• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 13935)
پنج شنبه 14/11/1389 - 19:39 -0 تشکر 279324
اخبار داخلی دانش و فن آوری (1)

 

اگر خبری خیلی لازم نبود تا در یك مبحث جداگانه مطرح شود، در این مبحث مطرح كنید. (البته با تاكید بر اخبار داخلی كشورمان)

 

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 17/1/1390 - 20:26 - 0 تشکر 304793

1390/1/17

جنگنده های ایرانی مجهز به رادیوی V/UHF پیشرفته هوایی با قابلیت جنگ الکترونیک می شوند.
محققان شركت صنایع الكترونیك ایران موفق به ساخت رادیوی V/UHF پیشرفته هوایی با قابلیت استفاده در جنگ الكترونیك شدند.

به گزارش خبرنگار علمی - فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این رادیو برای استفاده در انواع هواپیماهای جنگنده، ترابری و بالگردها و بر اساس استانداردهای هوایی طراحی شده است. با این رادیو ارتباط هوا به هوا و هوا به زمین در دو باند UHF و VHF برقرار می‌شود.

این رادیو دارای دو مود كاری اصلی است : مورد كاری آنالوگ كه برای سازگاری با ناوگان هوایی موجود طراحی شده است. در این مورد با انتخاب نوع مدولاسیون (AM یا FM) ضمن پشتیبانی ارتباطات آنالوگ صوتی از رادیو به عنوان بخشی از سیستم جهت‌یاب اتوماتیك (ADF) نیز استفاده می‌شود.

مود دوم، جنگ الكترونیك است كه در باند VHF فعال است. در این مورد كه تركیبی ابداعی از روش‌های طیف گسترده‌ی جهشی در حوزه‌ی زمان و فركانس به كار گرفته شده است، امكان ایجاد یك ارتباط مقاوم در مقابل اخلال و شنود فراهم می‌شود.

در این وضعیت، یك رمزكننده دیجیتال داخلی با دنباله طولانی برای افزایش ضریب امنیت ارتباط در نظر گرفته شده است.

این سامانه مجهز به گیرنده گارد مستقل بوده به طور همزمان با گیرنده اصلی در فركانس مورد نظر آماده دریافت پیام های اضطراری است.

از سایر قابلیت‌های رادیو می‌توان به تست داخلی اتوماتیك ‌(BIT) و نرم افزار هوشمند جست‌وجوی كانال‌های اشغال (FCS) اشاره كرد.
منبع: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 21/1/1390 - 15:44 - 0 تشکر 306068

90/01/21

با معرفی برترین دستاورهای علمی واحد علوم و تحقیقات؛
از 2 اختراع دانشجویی "مشعل پلاسمایی " و "پلاسما جت " رونمایی شد


برترین دستاوردهای علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با نخستین جشنواره علمی - پژوهشی و فن‌آوری این دانشگاه معرفی شدند.

در آستانه ورود به سی‌امین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی نخستین جشنواره علمی - پژوهشی و فن‌آوری (فرهیختگان) همزمان با ششمین دوره بین‌المللی مسابقات روبوکاپ آزاد ایران در 15 الی 19 فروردین ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و واحد علوم و تحقیقات نیز در همین راستا بخشی از دستاوردهای پژوهشی و علمی خود را در معرض دید عموم قرار داد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، حسین بهرامی مدیر ارتباط با صنعت معاونت پژوهشی و فن‌آوری واحد علوم و تحقیقات در این نمایشگاه به موفقیت‌های اخیر این واحد اشاره كرد و گفت: كسب رتبه اول تولید علم در جهان در حوزه DEA، اخذ بالاترین ضریب تأثیر (IF) توسط مجله UEST در خاورمیانه، ثبت 69 ژن در بانك جهانی و ثبت اختراعات بین‌المللی و ایجاد پایلوت تولید نانو رس به عنوان پنجمین كشور دنیا برخی از این دستاوردهای علمی واحد علوم و تحقیقات بوده است.

مسئول غرفه دستاوردهای علمی واحد علوم و تحقیقات گفت: در زمینه Webometrics رتبه اول بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی رتبه 31 در كل كشور و 4205 در جهان را به‏دست آوردیم. همچنین از مجله های علمی - پژوهشی واحد، 8 مجله در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نمایه شده كه حائز اهمیت هستند.

