش خبری صداوسیما با تلویزیون دولتی سوریه

در حوادث اخیر سوریه ، صداوسیما نقش دایه مهربان تر از مادر را ایفا  کرد. در حالی که شبکه های دولتی سوریه به اعتراضات و کشتار مردم معترض این کشور پرداختند (البته از دریچه نگاه خود که مانند حکومت های دیکتاتوری تونس و مصر و لیبی معترضان را تروریست و هرج و مرج طلب توصیف کرد و تیراندازی به تظاهرات مسالمت آمیز را برعهده نگرفت) و حتی شبکه تلویزیونی المنار وابسته به جنبش مقاومت حزب الله لبنان و شبکه ان بی ان وابسته به حزب شیعه امل لبنان که از مدافعان سیاست خارجی سوریه به شمار می روند به انتشار اخبار و تحولات اخیر این کشور پرداختند اما صداوسیمای ما تنها سکوت را اختیار کرد.

مقامات سوریه تاکنون کشته شدن شماری از اتباع خود را تایید کرده و این موضوع را از تلویزیون دولتی سوریه نیز اعلام کردند.
سوال اینجاست چگونه تلویزیون سوریه و همه شبکه های خبری به حوادث سوریه می پردازند اما صداوسیمای ایران دربرابر این حوادث سکوت مطلق یا شبیه آن را انتخاب می کند؟

جالب است بدانیم همین تلویزیون دولتی سوریه در زمان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 ایران ، اخبار این تحولات را منتشر کرد و از سیاست سکوت خودداری نکرد.

حمله به مسجد و کشتار مسلمانان

سرکوب و کشتار مردم معترض در سوریه با حادثه ای مهم همراه بود و آن حمله نیروهای امنیتی سوریه به تحصن مردم معترض در مسجد العمری شهر درعا بود. در این حمله حدود 20 نفر کشته شدند . در این اقدام نیروهای امنیتی علاوه بر قتل مخالفان غیرمسلح حرمت مسجد را نیز شکسته و شماری از مسلمانان را تنها به جرم تحصن و اعتراض ، در مسجد به قتل رساندند. انتظار می رفت صداوسیما به مانند پوشش موضوع سوزاندن قرآن کریم به این مسئله نیز می پرداخت و اطلاع رسانی می کرد و از نادیده گرفتن ابتدایی ترین قوانین اسلامی توسط حکومت سوریه خبر می داد.

صداوسیما و اطلاع رسانی

 ممکن است برخی بگویند حکومت سوریه از سیاست های حق طلبانه ایران و مقاومت ضداشغالگری در فلسطین و لبنان حمایت گسترده ای می کند لذا نباید علیه حکومت این کشور اقدامی را انجام داد. ضمن تایید بخش نخست باید گفت حکومت سوریه ضمن در پیش گرفتن سیاست حمایت از مقاومت ضداشغالگری در سیاست خارجی خود برای حفظ منافع ملی اش, در مسائل داخلی دیکتاتوری همه جانبه ای را در پیش گرفته است اما آگاه کردن مردم ایران از اوضاع داخلی کشور سوریه نه به معنی اقدام علیه حکومت این کشور بلکه به معنی عمل وظیفه اطلاع رسانی در آگاه ساختن مردم ایران از تحولات بسیار مهم سوریه است.

نتیجه

 با سکوت صداوسیما نسبت به اعتراضات مردمی در سوریه ، مخاطبان در ایران قطعا از راه های دیگر از اخبار این کشور آگاه می شوند اما آنچه در این میان روی خواهد داد کاهش اعتماد مخاطبان نسبت به رسانه ملی از یک سو و گسیل دادن مخاطبان ایرانی به سمت رسانه های دیگری غیر از صداوسیماست.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

جمعه 23/2/1390 - 0:30 - 0 تشکر 317196

احسنت!

