• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1780)
دوشنبه 23/5/1391 - 16:50 -0 تشکر 509884
نکات مفید و کامل پیرامون دنیای تغذیه و سلامت

به نام خدا
با سلام
در این تاپیک به معرفی کامل نکاتی پیرامون تـغذیه و سـلامت پرداخته می شود
کاربران علاقه مند می توانند نکات مفیدی درباره ی (خواص میوه ها ، لبنیات ،گوشتی ، گیاهان و پیرامون بدن انسان و...)اطلاعات کاملی بدست آورند.
امیدوارم مفید واقع شود.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 16:58 - 0 تشکر 509906

در تمام ساعات روز وزن کم کنید



هر روز سرشار از فرصتهایی برای افزایش پتانسیل شما برای كاهش وزن است . نكته اصلی این است كه بدانیم این فرصتها دقیقاً چه زمانی اتفاق می افتد و درباره شان چه كاری می توانیم انجام دهیم . در این مقاله سعی ما بر آن است كه شما را راهنمایی كنیم كه بر  طبق یك برنامه زمان بندی شده كاهش وزن موفقیت آمیزی داشته باشید . 

9 - 6 صبح
دست رد بر سینه كافئین بزنید
شروع روز با یك فنجان قهوه ، چای یا نوشابه را به دست فراموشی بسپارید زیرا این نوشیدنی ها حاوی كافئین هستند كه موجب ترشح هورمون كورتیزول می شود . كورتیزول موجب آزاد شدن هورمون انسولین می شود. نقش اصلی انسولین تشویق سلولها به ذخیره چربی است . پس به جای آن از چای های گیاهی ، آب گرم و لیمو ترش یا یك لیوان بزرگ آب سرد بنوشید .

مدت زمانی را به پیاده روی تند اختصاص دهید
تحقیقات نشان داده اند كه انجام تمرینات قلبی قبل از صبحانه كمك موثری در سوختن چربی ایفا می كند . انجام این تمرینات در فضای باز به مراتب بهتر است زیرا كه نور خورشید موجب تنظیم ساعت بیولوژیك بدن می گردد  و در طول روز انرژی بیشتری خواهید داشت و خواب شبانه بهتری را تجربه خواهید كرد .


در طول زمستان نور خورشید از بروز SAD ( اختلالات موثر فصلی ) كه منجر به مصرف بی رویه غذا و پرخوری می گردد جلوگیری می كند . هم چنین نور خورشید موجب افزایش ساختن ویتامین دی در پوست می گردد كه كاركرد اصلی آن افزایش متابولیسم و كاهش چاقی می باشد .

در مورد  نوع غلات مصرفی تان دقت بیشتری به خرج دهید
 از مصرف غلات فرآوری شده با شاخص گلیسمی بالا كه موجب افزایش سطح انسولین در خون و به تبع آن افزایش  توانایی سلولها در ذخیره سازی چربی می گردد خوداری نموده و در عوض از غلات كامل استفاده نمایید. به طور ایده آل مقداری پروتئین هم موجب می شود كه مدت زمان بیشتری احساس سیری كرده و دیرتر گرسنه شوید.
در زیر چند نمونه غذایی خوب را ارائه می دهیم :

1 -  یك كاسه حلیم كه از شیر بدون چربی تهیه شده باشد و برای تزیین رویش از چند گردو كمك گرفته شده باشد .

2 - یك نوشیدنی تهیه شده از شیر بدون چربی یا شیر سویا ، مقدار كمی سبوس جو ،بادام آسیاب شده ( برای داشتن پروتئین بیشتر ) و مقداری میوه تازه یا منجمد.

3 - یك برش نان تهیه شده از غلات كامل آسیاب شده با دو قاشق غذاخوری پر از لوبیا.

4 - یك برش نان به همراه مقدای كره بادام زمینی و یك عدد موز خرد شده و مقداری عسل.

5 - یا می توانید دو قاشق غذا خوری جو را از شب قبل در شیر كم چرب خیسانده  و رویش 1 قاشق مغزهای آسیاب شده یا میوه های توت مانند تازه بریزید و میل نمایید .

10 صبح تا 12
یك میان وعده میل كنید

سعی كنید فاصله میان میان وعده هایتان بیش از 3 ساعت نباشد . تنها مصرف یك میان وعده كوچك سطح قند خون را ثابت نگه می دارد . این میان وعده می تواند شامل یك تكه كیك جو با  ژامبون ، یك مقدار ماست میوه ای كم چرب یا یك تكه میوه باشد . در صورت در دسترس نبودن اینها می توان یك مشت از انواع مغزها را جایگزین كرد . تحقیقات انجام شده در دانشگاه پوردو Purdue  نشان داده است كه افرادی كه بادام زمینی را به وعده های غذایی خود اضافه می كنند در طول روز  به میزان قابل توجهی كمتر غذا می خورند .

12 تا 2 بعد از ظهر
جرعه جرعه سوپ بخورید

بر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه پن استیت  Penn State   كسانی كه قبل از صرف نهار یك كاسه كوچك سوپ می خورند در طول هفته  700  كالری كمتر دریافت می كنند . افراد حاضر در این تحقیق كه قبل از صرف نهار سوپ می خوردند در طول روز 100 كالری كمتر دریافت می كردند و تلاشی هم برای جبران این 100 كالری كمتر نداشتند . تنها حواستان باشد از خوردن سوپهای چرب و سوپهای خامه دار كه كالری بالایی دارند خوداری نمایید . سوپهای كم كالری شامل سوپهای خانگی تهیه شده از انواع سبزیجات ، لوبیاها یا سوپ گوجه فرنگی باشد .