لازم به ذكر است واحد علوم و تحقیقات در حال حاضر 29 مجله فارسی‏زبان و 7 مجله انگلیسی‎زبان فعال دارد.
وی با بیان این مطلب كه از اهداف واحد علوم و تحقیقات افزودن 8 مركز تحقیقاتی جدید دیگر به مجموعه مراكز تحقیقاتی فعال واحد است، افزود: در سال 90 تعداد مقالات ISI را به بیش از هزار عنوان خواهیم رساند و نیز تعداد مقالات علمی - پژوهشی به بیش از 1600 عنوان و مقالات نمایه بین‌المللی به بیش از 1700 عنوان خواهد رسید.

بر اساس این گزارش اختراع دانشجویان واحد علوم و تحقیقات چون مشعل پلاسمایی، یكی از منابع تولید پلاسمای داغ به نمایش درآمد. در این دستگاه برای تولید حرارت هیچ واكنش سوختی صورت نمی‌گیرد. در نتیجه هیچ گاز گلخانه‌ای تولید نمی‌شود. این دستگاه برای اولین بار در ایران و در مركز تحقیقات فیزیك پلاسمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات توسط آقایان علیرضا زمانی و حامد عباسی ساخته شده است.

از كاربردهای این دستگاه می‌توان به مواردی چون بازیافت و تصفیه زباله و تولید انرژی از آنها، سامانه اصلی دستگاه‌های بی‌خطرساز زباله‌های بیمارستانی و عفونی (از بین بردن 100 درصد آلودگی‌ها)، تولید انرژی به روش نوین ژنراتورهای MHD، سیستم‌های نوین رنگ‏كاری اتومبیل‌ها، كشتی‌ها، هواپیما و . . . سیستم‌های برشكاری و جوشكاری پلاسما و سیستم‌های تولید نانوذرات اشاره كرد.

همچنین 2 اختراع دیگر از واحد علوم و تحقیقات تحت عنوان «پلاسما جت» و نیز «جریان‏سنج پروانه‌ای» در این نمایشگاه در معرض دید عمومی قرار گرفت. دستگاه پلاسما جت منبع تولید پلاسمای سود است كه استفاده‌های مختلفی در صنعت پزشكی دارد. این پلاسما دارای خاصیت آنتی باكتریال و بهبود زخم‌ها و استریل كردن سطوح است كه توسط شهریار میرپور ساخته شده است.

دستگاه جریان‏سنج پروانه‌ای مجهز به سنسور دما و فشار برای اندازه‌گیری پارامترهای دریایی است و مخترع آن خانم قائمی دانشجوی رشته فیزیك دریا است. 

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 21/1/1390 - 15:52 - 0 تشکر 306072

۱۳۹۰/۰۱/۲۱
جزییات دومین خودروی خورشیدی غزال ایرانی/ توانایی 3ساعت حرکت در شب

مدیر پروژه دومین خودروی خورشیدی غزال ایرانی در مورد جزییات فنی این خودرو گفت: این خودرو در روزهای آفتابی می تواند تا 600 کیلومتر مسافت را با سرعت متوسط 80 کیلومتر در ساعت طی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، خودوری خورشیدی غزال ایرانی 2 صبح امروز یکشنبه طی مراسمی با حضور محمد رویانیان رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران رونمایی شد و توسط محققان پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران مورد تست حرکتی و فنی قرار گرفت.
کارن ابری نیا مدیر این پروژه در جمع خبرنگاران در تشریح ویژگی های این خودرو و تفاوتهای آن نسبت به خودروی خورشیدی غزال ایرانی (1) اظهار داشت: خودرو غزال ایرانی (2) با هدف بهینه سازی غزال (1) طراحی و تولید شده و وزن آن نیز 100 کیلوگرم سبک تر شده است.

