• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1977)
دوشنبه 13/2/1389 - 12:51 -0 تشکر 198458
کنفرانس بازنگری NPT

رئیس محترم جمهور کشورمان امروز، ساعت سه و 10 دقیقه، برای شرکت در کنفرانس بازنگری (ان پی تی)  وارد نیویورک شدند.

در این مبحث، شما را در جریان سیر تحولات این نشست مهم بین المللی قرار خواهیم داد.

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 14/2/1389 - 11:29 - 0 تشکر 198614

 احمدی نژاد: اوباما نباید تسلیم فشارها شود

نیویورک - دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری درگفت و گویی با چارلی رز مجری یکی از پر بیننده ترین برنامه های شبکه تلویزیونی پی بی اس آمریکا تصریح کرد که باراک اوباما نباید تسلیم فشارها شود.

وی اظهارداشت در زمان حاضر بدبینی نسبت به اوباما در ایران خیلی زیاد است و اوباما نباید تسلیم فشارها شود. او باید تصمیم بگیرد و عمل کند چرا که او رییس جمهوری آمریکا است.
رییس جمهوری در بخش دیگری ازاظهاراتش گفت: تسلیحات اتمی بزرگترین خطری است که جهان را تهدید می کند.
دکتر احمدی نژاد افزود: جمهوری اسلامی ایران برای خلع سلاح , جلوگیری از اشاعه و ساخت دنیای پر از آرامش راهکارهای عملی دارد و دارای تحلیل روشنی از علت نا امنی است.
وی درجواب سوالی درخصوص مبادله سوخت گفت: ما یک راکتور داریم که رادیو دارو تولید و نیاز به مصرف سوخت 20 درصدی دارد.
رییس جمهوری اظهارداشت: طبق قانون از آژانس خواستیم که سوخت بدهد اما آنها بر خلاف قوانین گفتند سوخت را معادل سوخت کم غنی شده شما می دهیم.
وی افزود: آنها بعدها شروطی گذاشتندکه درست نبود زیرا فروشنده نباید شرط بگذارد , آنها شرط گذاشتند و حتی در تبلیغات خود هم گفتند که ما می خواهیم اورانیوم را از ایران خارج کنیم تا بمب نسازند!
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد: ما آماده مبادله سوخت هستیم اما مبادله باید با توافق باشد.
وی در جواب سوالی درباره اینکه ایران قبلا در این باره توافق کرد,گفت: هر کاغذی که نماینده ای از ایران در هر جا امضا کرده , ما قبول داریم اما هیچ توافقی امضا نشده است.
رییس جمهوری اظهارداشت: ما فکر می کنیم راه حل میانه ای را می توان برای این موضوع جستجو کرد و ما پیشنهاداتی داده ایم که باید گفت و گو کنیم و جزئیات آن را معین سازیم.
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد: توافق باید دوجانبه باشد ما موافقیم که مبادله سوخت انجام گیرد و به عبارتی ما موافقیم که سوخت 3 و نیم درصدی بدهیم و سوخت 20 درصدی بگیریم و حق الزحمه آن را هم بپردازیم اما جزئیات فنی دارد که کارشناسان باید با هم گفت و گو کنند.
رییس جمهوری افزود: توجه داشته باشیدکه ایران هم اکنون و پس از آنکه آنان حاضر نشدند سوخت 20 درصدی بدهند , خودشروع به تولید این سوخت کرده و ما درحقیقت مبادله را برای یک شروع همکاری می خواهیم.
وی گفت: برخی می گویند یا باید با ما معامله کنید و یا اینکه شما را تحریم می کنیم و این نظم نوین جهانی شده است.
وی در جواب سوالی در خصوص اظهارات ضد ایرانی کلینتون گفت: خانم کلینتون صحبت های زیادی می کنند و ما حتما نباید درباره اظهارات ایشان واکنش نشان دهیم ، ایشان باید سندی بدهند که ما با آژانس همکاری نکرده ایم.
رییس جمهوری افزود: طبق مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی هیچ عضوی نمی تواند علیه عضو دیگری ادعا کند.
وی گفت: آژانس 6 سوال قانونی از ما پرسید و ما نیز به هر شش سوال آن پاسخ دادیم و تاییدیه آنها را هم گرفتیم.اما آژانس از ما می خواهد که به ادعاهای بدون سند آمریکا جواب دهیم و ما هم تعهدی به آژانس نداده ایم که هر دولتی , هر ادعایی رامطرح کرد , جواب دهیم.
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد: واقعا فکر می کنید اگر ایران اورانیوم را بفرستد و سوخت 20 درصدی بگیرد مسایل حل می شود و اظهارات خانم کلینتنون پایان می گیرد.
رییس جمهوری افزود: خانم کلینتون دشمن ایران است ومواضع او کاملا روشن است.
وی گفت: اگر بخواهیم مشکل را حل کنیم باید ریشه آن را حل کنیم و این با قانون و عدالت می شود نه با سر و صدا .
