زن ریحانه آفرینش (بازدید: 26439)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

يکشنبه 28/11/1386 - 18:8 - 0 تشکر 30447

سلام دوستان .آیا شما آشپزی بلدید؟ از چه زمانی و از چه کسی آشپزی رو یاد گرفتید؟یاعلاقه ای به آشپزی دارید؟راستش من 15.16 سالمه وعاشق آشپزی ام و حتی بلد نیستم یه نیمرو درست کنم.راستش دلم نمی خواد وقت کسی رو بگیرم که بهم یاد بده . و از شما می خوام که بهم یک کتاب خوب و جامع معرفی کنید.لطفا حتما نظرتون روبیان کنید. 

تنها يک چيز ساخته ي دست بشر نيست وآن عمق شان شما و زيبايي درونتان است

شنبه 4/12/1386 - 23:33 - 0 تشکر 31490

پای سیب

    apple pie

Click for Full Size View


مواد لازم برای خمیر پای سیب :
آرد          500 گرم
كره          300 گرم ( یا روغن جامد 250 گرم)
پودر قند     یك قاشق سوپخوری
شیر            یك فنجان
نمك          یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای پای سیب:
سیب  500 گرم ( یا 6 عدد متوسط)
پودر قند  3تا 4 قاشق سوچخوری
كره     50 گرم
دارچین  1  قاشق سوپخوری
كشمش سبز    2 یا  3 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ   1 عدد

طرز تهیه خمیر:
آرد را در ظرفی ریخته, نمك و پودر قند و شیر را روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم, بعد كره را قطعه قطعه می كنیم و وسط خمیر می ریزیم و خمیر را با كره خوب مخلوط می كنیم بطوریكه چسبندگی پیدا كنه ولی كش نیاد, این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه, فقط خمیر چسبندگی پیدا كنه و قابل بازكردن باشه و بعد خمیر را در نایلون می گذاریم تا دو, سه ساعت بماند.

طرز تهیه پای سیب:
برای تهیه این پای به یك ظرف نسوز كم عمق احتیاج داریم, ته ظرف را كمی چرب می كنیم, بعد خمیری كه قبلاً آماده كردیم كمی ورز می دهیم ( این خمیر را موقع استفاده خوب ورز می دهیم) بعد یك سوم آنرا كنار می گذاریم و دو سوم خمیر را به شكل دایره كمی بزرگتر از ظرف باز می كنیم خمیر را داخل ظرف می گذاریم, باید خمیر ته و اطراف ظرف را بپوشاند, سیب ها را قبلاً قاچ می كنیم و بصورت ورقه های نازك در می آوریم ( سیب ها به طریقی كه برای مربا بكار می رود قاچ میشود فقط نازكتر) سیب ها را روی خمیر پهن می كنیم به این ترتیب كه یك ورقه سیب , كمی پودر قندو كمی دارچین, كمی كشمش, باز سیب و پودر قند و ... به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ظرف پر شود, كره را قطعه قطعه می كنیم و روی سیب ها می گذاریم ( كسانی كه رژیم دارند می توانند كره را حذف كنند , من خودم معمولاً كره نمیذارم, البته با كره لذیذ تره:) بعد بقیه خمیر را كه كنار گذاشته بودیم باز می كنیم و روی سیب ها را با خمیر می پوشانیم و اطراف دوتا خمیر را بهم می چسبانیم و چین می دهیم ( مثل اطراف پیراشكی یا شیرینی قطاب) سپس زرده تخم مرغ را با یك قاشق شیر و كمی زعفران هم می زنیم و روی خمیر می مالیم و با چنگال روی خمیر خط می اندازیم. فر را با حرارت 300 درجه گرم می كنیم و ظرف را در فر قرار می دهیم تا مدت یكساعت بماند, روی پای سیب باید كاملاً طلایی شده باشه, البته می تونیم درجه فر رو كمتر كنیم و مدت پخت رو بیشتر ( با حرارت كم ملایم تر پخته میشه, البته می تونیم گاهی در فر رو باز كنیم و ببینیم كه آماده شده یا نه, چون برخلاف كیك كه در مدت پخت نباید در فر باز بشه, برای پای هیچ اشكالی نداره.