جمعه 23/2/1390 - 0:31 - 0 تشکر 317198

اینم باید گفت که: سیاست ما قرار بود سیاست دینی باشد نه منفعت طلبی وگرنه فرق ما و آمریکا در چیست؟

سه شنبه 27/2/1390 - 11:34 - 0 تشکر 318376

سقوط بشار، کلید طلایی را به اسرائیل می‌دهد
گفت‌وگو از: شهرزاد ثابت سعیدی
حسن هانی‌زاده، کارشناس مسایل خاورمیانه بر این باور است که جبهه مردمی سوریه در ابتدا مطالباتی در جهت اصلاح ساختار حکومت را خواستار بود، اما از این مسیر منحرف شد.
دیپلماسی ایرانی: موج تحولات در خاورمیانه و شمال آفریقا همچنان ادامه دارد. سوریه نیز گویا از این قافله عقب نمانده است و موج اعترض‌ها در این کشور در صدر اخبار بین المللی قرار گرفته است. در این فضا بسیاری از تحلیل‌گران به این سوال پاسخ می‌دهد که آیا بشار اسد در کشورش تنها مانده است؟ آیا باید یا تمیز قائل شدن میان دمشق با پایتخت‌هایی مانند قاهره، اعتراض‌های مردمی در این کشور را متفاوت با دیگر جنبش‌های خاورمیانه ای دانست؟ حسن هانی‌زاده، کارشناس مسایل خاورمیانه بر این باور است که جبهه مردمی سوریه در ابتدا مطالباتی در جهت اصلاح ساختار حکومت را خواستار بود، اما از این مسیر منحرف شد.

تحولات جنبش سوریه را چطور ارزیابی می‌کنید؟

مساله سوریه و جنبش مردم سوریه را باید از سایر جنبش‌های عربی جداکرده و به صورت جداگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. مطالبات مردم سوریه ابتدا مانند کشورهای تونس و مصر، مطالبات مردمی و مشروعی بود. اجرای اصلاحات در ساختار حکومت ، دادن آزادی‌های فردی و همچنین لغو حالت قانون فوق‌العاده در این کشور مطالباتی بود که در ابتدا جوانان سوریه مطرح کردند. اما در مسیر و در جریان این خیزش مردمی، جریان‌های خارجی وارد این جنبش شدند و جنبش مردم سوریه را به انحراف کشاندند. هم اکنون جبهه قدرتمندی از سوی امریکا، عبدالحلیم خدام معاون فراری رییس جمهور سابق سوریه، عربستان، گروه 14 مارس به رهبری سعدالحریری و اردن و اخوان‌المسلمین جبهه قدرتمندی علیه نظام علوی سوریه تشکیل دادند تا به هر شکلی که می‌توانند نظام بشاراسد را سرنگون کنند و اخیرا نیز هیات‌هایی از سوی اخوان‌المسلین و عبدالحکیم خدام به امریکا و اسراییل مسافرت کردند و تضمین‌هایی دادند که اگر حکومت بشاراسد را سرنگون کنند و قدرت را بدست بگیرند:

1. جولان را در اختیار اسراییل قرار می‌دهند- ارتفاعات مهم جولان که از سال 1967 در اشغال اسراییل است- همین مجموعه مذکور به رهبری اخوان‌المسلین، عربستان و خدام تعهد دادند که از ارتفاعات جولان برای همیشه صرف‌نظر می‌کنند.

2. مقاومت نظامی را در لبنان نابود خواهند کرد.

3. و محور تهران، دمشق و بیروت را قطع خواهند کرد

موضوع دیگری که این جبهه قصد دارد وارد جریان‌های سوریه بکند، عزیمت یک گروه از طرف خدام، اخوان‌المسلیمن و عربستان به آنکارا بود. این هیات در دیدار با آقای رجب طیب اردوغان نخست ویزر ترکیه تعهد دادند که اگر قدرت را بدست بگیرند و ترکیه از قیام مردم سوریه علیه بشاراسد حمایت کند، استان اسکندرون را برای همیشه در اختیار ترکیه قرار خواهند داد. استان اسکندرون در مرز مشترک سوریه و ترکیه است که در سال 1939 توسط فرانسه از سوریه جدا شد و در اختیار ترکیه قرار گرفت ولی سوریه این استان را همچنان بخشی از خاک سوریه تلقی می‌کند.

بنابراین مجموعه‌ای که هم‌اکنون علیه بشاراسد مبارزه می‌کنند، خواستار تغییر و اصلاحات در درون حاکمیت نیستند، بلکه خواهان سرنگونی بشاراسد هستند و انتقام از علوی‌ها و کشتارعلوی‌هاست. اگر این مجموعه قدرت را دردست بگیرند جنگ طایفه‌ای شبیه جنگ 15 ساله لبنان در سوریه حاکم خواهد شد و جنگ داخلی سراسر سوریه را فراخواهد گرفت، زیرا اخوان‌المسلین در صدد انتقام‌جویی از علوی‌ها و شیعیان در سوریه هستند.

