• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 22932)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:51 -0 تشکر 606821
مسابقه: انتخابات یازدهم




با سلام و ادب
کاربران گرامی شما می بایست اخبار و اطلاعات کلی مرتبط با انتخابات یازدهم را در این مبحث ثبت نمایید. لازم به ذکر است که اخبار و گزارشات مرتبط با هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری سال 1392 می بایست در مبحث مرتبط با آن نامزد ثبت شود و در این مبحث فقط به اخبار و گزارشات کلی انتخابات یازدهم پرداخته می شود.






جمعه 31/3/1392 - 10:47 - 0 تشکر 613701


تبریک آیت الله نورمفیدی به دکتر روحانی

آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان در پیامی انتخاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی را به عنوان رئیس جمهور تبریک گفت. در این پیام آمده است: توصیه حقیر این است با اتکال به آراء‌ ملت به جناح‌بندیهای سیاسی در اداره کشور و انزواء بسیاری از نخبگان و مدیران با تجربه پایان داده و از همه نیروهای انقلاب استفاده کنید و شایسته‌سالاری و اعتدال را که همواره شعار شما بوده مد نظر داشته باشید و با تعامل سازنده با جهان و دیپلماسی قوی که خود در این امر تخصص دارید بدون عقب‌نشینی از ارزشهای انقلاب پرچم عزت و اقتدار ایران بزرگ را در برابر دیدگان جهانیان برافرازید و با این اهرم ، تحریم‌های ظالمانه را بشکنید.
آفتاب: به گزارش جماران، متن کامل این پیام بدین شرح است:
بسمه‌تعالی
حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین آقای دکتر حسن روحانی دامت برکاته
بعد‌السلام و التحیه انتخاب شایسته حضرتعالی را به ریاست جمهوری ایران اسلامی به ملت شریف ایران ،‌ مقام معظم رهبری و جنابعالی تبریک عرض می‌کنم. بی‌شک تحقق حماسه سیاسی بدون حضور گسترده مردم و همه سلیقه‌ها ممکن نبود. از مردم انقلابی ایران که در تحقق این حماسه بزرگ مشارکت پرشور داشتند و از شخصیت‌های برجسته نظام و انقلاب که با حمایت از حضرتعالی در شکل‌گیری این صفحه افتخار آمیز برای ایران عزیز نقش پررنگی ایفاء کردند سپاسگزاری می‌کنم.
امروز بیش از هر زمان مدیریت و تدبیر و تجربه شما در پیشیرد اهداف انقلاب اسلامی ، پیشرفت و سازندگی کشور و حل مشکلات مردم بویژه معضلات اقتصادی می‌تواند راه‌گشا و مشکل‌گشا باشد و بعد از خلق حماسه سیاسی مهمترین اقدام دولت تدبیر و امید خلق حماسه اقتصادی است. شما که از سابقه درخشانی در سالهای قبل و بعد از انقلاب برخوردارید و از یازان صدیق امام و رهبری بوده‌اید با ایجاد دولت فراجناحی و توانمند توازن سیاسی را که از مهمترین نیازهای کشور است تحقق بخشید.
توصیه حقیر این است با اتکال به آراء‌ ملت به جناح‌بندیهای سیاسی در اداره کشور و انزواء بسیاری از نخبگان و مدیران با تجربه پایان داده و از همه نیروهای انقلاب استفاده کنید و شایسته‌سالاری و اعتدال را که همواره شعار شما بوده مد نظر داشته باشید و با تعامل سازنده با جهان و دیپلماسی قوی که خود در این امر تخصص دارید بدون عقب‌نشینی از ارزشهای انقلاب پرچم عزت و اقتدار ایران بزرگ را در برابر دیدگان جهانیان برافرازید و با این اهرم ، تحریم‌های ظالمانه را بشکنید.
امید است که همه شایستگان و دستگاههای کشور در کنار شما با همکاری و همدلی در جهت تعالی نظام اسلامی و پیشرفت کشور در همه زمینه‌ها قدم بردارند.
از خداوند متعال سلامتی و توفیق و نصرت الهی را برای شما مسئلت دارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سید کاظم نورمفیدی

جمعه 31/3/1392 - 10:50 - 0 تشکر 613702


پیام‌های تبریک نخست وزیران سابق لبنان به حسن روحانی

روز پنجشنبه 30 خرداد سعد حریری، فؤاد سنیوره و سلیم الحص نخست‌وزیران سابق لبنان طی پیام‌های جداگانه‌ای، انتخاب حجة‌الاسلام حسن روحانی از سوی مردم ایران به عنوان رئیس جمهور جدید را به وی تبریک گفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ سعد حریری در پیام خود به حسن روحانی،‌ نوشته است: انتخاب شما به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران، واقعه‌ای نیکو در راستای نقش مثبت ایران در تقویت ثبات و دور ساختن فتنه از ملت‌های منطقه به شمار می‌رود.

وی اظهارات اخیر رئیس جمهور منتخب کشورمان مبنی بر علاقه وافر به همکاری بین ایران و کشورهای عربی را مورد ستایش قرار داده و یاری خداوند تعالی را برای وی در پیشبرد مرحله آتی بسوی پیشرفت و توسعه آرزو کرده است.

فؤاد سنیوره نیز در پیامی از طرف خود و جریان المستقبل در مجلس لبنان،‌ پیروزی نهایی روحانی طی مرحله اول انتخابات را نشانه میزان بالای تأیید و احترام مردم ایران نسبت به تجربیات طولانی در تصدی مسئولیت‌های مهم در جمهوری اسلامی و برنامه‌های اعلام شده از سوی وی دانسته است.

همچنین سلیم الحص طی پیامی ضمن تبریک به روحانی، انتخاب شایسته وی را به مردم کشور برادر جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته است.

