• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 13845)
پنج شنبه 14/11/1389 - 19:39 -0 تشکر 279324
اخبار داخلی دانش و فن آوری (1)

 

اگر خبری خیلی لازم نبود تا در یك مبحث جداگانه مطرح شود، در این مبحث مطرح كنید. (البته با تاكید بر اخبار داخلی كشورمان)

 

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 11/12/1389 - 15:21 - 0 تشکر 293170

 ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
آزمایشگاه تحقیقات فضایی دانشگاه خواجه نصیر راه اندازی شد

مدیر پروژه آزمایشگاه تحقیقات فضایی دانشگاه خواجه نصیر از راه اندازی این آزمایشگاه خبر داد و گفت: فاز توسعه این آزمایشگاه نیز که شامل شبیه ساز مجازی تست نرم افزارهای هدایت و کنترل ماهواره‌های ژئو در ایستگاه زمینی می شود، طراحی و راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهران میرشمس امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح آزمایشگاه تحقیقاتی فضایی دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به سابقه فعالیت این دانشگاه در حوزه تحقیقات فضایی افزود: این دانشگاه از سال 85 در محورهای آموزش و تحقیقات در حوزه هوا فضا آغاز به کار کرد و با ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی اقدام به برطرف کردن نیازهای کشور در این حوزه کرده است.

وی با اشاره به فرآیند آموزش و تحقیقات در این دانشگاه در حوزه فضا، یادآور شد: طرح توسعه آزمایشگاه تحقیقات فضایی در 4 مرحله انجام شد که مرحله اول آن شامل راه‌اندازی دینامیک و کنترل وضعیت سامانه‌های فضایی شامل شبیه ساز مجازی و شبیه ساز سخت افزایش در 3 درجه آزادی دینامیک و کنترل وضعیت سامانه‌های فضایی می‌شود.

مدیر پروژه آزمایشگاه تحقیقات فضایی راه‌اندازی بخش مخابرات شامل شبیه ساز مجازی با ماهواره‌های مخابراتی را مرحله دوم راه اندازی آزمایشگاه نام برد و خاطرنشان کرد: در مرحله سوم اقدام به تکمیل و توسعه شبیه ساز مجازی برای مدل سازی انتقال مدار یا اضافه کردن اثر تمامی زیرسیستم‌های سامانه فضایی که شامل پیش‌رانش، حرارت و تامین انرژی می‌شود، کردیم.

میرشمس همچنین با اشاره به مرحله چهارم اجرای این پروژه اضافه کرد: در مرحله چهارم اقدام به مدل سازی و تکمیل مدل مجازی سامانه فضایی در فاز پرتاب کردن مدل موشک حامل و بازگشت به جو اقدام شد.

وی همچنین از اجرای فاز توسعه‌ای این آزمایشگاه خبر داد و ادامه داد: بخش شبیه ساز مجازی تست نرم افزارهای هدایت و کنترل ماهواره‌های ژئو در ایستگاه زمینی TT&Cجزء یکی از فازهای توسعه این آزمایشگاه است که از سال 83 آغاز شد و در مرداد سال 89 به بهره برداری رسید.

این محقق با تاکید بر اینکه فاز تکمیلی این آزمایشگاه که شامل شبیه ساز مجازی می‌شود در 3 مرحله آماده سازی شد، توضیح داد: به منظور راه اندازی بخش شبیه سازی مجازی اقدام به طراحی سیستم، تکمیل، تهیه و نصب و راه‌اندازی بخش‌های سخت افزاری و نرم افزاری و تست و رفع عیوب شد.

میرشمس همچنین با بیان اینکه برای اجرای این پروژه بودجه‌ای برابر 280 میلیارد تومان پیش بینی شده بود، یادآور شد: ‌از این میزان 165 میلیون تومان برای راه‌اندازی آزمایشگاه صرف شد که از مبلغ 280 میلیون تومان 120 تومان آن محقق شده است.

 ما مي توانيم ....