وی با بیان اینکه وزن غزال (2) 150 کیلوگرم است و سرعت حداکثر آن در تست جاده ای 120 کیلومتر در ساعت است که تا 150 کیلومتر هم قابلیت افزایش دارد، ادامه داد: موتوری که در این خودرو مورد استفاده قرار گرفته یک موتور " DC براشلس " مغناطیس دائمی است که 97 درصد راندمان دارد به این معنی که انرژی کمی را از دست خواهیم داد.

ابری نیا اضافه کرد: سلولهای خورشیدی که برای این خودروی خورشیدی استفاده شده از نوع سیلیکونی بوده و حدود 22 درصد راندمان دارد و در طول روزهای آفتابی می تواند حدود 600 کیلومتر را با سرعت متوسط 80 کیلومتر در ساعت طی کند.

وی در مورد میزان ذخیره این خودرو در ساعات شب نیز گفـت: ما می توانیم باتری بیشتری داخل این خودرو قرار دهیم اما از آنجایی که این مسئله باعث افزایش وزن و مصرف بیشتر انرژی می شود تنها از یک باتری لیتیومی به وزن 20 کیلوگرم استفاده کرده ایم که اگر روی سطح صاف حرکت کند بدون نور خورشید حدودا دو تا سه ساعت می تواند حرکت کند.

به گفته ابری نیا جنس بدنه این خودرو از فیبرکربن با سازه های لانه زنبوری است که در هواپیماهای پیشرفته مورد استفاده قرار می گیرد و تفاوت آن با پوشش فایبرگلاس در مقاومت بالاتر آن است.

مدیر پروژه خودروی خورشیدی غزال ایرانی از آمادگی این خودرو برای شرکت در مسابقات جهانی استرالیا در مهرماه خبر داد و تاکید کرد تا یک ماه آینده تور داخلی در جزیره کیش برای تست نهایی این خودرو برگزار خواهیم کرد.

گزارش تصویری 1
برای دیدن تصاویر بیشتر به لینک منبع بروید.

گزارش تصویری 2
برای دیدن تصاویر بیشتذ به لینک منبع بوید.

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 30/1/1390 - 15:23 - 0 تشکر 309505

۱۳۹۰/۱/۲۸


ساخت میکروبالن پلیمری برای صنعت دفاعی

شکست انحصار تولید میکروبالن های پلیمری با بومی سازی آن در کشور محقق شد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، میکرو بالن های پلیمری ، در واقع توپ های کوچکی در ابعاد 50 تا 100 میکرون اند که فضای داخلی آنها از گاز پر شده است . میکروبالن ها در صنایع مختلفی نظیر صنایع نظامی ، هوافضا ، دارویی ، ساختمانی و ... کاربرد دارند .

علی اکبر یوسفی رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران گفت : تاکنون تولید این مواد در انحصار چند کشور خارجی بود اما محققان این پژوهشگاه با تلاش و همت خود توانستند پس از 2 سال تحقیق این مواد را تولید کنند .

محمد عطایی پژوهشگر و عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران هم گفت : این مواد راهبردی بیشتر در صنایع نظامی و ساخت قطعات سبک با استحکام زیاد و در صنایع هوا فضا کاربرد دارد .

وی گفت : تعبیه این مواد در باک هواپیما باعث می شود ، اگر باک بر اثر ضربه ای دچار ترک خوردگی یا شکاف شد ، این مواد به طور خودکار اقدام به ترمیم قسمت آسیب دیده کنند .

این پژوهشگر یکی دیگر از کاربردهای این مواد را در صنایع دارویی عنوان کرد و افزود : قرارگرفتن داروها درمیکروبالن ها باعث می شود ، رهایش دارو در بدن بیمار تنظیم شود و اثر بخشی آن مدت زمان طولانی تری تداوم یابد .

عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران گفت : استفاده این مواد در صنایع خانگی نیز می تواند مانع از خروج صداهای ناهنجار شود ، همچنین این مواد می تواند از انتقال حرارت در ساختمان ها جلوگیری کند . استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی ، معدن و راه سازی و ساخت بدنه زیر دریایی ها از دیگر کاربرد میکروبالن های پلیمری است .

عزیز الله نودهی پژوهشگر و عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران گفت : تحریم ها باعث شد واردات این مواد به کشور با محدودیت های مواجه شود ، اما توان متخصصان ایرانی تولید این مواد را در کشور امکان پذیر کرد .

