• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
پاسخ به شبهات (بازدید: 10465)
سه شنبه 5/5/1389 - 12:10 -0 تشکر 214877
بابا همه اش دروغه!!! مگه میشه؟!با علم و عقل که جور در نمیاد

سلام آقایون خانوما

حال همگی خوبه

یه بحث جنجالی دیگه (خوراک برنامه نود!) قراره با این تاپیک راه بیفته!

اینجا بناست شبهاتی مطرح بشن که مربوط به ارتباط اسلام و علوم مربوط به پزشکی هستن.

منتظر شرکت تمامی شما دوستان هستیم.

میشه این تاپیک رو به نوعی همکاری بین انجمنی بهداشت و سلامت و معارف به شمار آورد.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 28/6/1389 - 10:53 - 0 تشکر 233000

این مطلب هم از مرکز مبارزه با بیماریهای آمریکا یعنی سایت CDC و زیرمجموعه اش

Agency for Toxic Substances and Disease Registry

The gastrointestinal effects (GI) of arsenic are generally the result of ingestion; however, GI effects may also occur after heavy exposure by other routes.

  • GI effects are seen acutely after arsenic ingestion, and less often after inhalation or dermal absorption.
  • The fundamental GI lesion appears to be increased permeability of the small blood vessels, leading to fluid loss and hypotension.
  • Extensive inflammation and necrosis of the mucosa and submucosa of the stomach and intestine may occur and progress to perforation of the gut wall.
  • A hemorrhagic gastroenteritis may develop, with bloody diarrhea as a presenting effect.

Acute arsenic toxicity may be associated with hepatic necrosis and elevated levels of liver enzymes.

  • Arsenic intoxication may also result in toxic hepatitis with elevated liver enzyme levels.
  • Chronic arsenic ingestion may lead to cirrhotic portal hypertension [ATSDR 2007; Datta 1976].
  • There is limited strength of association of chronic arsenic exposure and noncirrhotic portal hypertension [IARC 2004; NRC 2000].
  • Case reports have also linked chronic high level arsenic exposure with hepatic angiosarcoma, a rare form of liver cancer [Popper et al. 1978; Zaldivar et al. 1981; ATSDR 2007].
  • There is limited strength of association, however, between chronic arsenic exposure and angiosarcoma of the liver, as determined by International Agency for Research on Cancer (IARC) and National Research Council [IARC 2004; NRC 2000].

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 28/6/1389 - 10:58 - 0 تشکر 233004

سلام....اوج عزیز....از اینکه با ما همراهید بهمون می کمکید ممنون!... در تیکه بولد شده متن قبلیم چیزی که مد نظرم بود سوراخ شدگی روده و معده است که میتونه اتفاق بیفته. نتایج مطالب جدید رو مروری می کنیم و ان شاءالله روز نتیجه گیری نزدیکه! ان شاءالله. نیازمند کمک شما دوست عزیز هم هستیم. با تنها گفتن "پودر الماس" دریچه جدیدی برای این تاپیک برای رفع شبهه اول باز شد. بازم ممنون.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 28/6/1389 - 11:4 - 0 تشکر 233005

medman عزیز سلام ... خواهش می کنم ... من کاری نکردم ... فقط وقتی با این تاپیک مواجه شدم و دیدم ظاهرا به بن بست خورده و هیچ پاسخی از هیچ عزیزی داده نمی شود، به روش ابن سینا دو رکعت نماز خواندم و از خدا خواستم برای حل آن راهی به سویمان گشوده شود ... همین ... بقیه لطف خدا بود و زحمت و پیگیری شما ...


مطلبی که از سایت CDC نقل فرمودید تخصصی است وگرنه ترجمه اش را به عهده می گرفتم ... اگر لطف کنید محتوای آن را به زبان شیرین فارسی بفرمایید از شما سپاسگزار خواهم شد.

در راه رسيدن به oooooj

با مردم مهربان باش چرا که هنگام سقوط با همان مردم روبرو خواهي شد 

يکشنبه 28/6/1389 - 11:52 - 0 تشکر 233016

سلام مجدد...متنه میگه: التهاب بیش از حد و نکروز یا مرگ مخاط و زیرمخاط معده و روده ممکن است روی دهد و تا پرفوراسیون یا سوراخ شدگی جدار روده پیشرفت کند...این ترجمه قسمت بولد شده است. در پایان اون هم اثر ارسنیک روی کبد رو شرح داده شده که منجر به سیروز و نارسایی کبد میشه که قبلا راجع بهش صحبت کردیم.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

دوشنبه 29/6/1389 - 11:46 - 0 تشکر 233334

سلام و تشکر از همه دوستانی که بحث را دنبال کردند به ویژه دکتر medman

اما در مورد مسمومیت با آرسنیک:

آرسنیك عنصری است سمی و جزء فلزات سنگین است، میزان زیاد آن در آب و غذاهایی مثل میگو و تماس پوست با آن، تنفس آن در هوا عوارض خطرناکی مثل ابتلا به سرطان پوست، سرطان کبد، سرطان ریه، سرطان مجاری ادراری، سرطان مثانه، سرطان کلیه دارد.