دکتر احمدی نژاد افزود: اسرائیل این همه بمب اتم را از کجا آورده است.؟
وی در جواب سوالی درباره همکاری ایران و آژانس گفت: همه تاسیسات اتمی ایران زیرنظر آژانس است اما آیا یکی از تاسیسات آمریکا هم تحت نظارت آژانس هست؟
رییس جمهوری افزود: ما از خلع سلاح جهانی استقبال و اعلام کرده ایم مخالف بمب هستیم و وظایف قانونی را هم انجام داده ایم و آماده ایم راه خلع سلاح را هم نشان دهیم.
دکتر احمدی نژاد اظهارداشت: چطور می شود کشوری که بمب دارد و از آن استفاده کرده , خطر ندارد اما آن کشوری که ندارد و برخی ادعا می کنند که ممکن است به سمت آن حرکت کنند , خطر معرفی می شود. این را جامعه بین المللی نمی پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا 10 هزار بمب اتم داد ،کدام خطر است آمریکا و یا ایران که مدعی هستند ممکن است بمب بسازد و خطر شود. معلوم است این موضع سیاسی است.
رییس جمهوری گفت: خطرآن کشوری است که اکنون بمب اتم دارد.
وی گفت: جامعه بین المللی هم آمریکا و متحدان آن نیست , کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و گروه های مختلف منطقه ای و بین المللی از ایران حمایت کرده اند.
رییس جمهوری افزود: با متهم کردن ایران , مشکلات خانم کلینتون حل نمی شود.
دکتر احمدی نژاد اظهارداشت: ایران نمی خواهد بمب اتم درست کند و این در مذهب و جزو اعتقادات ما است.
وی درادامه به نفوذ آمریکا بر آژانس اشاره کرد و گفت: آژانس تحت فشار دولت آمریکا است و معلوم است چرا آژانس یک گزارش از بمب های اتمی آمریکا نمی دهد.
مجری این شبکه تلویزیونی در ادامه پرسید که ایران و آمریکا هر دو کشورهای قدرتمندو بزرگ هستند چطور می توانید با هم همکاری کنید؟
رییس جمهوری پاسخ داد: اعتماد با گفت و گو ایجاد می شود به نظر من مشکل , مسایل داخل آمریکا است. اگر مشکل داخل آمریکا حل شود, مشکل دو کشور هم حل خواهد شد.
وی افزود: کسانی در درون دولت آمریکا نمی خواهند روابط بین دو کشور ایجاد شود, برخی از اعضای شورای امنیت هم همینطور است اینها عده ای تندرو هستند که منافع خود را در درگیری می دانند.
رییس جمهوری افزود: اوباما فرصت تاریخی و شاید هم آخرین فرصت برای آمریکا باشدکه روابط خود را با جهان اصلاح کند.
وی گفت: ما فرصت های زیادی به اوباما دادیم اما گروهی هستند که اوباما را به نقطه ای می خواهند برسانند که به جای همکاری وارد مسیر صدور قطعنامه علیه ایران کند.
دکتر احمدی نژاد افزود: اوباما با شعار تغییرات آمد و به محضی که وارد شرایطی شود که شبیه دوران بوش باشد , در حقیقت دوران او تمام است و شکست خورده است.
رییس جمهوری گفت: اوباما و هیچ کشوری نمی تواند به ایران ضربه بزند . ما از درگیری استقبال نمی کنیم اما در عین حال با تحریم 30 ساله آمریکا هم عادت کرده ایم.
"به عبارتی ما نگران تحریم نیستیم چرا که اساسا تحریم قابل اعمال نیست .در دنیای تجارت آزاد , تحریم یعنی چه ؟ "
وی افزود: تحریم مهم نیست ما می گوییم تقابل و درگیری بد است. زیرا بدنبال دنیای پر از دوستی هستیم .
وی افزود: برای اینکه ببینید تهدید کدام است ببینید نیروهای نظامی کدام کشور در کنار مرزهای کدام کشور است.
رییس جمهوری گفت: ما از آمدن اوباما استقبال کردیم و گفتیم اگر بخواهند تغییری ایجاد کنند , کمک می کنیم.
دکتر احمدی نژاد افزود: ما با بمب اتم مخالفیم و نمی سازیم. اگر بخواهیم بسازیم مطمئن باشید آنقدر شجاعت داریم که بگوییم و از کسی هم نمی ترسیم. وقتی می گوییم نمی سازیم یعنی نمی سازیم.
وی گفت: با طرح این موضوعات غیرمنطقی و بازیهای سیاسی هم مشکل حل نمی شود.
رییس جمهوری افزود: مساله هسته ای ایران یک مساله سیاسی است و اگر بنا است همکاری شود باید صادقانه عمل شود و دولت آمریکا روش خود را عوض کند چرا که این روش شکست خورده است.
وی در جواب سوالی درباره تهدیدهای نظامی اسرائیل علیه ایران گفت: اسرائیل که به حساب نمی آید. اسرائیل اساسا در معادلات ما نیست. چه کسی می خواهد حمله کند , جنگی در کار نیست و ما به جنگ فکر نمی کنیم ما به صلح , دوستی و همکاری فکر می کنیم.

