معجون قوت
در برخی از متون طب سنتی از معجونی یاد شده كه از تركیب پسته، قند و هل تهیه میشود. در زمانهای قدیم مادربزرگها برای زنانی كه تازه وضع حمل كرده بودند این معجون را تهیه میكردند تا آنها با مصرف این معجون قوت پیدا كنند و سریعتر دوران نقاهت خود را به پایان برسانند. برای تهیه این معجون كه میتواند در روزهای قاعدگی نیز به تقویت بنیه دختران كمك كند، پسته خام را با قند میكوبیدند و كمی هل به آن اضافه میكردند. مصرف این معجون به عنوان غذایی مفید میتواند در میانوعدههای غذایی به افزایش توان و بنیه دختران و زنان كمك كند.
چگونه از پستههای خندان نگهداری کنیم
از دیدگاه طب سنتی مصرف آجیل و مغزها و دانههای روغنی در شرایطی به مردم توصیه میشود كه آجیلها از كیفیت خوبی برخوردار باشند و به طور كلی شرایط زیر را داشته باشند:
بهترین روش برای نگهداری از آجیل مغز شده، این است كه آن را درون فریزر نگهداری كنید تا از رشد قارچ آفلاتوكسین بر سطح دانهها و مغزها پیشگیری كنید. مصرف این قارچ سرطانزاست و خانوادهها باید دقت زیادی در این زمینه داشته باشند.
آجیل خام بهترین انتخاب برای خرید مهمانیهای شب عید است چراكه چربیها و بعضی مواد مغذی موجود در آجیل مانند ویتامینهای Aو E محلول در چربی به وسیله بودادن یا افزایش نمك از دست میروند.
برای شناسایی آجیل خوب و باكیفیت راههایی وجود دارد كه سادهترین و كاربردیترین آن بررسی رنگ، بو و ظاهر آجیل است. مغز آجیل باید سفید یا به رنگ طبیعی خود باشد و آجیل بوی كهنگی ندهد.