2 الی 4 بعد از ظهر
حالا زمان آن است كه چای سبز یا یك سیب را جایگزین یك فنجان هات چاكلیت  و قهوه اسپرسو نمایید . بر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه سیدنی Sydney  سیب ها یكی از بهترین میان وعده هایی هستند كه می توانید بخورید . به دلیل بالا بودن فیبر و آب موجود در سیب تا مدتها احساس سیری خواهید كرد . چای سبز هم  یك منبع بسیار خوب از آنتی اكسیدان است و با جایگزین كردن آن به جای قهوه ماهانه 7000 كالری كه معادل 900 گرم چربی بدن می باشد را دخیره خواهید كرد  .

5 الی 8 عصر
از خوردن مشروبات الكی خودداری نمایید
اگر جز آن دسته از افرادی هستید كه می بایست روزانه یك لیوان نوشیدنی آن هم حتماً قبل از صرف شام ( قبل از ساعت 7 بعد از ظهر ) انجام دهید، باید این نکته را یادآور شویم که نوشیدن الكل با شكم خالی موجب افزایش اشتها  و به تبع آن پر خوری می گردد . هم چنین الكل مانع از ساختن گلو تامین در بدن می شود . گلو تامین محركی طبیعی است كه وظیفه اصلیش بیدار نگه داشتن بدن است .


هم چنین این ماده باعث اختلال در الگوی خواب می شود. این اختلال در الگوی خواب موجب اختلال در هورمون طبیعی گرسنگی شده و به تبع آن روز بعد را به پر خوری خواهید گذراند . برای جلوگیری از بروز چنین مشكلی  حداقل 4 ساعت قبل از خوابیدن از خوردن نوشیدنی خوداری نمایید .

رستوران گیاهی
مصرف بالای منابع حاوی كربو هیدرات مثل نان ، برنج ، سیب زمینی و انواع پاستا و ماكارونی موجب افزایش انسولین خون می گردد ، انسولین مانع از سوختن چربی و در عوض ذخیره سازی آن می گردد . مبنای وعده های عصر گاهی را  از سبزیجات  و مقداری پروتئین  كه شامل گوشت قرمز كم چرب ، گوشت ماهی یا مرغ ، لوبیاها یا مغزها می باشد بگذارید .


تبدیل نسبتهای غذایی بدین  روش به طرز قابل توجهی موجب كاهش كالری دریافتی می گردد . می توانید سبزیحات تفت داده شده به همراه مقداری گوشت گوساله یا مرغ ، استیك ماهی سالمون تفت داده شده با فلفل قرمز  و سبزیجات بهاری یا سبزیجات تفت داده  كه بر رویشان مقداری پنیر صبحانه ریخته شده است را امتحان نمایید .

9 الی 11 شب
نداشتن خواب خوب موجب ساختن  هورمون Ghrelin (پپتید محرك گرسنگی است كه دارای 28 آمینو اسید می باشد ) می شود كه میل به خوردن را افزایش می دهد . در دانشگاه كلیولند  Cleveland به مدت 16 سال 68163 زن را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند  زنانی كه در طول شبانه روز 5 ساعت یا كمتر می خوابند  احتمال اینكه اضافه وزنی در حدود 15 كیلو داشته باشند تا 32 درصد افزایش خواهد یافت و احتمال چاق شدن شان نسبت به زنانی كه 7 ساعت یا بیشتر می خوابند 15 درصد بیشتر خواهد بود .

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 16:58 - 0 تشکر 509907

نکاتی مهم در مورد بستنی



آیا تا به حال سردرد پس از خوردن بستنی را تجربه کرده‌اید؟ محققان به این نوع سردرد، « فریز مغزی » می‌گویند. وقتی خوراکی‌های سردی مانند بستنی یا آب بسیار سرد می‌خوریم، دمای سقف دهانمان که در حالت عادی گرم است به سرعت پایین می‌آید و باعث ایجاد اختلال در خون‌رسانی به این ناحیه و تحریک اعصابی می‌شود که باید خون را به مغز برسانند.


با ایجاد اختلال در خون‌رسانی به مغز هم به وسیله تورم عروق اتفاق می‌افتد و به این ترتیب، اعصاب مغزی تحریک می‌شوند و سردرد به سراغمان می‌آید. اگر طرفدار بستنی هستید و نمی‌توانید سردردهای پس از آن را تحمل کنید، نگران نباشید. متخصصان دانشگاه میشیگان می‌گویند اگر خوراکی‌های سرد را آهسته بخورید و اجازه دهید بدنتان خود را با دمای آن‌ها وفق دهد، از این‌گونه سردردها خلاص خواهید شد. اگر دوست دارید اطلاعات کامل‌تر و جدیدتری در مورد بستنی به دست بیاورید، بد نیست این پرسش و پاسخ‌ها را با دقت بخوانید.

1 - چرا روی بعضی از بستنی‌ها یخ می‌بندد؟
گاهی وقتی بستنی را از فریزر و بسته‌بندی خارج می‌کنیم، بلورهای ریز یخ بر سطح آن می‌بینیم و نمی‌دانیم دلیل یخ زدن روی بستنی چیست. این مسئله نه ربطی به کیفیت پایین بستنی دارد و نه به زیاد ماندن آن داخل فریزر. تنها دلیل یخ زدن سطح بستنی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری کرده‌اید و پس از نرم و باز شدن یخ، دوباره آن را داخل فریزر گذاشته‌اید. برای پیشگیری از ایجاد چنین مشکلی باید بستنی را تا پیش از مصرف همواره در دمای بین 0 تا منفی 5 درجه سانتی‌گراد داخل فریزر نگه دارید.