منبع: ایرنا

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 14/2/1389 - 11:37 - 0 تشکر 198617

وزیر خارجه اندونزی: رییس جمهوری ایران مطالب را به خوبی مطرح کرد

سازمان ملل - وزیر خارجه اندونزی و رییس گروه جنبش غیرمتعهدها در گفت وگویی با خبرنگار ایرنا در نیویورک تصریح کرد: رییس جمهوری ایران مطالب را به خوبی مطرح کرد که همه آنها نیز صحت داشت.

مارتی ناتالگائولا افزود: به نظر من این امر بسیار مهم است که رییس جمهور ایران خودشان در کنفرانس خلع سلاح شرکت کردند.
وی افزود: باید به یاد داشته باشیم که این کنفرانس در مورد ایران نیست در ارتباط با بازنگری معاهده ان پی تی است که با توجه به همین امر هم نباید هم توجهات را به ایران معطوف کرد و موضوع اصلی تشکیل این کنفرانس را نادیده گرفت.
وزیر خارجه اندونزی گفت: اینکه کشورها تمایل دارند تا بتوانند از انرژی صلح آمیز اتمی استفاده کنند مطلب بسیار مهمی است و همه باید حق چنین بهره وری را داشته باشند و باید به نگرانیهای آنان هم در این خصوص توجه شود.
وی افزود: 189 کشور عضو معاهده ان پی تی هستند و ایران تنها عضو آن نیست پس همانطوریکه پیشتر هم عنوان کردم این کنفرانس توجه اصلی اش باید بیشتر بر معاهده ان پی تی معطوف باشد.
وزیر خارجه اندونزی اظهارداشت: ما امیدواریم تا راه حل مناسبی در خصوص برنامه اتمی ایران حاصل شود و همچنین امیدواریم تا ایران نیز نقش برحق خود را به عنوان بخشی از همان راه حل ایفا نماید.
ناتالگائولا گفت: امیدواریم سخنانی که از سوی رییس جمهور ایران و هیاتهای دیگر مطرح می شود آغازی برای دستیابی به موفقیت در خصوص همه مفاد معاهده ان پی تی باشد.
وی افزود معاهده ان پی تی نیز بر بهره برداری صلح آمیز از انرژی اتمی تاکید دارد و ایران هم حق داشتن انرژی مسالمت آمیز اتمی را دارد ولی هم زمان باید با آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز همکاری کند.
وزیر خارجه اندونزی در آخر گفت همیشه برای هر موضوعی راه حل مسالمت آمیزی وجود دارد .

منبع: ایرنا (اختصاصی)

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 14/2/1389 - 11:43 - 0 تشکر 198618

 عصبانیت دولتهای غربی از سخنان برحق احمدی‌نژاد دراجلاس بازنگری NPT

تعدادی از هیئت‌های نمایندگی كشورهای غربی از جمله آمریكا از شدت عصبانیت خود به خاطر سخنان بر حق رئیس جمهوری اسلامی ایران در كنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای "ان پی تی "، سالن كنفرانس را ترك كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، تعدادی از هیئت‌های نمایندگی دولت‌های غربی بویژه آمریكا، انگلیس و فرانسه دیروز سالن كنفرانس بازنگری در معاهده "ان پی تی " را هنگام سخنرانی "محمود احمدی نژاد " رئیس جمهوری ایران ترك كردند.
برپایه این گزارش، هنگامی كه احمدی نژاد از دولتهای دارای سلاح هسته‌ای بویژه آمریكا به شدت انتقاد كرد و گفت كه آنها با این سلاح‌ها كشورهایی را كه دارای آن نیستند، تهدید كرده‌اند، اعضای این هیئت‌ها و بعضی دیپلمات‌ها سالن كفرانس را ترك كردند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران دوشنبه‌شب در سخنانی در كنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، دیدگاه و مواضع كشورمان را در این زمینه تشریح كرد.

منبع: خبرگزاری فارس

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 14/2/1389 - 11:59 - 0 تشکر 198623

خشم فاکس نیوز از تشویق سخنان احمدی نژاد

تشویق شدن آقای احمدی نژاد در پایان سخنرانی انتقادی از امریکا با وجود بکار بردن عبارت رژیم صهیونیستی ، خبرنگار فاکس نیوز را خشمگین کرد .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد ، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران که برنامه هسته ای کشورش بزرگترین نگرانی برای دنیا است دیروز( دوشنبه ) در نیویورک بود .

وی در سخنان خود هر گونه نیت برای ساختن بمب (اتمی ) را انکار کرد .

احمدی نژاد از امریکا به علت آنکه این کشور تعداد زیادی تسلیحات هسته ای دارد انتقاد کرد .

فاکس نیوز بعد ازاین مقدمه چینی گزارش اریک شاون خبرنگار خود در نیویورک را پخش کرد .

درگزارش اریک شاون آمده است : محمود احمدی نژاد برای سخنرانی خود که در آن به امریکا حمله کرد ، اسرائیل را رژیم صهیونیستی خواند و تلاش ایران برای دنبال کردن تسلیحات هسته ای را انکار کرد مورد تشویق حاضران در کنفرانس بازنگری ان پی تی قرار گرفت .

فاکس نیوز ادامه داد ، احمدی نژاد در سخنرانی خود در کنفرانس بازنگری ان پی تی در سازمان ملل به ندرت به برنامه هسته ای مورد مناقشه ی کشورش اشاره کرد و گفت : هیچ مدرک معتبری وجود ندارد که نشان دهد ایران درحال ساختن بمب است احمدی نژاد درعوض گفت که امریکا باید به علت داشتن تسلیحات هسته ای مجازات شود.

در ادامه بخش هایی از صحبتهای احمدی نژاد به این مضمون پخش شد :

" تسلیحات هسته ای به جای انکه سلاحی برای دفاع باشد اتشی بر ضد بشریت است . داشتن بمب های هسته ای مایه افتخار نیست بلکه شرم اور و مشمئزکننده است".

خبرنگار فاکس نیوز افزود : این کنفرانس که هر پنج سال برگزار می شود هدف روز امد کردن پیمان ان پی تی را دنبال می کند که 189 کشور آن را امضاء کردند .

این پیمان تحت الشعاع ادامه نادیده انگاری ایران نسبت به سه قطعنامه شورای امنیت قرار گرفته است این قطعنامه ها خواستار متوقف شدن غنی سازی اورانیوم و همکاری کامل ایران شده اند .