جمعه 13/12/1389 - 12:6 - 0 تشکر 294088

۱۳۸۹/۱۲/۱۳
پرتاب ماهواره مصباح به مدار600کیلومتر تا سال92

قائم مقام انجمن هوافضای ایران با اشاره به ساخت ماهواره مصباح توسط محققان کشورمان گفت: این ماهواره که با همکاری یک کشور خارجی طراحی و ساخته شده است تا سال 1392 در مدار 600 کیلومتر قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فتح الله امی پنجشنبه در مراسم اختتامیه دهمین کنفرانس هوافضای ایران با اشاره به پایان کار طراحی و ساخت ماهواره مصباح افزود: کار طراحی و ساخت این ماهواره توسط یک کشور خارجی صورت گرفت و در حال حاضر آماده پرتاب است.

وی با اشاره به ویژگیهای این ماهواره اظهار داشت: این ماهواره دارای 60 کیلوگرم وزن است و بر خلاف ماهواره "امید" که در مدار 200 کیلومتر قرار گرفت در مدار 600 کیلومتر قرار خواهد گرفت.

 ما مي توانيم ....

شنبه 14/12/1389 - 23:46 - 0 تشکر 294470

۱۳۸۹/۱۲/۱۴
تولید جلیقه‌های خنک کننده ویژه آتش‌نشانها توسط محققان کشور

پژوهشگران مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی جلیقه خنک کننده برای آتش نشانان تولید کردند که قادر است دمای بدن را بین 18 تا 21 درجه ثابت نگهدارد.

میثم هرائینی - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جزئیات این طرح گفت: تنش گرمایی در فرد باعث کند شدن زمان عکس العمل، کاهش توازن و انرژی، ضعف عضلانی و کاهش قدرت در هنگام انجام حرکات فیزیکی می شود.

وی با تاکید بر اینکه تولید این جلیقه ها بر اساس پیشرفته ترین فناوریهای روز دنیا است، اظهار داشت: در این جلیقه ها از مواد تغییر فاز دهنده استفاده شده است.

مجری طرح ادامه داد: مکانیزم عمل این جلیقه به این گونه است که مقادیری از مواد تغییر فاز دهنده به صورت بسته در لباس قرار می گیرد تا حرارت دفع شده از پوست را به خوبی جذب کند و دمای بدن را بین 18 تا 21 درجه ثابت نگهدارد.

وی با بیان اینکه این جلیقه می تواند به مدت 5 ساعت بدن را خنک نگهدارد، یاداور شد: برای شارژ بسته های حاوی مواد تغییر فاز دهنده لازم است این مواد را داخل فریزر یا آب یخ به مدت 2 ساعت قرار داده و پس از شارژ این بسته ها را در فضاهای تعبیه شده در لباس قرار داد.

هرائینی به کارکردهای این لباسها اشاره و اضافه کرد: این جلیقه ها می توانند از استرسهای گرمایی در افراد شاغل در محیطهای گرم چون آتش نشانها و کارخانه های ذوب فلزات جلوگیری کنند.

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 17/12/1389 - 22:7 - 0 تشکر 295568

کسب 2 درصد از بازار جهانی فناوری نانو در نقشه جامع علمی کشور

نقشه جامع علمی کشور بعنوان طرحی برای ساماندهی فعالیت های علمی و پژوهشی کشور و ارتقای پایگاه رقابتی ایران در صحنه‌های علمی جهان، امروز 17 اسفندماه در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما با حضور رئیس جمهور در 35 صفحه رونمایی شد.

نقشه جامع علمی کشور دارای 5 فصل است و ارزش‌های بنیادین، وضع مطلوب علم و فناوری، نگاشت نهادی و ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، از جمله فصول آن به شمار می‌رود.

به گفته منصور کبگانیان، یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارتقاء جایگاه زبان فارسی در بین زبان‌های علمی دنیا، کمک به ارتقای علم وفناوری در جهان اسلام، احیای مرجعیت محوری و تاریخی ایران در فرهنگ و تمدن اسلامی و گسترش همکاری‌‌های علم و فناوری با مراکز معتبر علمی بین‌المللی از جمله اهداف کلان نقشه جامع علمی کشور محسوب می‌شود. وی افزود: «در این اهداف بر روی قرار‌گیری ایران در جایگاه اول جهان اسلام در حوزه فناوری اطلاعات و کسب سه درصد بازار جهانی در زمینه فناوری زیستی و دو درصد بازار جهانی در فناوری نانو و میکرو، تأکید شده است».

