سلام
پذیرایی (7- پرتقال و نارنگی )
این دو میوه هم از درصد بالای ویتامین ث برخوردار هستند.
***
اکثر مردم مثل هم این دو میوه را پوست میکنند:
برش دایره واری در بالا و برشهای طولی از بالا به پایین...
* نارنگی را نیز مثل پرتقال پوست بکنید.
** ته میوه را از پوستش جدا نکنید ...طوری که گویی میوه را در کاسه ای قرار داده اید.
*** به اصطلاح پرهای میوه را یکی یکی میل فرمایید.
**** نارنگی را با دست پوست نکنید.***
**** اگر میوه آبدار بود ...آبش را فرت نکشید :)
**** اگر با آرامش برخورد کنید ...آب میوه کمتر در می آید و دستتان خیس می شود.
*** اگر دستتان خیس شد به جایی نمالید... با دستمال پاک کنید.
* قبل از خوردن هم که یادتان نرود تعارف کنید.
میوه های راحتی هستند.... فقط کمی دقت لازم دارند.