ماهى افلاطونى
مواد لازم
1_ ماهى سفید بزرگ _ یك عدد
2_ آب انار ترش _ یك فنجان
3_ آب غوره _ یك فنجان
4_ آب نارنج _ یك فنجان
5_ آب لیمو _ یك فنجان
6_ رب گوجه فرنگى _ 2 قاشق غذاخورى
7_ میخك و جوز كوبیده و دارچین _ یك قاشق غذاخورى
8_ نمك و فلفل _ به اندازه كافى
طرز تهیه
با یك كارد تیز فلس هاى درشت ماهىرا مىكنیم. شكم ماهى را بازكرده محتویات آن را خالى مىكنیم و شكم را تمیز مىكنیم. ماهى را خشك مىكنیم. در تاوه مناسب یا در یك طشتك مقدارى كره مىریزیم, وقتى كره داغ شد به دو روى ماهى كمى آرد مىپاشیم و از هردو رو در روغن سرخ مىكنیم. ترشى ها را با هم مخلوط مىكنیم. رب گوجه و میخك و جوز ودارچین و نمك و فلفل را اضافه مىكنیم و سس را یك جوش میدهیم و آنرا روى ماهى میریزیم. در ماهى تاوه را مىگذاریم و ماهى را روى آتش ملایم در سس مىپزیم تا تمام سس به خورد ماهى برود.