وی ضمن تأکید بر اطمینان از استمرار ایستادگی در کنار فلسطین‌ به عنوان آرمان محوری امت اسلامی، بویژه در شرایط جاری که نقشه‌های جهنمی و فتنه‌انگیز امت اسلامی را هدف قرار گرفته، برای روحانی آرزوی توفیق در تقویت وحدت بین امت اسلامی کرده است.

جمعه 31/3/1392 - 12:49 - 0 تشکر 613764


استقبال هند از ریاست‌جمهوری حسن روحانی

هند با استقبال از انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور جدید ایران گفت که نتایج انتخابات "نشانه خوبی" حاکی از هم‌گرایی و اتفاق نظر در میان مردم ایران است.
آفتاب: سلمان خورشید، وزیر امور خارجه هند گفت: روحانی در دور اول انتخابات، انتخاب شد و این به وضوح نشانه خوبی است و هم‌گرایی و اتفاق نظر بیش‌تر در میان مردم ایران را نشان می‌دهد و ما از این امر استقبال می‌کنیم.
به گزارش خبرگزاری هند، خورشید در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: این نتیجه دموکراسی ایران است. دموکراسی ایران در طول سال‌ها دچار تحول شده است.
وزیر امور خارجه هند با بیان این که انتخاب روحانی "نتیجه‌ای بود که بسیاری از مردم آن را پیش‌بینی نمی‌کردند" افزود: ما امیدواریم روحانی تحت رهنمود‌های رهبر معظم ایران کشور را به سمتی هدایت کند که برای کل منطقه صلح به همراه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر حسن روحانی ابراز امیدواری کرده است که ایران با غرب در زمینه برنامه هسته‌یی‌اش به توافق برسد و گفت که چنین توافقی از طریق شفافیت بیش‌تر و اعتماد دوجانبه امکان‌پذیر است.

جمعه 31/3/1392 - 12:49 - 0 تشکر 613766


پیام تبریک انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت آب و برق به دکتر روحانی

انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت آب و برق ( شهید عباسپور) با صدور پیامی پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری را به وی تبریک گفت.

آفتاب- سرویس سیاسی: انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت آب و برق ( شهید عباسپور) با صدور پیامی ضمن تبریک پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری، تاکید کرد: خود را متعهد به همراهی و همکاری همه جانبه با رئیس جمهور منتخب مردم دانسته و از خداوند متعال توفیق و سربلندی حضرتعالی در تحقق اهداف و برنامه های اعلامی را مسئلت می نماید.

به گزارش آفتاب، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس جمهور منتخب ملت ایران

با سلام وتحیت

انجمن دانش آموختگان دانشگاه صنعت آب و برق( شهید عباسپور)، به نمایندگی از فارغ التحصیلان این دانشگاه و جمع کثیری از متخصصین و مدیران شرکتهای تابعه وزارت نیرو، لازم می داند ضمن تقدیر و تشکر از زمان شناسی، حضور آگاهانه و حسن انتخاب ملت بزرگوار ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مراتب تبریک صمیمانه خود را به رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر حسن روحانی، به مناسبت کسب اعتماد اکثریت ملت سرافراز ایران، ابراز دارد.

امید است در سایه دولت تدبیر و امید و با عنایت به سیاست اعلامی جنابعالی در خصوص حمایت از توسعه دانشگاههای کاربردی و تخصصی، زمینه رشد و اعتلاء روز افزون صنعت آب و برق، بعنوان یکی از صنایع مادر و زیربنایی کشور فراهم گردد.

در خاتمه اعلام می دارد دانش آموختگان این دانشگاه که بخش بزرگی از مدیران وکارشناسان صنعت آب و برق را تشکیل میدهند، خود را متعهد به همراهی و همکاری همه جانبه با رئیس جمهورمنتخب مردم دانسته و از خداوند متعال توفیق و سربلندی حضرتعالی در تحقق اهداف و برنامه های اعلامی را مسئلت می نماید.

جمعه 31/3/1392 - 12:50 - 0 تشکر 613768


پیام تبریک رهبر حزب جمهوری خلق ترکیه به روحانی

کلیچدار اوغلو، رهبر بزرگ‌ترین حزب مخالف ترکیه پیام تبریکی را برای دکتر حسن روحانی ارسال کرد.
آفتاب: به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی متن آن به این شرح است:
«اینجانب به نمایندگی از حزب جمهوری خلق به جنابعالی که در نتیجه انتخاباتی نمونه از سوی مردم ایران به ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده‌اید، از صمیم قلب تبریک عرض می‌کنم.
امیدوارم که ریاست جمهوری جنابعالی به رفاه مردم دوست و همسایه ایران و آرامش، ثبات و صلح در منطقه کمک کند. در این چارچوب اینجانب اعتقاد دارم که ترکیه و ایران می توانند برای صلح در منطقه و جهان همکاری موثری داشته و در جغرافیایی که در آن زندگی می‌کنیم در چارچوب احترام متقابل برای رفع مسائل موجود نقش پیش‌رو ایفا کنند.
در این راستا حزب جمهوری خلق برای تقویت روابط و توسعه همه جانبه آن به حمایت و تلاش خود ادامه خواهد داد.
جناب رییس‌جمهور مجددا به جنابعالی تبریک عرض می‌کنم و اعتقاد دارم که ریاست جمهوری جنابعالی برای ایران، منطقه و جهان صلح، ثبات و رفاه در بر خواهد داشت.»

جمعه 31/3/1392 - 13:42 - 0 تشکر 613784



نگاهی کوتاه به ۱۱ دوره انتخابات ریاست جمهوری
قطاری که با انتخاب مردم به ایستگاه «روحانی» رسید

نظام جمهوری اسلامی ایران در طول حیات خود شش رئیس‌جمهور داشته است که همگی از طریق انتخابات آزاد و مردمی انتخاب شده‌اند.