 

باید بروم در خلوت سرخ

تا بتوانم  ترانه ی آگاهی بخوانم

و خدا است تنها پناهم

خلوت، تولد حقیقتم خواهد شد

 

شنبه 30/6/1387 - 14:1 - 0 تشکر 59166

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

پیتزا با ژامبون مرغ یا گوشت


مواد لازم :

خمیر پیتزا به مقدار لازم
ژامبون مرغ یا گوشت 250 گرم
پیاز سرخ شده  1 قاشق سوپخوری
سس پیتزا 3-2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای خلال شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
پنیر پیتزا 250 گرم
روغن زیتون یا مایع 2 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا ژامبون را چرخ کرده و کمی سرخ می کنیم. کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سس پیتزا را روی خمیر ما لیده و کمی روغن مایع یا زیتون  روی آن می ریزیم . فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی  و قارچ  خرد شده را به همراه  پیاز  سرخ شده ، روی خمیر پیتزا قرار می دهیم . سپس آویشن را بر روی این مواد می ریزیم . در انتها پنیر پیتزا را رنده کرده و روی مواد را کاملاً با پنیر می پوشانیم.( البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد) سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده است، قرار می دهیم. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا ، آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن می ریزیم.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:3 - 0 تشکر 59168

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

کوفته تبریزی


مواد لازم:

گوشت 2بار چرخ شده نیم کیلو
لپه پخته نیم کوب شده یک فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
برنج نیم پز شده یک دوم فنجان
تخم مرغ کامل 2 عدد
پیاز رنده شده  یک دوم فنجان
تره و مرزه خرد شده یک دوم فنجان
روغن  2 قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک وفلفل به قدر کافی

مواد داخل کوفته:

پیاز سرخ شده 2قاشق سوپخوری
مغزگردو خرد شده یک دوم فنجان
زرشک  2قاشق سوپخوری
تخم مرغ آبپز 2-1 عدد
خلال بادام 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت  چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها  ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود 6-5 دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب  آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و  رب  را کمی تفت می دهیم و 3 لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:6 - 0 تشکر 59170

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

کافه گلاسه


مواد لازم:

شیر  نصف لیوان
بستنی نصف لیوان
شکر  یک قاشق سوپخوری
نسکافه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شیر  و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان و یا در گیلاس پایه بلند ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. در این مرحله بستنی را به آن اضافه می کنیم و با خامه و کمی پودر پسته روی بستنی را تزئین می کنیم.

یا علی مدد

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:8 - 0 تشکر 59171

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

جوجه کباب


مواد لازم:

جوجه درشت یا مرغ کوچک 2عدد
آبلیمو یک فنجان
روغن زیتون یا روغن مایع یک فنجان
فلفل دلمه ای ریز شده یک فنجان
زعفران سائیده  یک قاشق چایخوری
پیاز ریز شده یک فنجان
نمک و فلفل به قدر دلخواه

طرزتهیه:

ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی  آبلیمو، روغن زیتون  یا روغن مایع ، زعفران  سائیده آب کرده ،  نمک  و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت 350 درجه مدت 25-20 دقیقه کباب کنید.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:10 - 0 تشکر 59172

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

شامی با سبزی


مواد لازم:

گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی نیم کیلو
سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان 750گرم
تخم مرغ  4-3 عدد
پیاز متوسط 2عدد
ما ست 1قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل  به مقدار کافی

طرزتهیه:

گوشت  را با پیاز و 2 لیوان  آب  می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی  خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ  ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:12 - 0 تشکر 59174

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

هات چاکلت


مواد لازم:

شیر یک فنجان
کاکائو  2قاشق مرباخوری
نسکافه 1 قاشق مرباخوری
شکر 1- 2 قاشق مرباخوری
خامه  1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:13 - 0 تشکر 59176

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

مربای پوست پسته

موادلازم:

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر  1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو  نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته  1 فنجان


طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

شنبه 30/6/1387 - 14:14 - 0 تشکر 59177

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

دسر شکلات


موادلازم:

خامه  300 گرم
شکلات  200 گرم
شکر  نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ  4 عدد
رنده ی پوست پرتقال  یک قاشق مرباخوری
کره  50 گرم

طرز تهیه :

شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی تخم مرغ  و شکر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال  را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها کره را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.

یا علی مدد 

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.
  • وبگردی