این گزارش می افزاید ، در زمان سخنرانی احمدی نژاد نمایندگان انگلیس ، فرانسه و امریکا جزو چندین هیئت نمایندگی حاضر در کنفرانس بودند که از جلسه بیرون رفتند. هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه امریکا هم سخنرانی کرد .

وی ایران را متهم کرد که تلاش می کند دنیا را فریب دهد .

در ادامه بخش هایی از صحبت های هیلاری کلینتون پخش شد که مربوط به کنفرانس خبری بود که بعد از سخنرانی در اجلاس بازنگری ان پی تی برگزار شده بود .

خبرنگارافزود گفته های کلینتون درحالی است که به اعتقاد جان بولتون سفیر سابق امریکا در سازمان ملل متحد احمدی نژاد به هدف های خود دست یافت.

بولتون می گوید : " حمله جادویی احمدی نژاد برای ایران خوب بود ،روشن است که وی بعضی ها را می آزارد اما وی به نکته های قوی اشاره کرد که در چارچوب سازمان ملل متحد و تلاش وی برای مقصر دانستن امریکا و اسرائیل در مسئله هسته ای ،متقاعد کننده است .

منبع: واحد مرکزی خبر

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 15/2/1389 - 13:56 - 0 تشکر 198776

طی نامه‌ای؛
193 نماینده ملت از مواضع مقتدرانه رئیس جمهور در سازمان ملل قدردانی كردند

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، 193 نماینده مجلس در نامه‌‌ای كه به هیئت رئیسه مجلس تقدیم كردند از مواضع مقتدرانه محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در سازمان ملل قدردانی كردند.
بر اساس این گزارش در این نامه‌ تشكر آمیز امضای چند تن از اعضای فراكسیون اقلیت نیز دیده می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس 

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 15/2/1389 - 14:6 - 0 تشکر 198777

نشست خبری احمدی نژاد در نیویورک

رئیس جمهوراسلامی ایران تاکید کرد : دوران بمب اتم به عنوان بدترین و زشت ترین سلاح دیگر گذشته است و ما به لحاظ اخلاقی و کاربردی ، بمب اتم را مردود می دانیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آقای احمدی نژاد در یک کنفرانس مطبوعاتی در نیویورک گفت : به لحاظ اخلاقی بمب اتم را ضد بشریت می دانیم واگر این بمب ها کارایی داشتند چرا در افغانستان و عراق به کمک آمریکا نیامدند و چرا از سقوط شوروی سابق جلوگیری نکردند.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بیش از 200 بمب اتم دارد اما به این رژیم در غزه کمکی نکرد، تصریح کرد: دوران بمب اتم گذشته و اکنون دوران اندیشه ، منطق و انسانیت است.

احمدی نژاد گفت: کسانی که این ضدانسانی ترین تسلیحات را انبار کرده اند ، مردم خود و جهان را به خطر می اندازند و ما با اصل داشتن بمب اتم مخالفیم.

رییس جمهورتصریح کرد: شعار ما "انرژی هسته ای برای همه و سلاح هسته ای برای هیچکس" است.

دکتر احمدی نژاد گفت: اکنون کل جامعه بشری باید با شعار اخلاق و منطق انسانی در مقابل دارندگان سلاح بایستد و آنان را وادار به خلع سلاح کند .

احمدی نژاد در ادامه در جواب سوالی که به نوعی در بحث برنامه هسته ای ایران ،جامعه جهانی را معادل آمریکا خوانده بود، گفت : اگر آمریکا و دوستانش معادل همه جهان است ، این ایده باید اصلاح شود.

وی افزود: 118 کشور عضو غیرمتعهدها, 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی و گروه 8 از برنامه هسته ای صلح آمیز ایران حمایت کرده اند.

احمدی نژاد با بیان اینکه آژانس و و دبیر کل سازمان ملل هم باید براساس قانون و عدالت رفتار کنند، این سوال کلیدی و معنادار را مطرح کرد که اگر مقر سازمان ملل در تهران قرار داشت و ایران نیز دارای حق وتو بود، باز هم دبیرکل همینطور صحبت می کرد.

وی اظهارداشت: تسلط چند کشور با امتیازات انحصاری در مراکز اصلی جهان موجب کینه و تبعیض است.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه بیش از 60 سال از ایجاد شورای امنیت گذشته اما ناامنی بیش از گذشته شده است، گفت: ساختار شورای امنیت غیردمکراتیک و ناعادلانه است و قادر نیست امنیت را برقرار کند و وضعیت ان پی تی هم همینطور است.

وی خاطرنشان کرد که علت نشست بازنگری معاهده ان پی تی هم همین است که این معاهده از مسیرها منحرف شده و نیازمند اصلاح است.

احمدی نژاد در جواب سوالی درباره اعلام شمار بمب های اتمی آمریکا به عنوان گامی مثبت،گفت : اینکه آمریکا اعلام کرده بیش از 5 هزار بمب دارد قدمی به جلو است.

رییس جمهوری افزود: 2 بمب آن بلا را سر مردم دو شهر ژاپن آورد، آیا 5 هزار بمب آن هم از نسل جدید با قدرت تخریبی بالاتر، افتخار است؟ و از سوی دیگر مشخص نیست این بمب ها در کجا نگهداری می شوند.

وی گفت: اگر در آمریکا هستند معنایش این است که مردم آمریکا بشدت در خطر این بمب ها هستند و اگر در پایگاههای آمریکا در خارج از کشور است به معنای آن است که ساکنان کشورهای که پایگاههای آمریکا درآن هستند بشدت در خطرند و نکته بعدی هم این است که آیا مرجع بین المللی مورد تایید ملت ها آن را قبول می کند.