کبگانیان، با بیان اینکه اولویت‌‌های علم و فناوری کشور شامل فناوری، علوم پایه، سلامت و بهداشت و هنر است، خاطر نشان کرد: «در بخش فناوری؛ فناوری‌های هوا فضا، هسته ای، فناوری نانو و میکرو، اطلاعات و ارتباطات، نفت و گاز، زیستی و زیست‌محیطی و فناوری نرم و فرهنگی مطرح است».

گفتنی است در این مراسم که نسرین سلطان‌خواه، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت، کامران دانشجو وزیر علوم، اعضای شورای انقلاب فرهنگی، رؤسای دانشگاه‌های کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، همچنین از تمبر یادبود نقشه جامع علمی کشور به‌وسیله‌ی رئیس جمهور رونمایی شد. شایان ذکر است، نقشه جامع علمی کشور در 23 مرداد ماه 85 با بیان ایده مقام معظم رهبری برای نخستین بار در دیدار با رؤسای دانشگاه‌های کشور مطرح شد.

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

يکشنبه 22/12/1389 - 20:56 - 0 تشکر 298291

1389/12/20
سرپرست سازمان فضایی خبرداد:
آغاز ساخت نخستین ماهواره ملی مخابراتی ایران
تاسیس پایگاه پرتاب ملی درجنوب شرق كشور
طراحی ماهواره‌های سنجشی«پارس سپهر» و«پارس2»  

سرپرست سازمان فضایی ایران (ایسا) با بیان این كه ساخت ماهواره‌های مخابراتی از برنامه‌های جدی سازمان است از آغاز طراحی و ساخت ماهواره ملی مخابراتی «قائم» در پژوهشكده تحقیقات فضایی سازمان فضایی ایران و پرتاب این ماهواره به فضا در سال 95 خبر داد.

دكتر حمید فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاطرنشان كرد: طرح ساخت ماهواره مخابراتی «قائم»، اولین ماهواره مخابراتی عملیاتی ایران كه جزو برنامه‌های مصوب سازمان است در پژوهشكده تحقیقات فضایی سازمان فضایی ایران در حال انجام است. در حال حاضر فعالیت مطالعاتی و طراحی مفهومی آ‌ن در حال انجام بوده و حتی برخی زیر سیستم‌های آن هم اكنون مشخص است.

وی افزود: از جمله این زیرسیستم ها می‌توان به رانشگر ماهواره بر پایه دو سوخت اشاره كرد كه مشخصات فنی آن به مركز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها و بخش خصوصی داده شده تا پیشنهادهای خود ارائه دهند، حتی ترانسپوندرهای مخابراتی - بخشی از محموله مخابراتی ماهواره كه تعیین كننده فركانس، پهنای باند و توان سیگنال دریافتی و یا ارسالی به ایستگاه‌های زمینی است - آن هم در قالب برخی پروژه‌های دیگر كه زیرسیستم آن ماهواره محسوب می‌شود با مركز تحقیقات مخابرات و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در دست مذاكره و قرارداد است.

پرتاب ماهواره ملی «قائم» به مدار 36 هزار كیلومتری

وی با بیان این كه ماهواره مخابراتی «قائم» به مدار 36 هزار كیلومترپرتاب می‌شود، تصریح كرد: این ماهواره كشور را در زمینه‌های مخابراتی بی‌نیاز می‌كند و امیدواریم در ادامه اكتساب فناوری ماهواره‌های مخابراتی توانمندی لازم برای پرتاب ماهواره‌های رادیو تلویزیونی به فضا را به دست آوریم و ماهواره‌های ازجنس ارسال تصویر را هم كه در ادامه كار طراحی داریم در موقعیت‌های مداری كه در اختیار ایران است مستقر كنیم.

به گفته وی، موقعیت‌های مداری 26، 34 و 47 درجه شرقی در اتحادیه بین‌المللی مخابرات به تربیت به نام شبكه‌های زهره 1 ، 2 و 3 برای جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است.

