• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 23870)
شنبه 12/2/1388 - 0:41 -0 تشکر 109856
خبرگزاری بهداشت و سلامت

 

شما وقتی سیب زمینی را بصورت پخته از آتیش بیرون می آورید ظرف یک ساعت در معده هضم خواهد شد. سیب زمینی آب پز ظرف 4 ساعت هضم میشود و سیب زمینی سرخ کرده ظرف 12 ساعت نصفش هضم و نصفش از طریق معده اخراج خواهد شد.

این رو گفتم برای پدر مادرهایی که به بچه بیچاره چیپس میدهند و شب طفل بیچاره موقع خواب باید صد دفعه این پهلو و آن پهلو شود تا در آخر سم حاصل از این چیپس جذب بدنش شود.

کسانی هم که سراغ من می آیند و اعلام میکنند: چرا میگید پفک سمی است؟ جهت اطلاع کافی است پفک را با آب خیس کنید و با شصت دستتان آن را به سرامیک آشپزخانه بچسبانید. بعد از 8 ساعت عمرا" بتونید این پفک خشک شده  را از دیوار بکنید. باید کلی کاردک و چاقو بزنید تا کنده شود. حالا حساب کنید این پفک با بزاق چسبنده خیس میشود و وارد دیواره معده میشود....

یک روش هم برای کسانی که مدعی هستند سیستم گوارش و جذب آنها هیچ مشکلی ندارد:

یك حبه سیر را بطور كامل بدون جویدن و خورد شدن قورت داده اگر قبل از 24 ساعت از بدن خارج شد بدن سالم است زیرا در این مدت هیچ میكروبی در بدن نمی تواند رشد كند.و اگر طولانی تر شد دچار یبوست (محل رشد میكروب )بوده و بیمارید

بعد از تمام این حرفها میخواهم یک نسخه سحر آمیز به کسانی بدهم که از ضعف اعصاب و سوزش و تپش قلب رنج میبرند...تا یک موضوعی پیش میاد زود قاطی میکنند و عصبانی میشوند.

یک سیب خنک(یخچالی) را رنده کنید + داخل این پالودهء سیب یک قاشق چایخوری تخم بادرنجبویه(فرنجمشک) اضافه کنید + یک استکان عرق بهار نارنج + یک استکان عرق بیدمشک اضافه کنید.

یک قاشق قبل از خواب صبح یا ظهر و شب میل کنید.

این مجموعه سحرآمیز اعصاب را آرام میکند و قلب را از سوزش و تشنج باز میدارد و خواب آرامی در پی خواهد داشت. 

 

روح الهي
شنبه 4/3/1387 - 11:21 - 0 تشکر 40819

مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای، سرطان و بیماری قلبی در طول ۲۰ سال آینده در کشورهای روبه توسعه اوج خواهد گرفت

سازمان جهانی بهداشت در گزارش جدید “آمار بهداشت جهانی ۲۰۰۸″ پیش‌بینی می‌کند که در حالیکه اقتصادهای با درآمد کم و متوسط  تا سال ۲۰۳۰ رشد می‌کنند، و ثروت و طول عمر جمعیت‌های آنها افزایش پیدا می‌کند، میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیردار مانند بیماری‌های قلب و عروق، سرطان و تصادفات جاده‌ای  بیش از ۳۰ درصد مرگ و میرها در دنیا را تشکیل خواهد داد.

در مقابل بر اساس این گزارش مرگ و میرهای ناشی از عواملی که در حال حاضر کشورهای رو به توسعه را مبتلا کرده‌اند مانند کمبودهای تغذیه‌ای، مالاریا و سل کاهش خواهند یافت.

بر اساس این بررسی مرگ‌ و میرهای ناشی از سرطان در سراسر جهان از ۷.۴ میلیون نفر در سال ۲۰۰۴ به ۱۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ خواهد رسید، و مرگ و میر ناشی ار بیماری‌های قلبی - عروقی از ۱۷.۱ میلیون نفر به ۲۳.۴ میلیون نفر در همین دوره زمانی خواهد رسید.

مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای از ۱.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۰۴ به ۲.۴ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ خواهد رسید که عمدتا به خاطر افزایش مالکیت و استفاده از وسائل نقلیه است که با رشد اقتصادی در کشورهای دارای درآمدهای کم و متوسط همراهی دارد.

بر اساس این گزارش WHO چهار علت اصلی مرگ و میر در سال ۲۰۳۰ بیماری‌های قلبی ناشی از ایسکمی (کم رسیدن خون به عضله قلب)، سکته‌های مغزی، بیماری‌های مزمن انسدادی ریه (COPD) و عفونت‌های مجاری تحتانی تنفسی مانند ذات‌‌الریه است. افزایش موارد COPD عمدتا ناشی از افزایش مصرف دخانیات است.

