• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 494)
چهارشنبه 18/5/1391 - 20:47 -0 تشکر 498404
شکلات تصوری غلط!!!!

كاكائو و شکلات چه خواصى دارند؟ شکلات براى بعضیها غذایى عالى و ایده ال و براى بعضى دیگر غذایى مسموم است ولى حقیقت غیر ازhttp://ldteb.persiangig.com/images/chocolate.jpg این است كاكائو و یا شکلات داراى مواد چربى و پر كالرى است و اگر آن را بعد از غذا بخورند مخصوصا اگر غذاها سنگین و پرچربى باشند دستگاه هاضمه را به زحمت مى اندازد ولى كسانى كه در جاهاى سردسیر هستند و غذاى ساده اى مى خورند و شکلات و كاكائو را به خوبى هضم و تحمل مى كنند و عوارض ناگوارى از مصرف آن در خود نمى بینند. 
شکلاتى كه شما هم خورده اید مخلوطى است از آرد كاكائو و شكر با حجم كمى كه دارد غذایى كامل است و شانزده گرم آن براى یك لیوان شیر كافى است ؛ زیرا صد گرم شکلات داراى پانصد كالرى حرارت است . 
شکلات به علت چربى زیادى كه دارد هضم آن مشكل است و چون قابض است تولید یبوست مى كند. كسانى كه ورم مفاصل و رماتیسم دارند و یا از نظر كلیه ها و كبد علیل هستند نباید آن را بخورند. 
دانه كاكائو داراى پنجاه درصد چربى است . كره كاكائو سفت است ؛ رنگ آن سفید مایل به زردى است ، براق و با بوى شکلاتى است كه طب آن را براى تهیه شیاف به كار مى برند. براى خانمها از آن ماتیك ، كرم و محصولات زیبایى مى سازند، در صنایع عطرسازى هم آن را مصرف مى كنند.
اخیرا كشف كرده اند كه شکلات سرشار از كلسیم و فسفات دوشو است . هم چنین داراى ویتامین Dمى باشد كه این ویتامین براى تهیه كلسیم استخوانها نقش مهمى به عهده دارند. بنابراین شکلات غذایى است كه ضد سستى استخوانها مى باشد و مى توان به بچه ها داد به شرطى كه از مقدار معینى تجاوز نكند.
كاكائو داراى دو درصد " نئوبرومین " و " كافئین " است كه مصرف آن براى تقویت اعصاب كسانى كه كارهاى فكرى مى كنند مفید است و در عین حال داراى اوكسالات دوكلسیم است كه این ماده ، شکلات را براى كسانى كه نقرس دارند یا چاق هستند و یا امراض كبدى و یا رماتیسم دارند زیانبخش كرده است .
مصرف كاكائو و شکلات براى چه كسانى تجویز مى شود؟


ورزشكاران . كسانى كه كارهاى سخت بدنى مى كنند و احتیاج به غذایى دارند كه با حجم كم ، كالرى زیادى داشته باشد. كسانى كه كارهاى فكرى دارند (به شرطى كه كبد آنها سالم باشد و به مقدار خیلى كم مصرف نمایند.)
كودكان از سه سالگى به بعد (به شرطى كه هر روز از 25 گرم تجاوز نكند و آن هم باید حالت آنها را بررسى كرد كه اگر عكس العمل بدى در آنها ظاهر نمى شود) مصرف نمایند.
كسانى كه به بیمارى قند مبتلا هستند تقویت شوند، اگر دستگاه هاضمه آنها به خوبى كار مى كند مى توانند به اعتدال آن را مصرف كنند.

كاكائو و شکلات را چه كسانى نباید بخورند؟


كسانى كه به بیمارى قند مبتلا هستند زیرا شکلات داراى مقدار زیادى مواد قندى است . (در حال حاضر شکلات هاى مخصوصى براى اشخاص مبتلا به دیابتیك مى سازند كه مقدار قند آن كاهش یافته است .)
كسانى كه عوارض كبدى دارند و از آن ناراحت هستند نباید كاكائو و شکلات بخورند.
كسانى كه شکلات گردو یا بادام و یا پسته را شکلات ساده تر ترجیح مى دهند و عقیده دارند زودتر هضم مى شود اشتباه مى كنند زیرا شکلات مایع یعنى آمیخته با شیر و یا آب زودتر از شکلات سفت و مخلوط به بادام و پسته هضم مى شود.
بطور كلى شکلات و كاكائو را باید در فاصله غذا خورد و هر كس هم باید طبیعت خود را امتحان كند و ببیند شکلات و كاكائو با مزاج او سازگار است یا نه ؟