2 - چرا برای تهیه بستنی‌های خانگی به نمک نیاز داریم؟
اگر اهل درست کردن دسرهای خانگی باشید، شاید این سۆال برایتان پیش بیاید. نمک، ماده‌ای سخت است و ترکیب آن با خامه باعث می‌شود مواد بستنی راحت‌تر سرما را جذب کند و داخل فریزر یخ ببندد.

3 - آیا کالری یک اسکوپ بستنی یخی میوه‌ای از یک اسکوپ بستنی خامه‌ای کمتر است؟
یک اسکوپ بستنی یخی یا بستنی ماستی حدود 120 کیلوکالری انرژی دارد و فاقد چربی‌های اشباع است، اما یک اسکوپ بستنی خامه‌ای دارای حداقل 145 کیلوکالری انرژی است که این انرژی با افزودن شکلات یا انواع مغزها به بستنی‌های خامه‌ای به مراتب بالاتر هم می‌رود.از سوی دیگر یک اسکوپ بستنی خامه‌ای حدود 6 گرم چربی اشباع دارد، بنابراین مصرف این‌گونه بستنی‌ها به افراد دچار اضافه وزن یا کلسترول بالای خون توصیه نمی‌شود.

4 - چرا خوردن بستنی اعتیادآور است؟
بستنی‌خورهای حرفه‌ای می‌دانند مرتب و روزانه بستنی خوردن می‌تواند پس از مدتی برای فرد اعتیاد به بستنی ایجاد کند. محققان معتقدند شیرینی و چربی بستنی باعث جذب ذائقه‌های مختلف به آن می‌شود، حالا اگر فردی مدام بستنی بخورد، ذائقه‌اش به دریافت شیرینی و چربی بیشتر متمایل می‌شود و به این ترتیب، میل و حرص او به خوردن بستنی بیشتر و بیشتر خواهد شد. تنها راه رهایی از اعتیاد به بستنی، محدود کردن مصرف آن به 2 بار در هفته است.

5 - آیا بستنی‌های لایت از بستنی‌های معمولی سالم‌ترند؟
به تازگی بستنی‌هایی با عنوان « لایت » به بازار آمده‌اند و ادعا می‌شود از سایر بستنی‌ها سالم‌تر هستند. بد نیست بدانید چربی این بستنی‌ها حدود 50 درصد و کالری آن‌ها حدود 33 درصد کمتر از سایر بستنی‌هاست اما این دلیلی بر سالم‌تر بودن آن‌ها نیست.


به هر حال در تهیه بستنی‌های لایت هم از خامه استفاده شده است و خامه، هم انرژی دارد و هم چربی اشباع. متأسفانه بسیاری از افراد به دلیل اینکه فکر می‌کنند بستنی‌های لایت سالم‌تر هستند، تعداد یا حجم بیشتری از آن‌ها را در برنامه غذایی‌شان می‌گنجانند و به این ترتیب سالم‌تر که نمی‌مانند هیچ؛ دچار اضافه وزن و چربی بالای خون هم می‌شوند.

6 - بستنی ماستی چیست؟
بستنی ماستی به انواعی از بستنی‌ها گفته می‌شود که ویژگی‌های ماستی دارند. بیشتر بستنی‌هایی که ما در حال حاضر آن‌ها را مصرف می‌کنیم، تخمیری نیستند بلکه بلافاصله فرموله و سپس منجمد می‌شوند، اما بستنی می‌تواند تخمیری هم باشد.در بستنی تخمیری، پایه فرآورده تخمیر می‌شود.


حالا اگر در مخلوط این بستنی‌های تخمیری، از ماست که خودش شیر تخمیر شده با استارترهاست هم استفاده شود، به آن می‌گوییم بستنی ماستی! در واقع، پایه اولیه بستنی‌های ماستی همان شیر است که در روند تولید به آن استارترهایی که ماست تولید می‌کنند، می‌افزایند و دیگر مواد لازم برای مخلوط بستنی مانند شکر، چربی، مواد پایدارکننده و طعم‌دهنده‌ها را هم به آن اضافه می‌کنند.


بستنی ماستی جزو گروه لبنیات، البته با کمی تغییرات شیمیایی است که خواص بسیار مفید و فراوانی هم دارد. این بستنی، علاوه بر اینکه ترکیب‌های شیر را دارد، طی فرآیند تولید، غلیظ‌تر هم شده است و شاید بتوان تنها اشکال آن را کالری بالایش دانست.

7 - نان بستنی اکسید تیتانیوم دارد؟
نان بستنی از مخلوط آب، آرد، نمک، مقدار کمی روغن و... تهیه می‌شود. ارزش غذایی آن به مقدار کم به نسبت مواد تشکیل‌دهنده از نظر نشاسته و املاح شبیه ارزش غذایی نان است. از ترکیب این مواد، خمیری بسیار شل در مقایسه با خمیر نان به دست می‌آید.


این خمیر داخل قالب‌های مستطیل شکل خیلی داغی که عمقشان بسیار کم است و به اشکال متفاوت لوزی، چهارخانه، خطوط مورب و... هستند، ریخته می‌شود. در اثر حرارت قالب، خمیر خود را می‌گیرد و می‌پزد و در نهایت نان‌هایی نازک و ترد و شکننده تهیه می‌شود. نان بستنی قیفی هم به این روش تهیه می‌شود فقط قالب‌ها به شکل قیف هستند.