به گفته  WHO بیماری‌های ناشی از دخانیات در سال ۲۰۰۴ باعث ۵.۴ میلیون مورد مرگ و میر شده است و انتظار می‌رود این رقم تا سال ۲۰۳۰ به ۸.۳ میلیون نفر برسد.

هر فرد معتاد به دخانیات به طور میانگین  ۱۵ سال از طول عمرش را به خاطر این عادت از دست می‌دهد؛ و مصرف دخانیات به خصوص در اروپای مرکزی  و آسیای جنوب‌ شرقی بالا است.

به گزارش WHO حدود دو سوم سیگاری‌های دنیا تنها در ۱۰ کشور زندگی می‌کنند: بنگلادش، برزیل، چین، آلمان، هند، اندونزی، ژاپن، روسیه، ترکیه و آمریکا.

به علاوه گرچه اقدامات ضدسیگار کشیدن مانند محدودیت در آگهی‌ها، هشدارهای بهداشتی و گرفتن مالیات بالاتر اثرگذار هستند، تنها ۵ درصد جمعیت جهان به طور کامل با یکی از این سه اقدام پوشش داده می‌‌شوند.

در مقابل آمار سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد که با وجود افزایش در میزان مرگ و میرهای ناشی از بیماری‌های غیرواگیردار، میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های واگیر دار از جمله عفونت HIV، سل و مالاریا کاهش عمده‌ای پیدا خواهد کرد.

البته انتظار می‌رود مرگ و میر ناشی از HIV/ایدز از ۲.۲ میلیون نفر در ۲۰۰۸ به ۲.۴ میلیون در سال ۲۰۱۲ افزایش یابد و سپس در سال ۲۰۳۰ به ۱.۲ میلیون نفر کاهش یابد


"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

پنج شنبه 9/3/1387 - 9:54 - 0 تشکر 41359

اگر می ‌خواهیم رشد روزافزون شیوع چاقی و دیابت نوع 2 را كاهش دهیم یا متوقف كنیم، باید عموم مردم، اطلاعات كافی درباره عادات صحیح غذایی كسب كنند.

با توجه به این كه عدم رعایت توصیه‌های غذایی باعث پیشرفت دیابت می ‌شود، تا كنون توصیه‌های غذایی شامل فهرستی از نبایدها در شبانه ‌روز بوده است كه ضمن آن، افراد باید پی‌ در پی كربوهیدرات و كالری مصرفی را محاسبه كنند. البته رعایت چنین فهرستی برای بسیاری از افراد مشكل است. به همین دلیل، معمولاً این رژیم‌ها به مدت چند هفته رعایت شده و سپس كنار گذاشته می ‌شوند.

متخصصان تغذیه، گزارشی از یك سیستم آموزشی جدید ارائه كرده‌اند كه افراد را در انتخاب‌های غذایی خود، آگاه و هدایت می ‌كند.

هرم‌های قدیمی تغذیه برای توضیح فواید سلامت گروه‌های غذایی مختلف كاربرد دارند، ولی مشخص‌ كننده اثر روش‌های طبخ غذا و فرآوری غذاها نیستند؛ برای مثال، گروه نان و غلات قسمت اساسی هرم قدیمی تغذیه صحیح است، ولی در این هرم هیچ بررسی راجع به شیوه‌های استفاده از مواد این گروه غذایی یا گروه‌های دیگر نمی ‌شود.

موارد مناسب كلی و عملی

سیستم نشانگر بر پایه چراغ راهنما، میزان تفاوت‌های غذاها را بیان می‌ كند و ما را در انتخاب غذای صحیح‌تر كمك می ‌نماید. انتخاب‌های صحیح غذایی در منطقه سبز، انتخاب‌های نادرست در منطقه قرمز، و غذاهایی كه لازم است با احتیاط مصرف شوند، در منطقه زرد قرار داده شده اند.

بیشترین تمركز این سیستم آموزشی روی میزان فیبر، نمایه ‌گلیسمی، مقدار و نوع چربی موجود در غذاهاست. همچنین این سیستم آموزشی، اثر تهیه و فرآوری غذاها را با ارائه اطلاعات در مورد شیوه‌های متنوع پختن، مشخص می‌ كند.

این مفهوم كلی در ابتدا بر اساس غذاهای هندی طراحی شده بود، ولی به راحتی قابل تعمیم به سایر دستورات غذایی نیز می ‌باشد. ما معتقدیم كه این سیستم آموزشی به راحتی در زندگی روزمره اثری كاربردی دارد.

از سال 1999 میلادی این سیستم به طور گسترده‌ در هندوستان به كار برده شد و تأثیر محسوسی در افزایش آگاهی عموم مردم، به ویژه دیابتی‌ها داشت و خیلی خوب است كه متخصصان، با توجه به این اصول، درمورد غذاهای محلی مردم خود، مطالعه كنند.

