ماهی شکم پر
ماهی سفید نسبتا بزرگ یک عدد
تخم ماهی 100 گرم
سبزی معطرپاک کرده 100 گرم
گردو به میزان دلخواه
آلوخورشتی به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
رب انار ترش و شیرین یک قاشق غذاخوری سر پر
جهت تهیه این غذای بسیار لذیذ اولین کار تهیه مواد داخل شکم ماهی است.برای اینکار ابتدا سبزی های معطر شامل ترخون ، نعنا، جعفری ، گشنیز و برگ سیر را بمیزان لازم از هر کدام تهیه و خرد کرده و در روغن کم تفت میدهیم. در مرحله بعدی گردو ، الو و زرشک را به آن اضافه میکنیم سپس رب انار و نمک را به مواد افزوده و صبر میکنیم تا مخلوط کاملا تفت داده شود. در این مرحله تخم ماهی را به تدریج به مخلوط می افزاییم.جهت از بین بردن بوی زخم ماهی بهتر است از کمی فلفل یا پودر سیر استفاده کنیم.
مرحله بعدی آماده سازی خود ماهی است . پس از جداکردن فلس ماهی و خالی کردن محتویات درون شکم و شستن ماهی، مقداری نمک به صورت یکنواخت رو و پشت ماهی می پاشیم. سپس مواد آماده شده را با قاشق کوچکی درون شکم ماهی می ریزیم تا پر شود .مابقی مواد را در هنگام سرو غذا کنار ماهی میگذاریم.بهتر است پوست دو طرف شکم ماهی را با خلال دندان یا نخ به هم بدوزیم تا درون آن خالی نشود.سپس ماهی را درون فویل پیچیده و برای مدت یکساعت درون فر با درجه 180 درجه قرار میدهیم . در صورت تمایل میتوانیم حدود 3 تا4دقیقه روی ماهی را باز گذاشته و گریل کنیم تا خوشرنگ تر شود.غذای مفید و خوشمزه ما آماده خوردن است. حتما لذت می برید