• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نجوم > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نجوم (بازدید: 7210)
جمعه 25/4/1389 - 19:51 -0 تشکر 211813
گزارش شب رصدی تبیان

دوستان سلام!

خوشحال باشید چون بروبچه های انجمن نجوم تبیان از یک شب رصدی خوب و بیاد ماندنی بازگشتند..!

در این تاپیک منتظر ثبت گزارش و خاطرات افراد شرکت کننده در این برنامه هستیم.

يکشنبه 27/4/1389 - 20:54 - 0 تشکر 212395

2باره سلام
من تا قبل این برنامه فكر میكردم طبیعت روی زمین از همه چیز زیبا تر و با شكوه تر هستش خیلی كوهنوردی می كردم اما بعد این برنامه جوری تغییر كردم كه دیگه رو زمید دنباله چیزی نستم
امیدوارم من رو از برنامه آینده خود مطلع سازید و اگر میشه عكس ها رو هم بزارید چون تو مینی بوس نمیشد درست ایمل رو نوشت بازو مرسی از برنامه ها و زحمات شما
خدا نگهدار

يکشنبه 27/4/1389 - 23:23 - 0 تشکر 212418

خب خیلی شب جالبی بود
منم بار اولم بود که تو همچین برنامه ای شرکت میکردم
یکی از چیزهای جالب این بود که یکی از دوستانی که من با خودم آورده بودم هروقت از پشت تلسکوپ چیزی رو میدید هیجان زده میشد و من آرومش میکردم
یکی دیگه از چیز های جالب اسم گزاری های بعضی افراد برا صور فلکی بود که چیزه خوبی برای سرگرم بودن بیدار بودن بود
من که اگر بازم برنامه ای باشه حتما هستم !

دوشنبه 28/4/1389 - 14:27 - 0 تشکر 212508

گشت رصدی کهک قم
بعد از هماهنگی های لازم و خداحافظی با خانم پایدار عزیز که برای ترتیب دادن این گشت رصدی بسیار زحمت کشیدند، حدود ساعت 3 بعد از ظهر روز پنچشنبه 24 تیر1389 از جلوی درب موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان به مقصد کهک قم حرکت کردیم. در طول مسیر بحث های علمی و نجومی با دوستان و گاهاً اجرای پانتومیم، مانع از این می شد که گرمای شدید هوا را حس کنیم، بعد از 4 ساعت به جایی خوش آب و هوا به نام فردو از توابع کهک قم رسیدیم. لیدر گروه، جناب آقای مصطفی امام به همراه همکار ارجمندشان خانم مدنی که با داشتن تجربه و اطلاعات مفیدشان هدایت گروه رصدی را به خوبی عهده دار بودند، گروه را به مدرسه ای در روستای فردو که محل مناسبی برای رصد آسمان شب بود،هدایت کردند. پس از مستقر شدن، در حیاط مدرسه سخنرانی توسط آقای امام انجام شد مبنی بر اهداف این سفر و سپس اعضای گروه یک به یک خود را معرفی کردند و از سوابق نجومی خود گفتند. معرفی ها حاکی از یک تیم علاقمند و تازه کار نجومی بود که بعضاً اولین شب رصدی خود را تجربه می کردند.



با استقرار وسایل رصدی در حیاط مدرسه کم کم خورشید غروب کرد و اولین اجرام آسمان شب، ماه و سیاره زهره را با چشم غیر مسلح و در هوایی نه چندان تاریک رصد کردیم. نکته هیجان انگیز و جالب این سفر وجود تلسکوپ اشمیت کاسگرینی بود که آقای امام با همکاری شرکت آوا استار برای تکمیل یک شب رصدی مفید همراه خود آورده بود.
پس از تاریک شدن هوا، تماشای ستارگان بیشمار آسمان به دور از هر گونه آلودگی هوای شهر، هرچند برای چندمین بار هم که باشد، شگفت انگیز بود. ابتدا کره ماه و سیاره زهره را از پشت تلسکوپ و دوربین های دوچشمی مشاهده کردیم، هر فرد برای بهره بیشتر از رصد آسمان تلاش می کرد، یکی دوربین را تنظیم می کرد، یکی به نقشه آسمان نگاه می کرد و محل اجرام را می یافت، یکی برای چندمین بار از پشت تلسکوپ به ماه خیره می شد، دیگری سعی داشت زیبایی های آسمان را با دوربین عکاسی ثبت کند و ...