استفاده از سیستم نشانگر مثل یك چهارچوب، انتخاب‌های درست و نادرست غذایی را مشخص می ‌كند. این اتفاق امروزه باعث جذب بیش از 300000 شركت كننده در امر آموزش تغذیه شده است.

این مفهوم نشانگر، حتی برای آموزش افراد دخیل در حفظ سلامتی ما، مثل سرآشپزها هم كاربرد دارد، به ویژه اگر این دوره‌ها در هتل‌ها برگزار شود. بیشتر سرآشپزها بعد از اولین مشاهده، به درستی در سرو بعدی از این چراغ راهنما استفاده می‌ كنند. ایشان به راحتی این سیستم را درك كرده و به كار می ‌برند.

طبق بررسی انجام شده 75 تا 80 درصد افراد، طی مدت 5 دقیقه آموزش و معرفی سیستم نشانگر، پرچم‌های رنگی را به درستی در جای خود قرار دادند.

این سیستم چگونه عمل می‌كند؟

برای درك بهتر مفهوم چراغ راهنمای غذایی، گروه‌های غذایی طبقه‌‌بندی شده در این سیستم را بیان می‌ كنیم: 

غلات

نانی كه از آرد گندم سبوس‌دار تهیه می ‌شود در قسمت سبز، نانی كه از آرد سفید تهیه می‌ شود در قسمت زرد و به همین ترتیب، نان‌هایی مثل بیسكویت‌ها و كیك‌ها و ... كه در تهیه آنها چربی‌های اشباع مثل كره یا روغن به كار رفته، در قسمت قرمز قرار دارند.

در مورد برنج و بقیه غلات نیز به همین ترتیب عمل می‌ شود:

برنج قهوه‌ای و دودی در قسمت سبز، برنج سفید در قسمت زرد و برنج سرخ شده در قسمت قرمز قرار می‌ گیرد.

جدول برخی گروه‌های غذایی بر مبنای سیستم نشانگر (چراغ راهنما)

غلات و حبوبات:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

غلات و نان سبوس‌دار نان تهیه شده از آرد سفید نان‌های حاوی چربی‌های اشباع، كره یا روغن، مثل انواع بیسكویت، كیك و ...

حبوبات بخارپز حبوبات سرخ شده در مقدار كمی روغن حبوبات سرخ شده در کره

انواع حبوبات مثل نخود و لوبیای بخارپز یا سرخ شده در مقدار كمی روغن، در قسمت سبز و زرد و آنهایی كه در كره سرخ شده باشند، در قسمت قرمز هستند.

سبزیجات:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

اكثر سبزی‌ها (مثل كدوی آب پز یا بخارپز) سبزی‌هایی كه خیلی کم سرخ شده باشند سبزی‌هایی كه زیاد سرخ شده باشند یا در آن‌ها انواع سس به كار رفته باشد (مثل كدوی سرخ شده)

اكثر سبزیجات در قسمت سبز هستند، اما اگر شیوه پخت آنها سرخ كردن زیاد یا استفاده از انواع سس‌ باشد، در قسمت قرمز قرار می‌ گیرند. برای مثال كدوی پخته در قسمت سبز است، ولی وقتی سرخ شود، در قسمت قرمز قرار می ‌گیرد.

میوه‌ها:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

اكثر میوه‌ها آب ‌میوه‌های غیر قندی (چون فاقد فیبر هستند) آب ‌میوه‌های مصنوعی

گوشت ها:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

گوشت مرغ و ماهی كبابی، بریان و بخارپز، سفیده تخم‌مرغ گوشت‌های قرمز، سوسیس، همبرگر و زرده تخم‌مرغ

مرغ و ماهی كبابی، بریان و بخارپز و همچنین سفیده تخم‌مرغ، در قسمت سبز، ولی مرغ سوخاری، ماهی سرخ شده و گوشت‌های قرمز ، سوسیس ، همبرگر و زرده تخم‌مرغ در قسمت قرمز قرار می ‌گیرند، زیرا حاوی چربی اشباع ‌هستند.

لبنیات:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

شیر و لبنیات كم‌چرب و تمامی فرآورده‌های حاصل از آن شیر پرچرب

چربی‌ها:

گروه غذایی قسمت سبز (انتخاب صحیح)

قسمت زرد

(انتخاب با احتیاط)

قسمت قرمز

(انتخاب نادرست)

روغن زیتون، روغن دانه‌های گیاهی مثل روغن ذرت و روغن كنجد چربی‌ها كره و روغن‌های هیدروژنه مثل مارگارین و روغن نباتی جامد

چربی‌ها باید در مقادیر محدود مصرف شوند. كره و روغن‌های هیدروژنه مثل مارگارین در قسمت قرمز قرار دارند. روغن زیتون، روغن دانه‌های گیاهی مثل روغن ذرت و روغن كنجد، انتخاب‌های سالم‌تری هستند كه در قسمت سبز قرار می گیرند.