دکتر احمدی نژاد در جواب سوالی درباره اظهارات ضد ایرانی کلینتون در اجلاس ان پی تی اظهارداشت: کدام حرف ما در آن اجلاس خلاف قانون بود.

وی افزود: ایا این خلاف قانون است که بگوییم آمریکا اولین کشوری بود که بمب اتم ساخت ، اولین کشوری بود که از آن استفاده کرد و تسلیحات حاوی اورانیوم ضعیف شده بر سر عراقی ها ریخت و هم اکنون هم چند هزار بمب ذخیره دارد و از سوی دیگر اعضای مستقل آژانس را تهدید هسته ای کرده است. کدامیک از این ها خلاف است؟

رییس جمهوری گفت: ما 11 پیشنهاد بسیار روشن ، تخصصی و عادلانه مطرح کردیم که برخلاف تصور وزیر خارجه آمریکا، مورد استقبال گسترده قرار گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد که آمریکا فشار خود را از روی سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی بردارد و اجازه دهد در یک روند دمکراتیک اصلاحات واقعی و عادلانه در ان پی تی بوجود بیاید.

دکتر احمدی نژاد درادامه در جواب سوالی در خصوص طرح مبادله سوخت ، با تشریح جزئیات این موضوع گفت ما بارها اعلام کرده ایم که آماده ایم سوخت بدهیم اما در خصوص شرایط و جزئیات آن باید توافق کنیم و ملت ایران هرگز چیزی را که بخواهند بر ما دیکته کنند ، نخواهند پذیرفت.

رییس جمهوری اظهارداشت: تمام فعالیتهای هسته ای ایران زیر نظر آژانس است در حالی که آژانس حتی یک گزارش هم ازآمریکا و متحدانش نداده است.

وی افزود: ما تعهدات خود را انجام داده ایم اما برخی ها چیزهایی را می خواهند که نشدنی است . آنها از ما می خواهند چیزی را که وجود ندارد اثبات کنیم .

دکتر احمدی نژاد اظهارداشت: دولت آمریکا ادعا کرده که ایران منحرف شده ما می گوییم اسناد آن را بدهید و می گویند که سندی نداریم اما مطمئن هستیم که برنامه شما منحرف شده و خودتان سند بدهید! با چنین منطقی چطور می توانیم کار کنیم.

رییس جمهوری گفت: از سوی دیگر به کشوری که بعد از 60 سال پنهانکاری اکنون می گوید بیش از 5 هزار بمب دارد چطور می توان اعتماد کرد؟

وی افزود: آنها ما را به تحریم و صدور قطعنامه در شورای امنیت تهدید می کنند . می دانید ما 31 سال است که تحریم هستیم. به عبارتی ملت ایران از زمانی که یک دیکتاتور خشن و ضد دمکراتیک را کنار گذاشتند مورد تحریم قرار گرفتند.

ادامه دارد...

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 15/2/1389 - 14:10 - 0 تشکر 198778

ادامه:

رییس جمهوری گفت: آمریکایی ها یک جنگ 8 ساله علیه ما ایجاد کردند و در موضوع هسته ای هم تاکنون 3 قطعنامه علیه ما داده اند . ما از تحریم استقبال نمی کنیم اما تجربه نشان می دهد با این تحریمها ملت ایران متوقف نمی شود.

دکتر احمدی نژاد افزود: ملت ایران فشارهای آمریکا را به فرصت تبدیل کرد به عبارتی از تحریم استقبال نمی کند اما از آن وحشت هم ندارد . همچنین آمریکا بیش از ما خسارت خواهد دید چرا که تحریم در تجارت آزاد شکست خورده است.

وی اظهارداشت: عده ای تندرو می خواهند باراک اوباما را به سرعت به نقطه غیرقابل برگشت برسانند . اگر آمریکا بانی قطعنامه باشد معنایش تسلیم اوباما و پایان دوران او است و دنیا می فهمد که تغییری روی نخواهد داد. البته شکست شعار تغییر در آمریکا اسیبی به ایران نمی رساند.

رییس جمهوراسلامی ایران در ادامه در جواب این سوال که آیا تحقق خاورمیانه عاری از تسلیحات اتمی باوجود اسرائیل امکان پذیر است، گفت : خاورمیانه عاری از تسلیحات اتمی شدنی است مشروط بر اینکه دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت نکند.

دکتر احمدی نژاد افزود: این از تبعیض های بزرگ روزگار ما است که آن رژیم بیش از 200 بمب اتم انبار کرده باشد و مورد حمایت کامل آمریکا و متحدانش باشد اما در عوض ایران که همه گونه همکاری با آژانس دارد به بهانه های واهی ، تحت فشار قرار گیرد.

احمدی نژاد با بیان اینکه ادامه حمایت دولت آمریکا و برخی دولتهای اروپایی از رژیم صهیونیستی یک اشتباه استراتژیک است، گفت : 62 سال قبل رژیم صهیونیستی را به منطقه تحمیل کردند تا حافظ منافع غربی ها باشد و قرار بود بر خاورمیانه مسلط شود و سیاستهای غربی ها را در این منطقه پیش ببرد اما الان ناتو به منطقه لشکرکشی کرده تا رژیم صهیونیستی را حفظ کند.