برای اینکه نان‌های بستنی، حالتی براق و درخشنده داشته باشند، به آن‌ها ماده‌ای به نام اکسید تیتانیوم می‌افزایند. این ماده انواع مختلفی دارد و به دو نوع «غذایی» و «صنعتی» در بازار موجود است. در نوع غذایی، ماده اکسید تیتانیوم کیفیت و درجه خلوص بالایی دارد و مواد سمی و فلزات در آن موجود نیست، اما نکته مهم این است که باید بر اساس استاندارد و حد قابل مشخص و مجاز، از این ماده استفاده شود.


از آنجا که برخی از نان‌های بستنی داخل کارگاه‌ها تهیه و توزیع می‌شوند، ممکن است از نوع صنعتی این ماده که کیفیت خوبی ندارد یا بیش از مقدار مشخص شده، استفاده شود. از سوی دیگر چون اکسید تیتانیوم فرآورده‌ای وارداتی است، امکان واردات آن از کشورهای غیرقابل اطمینان وجود دارد.


بیشتر کارخانه‌های مطمئن و معروف در تولید بستنی، نان بستنی را نیز خودشان تهیه می‌کنند. در این کارخانه‌ها بر روند تولید نان بستنی نظارت و کنترل انجام می‌شود اما روی کارگاه‌هایی که اقدام به تولید نان بستنی می‌کنند، نظارت و کنترلی وجود ندارد و از سوی دیگر به دلیل عدم نظارت و کنترل دقیق، برای تهیه نان بستنی از اکسید تیتانیوم غذایی یا صنعتی استفاده می‌شود. پس بستنی‌های نانی را از مکان‌های معتبر بخرید.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:0 - 0 تشکر 509908

مراقب اضافه وزن تان در تابستان باشید



در تابستان اکثر افراد با رفتن به پیک نیک و فضای باز سعی درسپری کردن اوقات فراقت خود دارند ، دراین میان خوردن کباب و مرغ سرخ شده و ...... که دیگر جای خود دارد .
مطلب زیر را بخوانید تا با تمام شدن تابستان دچار اضافه وزن نشوید.

1 - کباب و چیزبرگر
 کباب به تنهایی دارای 1540 کالری است و 124 گرم چربی. چیز برگر هم به طور متوسط 750 کالری دارد و 45 گرم چربی دارد.

راه حل
شما می توانید با کم کردن چربی چرخ شده درگوشت کبابی میزان کالری آن را نیز کم کنید . پوست مرغ را هم اگر بکنید و یا سعی کنید سینه مرغ بخورید کالری خود را محدود کرده اید .

2 - هات داگ و کالباس
هات داگ دارای 280 کالری و15 گرم چربی است .
کالباس 330 هم کالری و 24 گرم چربی دارد .

راه حل
بعد ازخوردن این غذا شاید توپ بازی بتواند شما را ازافزایش وزن نجات دهد.

3 - چیپس
خوردن چیپس به عنوان یک میان وعده آسیب زیادی به بدن نمی رساند اما اگر بیش ازحد مصرف شود یا همراه با پنیر باشد قطعا منجر به افزایش وزن شما می شود. چیپس سیب زمینی به تنهایی 160 کالری دارد اما اگر پنیر به آن افزوده بشود 690 کالری خواهد داشت .

راه حل
پس سعی کنید از سبزیجات تازه به جای چیپس درمیان وعده استفاده کنید.

4 - مرغ های سوخاری
گردش درخیابان و خرید از ویژگی های فصل تابستان است که چشم شما را به مرغ های سرخ کرده پشت ویترین می اندازد .جالب است بدانید سینه مرغ بدون پوست 167 کالری و7 گرم چربی دارد درحالی که مرغ سوخاری 360 کالری و 21 گرم چربی دارد

راه حل
سعی کنید به جای مرغ سوخاری ، مرغ کبابی بخورید.

5 - بستنی
فصل تابستان فصل خوردن بستنی های رنگارنگ است . یک فنجان بستنی تقریبا 380 کالری و 22 گرم چربی دارد . اگر شکلات هم به آن اضافه شود می تواند تا 720 کالری افزایش یابد.

راه حل
سعی کنید از دسرهای خنک دیگر مثل شربت ، میوه های خرد شده و .......استفاده کنید .

6 - غذاهای سرخ شده بلای جان بدن شماست
کیک پنیر سرخ شده 500 کالری ما کارونی و پنیر 10 کالری و بوقلمون سرخ شده حدود 1136 کالری و 54 گرم چربی دارد

راه حل
به جای این غذاها سعی کنید گوشت کبابی ساده انتخاب کنید .

7 - یک کاسه سالاد سبزیجات با طراوت می تواند شام شما را در تابستان تشکیل دهد
سعی کنید سالاد را بدون چربی و سس های خامه ای مصرف کنید حتی می توانید به سالاد خود ، مرغ کبابی یا تخم مرغ آب پز اضافه کنید .

8 - نوشیدنی های میوه ای
نوشیدنی های میوه ای نقش بسیار مهمی در افزایش وزن شما دارند کالری این نوشیدنی ها که اکثر همراه با شکر نیز هستند بین 300 تا 800 کالری است .

راه حل
به جای این نوشیدنی های پرکالری سعی کنید ازآب میوه ای خانگی استفاده کنید ومصرف روزانه آب بدنتان را بالا ببرید .