نوشابه مطبوع کاکائو براى تقویت استخوانها :
اگر پوست هسته كاكائو را دم كنند نوشابه مطبوعى از آن به دست مى آید كه بوى شکلات دارد و داراى مقدار زیادى ویتامین است و بعلاوه براى تقویت استخوانها مفید است ، مخصوصا كسانى كه دارى نرمى استخوان (راشیتیسم ) هستند این جوشانده را مصرف مى كنند.
تهیه : مقدار پوست هسته كاكائو براى تهیه این جوشانده یك قاشق سوپ خورى در یك پنجم لیتر آب است كه باید پنج دقیقه آن را جوشانیده و ده دقیقه دم كرد و مصرف نمود.
توجه شود :


از كاكائو، كارامل ، كرم و بستنى هم درست مى كنند كه مصرف آن براى اشخاصى كه شکلات تجویز شده مجاز است . كاكائو و شکلات در مقابل هوا و یا طول زمان فاسد مى شود. باید توجه كنید كه همیشه تازه آن را مصرف كنید. 
علامت شکلات خوب این است كه باید نرم و براق باشد. وقتى آن را مى شكنید داخل آن سوراخ ، سوراخ و ناهماهنگ نباشد. بوى آن باید مطبوع باشد. در آب كاملا حل شود و فضولاتى از خود باقى نگذارد.

نقل از BBC :
به گفته یگ گروه از دانشمندان شکلات سیاه می تواند از شکلات شیری سالم تر باشد. محققان در اسکاتلند و ایتالیا می گویند خواص ضداکسیدی (آنتی اکسیدان) شکلات سیاه به مراتب مرغوب تر از شکلات شیری است.


خواص ضداکسیدی می تواند از قلب و عروق در مقابل مضرات اکسایش محافظت کند. تاثیر اکسایش بر بدن مشابه اکسیده شدن و یا همان زنگ زدن فلزات است.

این گروه از دانشمندان با انتشار مقاله ای در نشریه "نیچر" گفتند که افزودن شیر به شکلات ممکن است این خواص را خنثی کند.
مطالعات قبلی نشان داده بود که شکلات ممکن است به مقاومت بدن در برابر بیماری های قلبی یا حتی سرطان کمک کند. درحالی که در برخی مطالعات بین شکلات سیاه و نوع شیری آن تمایز قائل شده اند، اما بسیاری از کارشناسان به این تفاوت اعتقاد ندارند.
در تازه ترین تحقیقات، پژوهشگران "دانشگاه گلاسکو" در بریتانیا و " موسسه ملی پژوهش های مواد غذایی و تغذیه" در ایتالیا خواص هر دو نوع شکلات را آزمایش کردند. آنها 12 داوطلب سالم، شامل هفت زن و پنج مرد، را استخدام کردند و از آنها خواستند شکلات سیاه و شیری بخورند.


دانشمندان دریافتند که داوطلبان برای کسب یک میزان از ضداکسیدها، باید دو برابر شکلات سیاه، شکلات شیری مصرف کنند.
شکلات سیاه سطح ضد اکسیدی خون را به میزان تقریبا 20 درصد بالا می برد.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
جمعه 20/5/1391 - 15:40 - 0 تشکر 502153

سلام به دوستان عزیزم
چرا کسانی که عوارض کبدی دارند نباید شکلات مصرف کنند ؟

 

thank you for attention

جمعه 20/5/1391 - 22:27 - 0 تشکر 502767

سلام
من که خدا را شکر زیاد اهل شکلت خوردن نیستم .
اتاق عمل گرامی ما که پزشک نیستیم شما که اطلاع دارین بگیم ما هم بدونیم...

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

جمعه 20/5/1391 - 23:48 - 0 تشکر 502888

سلام به خاطر چربی زیاد؟

شنبه 21/5/1391 - 20:26 - 0 تشکر 504388

mani_pit گفته است :
[quote=mani_pit;428582;502888]سلام به خاطر چربی زیاد؟


سلام
بله باید یکی از علت هاش همین موضوع باشه البته شکلات تلخ واسه کبد خوبه ...

 

thank you for attention

يکشنبه 22/5/1391 - 23:36 - 0 تشکر 507628

سلام من خیلی اهل شکلاتم و خیلی ها دور و برم هم مثل من هستن همه سالم و لاغر و با پوست خوب
فکر کنم فوایدش بیشتر از مضراتش باشه البته شکلات خوب نه هر شکلاتی که پر قند و معلوم نیست که چیه!!!

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.