با توجه به فضای بین‌المللی که شما هم به آن اشاره کردید، بشاراسد تا چه اندازه توان ادامه حکومت خواهد داشت؟

این امر بستگی به قدرت و تاکتیک سیاسی بشاراسد دارد. در این دوران آقای بشاراسد تنهاست، به عبارت دیگر عربستان سعودی، شورای همکاری خلیج فارس، گروه14 مارس، امریکا، اسراییل، اخوان‌المسلین و عبدالحلیم خدام جبهه علیه بشاراسد تشکیل دادند، اینکه اسد چگونه بازی خواهد کرد و چگونه با امریکا و اتحادیه اروپا کنار خواهد آمد، بستگی به قدرت دیپلماسی سوریه دارد. به نظر می‌آید فوق‌العاده دشوارباشد که بشاراسد بتواند از این مرحله سالم عبور کندو نظام خود را حفظ کند.

اگر بشار اسد توانست از این مرحله گذار عبور کند، تغییرات اساسی در ساختار خاورمیانه یا حداقل در محور تهران دمشق و بیروت و مقاومت اسلامی پیش خواهد آمد. ولی حتی در درون حاکمیت در سوریه نیز اختلاف وجود دارد، زیرا عربستان، خدام و حریری به دولتمردان سوریه پیغام فرستاندند که اگر از بدنه نظام بشار اسد خارج شوند به هرکدام یک میلیون دلار پاداش می‌دهند. این باعث می‌شود که برخی از افراد حزب بعث سوریه به خاطر دریافت یک میلیون دلار از سعدحریری از بدنه نظام سوریه خارج شوند.

روسیه با تحریم شورای امنیت علیه سوریه مخالف بوده، دلیل این امر را چه می‌دانید؟

باتوجه به اینکه اساسا اسلحه سوریه از شوروی سابق دریافت می‌شد و روسیه مطالبات دهها میلیارد دلاری از سوریه دارد. بنابراین روسیه به دلیل سلاح‌هایی که در دوران اتحادجماهیر شوروی به سوریه داده، ازاین کشور طلبکار است. به عبارت دیگر پشتیبانی بیشتر روس‌ها از کشورها به دلیل مسایل اقتصادی و مالی است و روسیه موضع‌گیری قاطعی در مقابل سوریه اتخاذ نکرد، همچنان که در لیبی ما شاهد بودیم که روسیه می‌توانست نقش مهمی ایفا کند ولی نکرد.  

به دلیل اینکه روسیه سرمایه‌گذاری وسیعی در لیبی دارد،‌همانطورکه در سوریه نیز روس‌ها سرمایه‌گذاری وسیعی دارند و احساس می‌کنند اگر نظام سوریه دچار فروپاشی شود، ممکن است مطالبات آنها در رژیم آینده پرداخت نشود و به همین دلیل موضع‌گیری‌های آنها در حد مسایل اقتصادی و مالی است، درحالیکه روسیه می‌تواند نقش مهمی هم‌اکنون در رخدادهای جهان عرب ایفا کند، ولی هم‌اکنون به صدور برخی بیانیه‌های ضعیف اکتفا کرده است.

ایران در مقابل خیزش مردم سوریه باید چه عکس‌العملی داشته باشد؟

دولتمردان ما و ملت ما باید حوادث سوریه را به طور دقیق دنبال کنند،‌به عبارت دیگر سوریه کشوری است که اگر نظام حاکم برآن سرنگون شود،‌کلید طلایی خاورمیانه در دست اسراییل خواهد افتاد، بدین معنا هم مقاومت اسلامی لبنان از بین خواهد رفت و هم مقاومت فلسطین و هم محور تهران،‌دمشق و بیروت قطع خواهد شد. بنابراین اسراییل یگ گام به خاورمیانه نزدیک می‌شود، به ویژه اینکه تحرکات کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، هم اکنون در راستای تامین منافع اسراییل و امریکاست و اسراییل قصد دارد پس از سرنگونی حکومت بشاراسد، وارد منطقه خلیج فارس شود و مزاحمت‌هایی را نیز برای منطقه ایجاد کند. بنابراین مااکنون با دو توطئه مواجه هستیم: 1. توطئه اسراییل و2. توطئه شورای همکاری خلیج فارس.