انتخابی آگاهانه

این سیستم نشانگر یا به عبارتی، چراغ راهنما، یك سیستم كاربردی راحت و مطمئن برای همه اقشار جامعه است و در همه جوامع قابل اجرا و درك می ‌باشد. علاوه بر این، به راحتی سطوح مثبت و منفی غذاها را مشخص می‌ كند و برای كاربران، امكان انتخاب آگاهانه و صحیح غذای خود را فراهم می ‌سازد.

Kavita kapur and Anil kapur

مترجم: مهندس مریم رجب

پنج شنبه 9/3/1387 - 9:55 - 0 تشکر 41360

دکتر رضا آمری نیا: خردادماه می رسد و آنچه این ماه را از سایر ماه های سال متفاوت جلوه می دهد فرا رسیدن فرآیند بزرگی به نام امتحان است. فرآیندی که تقریباً تمام افراد آن را تجربه کرده اند و اولین چیزی که در ذهن آنها تداعی می شود اضطراب و استرسی است که برای پیشرفت و صعود از پله های ترقی بایستی تحمل کنند.همان طور که برای موفقیت در آزمون های گوناگون بایستی یک برنامه ریزی دقیق انجام داد در مورد تغذیه نیز کاملاً بایستی به صورت علمی و حساب شده عمل کرد. انرژی کافی و کاهش استرس دو عامل مهم و ضروری برای موفقیت در امتحان است. مصرف مواد غذایی تامین کننده انرژی کافی در زمان قبل از امتحان برای مطالعه و به هنگام امتحان از یک طرف و جلوگیری از کاهش استرس و اضطراب با فراهم کردن محیط امن در پیروزی در امتحانات بسیار موثر است. برای اینکه این مقوله برایتان خسته کننده نباشد ذکر نکات لازم به صورت خلاصه و بندبند بهتر به نظر می رسد.

صبحانه

مهم ترین وعده غذایی صبحانه است. صرف صبحانه باعث می شود که در طول روز انرژی کافی داشته باشیم و از طرفی چون وعده های صبحانه حاوی مواد کم چرب و پرکربوهیدرات مخصوصاً از نوع کربوهیدرات های مرکب است بنابراین سستی و خواب آلودگی ناشی از غذاهای پرحجم و پرچرب را به دنبال نخواهد داشت. پنیر، نان، گردو، شیر و تخم مرغ موادی هستند که برای وعده های صبحانه توصیه می شوند. مصرف غذاهایی چون کله پاچه، شیرینی های خامه ای و قندهای ساده توصیه نمی شود چرا که اثربخشی مواد ذکر شده قبلی را ندارد.

قندهای ساده

بسیاری از افراد بر این باورند که مصرف قندهای ساده مثل مربا، شیرینی، شکلات و... باعث افزایش قند مغز شده و در تفکر بهتر کمک کننده است. در صورتی که بایستی توجه داشت که این یک باور غلط است چرا که مصرف این گروه از مواد غذایی به صورت بی رویه و با حجم بالا سبب ترشح ناگهانی انسولین که هورمون تنظیم کننده قند خون می باشد شده و به صورت ناگهانی باعث افت قند می شود که این مساله مخصوصاً در زمان برگزاری امتحان نتیجه کاملاً معکوس خواهد داشت. آنچه در مورد قند خون و بالا نگه داشتن آن موثر است مصرف قندهای مرکب مثل میوه ها، نان، برنج، سیب زمینی و حبوبات است که با توجه به اینکه این نوع از قندها به تدریج جذب می شوند سطح خونی قند افراد همیشه در حد متعارف و لازم می ماند.

عدم حذف وعده های غذایی

یکی از مهم ترین عوامل بازدارنده در یادگیری حذف وعده های اصلی غذایی از جمله صبحانه است. بایستی توجه داشت حذف یک وعده از غذای روزانه نه تنها باعث کاهش انرژی فرد می شود بلکه با توجه به اینکه فعالیت مغز انرژی بسیاری از فرد می گیرد برای وعده بعدی گرسنگی شدید عارض می شود این مساله باعث خوردن سریع و به مقادیر زیاد مواد غذایی می شود که متعاقب آن به علت افزایش فعالیت دستگاه گوارش جریان خون از تمامی قسمت های بدن به سوی معده و روده هدایت می شود که این مساله باعث کاهش خون رسانی به اندام ها از جمله مغز شده و سستی و بی حالی حادث می شود که این حالت باعث کاهش میزان یادگیری، افزایش میزان خواب آلودگی و در کل کاهش هوشیاری مورد نیاز برای فعالیت های فکری از جمله درس خواندن است.