طراحی و ساخت ماهواره های «پارس سپهر» و«پارس 2» با ماموریت سنجشی

فاضلی در ادامه با بیان اینكه برنامه طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی مصوب سازمان فضایی ایران هستند به ایسنا گفت: سه پروژه به نام‌های «قائم» به عنوان ماهواره مخابراتی، پروژه «پارس سپهر» و پروژه «پارس 2» به عنوان ماهواره‌های سنجشی از جمله پروژه‌های مصوب سازمان به شمار می‌روند.

سرپرست سازمان فضایی ایران با تاكید بر اینكه ماموریت ماهواره مخابراتی "قائم" تامین سرویس‌های مخابراتی و رادیو و تلویزیونی است، خاطرنشان كرد:‌ بنا بر این است كه این ماهواره كه دارای 8/1 تن وزن است تا سال 1395 به مدار ژئو (36 هزار كیلومتری) پرتاب شود. البته طول عمر این ماهواره تا 15 سال پیش‌بینی شده است.

ماهواره ملی "قائم" نیازهای سازمان صدا و سیما را تامین می كند

فاضلی در خصوص ارزش افزوده ماهواره‌های مخابراتی توضیح داد: سرمایه‌گذاری در بحث‌های فضایی به دلیل ارزش افزوده اقتصادی بسیار بالای آن است و با توجه بالا بودن استانداردهای فضایی قطعا چنانچه بتوانیم به این استانداردها دست یابیم سرریز‌های این فناوری در بسیاری از مشكلات فنی و تكنولوژیكی و صنایع قابل استفاده است. از سوی دیگر تكنولوژی ماهواره‌های مخابراتی خدمات صوتی و تصویری كه امروز در انحصار چند كشور محدود است دارای ارزش افزوده بسیار بالایی است و ما هم اكنون هم می‌توانیم پیش‌بینی كنیم با ارسال ماهواره ملی "قائم" می توان هم به سازمان صدا و سیما كشور و هم به سایر كشورها خدمات ارائه داده و مانع خروج ارز از كشور شویم. معمولا این ماهواره‌ یك به چهارصد بازگشت سرمایه دارد و به همین دلیل از آرزوهای بسیاری از كشورهاست كه به این تكنولوژی دست یابیم.

وی در خصوص تاسیس مركز تحقیقات فضایی در استان مازندران گفت: در پی سفر استانی هیات دولت به استان مازندران بخثی در خصوص تاسیس مركز تحقیقات فضایی مطرح و به تصویب شد البته تصویب ایجاد این مركز به دلیل ظرفیت‌های بسیار زیاد استان مازندران به عنوان استانی كه دارای دانشمندان و متخصصان و دانشگاه‌های خوب بوده و سیاست حمایت دولت از مناطق محروم، انجام شده است. از سوی دیگر سیاست تمركززدایی دولت اقتضا می‌كند كه مراكز تحقیقاتی و پژوهشی را درهمه كشور توزیع كنیم چرا كه حتی به لحاظ پدافند غیرعامل هم معقول‌تر است. از این رو پیش‌بینی شده كه یك مركز تحقیقاتی فضایی در استان مازندران احداث شود.

فاضلی ادامه داد:مطالعات امكان‌سنجی و نقطه‌یابی احداث مركز آ‌غاز شده و مسوولان استان نیز بسیار پیگیر هستند و سازمان نیز به محض اتمام نقطه‌یابی و امكان‌سنجی، كار طراحی و ساخت مركز را آغازكرده و حوزه‌های از توسعه فناوری زیر سیستم‌ها در آن مركز ایجاد خواهد كرد.

تاسیس پایگاه پرتاب ملی در جنوب شرق كشور

وی با تاكید بر اینكه سازمان فضایی ایران باید به فكر تاسیس پایگاه ملی پرتاب باشد، تصریح كرد: به لحاظ ایمنی منطقه جنوب شرقی ایران ایمنی بالایی دارد و مكان خوبی جهت تاسیس پایگاه پرتاب است و از سوی دیگرمنطقه جنوب شرقی به لحاظ اینكه روبروی اقیانوس هند قرار دارد ایمن‌تر بوده و مخاطره‌ای برای مردم در كشور و كشورهای همسایه ندارد.