دوشنبه 26 اردیبهشت 1390  16:2
به این دلیل ایران تحولات سوریه را  رسانه ای نمی کند چون سوریه یکی از خطوط مقدم جبهه مبارزه با صهیونیست است وسقوط نظام آن نه تنها به نفع منافع ایران وانقلاب های منطقه نیست بلکه به ضرر آنها وبه نفع دشمن جنبشهای مسلمین در منطقه است

سه شنبه 27/2/1390 - 12:18 - 0 تشکر 318392


مطلب آخری که قرار دادید بسیار جالب بود. ممنون. اگه بشار اسد سقوط کنه صد در صد به نفع اسرائیله.

خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 27/2/1390 - 23:18 - 0 تشکر 318565

سلام

چند وقت پیشا توی خبرها بود به نقل از پایگاه نیلکا که از سایت های نزدیک صهیونیست ها ست که توطئه ای برای سقوط بشار اسد طراحی شده ... اسامی یادم نمونده

حالا من فکرمه که وقتی یکی واسه سقوط یه کشور توطئه کرد چرا باید یه سایت نزدیکش بیاد و این خبر رو بده؟

به نظر میاد اسراییل از همسایه اش یعنی سوریه ی بشاراسد راضی هست چون گروه مخالف داخل سوریه اخوان هست ... و به نسبت مواضع تندتری به اسراییل داره در حالی که تو این مدت سوریه(با حاکمیت بشار) خیلی هم با اسراییل بد تا نکرده ...

بحث سر سقوط بشار اسد نیست و این یه موج بیداری نیست ... یه جور موج سواری هست که غرب با کمک رفیق سعودیش داخل سوریه راه انداخته ... خواسته های مردم بر حق اما سواستفاده ها به نفع غرب

سقوط بشار به درد اسراییل نمی خوره چون معلوم نیست بعد از سقوط ایا دولت موافقی با اسراییل سر کار خواهد امد یا نه ...

پس به نظرم اینجوری برنامه ریختن که حاکمیت رو با فشار مردم و صدالبته رسانه ای تحت فشار قرار بدن و ترس از براندازی رو زنده کنند در دولت سوری ... (این ترس رو با اتفاقی لو رفتن پروژه توطئه از همون سایت های مذکور شروع کردن تا به تحلیل ها جهت بدن)

و اینجاست که برای بقا هر امتیازی خواهد داد به طرف غربی ...

یا حق

چهارشنبه 28/2/1390 - 0:21 - 0 تشکر 318581

SOHA_1990 گفته است :
[quote=SOHA_1990;373781;318565]سلام

چند وقت پیشا توی خبرها بود به نقل از پایگاه نیلکا که از سایت های نزدیک صهیونیست ها ست که توطئه ای برای سقوط بشار اسد طراحی شده ... اسامی یادم نمونده

حالا من فکرمه که وقتی یکی واسه سقوط یه کشور توطئه کرد چرا باید یه سایت نزدیکش بیاد و این خبر رو بده؟

به نظر میاد اسراییل از همسایه اش یعنی سوریه ی بشاراسد راضی هست چون گروه مخالف داخل سوریه اخوان هست ... و به نسبت مواضع تندتری به اسراییل داره در حالی که تو این مدت سوریه(با حاکمیت بشار) خیلی هم با اسراییل بد تا نکرده ...

بحث سر سقوط بشار اسد نیست و این یه موج بیداری نیست ... یه جور موج سواری هست که غرب با کمک رفیق سعودیش داخل سوریه راه انداخته ... خواسته های مردم بر حق اما سواستفاده ها به نفع غرب

سقوط بشار به درد اسراییل نمی خوره چون معلوم نیست بعد از سقوط ایا دولت موافقی با اسراییل سر کار خواهد امد یا نه ...

پس به نظرم اینجوری برنامه ریختن که حاکمیت رو با فشار مردم و صدالبته رسانه ای تحت فشار قرار بدن و ترس از براندازی رو زنده کنند در دولت سوری ... (این ترس رو با اتفاقی لو رفتن پروژه توطئه از همون سایت های مذکور شروع کردن تا به تحلیل ها جهت بدن)

و اینجاست که برای بقا هر امتیازی خواهد داد به طرف غربی ...