خبرگزاری فارس: قطاری که با انتخاب مردم به ایستگاه «روحانی» رسید

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، نظام جمهوری اسلامی ایران در طول حیات خود شش رئیس جمهور داشته است که همگی از طریق انتخابات آزاد و مردمی انتخاب شده‌اند.

دو رئیس جمهور اول ایران نتوانستند دوران چهار ساله مسئولیت خود را به پایان برسانند، ابوالحسن  بنی‌صدر  که در 16 بهمن 1358 به عنوان نخستین رئیس جمهور پس از پیروزی انقلاب اسلامی ریاست قوه مجریه را برعهده گرفته بود 31 خرداد 60 با رای عدم کفایت سیاسی مجلس از سمت خود معزول شد.

شهید محمد علی رجایی نیز دومین رئیس‌جمهور ایران بود که کمتر از یک ماه ریاست قوه مجریه را بر عهده داشت و هشت شهریور ماه 1360 توسط منافقین و در محل شورای عالی امنیت ملی به همراه نخست وزیر خود به شهادت رسید.


*بنی صدر فاتح دور اول، مغلوب در میانه

دوره اول انتخابات ریاست جمهوری ایران در تاریخ پنج بهمن ماه 1358 با حضور 14 میلیون و 152 هزار و 887 هزار نفر برگزار شد. درصد مشارکت در این انتخابات در حدود 14/67 درصد بود.

در این دوره از انتخابات بنی‌صدر با 10 میلیون و 753 هزار و 752 رای به مقام ریاست جمهوری رسید.

رقبای بنی صدر در این دوره سید احمد مدنی،حسن حبیبی،داریوش فروهر،صادق طباطبایی،کاظم سامی و صادق قطب زاده بودند.


*رجایی، رییس جمهور شهید

برکناری ابوالحسن بنی صدر از ریاست جمهوری، دولت محمدعلی رجایی را زودتر از زمان قانونی 4 ساله روی کار آورد.

دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری در دوم مرداد 1360 برگزار شد، در این انتخابات محمدعلی رجایی با 12 میلیون و 770 هزار و 50 رای و با کسب 90 درصد آرا به مقام ریاست جمهوری رسید.

در این انتخابات 14 میلیون و 573 هزار و 803 نفر شرکت کردند که درصد مشارکت در حدود 2/64 درصد بود.

رقبای شهید رجایی در این دوره عباس شیبانی ، علی اکبر پرورش و حبیب اللّه عسگراولادی بودند.

سال 60 یکی از پرتنش ترین سالهای پس از انقلاب بود، درگیری میان حکومت و سازمان مجاهدین خلق ایران ادامه یافت و به قائله 30 خرداد 60 منجر شد، تنها 8 روز پس از آن آشوب (7 تیرماه) و در دفتر حزب جمهوری انفجاری رخ داد و شهید بهشتی به همراه 72 نفر از اعضای این حزب جمهوری به شهادت رسیدند.


*ثبات در میانه جنگ

دور سوم انتخابات ریاست جمهوری پس از شهادت شهید رجایی در دهم مهرماه 1360 و با فاصله کمتر از 70 روز با دوره قبلی برگزار شد و در آن  22  میلیون و 439 هزار و 930 نفر واجد شرایط رای دادن بودند.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی با 15 میلیون و 905 هزار و 987 رای از مجموع  16 میلیون 847 هزار و 817 رای، سومین رئیس‌جمهور ایران شد .

مشارکت در این دوره حدود 2/74 درصد بود و  سید علی اکبر پرورش، حسن غفوری فرد و سید رضا زواره‌ای رقبای مقام معظم رهبری در این دوره بودند.

آیت‌الله خامنه‌ای در این انتخابات با کسب بیش از 90 درصد آرا به پیروزی رسید.


زمان و دوره برگزاری انتخابات نامزد پیروز رقبا میزان مشارکت میزان رای نامزد پیروز
دوره اول

پنجم بهمن 1358


ابوالحسن بنی صدر سید احمد مدنی،حسن حبیبی،داریوش فروهر،صادق طباطبایی،کاظم سامی و صادق قطب زاده 14 میلیون و 152 هزار و 787 نفر

معادل


14/67 درصد واجدین شرایط 


10

میلیون و 753 هزار و 752 رای


معادل


77،99 درصد آرا


دوره دوم

دوم مرداد 1360


محمدعلی

رجایی


عباس شیبانی ، علی اکبر پرورش و حبیب اللّه عسگراولادی 14 میلیون و 573 هزار و 803 نفر

معادل


2/64 درصد واجدین شرایط


12 میلیون و 770 هزار و 50 رای

معادل


90 درصد آرا


دوره سوم

دهم مهرماه 1360


آیت الله خامنه ای سید علی اکبر پرورش، حسن غفوری فرد و سید رضا زواره‌ای 16 میلیون 847 هزار و 817 نفر

معادل


2/74 درصد واجدین شرایط


15 میلیون و 905 هزار و 987 رای

معادل


90 درصد آرا


دوره چهارم

25 مرداد 1364


آیت الله خامنه ای حبیب الله عسگراولادی و سید محمود کاشانی 14 میلیون و 238 هزار و 587 نفر

معادل


56 درصد واجدین شرایط


12 میلیون و 205 هزار و 12 رای

معادل


85 درصد آرا


دوره پنجم

ششم مرداد ماه سال 1368


آیت الله هاشمی رفسنجانی عباس شیبانی 16 میلیون و 452 هزار و

677 نفر


معادل


74 درصد واجدین شرایط


15 میلیون و 500 هزار رای

معادل


94 درصد آرا


دوره ششم

21 خرداد 1372


آیت الله هاشمی رفسنجانی احمد توکلی ، رجبعلی طاهری و عبدالله جاسبی 16 میلیون و 796 هزار و

787 نفر


معادل


51 درصد واجدین شرایط


10 میلیون و 566 هزار و 499 رای معادل

63 درصد آرا


دوره هفتم

دوم خرداد ماه سال 1372


سید محمد خاتمی علی اکبر ناطق نوری، سیدرضا زواره ی و محمد ری‌شهری 29 میلیون رای معادل