لبنیات و کلسیم

یکی از عوامل مهم فعالیت مغز کلسیم است. این ماده مصرفی نقش بسیار مهمی در انتقال پیام عصبی در رشته های اعصاب دارد. خوردن شیر در طول روز بسیار مفید است و در مورد ماست بایستی به این نکته توجه داشت که به علت وجود ماده ای به نام اسید لاکتیک که خواب آور است بهتر است از آن قبل از خواب استفاده شود که هم کلسیم لازم دریافت شود و هم در کاهش اضطراب و فراهم کردن خواب راحت کمک کننده باشد.کاهش استرس؛ همانطوری که در ابتدای بحث هم اشاره شد یکی از عوامل مهم موفقیت در امتحان به حداقل رساندن اضطراب و استرس است. بسیاری از مواد غذایی هستند که به طور مستقیم با تحریک سیستم اعصاب مرکزی (مثل قهوه یا نسکافه) باعث اضطراب می شوند یا به طور غیر مستقیم باعث اختلال در خواب، درد های شکمی، نفخ (مثل غذاهای پرچرب) می شوند. حاصل این به هم خوردگی در سیستم خواب یا دردهای مختلف ذکر شده سبب ایجاد اضطراب می شود بنابراین برای کاهش این مقوله بایستی از خوردن مواد محرک، پر حجم و پر چرب پرهیز کرد و با کمک گرفتن از طب سنتی ما ایرانیان به جای قهوه از جوشانده هایی چون گل گاو زبان باعث ایجاد آرامش روحی شد.ویتامین ها؛ بسیاری از افراد اعتقاد دارند که با مصرف ویتامین ها مخصوصاً از نوع دارویی قدرت یادگیری افزایش می یابد ما هم با این باور موافق هستیم و می بایستی توجه داشت داروها موادی هستند که شامل مواد شیمیایی جانبی و نگهدارنده بوده و مصرف بی رویه آنها ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورد. اگر قرار است ویتامینی بخوریم بهتر است از نوع طبیعی آن استفاده کنیم. استفاده از ویتامین های گروه B و C در یادگیری بسیار موثر هستند.

پنج شنبه 9/3/1387 - 9:58 - 0 تشکر 41361

گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورك، سنگ صفرا، كه غالبا در زنان دیده می‌شود و یكی از عوامل آن فربهی است، در مجاری‌هایی كه صفرا را از كبد به روده كوچك منتقل می‌كنند، تشكیل می‌شود
متن کل خبر : نتایج مطالعه‌ای كه در چین انجام شد حاكی از آن است كه نوشیدن چای خطر ابتلا به سنگ صفرا و سرطان را به ویژه در میان زنان كاهش می‌دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورك، سنگ صفرا، كه غالبا در زنان دیده می‌شود و یكی از عوامل آن فربهی است، در مجاری‌هایی كه صفرا را از كبد به روده كوچك منتقل می‌كنند، تشكیل می‌شود.
اگر این سنگها دریچه كیسه صفرا را مسدود كنند، در ناحیه درست زیر قفسه سینه در طرف راست شكم انسان درد و ناراحتی ایجاد می‌شود كه در این مرحله معمولا غالبا برداشتن كیسه صفرا ضرورت می‌یابد.
سنگ‌های كیسه صفرا معمولا مشكل جدی ایجاد نمی‌كنند اما دكتر “ان هسینگ” از موسسه ملی سرطان در شهر بتسدا در ایالت مریلند و همكارانش در نشریه بین‌المللی سرطان، نوشته‌اند كه “سرطانهای مجرای كیسه صفرا نادر اما بسیار كشنده‌اند.
آنها در گزارش خود نوشتند: به غیر از سنگ كیسه صفرا، عوامل دیگری كه در بروز سرطان مجاری صفرا نقش داشته باشند، به روشنی تعریف نشده‌اند.
چندین مطالعه بیانگر آن است كه مصرف چای، بویژه چای سبز نقشی محافظ در برابر یك سلسله از سرطانها دارد.
در مطالعه جدید، پژوهشگران اثر نوشیدن چای روی خطر سرطان مجاری صفراوی را بررسی كرده‌اند. در این مطالعه ‪ ۶۲۷‬بیمار مبتلا به سرطان مجاری صفراوی ، ‪ ۱۰۳۷‬نفر با سنگ صفراوی و ‪ ۹۵۹‬نفر به عنوان افراد مورد مقایسه شركت داشتند.
این گروه، در مورد عوامل سنی، پزشكی و رژیمی و میزان مصرف چای اطلاعات مفصلی جمع‌آوری كرد.
در گزارش این گروه به كسانی “چای نوش” اطلاق می‌شود كه ظرف حداقل شش ماه هر روز حداقل یك فنجان چای بنوشند.
كسانی كه چای می‌نوشند به عنوان كسانی كه روزانه حداقل یك فنجان چای برای دستكم مدت شش ماه می‌نوشند. از میان ‪ ۹۵۹‬نفری كه به عنوان مقایسه در این مطالعه شركت داشتند ‪ ۳۹۴‬نفر (‪ ۴۱‬درصد) همیشه چای می نوشیدند.
از بررسی این اطلاعات چنین برمی‌آید كه در زنان، نوشیدن روزی یك فنجان چای در مدت حداقل شش ماه، ابتلا به سنگ صفرا را به میزان ‪ ۲۷‬درصد، سرطان كیسه صفرا را به میزان ‪ ۴۴‬درصد و سرطان مجاری صفراوی را به میان ‪ ۳۵‬درصد كاهش می‌دهد.
در مردان، نوشیدن چای اثر مشابهی نشان داد اما این تاثیر در حد زنان نبود.
گروه هسینگ در گزارش خود توضیح می‌دهد كه احتمالا مواد شیمیایی مشخصی در چای موجب جلوگیری از رشد غیرعادی سلولها می‌شوند و احتمالا با خواص ضدتورمی خود خطر ابتلا به این بیماریهای مجاری صفراوی را كاهش می‌دهند