وی افزود : هم اکنون تولید نیمه صنعتی این مواد در کشور آغاز شده و پیش بینی می شود تا چند ماه آینده این ماده راهبردی به تولید انبوه برسد .

با تولید این ماده می توان سالانه از خروج میلیون ها ارز از کشور جلوگیری کرد .

منبع: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 30/1/1390 - 15:26 - 0 تشکر 309506

29/01/1390


ناوشكن جدید "ولایت" به "جماران" می پیوندد


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: ناوشكن جدید جمهوری اسلامی ایران با نام " ولایت" به ناوشكن "جماران" ملحق می شود.

امیر دریادار "حبیب الله سیاری "همزمان با 29 فروردین ، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دفاعی ایرنا، افزود: جوانان متخصص ایرانی با الهام از بیانات فرمانده معظم كل قوا كه فرموده بودند " ناوشكن بسازید كه قدرت حمل بالگرد داشته باشد"، توانسته اند به این دستاورد بزرگ دست یابند.
امیر سیاری اظهارداشت: ملت ما باید افتخار كند كه به رغم تمامی تحریمهای اعمال شده در طی 32 سال گذشته علیه كشور، جوانانشان توانسته اند نیازهای خود را در عرصه های مختلف تامین كنند.
وی گفت: ناوشكن ولایت همانند ناوشكن جماران دارای قابلیت دفاع سطحی، هوایی و زیر سطحی است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این پرسش كه چرا نام نخستین ناوشكن جمهوری اسلامی ایران را " جماران" گذاشتید، گفت: ما روی آن فكر كردیم ، حضرت امام (ره) روزی فرمودند كه " بروید روی پای خود بایستید و خودتان تولید كنید زیرا كسی به شما چیزی نمی دهد".
امیر دریادار سیاری یادآور شد: یك زمانی می خواستیم سیم خاردار خریداری كنیم اما به ما نمی دادند و این درحالی بود كه همه كشورها تجهیزات نظامی در اختیار دشمنان ما قرار می دادند.
وی با بیان اینكه وقتی یك اعتماد به نفس باشد كه "بروید بسازید"، در افراد ایجاد انگیزه می كند ، افزود: روی همین نام جماران فكر كردیم و این كه امام (ره)فرموده اند "خودباوری و روی پای خود ایستادن"؛ پس ما روی پای خود ایستادیم و این ناوشكن را درست كردیم و این درس را امام راحل به ما داده اند.
امیر سیاری گفت: دستور ساخت ناوشكن را فرمانده معظم كل قوا ،حضرت آقا دادند و امام هم گفته اند كه روی پای خود بایستید و خودتان بسازید و بر این اساس ما گفتیم نام آن را جماران می گذاریم .
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان این كه هركس اسم جماران را می شنود به یاد امام می افتد، افزود: این امكان وجود ندارد كه كسی اسم جماران را بشنود اما به یاد امام نیفتد.
وی با بیان این كه نام دومین ناوشكن ساخت جمهوری اسلامی ایران را " ولایت " نامگذاری كرده ایم ، خاطرنشان كرد: تاریخ الحاق این ناوشكن را اعلام نمی كنیم ولی "مسیر خودش را برای آمدن طی می كند".

منبع: ایرنا

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 30/1/1390 - 15:46 - 0 تشکر 309515

29/01/1390

نمایش نسل جدید تانک ذوالفقار در رژه روز ارتش


نسل جدید تانک ذوالفقار که به آخرین فناوری های روز در حوزه کنترل آتش، حفاظت زره ای و افزایش قدرت موتور مجهز است، در رژه روز ارتش به نمایش درآمد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، نیروی زمینی در رژه امروز گوشه ای از دستاوردهای بیش از هزار طرح تحقیقاتی خود را در زمینه های سلاح ، شبیه سازها ،‌ تجهیزات و ادوات در رژه امروز به نمایش گذاشته است.