با 9/79 واجدین شرایط


20 میلیون و 78 هزار و 178 رای

معادل


69 درصد آرا


دوره هشتم

18 خرداد 1380


سید محمد خاتمی احمد توکلی، علی شمخانی ، عبدالله جاسبی ، سیدمحمود کاشانی ، حسن غفوری فرد، سید منصور رضوی، سیدشهاب الدین صدر ، علی فلاحیان و سیدمصطفی هاشمی طبا 28 میلیون و 155هزار و 969 نفر

معادل


76/66 درصد واجدین شرایط


21 میلیون و 659 هزار و 53 رای

معادل


75 درصد آرا


دوره نهم

سوم تیر 1384


محمود احمدی نژاد علی اکبر هاشمی رفسنجانی 29 میلیون و 400 هزار و 857 نفر

معادل


84/62 درصد واجدین شرایط


17میلیون و 248 هزار و 782 رای معادل

58 درصد آرا


دوره دهم

27 خرداد 1388


محمود احمدی نژاد میرحسین موسوی، محسن رضایی، مهدی کروبی 39 میلیون و 199 هزار و 997 نفر

معادل


85 درصد واجدین شرایط


24 میلیون و 527 هزار و 516 رای

معادل


64 درصد آرا


دوره یازدهم

24 خرداد 1392


حجت السلام حسن روحانی سعید جلیلی،علی اکبر ولایتی،محمد رضا عارف،غلامعلی حداد عادل،محسن رضایی،سید محمد غرضی 36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر

معادل


70/72 درصد واجدین شرایط


18 میلیون 613 هزار و 329 رای معادل

71/50


درصد آرا



*مهر تایید بر انتخابات قبلی

چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، 25 مرداد 1364 در حالی برگزار شد که شورای نگهبان از میان 50 نامزد انتخابات،صلاحیت حضرت آیت الله سید علی خامنه ای ،حبیب الله عسگراولادی و سید محمود کاشانی را تایید کرد.

در دوره چهارم انتخابات ریاست جمهوری 25 میلیون و 993 هزار و 802 نفر واجد رای دادن بودند که 14 میلیون و 238 هزار و 587 نفر شرکت کردند.

در این انتخابات آیت‌الله خامنه‌ای بار دیگر با 12 میلیون و 205 هزار و 12 رای برابر 85 درصد شرکت‌کنندگان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران شد.


*ریاست جمهوری هاشمی، آغازی بر دوره سازندگی جنگ

پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ششم مرداد ماه سال 1368 برگزار شد که شورای نگهبان از 79 کاندیدای ریاست جمهوری صلاحیت دو نفر از آنان یعنی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و عباس شیبانی را تایید کرد .

در انتخابات پنجم ریاست جمهوری که مصادف با رحلت معمار کبیر انقلاب شده بود، 30 میلیون و 139 هزار و 598 نفر واجد شرایط رای دادن اعلام شدند که 54 درصد این تعداد یعنی 16 میلیون و 452 هزار و 677 نفر پای صندوق های رای حاضر شدند.

آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی با کسب حدود 15 میلیون و 500 هزار رای که 94 درصد کل آرا را شامل می شد، به عنوان پنجمین رییس جمهوری قانونی کشور انتخاب شده است.


*سقوط آرا

برای انتخابات ششم ریاست جمهوری که 21 خرداد 1372 برگزار شد ، 33 میلیون و 156 هزار و 55 نفر واجد شرایط رای دادن شناخته شدند که تنها 51 درصد آن ها یعنی 16 میلیون و 796 هزار و 787 نفر پای صندوق های رای حاضر شدند تا کمترین مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری در این دوره رقم بخورد.

شورای نگهبان از مجموع 128 نامزد ریاست جمهوری صلاحیت اکبر هاشمی رفسنجانی ، احمد توکلی ، رجبعلی طاهری و عبدالله جاسبی را احراز کرد و هاشمی با کسب 10 میلیون و 566 هزار و 499 رای یعنی حدود 63 درصد آرا، برای دومین بار به رییس جمهور ایران شد.


*دوم خرداد حماسه می شود

هفتمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در دوم خرداد ماه سال 1372 برگزار شد که در این انتخابات از مجموع 36 میلیون و 466 هزار و 487 نفر ، 29 میلیون نفر برابر با 9/79 درصد در آن شرکت کردند.

238نفر در این دوره برای ریاست جمهوری اعلام آمادگی کردند که شورای نگهبان از میان آنان صلاحیت سید محمد خاتمی ، علی اکبر ناطق نوری، سیدرضا زواره ی و محمد ری شهری را احراز کرد.

سید محمد خاتمی توانست با کسب 20 میلیون و 78 هزار و 178 رای که 69 درصد کل آرا را شامل می شد، بر مسند ریاست جمهوری ایران تکیه بزند.

این انتخابات از سوی مقام معظم رهبری حماسه‌ای بزرگ عنوان شد.


*انتخاب مجدد خاتمی

هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هجدهمین روز از خرداد ماه سال 1380 برگزار و برای این دوره 814 نفر علاقه مندی خود را برای رییس جمهور شدن نشان دادند که شورای نگهبان با بررسی سوابق آن ها، صلاحیت 10 نفر را مورد تایید قرار داد.

سیدمحمد خاتمی ، احمد توکلی، علی شمخانی ، عبدالله جاسبی ، سیدمحمود کاشانی ، حسن غفوری فرد، سید منصور رضوی، سیدشهاب الدین صدر ، علی فلاحیان و سیدمصطفی هاشمی طباˈ در این دوره  با یکدیگر به رقابت پرداختند و سید محمد خاتمی با کسب 21 میلیون و 659 هزار و 53 رای برای بار دوم بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.