يکشنبه 12/3/1387 - 12:2 - 0 تشکر 41752

.مصرف چربی ها ئی که مادر در زمان بار داری مصرف میکند میتواند بر عملکرد مغز جنین تاثیر گذار باشد.

هفته های اول بارداری وسه ماهه آخر حاملگی زمانی است که دستگاه عصبی در حال شکل گرفتن است ونقش مهمی بر روی سیستم اعصاب وآلرژی ، آسم، بینائی ،پرخاشگری، پیش فعالی ، عصبانیت وفشار خون دارد.

اولین بار درسال 1970 اسید های چرب به نام امگا3 معرفی شد در آن سال یک محقق دانمارکی دریافت اسکیموهای گرینلند علیرغم مصرف چربی ها چربی خون پائین دارند وشیوع بیماریهای قلبی عروقی در آنها کم است

اسکیموها غذاهای چرب را از فوک های دریائی وماهی ها مصرف می کردند.

درسال 1983 اولین مورد فقر امگا3 در دختر بچه 6 ساله با تظاهرات عصبی وبی حسی ونوروپاتی معرفی شد.

چربی ها به سه دسته تقسیم میشود:

الف- اشباع : زنجیره ای از اتم های کربن که از طریق پیوند ساده به هم متصل شده اند این چربی ها باید در رژیم کاهش یابد مثل کره،دنبه،چربی گوشت قرمز،نارگیل ، روغن هسته خرما وشیر.

ب – غیر اشباع یگانه : زنجیره ای از اتم های کربن که با یک باند دوگانه تشکیل یافته دمای ذوب پائین تری نسبت به چربی های اشباع دارند معمولا مایع اند بهترین مثال روغن زیتون ، بادام ، فندق وبادام زمینی .

ج – غیر اشباع چندگانه : در زنجیره خود بیش از یک پیوند دوگانه دارند مثل روغن آفتاب گردان سویا ، روغن های بدست آمده از ماهی ها ، گردو و روغن کتان نام برد .

این اسید های چرب غیر اشباع چند گانه به دو گروه :

امگا6 ( لینولئیک ) مثل روغن آفتاب گردان و سویا

امگا3 ( لینولنیک ) مثل گردو ، روغن دانه کتان وماهی وسویا

هر دو این اسیدهای چرب برای سلامتی ورشد مفید وضروری است اما انسان خود نمی تواند آنها را بسازند در کبد 10% به اسید های چندگانه با زنجیره بلند تبدیل میشود. اسید های چرب امگا3 در تمام مراحل زندگی لازم است.

یکی از مشتقات زنجیره بلند امگا3 دوکوزاهگزانوئیک اسید DHA است که برای تکامل مغز ورشد سلول های عصبی وشبکیه چشم اساسی است جنین قبل از تولد از مادر دریافت وپس از تولد از شیرمادر تامین می کندشیر مادر 3-4 برابر شیر خشک امگا3 وامگا6 دارد شیرخواران نارس دوکوزاهگزانوئیک DHA کمتری دارند افزایش آن باعث هوش بیشتر میشود

درکودکی وجوانی نیز سبب میشود کمتر فشارخون مبتلا شونددر افزایش رشد دورسروقد ووزن وتکامل بینائی نیز موثراست

آسم وآلرژی وبیماری های اتوپیک چهاربرابر کمتر مبتلا میشوند . دانشمندان در تحقیقات انجام شده ارتباطی را بین افزایش حساسیت وپیدایش آلرژی در صورت مصرف مقادیر بسیار امگا6 یا مقادیر کم امگا3 یافته اند که سبب اختلال در یک اسید چرب غیر اشباع چند گانه شده است. مطالعاتی که در دانشگاه سیدنی انجام شده نشان میدهد کودکانی که به طور منظم غذاهای حاوی امگا3 می خورندنسبت به آنهائی که خیلی کم از این مواد مصرف می کنند چهار برابر کمتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند . در مطالعه دیگر نشان داده شده که روغن ماهی به عنوان یک منبع امگا3 در درمان بیماری فیبروکیستیک موثر است.