9 - آب کافی دربدن درفصل تابستان بسیارضروریست
نوشیدنی های خنک می تواند منجر به افزایش وزن شما شود سعی کنید آب بیشتری بنوشید و مراقب آب میوده های پرکالری هم باشید .

 راه حل
چکاندن چند قطره لیمو در آب علاوه بر اینکه عطش شماره برطرف میکند اشتها را هم کنترل می کند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:0 - 0 تشکر 509910

پوست این میوه موجب کاهش وزن می‌شود



پوست سیب موجب کاهش چاقی می‌شود
دانشمندان ماده‌ای طبیعی در پوست سیب مشاهده کرده‌اند که می‌تواند تا حدی در برابر چاقی و برخی از پیامدهای مضر آن حفاظت کند.

محققان دانشگاه آیووا در تحقیقاتی که در نشریه علمی پلوس وان منتشر شد به این نتیجه رسیده اند که ماده اسید اورسولیک موجود در پوست سیب ضمن افزایش میزان عضلات و چربی قهوه ای - دو بافتی که به کالری سوزی معروف هستند - موجب کاهش چاقی و پیامدهای مضر آن برای سلامت می‌شود.

تا همین اواخر، محققان بر این باور بودند که این تنها نوزادان هستند که چربی قهوه ای دارند و این چربی در طول دوران کودکی از بین می رود. با پیشرفت فناوریهای عکسبرداری از بافت های انسان مشخص شده که بزرگسالان نیز میزان کمی از این چربی را بیشتر در ناحیه گردن و بین شانه ها حفظ می کنند.

همچنین این تحقیقات نشان داد افزایش سطح چربی قهوه ای با کاهش میزان چاقی و سطوح قند و چربی خون در ارتباط است و این مسئله موجب شده است که دانشمندان به این نتیجه برسند که چربی قهوه ای در پیشگیری از چاقی و دیابت موثر خواهد بود.

در این بررسی، محققان دانشگاه آیووا موشهایی که رژیم غذایی پرچرب به آنها داده شده بود را بررسی کردند. به نیمی از این موشها همراه غذای پرچرب خود مقادیری اسید اورسولیک نیز داده شد. نکته جالب این بود که موشهایی که در رژیم غذاییشان اسید اورسولیک بود بیش از موشهای دیگر غذا می خوردند با این حال موشهایی که مکمل غذایی اسید اورسولیک دریافت کردند وزن کمتری اضافه کردند و سطح قند خون آنها نزدیک عادی باقی ماند.


این موشها همچنین به بیماری کبد چرب دچار نشدند، گفتنی است بیماری کبد چرب در حال حاضر یک بیماری غیرقابل درمان است که حدود یک پنجم امریکاییها به آن مبتلا هستند.همچنین بررسیهای بیشتر این محققان نشان داد مصرف اسد اورسولیک موجب افزایش عضلات اسکلتی و در نهایت موجب تقویت توان بدنی و استقامت می شود. همچنین میزان چربی قهوه ای در این دسته از موشها افزایش یافت.

با توجه به اینکه عضله و چربی قهوه ای هر دو کالری می سوزاند، محققان میزان مصرف انرژی در این موشها را اندازه گیری کردند و دریافتند که موشهایی که اسید اورسولیک بیشتری دریافت کرده بود در مقایسه با موشهایی که این مکمل را دریافت نکرده بودند انرژی بیشتری مصرف کرده اند.

به گزارش شین هوا، کریستوفر آدامز استاد دانشگاه آیووا که مدیریت این تحقیقات را به عهده داشت می گوید:"این بررسی نشان می دهد اسید اورسولیک میزان عضلات اسکلتی و چربی قهوه ای را افزایش می دهد که این پیامد در نهایت منجر به افزایش کالری سوزی می شود و این پدیده خود از چاقی ناشی از رژیم غذایی و بیماری دیابت و کبد چرب پیشگیری می کند."

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:0 - 0 تشکر 509911

چندین دلیل خوب برای مصرف نخودفرنگی



شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در زمان کودکی و یا حتی الآن شروع می‌کنند به جدا کردن نخود‌فرنگی‌های موجود در غذاها. اما در این مقاله‌ی کوتاه ما قصد داریم فقط چند نمونه از فواید این نخودهای سبز کوچک را بازگو کنیم تا شما را با آن آشتی دهیم.

نخود فرنگی به کاهش وزن کمک می‌کند
نخود‌فرنگی در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین بیشتر و کالری و چربی کمتری است. در واقع در هر فنجان نخود‌فرنگی 134 کالری وجود دارد و سرشار از فیبر است. برای همین برای افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده محسوب می‌شود. اگر رژیم لاغری گرفته‌اید در سوپتان نخود‌فرنگی بریزید. در این صورت سوپتان حاوی 9 گرم فیبر و 9 گرم پروتئین است و جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کند.


نخود‌فرنگی سرشار از فیبرهای غیر حلالی است که از یبوست پیشگیری می‌کنند.

نخود‌فرنگی میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد

نخود‌فرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی دیگری است که میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد. اگر از کلسترول بالا رنج می‌برید حتماً نخود‌فرنگی را در برنامه‌ی غذایی خود بگنجانید.