در این دوره 42 میلیون و 170 هزار و 230 نفر واجد شرایط رای دادن شناخته شدند که  28 میلیون و 155هزار و 969 نفر که (معادل 76/66 درصد) در شعب اخذ رای حاضر شدند


*فاتح دو مرحله ای

در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در بیست و هشتمین روز از خرداد ماه 1384 برگزار شد،یک هزار و 14 نفر خواهان راه یابی به پاستور بودند که شورای نگهبان در نهایت صلاحیت پنج نفر از آنها یعنی علی اکبر هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی نژاد، مهدی کروبی، محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی را تایید کرد. مصطفی معین و محسن مهرعلیزاده نیز توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت نشده بودند با حکم حکومتی مقام معظم رهبری در این رقابت شرکت کردند.

41 میلیون و 878 هزار و 646 نفر واجد شرایط رای دادن معرفی شدند که از این تعداد، 29 میلیون و 400 هزار و 857 نفر که ( 84/62 درصد) واجدین را شامل می شد پای صندوق های رای حاضر شدند.

در پایان این انتخابات هیچ کدام از کاندیداها نتوانستند حد نصاب لازم را برای رییس جمهور شدن کسب کنند و به اکبر هاشمی رفسنجانی با شش میلیون و 159 هزار و 453 رای ( معادل 01/21 درصد آرا) و محمود احمدی نژاد با پنج میلیون و 710 هزار و 354 رای ( معادل 48/19 درصد آرا) به دور دوم انتخابات راه یافتند.

مرحله دوم انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری در سوم تیر ماه 1384 با رقابت میان محمود احمدی نژاد و اکبر هاشمی رفسنجانی برگزار شد که در نهایت احمدی نژاد توانست از مجموع 27 میلیون و 959 هزار و 253 رای ماخوذه، با کسب 17 میلیون و 248 هزار و 782 رای، هاشمی رفسنجانی را پشت سربگذارد و به عنوان نهمین رییس جمهور ایران انتخاب شود


*کام شیرینی که تلخ شد

دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، جمعه 22 خرداد 1388 برگزار شد که در ابتدا 475 نفر برای رییس جمهور شدن ثبت نام کردند اما شورای نگهبان صلاحیت چهار نفر یعنی محمود احمدی نژاد،میرحسین موسوی، محسن رضایی و مهدی کروبی را تایید کرد.

در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری با اصلاح قانون، حداقل سن واجد شرایط رای دادن به 18 سال ارتقا یافت و تعداد رای دهندگان کاهش یافت.

انتخابات دوره دهم با حضور بسیار باشکوه و کم سابقه مردم روبرو شد به گونه ای که از مجموع  46 میلیون و 199 هزار و 997 نفر واجد شرایط رای دادن ، 39 میلیون و 199 هزار و 997 نفر( معادل 85 درصد از واجدان شرایط) پای صندوق های رأی حاضر شدند.

ˈ محمود احمدی نژاد با رای قاطع 24 میلیون و 527 هزار و 516 توانست حدود 64 درصد آرا را به خود اختصاص دهد و برای دومین بار متوالی رییس جمهور ایران شود. انتخابات سال 88 رکورد مشارکت مردم را بعد از انقلاب شکست.

اغتشاشات پس از اعلام نتایج انتخابات از مهم ترین وقایع برگزاری این دوره بود که سبب به وجود آمدن خسارت های فراوان در عرصه سیاسی و بین المللی برای نظام جمهوری اسلامی شد.

تاکید قاطع مقام معظم رهبری بر سلامت انتخابات ، تلاش فراوان فتنه گران را برای القای نتیجه انتخابات،ناکام گذاشت .


* اتهام تقلب دفن می شود

یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  24 خرداد ماه سال جاری با حضور پر شور مردم برگزار شد.

در این دوره 50 میلیون و 483 هزار و 192 نفر حائز شرایط رای دادن بودند که از این تعداد 36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر معادل 7/72 در پای صندوق های رای حاضر شدند.

686 نفر در این دوره خواهان پست ریاست جمهوری بودند که شورای نگهبان 8 نفر از آنان را به نام های سعید جلیلی،علی اکبر ولایتی،محمد رضا عارف،غلامعلی حداد عادل،محسن رضایی،سید محمد غرضی،حسن روحانی احراز صلاحیت کرد.

محمد رضا عارف و غلامعلی حداد عادل چند روز قبل از انتخابات از ادامه رقابت انصراف دادند و حسن روحانی توانست با کسب 18 میلیون 613 هزار و 329 رای معادل 71/50 درصد رقبای دیگر خود را پشت سر گذاشت و یازدهمین رئیس جمهور اسلامی ایران شود.


جمعه 31/3/1392 - 13:43 - 0 تشکر 613785


اکونومیست: شیر پارسی پنجه‌های خود را از دست نداده/ قدرت ایران رو به افزایش است

اکونومیست در گزارشی به تغییر موازنه قدرت به نفع جمهوری اسلامی اذعان کرده و از غرب خواسته است در برابر ایران عقب‌نشینی نکند.



خبرگزاری فارس: اکونومیست: شیر پارسی پنجه‌های خود را از دست نداده/ قدرت ایران رو به افزایش است


به گزارش خبرگزاری فارس، اکونومیست در گزارشی مفصل و خصمانه علیه ایران، اذعان کرده است که موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر به‌نفع ایرانیان است.