محققین دانشگاه مینسوتا گزارش کرده اند که سیگاری هائی که به طور منظم ماهی ( به عنوان یک غذای غنی از امگا3 ) می خورندکمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های مزمن ریوی مثل برونشیت و آمفیزم هستند .

این مطالعه روی 8960 فرد سیگاری انجام شدکه 45% آنها در لحظه مطالعه سیگاری بودند. طی این بررسی مشخص شد که خطر ایجاد برونشیت مزمن در سیگاری های قبلی وفعلی که چهار وعده ماهی در هفته می خوردند نسبت به سیگاری هائی که تنها 1-2 وعده ماهی در ماه مصرف می کردند نصف است .احتمال ابتلا به آمفیزم در کسانی که ماهی زیاد مصرف می کردندتنها 13% سیگاری هائی بود که کم ماهی مصرف می کردند. مصرف چهار وعده ماهی در هفته معادل با مصرف روزانه حدودیک گرم روغن ماهی است .توجیه اصلی دانشمندان مهار چرخه های التهابی ناشی از سیگار توسط امگا3 بوده است .

آثار اسید های چرب امگا3 در بیماری های التهابی به خوبی مشخص شده است ویافته های روز افزونی وجود دارد که نشان میدهد مصرف مواد غذائی حاوی امگا3 موجب تنظیم پاسخ های التهابی صادر شده در بیماری های التهابی وروماتولوژی می شودالتهاب نقشی بنیادی در توسعه وتثبیت بیماری های عروقی و روماتیسم مفصلی ، بیماری کرون، پسوریازیس و کولیت اولسروز دارد. امگا3 به عنوان یک ماده ضد التهابی عمل می کند. بطور طبیعی در بدن ما امگا6 به اسید آراشیدونیک تبدیل شده وسپس واسطه های شیمیائی بعدی یعنی لوکوترین شده که موجب تشدید چسبندگی پلاکتی و فرایند های پیش التهابی می شوند . در حالیکه اسید های چرب ضروری امگا3در رقابت با واسطه التهابی ناشی از امگا6 مواد ضد التهابی از نسل لوکوترین در غشاء سلولی ایجاد می کنند .

آسم:

به علت آنکه آسم یک بیماری التهابی است تصور می شود امگا3 بتواند اثرات مفیدی بر روی آن داشته باشد.

تا کنون بهترین مدرکی که در این زمینه وجود دارد اختلال وعدم تعادل نسبت بین امگا6 به امگا3 را به عنوان عاملی در بروز فزاینده آسم در کشور های غربی مطرح می کند .از آنجا که میزان بیشتر امگا6 در رژیم غذائی منجر به افت مقادیر امگا3 بدن می شود . افزایش مصرف امگا3 احتمالامفید خواهد بود. کاهش مصرف هم زمان اسید های چرب امگا6 نیز عاقلانه بنظر میرسد .

اگزما:

در بیماری اگزمای آتوپی یا آلرژیک سیستم ایمنی بیش از حد واکنش نشان داده کسانی که از اگزما رنج می برند اغب سطح اسید های چرب امگا3 آنها پائین وسوخت وساز اسید های چرب ضروری آنها تغییر کرده است .مصرف غذاهای غنی از اسید های چرب امگا3 میتواند در کاهش التهاب مفید واقع شود

دوشنبه 13/3/1387 - 12:28 - 0 تشکر 41913

سلام

اسید های چرب امگا 3 به میزان زیادی در روغن ماهی و دانه های روغنی یافت می شه

و رشد سلول های سرطان کبد رو متوقف میکنه.

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

شنبه 1/4/1387 - 20:52 - 0 تشکر 44443

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

خواص درمانی خاكشیر:

فصل تابستان كه می‌رسد بازار مصرف خاكشیر و شربت آبلیمو هم داغ می‌شود. خاكشیر از زمان‌های گذشته كاربرد داشته است و بهترین كاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی‌كننده‌اش می‌باشد و برای ناراحتی‌های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید است.این گیاه را به صورت خیس كرده استفاده می‌كنند و در موارد جراحات و تب‌های زیاد بسیار موثر است و همچنین بو داده آن اسهال‌های سخت را درمان می‌كند. خاكشیر التهاب كلیه را برطرف می‌كند. برای از بین بردن كهیر و التهابات پوستی از خاكشیر استفاده كنید.