بهینه سازی سیستم تعلیق خودروی تاکتیکی یک و چهار دهم تن سفیر برای افزایش تحرک خودرو و طراحی و ساخت تیربار 6 لول با کالیبر 7،62 میلی متر و قابلیت شلیک 4500 تا 6000 گلوله در دقیقه و با اثربخشی زیاد به نام سلاح اخگر بخش دیگری از توانمندهای نیروی زمینی ارتش است که در مراسم رژه امروز به نمایش در آمده است.

توپ اتوماسیون 23 میلی متری نصب شده روی خودروی کراز ، توپ 23 میلی متری اتوماسیون نصب شده روی نفربر براق و سلاح 12،7 میلی متری نصب شده روی نفربرهای M113 از دیگر توانمندیهای نیروی زمینی ارتش در رژه امروز است.

سامانه اتوماسیون و پایدار شده تیربار 12،7 میلی متری دوشکا که روی نفربرهای چرخ دار و شنی نصب شده و همچنین تانک سمسام ایران و تانک چیفتن بهینه شده از دستاوردهای دیگر ارتش در طول یک سال گذشته است که در مراسم رژه امروز به نمایش درآمده است. 

عكس نسل جدید تانك ذولفقار
ذولفقار 3
عكس بیشتر (روی لینك ها كلیك كنید)
منبع: military.ir (كاربر گرامی M-ATF)

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 1/2/1390 - 19:49 - 0 تشکر 310357

۱۳۹۰/۱/۳۱

پهپاد آتشنشان ایران عملیاتی شد


علی سلاجقه گفت: آزمایش هواپیمای بدون سرنشین شناسایی و هشدار آتش سوزی در استان گلستان با موفقیت انجام شد .

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، علی سلاجقه  رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در گرگان گفت: این هواپیما با همکاری نیروهای متخصص انتظامی و سپاه پاسداران ساخته شده است.

علی سلاجقه همچنین خبر از تولید ماده ضد حریق در استان گلستان داد و افزود: این ماده اکنون در مرحله تائیدیه زیست محیطی است و با آغشته کردن درختان به ماده ضد حریق ، جنگلها دیگر دچار حریق نمی شوند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین گفت : هواپیما ایلوشین که برای حمل آب در آتش سوزی ها از آن استفاده می شد ، ظرفیت حمل 2 و نیم تن آب را داشت که با همکاری متخصصان نیروی هوایی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ظرفیت آن به 32 تن افزایش یافته است.

سلاجقه افزود: این مقدار آب در مدت سه ثانیه تخلیه می شود که این، سرعت اطفای حریق را تسریع می کند.

وی تراشه الکترونیکی را از دیگر دستاوردهای علمی متخصصان کشور برای اطفای حریق جنگل ها اعلام کرد و گفت:روش کار این تراشه به گونه ای است که آن را در جنگل ها پخش می کنند و به وسیله آن از حرارت و رطوبت محیط با خبر می شوند و ‌این تراشه که بدست متخصصان داشنگاه صنعتی شریف ساخته شده است در حال حاضر در مرحله آزمایش قرار دارد .

منبع: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 1/2/1390 - 19:51 - 0 تشکر 310358

۱۳۹۰/۰۱/۳۱

تولید جوهرهای امنیتی توسط محققان کشور/ درخشش جوهر در تاریکی مطلق


پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ با اجرای پروژه تحقیقاتی در زمینه جوهرهای امنیتی و استراتژیک اقدام به عرضه جوهرهای امنیتی کردند که در تاریکی مطلق می درخشند.

وحید نبوی - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه با اجرای پروژه های تحقیقاتی موفق به تولید جوهرهای دای (Dye) و پیگمنتی شدیم، افزود: در ادامه این تحقیقات اقدام به اجرای پروژه هایی در زمینه جوهرهای امنیتی و استراتژیک کردیم.

وی با تاکید بر اینکه جوهرهای امنیتی تولید شده از نوع فلوئوروسنت و فسفروسنت است، اضافه کرد: جوهرهای فلوئوروسنت با بازخورد تابش نور می درخشند اما جوهرهای فسفروسنت بدون وجود نور در تاریکی مطلق می درخشند.

مجری طرح به نحوه عملکرد جوهرهای فسفروسنت اشاره کرد و یاداور شد: جوهرهای فسفروسنت در روز نور را ذخیره می کند و در شبها نور را از خود ساطع می کند.