چندی بعد همه بر روی زیر اندازها، زیر آسمان پرستاره خدا نشستیم و از اطلاعات علمی جناب آقای امام در ارتباط با صورت های فلکی به همراه مشخص کردن محل دقیق صور فلکی با لیزر، بهره بردیم. همه جذب زیبایی های آسمان بودیم که گذر یک شهاب سنگ همه را به وجد آورد.
پس از صرف شام، در محل نمازخانه مدرسه به تماشای اسلایدهایی از منظومه شمسی به همراه توضیحات خوب آقای امام پرداختیم و بعد از آن بحث های علمی خوبی در ارتباط با پیدایش جهان هستی و موجودات فرازمینی بین گروه در گرفت که بسیار جالب و آموزنده بود و خواب را از سر همه پراند. جذابیت رصد شبانه، دوباره گروه را به حیاط گشاند تا با گذشت زمان، حرکت زمین و جابجا شدن محل ستارگان در آسمان چهره جدید آسمان را رصد کنیم، عشق وعلاقه گروه به ستاره شناسی آنها را تا طلوع آفتاب بیدار نگه داشت تا به تماشای کهکشان آندرومدا، خوشه های ستاره ای و صور فلکی زمستان بپردازند، افراد خبره تر اطلاعات مفید نجومی را در اختیار افراد تازه کار قرار می دادند و این همدلی و همکاری در گروه واقعاً لذت بخش بود.


پس از استراحت کوتاه و روشن شدن هوا، صبحانه را در حیاط و در کنار تلسکوپ و دوربین دوچشمی که تا هنگام روشن شدن آسمان ما را در هرچه بهتر رصد کردن شگفتی های اعماق آسمان یاری کرده بودند، میل کردیم و بعد از انداختن چند عکس دسته جمعی و یادگاری، دبستان میرزا کوچک خان فردو را به مقصد خانه ملاصدرا در کهک ترک کردیم.


حکیم و فیلسوف بزرگ ایرانی صدرالدین محمد بن ابراهیم قوام شیرازی معروف به مُلاصَدرا، بنایی کوچک با طراحی قدیمی، ملاصدرا به مدت ۵ یا ۷ سال پایان عمر بابرکتش را در کهک قم و در تبعید زیست. جای تعجب داشت که خانه ی حکیمی با این قدر و منزلت متولی نداشت. پس از بازدید، قدری در خانه این فیلسوف برجسته ایرانی نشستیم و به بحث علمی پرداختیم. احساس می کردم روح این بزرگوار از اینکه جویندگان علم در خانه اش به بحث و گفتگوی علمی پرداخته اند،شاد است.
در پایان با کوله باری از اطلاعات مفید ستاره شناسی و تجربه یک شب رصدی خوب به تهران بازگشتیم، چهره شاد گروه خبر از رضایت مندی از این سفر را می داد.
جا دارد از زحمات مسئولین موسسه تبیان و همچنین همکاری شرکت آوا استار در برگزاری این گشت رصدی پربار، کمال تشکر را داشته باشم.
الهام گارسچی