یا حق

بشار اسد با اسرائیل بد تا نکرده اما1-سازش هم نکرده2- یکی از معدود کشورهای عرب است که نه تنها مشکلی با حزب الله ندارد بلکه در مواقع خاصی نظیر جنگ 33روزه حامی حزب الله وآورگان لبنانب بوده است در قولی که آنز مان از بشار اسد نقل شد او آوراگان لبنان را فرزندان خود خوانده بود 4- دولت فعلی سوریه یکی از موافقان نظام حمهوری اسلامی ایران است وباز در بین کشور های عربی روابط خوبی بین این دولت ودولت ایران بر قرار است 5-رهبر اعتراضات به اصطلاح مردمی سوریه فعلا کسی جز عبدالحلیم خدام یعنی یکی از سر سپردگان آمریکا در سوریه نیست پس نمی توانید مطمئن باشید که اتقلاب سوریه مصادره نشود وتمام انقلاب های منطقه را تحت تاثیر قرار ندهد متن بالا را مطالعه کنید یکی از توافقات رهبران معترض در سوریه واسرائیل گذشتن از حق سوریه در مورد بلندی های جولان است

چهارشنبه 28/2/1390 - 1:5 - 0 تشکر 318584

سلام
بله موافقم که سوریه مواضع خوبی درمورد مقاومت حزب الله و مواضع کشور ما داره ... و از خیلی از دولتهای عربی ، عرب تر هست ... ولی برای اسراییل هم همسایه بدی نبوده

منظور من این جور هست که استکبار می خواد یه سری امتیاز ها رو بدون ساقط کردن بشار اسد از این دولت بگیره که می تونه شامل همین که شما فرمودید هم بشه ... در نهایت اگر هم تن به دادن امتیاز در قبال در قدرت ماندن نشد ... خب گزینه ی براندازی هم پا برجاست

شنبه 31/2/1390 - 16:48 - 0 تشکر 319481

فرضا تمامی ادعا در مورد رابطه ی خوب با ایران در مورد بشار اسد درست باشد .اما آیا این دلیل می شود که از یک دیکتاتور حمایت کرد؟
برای بحرین که در آن حدود 30 نفر کشته شدند فریادمان بلند است اما برای صدها کشته شده ی سوری سکوت می کنیم .

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

يکشنبه 1/3/1390 - 8:44 - 0 تشکر 319673

4siamak گفته است :
[quote=4siamak;423165;319481]فرضا تمامی ادعا در مورد رابطه ی خوب با ایران در مورد بشار اسد درست باشد .اما آیا این دلیل می شود که از یک دیکتاتور حمایت کرد؟
برای بحرین که در آن حدود 30 نفر کشته شدند فریادمان بلند است اما برای صدها کشته شده ی سوری سکوت می کنیم .

بحرین 30 نفر کشته شدند !!!؟؟؟
اولا80 %مردم بحرین شیعه هستند ودیکتا تور بحرین برای تغییر ترکیب جمعیتی این کشور وهابی وارد می کند وبه آنان تابعیت بحرینی می دهد
دوما بحرین اکنون توسط عربستانی ها اشغال شده است 
سوما در گذشته ای نه چندان دور بحرین یکی از استانها کشور ایران بود بحرینیها ایرانیند وهم خون ما ما حمایت نکنیم فریاد نزنیم چه کسی داد بزند ؟؟؟!!!
چهارمامن نمی دانم فریاد جنابعالی برای سوری ها چرابلند است ؟؟؟
مردم بحرین با ما هم صدا وهم شعار هستند وفعلا اعتراضات در سوریه با دشمنان ما هم صدا هستند واتفاقا دشمنان ما دربعد رسانه ای فوق العاده قوی هستند وفریادشان هم برای حقوق بشر درسوریه بلند است فعلا مردم سوریه احتیاجی به ما ندارند!!!
برای چه باید حمایت کنیم اگر در ابتدای اعتراضات در سوریه چند تجمع مردمی در حمایت از بشار اسد انجام شد در بحرین همین اتفاق ولو کوچک هم نیفتاد پس دیکتا تور داریم تا دیکتاتور

يکشنبه 1/3/1390 - 9:36 - 0 تشکر 319679

سلام
میدونید چی عجیبه؟
یه وقتی ما حامی فلسطین بودیم می گفتن چراغ خونه و مسجد
حالا که مردم سوریه شده میگن چرا از مردم سوریه حمایت نمیکنی؟
ای بابا مگه شما نمیگفتی چراغ خونه واجب تره؟
حالا باور کنم درد این رو دارید که مردم کشته شدن؟
مطمنا شما هم واسه منافعتون دوست دارید از مردم حمایت کنید نه حس انسان دوستانه تون.
حرف من اینجاست.
از نظر منافع اسراییل یه بشار اسد خوب یه بشاراسد مرده یا حداقل ساقط شده هست
پس منافع شما با کی جمع بسته میشه؟

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.