در این گزارش ضمن تصریح به اینکه شیر پارسی پنجه‌های خود را از دست نداده است، اذعان شده که به دو دلیل موازنه قوا بین ایران و سایر جهان در حال تغییر به‌نفع ایران است: اولا به دلیل پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران که اکونومیست آن را همچون سیاست‌مداران صهیونیست در راستای تولید سلاح هسته‌ای می‌بیند. ایران ظرف کمتر از دو سال و علی‌رغم تحریم‌ها توانسته است 9000 سانتریفیوژ نصب کند و به این ترتیب ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود را دو برابر کرده است. ثانیا، برخی تحولات دیگر که منافع غرب را تهدید می‌کنند، در اطراف ایران در حال رخ دادن هستند. با وجود مشکلات اقتصادی، ایران همچنان در مقایسه با همسایگانش قدرتمند است و علاقمند است که قدرت خود را به خارج تسری دهد. دولت عراق اکنون متحد ایران است. ایران در لبنان نیز از طریق حزب‌الله شیعی دارای نفوذ است و نیروهای حزب‌الله را وارد سوریه کرده است که توانسته‌اند در کنار مشاوران ایرانی، وضعیت جنگ را به نفع حکومت بشار اسد تغییر دهند. دلیل رسمی موافقت اوباما با ارسال سلاح به سوریه، استفاده این کشور از سلاح شیمیایی بوده است اما دلیل واقعی آن این است که آمریکا نمی‌خواهد اسد به عنوان نماینده ایران حکومت کند.


در این گزارش ادعا شده است که خطر ایران هسته‌ای یکی از اصلی‌ترین عللی است که باعث می‌شود غرب نه‌تنها در سوریه وارد عمل شود، بلکه در این کشور منطقه پرواز ممنوع نیز برقرار کند. این اقدام باعث می‌شود که دولت اسد از اصلی‌ترین سلاح خود یعنی نیروی هوایی بی‌بهره شود و شورشیان بتوانند پایگاه نظامی در سوریه ایجاد کنند.


گزارش اکونومیست این چنین به پایان رسیده است: «وقتی قدرت پارسی در حال افزایش است، برای غرب وقت عقب‌نشینی از خاورمیانه نیست!»


جمعه 31/3/1392 - 13:43 - 0 تشکر 613786



آیت‌الله عبداللهی در گفت‌وگو با فارس:

کابینه یازدهم باید از افراد معتدل و ساده‌زیست تشکیل شود

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ساده‌زیستی مسئولان گفت: باید افرادی در کابینه حضور یابند که به ارزش‌های انقلاب پایبند بوده و خود را نسبت به رهنمودهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری ملتزم می‌دانند.



خبرگزاری فارس: کابینه یازدهم باید از افراد معتدل و ساده‌زیست تشکیل شود



آیت‌الله عبدالمحمود عبداللهی قائم‌مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به ویژگی‌های کابینه دولت آینده، اظهار داشت: همانگونه که رئیس‌جمهور منتخب گفت، اعتدال امری منطقی است و اعضای کابینه باید دارای اعتدال بوده و از افراط و تفریط به دور باشند.


قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه اعضای کابینه باید نسبت به خطوط انقلاب و ارزش‌های انقلابی مقاومت داشته باشند، تصریح کرد: دغدغه‌‌های اعضای کابینه باید دین باشد؛ وزرا و مسئولان باید تلاش کنند ارزش‌های دینی را در جامعه پیاده کنند و دین را در اقتصاد و مسائل سیاست خارجی مدنظر قرار دهد؛ درواقع دغدغه محتوای انقلاب را داشته باشد.


آیت‌الله عبداللهی جمهوری اسلامی را نظامی مبتنی بر اسلام دانست و یادآور شد: کسانی باید در کابینه حضور داشته باشند که بر اساس اسلام، ارزش‌های اسلامی و حدود اسلامی عمل کنند.


عضو مجلس خبرگان رهبری در عین حال عزت مدار بودن و حرکت در مسیر اقتدار اسلامی را از دیگر ویژگی‌های اعضای کابینه دولت یازدهم عنوان کرد.


وی با تأکید بر ساده‌زیستی مسئولان اظهارداشت: باید افرادی در کابینه حضور یابند که به خطوط و ارزش‌های انقلاب پایبند و خود را نسبت به رهنمودهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری ملتزم بدانند.


آیت‌الله عبداللهی در پایان با بیان اینکه اعتدال باید با این موارد همراه باشد، خاطرنشان‌کرد: باید در این زمینه فراجناحی عمل شود و تنها به گروه‌ها و افراد خاص توجه نشود.


جمعه 31/3/1392 - 13:44 - 0 تشکر 613787




مدیر مرکز مطالعه ایران معاصر در روسیه:

روحانی هرگز به جناح اصلاح‌طلب تعلق نداشته/او رزمنده انقلاب اسلامی است

یک کارشناس روس با اشاره برداشت اشتباه غرب از رئیس‌جمهور جدید ایران، تاکید کرد که حسن روحانی با اصلاح‌طلبی هیچ وجه اشتراکی ندارد و او رزمنده انقلاب اسلامی است.




خبرگزاری فارس: روحانی هرگز به جناح اصلاح‌طلب تعلق نداشته/او رزمنده انقلاب اسلامی است



به گزارش خبرگزاری فارس، رجب صفروف، مدیر مرکز مطالعه ایران معاصر در مصاحبه با خبرگزاری «روس بالت» گفت: پیروزی حسن روحانی در دور اول انتخابات خبر هیجان انگیز ناگهانی بود و هیچ کارشناسی در سراسر جهان نتوانست این نتیجه انتخابات را درست حدس بزند.


وی افزود: جامعه غربی روحانی را طرفدار اصلاحات، لیبرال و کسی که می توان به او متکی شد، قلمداد می کند. با وجود این همه اشتباه این برداشت را درک می‌کنند، روحانی هرگز به جناح اصلاح‌طلب تعلق نداشته ولی از سوی دیگر، هرگز به این جریان بد و بیراه نگفته است.