دوشنبه 28/4/1389 - 14:28 - 0 تشکر 212511

سلامی گرم خدمت تمامی شما بزرگواران ارجمند
بعد از گذشت بیش از دو سال از تاسیس انجمن نجوم تبیان این انجمن با موفقیت هر چه تمام تر رو به رشد بوده و هست.
پس از برگزاری گشت رصدی مرداد ماه سال گذشته ی انجمن نجوم به قصر بهرام ، این بار پس از یک سال و با اطلاعات نجومی عمیق تر اعضا ، به قصد به کارگیری اطلاعات کسب شده طی یک سال گذشته و پیاده سازی آن در آسمان شب انجمن نجوم تبیان در جهت نیل به اهداف والای خود برای بار دوم دست به برگزاری گشت رصدی زد و برگ زرین دیگری را به کارنامه ی درخشان افزود.
در این گزارش شما را از جزییات این گشت رصدی پر محتوا مطلع خواهیم کرد.
انجمن نجوم تبیان با برنامه ریزی های قبلی و با محیا کردن شرایط این بار رهسپار کهک ، از شهرستان های توابع قم شد.
طی هماهنگی های انجام شده اعضای انجمن نجوم تبیان در روز 24 تیر 1389 راس ساعت 14 حضور بهم رسانیدند و بعد از تکمیل افراد و انجام مقدمات سفر راهی این گشت نجومی شدیم.
لازم به ذکر است که انجمن نجوم تبیان با همکاری شرکت آوا استار این رصد ویژه و استثنایی را برگزار کرد و در این جا جای دارد از همکاری های آقای سید مصطفی امام و خانم مدنی نهایت تشکر را داشته باشم.
در راه رفت مثل همیشه بحث های داغ نجومی مطرح بود و هر فردی اطلاعات علمی خود را با دیگر اعضا تقسیم می نمود.
پس از گذشت حدود 3 ساعت به مقصد رسیدیم و پس از اسکان و استقرار وسایل ، اعضا جلسه ای را جهت برنامه ریزی و اهداف رصدی تشکیل دادند و جهت شناخت بیشتر معارفه ای نیز برگزار شد که در آن جو دوستانه بسیار دلنشین بود.
با تاریک شدن آسمان در ابتدا منظره ای که توجه هر رصدگری را جلب می کرد درخشش زیبای سیاره ی زهره (ناهید) در افق غربی آسمان بود. این سیاره ی پر نور و زیبا را مورد مطالعه قرار دادیم و هلال زیبای آن را از پشت نلسکوپ و دوربین دو چشمی مشاهده کردیم.
بعد از سیاره ی زهره نوبت به خدای جنگ ، سیاره ی سرخ فام مریخ(بهرام) رسید. این سیاره که در این ایام روز به روز به زمین نزدیکتر می شود به دلیل وجود اکسید های آهن بسیار به رنگ قرمز دیده می شود.
هلال سه روزه ی ماه شعبان نیز آنقدر زیبا بود که هیچ کس از دیدار آن سیر نمی شد.
در این حین بعضی از دوستان علاقه مند به عکاسی آسمان شب به کار عکاسی تخصصی مشغول بودند.
ارباب حلقه ها ، سیاره ی زحل (کیوان) با حلقه های پنهان شده اش به دلیل موقعیت کنونی ، ما را از دیدن مستقیم این حلقه های زیبا محروم کرد.اما به راستی خالق این همه زیبایی چه کسی جز پروردگار عالمیان است و در این حین زمزمه ی اعضای انجمن نجوم تبیان چیزی نبود جز : "فتبارک الله احسن الخالقین"
پس از شناسایی صورت های فلکی بهاری و مثلث بهاری ، آخرین برنامه ی رصدی در بخش اول برنامه رصد دقیق خوشه های باز M6 و M7 و خوشه ی کرویM4 در صورت فلکی عقرب بود که از شدت زیبایی نفس را در سینه ی هر نظاره گری حبس می کرد.
در این هنگام که زمان بامداد فرا رسیده بود اعضای محترم انجمن نجوم تبیان پس از صرف شام و اندکی استراحت به نشستی ویژه رفتند و پس از 2 ساعت بحث و گفت و گو راس ساعت 3 کار رصدی خود را دنبال کردند.
موضوعاتی که در نیمه ی دوم بخش رصدی مورد مطالعه قرار دادیم شامل شناسایی مثلث تابستانی ، صورت های فلکی تابستانی و رصد" خوشه پروین" و خوشه های باز" اچ و خی" در صورت فلکی ذات الکرسی و بررسی تراکم" خوشه ی قلائص" در صورت فلکی ثور بود.
در این هنگام کم کم آسمان روشن شد و با دوستان گرامی شاهد طلوع دل انگیز خورشید بودیم.
پس از صرف صبحانه و گرفتن عکس های دسته جمعی وسایل ها را جمع کرده و با دلی خوش و روحی سرشار از فضیلت های حاصل از دیدار اعجاز خداوندی به سمت تهران بازگشتیم.
در پایان جای دارد از تمامی مسئولان محترم موسسه ی فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان تشکر کرده و قدردان همکاری های بی دریغشان هستیم. امید است با همراهی شما مسئولان ارجمند و گرامی ، انجمن نجوم تبیان هر روز بهتر از پیش مسیر صعود به قله های موفقیت را بپیماید.
و من الله توفیق
محمد حسین حمیدیان
عضو انجمن نجوم تبیان