وی ادامه داد:‌ نقطه‌یابی و فعالیت آمایش سرزمینی تاسیس پایگاه ملی پرتاب انجام و نقطه نهایی انتخاب شده و با تصویب شورای عالی فضایی، مراحل تملك، طراحی و ساخت اجرا می‌شود.

 ما مي توانيم ....

دوشنبه 23/12/1389 - 0:16 - 0 تشکر 298364

22/12/1389

قرارداد ساخت بلند ترین سد جهان میان ایران و چین

قرارداد ساخت سد و نیروگاه بختیاری به عنوان بلند ترین سد بتونی دو قوسی جهان بین ایران و چین به ارزش بیش از دو میلیارد دلار امضا می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در نشست خبری با اعلام این خبر گفت : این سد با ارتفاع 315 متر و حجم مخزنی معادل 4و 8 دهم میلیارد متر مکعب با مشارکت شرکت فراب ایران و ساینو هیدرو چین ساخته می شود .

رضا رضازاده افزود : این سد ونیروگاه در بخش جنوب غربی ایران در کوههای زاگرس چین خورده و حدفاصل مرز استان خوزستان و لرستان و در نزدیکی ایستگاه تنگ پنج در مسیر راه اهن تهران اهواز واقع شده است .

وی با بیان اینکه ساخت این سد از سال 90 اغاز خواهد شد تصریح کرد : سد ونیروگاه بختیاری در مدت ده سال اجرا و به بهره برداری خواهد رسید و بازپرداخت ان نیز در ده سال بعد از پایان بهره برداری از این سد خواهد بود .

رضازاده با اشاره به مزیت های ساخت این سد در منطقه افزود : میزان قابل توجهی ذخیره سازی ، تامین اب اراضی کشاورزی منطقه ، تنظیم اب با توجه به حجم مخزن سد ، کنترل سیلاب های فصلی و بهبود شرایط ایمنی در پایین دست سد ، جلوگیری از ورود رسوبات رودخانه بختیاری به مخزن سد دز و در نتیجه افزایش عمر مفید سد ونیروگاه دز از جمله مزیت های این سد برشمرد.

مدیر عامل شرکت منابع آب و نیروی ایران یادآور شد : نیروگاه بختیاری نیز 1500 مگاوات برق تولید خواهد کرد و این میزان برق در 6 واحد نیروگاهی به ارزش هر کدام 250 مگاوات به بهره برداری خواهد رسید .

وی تصریح کرد : سد و نیروگاه بختیاری در زمان اجرا 4 تا 6 هزار فرصت مستقیم و دو برابر همین میزان نیز اشتغال غیر مستقیم در منطقه ایجاد خواهد کرد .

رضا زاده گفت : سد و نیروگاه بختیاری در توسعه سرمایه گذاری در محدوده طرح ، بهبود سطح رفاهی زندگی اهالی ، ارتقاء سطح اموزش و بهداشت ، استفاده از قابلیت های گردشگری منطقه و افزایش سهم منطقه در توسعه کشور و همچنین بهبود ارتباطات و حمل ونقل زمینی از طریق ایجادجاده های دسترسی ، افزایش ارزش افزوده خدمات در منطقه ازجمله تاثیرات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی اجرای سد و نیروگاه بختیاری محسوب می شود .