احمدی نژاد اظهارداشت: به عبارتی رژیم صهیونیستی برای آمریکا و برخی متحدان غربی آن رژیم ، مانند یک خودروی اوراقی شده که هزینه اش بیش از سود آن است و آن راننده به جای سوار شدن مجبوراست پیوسته این ماشین را هل دهد.

وی گفت: اجازه دهند در آنجا رفراندوم برگزار شود و مسایل خاورمیانه در آنجا حل شود و دیگر نیاز به تهدید دائم ایران هم نیست. آنها می گویند خاورمیانه فقط رژیم صهیونیستی است و این رژیم هم باید سلاح هسته ای داشته باشد.

وی در ادامه در پاسخ پرسشی در باره روابط ایران و آمریکا گفت که ما در آمریکا شاهد این هستیم که یک جریان سازمان یافته تلاش می کند دوران اوباما را که امید اصلاح را بوجود آورد به سرعت به پایان ببرد.

احمدی نژاد افزود: بهترین فرصت برای اوباما اصلاح رابطه با ایران است اما صحبتهای کلینتون که در مجمع عمومی سازمان ملل ایران را متهم کرد ، نمونه ای از همان هایی است که می خواهد اوباما را سریعا به پایان خط برساند.

وی اظهارداشت: اولین قطعنامه که علیه ایران صادر شود راه بسته خواهد شد و بازگشت به دوران بوش است و ما نگران این هستیم فرصتی که برای اوباما ایجاد شده از بین برود.

رییس جمهوردر پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا که پرسید برای اینکه آژانس بتواند علیرغم فشارهای سیاسی آمریکا به وظایف تخصصی خود عمل کند چه پیشنهاداتی دارید؟، جواب داد: ما 11 پیشنهاد دادیم و فکر می کنم بیش از 100 پیشنهاد قابل توجه به کمیته ها رسیده و این تعداد پیشنهادات می گوید آژانس باید با اصلاحات همراه شود.

وی افزود:کسانی که بمب اتم دارند کنار بروند و اجازه دهند کشورهایی که سلاح اتمی ندارند ،معاهده ان پی تی را درست تنظیم کنند. آنها هم اگر بمبهای خود را کنار بگذارند به نفع مردمشان عمل کرده اند.

دکتر احمدی نژاد در جواب سوال دیگری درباره اوضاع خاورمیانه گفت : امیدواریم سیاست مسلح کردن خاورمیانه و ایجاد رقابت کاذب در خاورمیانه پایان یابد.

وی افزود : غربی سال گذشته 250 میلیارد دلار اسلحه به خاورمیانه فروختند و این هزینه ها می توانست صرف بهداشت و رفاه شود.

رییس جمهوری در پاسخ به سوالی درباره تهدید رژیم صهیونیستی علیه مردم منطقه گفت : تبلیغ شکست ناپذیری اسرائیل درغزه و لبنان شکست و اگر هیچ اتفاقی نیافتد رژیم صهیونیستی در حال سقوط است و آنها راه نجات خود را در جنگ می بینند.

احمدی نژاد افزود:اما آغاز هر جنگ هم پایان این رژیم را نزدیکتر می کند . احتمال پیروزی در لبنان نزدیک به صفر است و در غزه هم همینطور . شروع یک جنگ جدید به معنای جنگ آخر است و رژیم صهیونیستی تمام خواهد شد .

رییس جمهورگفت: ایران از غزه ، سوریه و لبنان به طورکامل حمایت و دفاع می کند البته سوریه و لبنان خودشان قادرند رژیم صهیونیستی را جایش بنشانند.

احمدی نژاد گفت اگر کسانی که صاحب حق وتو هستند پیش قدم نشوند و راه را برای اصلاح شورای امنیت باز نکنند، در آینده نزدیک به طور کامل از مشروعیت ساقط خواهد شد .

منبع: واحد مرکزی خبر

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 16/2/1389 - 12:40 - 0 تشکر 198931