وی جوهرهای غیر قابل جعل را از دیگر جوهرهای امنیتی تولید شده در این واحد فناور دانست و خاطر نشان کرد: این نوع جوهرها دارای کاربردهای فراوانی است که تاکنون به قیمت های گزافی خریداری می شد.

نبوی با بیان اینکه این پروژه برای مرکز تهیه اسناد تولید شده است، اضافه کرد: جوهرهای امنیتی که با بهره برداری از پیگمنت های نانویی تولید شد، تنها بر روی سطوح کاغذی کاربرد دارد.


منبع: خبرگزاری مهر

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 1/2/1390 - 19:55 - 0 تشکر 310359

۱۳۹۰/۱/۳۰

ایران فاصله یاب لیزری برد بلند ساخت

http://www.mashreghnews.ir/Images/News/Larg_Pic/29-1-1390/IMAGE634388178668281250.jpg

محققان شرکت صنایع الکترونیک ایران و شرکت صنایع الکترواپتیک اصفهان موفق به طراحی و ساخت فاصله یاب لیزری برد بلند با نرخ تکرار بالا شدند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، این سامانه از سه بخش اصلی فرستنده، گیرنده و کنترل تشکیل شده که بخش فرستنده شامل چشمه لیزری حالت جامد فلاش پمپ، منبع تغذیه ولتاژ بالا، راه انداز Q سوییچ و سامانه خنک ساز است.

قسمت گیرنده نیز شامل منبع تغذیه گیرنده، آشکار ساز و مجموعه اپتیک کانونی کننده است.

بخش کنترل هم از واحدهای پردازشگر مرکزی و شمارنده دقیق تشکیل شده است.

در این فاصله یاب لیزری پالس خروجی لیزر به سمت هدف ارسال و پس از برخورد با آن و جذب توسط جو، کسر کوچکی از آن بازتاب شده که در نهایت پس از عبور از مجموعه اپتیک کانونی کننده روی آشکار ساز کانونی می شود. پس از مراحل پیش تقویت کننده، حذف نویزهای الکتریکی و اپتیکی وارد شمارنده دقیق رقمی می شود. در نهایت توسط پردازنده موجود در سامانه و با توجه به زمان پرواز تپ لیزری فاصله مورد نظر اندازه گیری می‌شود.

نویز پذیری اندک، پایداری مکانیکی بالای سامانه، بازدهی بالای لیزر، قابلیت تغییر نرخ تکرار، قابلیت اندازه گیری فاصله همزمان تا سه هدف، مکانیزم عیب یابی خودکار و قابلیت اندازه گیری بردهای بلند از دستاوردهای ویژه این سامانه به شمار می رود.

منبع: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 1/2/1390 - 19:57 - 0 تشکر 310360

۱۳۹۰/۱/۳۱

قدرت جنگال نیروهای مسلح افزایش یافت

http://mashreghnews.ir/Images/News/Larg_Pic/30-1-1390/IMAGE634389023192500000.jpg

محققان شرکت صنایع الکترونیک ایران سامانه اخلال کننده V/UHF طیف گسترده 500 وات ساختند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، سامانه‌های اخلال کننده طیف گسترده V/UHF در سه نوع سامانه اختلال کننده پیشرفته تاکتیکی قابلیت مختل کردن محدوده وسیع فرکانسی را داراست.

این سامانه قادر به اخلال انواع سیگنال‌های پیچیده است.

برای افزایش کارایی، این سامانه مجهز به آنتن لوگ پریودیک برای پوشش جهتی فاصله‌های دور است.

در این سامانه از تکنیک رادیو نرم افزار برای تخریب انواع سیگنال‌های پیچیده استفاده شده است.

از جمله مزایای بارز این طرح، هوشمندی مانیتورینگ،‌ شناسایی و اخلال لینک‌های فعال است و این که مدل‌های مختلف اخلال در این سامانه لحاظ شده است.

تمامی زیرسیستم‌های سامانه مذکور از جمله گیرنده با حساسیت بالا و تقویت کننده توان بالا باند پهن دارای فناوری بالایی هستند که همگی به طور کامل بومی سازی شده است.

منبع: mashreghnews.ir

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.