اي شهيد:

کس چون تو طريق پاکبازي نگرفت     با زخم نشان سرفرازي نگرفت

زين پيش دلاورا کسي چون تو شگفت     حيثيت مرگ را به بازي نگرفت

سه شنبه 29/4/1389 - 9:55 - 0 تشکر 212738

با سلام به همه علاقمندان آسمان شب

گزارش رصد شبانه انجمن نجوم تبیان در کهک قم را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید:

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=131087

آلبوم عکس های این شب خاطره انگیز در لینک زیر موجود است:

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=131085

چهارشنبه 30/4/1389 - 12:14 - 0 تشکر 213001

سلام خدمت دوستداران علم نجوم
گزارش های دوستان به طور کلی همه ی اتفاقاتی که در این برنامه رخ داده بود را شامل میشود.
بنابراین اگر بخواهم گزارشی بنویسم شاید تکراری به نظر برسد که در همین ابتدا به خاطر این موضوع از شما پوزش می طلبم.

روز 5 شنبه 24 تیر ماه تقریبا ساعت 2 بعدازظهر بود که به موسسه تبیان رسیدم.تقریبا همه ی دوستان در آنجا جمع بودند بعد از حال و احوال پرسی از دوستان و آقای امام سوار مینی بوس شدم .
تا بقیه افراد وسایل خودشون رو در مینی بوس ها قرار دادند و مستقر شدند ساعت 3 شده بود .یعنی اینکه ما با یک ساعت تاخیر سفر خودمون رو آغاز میکردیم.
اولش این برنامه یکم برای همه خسته کننده به نظر میرسید (حداقل در مینی بوس ما که این طور بود)
اما کم کم بانزدیک شدن به مقصد و اجرای پانتومیم توسط آقای امام و آقای حمیدیان جو حاکم بر مینی بوس تغییر کرد و این بار با خنده و شادی به مسیر خودمون ادامه دادیم.
گویا در برنامه اصلی قرار بوده که ما در یکی از مدارس کهک قم شب رصدی را برپا کنیم که برنامه کمی تغییر کرد و ما عازم فردو یکی از توابع کهک شدیم (50 کیلومتر دور تر).
بالاخره به مدرسه میرزا کوچک خان واقع در فردو رسیدیم و افراد وسایل و ابزار رصدی خودشون رو از مینی بوس ها پیاده کردند و در نماز خانه مدرسه به استراحت پرداختند.
بعد از صرف چای در حیاط مدرسه جمع شدیم تا هم آقای امام برنامه کلی رو برای همه بازگو کنند و هم افراد خودشون رو معرفی کنند و با یکدیگر آشنا شوند.
اولین برنامه رصدی، پیدا کردن سیاره زهره با چشم غیر مسلح قبل از غروب کامل خورشید بود که افراد یکی پس از دیگری موفق به این امر شدند .
بعد از برپایی تلسکوپ و دوربینهای دوچشمی به رصد هلال ماه ، سیاره زهره،زحل و مریخ پرداختیم.
کم کم هوا تاریک شد و افراد زیر انداز ها را در حیاط پهن کردند.
آسمان به قدری زیبا بود که هر فردی را شگفت زده میکرد . بعد از مشاهده سیارات به دنبال رصد اجرام عمق آسمان رفتیم و با دوربین دوچشمی که همراه آورده بودم با رصد خوشه های m6 و m7 شروع کردیم.