نخود‌فرنگی از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند

یک فنجان نخود‌فرنگی حاوی نصف ویتامین K مورد نیاز روزانه‌ی ما است. این ماده‌ی مغذی برای پیشگیری از تخریب بافت‌های استخوانی، تصلب شرایین، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان لازم و ضروری است.
نخود‌فرنگی منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین C و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های لوتئین و زآگزانتین محسوب می‌شود که از بیماری آب مروارید و بیماری‌های چشمی دیگر پیشگیری می‌کنند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:0 - 0 تشکر 509912

آشنایی با خواص درمانی خربزه



"یوسف نقیایی"  با اشاره به اینکه میوه خربزه در زمره میوه‌های شیرین قرار می‌گیرد، اظهار کرد: هر یکصد گرم خربزه، 8 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

وی یک گرم فیبر، ‌12 میلی‌گرم کلسیم، 17 میلی‌گرم فسفر،‌ 238 میلی‌گرم پتاسیم، ‌1250 واحد پیش‌ساز ویتامین A و 31 کیلو کالری انرژی را از مواد تشکیل دهنده درهر یک صد گرم خربزه ذکر کرد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود 37 میلی‌گرم ویتامین C در هر یکصد گرم میوه خربزه، نقش این میوه را در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماری‌های لثه موثر دانست.

نقیایی تاکید کرد: ‌میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی - عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.
وی با اشاره به مقدار قابل توجه پیش‌ساز ویتامین A موجود در میوه خربزه، گفت: پیشگیری از بیماری‌های چشمی،‌ جلوگیری از بیماری‌های عفونی، ‌طراوات و شادابی پوست از جمله اثرات خربزه به علت داشتن این ویتامین است.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:1 - 0 تشکر 509913

آیا با خواص آلبالو آشنا هستید؟



- آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است

که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.


درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

خواص درمانی:

- آلبالو باعث کاهش فشار خون می‌شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم  می کند و برای رفع مشکل کم‌خونی توصیه می‌شود.

- آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می‌کند. البته می‌گویند اگر آب یا مربای آلبالو  با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع‌سوزش مجاری ادرار  مفید است.

- این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می‌کند.
- آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.
- با توجه به اینکه آلبالو قندخون را  کاهش می‌دهد، دیابتی‌ها می‌توانند آن  را باخیال راحت مصرف کنند.
- این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.
- افراد چاق‌ نیز می‌توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می‌آورد.   

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:1 - 0 تشکر 509914

اگر نمرهء 20 میخواهید این خوراکی ها را بخورید



فصل امتحانات دانش آموزان رسیده است و استرس پدر و مادرها برای نمره های دانش آموزانشان به اوج رسیده. اما نمره خوب گرفتن فقط با خوب خواندن نیست. بچه ها باید خوب هم بخورند!

دانش آموزان در ایام امتحانات سعی کنند سه وعده غذایی کامل بخورند و میان وعده های غذایی را هم فراموش نکنند. میان وعده صبح ساعت 10 صبح، میان وعده عصر و میان وعده شب هم قبل از خواب.
مصرف یک لیوان شیر قبل از خواب هم برای خواب آرام در شب ها خوب است، دانش آموزان در این فصل از تحصیل، غذای سنگین نخورند تا صبح با اشتها و سرحال بیدار شده و صبحانه کامل بخورند، چون صبحانه کامل به کارآیی ذهنی آنان در امتحانات خیلی کمک می کند.


وجود برخی مواد مغذی در صبحانه مثل تخم مرغ که از گرسنگی در زمان امتحان پیشگیری می کند، در انرژی داشتن موقع امتحان هم موثر است. عسل و کنجد هم به فعال شدن ذهن دانش آموزان کمک می کند تا از آموخته هایشان در امتحان بیشتر بهره ببرند.


دانش آموزان در شب های قبل از امتحان از خوردن غذای چرب و سنگین اجتناب کنند.
همچنین آنها باید از لحاظ کم خونی بررسی شوند، دختر خانم ها به خصوص باید در منابع غذایی خود غذای آهن دار مصرف کنند، مثل غلات، حبوبات و انواع گوشت و در صورت کم خونی زیاد ضمن مراجعه به پزشک قرص آهن مصرف کنند.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:2 - 0 تشکر 509916

راهنمای درست خرید میوه



1.میوه‌های خراب و لک‌دار نخرید؛ چون خرابی و لک این میوه‌ها می‌توانند به تمام سطح خود میوه و حتی سایر میوه‌ها هم منتقل و باعث غیرقابل‌استفاده شدن آنها شوند.

2.میوه‌های درشت نخرید؛ چون احتمال استفاده از کودهای شیمیایی غیرمعمول و غیراستاندارد برای پرورش و رشد سریع‌تر آنها وجود دارد و انتقال ترکیب‌های باقیمانده این کودهای شیمیایی به بدن با خوردن میوه، می‌تواند باعث ابتلا به انواع بیماری‌ها در افراد مختلف به‌خصوص بچه‌ها، سالمندان و زنان باردار شود.

3.میوه‌هایی که شکستگی و بریدگی دارند، نخرید چون احتمال انتقال آلودگی‌های محیطی و سم‌ها به داخل میوه‌های شکسته و بیمار شدن افرادی که آنها را مصرف می‌کنند، وجود دارد.

4.میوه‌ها را در فصل خودشان بخرید؛ چون میوه‌های فصل به‌صورت طبیعی و بدون استفاده از انواع کودهای شیمیایی و خارج از شرایط گلخانه‌ای تولید می‌شوند و طعم بهتری دارند.

علاوه بر این نکته‌ها، این موارد را هم برای انتخاب و خرید بهترین میوه‌ها مدنظر قرار دهید.