این کارشناس مسائل ایران ابراز داشت: حسن روحانی با اصلاح‌طلبی هیچ وجه اشتراکی ندارد نمی توان او را به عنوان اصلاح‌طلب و چه بسا رهبر تمام «میدان لیبرال» ایران تصور کرد؛ او نماینده واقعی و طبیعی جناح محافظه‌کار است. می توان گفت که او از دیگران معتدل تر است ولی در مجموع، محصول تفکر محافظه‌کارانه و فلسفه اسلام می باشد. او فرزند و رزمنده انقلاب اسلامی است. در عین حال، او تبلور اسلام ملایم متمدن دنیوی است.


صفروف تصریح کرد که روحانی شخص فوق العاده خردمند و تحصیل کرده ای است که از توشه بزرگ تجربه کار در سمت های مختلف بالای دولتی برخوردار است و در عین حال لغایت فروتن است. او گرایش های مدرن سیاست جهانی و اوضاع بین المللی را به خوبی درک می کند. می توان او را شخصیتی محافظه‌کار معتدل و مجرب در زمینه های عملی محسوب کرد که شاید همین تعریف از همه درست تر باشد. رئیس جمهور جدید ایران تفکر حسابگرانه ای دارد و او می فهمد که باید فوراً اقتصاد را احیا کرده و سطح زندگی مردم ایران را بالا ببرد.


این کارشناس مسائل ایران درباره چشم انداز روابط تهران و مسکو در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی نیز گفت: رویارویی بین روسیه و ایران قطعاً رخ نخواهد داد. حسن روحانی روسیه را نسبتاً خوب می شناسد و به ملت روس با چشم مثبت می نگرد. او روسیه را قدرت نیرومند جهانی محسوب می‌کند و همیشه از این بابت احساس ناراحتی می کرد که روسیه که از منابع منحصر به فرد فکری و توان عظیم در بخش انرژی و سیاست، فعال نیست و جایگاه شایسته جهانی خود را به دست نمی آورد. او به دفعات گفته است که «دو کشورمان با عنایت به چشم انداز تاریخی باید در زمینه های بسیار زیادی تشریک مساعی بکنند». به گفته وی، ما ناگزیر باید با هم حداقل روابط دوستانه حسن همجواری داشته باشیم ولی بهتر است که در جهت برقراری روابط راهبردی تلاش نماییم که این کار جوابگوی نه تنها منافع دو کشور بلکه منافع تمام جامعه جهانی است.


جمعه 31/3/1392 - 21:39 - 0 تشکر 613812


مشروح/ آیت‌الله موحدی‌کرمانی در خطبه‌های نمازجمعه تهران مطرح کرد

حضور پرشور مردم در انتخابات لبیک به ندای رهبری بود / وزرا باید امتحان پس داده باشند

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه حماسه سیاسی ملت ایران دشمن را مایوس کرد گفت: دشمنان فهمیدند که این حضور پرشور لبیک به ندای رهبری بود و اینکه رابطه مردم با ولایت ناگسستنی است.


خبرگزاری فارس: حضور پرشور مردم در انتخابات لبیک به ندای رهبری بود / وزرا باید امتحان پس داده باشند


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌ اول نماز جمعه این هفته تهران به تقوا و اهمیت آن اشاره کرد و به روایتی از امیرالمومنین علی(ع) پرداخت و اظهار داشت:‌ حضرت علی(ع) می‌فرمایند تقوا کنید چرا که این از هر نوع قدرت و مملوکیتی برتر است و ذخیره‌ای برای قیامت و وسیله آزادی به شمار می‌رود.

وی در ادامه درباره عظمت ماه شعبان گفت: خداوند در ماه شعبان یک جایزه بزرگ را برای بنده‌های خود در نظر گرفته که همه باید این جایزه را دریافت کنند و آن جایزه حرکت به سوی ذات مقدس و بریدن از آنچه غیر خدا است.

خطیب موقت جمعه تهران در مورد درجات ماه شعبان نسبت به دیگر ماه‌ها نیز تصریح کرد: شعبان ماهی است که پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) برای عبادت خود را هلاک می‌کرد.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی در مورد فرایض دعا خاطرنشان کرد: گاهی اوقات دعای مومنان بالا نمی‌رود اما دعا اگر جوابی به دنبالش باشد به انس الهی نزدیک خواهد شد و انسانی که لبیک را از خداوند بشنود در محفل انس و معراج قرار می‌گیرد و جوابها را از خدا دریافت می‌کند.

وی ادامه داد: گاهی یک انسان به کعبه چسبیده و ذکر می گوید اما انگار که دور است و پاسخی دریافت نخواهد کرد.

خطیب موقت جمعه تهران به ولادت حضرت ولی عصر(عج) در ماه شعبان اشاره و تصریح کرد: در روایات شیعه و سنی آمده است که انتظار حضرت ولی‌عصر(عج) از ارزش فراوانی برخوردار است و حضرت زین‌العابدین نیز می‌فرمایند که انسانهایی که در زمان غیبت به سر می‌برند و امام حجت را قبول و منتظر ظهورش هستند از  مردم هر زمانی افضل و بالاترند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با تاکید بر اینکه قبل از ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) اعتراضات و قیام‌های مردم به اوج خود می‌رسد، گفت: مردم در مقابل ستمگران مقاومت را شروع و از آن سو ستمگران در مقابل مقاومت دست به کشتار می‌زنند که این کنش و واکنش به اوج خود می‌رسد به گونه‌ای که دشمن حتی به جنینی که در شکم مادری است رحم نمی‌کند.

وی ادامه داد: آن زمان است که حضرت بقیة‌الله‌الاعظم(عج) قیام به سیف می‌کند و فقط با طبقاتی به مبارزه برمی‌خیزد که در مقابل مردم قرار گرفته‌اند چرا که مردم آن زمان شیفته عدل و اسلام خواهند بود.

خطیب موقت نماز جمعه تهران خطاب به منتظرین ظهور حضرت امام زمان(عج) تاکید کرد: منتظران باید زمینه ظهور را فراهم کرده و زیبایی اسلام را به دنیا نشان دهند.

امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تبریک به مناسبت پیروزی تیم ملی ایران و صعود به جام جهانی اظهار داشت: این پیروزی را به مقام معظم رهبری و ملت ایران و به ویژه خود این ورزشکاران تبریک می‌گویم؛ عزتی آفریدند که خداوند عزت بیشتری به آنها عنایت فرماید.

امام جمعه موقت تهران همچنین به پیروزی عظیم حماسه سیاسی و حضور گسترده و چشمگیر مردم در انتخابات اشاره و تصریح کرد: از مردم خوب و ولایتمدار ایران اسلامی تشکر خاص دارم؛ البته نباید شکرگذاری تنها در زبان باشد بلکه باید به صورت عملی این کار را انجام داد و این به عهده مسئولان است که خادم اصلی مردم باشند و تا آنجا که می‌توانند خدمت کنند.

وی با تاکید بر اینکه حماسه سیاسی دشمن را مایوس کرد افزود: دشمن فهمید این انتخابات و حضور پرشور مردم لبیک به ندای مقام معظم رهبری بود چرا که ایشان به اصل حضور مردم تاکید داشتند و مردم هم به ایشان لبیک گفتند؛ دشمن فهمید مردم تابع ولی فقیه‌اند و رابطه آنها با ولایت ناگسستنی است؛ این پیروزی را به مقام معظم رهبری ملت ایران و رئیس‌جمهور منتخب تبریک می‌گویم.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه مقام معظم رهبری جمله‌ای قریب به این مضمون داشتند که خداوند دلها را به آنچه صلاح است هدایت فرمود گفت: حتما این عنایت شامل حال مردم شده است.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی به حق شایسته این مقام بودند و از رجال سیاسی، دینی و مذهبی هستند و به حق مدیری قوی، مدبری شایسته، انسانی انقلابی و تابع ولایت فقیه چه در زمان امام (ره) و چه در زمان مقام معظم رهبری هستند.

وی بر همین اساس به مبارزات چشمگیر حجت‌الاسلام روحانی در دوران خفقان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: بعد از انقلاب هم ایشان همین مسیر را ادامه دادند و سخنرانی‌های انقلابی‌شان فراموش شدنی نیست؛ ایشان در سخنرانی خود در مسجد ارگ برای اولین بار بنیانگذار جمهوری اسلامی را امام خمینی (ره) خطاب کرد.

آیت‌الله موحدی کرمانی همچنین تصریح کرد: حجت‌الاسلام روحانی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، نماینده مجلس شورای اسلامی، عضو مجلس خبرگان رهبری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و مسئولیت‌های متعددی داشته‌اند و آنچه که ما دیده‌ایم فردی موفق هستند. امیدواریم خداوند ایشان را یاری کند.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه البته باید بدانیم این بار، بار سنگینی است اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم خطاب به رسول اکرم (ص) می‌فرمایند: اگر قرآن را توانستی با ترتیل بخوانی و درک کنی موفق هستی؛ بنده نیز به رئیس‌جمهور منتخب می‌گویم با خواندن آیه آیه قرآن و دقت در آن و آماده شدن برای اجرا می‌توان این بار سنگین را به خوبی به منزل رساند و راه حل این است که از طریق دستورات دینی اقدم کرد.

وی در ادامه به حکم حضرت علی (ع) به مالک اشتر اشاره و اضافه کرد: ایشان دستوراتی به عنوان عهد و پیمان به مالک اشتر دادند و معتقدم یک فرد مسئول و کارگزار در هر سطحی و هر مسئولیتی باید این عهد‌نامه را به دقت بخواند و عملی کند.

آیت‌الله موحدی کرمانی در عین حال یکی از کارهای سنگین رئیس‌جمهور منتخب را انتخاب کارگزاران دانست و تصریح کرد: ایشان باید وزرا را انتخاب و برای سازمان‌ها رئیس تعیین کند و همچنین مشاوران و معاونانی برای خود برگزیند که این کار بسیار سختی است و دعا می‌کنیم خداوند وی را موفق کند و مردم را هم در این زمینه کمک نماید.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه باید افراد امتحان‌داده و نخبه را انتخاب کرد یادآور شد: آنهایی که وفاداری به ولایت را اثبات کرده و علاقه به انقلاب را نشان دادند و در واقع برادرمان آقای روحانی باید چنین افرادی که دلسوز و خادم ملت هستند انتخاب کند و با این انتخاب صحیح موفق خواهد شد مشکلات کشور به ویژه مسائل اقتصادی را حل کند و یاری خداوند نیز دنبال این برنامه است.

وی با بیان اینکه ممکن است مردم چیز‌هایی بخواهند اما طبیب آنچه که مصلحت بیمار است انجام می‌دهد گفت: این مسئله از امتیاز‌های نظام جمهوری اسلامی است؛ مثلا در کشورهای اروپایی ممکن است مردم دنبال همجنس‌بازی باشند اما حکومت اسلامی ویژگی دلسوزی برای مردم را دارند و چنین مواردی را انجام نمی‌دهد.

آیت‌الله موحدی کرمانی در بخش پایانی سخنان خود به سفارش‌هایی که حضرت علی (ع) انجام داده است اشاره و خاطرنشان کرد: باید از شهدا، جانبازان و آزادگان در مجامع عمومی تعریف کرده و خدمات آنها مطرح شود؛ باید افراد گمنام که خدماتی انجام می‌دهند را مطرح کرد و تنها از دانه درشت‌ها سخن نگفت.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: اگر مسئولیتی به کسی داده می‌شود باید دید که وی چگونه با مردم برخورد می‌کند. باید هم راستگو باشد و هم وفادار و اینکه سوءاستفاده می‌کند یا خیر.

وی همچنین به مناسبت روز نیمه شعبان از سربازان گمنام امام زمان (عج) که خدمات چشمگیری انجام می‌دهند و دنبال اینکه نامشان برده شود نیستند تقدیر و تشکر کرد.


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.