هرکسی یک جای آسمان را رصد میکرد ؛ بعضی به دنبال مشاهده شهاب بودند بعضی دیگر به دنبال رصد ماهواره وبعضی هم هنوز سیارات را رصد میکردند.
برنامه بعدی آموزش صور فلکی آسمان بود که با مستقر شدن افراد بر روی زیر اندازها آقای امام به توضیح اصول اولیه رصد و آموزش صورتهای فلکی تابستانی پرداختند.
بعد از پایان توضیحات و آموزشها برای صرف شام رفتیم ، چند دقیقه استراحت کردیم تا اینکه آقای امام و همکارشون خانم مدنی ابزار نمایش اسلاید را آماده کردند و آقای امام با اسلایدهایی که از قبل آماده کرده بودند
به آموزش سیارات منظومه شمسی و اصول نجوم محاسباتی پرداختند ؛ و پایان این برنامه به بحث های گوناگون موجودات فرازمینی و .... گذشت.
دوباره به حیاط مدرسه باز گشتیم تا به رصد دیگر اجرام آسمان بپردازیم.(فکر کنم حدودا ساعت 2.5 یا 3 بامداد روز جمعه بود)
در این زمان سیاره مشتری طلوع کرده بود و ابتدا آن را از داخل تلسکوپ و دوربین دوچشمی رصد کردیم .بعد از این که همه دوستان موفق به رصد آن شدند ، تصمیم به رصد اجرام اعماق آسمان گرفتیم و اولین جرمی را که مشاهده کردیم کهکشان آندرومدا بود . به کمک آقای حمیدیان و دور بین دوچشمی ایشان خوشه های داخل صورت فلکی ذات الکرسی را مشاهده کردیم .
با گذشت زمان و طلوع صورت فلکی ثور و خوشه پروین(m45) موفق به رصد این خوشه نیز شدیم.
دیگر کم کم داشتیم به طلوع خورشید نزدیک میشدیم.در این بین گرگها به صدا در آمده بودند و زوزه آنها سکوت حاکم بر منطقه را می شکست.
بیشتر افراد به خواب رفتند و از مشاهده طلوع زیبای خورشید بر فراز کوههای این منطقه بی نسیب شدند(از جمله خود من)
حدودا ساعت 8 صبح بود که صبحانه خوردیم و کم کم آماده باز گشت به سوی تهران شدیم .
افراد وسایل خود را جمع کرده و در حیاط مدرسه جمع شدند.
بازار عکاسی داغ بود و هر کسی از طبیعت منطقه و دوستان خود عکس میگرفت.
بعد از گرفتن عکس دسته جمعی که آقای امام زحمت گرفتن آن را کشیدند ، به سمت مینی بوس ها رفتیم و مدرسه میرزا کوچک خان را ترک کرده و با اصرار افراد حاضر به سمت منزل حکیم ملاصدرا رفتیم . در آنجا نیز حدودا یک ساعت توقف داشتیم تا توضیحاتی را در مورد این فیلسوف گرانقدر بشنویم.
بالاخره راهی تهران شدیم و این سفر علمی-سیاحتی که بیشتر همراه با خنده و شادی و خوشگذرانی بود را به پایان رساندیم.
در پایان از کلیه مسئولین محترم موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان و دست اندر کاران و مسببان برگزاری این شب رصدی نهایت تشکر را دارم.