 احمدی‌نژاد پس از بازگشت به تهران:
در صورت پذیرش آمریكا سایر كشورها نیز در خلع سلاح اتمی همكاری می‌كنند
رئیس‌جمهور گفت: باور ما این است كه اگر دولت آمریكا بپذیرد كه خلع سلاح شود سایر دارندگان سلاح هم همراهی خواهند كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس محمود احمدی‌نژاد پس از بازگشت به تهران، درباره نتایج سفر به نیویورك و معاهده «ان‌پی‌تی» اظهار داشت: مهمترین مسأله امروز جهان مسأله ناامنی است كه همه برنامه‌ریزی و طراحی ملت‌ها را تحت تأثیر قرار داده و سرمایه‌های سنگینی برای تأمین امنیت در جهان انجام می‌شود.
وی ریشه ناامنی و تهدیدات را رفتار عده‌ای از دولت‌ها و ضعف سازوكارهای بین‌المللی دانست و خاطر نشان كرد: در محور تهدیدات و عوامل ایجاد ناامنی سلاح هسته‌ای قرار دارد، سلاح هسته‌ای خطرناكترین سلاحی است كه تاكنون ساخته و به كار گرفته شده‌است و امروز به طور گسترده در انبارهای برخی كشورها وجود دارد.
احمدی‌نژاد تصریح كرد: بیش از 40 سال طراحی‌های بین‌المللی برای خلع سلاح هسته‌ای پاسخ نداده و امروز شاهد گسترش آن به كشورها و دولت‌های یاغی و كشورهایی هستیم كه قوانین بین‌المللی را رعایت نمی‌كنند و به دنبال اشغالگری و تجاوزطلبی هستند.
رییس‌جمهور با اشاره به اینكه كنفرانس‌های گذشته بازنگری در معاهده ان‌پی‌تی به نتیجه روشن و عملیاتی منجر نشده است گفت: علت اصلی ناكامی این كنفرانس‌ها این است كه دارندگان سلاح هسته‌ای خود را از دایره نظارت و تعهدات بین‌المللی خارج می‌دانند و حتی خودشان را محق می‌دانند كه خواسته و دیدگاه‌های خود را در اینگونه كنفرانس‌ها تحمیل كنند.
احمدی‌نژاد گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشنهادات روشن و اجرایی برای اصلاح و تكمیل معاهده «ان‌پی‌تی» و تحقق هدف خلع سلاح هسته‌ای در كنفرانس بازنگری در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای ارائه كرد و با توجه به فضای عمومی كنفرانس، اكثریت قاطع دولت‌ها و ملت‌ها با این پیشنهادات همراهی كرده و علاقمند هستند اقدامات جدی و عملی در خصوص خلع سلاح انجام شود.
وی گفت: بیش از 180 كشور جهان با امید فراوانی در كنفرانس بازنگری در معاهده «ان‌پی‌تی» شركت كرده بودند تا بتوانند ساز و كارهای روشن همراه با تضمین‌های دقیق را تدوین كنند تا در آینده نزدیك شاهد دنیای عاری از سلاح هسته‌ای بوده و از سوی دیگر همگان بتوانند از انرژی هسته‌ای به صورت صلح‌آمیز استفاده كنند.
رییس‌جمهور خاطر نشان كرد: در روند تهیه اسناد و كمیته‌های تخصصی این كنفرانس نیز شاهد فشار یكی، دو كشور اصلی دارنده سلاح هسته‌ای بودیم كه قصد داشتند از ایجاد تغییرات جدی به منظور كارآمدی اساسنامه و معاهده جلوگیری كنند.
احمدی‌نژاد افزود: همچنین شاهد بودیم كه بعضی از دولت‌ها بخصوص دولت آمریكا برای ناكامی و انحراف این كنفرانس از اهداف اصلی خود، مطالبی را مطرح می‌كردند آنها علاقمند بودند و هستند كه مسأله اصلی خلع سلاح و عدم اشاعه به سمت موضوعات كاذب منحرف كنند.
رییس‌جمهور تصریح كرد: امروز عزم عمومی برای خلع سلاح هسته‌ای در جهان حال شكل گیری است و دولت‌هایی مثل آمریكا هم باید همراهی كنند و از فشار خود بر آژانس بین المللی هسته‌ای و كنفرانس بكاهند، بلكه حتی بپذیرند تا با نظارت مستقل بین‌المللی خلع سلاح شوند.
احمدی‌نژاد گفت: باور ما این است كه اگر دولت آمریكا بپذیرد كه خلع سلاح شود سایر دارندگان سلاح هم همراهی خواهند كرد.
رییس‌جمهور افزود: كنفرانس بازنگری در معاهده ان‌پی‌تی گام مهمی است كه عده زیادی از كشورها امید دارند كه به نتایج روشن، عادلانه و عملیاتی برسد.
احمدی‌نژاد اظهار امیدواری كرد، همه كسانی كه بدنبال برتری‌جویی در جهان هستند و تصور می‌كنند كه سلاح اتمی برتری می‌آورد از این اندیشه شیطانی و خودخواهانه دست بردارند و مانند بقیه دولتها و ملت ها در صف واحد قرار بگیرند.
رییس‌جمهور گفت: اگر این پیشنهاد و توصیه انسانی و عادلانه از سوی این دولت‌ها پذیرفته نشود، بدون تردید موجی كه امروز در دنیا شكل گرفته و مطالباتی كه در دل دولتها و ملت‌ها بوجود آمده در آینده ای نزدیك آنها را مجبور به پذیرش این تعهدات خواهد كرد.
احمدی‌نژاد با اشاره به اینكه در جریان این كنفرانس اعلام شد كه دولت آمریكا 5 هزار بمب اتمی ذخیره كرده است، خاطر نشان كرد: استفاده از دو بمب اتم در هیروشیما و ناكازاكی این دو شهر را به كلی نابود كرد و تبعات آن هنوز باقی است با توجه به این، معلوم است كه وجود 5 هزار بمب اتمی با قدرت تخریبی بالاتر چه خطر بزرگی برای دنیا محسوب می‌شود.
رییس‌جمهور گفت: بخشی از این بمب‌های اتمی در پایگاه‌های نظامی آمریكا در سایر كشورها نگهداری می‌شود در حالی كه مردم این كشورها از این موضوع اطلاع ندارند كه در كنار چه خطر بزرگی زندگی می‌كنند.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشنهادات قانونی، عادلانه و در چارچوب اهداف آژانس بین‌المللی برای خلع سلاح اتمی ارائه كرده است و امیدواریم یكی، دو كشور دارنده اصلی سلاح هسته‌ای، خلع سلاح را بپذیرند تا شاهد امنیت پایدار در جهان باشیم. 

 ما مي توانيم ....

شنبه 18/2/1389 - 12:48 - 0 تشکر 199176

رایزنی متكی و نمایندگان عدم تعهد متكی:

زمان انهدام سلاح های اتمی فرارسیده است

وزیر امور خارجه كشورمان گفت: ایجاد جهان عاری از سلاح هسته ای خواست ملت هاست و باید به فرهنگ مشترك جهانی تبدیل شود. 