توت‌فرنگی: توت‌فرنگی‌های تازه و سالم باید کاملا قرمز، سفت و حداکثر به ارتفاع دو بند انگشت زنانه باشند. توت‌فرنگی‌های سبزرنگ، درشت، کمی نرم و حتی لهیده اصلا گزینه‌های خوبی برای خرید نیستند.

سیب: پوست سیب‌های تازه یا کاملا زرد یا کاملا قرمز است. سیب‌هایی که پوست زرد مایل به سبز یا صورتی دارند، بی‌مزه و کم‌شیرین هستند. پوست سیب‌های زرد و شیرین باید کمی هم زبر باشد و انگشتان دست به راحتی روی آن کشیده نشود. ضمن اینکه سیب‌های سالم، وزن بیشتری نسبت به سیب‌هایی که داخلشان پوک و خراب است، دارند.

انگور: چوب خوشه‌انگورهای تازه باید کاملا قهوه‌ای و خشک باشد. خوشه‌های خیس نشان‌دهنده وجود حبه‌های انگور له و خراب لابه‌لای انگورهای سالم سطحی است. مزه انگوری هم که چوب خوشه آن سبز است، به ترشی می‌زند و گاهی هم بی‌مزه است.

هلو: یک هلوی تازه، خوشمزه، رسیده و شیرین نه باید زیاد نرم باشد و نه زیاد سفت. پوست چنین هلویی گلبهی مایل به قرمز و پوشیده با پرز است. گوشت این نوع هلوها هم کاملا زرد و گاهی با لکه‌های صورتی است. طعم هلوهایی که پوستی مسطح و بدون پرز دارند و رنگشان صورتی مایل به سبز است، شیرین نیست و معمولا سفت و بدخوراک هستند.

هندوانه:
2 راه برای پی بردن به رسیده بودن یا نبودن هندوانه‌ها وجود دارد؛ نگاه کردن به رنگ پوست آنها که هرچه پوست هندوانه سبزتر باشد، هندوانه هم شیرین‌تر و رسیده‌تر است و دوم، خراشیدن پوست رویی هندوانه با ناخن. وجود لایه‌ای سفیدرنگ درست در زیر پوست سبز و نازک هندوانه، نشان‌دهنده تازگی آن است.

موز: موزهای سالم، رسیده و شیرین، حداکثر به اندازه یک کف دست هستند و پوستی کاملا زردرنگ دارند. اگر دانه‌های کوچک و کمی زبر و تیره‌رنگی روی پوست موز مشاهده کردید، نگران نشوید؛ این دانه‌های ریز می‌توانند نشان‌دهنده رسیدگی بیش از حد موز باشند.

خیار: خیارهای سالم، خوشمزه و آبدار باید متوسط و کاملا سبزرنگ باشند. خیارهای شکسته اصلا مناسب نیستند. بهتر است از خریدن خیارهای درختی یا گلخانه‌ای هم خودداری کنید. معمولا وقتی خیارها تحت‌تاثیر استرس‌های محیطی مانند باد، باران و... قرار می‌گیرند،


هورمونی در آنها ترشح می‌شود که طعمشان را دلپذیر و مطلوب می‌کند، بنابراین خیارهای گلخانه‌های یا درختی که معمولا تحت‌تاثیر هیچ نوع استرسی قرار نمی‌گیرند و در شرایط ایده‌آل رشد می‌کنند، بی‌مزه می‌شوند و فقط ظاهر خوبی دارند.

گیلاس و آلبالو: آلبالو و گیلاس تازه باید کاملا قرمز و سفت باشند، نه نرم و صورتی. برای پی‌بردن به وجود کرم میوه داخل آلبالو و گیلاس، می‌توان از فروشنده خواست 3 تا 4 عدد از آنها را اتفاقی باز کند. اگر آن 4-3 عدد سالم بودند، تقریبا می‌توان مطمئن بود که قصد خرید میوه‌های مرغوبی دارید.

پرتقال: پوست پرتقال‌های شیرین و آبدار معمولا نازک و وزن پرتقال‌های پوک و تلخ کمتر از پرتقال‌های آبدار و شیرین است. ضمن اینکه اگر پرتقالی تازه و آبدار باشد، نباید پوست آن با فشار انگشتان دست به سادگی فرورود.

نارنگی: نارنگی‌های تازه و شیرین، پوستی پفکی و سبک دارند که به سادگی از گوشت آنها جدا می‌شود. معمولا تکه‌ای از چوب و برگ نارنگی‌ هم به سر آن چسبیده است که این موضوع، تازگی این میوه را نشان می‌دهد. پوست نارنگی رسیده باید کاملا نارنجی و بدون لکه‌های سبزرنگ باشد.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

دوشنبه 23/5/1391 - 17:2 - 0 تشکر 509917

سالم ترین ناهار در محل کارتان



اول به این دلیل که باعث می‌شود حواس شما به جای آنکه به غذاخوردن متمركز شود، متوجه جواب دادن به تلفن، ایمیل فرستان و کاغذبازی باشد بنابراین مغز توجهی به مقدار غذایی که خورده می‌شود، ندارد و در نتیجه پرخوری اولین دستاورد این كار است...

دوم اینکه میزکار شما 400 بار از یک توالت کثیف‌تر و مثل میز غذایی است که هرگز تمیز نمی‌شود. جالب‌تر اینکه روی این میز وسایل کثیف دیگری از قبیل تلفن، موس و حتی رایانه‌ وجود دارد و تمام اینها باعث انتقال آلودگی خواهندشد. پوستر این هفته به 12 قانون طلایی غذاخوردن در محل کار پرداخته است.