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 24/12/1389 - 2:7 - 0 تشکر 298675

89/12/23

عملیات اجرایی پروژه "پل خلیج‌فارس " آغاز شد

عملیات اجرایی پروژه بزرگ "پل خلیج‌فارس " دقایقی پیش با حضور محمود احمدی نژاد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به منطقه آزاد قشم عملیات اجرایی پروژه بزرگ "پل خلیج‌فارس "‌ صبح امروز دوشنبه با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهور آغاز شد.
در اجرای این طرح با ساخت پل خلیج فارس، قشم بزرگترین جزیره خلیج فارس از طریق بندر "لافت " به بندر بوهل شهرستان خمیر در 70كیلومتری بندرعباس به سرزمین اصلی وصل می‌شود.
طرح شبكه جامع ارتباطی خلیج فارس شامل 4طرح احداث پل خلیج فارس، توسعه و فعال‌سازی اسكله كاوه قشم، خط راه‌آهن و اتوبان خلیج فارس است.
بر اساس این گزارش، پل خلیج فارس بین بندر "بوهل " كه از سرزمین اصلی و منطقه "لافت " در منطقه آزاد قشم در عمق بین صفر تا 30 متر، طول تقریبی دو هزار و 200 متر با اكتساب رمزها و دوربرگردان برای اتصال 1800 متر فاصله دو خشكی و با دو خط رفت و برگشت، سواره‌رو، خط راه آهن و مسیر تأسیسات آب و برق در مدت 3سال ساخته می‌شود.
برای اجرای این طرح 650 میلیون یورو هزینه می شود كه 85درصد آن را شرك‌های پتروساحل خلیج فارس و سرمایه گذاری ایده پارس و 15درصد دیگر آن را دولت پرداخت می‌كند. 

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 11/1/1390 - 18:26 - 0 تشکر 302771

۱۳۹۰/۱/۹

رونمایی اولین "لوکوموتیو " با موتور دیزل ملی
http://media.farsnews.com/Media/9001/ImageReports/9001090823/12_9001090823_L600.jpg

http://media.farsnews.com/Media/9001/ImageReports/9001090823/17_9001090823_L600.jpg

منبع عكس ها: خبرگزاری فارس

مراسم رونمایی از اولین کاربرد موتور ملی بر روی لوکوموتیو با حضور محمدرضا رحیمی صبح امروز برگزار شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، در مراسمی که صبح امروز سه شنبه با حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور، محرابیان وزیر صنایع، نیکزاد سرپرست وزارت راه، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سید حسین هاشمی رئیس کمیسیون صنایع و جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان راه آهن در تالار تشریفات راه‌آهن تهران برگزار شد، از اولین "لوکوموتیو " با موتور ملی که به ناوگان ریلی کشور خواهد پیوست رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، باتوجه به بررسی‌های صورت گرفته پروژه های طراحی، انتقال دانش فنی و ساخت موتور دیزل سنگین ملی (طرح د87) در قالب توسعه خانواده د87 با عناوین موتور 12استوانه خورجینی دیزل و دوگانه سوز، موتور 8استوانه خورجینی دیزل و موتور 6استوانه خطی دیزل از سال 89 در دستور کار قرار گرفت.

12سیلندر، نوع موتور چهارزمانه مجهز به توربو شارژز، وزن خشک 3710 کیلوگرم، دوهزار و 195 میلیمتر طول، هزار و 240 میلیمتر عرض، هزار و 280 میلیمتر ارتفاع، هزار کیلو وات قدرت موتور، هزار و 500 دور در دقیقه دور موتور، 6هزار و 360 نیوتن متر گشتاور ماکزیمم، هزار و 990 کیلو وات مصرف سوخت و نیز سیستم پیشرفته با سامانه پاشش الکترونیکی از جمله مشخصات فنی طرح موتور ملی برای لوکوموتیوهای داخلی است.

به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان سال88 در آئین رونمایی از اولین موتور دیزل سنگین (ملی) که در آمل برگزار شده بود، با اشاره به این طرح ملی گفته بود که ایران با تولید موتور سنگین دیزل به جمع دوازه کشور برتر جهان در این زمینه اضافه شده است.
وی در این زمینه افزوده بود که طراحی و ساخت این موتور در کشور در ابتدایی راه است و متخصصان و کارشناسان ایرانی برای بومی کردن قطعات این خودرو باید تلاش مضاعفی را داشته باشند.

در این مراسم، معاون اول رئیس جمهور از شماری از مسئولین، دست‌اندرکارن، متخصصان و کارشناسان ساخت موتور ملی با ارائه لوحی تقدیر کرد.