به امید موفقیت های روز افزون انجمن نجوم تبیان

بسم رب السماوات و النجوم

پایگاه رصدگر

چهارشنبه 30/4/1389 - 12:42 - 0 تشکر 213008

ممنون نیما جان
جالب بود. راستی خوب کردی عکس پایین صفحتو عوض کردی، تکراری شده بود دیگه.

 

آسمان آبی بودن را به من بیاموز 

چهارشنبه 30/4/1389 - 17:24 - 0 تشکر 213084

به فضل خدا و عنایات امام زمان (ع) برگزار شد.
گفتند ... همه چیز را گفتند .... از خوشی ها و ناخوشی ها، هر چه بود را گفتند..... از جذابیت هایی که رصد آسمان برایشان داشت حرف زدند و از آلودگی نوری گلایه کردند.... از ناملایمتی که در حق ملاصدرا می شود صحبت کردند و از آقای امام تشکر کردند ... از رصد شورانگیز زحل با وضوح بالا حرف زدند و از تاخیر یک ساعته در برنامه ابراز نارضایتی کردند ... هرچه بود را گفتند ... دستشان درد نکند .... اما
اما کسی از آقا پیام مهربان نگفت که مسئول تدارکات گروه بود و زحمت شام و صبحانه و چای و ... را کشید.
کسی از مدیر مدرسه میرزا کوچک خان نگفت که با ما بسیار همکاری کرد و ما را شرمنده کرد.
کسی از آقا بهروز و آقای کوهی، دو راننده باصفای مینی بوس ها نگفت که سروصداهای ما را تحمل کردند و برایمان زردآلود خریدند.
کسی از اهالی فردو نگفت که با صحبتهای شبانه یمان آرامششان را به هم زدیم و آن ها برخلاف ما، آرامشمان را به هم نزدند.
کسی از دو پیرمردی که ساعت 6 صبح روز جمعه روی نیمکتی در خیابان نشسته بودند و با تعجب به ما که منتظر طلوع آفتاب بودیم نگاه می کردند نگفت.
کسی از جریمه ای که آقا بهروز شد نگفت.
کسی از بی ربطی مارافسای و صورت فلکی اش در آسمان نگفت.
کسی از عکسی که همه روی هوا بودیم و ازمان انداختند نگفت.
کسی از انگلیسی حرف زدن در مینی بوس که قریب به 2 ساعت طول کشید نگفت. کسی نگفت که چقدر انگلیسی صحبت کردیم و هیچ کداممان برای این که کم نیاوریم فارسی صحبت نمی کردیم و الکی سر تکان می دادیم و تمام توانمان را می گذاشتیم تا منظورمان را بیان کنیم( ویژه اتوبوسی که من در آن بودم)(( جای یاسی خالی))
کسی نگفت چون 3 نفر در لحظات آخر قالمان گذاشتند و شارژر لب تاب و حافظه دوربین را جاگذاشته بودیم با تاخیر حرکت کردیم.
کسی نگفت چرا در راه زیاد می ایستادیم و با تاخیر حرکت می کردیم که مرا هم از بازگو کردنش معاف کنید!
کسی از دوستی هایی که آنجا شکل گرفت نگفت و از جو صمیمی که حاکم بود حرفی زده نشد.
کسی از لیزر فوق العاده آقای امام نگفت. هیچ کس نگفت لییزری که 15 کیلومتر برد داشت و آن را روی هواپیما گرفتیم به چشم خلبان خورد یا نه !؟
کسی از مکافاتی که سر گرفتن عکس در شب با فلاش داشتیم نگفت.
کسی از امتحان مدار منطقی شنبه صبح من نگفت و کسی نفهمید قبل حرکت در مقابل ساختمان تبیان از دوستم جزوه گرفتم!
خیلی از این ها را کسی نگفت.
خیلی چیزها را هم من فراموش کردم که بگویم و خیلی چیزها را نیز مجبورم فراموش کنم و نگویم.
به رسم تمامی برنامه ها اگرچه کلیشه ای است:

از آقای امام متشکرم که به ما لطف کردند و این شب رصدی را برگزار کردند.
از مسئولین واحد امور کاربران تبیان تشکر می کنم که به من و نیما اطمینان کردند. از ایشان به خاطر همکاری کامل با انجمن نجوم تشکر می کنم.
از نیمای عزیز و برادرش تشکر می کنم و عذر می خواهم که تصور برنامه ای غنی تر را داشتید اما چنین نشد. ان شا الله در برنامه های بعد جبران کنیم.
از سعید گنجیان ممنونم که ما را با دوستان نجومی اش آشنا کرد و الان در مکه به سر می برد. مطمئن هستم اگر برگردد دوران خوبی را با هم سپری خواهیم کرد.
از جناب آقای حمیدیان سپاسگذاری می نمایم که با دوربین دوچشمیشان، دوستان را راهنمایی فرمودند و لطف کردند و انجمن نجوم را با دوستان علاقه مند آشنا ساختند.
از دوستم سجاد عذر می خواهم اگر تحمل ابتدای برنامه کمی برایش مشکل بود. من هم راضی نبودم
از خانم گارسچی و آقای ثنایی به خاطر عکسهایشان ممنونم.
و به طور کلی از دوستاتی که انجمن نجوم تبیان را در این برنامه همراهی کردند و اسامی آنان به شرح زیر است تشکر می کنم و از کاستی های برنامه پوزش می خواهم.
مسعود ثنایی / حمیدرضا پورکاظمی / روح ا.. زارعی / نیما پورجهان / علی اکبر پور جهان / سجاد صدیق / محمد حسین حمیدیان / مریم مقدراتی / صغری غلامی / مژگان حقی / هانیه وفادار / محمد حسین یزدان شناس / الهام گارسچی / محمد مهدی ربیعی فرد / طیبه طباطبایی / سید احسان طباطبایی / محمد علی مستشار نظامی / مرجان مستشار نظامی / فرامرز زرگر یعقوبی / فریدون قنبرنژاد / قهرمان قنبرنژاد / پیام میرزایی / نوشین امینی / علی انصاری / محمد حسین اربابی فر

(بعد اتحریر: نمی خواستم گزارشم کلیشه ای شود، این سبک بی مزه را از من قبول کنید.)

چهارشنبه 30/4/1389 - 17:44 - 0 تشکر 213088

محاق عزیز
بسیار جالب بود این سبک
به شخصه اشک منو در آورد
ممنون

اي شهيد:

کس چون تو طريق پاکبازي نگرفت     با زخم نشان سرفرازي نگرفت

زين پيش دلاورا کسي چون تو شگفت     حيثيت مرگ را به بازي نگرفت

چهارشنبه 30/4/1389 - 18:25 - 0 تشکر 213099

محاق عزیز گزارشت جالب و در نوع خود عالی بود (حرف نداشت!)
نگفته ها را گفتی و گزارشهای همه رو کامل کردی.
بنده از شما بسیار متشکرم چراکه با وجود داشتن امتحان در روز شنبه ، پیگیر برنامه بودید و هماهنگی لازم را جهت برگزاری شب رصدی زیبا و جذاب انجام دادید و در این بین زحمات زیادی کشیدید و متحمل هزینه هایی هم شدید.
میدونم سختیهایی رو متحمل شدی که به خوبی خودت این سختی ها رو بر ما ببخش.

در ضمن این برنامه به من که خیلی خوش گذشت چراکه از جو خشک علمی کمی خارج شده و فضا صمیمی تر شده بود.
کلا برای من که تجربه ی خوبی بود.
باز هم ممنون

بسم رب السماوات و النجوم

پایگاه رصدگر

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.