همچنین تغییرات پوستی از قبیل تغییر رنگ پوست ( پیدایش نقاط تیره و روشن در پوست ) و افزایش ضخامت یا برآمدگی زرد رنگ روی پوست ( شاخی شدن پوست ) نیز از عوارض دیگر آن است.آرسنیک دارای اثرات سوء روی سیستم عصبی است که علائم آن لرزش و سردرد است.

براساس تحقیقات آژانس بین المللی و تحقیقات سرطان شناسی ورود روزانه 3-6 میلی گرم آرسنیك به بدن منجر به مسمومیت می شود.

علائم و نشانه های عوارض ناشی از آرسنیک در بین گروه های مختلف مردم و مناطق جغرافیایی متفاوت است. بنابراین نشانه های کلی از بیماری هایی که به وسیله آرسنیک ایجاد می شود، وجود ندارد و این پیچیدگی ها تشخیص را دشوار می کند. به هر حال آرسنیک اثرات سوء روی عروق محیطی دارد.

 و حداكثر غلظت مجاز این عنصر در آب آشامیدنی 05/0 میلی گرم در لیتر می باشد. در سال ۱۹۹۳ سازمان بهداشت جهانی WHO به دلیل اثبات سرطان زایی آرسنیک معدنی میزان قابل قبول آرسنیک در آب آشامیدنی را به کمتر از ۰۱/۰ میلی گرم در لیتر کاهش داد.

آرسنیک (واﮊه یونانی arsenikon به معنی اریپمنت زرد) در دوران بسیار کهن شناخته شده است. از این عنصر به کرات برای قتل استفاده شده ِ علائم مسمومیت با این عنصر تا قبل از آزمایش مارش تا حدی نا مشخص بود.

آرسنیک با مختل کردن وسیع سیستم گوارشی و ایجاد شوک منجر به مرگ می‌شود.

هنگامي که مقدمات نعمتها به شما مي رسد دنباله آن را به واسطه کمي شکر گزاري از خود دور نسازيد .
يکشنبه 4/7/1389 - 11:32 - 0 تشکر 235197

ممنون از دوستان که اینقدر پیگیر شدن و موضوع سوده ی الماس یا همون پودر الماس رو پی گیری کردن
من رو ببخشید که نتونستم کمک بیشتری کنم اما اومدم که بگم نتیجه ی این بحث برام مهمه و دنبالش می کنم.

مرگا به من که با پر طاووس عالمي

يک موي گربه ي وطنم را عوض کنم

يکشنبه 4/7/1389 - 12:14 - 0 تشکر 235211

من هنوز مطلب جدیدی ندیدم. ولی از نظر پزشکی و اونچه تا حالا مطلب جمع کردیم هنوز به نظرم میرسه که اون چیزی که داخل تشت از بدن مطهر امام ریخته شده خون تیره لخته شده بوده. چون رنگ بدن حضرت و نوع سم و مدت زمان بروز علایم پس از مسموم شدن و سایر شواهدی که داریم موید مسمومیت شدید کبدی بوده. بازم از نظر من ایراد یا ایراد رواییه یا اینکه... حضرت بسته به دانش اون زمان مردم باهاشون صحبت نمودند و خواستن منشا خونریزی رو بیان کنند که ناشی از مسمومیت شدید کبدی بوده است........بازم میگردیم....ممنون از همراهیتون ابجد عزیز.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

چهارشنبه 14/7/1389 - 7:55 - 0 تشکر 238669

سلام دوستان همراه

میخوام براتون مکانیسم مسمومیتهای شدید کبدی و خونریزهای ناشی از اون رو مختصر و ساده توضیحی بدم.

ببینید، خون سیاهرگی معده و روده ها چون پر از مواد غذایی جذب شدهاز سیستم گوارشی است به کبد میره تا اونجا سروسامون بگیره قسمتیش ذخیره میشه، قسمتی مورد واکنشهای شیمیایی قرار میگیره و خلاصه مواد غذایی به کبد میرن تا تکلیفشون در بدن روشن بشه.

حالا بیایم فرض کنیم که کبد به دلیلی مثل هپاتیت های مثلا ویروسی، مسمومیتهای شدید کبدی تخریب میشه، به دلیل تخریب و تجمع مواد فیبری یعنی اسکار در کبد، کبد حالت چروکیده و سفت پیدا میکنه که بهش میگن سیروز کبدی صورت گرفته.