1. ببینید که چه می‌خورید:

به غذایی که برای خود آماده کرده‌اید، توجه کنید و هرگز در وقت غذاخوردن هیچ کار اضافه‌ای حتی پاسخگویی به تلفن را انجام ندهید زیرا در این صورت بیش از نیاز روزانه‌تان غذا خواهیدخورد و به مرور چاق می‌شوید. البته قبل از هر چیز بهتر است مقدار مشخص و مناسبی غذا در ظرفتان بریزید.

2. با خودتان غذا ببرید:

غذایی که از بیرون تهیه می‌کنید، گران، با حجم زیاد، سنگین و چرب است بنابراین بردن غذا از خانه بسیار بهتر است. اگر در محل کارتان یخچال وجود دارد، غذا را در یخچال بگذارید و اگر به دلیل مشغله‌کاری فرصت این را پیدا نکردید، یادتان باشد که نباید بیش از 2 ساعت غذا را بیرون از یخچال نگهداری کرد.

3. راه بروید:

فراموش نکنید که راه‌رفتن به هضم غذا کمک خواهدکرد. این عادت خوبی نیست که پشت میزکارتان غذا بخورید و سپس کار را از سر بگیرید و مدت‌ها پشت میز بنشینید. بهتر است بعد از غذا، به بهانه آب آوردن، از دورترین راه خود را به آبسردکن برسانید یا برای چند نسخه کپی‌گرفتن به سمت دستگاه کپی بروید و با انجام چنین كارهایی سعی كنید کمی فعالیت بدنی داشته باشید.

4. از رومیزی استفاده کنید:

انداختن سفره‌ای کوچک یا استفاده از زیربشقابی نسبتا بزرگ می‌تواند از تماس غذای شما با آلودگی‌های احتمالی‌ای که روی میزکارتان وجود دارد، جلوگیری کند.

5. میزکارتان را ضدعفونی کنید:

اگر به دلیل اینكه مکانی مخصوص برای غذاخوردن در محل کارتان وجود ندارد، مجبورید پشت میزتان غذا بخورید، بهتر است هر روز میزکارتان را ضدعفونی کنید. یک ماده ضدعفونی‌کننده و دستمالی تمیز (نه دستمال کاغذی) داشته باشید تا بتوانید تمام نقاط میز‌تان را تمیز و برای غذاخوردن آماده کنید.

6.با دوستتان غذا بخورید:

برای غذاخوردن پشت میزکار، همکارتان را نیز دعوت کنید با این کار فرصتی برای گپ‌زدن و یک استراحت کوتاه فراهم خواهدشد و از فضای کار و استرس‌هایش برای مدتی جدا می‌شوید.

7. این روش غذاخوردن نباید عادت شما بشود:

برای بسیاری از ما تکرار یک فعالیت، آن را به یک عادت تبدیل می‌کند در حالی که نباید این‌طور باشد زیرا غذاخوردن باید در مکانی به نام غذاخوری انجام شود زیرا این مکان هم تمیزتر است و هم باعث استراحت و بازتوانی مجدد کارکنان خواهد شد.

8. غذاهایی با بوی تند به سرکار نبرید:

بعضی از غذاها (مانند غذاهای سیردار و پرادویه) بوی تندی دارند و به محض گرم کردن، تمام محوطه را از بوی خود پر می‌کنند که ممکن است برای سایر افراد آزاردهنده باشد بنابراین غذاهایی را انتخاب کنید که کم‌بوتر هستند.

9. غذایتان را زیر نظر داشته باشید:

ممکن است در محل کار شما فقط یک مایکروفر برای گرم‌کردن غذا وجود داشته باشد، توصیه می‌کنیم وقتی در حال گرم‌کردن غذایتان هستید، از درپوشی استفاده کنید تا غذایتان بر اثر زیاد گرم‌شدن تمام فضای مایکروفر را کثیف نکند زیرا تمیز‌نکردن باقیمانده‌ این غذا محیط مایكروفر را آلوده می‌کند و باعث می‌شود محل مناسبی برای گرم‌کردن سایر غذاها نباشد.

10. نوبتی سالاد بیاورید:

خیلی وقت‌ها به دلیل زیاد‌شدن آنچه باید همراه ببرید، می‌بینید که چند روزی است سالاد نخورده‌اید در حالی که می‌توانید نوبتی برای خود و افرادی که با شما غذا می‌خورند، سالاد یا یک همراه غذا ببرید. با این كار هر چند روز یک بار نوبت شما می‌شود كه بار سنگین‌تری داشته باشید در حالی که هر روز با غذایتان یک کنار غذا دارید.

11.حرف نزنید:
هرگز جلوی مشتری یا مراجعه‌کننده غذا نخورید یا با دهان پر تلفن جواب ندهید، هنگام غذاخوردن با همکارتان، در حالی که خرده‌های غذا در دهانتان است، به سخنرانی نپردازید و بعد از اتمام غذا حتما مسواک بزنید.

12. به زمان غذاخوردنتان دقت کنید:

معمولا ساعت شروع به کار از 8 صبح آغاز می‌شود و افراد بعد از رسیدن به سرکار، تازه مشغول خوردن صبحانه می‌شوند. با این كار ساعت کار نیز خواهدگذشت، پس بهتر است که در عرض 10 دقیقه، صبحانه خوردنتان را به اتمام برسانید یا در خانه این وعده را میل کنید. هنگام ناهار هم بهتر است زیاد با همکارانتان گرم صحبت نشوید زیرا صرف غذایتان بیش از زمان معمول طول خواهدکشید و ممكن‌است بازخواست شوید.

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.