منبع خبر: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 11/1/1390 - 18:40 - 0 تشکر 302778

90/01/11


رئیس هیئت مدیره شركت دیزل سنگین ایران:
ایران به صادركننده موتور سنگین دیزل تبدیل می‌شود


رئیس هیئت مدیره شركت دیزل سنگین ایران گفت: با دستیابی به دانش تولید موتورهای دیزل سنگین ملی، ایران به صادر‌كننده این موتور تبدیل می‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس در آمل، سید‌مصطفی میرسلیم ‌در آیین تولید موتورهای دیزل سنگین ملی به دست متخصصان داخلی در شركت دیزل سنگین ایران در آمل اظهار داشت: تولید موتور دیزل سنگین در ایران به ثمررساندن علم و فناوری و تثبیت آن به نمونه‌ای است كه عملیاتی شد.
وی با بیان اینكه در گذشته موتورهای دیزل سنگین را یا به‌طور مستقیم وارد كشور می‌كردیم و یا از طریق كشورهای خارجی دارای مجوز نیاز خود را تامین می‌كردیم، گفت: از مهم‌ترین اهداف ما به همراه پرورش نیروی انسانی متخصص، تولید و صادر كردن این موتور در سطح خاورمیانه است.
ناظر عالی طرح موتور دیزل سنگینD87 ‌با تاكید اینكه با پیشبرد برخی فعالیت‌ها در زمینه دانشگاهی زمینه‌های پیشرفت را مهیا كردیم، افزود: این امر مهم یك وظیفه‌ای میهنی و ملی را بر دوش ما نهاده بود.
میرسلیم با اعلام اینكه بعد از فرمایشات رهبر انقلاب در بازدید سال 1389 از شركت ایران خودرو احساس تكلیف شرعی در رسیدن به اقتداری ملی در خود احساس می‌كردیم، عنوان داشت: عدم نرسیدن به این هدف بزرگ برایمان گناهی بزرگ محسوب می‌شد.
وی با اعلام اینكه به همه مهندسان، كارشناسان ارشد و كارمندان خود اعتقاد خاصی دارم، گفت: باید خود را هرچه زودتر به نقطه اوج یعنی رسیدن به تولید ظرفیت 450 مگاوات قدرت در سال برسانیم.
منبع: خبرگزاری فارس (با ویرایش)

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 14/1/1390 - 20:29 - 0 تشکر 303535

90/01/14
امیر علوی در گفت‏وگو با فارس خبر داد:
تجهیز جنگنده‌های ارتش به بدنه جدید رادارگریز
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش گفت: بدنه جدید رادارگریز هواپیماهای ارتش مراحل تست را با موفقیت پشت سر گذاشته در سال جاری روی جنگنده‌ها نصب خواهد شد.

امیر خلبان سید محمد علوی معاون عملیات نیروی هوایی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در خصوص جدیدترین دستاوردهای این نیرو، با بیان اینكه در حال عقد قرارداد با مراكز مختلف صنعتی به منظور طراحی و ساخت انواع هواپیماهای جنگی هستیم، از بهره‌برداری بدنه‌های جدید رادارگریز برای جنگنده‌های مختلف ارتش خبر داد و گفت: نمونه اولیه این بدنه كه به صورت كامل خود را از دید رادارها مخفی نگه می‌دارد، تست شده كه موفقیت‌آمیز بوده و تولید انبوه آن نیز به‏زودی آغاز خواهد شد.

علوی همچنین به طراحی و ساخت سه مدل از اخلالگرهای راداری و ارتباطی در حوزه جنگ الكترونیك اشاره كرد و افزود: این اخلالگرها مراحل پایانی تست خود را با موفقیت به پایان رسانده در سال جاری نیز روی جنگنده‌ها نصب خواهند شد.

معاون عملیات نیروی هوایی ارتش همچنین از برنامه‌ریزی این نیرو برای برگزاری رزمایش‌های متعدد در سال 90 در منطقه خلیج‌فارس و دریای عمان به منظور تست و ارزیابی دستاوردها و تجهیزات جدید هوایی شامل موشك‌ها، شبیه‌سازها، مهمات هوشمند نقطه‌زن و سامانه‌های راداری خبر داد.

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.