خب، وقتی این سیروز اتفاق می افته مشخصه که خون نمیتونه راحت به کبد وارد بشه و از اون خارج! پس، چه اتفاقی می افته؟ پس میزنه به سمت روده ها و معده! یعنی اگه تو یه فرد سیروزی بتونید داخل معده و روده هاش رو ببینید رگهای برجسته شده و خونریزی دهنده رو می بینید. درسته؟

وقتی این اتفاق شدید و ناگهانی بیفته این عروق برجسته خونریزیی می کنند و از اونجا که کبد مسوول تولید عوامل انعقادی در بدن هم هست و در سیروز این عوامل هم نقص و کمبود دارن در نتیجه خونریزی شدید و کشنده حتی خواهد بود.

به نظر من اتفاقی که برای حضرت امام حسن(ع) افتاده همین بوده. یعنی مسومیت شدید کبدی و خونریزی از مری که شدید بوده. نمونه همچین اتفاقی ور در بیماران سیروزی چند بار در بیمارستان دیدم.

اما شواهدی که میتونه به نفع این قضیه باشد از نظر من: فاصله چندروزه مسمومیت تا شهادت که در برخی نقلها ذکر شده، رنگ حضرت که گفته شده به رنگ زرد تا سبز در اومده بودند که همون تجمع بیلیروبین و یرقان ناشی از نارسایی کبد میتونه باشه.

برخی نقلها صراحتا پاره های خون ذکر شده که مطرح شده بودند.

احتمال بعدی رو که میشه در نظر گرفت و برخی دوستان بهش اعتقاد دارن اینه که سم باعث پارگی امعا و احشا و خروج بافت کبد از مسیر گوارشی حضرت است. در این مورد نظر من اینه که همچین چیزی با اطلاعاتی که تا حالا جمع کردیم ممکن نیست. البته میگم بهتون که پرفوراسیون و پارگی روده و معده رو ما در پزشکی به دلایل مختلف مثل زخم معده و روده و سموم داریم ولی به این صورت نیست که کلا بافت روده از بین بره و کبد بتونه تکه تکه از اونجا وارد بشه. پرفوراسیونها یا پارگیهای ذکر شده میتونه به صورت سوراخ شدگی باشه.

البته احتمالی که بنده برا سایر نقلهایی که از پاره های کبد دارم اینه که: خب، حضرت به مردم اون زمان که نمی تونستند بگن سم کبد من رو خراب کرده و عروق داخل مری و معده ام ورم کرده و حالا پاره شده و این چیزی که شما کردم می بینید لخته های خونه!! متناسب با فهم اون مردم گفتند که این مواد ناشی از تخریب شدید بافت کبده.

من فکر می کنم دلیل اینکه ما در نقلها می بینیم خود حضرت فرمودن که پاره های جگر من داخل تشته، همین باشه. حضرت به مردم اون زمان رسوندند که این خون ناشی از تاثیریه که سم روی کبد گذاشته بوده.

نظر سایر دوستان در این موارد چیه؟

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

پنج شنبه 15/7/1389 - 4:30 - 0 تشکر 238995

اقا دست مریزاد به این همت مضاعف و کار مضاعف
باید عرض کنم نکته ای رو
و اون اینکه علی الظاهر جدای از اینکه توضیح این امر علمی برای مردم اون زمان دشوار بوده
خود این اصطلاح هم در بین مردم شایع بوده
مثل خون جگر خوردن و جگر پاره شدن و ...
اما در مورد نگاه علمی این واقعه باید ازتون تشکر کنم
((((قسمت اول مختار با دیدن امام حسن شدیدا متاثر شدم و سرم رو پایین انداختم.)))

مرگا به من که با پر طاووس عالمي

يک موي گربه ي وطنم را عوض کنم

شنبه 18/10/1389 - 11:23 - 0 تشکر 271500

واقعا متاسفم برای دوستانی که هنوز فلسفه عزاداری بر سید الشهدا را درک نکرده اند و شبهه مطرح می کنند
اگر حسین را بشناسی،اگر به مقام عباس پی ببری خجالت می کشی در باره اینکه چند لیتر خون در چند دقیقه خالی میشه بحث کنی و به قول خودت شبهه بنامی!این مطالب برای شما شبهه است برای ما مهم نیست چون ما بر اساس لیتر خون ریخته شده در کربلا و زمان ریخته شدن خون گریه نمی کنیم.
بحث بر سر این مسائل چه سودی داره؟نتیجش چیه؟به چی می خواید برسید؟خوب گیرم ثابت بشه راسته یا ثابت بشه دروغه،آخرش که چی؟

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.