خاكشیر دارای تعدادی اسید چرب مانند اسید لینوئیك، اسید لینولنیك، اسید اولئیك، اسید پالمتیك و اسید استئاریك است. این گیاه التیام‌دهنده زخم و جراحات است و جوشانده آن برای رفع اسهال‌های ساده مفید است. خاكشیر تب‌بر است، این گیاه همچنین ادرارآور است و التهاب كلیه را برطرف می‌كند. از دیگر خواص خاكشیر می‌توان به درمان سرخك و مخملك اشاره كرد. این گیاه نیز برای رفع گرفتگی صدا مفید بوده و كهیر و التهابات پوستی را از بین می‌برد. از گل‌ها و برگ‌های این گیاه می‌توان برای رفع بیماری ناشی از كمبود ویتامین C استفاده كرد.

برای برطرف كردن جوش‌های صورت كه به علت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می‌شود باید جوشانده یك قاشق ترنجبین را با 2 قاشق غذاخوری خاكشیر مخلوط كرده و هر روز صبح ناشتا به مدت 2 هفته میل شود تا جوش‌ها از بین بروند.

منبع خبر: جام جم، www.irexpert.ir  .

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

شنبه 1/4/1387 - 20:54 - 0 تشکر 44448

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

چای برای مغز مفید است:

نوشیدن حتی یک فنجان چای در روز با کاهش سرعت تحلیل رفتن سلول های مغزی و نیز هوشیار نگه داشتن مغز تا سنین سال‌خوردگی، برای مغز مفید است. به گزارش ایسنا، هر نوع چای می تواند با تقویت سلول های مغزی در برابر آسیب‌ها برای مغز مفید باشد.

کاتچینز ترکیب طبیعی چای است که از سلول های مغزی در برابر پروتئین آسیب رسان به مغز محافظت کرده و در نتیجه توان ادراکی مغز را حفظ می کند.

منبع خبر: جام جم، www.irexpert.ir  .

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

شنبه 1/4/1387 - 21:17 - 0 تشکر 44453

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

تاثیر كافئین در كند شدن روند بیماریهای مزمن كبدی:

مصرف منظم قهوه برای كمك به كبد و درمان بهتر بیماری های مزمن كبدی خوب و موثر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاری آلمان، به گفته محققان دانشگاه آخن آلمان، كافئین باعث می‌شود كه تغییر شكل سلولهای سالم كبدی در بافتهای همبندی غیر فعال آرامتر صورت گیرد.

بنابراین گزارش، با مصرف دو فنجان قهوه در روز روند بیماریهای مزمن كبدی دست كم به تعویق می‌افتد، تحقیقات صورت گرفته در انستیتو پاتوبیولوژی و شیمی كلینیك دانشگاهی آخن طی سالهای گذشته حاكی از تاثیر مثبت قهوه بر بیماریهای مزمن كبدی موسوم به فیبروزها بوده است.

این گزارش حاكی است، در این بیماری بافت همبندی در ارگانها تكثیر شده و باعث سفت شدن و از كار افتادن كبد می‌شود و بیشتر در نتیجه مصرف بیش از حد نوشیدنی های الكلی و ابتلا به هپاتیت B و C بروز می‌كند که به گفته محققان در صورتیكه این بیماران بطور منظم قهوه مصرف كنند روند بیماری آنها كند می‌شود.

بر اساس این گزارش، كافئین واسطه شیمیایی سیكلو - AMP را در سلولهای كبدی افزایش داده و جلوی فاكتور رشد سی تی جی اف (CTGF) را در بافت همبندی كه در تغییر عملكرد سلولهای سالم نقش دارد، می‌گیرد.

یادآور می‌شود، محققان تاكید كردند با نوشیدن قهوه تنها فیبروز كبدی بهبود نمی‌یابد اما می‌توان داروهایی با دوز بالای مواد موثر موجود در قهوه و كافئین تولید كرد.

منبع خبر: واحد مرکزی خبر، www.irexpert.ir  .

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

شنبه 1/4/1387 - 21:17 - 0 تشکر 44454

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

ساخت قرص هایی برای مقابله با ام اس:

برای نخستین بار قرص هایی برای مقابله با بمیاری ام اس ساخته شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاری آلمان محققان برای نخستین بار امكان درمان برای بیماری ام اس با استفاده از قرص ایجاد كردند این دارو موارد بروز التهابات را در مغز كاهش می دهد.

این گزارش حاكیست، این كاهش التهابات تا حدود 40درصد نیز می رسد. نتیجه فاز دوم تحقیق نسبتا بزرگ صورت گرفته بر روی306 بیمار است كه در مجله اخیر پزشكی انگلستان انست منتشر شده است.

بنابراین گزارش بیماری ام اس در اثر تحلیل در قسمتهای از ماده سفید سیستم اعصاب مركزی رخ می دهد و گاهی تا ماده خاكستری گسترش می یابد.

یادآور می شود از علائم بیماری ام اس می توان ضعف عضلانی، مشكلات تكلمی و ضعف بینایی اشاره كرد كه در موارد حاد این بیماری به فلج كامل بدن منتهی می شود.

منبع خبر: واحد مرکزی خبر، www.irexpert.ir  .

مراقب خودتون باشید

چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.