منوچهر متكی در دیدار نمایندگان دائم كشورهای عضو جنبش عدم تعهد در مقر سازمان ملل در نیویورك با بیان نگرانی جامعه جهانی به ویژه اعضای عدم تعهد از عملی نشدن اهداف مهم معاهده " ان . پی .تی " اظهار داشت : زمان انهدام كامل سلاح های اتمی فرا رسیده است و این مهم ترین بخش معاهده " ان . پی . تی " است . 

وی با اشاره به افزایش تعداد دارندگان سلاح اتمی در چند دهه گذشته و صحبت های بی عمل درباره كاهش این سلاح ها، سلاح اتمی را ریشه تهدیدها دانست. 

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به شعار كنفرانس بین المللی خلع سلاح در تهران مبنی بر" انرژی هسته ای برای همه، سلاح هسته ای برای هیچ كس " تصریح كرد : خوشبختانه این شعار منطقی با اقبال ملت ها مواجه شده و هر روز مخاطبان بیشتری پیدا می كند . 

وی تصریح كرد : ضروری است همه كشورهای جهان به صورت عام و جنبش عدم تعهد به صورت خاص فرهنگ انهدام سلاح هسته ای در جهان را ترویج و تقویت كنند . 

متكی در ادامه با اشاره به حمایت مستمر جنبش عدم تعهد از فعالیت های هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران از طریق بیانیه ها و قطعنامه ها به ویژه در خصوص موضوع مبادله سوخت گفت : فرمول مبادله سوخت برای راكتور تهران كه هم اكنون برای بیش از هشتصد هزار بیمار رادیو دارو تولید می كند می تواند مبنایی برای اعتماد سازی همه طرف ها و همچنین زمینه ای برای همكاری باشد . 

وزیر امور خارجه تاكید كرد : در صورت وجود اراده سیاسی پیشنهاد مبادله سوخت همچنان مطرح است و می تواند عملی شود . 

وی از جنبش عدم تعهد به علت حمایت از مواضع بر حق جمهوری اسلامی ایران نیز قدردانی كرد . 

در این نشست تعدادی از نمایندگان عضو جنبش عدم تعهد نیز در سخنانی از ایستادگی جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حق قانونی خود در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حمایت و قدردانی و آن را در جهت منافع و خواست كشورهای در حال توسعه توصیف كردند. 

این نمایندگان همچنین جمهوری اسلامی ایران را پیشتاز ابتكار خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای خواندند و رژیم صهیونیستی را با بیش از 200 كلاهك هسته ای مانع اصلی این هدف دانستند . 

نمایندگان عضو جنبش عدم تعهد حمایت برخی دارندگان سلاح هسته ای از رژیم صهیونیستی را بر خلاف تعهدات آنها به ان .پی .تی توصیف كردند و توقف این روند را خواستار شدند. 

این نمایندگان همچنین از سخنان روشنگرانه آقای متكی و برگزاری كنفرانس بین المللی خلع سلاح در تهران قدردانی كردند . 

 ما مي توانيم ....

شنبه 18/2/1389 - 12:55 - 0 تشکر 199181

ضیافت شام ایران غربیها را غافلگیر كرد

پانزده عضو شورای امنیت به دعوت ایران برای ضیافت شام پاسخ مثبت دادند. 

منابع دیپلماتیك اعلام كردند: منوچهر متكی وزیر امور خارجه ایران پانزده عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد را به ضیافت شام در سازمان ملل ملل متحد دعوت كرد و آنها به دعوت ایران برای این ضیافت پاسخ مثبت دادند.

دعوت ایران از پانزده عضو شورای امنیت در حاشیه كنفرانس بازنگری ان پی تی در حالی است كه برخی اعضای دائم شورای امنیت از جمله آمریكا، فرانسه و انگلیس در تلاش اند با بهانه های واهی تحریم ها علیه ایران را تشدید كنند و این نشست موافق میل آنها نبوده است به همین علت در سطح پائینی در این نشست شركت كردند.

گفته می شود دولت های آمریكا و فرانسه معاونان سفرای خود در سازمان ملل را به این نشست فرستادند و نماینده انگلیس هم حضور نداشته است؛ هرچند سخنگوی نمایندگی انگلیس، سفر معاون سفیر این کشور را علت حضور نیافتن او در این نشست عنوان کرده است.

تحلیل گران دعوت آقای متکی از دیپلمات های شورای امنیت از جمله آمریکا و متحدان غربی آن را بیانگر تلاش ایران برای اثبات حقانیت خود در موضوع هسته ای و جلوگیری از تحریم های ناعادلانه می دانند.

سخنگوی نمایندگی دائم ایالات متحده در سازمان ملل متحد كه نمی توانست خشم خود را از این نشست پنهان كند، از جلسه آقای متکی به عنوان فرصتی برای ایران به منظور عمل کردن به تعهدات بین المللی خود نام برد.

سفیر ژاپن در سازمان ملل متحد نیز پس از این مهمانی گفت: منوچهر متکی در این مهمانی بر حق ایران بر به دست آوردن توانایی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز تاکید کرد. 

تاکاسو با مفید دانستن گفتگوهای انجام شده در این مهمانی گفت: "ما برای مذاکره نرفته بودیم ولی تبادل نظر صادقانه ای انجام شد."  

لبنان ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد را در این ماه به عهد دارد.

دیگر اعضای غیردائم شورای امنیت عبارت اند از اتریش، بوسنی ، برزیل، گابون، ژاپن، مكزیك، نیجریه، تركیه و اوگاندا. 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.